Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XIX - Strona 10 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem

Notka

Być rodzicem Forum dla osób, które starają się o dziecko, czekają na poród lub już posiadają potomstwo. Rozmawiamy o blaskach i cieniach macierzyństwa.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-07-24, 14:03   #271
Kubek29
Zadomowienie

Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XIX

Rena, zapros mnie na obiad

Mam lenia a zupę bym zjadła
Kubek29 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-24, 14:05   #272
agatkaa1
Zakorzenienie

Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XIX

Cytat:
Napisane przez rena5 Pokaż wiadomość
a dziś piłam smoothie z arbuza
jak zrobiłaś?? znaczy z czym?? bo ja sie zastanawiam i chcę dziś robić z kiwi a nad morzem piłam z truskawkami ale nie mam w domu ani żadnego syropu

wyniki chyba dziś powinny być...póki co jeszcze nie ma.....ale byłam tak zestresowana że nie wiem co z tego wyjdzie bo jak mnie pani ukuła i zaczęła wiercić w żyłach w ich poszukiwaniu to się zestresowałam tak że krew nie chciała leciec w ogóle dopiero druga pani mi pobrała krew ale z nadgarstka

26,01,2011[*]
23,04,2013[*]

Nasze Szczęście- IGOREK
agatkaa1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-24, 14:05   #273
pani22ka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kunegunda.bis Pokaż wiadomość
Paniczka ja Tosi jeszcze nie podalam glutenu, a juz ma prawie 7 miesiecy
no to ja juznie dygam

Cytat:
Napisane przez cosmoewuu Pokaż wiadomość
ja zaczelam gluten podawac od zwyklej buleczki-kajzerki
balabym sie mu podac pieczywo. on jeszcze nie siedzi...

Cytat:
macie jakieś fajne i szybkie przepisy na takie dania??
ostatnio tylko tak dyniowke robilam i wszelkie mozliwe koktajle.

pani22ka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-24, 14:17   #274
Kubek29
Zadomowienie

Zwykla kaszka manna jest ok albo kaszki/kleiki glutenowe holle (te jednoskladnikowe sa fajne do ekspozycji).

Moge komuś orkiszowa holle oddać
Kupiłam sobie do jedzenia w czasie wzmożonego wymiotowania ciazowego, ale nic z tego nie bylo, jest wstretna ale chyba do "celów glutenowych" idealna. Jak ja prbowlam zjesc to sobie o biednych dzieciach pomyślałam

Edytowane przez Kubek29
Czas edycji: 2013-07-24 o 14:20
Kubek29 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-24, 14:31   #275
iza243
Zakorzenienie

Rena ale pyszności gotujesz

Domiś-30.12.13 godz 11:05

Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek
iza243 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-24, 14:35   #276
rena5
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kubek29 Pokaż wiadomość
Rena, zapros mnie na obiad

Mam lenia a zupę bym zjadła
zapraszam - właśnie zajadam jest pyyyszna bardzo szybko się ją robi - gotujesz ziemniaczki z ulubionymi przyprawami, cebulę+czosnek+cukinię podsmażasz na patelni i doprawiasz, rzucasz wszystko do ziemniaków i blendujesz aaa można podać z grzankami i np. mięskiem - ja podsmażyłam piersi pokrojone w kostkę

Cytat:
Napisane przez agatkaa1 Pokaż wiadomość
jak zrobiłaś?? znaczy z czym?? bo ja sie zastanawiam i chcę dziś robić z kiwi a nad morzem piłam z truskawkami ale nie mam w domu ani żadnego syropu

wyniki chyba dziś powinny być...póki co jeszcze nie ma.....ale byłam tak zestresowana że nie wiem co z tego wyjdzie bo jak mnie pani ukuła i zaczęła wiercić w żyłach w ich poszukiwaniu to się zestresowałam tak że krew nie chciała leciec w ogóle dopiero druga pani mi pobrała krew ale z nadgarstka
o matko
smoothie arbuzowe - arbuz blendujemy, dodajemy sok pomarańczowy albo inne owoce i lód - można też dodać cytrynę i świeżą miętę -pychotka ja wrzucam co lubię - a czasem belnudję tylko arbuza i lód (mam stojącego blendera, ale ręcznym wychodzi lepiej )

Mateuszek -> cuda się zdarzają

Edytowane przez rena5
Czas edycji: 2013-07-24 o 14:38
rena5 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-24, 14:40   #277
agatkaa1
Zakorzenienie

Rena dziękuję

UFFF......wyniki mam wszystkie w normie!!

