|
|
#2431 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: książki podobne do 50 twarzy greya - znacie jakieś? :)
Witam
dopiero dzis zaglądnełam do tego wątku chodź mam juz za sobą lekture kilku książek szukam czegoś więcej jeśli ktoś posiada drugą część na każde jego żądanie oraz jakieś inne ciekawe pozycje bardzo prosze o przesłanie nie mam już co czytac a wciągneła mnie ta tematyka
|
|
|
|
#2432 |
|
Zakorzenienie
|
A ja właśnie wróciłam z siłowni.. Zabralam sobie Kindle na bieżnię i czytałam przez blisko półtorej godziny.. Uśmiech mi z twarzy nie schodził, a raz tak parsknęłam śmiechem, że aż mi się głupio zrobiło i czytnik oplułam..
Musieli mieć niezły ubaw patrząc na mnie ![]() No ale nie mogłam się powstrzymać.. Dawno nie było mi tak wesoło czytając.. Chyba nawet przy Wallbangerze ![]() Czekam na jakąś inną opinię, czy to tylko moje dziwne poczucie humoru, czy innym też się spodoba.. Póki co (33% za mną) w mojej opinii książka mega fajna
|
|
|
|
#2433 |
|
Raczkowanie
|
mala89_10 prosze Cię przeslij mi jak bedziesz miala chwilke czasu
Dark Duet druga czesc i Up in the air esc81@onet.plz gory dzieki ![]()
|
|
|
|
#2434 | |
|
Raczkowanie
|
Jiz wysylam ale obowiazuje calkowity zakaz rozpowszechniania tych ksiazek poza to forum;-)
---------- Dopisano o 21:29 ---------- Poprzedni post napisano o 21:18 ---------- Cytat:
Bo Ty robisz to w takim tempie że nigdy nie wiem ))))
|
|
|
|
|
#2435 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 48 pozycja w tym roku.. Zawsze lubiłam czytać, ale tak intensywnie jak teraz nie czytałam nigdy ![]() A jeszcze tyle super pozycji mam na liście.. życia mi chyba nie starczy
|
|
|
|
|
#2436 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#2437 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
proszę o przesłaniemilcia_s@op.pl Cóż ja podczas biegania niestety tylko music
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#2438 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:12 ---------- Poprzedni post napisano o 22:10 ---------- Cytat:
![]() asia20100@wp.pl---------- Dopisano o 22:15 ---------- Poprzedni post napisano o 22:12 ---------- Cytat:
, ale przy tym nie da się czytać ![]() ---------- Dopisano o 22:21 ---------- Poprzedni post napisano o 22:15 ---------- Yasinisi mogłaś prędzej przeczytać opinię o książce na Goodreads: "Warning: DO NOT read this book in public. If you do, you have fair warning that you may be apprehended and brought to your local mental hospital." ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|
|
#2439 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja niestety biegać nie mogę.. 2 lata temu zaczęłam przygotowania do półmaratonu i wyszło, że przy regularnych biegach mam problemy z nogami.. Mój fizjo powiedział mi, cytuję "Pani nogi nie zostały stworzone do biegania" ![]() Ze względu na haluksy przede wszystkim. Przez nie jakos nieprawidlowo ustawiam stopę mocno obciążając mięśnie i stawy, co dość szybko skutkuje sporym bólem niestety.. Tak więc zostaje mi szybki marsz pod górkę.. ![]() Cytat:
![]() Może mi jedynie brakować czasu.. ![]() Ps. Wysłałam.. Dziewczyny dajcie koniecznie znać jak zaczniecie, co o niej myslicie.. Strasznie jestem ciekawa czy Wam się spodoba.. ![]() ---------- Dopisano o 22:24 ---------- Poprzedni post napisano o 22:21 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
#2440 |
|
Zakorzenienie
|
Mam
dziekuje...przesunę ją w takim razie w kolejce ![]() Ehhh..ja biegam już 3 miesiąc regularnie, tzn 6 razy w tygodniu, ale nie jakieś dlugie dystanse, bo mi kostki wysiadaja niestety ale zawsze te 6-8 km ![]() hahaha...ok to ja ostrzeżenie przyjmuje do wiadomości ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:41 ---------- Poprzedni post napisano o 22:29 ---------- Dobrej nocy dziewczynki, jeszcze cos poczytam a co ![]()
Edytowane przez emi_g Czas edycji: 2013-07-24 o 22:32 |
|
|
|
#2441 | |
|
Wtajemniczenie
|
wzajemnie
Ja musiałam zrobić sobie przerwę od Dark duet i wzięłam się za dokończenie serii on dublin street ![]() ---------- Dopisano o 23:51 ---------- Poprzedni post napisano o 23:50 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#2442 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2444 |
|
Raczkowanie
|
Hej...mogę prosić o przesłanie:
Dark duet cz2 i Up in the air- dwie częsci? Oto mój mail: natalka696_89@o2.pl Pozdrawiam |
|
|
|
#2445 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Witam ![]() Mogłabym prosić o przesłanie ksiązki o której mowa nie wiem jaki jest tyetuł ale zaciekawiłyście mnie tymi opisami mail : madziocha.m@gmail.comZ góry dziękuję
|
|
|
|
|
#2446 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Z góry dziękuje |
|
|
|
|
#2447 |
|
Raczkowanie
|
Hej. Dziewczyny, podesłałaby mi któraś z was "Szkołę żon"?
