|
|
#1981 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Mamusie Marzec - Kwiecień 2013 cz.2.
hej Dziewczyny
![]() net mi szwankuje, raz jest a raz go nie ma;/ ale widzę, że nie produkujecie już jak szalone - pewnie się na facebooka większość dyskusji przeniosło.No nic to - Maksiu zasnął więc idle na skalpel a potem Was nadrobie z kawusią w ręku
|
|
|
|
|
#1982 | ||
|
Zakorzenienie
|
ja też
![]() prasuję jak chłop wraca z pracy, albo jak Młody śpi, ale najbardziej lubię jak konkubent poprasuje i rano tylko wkładam do szafek ![]() o rany... podziwiam Cię... Cytat:
Cytat:
ale świnka np. ma tak paskudną ikonografię (jakbym czytać nie umiała, to bym się nie domyśliła, że to prosiak), że wolę chrumkać przy innej pozycji
|
|
|
|
#1983 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
twierdzi, że nie umie ale kilka razy się zdarzyło, że coś tam sobie wyprasował. co do prosiaczka to
|
|
|
|
#1984 |
|
Rozeznanie
|
witam...
Michałek dziś kończy 3 miesiące ![]()
|
|
|
|
|
#1985 |
|
Wtajemniczenie
|
magiczne 3 miesiące za Wami
teraz według mądrych książek powinno być lepiej, jeżeli nie było dobrze u nas niestety się to nie sprawdziło
|
|
|
#1986 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() maria bo nie zacytowało, co do zmian w związku, wd mnie na maska są... my mamy w mojej ocenie naprawdę mocny związek..a i tak zdarzyły nam się małe kryzysy... i momenty kiedy zamiast mówić do siebie zaczynaliśmy warczeć..na szczęście cały czas nad tym pracujemy i jakoś jest lepiej.. ![]() Cytat:
A jakoś w mał nauczyłam się rozwiązywać te konflikty...Cytat:
![]() Cytat:
Pani coś mi nie zacytowało... ale ja karmię koło 20 i 20:30 tyle że wcześniej zawsze budził się dopiero o 5 rano po raz pierwszy...rozpuściłam się.. a tu dupa A ja wczoraj robiłam sernik na zimno od 20 do 23.... bo 2 razy mi nie wyszedł.... !!! pierwszy raz coś takiego mi się przytrafiło ! Oj drogi ten sernik dla gości...a teść patrzył na mnie jak na wariatkę ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:13 ---------- Poprzedni post napisano o 09:05 ---------- A Pani dzięki za link ! Fajny ten wywiad z pediatrą !
|
|
|
#1987 |
|
Zakorzenienie
|
no nuda na forum pokasujemy wam facebooki ![]() ale upał
|
|
#1988 |
|
MBZ♥
|
Dzień dobry
![]() My po niespokojnej nocy:/ ROszpunka dalej nerwowo pcha wszystko do buzi, jak źle trafi to pojękuje:/dziąsełko białe i rozpulchnione i dalej te kupki wodniste, jakby śluzowate żółto-zielone o kwaśnym zapachu. Poza tym jest pogodna, śmieje się, gaworzy, gorączki brak. Idziemy dziś do pediatry prywatnie bo się martwię poprosimy o ![]() Gratuluję kolejnych miesięcznic ![]() OC my długo staraliśmy się o Roszpunkę bo 5 lat. Po drodze mamy niestety 3 # i to bardzo umocniło nasz związek. Wiem, że mogę na Męża liczyć w każdej sytuacji. Jak zaszłam w ciążę to On jak nikt koił moje nerwy--no lekarz też trochę --ale miałam w Nim wielkie wsparcie. Po urodzeniu zmieniło się na jeszcze lepiej są chwile że mam ochotę Go huknąć bo stał się specjalistą od noworodków i niemowląt, od laktacji itp ale dużo rozmawiamy i prostujemy się nawzajem Dziecko przewraca świat o 180 stopni ale to nie musi oznaczać mega kryzysu. Trzymamy sie też naszej złotej zasady:nie kładziemy się spać pokłóceni i jakoś nam się kręci
|
|
|
|
|
#1989 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
najgorsze ciasto jakie w życiu zrobiłam
|
|
|
#1990 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Witam się i idę nadrabiać o ile mi się uda w sumie tak dużo nie ma tylko jakieś 10 stron zanim nadrobię dojdzie z 5 nowych ![]() My byłyśmy u moich rodziców, mała jakiś katarek dostała ale ogólnie nie jest źle ![]() A najchętniej poszła bym spać bo dzisiejsza noc to tragedia tym bardziej żę wczoraj dostałam takiej migreny jak w życiu nie miałam dopiero nad ranem przeszło. Na dodatek moje dziecko od 4:30 przez godzinę urządzało sobie pogaduchy po tym jak o 4:20 odłożyłam ją do kołyski zaczęła bardzo głośno rozmawiać z misiami z karuzeli i innymi stworami ![]() Anielka
|
|
|
|
|
#1991 |
|
Zakorzenienie
|
Pomocy! Zatkało mi uszy i czuję jakby w środku grały mi basy. Miała tak któraś?
|
|
|
|
|
#1992 |
|
Zakorzenienie
|
hej
poprosimy o głosy prawnik prawnikiem niech zadzwoni prawnik do zusu bo zle interpretuje, na pewno jest 6
|
|
#1993 | ||
|
Zakorzenienie
|
![]() ja tam nie zauważyłam zmiany po 3miesiącach ![]() Cytat:
Cytat:
Nikoś wczoraj przez sen dyskutował zawzięcie
|
||
|
|
|
|
#1994 |
|
Raczkowanie
|
[QUOTE=ObserwujeCie;419143 94