26,01,2011[*]
23,04,2013[*]

Nasze Szczęście- IGOREK
agatkaa1 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-07-24, 14:40   #278
rena5
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iza243 Pokaż wiadomość
Rena ale pyszności gotujesz
muszę się z Tobą zgodzić hehe - myślę, że mój mąż też jest tego zdania zaj.biście być na diecie hehe

---------- Dopisano o 15:40 ---------- Poprzedni post napisano o 15:40 ----------

Cytat:
Rena dziękuję

no widzisz - tyle stresu na nic czyli histero będzie

Stary 2013-07-24, 14:46   #279
pani22ka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kubek29 Pokaż wiadomość

Moge komuś orkiszowa holle oddać
jak sie nadaje dla T. (z 9 III) to chetnie odkupie

Cytat:

ufffffffff! bardzo sie ciesze

Stary 2013-07-24, 14:46   #280
ciociami
Raczkowanie

Witam,
W Polsce bede w okolicach. Poznania.
Bylabym wdzieczna za namiary na dobrego specjaliste.
Ktoras z was sie pytala czy pracuje, mam macierzynski czasami pomagam swojemu tz-owi prowadzi wlasna firme.
Pozdrawiam Was wszystkie
Tak kibicuje wszystkim staraczkom.
ciociami jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-24, 14:56   #281
rena5
Zakorzenienie

kobitki też tak macie, że przy takiej pogodzie chce Wam się spać? pojadłam więc idę się zdrzemnąć na kocyku przed domem

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-07-24, 15:03   #282
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91
Konto usunięte

Odp: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XIX

Artuś waży 3020 :O

Nie przyznałam się lekarce, że je 100 ml na raz, bo by mnie ochrzaniła, że tak dużo i rzadko - co 3 h, ale co ja mogę, jak on się budzi SAM z zegarkiem w ręku co 3 h i zjada tyle, jak ma mniej to beczy, no co ja mam zrobić, wyciągnąć mu smoka na siłę? Albo budzić i mieć nerwowe dziecko? I tak ma już to napięcie :/ Bo przypomnę: moja lekarka, jak i moja położna twierdzą, że 100 ml to za dużo dla takiego dziecka i powinno jeść częściej i mniej, ale jak ja mam go karmić co 2 h, jak nam jedzenie i zasypianie czasami zajmuje 1,5.....

No a poza tym OK.
Dostałam skierowanie na rehabilitację, terminy na październik LOL.

I na problemy brzuszkowe (ulewanie i płacz) - Debridat. Stosowała go któraś z Was? Boję się, to pierwszy lek, jaki mu mam podać
A za 2 tygodnie szczepionki, ja nie wiem, jak to przeżyjemy :/

Waga boska A wszystko na moim mleku, ale już zapytałam o mm w razie w, gdyby tak domagał się więcej, niż mogę wyprodukować...
A mi kręgosłup niedługo pęknie i jeszcze nie mogę na razie nosić w chuście, z uwagi na napięcie...

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-24, 15:11   #283
kooocur
Zakorzenienie

Witam

Melduję, że żyjemy i mamy się dobrze

Nadrabiam Was codziennie na telefonie, ale pisać tam to dramat.

Teraz dorwałam kompa

U nas ok. Młody rośnie jak na drożdżach. Dziś waży 3.550 i robi się klocek

Podnosi mi skubaniec główkę jak leży na brzuszku

Ja walczę wciąż o to aby nie dokarmiać młodego mm i czekam właśnie na mój laktator, bo ręcznym się zajechać można.

Ogólnie jest ok. Hormony szaleją. Czasami sobie popłacze bo czuje się bezradna i mam wrażenie, że krzywdzę swoje dziecko

No i dziś kończymy 2 tygodnie

Maksi - ja polecam materac http://heveamaterace.pl/nasze-produkty/

Aga - brawo za wyniki

Zeberka- spokojnie z tym żywieniem. Z głodu nie umrze, ważne są wyniki krwi

Pani - wprowadź kaszkę.

Ciociam - bardzo mi przykro

Kubek i Iza brawo za wizyty!

Rena jaki masz blender. Też się czaje na niego jak rusek na rower

Nie wiem co komu jeszcze...bo czytam po nocach jak Młody cyca ssie

---------- Dopisano o 16:11 ---------- Poprzedni post napisano o 16:08 ----------

Perse..u mnie młody je dwa cycki po 20 minut każdy. Wyjada i potrafi jeszcze 100 ml wciągnąć mm

Nic nie poradzę na to bo drze się i ręce w buzi trzyma

No a jak się odbijamy to ssie mój obojczyk

Jestem odbiciem Twojego serca, mamo!