noadia@interia.pl Ja mam "Trzy oblicza pożądania" jakby ktoś był zainteresowany. |
|
|
|
#2448 |
|
Przyczajenie
|
Dziewczyny!! mam wielką prośbę, kończę właśnie czytać "Edukację kopciuszka" i mam pytanie czy posiada może któraś z was "Reguły uległości" Giny L. Maxwell?
Będę bardzo wdzięczna za przesłanie ewkaklis@interia.pl |
|
|
|
#2449 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
I jakby mozna bylo, to jeszcze Szkole Zon. Swoja droga mam 19 z 25 rozdzialow tlumaczenia drugiej czesci "uwolnij mnie" jesli ktoras chetna, to napiszcie mi na maila: aguha891@wp.pl Wieczorem przesle
|
|
|
|
|
#2450 | ||
|
Zakorzenienie
|
Asia już nie mogę się doczekać
pozdrawiam![]() ---------- Dopisano o 13:32 ---------- Poprzedni post napisano o 13:26 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 13:52 ---------- Poprzedni post napisano o 13:32 ---------- Cytat:
|
|
#2451 |
|
Raczkowanie
|
Całkiem przypadkiem(taa jasne) natrafiłam na spis książek ...Dark Erotica...
Tu podaje link: http://www.goodreads.com/list/show/1...otica#13612739 Macie może coś z tej listy? Dark Duet już mam a tam jest wiele innych pozycji. Jeśli ktoś ma to podaje maila: natalka696_89@o2.pl |
|
|
|
#2452 |
|
Raczkowanie
|
Całkiem przypadkiem(taa jasne) natrafiłam na spis książek ...Dark Erotica...
Tu podaje link: http://www.goodreads.com/list/show/1...otica#13612739 Macie może coś z tej listy? Dark Duet już mam a tam jest wiele innych pozycji. Jeśli ktoś ma to podaje maila: natalka696_89@o2.pl |
|
|
|
#2453 |
|
Przyczajenie
|
Witam serdecznie,
bardzo proszę o wysłanie na ten adres: july-max@wp.pl polskich tłumaczeń książek Up in the air oraz Dark Duet. Z góry dziękuję Pozdrawiam
|
|
|
|
#2454 |
|
Raczkowanie
|
Zniknęłam na kilka dni aby w końcu przeczytać "Szkołę żon" i "Mistrza". Jedyne co mogę z siebie wydusić to "wow", te książki są rewelacyjne. Ja też chcę do takiej szkoły, a może któraś z Was wybiera się do VillaRosy - chętnie się przyłączę
Wielkie brawa dla autorek, z chęcią przeczytam ich inne książki. Nie wiem czy czegoś nie pomieszałem, ale czy to prawda, że ma się ukazać "Szkoła żon 2"??Yasinisi, poproszę o Seduction and Snacks - Tara Sivec, przekonałaś mnie
|
|
|
|
#2455 | |
|
Zakorzenienie
|
Wysłałam Seduction and Snacks dziewczynom które o to prosiły.. Jeżeli kogoś pominęłam, to proszę się przypomnieć
![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#2456 |
|
Przyczajenie
|
Witajcie!
Poszukuje książek podobnych do 50 twarzy Greya, odnoszących się do dominacji mężczyzny nad kobietą. Nie muszą być erotyczne! Zna któraś jakąś? |
|
|
|
#2457 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
w każdej z tych książek występuje w jakimś sensie dominujący mężczyzna ![]() ---------- Dopisano o 20:04 ---------- Poprzedni post napisano o 20:03 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:05 ---------- Poprzedni post napisano o 20:04 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:08 ---------- Poprzedni post napisano o 20:05 ---------- Wysłałam szkołę żon
|
|||
|
|
|
#2458 |
|
Raczkowanie
|
O jakiej bibliotece piszesz bo chyba nie jestem na bieżąco
masz coś w pl?
|
|
|
|
#2459 |
|
Zakorzenienie
|
a ja już wybredna jestem i niektóre mi nie podchodzą
![]() aktualnie szukam czegoś gdzie facio ma charakterek i kobitka nie jest lelum polelum ale też ma charakter. Co polecacie?
|
#2460 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Kultura(lnie)
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:41.

dopiero dzis zaglądnełam do tego wątku chodź mam juz za sobą lekture kilku książek 
Musieli mieć niezły ubaw patrząc na mnie 

ale zawsze te 6-8 km