No ja niestety zauważyłam, że wiele kobiet lubi się licytować w tym temacie... a ja to rodziłam pół godziny, a ja to prawie orgazm miałam, a ja to po cesarce minutę już biegałam.... jakieś dziwne powody do przechwałek ... ale mam nowe kryterium rozpoznawania równych babek... jak która gada takie głupoty i ogólnie mi przedstawia pierwsze 3 miesiące macierzyństwa i poród jako miód, cud i orzeszki... to już wiem że nie ma co sobie głowy zawracać.. bo się nie dogadamy [/QUOTE] Ja sie nie lubie licytowac, ale zwyczajnie nie mam na co narzekac. Porod choc dlugi, bo chyba z 20h to ze znieczuleniem i raczej malo cierpialam. Pierwszee 2 tyg po porodzie byly ciezkie, ale potem cud , miod i orzeszki
|
|
|
|
|
#1995 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Co do depilacji to mnie na ogach tez nie boli, ale juz okolice bikini, że o pachach nie wsponę to już ałłłłłłłłłć co do zmian w związku -oj zmienia się zmienia, raz na lepiej a raz na gorzej ;/ u nas było juz baaaardzo ciężko, ale dalismy sobie jeszcze szanse, tylko, że mój chop nerwus ale jakoś pomału do przodu, mam nadzieję, że będzie coraz lepiej, będzie coraz więcej słońca a burze z czasem zniknął.Dziewczynki, w sobote wybieram się na wieczór panieński A swoją drogą, tż zostaje z synkiem - to oczywiste - i wczoraj jego mama, a moja teściowa- sie tż-ta pyta a co z Maksiem skoro mnie nie bedzie, no to on jej mó, że przeciez on jest i z synem zostanie - na to teściowa zatrwozona - "A czy Ty sobie poradzisz i będziesz wiedział co robic ?? " kurcze w końcu to jest ojciec, zajmuje sie też małym od urozenia to czemu miał by nie wiedzieć?? A w niedziele byli u nas teście, i oczywiśce teściowa mnie wypytała jak na spowiedzi, czy chodze z dzieckiem na spacery, gdzie, kiedy, na ile, itp. itd. ---------- Dopisano o 09:59 ---------- Poprzedni post napisano o 09:56 ---------- Cytat:
Edytowane przez kmagg81 Czas edycji: 2013-07-24 o 10:01 |
||
|
|
|
|
#1996 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1997 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A w wariatkowie nigdy nie byłam, to wpadnę zobaczyć, co i jak ![]() |
|
|
|
|
|
#1998 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzwoniłam do ZUSu, na pewno mam 6 tygodni (oczywiście), poradziła mi odwołać się do PIPy jakby co; teraz dzwoniłam do naszego prawnika, powiedziałam co i jak, ma się skontaktować z kadrami
|
|
#1999 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
jak będziecie paczki nosić to lubię czekoladę z orzechami
|
|
|
|
|
|
#2000 |
|
Zadomowienie
|
|
|
#2001 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie ma sprawy. Jak coś to pisz to będziemy ci podrzucać i jak, udało Ci się skalpel zrobić? Matko, podziwiam Was za te ćwiczenia. Mi się nie chce d**y ruszyć z kanapy |
|
|
|
|
|
#2002 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#2003 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() no uadalo, ale częściowo niestety |
|
|
|
|
|
#2004 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
miałam raz i po 3 dniach poszłam do laryngologa. Zapalenie ucha i 2 tyg na antybiotyku :/ |
|
|
|
|
|
#2005 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pani- ja mam jeszcze po Oliwce serię taką: https://www.google.pl/search?q=ptasi...ga%3B652%3B600 bardzo kolorowe, mała patrzy zafacsynowana- oczywiście ukochane to Patsie Radio i Lokomotywa i co dzień się produkuje tak to to,tak to to... Cytat:
mi lekarka powiedziała, ze nie musze specjalnie uważać i się schizować- w końcu 9 miesięcy w wodach płodowych dziecko było i nikt mu uszu tam nie zatykał ![]() Cytat:
spróbuj zakleić pępek plastrem....ja tam w to nie wierzylam, ale każda wyprawa z Oliwią to była maskara, bo za każdym razem jechaliśmy/ wracaliśmy zarzyganym autem- po plasterkach spokój ( a nie pomagało nic) Cytat:
Pani- dostałaś znizkę za reklamę książeczki? Powinni Ci dać- bo juz większość z nas ją ma dzięki Tobie Cytat:
Moje jęczydlo od godziny usypia i się budzi co chwilę jak sobie wyciagnie smoka z buzi....
|
|
|
#2006 |
|
Wtajemniczenie
|
ziewnij a jak nie pomoze to polecam pojscie do apteki sa specjalne krople do czyszczenia uszu a najlepiej laryngolog.
25.02.2010 25.04.2010. 25.10.2010. zaręczyny 15.10. 2011. ![]() 21.02.2013. Natalka 31 tc. 1190 g 40 cm http://www.suwaczki.com/tickers/km5sdf9hhaev4h7a.png http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cdf9h7pw9dmdz.png http://s10.suwaczek.com/20111015650114.png |
|
|
|
|
#2007 |
|
Raczkowanie
|
w temacie wycofanych szczepionek.
Ktoś jednak gdzieś kłamie... http://fakty.interia.pl/prasa/news-r...mmentsZoneList |
|
|
|
|
#2008 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2009 |
|
Wtajemniczenie
|
Jeeeee wywalczyłam
Dziś już zupełnie inna rozmowa z kadrami
|
|
#2010 |
|
Zakorzenienie
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:50.

- pewnie się na facebooka większość dyskusji przeniosło.

twierdzi, że nie umie
teraz według mądrych książek powinno być lepiej, jeżeli nie było dobrze

poprosimy o 

05.07.2008