Synuś
kooocur jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-24, 15:32   #284
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91
Konto usunięte

Odp: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XIX

Mój też się domaga obojczyka Więc dokarmiasz jednak mm? Uff to dobrze, że inne dzieci też tyle jedzą, bo przez służbę zdrowia mam wizję, że mojemu dziecku pęknie żołądek :/

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-24, 15:40   #285
201704210903
Konto usunięte

Cytat:
Iza co to za minka??

Rena mimo wszystko trzymam nadal!

Wadera jak najbardziej normalna tyle że obciążona przeszłością...

Mlebidakin Cię bardzo mocno!! z drugiej str mnie tez by się przydały takie przytulaski

Byłam na badaniach jestem tak pokłuta że mam całe sine ręce i mnie bolą
mówsz i masz
201704210903 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-24, 16:21   #286
rena5
Zakorzenienie

Kooocur kupiłam najtańszy - teraz w promocji w biedrze za 29zł mam też stojący, ale rzadko z niego korzystałam

Stary 2013-07-24, 17:03   #287
iza243
Zakorzenienie

Cytat:
Rena dziękuję

A widzisz taki się martwiłaś
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;41936387]Artuś waży 3020 :O
[/QUOTE]

Cytat:
Napisane przez kooocur Pokaż wiadomość

Jak to leci

Domiś-30.12.13 godz 11:05

Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek
iza243 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-24, 17:12   #288
kooocur
Zakorzenienie

Perse wlasnie odebralam laktator elektryczny i mam zamiar rozkrecic laktacje tak, aby nie dawac mm.

Juz go wyprobowalam - MEGA Luksus!

Jestem odbiciem Twojego serca, mamo!

Synuś
kooocur jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-24, 17:35   #289
edytte
Zadomowienie

GG do edytte

Cytat:
Kooocur kupiłam najtańszy - teraz w promocji w biedrze za 29zł mam też stojący, ale rzadko z niego korzystałam
Ja też poszalałam i kupiłam .

Tracimy coś by zrobić miejsce dla czegoś lepszego....
edytte jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-07-24, 18:15   #290
rena5
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez edytte Pokaż wiadomość
Ja też poszalałam i kupiłam .
jak dla mnie jest ok - tylko dość mocno trzeba przyciski wciskać no i nie mam jeszcze wprawy - kilka razy się ochlapałam
powiedz mi - kiedy zrobiłaś ten test po tygodniu to jaką miałaś betę? ja miałam podobnie w 3 ciąży ale beta była niska i gin od razu powiedział, że są marne szanse na utrzymanie ciąży...
jutro zrobię jeszcze jeden test, ale jak nie wyjdzie to nie wiem co mam zrobić bo jaki jeszcze może być powód braku @ nie mam pojęcia...

Edytowane przez rena5
Czas edycji: 2013-07-24 o 18:19
Stary 2013-07-24, 19:16   #291
moni_ka.g
Zakorzenienie

GG do moni_ka.g

Cytat:
Napisane przez zebrawpaski Pokaż wiadomość
monika- ile Kuba waży?
na domowej niedokładnej wadze ok 6 kg, za tydzień będę wiedzieć dokładnie. tydzień temu 5300g.

[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;41936387]Artuś waży 3020 :O

Nie przyznałam się lekarce, że je 100 ml na raz, bo by mnie ochrzaniła, że tak dużo i rzadko - co 3 h, ale co ja mogę, jak on się budzi SAM z zegarkiem w ręku co 3 h i zjada tyle, jak ma mniej to beczy, no co ja mam zrobić, wyciągnąć mu smoka na siłę? Albo budzić i mieć nerwowe dziecko? I tak ma już to napięcie :/ Bo przypomnę: moja lekarka, jak i moja położna twierdzą, że 100 ml to za dużo dla takiego dziecka i powinno jeść częściej i mniej, ale jak ja mam go karmić co 2 h, jak nam jedzenie i zasypianie czasami zajmuje 1,5.....

No a poza tym OK.
Dostałam skierowanie na rehabilitację, terminy na październik LOL.

I na problemy brzuszkowe (ulewanie i płacz) - Debridat. Stosowała go któraś z Was? Boję się, to pierwszy lek, jaki mu mam podać
A za 2 tygodnie szczepionki, ja nie wiem, jak to przeżyjemy :/

Waga boska A wszystko na moim mleku, ale już zapytałam o mm w razie w, gdyby tak domagał się więcej, niż mogę wyprodukować...
A mi kręgosłup niedługo pęknie i jeszcze nie mogę na razie nosić w chuście, z uwagi na napięcie...

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.[/QUOTE]

dużo je, ale może ma takie potrzeby.

my mieliśmy Debridat na kolki. trochę może pomógł, ale bez rewelacji.

Cytat:
Witam

Melduję, że żyjemy i mamy się dobrze

Nadrabiam Was codziennie na telefonie, ale pisać tam to dramat.

Teraz dorwałam kompa

U nas ok. Młody rośnie jak na drożdżach. Dziś waży 3.550 i robi się klocek

Podnosi mi skubaniec główkę jak leży na brzuszku

Ja walczę wciąż o to aby nie dokarmiać młodego mm i czekam właśnie na mój laktator, bo ręcznym się zajechać można.

Ogólnie jest ok. Hormony szaleją. Czasami sobie popłacze bo czuje się bezradna i mam wrażenie, że krzywdzę swoje dziecko

za 2 tygodnie
moni_ka.g jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-24, 19:37   #292
edytte
Zadomowienie

GG do edytte

Cytat:
jak dla mnie jest ok - tylko dość mocno trzeba przyciski wciskać no i nie mam jeszcze wprawy - kilka razy się ochlapałam
powiedz mi - kiedy zrobiłaś ten test po tygodniu to jaką miałaś betę? ja miałam podobnie w 3 ciąży ale beta była niska i gin od razu powiedział, że są marne szanse na utrzymanie ciąży...
jutro zrobię jeszcze jeden test, ale jak nie wyjdzie to nie wiem co mam zrobić bo jaki jeszcze może być powód braku @ nie mam pojęcia...
Mi też się to zdarzyło jak dla mnie ma za mało mocy. Ja robię sobie kakao na zimno z kostkami lodu. Wychodzi takie fajne z pianką

Co do @ i testowania to dobrze nie pamiętam, ale na pewno robiłam w dzień @, albo później tak na drugi dzień i nic. Nie spodziewałam się że będę w ciąży, bo się nie staraliśmy. Na betę też nie chodziłam. @ się nie pojawiał tak z tydzień to zrobiłam drugi. DRUGA KRESECZKA WYSZŁA MI SŁABIUTKA. Ja się na tym nie znam, ale u mnie rzeczywiście ta ciąża była słaba. Pojawiło się krwawienie, leżałam na podtrzymaniu parę razy, ale jakoś się udało. Druga ciąża była inna też zaskoczenie test robiłam również po tygodniu, bo cały czas czekałam na @ i do głowy mi nie przychodziło, że mogę zaciążyć. Dwie kreseczki tym razem były mocne a ja się dobrze czułam i co w 11 tc okazało się że nie ma tętna i kruszynka przestała się rozwijać. Ja uważam, że na to wszystko nie ma reguły.
Co do brak @ to czasami odchudzanie ma wpływ na przesunięcie się cyklu, a tak mi się wydaje, że Ty chyba coś o tym pisałaś.
Ja oczywiście intensywnie kibicuję Ci żeby to była ta pierwsza opisywana prze zemnie sytuacja.

Edytowane przez edytte
Czas edycji: 2013-07-24 o 19:39
Stary 2013-07-24, 19:45   #293
maksikola
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez pani22ka Pokaż wiadomość
a od czego zaczynalas u chlopakow?
zupka z marchewki po kilku dniach z ziemniakiem.
Cytat:
zaj.biście być na diecie hehe
ile zrzuciłaś? ile ważysz?
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;41936387]ale już zapytałam o mm w razie w, gdyby tak domagał się więcej, niż mogę wyprodukować...
[/QUOTE]
jeśli będzie chciał więcej jeść to wyprodukujesz, spokojnie. przy karmieniu piersią popyt=podaż
za wagę.
maksikola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-24, 19:49   #294
Hosenka*
Zakorzenienie

Mi pierwszy pozytywny test w tej ciąży wyszedł w 25 dc (była słabiutka kreska, trzeba się było wpatrywać), potem w 28 dc wyszła szybciej i była wyraźniejsza. Na drugi dzień byłam już gina, beta w 30dc wyszła ponad 900, a po 72godz prawie 3500

Ja bym na Twoim miejscu Rena zrobiła jutro betę.

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-24, 19:59   #295
edytte
Zadomowienie

GG do edytte

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Mi pierwszy pozytywny test w tej ciąży wyszedł w 25 dc (była słabiutka kreska, trzeba się było wpatrywać), potem w 28 dc wyszła szybciej i była wyraźniejsza. Na drugi dzień byłam już gina, beta w 30dc wyszła ponad 900, a po 72godz prawie 3500

Ja bym na Twoim miejscu Rena zrobiła jutro betę.
Ja też popieram, będziesz miała pewną sytuację. Tak jak widać nawet na tylko dwóch przykładach, że ciąże są różne i nie ma co porównywać. Rena leć biegiem jutro na betę i czekamy na informację.

Stary 2013-07-24, 20:06   #296
Alfahelisa
Zakorzenienie

Cytat:

ja miałam owu w ok 30 dc test wyszedł mi w 42 chyba
różne cuda z organizmem się dziać mogą, wszystkie cykle zawsze miałam tak max 34dniowe a obie ciąże były z owulacji w okolicach 30 dnia ot taki psikus
Bezpowrotnie elipsa ma"
Aniołek 7t4d [*] 25.05.2011 i nic już nie będzie takie samo
Wiktor 13.07.2012 kochany szczęściarz urodzony 13ego w piątek
Gloria- 07.06.2015 - nasza księżniczka
Alfahelisa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-24, 20:07   #297
pani22ka
Zakorzenienie

[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;41936387]
Nie przyznałam się lekarce, że je 100 ml na raz, bo by mnie ochrzaniła, że tak dużo i rzadko - co 3 h, ale co ja mogę, jak on się budzi SAM z zegarkiem w ręku co 3 h i zjada tyle, jak ma mniej to beczy, no co ja mam zrobić, wyciągnąć mu smoka na siłę? Albo budzić i mieć nerwowe dziecko? I tak ma już to napięcie :/[/QUOTE]
za co miałaby krzyczeć? karmisz na żądanie a skoro żąda co trzy godziny seteczki - to tak ma być. Żarty jest i już. Barwo kobieto, tylko się cieszyć!!!!!kl aski:
Nie budzić, nie wybudzać. Skoro pięknie przybiera to niech rządzi swoimi porami i swoim menu
A napięciem się nie przejmuj. Widzę, że Ci to gdzieś siedzi na takim etapie (miesięczniaka), to nie jest absolutnie nic trwałego. Układ nerwowy takiego maluszka dopiero się rozwija. Rehabilitacja oczywiście zdrowemu nie zaszkodzi
My też mieliśmy i napięcie, i asymetrię, i już utrwalone... Tja. Kładź go na brzuszek, masuj mu nóżki i ciesz się dzieciem

Cytat:
Czasami sobie popłacze bo czuje się bezradna i mam wrażenie, że krzywdzę swoje dziecko
hehe to jesteś moją hero, bo ja często
Nie krzywdzisz - jesteś najlepszą mamusią pod słońcem. No i za piękną wagę Marcella

[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;41936868] bo przez służbę zdrowia mam wizję, że mojemu dziecku pęknie żołądek :/[/QUOTE]zaufaj sobie. i swemu dziecku.

Cytat:
Napisane przez maksikola Pokaż wiadomość
zupka z marchewki po kilku dniach z ziemniakiem.
to my podaliśmy od razu ziemniora (w jarzynowce, potem z marchewka)....
a gluten o czego?

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-07-24, 20:12   #298
kunegunda.bis
Wtajemniczenie

Dziewczyny slyszalyscie o wycofaniu szczepionek? jedna przeciw zoltaczce a druga po trojna (tezec, krztusiec, blonnica) - na wzw tego producenta i tej serii byl;a Tosia szczepiona Boze mam nadzieje ze nic jej nie bedzie ....
http://www.gif.gov.pl/rep/gif/pdf-y/...-07-18-057.pdf

---------- Dopisano o 21:12 ---------- Poprzedni post napisano o 21:10 ----------

Paniczka Ty sama gotujesz Torresowi, czy sloiczki gotowe kupujesz?

Tosielka
ok. 120cm
ok. 20,5kg

...cel osiągnięty 64,5kg
kunegunda.bis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-24, 20:15   #299
fiolusiek
Zakorzenienie

Pani Za dużo się oczytałam o reakcjach alergicznych. Ale u nas w rodzinie nikt nie jest alergikiem.
A co do karmienia to może spróbuj w foteliku samochodowym My tak się karmimy do dziś, bo Stasio też jeszcze za bardzo nie siedzący. Przypinam go pasami i karmię. Jedyny minus to pranie pokrowca raz w tygodniu.
fiolusiek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-24, 20:18   #300
Maga83
Zakorzenienie

Pani ja podałam Olkowi gluten dopiero jak skończył 6 miesięcy, tydzień temu zaczęliśmy. Ale karmię cały czas piersią

Kundzia skąd wiesz, że tą serią była Tosia szczepiona? Ja mam tylko nazwę szczepionki wpisaną w książeczkę zdrowia. Nie ma serii :/

Maga83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Być rodzicem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości