Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9 - Strona 329 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-07-24, 16:56   #9841
Star90
Zakorzenienie

GG do Star90
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9

Mój też lubi ściskać i dotykać, dlatego nie jest przekonany do tego bym robiła piersi
Stary 2013-07-24, 17:13   #9842
beatkak2
Raczkowanie

Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9

nie martwcie się dziewczynki na początku będą się obchodzić jak z jajeczkiem :P
jak tak na wydechu się dobrze ścisne to nawet i 70 by było !!!
Stary 2013-07-24, 17:53   #9843
_szczesliwa_
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez beatkak2 Pokaż wiadomość
a bo tak patrze na wasze cycuchy,w biustonoszach innych niż sportowe i się napatrzyć nie mogę ja już tyle po przymierzałam i nic mój rowek jest jeszcze szeroki i chyba muszę poczekać aż będą bardziej ruchliwe żeby coś dobrze dobrać,sama już nie wiem a marze już o kupnie staniczka innego niż sportowiec żeby założyć go chociaż na trochę!
Na co dziewczynki zwracać szczególną uwagę przy wyborze odpowiedniego staniczka?Do tej pory nie miała z tym problemu szukałam 70 A push up i to było proste a teraz jeśli mam pod biustem 73 w biuście 91 to szukać 75 C czy może 70 D oj mam mętlik

---------- Dopisano o 15:57 ---------- Poprzedni post napisano o 15:48 ----------

Ja mam tez narazie z tym problem a zszyty Throphy miałam od samego początku,myślę że musimy uzbroić się w cierpliwosć i jeszcze trochę poczekać na piękny roweczek
Zrobię sesję zdjęciową ocenicie kobietki

A Tysiaczek nam szaleje po biustonoszowych wieszaczkach czekamy na sesje zdjęciową

---------- Dopisano o 16:11 ---------- Poprzedni post napisano o 15:57 ----------
Cytat:
Beata szukaj 70D lub 75C. Musisz mierzyć. Na mnie 75 C jest dużo za wielkie w obwodzie i miseczka też rozchodzi sie na bok. Musisz mierzyć, nie ma innej opcji. Mi w każdym kalkulatorze wychodzi 70D lub 70DD. Mam w obwodzie na luzie 70, ściskając 69 a w biuście tyle co Ty bo 91 w poziomie lub 90 w pionie.
Będziesz miała tak jak ja mniej więcej.

Spokojnie... ja mam 1 stanik inny niż sportowy i tyle Wychodzę w nim tylko na jakieś 1-3 godzin dziennie. Wolę sportowe bo i w domu siedzę głównie.
Stary 2013-07-24, 18:59   #9844
Olivkaa200
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ninka28 Pokaż wiadomość
olivko widziałam usteczka super

[/COLOR]a zapomniałam zapytać dziewczyny te które już mają cycuszki dłużej niż 3 miesiące powiedzcie chodzicie już bez staników? zastanawiam się czy już można
Dziekuje mi tez sie podobaja czekam na Twoje

co do chodzenia bez stanika to ja nie chodze bez niego do dzis ale po 3 miesiacach jak na kilka godzin wyskoczysz bez to mysle ze nic sie nie stanie

12.07.2012r.
485cc Nagor XM3 - dr A.B. Warszawa

27.07.2016r.
Usta - 5ty ml
Olivkaa200 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-24, 19:40   #9845
kapetki
Raczkowanie

olivka też z chęcią bym zobaczyła usteczka jeśli możesz przyjmij zaproszenie
kapetki jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-24, 20:40   #9846
Anemone
Mother of Cat

Cytat:
no to szukaj 65 F lub nawet G. Staniki w sieciówkach są bardzo wątpliwej jakości, materiał na którym ma się trzymać biust, a tym samym ten cały 'pasek' na którym zaczepione są miseczki, stosunkowo szybko się rozciąga.
Na zakupy polecam wziąć piersiówkę, lub przynajmniej zaznajomić się z jej treścią.
Najważniejsza rzecz - obwód ma być stabilny! nie może wyglądać tak, że go 'odciągasz od skóry na 5 cm! Idealny stanik to taki, że wsuniesz pod obwód całą dłoń, ale nic więcej
No i też ważna rzecz. Zakładając stanik POCHYLAMY SIĘ, żeby piersi mogły wypełnić całą miseczkę Wskazane jest nawet tzw. wygarnianie biustu, dzięki czemu piersi mogą zwiększyć swój obwód o kolejnych parę cm
Cytat:
Napisane przez _szczesliwa_ Pokaż wiadomość
Beata szukaj 70D lub 75C. Musisz mierzyć. Na mnie 75 C jest dużo za wielkie w obwodzie i miseczka też rozchodzi sie na bok. Musisz mierzyć, nie ma innej opcji. Mi w każdym kalkulatorze wychodzi 70D lub 70DD. Mam w obwodzie na luzie 70, ściskając 69 a w biuście tyle co Ty bo 91 w poziomie lub 90 w pionie.
Będziesz miała tak jak ja mniej więcej.

Spokojnie... ja mam 1 stanik inny niż sportowy i tyle Wychodzę w nim tylko na jakieś 1-3 godzin dziennie. Wolę sportowe bo i w domu siedzę głównie.
Oczka mnie bolą i serce kłuje jak widzę co robisz z piersiami
Chyba, że wszystkie kryteria, które wymieniłam są spełnione w przypadku Twoich biustonoszy...
zaręczyliśmy się 15 listopada 2015
ślub 30 grudnia 2017
Anemone jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-24, 21:03   #9847
_szczesliwa_
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Anemone Pokaż wiadomość
no to szukaj 65 F lub nawet G. Staniki w sieciówkach są bardzo wątpliwej jakości, materiał na którym ma się trzymać biust, a tym samym ten cały 'pasek' na którym zaczepione są miseczki, stosunkowo szybko się rozciąga.
Na zakupy polecam wziąć piersiówkę, lub przynajmniej zaznajomić się z jej treścią.
Najważniejsza rzecz - obwód ma być stabilny! nie może wyglądać tak, że go 'odciągasz od skóry na 5 cm! Idealny stanik to taki, że wsuniesz pod obwód całą dłoń, ale nic więcej
No i też ważna rzecz. Zakładając stanik POCHYLAMY SIĘ, żeby piersi mogły wypełnić całą miseczkę Wskazane jest nawet tzw. wygarnianie biustu, dzięki czemu piersi mogą zwiększyć swój obwód o kolejnych parę cm

Oczka mnie bolą i serce kłuje jak widzę co robisz z piersiami
Chyba, że wszystkie kryteria, które wymieniłam są spełnione w przypadku Twoich biustonoszy...
Nie wiem co Cię kłuje ale lekarz Ci pomoże, "ten od oczu"

Kochana, jak będziesz po operacji to powiesz co i jak bo piersi naturalne a sztuczne to dwie różne bajki i nie ma żadnego wygarniania i innych tego typu zabiegów. Ja mam taki rozmiar dobrany przez braffiterkę więc przykro mi, że nie zgadza się wg Ciebie.
Ale nie dyskutuje bo nie ma po co
Każda firma mierzy biust po swojemu. Zapewniam, że biustonosz trzyma się idealnie, nie odstaje, nie zwija się do góry i z trudem go zapinam.

Piersi naturalne i sztuczne to zupełnie co innego. Zobaczysz sama

Edytowane przez _szczesliwa_
Czas edycji: 2013-07-24 o 21:07
_szczesliwa_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-24, 21:07   #9848
Anemone
Mother of Cat

Cytat:
Nie wiem co Cię kłuje ale lekarz Ci pomoże, "ten od oczu"

Kochana, jak będziesz po operacji to powiesz co i jak bo piersi naturalne a sztuczne to dwie różne bajki i nie ma żadnego wygarniania i innych tego typu zabiegów. Ja mam taki rozmiar dobrany przez braffiterkę więc przykro mi, że nie zgadza się wg Ciebie.
Ale nie dyskutuje bo nie ma po co
Każda firma mierzy biust po swojemu. Zapewniam, że biustonosz trzyma się idealnie, nie odstaje, nie zwija się do góry i z trudem go zapinam.

Piersi naturalne i sztuczne to zupełnie co innego. Zobaczysz sama
może to stąd że właśnie nie mam porównania
Jeśli dobrze się trzyma to jest dobrze.
Przepraszam za 'atak'
zaręczyliśmy się 15 listopada 2015
ślub 30 grudnia 2017
Anemone jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-24, 21:11   #9849
_szczesliwa_
Raczkowanie

Nie ma za co Niestety sztuczny biust i każda tu to potwierdzi nie dopasowuje się do biustonoszy ale biustonosz musi sie dopasować do niego więc jakiekolwiek układanie nie wygląda jak w przypadku piersi naturalnych gdzie się wlewają ładnie do miseczek

Ale zobaczysz sama
Stary 2013-07-24, 21:44   #9850
korolowa
Rozeznanie

dokładnie tak jak szczęśliwa pisze, trzeba stanik dopasować na pierś, bo ona się nie dopasuje tylko sztywno sobie sterczy

co do zbliżania piersi, czy tak można? ja moich nawet nie próbuje, na szczęście mam wąski rozstaw i rowek jest, ze staników "normalnych" kupiłam jeden z Triumpha, ale przymierzałam tam 3 modele i wszystkie były dobre... a i tak najlepiej mi w sportowym gatty
Stary 2013-07-24, 22:39   #9851
Tysiaczek83
Zakorzenienie

Dziewczynki dopiero weszłam do domku,Maluch padł mi w progu he he...
Jutro wrzucę nowinki moje
Miłej nocki,idę spać,bo padam na...nos
Tysiaczek83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-24, 23:53   #9852
sofialu
Raczkowanie

Witam wszystkie piękne panie
Mam do was pytanko, ponieważ 8 sierpnia mam zabieg, zastanawiam sie jakie maści, kremy itp powinnam używać po operacji na ładne wygojenie blizn. Proszę podpowiedzcie z doświadczenia. Dziękuje serdecznie.
sofialu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-25, 06:57   #9853
scheherezade
Raczkowanie

GG do scheherezade

Cytat:
Napisane przez Tysiaczek83 Pokaż wiadomość
Rzym,Wenecja,Neapol i na wyspy,będziemy 2 tygodnie i po drodze różnie,bo robimy wycieczkę samochodową
My tez samochodowa
a raczej busową zakupionym na takie okazje,jednak Rzym tez bedzie ale by były jaja jakbyśmy sie spotkały

Ps dodalam nowa fote ust jak na te ml to wcale juz nie są duze,z rana fajne pełne wieczorem ciut gorzej
a

17/01/13 r 360 Nagor okrągłe Dr. A.D Szczecin
160 cm , 46, kg --> w trakcie utuczenia się
scheherezade jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-25, 09:08   #9854
_szczesliwa_
Raczkowanie

scheherezade jezuśku ale Wam zazdroszczę. My niestety ciepłe dni spędzamy tylko nad takim lokalnym zalewem gdzie kąpać się nie da lub na działeczce takiej na ogródku działkowym więc parę metrów na krzyż. No ale mogę być gdziekolwiek byle było ciepło

Czytam Twój podpis i się zastanawiam. Chcesz przytyć trochę? Patrzę sobie na zdjęcia i nie widzę w sumie takiego całej sylwetki ale to jedno z psiakami jest. Aktualne ono?
Stary 2013-07-25, 09:18   #9855
TheSara
Przyczajenie

witam serdecznie wszystkie tutaj dziewczyny
jestem tu oficjalnie od wczoraj.. ale z wami dużo dłużej..
spoooro czytania miałam główkowania.. aż w końcu postanowiłam dołączyć.. i podzielić się moją decyzją..
jestem z trójmiasta i zdecydowałam się na dr. MMK w środę idę na pierwszą konsultację
z zamiarem żeby od razu zapisać mój zabieg na grudzień.. dlatego dzień wcześniej robię sobie USG piersi żeby wziąć ze sobą..
i tu moje pierwsze pytanko.. czy u tego dr coś więcej potrzeba żeby od razu umówić się na zabieg? czy jednak będzie konieczność większej ilości konsultacji..?

strasznie z tego wszystkiego się cieszę, jak dobrze że jesteście!!!
ja nie jestem zbyt forumowa więc muszę jeszcze nauczyć się tutaj poruszać..proszę o wyrozumiałość
pozdrawiam cieplutko
TheSara jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-25, 09:23   #9856
_szczesliwa_
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez TheSara Pokaż wiadomość
witam serdecznie wszystkie tutaj dziewczyny
jestem tu oficjalnie od wczoraj.. ale z wami dużo dłużej..
spoooro czytania miałam główkowania.. aż w końcu postanowiłam dołączyć.. i podzielić się moją decyzją..
jestem z trójmiasta i zdecydowałam się na dr. MMK w środę idę na pierwszą konsultację
z zamiarem żeby od razu zapisać mój zabieg na grudzień.. dlatego dzień wcześniej robię sobie USG piersi żeby wziąć ze sobą..
i tu moje pierwsze pytanko.. czy u tego dr coś więcej potrzeba żeby od razu umówić się na zabieg? czy jednak będzie konieczność większej ilości konsultacji..?

strasznie z tego wszystkiego się cieszę, jak dobrze że jesteście!!!
ja nie jestem zbyt forumowa więc muszę jeszcze nauczyć się tutaj poruszać..proszę o wyrozumiałość
pozdrawiam cieplutko
Witaj
U jakiego byś nie robiła Doktora to zawsze idź na konsultację. To nie wyrwanie zęba. Masa pytań, wywiad zdrowotny itd. Nie można sie umówić jak na depilację
Stary 2013-07-25, 09:32   #9857
scheherezade
Raczkowanie

GG do scheherezade

Cytat:
scheherezade jezuśku ale Wam zazdroszczę. My niestety ciepłe dni spędzamy tylko nad takim lokalnym zalewem gdzie kąpać się nie da lub na działeczce takiej na ogródku działkowym więc parę metrów na krzyż. No ale mogę być gdziekolwiek byle było ciepło

Czytam Twój podpis i się zastanawiam. Chcesz przytyć trochę? Patrzę sobie na zdjęcia i nie widzę w sumie takiego całej sylwetki ale to jedno z psiakami jest. Aktualne ono?
Nie kochana,to zdjęcie było robione jak corka miała jakieś 4 moze 5 miesięcy i jeszcze wtedy wygladalam w miarę po ludzku teraz mam wiecej gnatow
Tam mogło byc cos koło 50kg teraz jest 46 i stoi ...
Na 160 wzrostu to duża różnica takie 4 kg w dol

17/01/13 r 360 Nagor okrągłe Dr. A.D Szczecin
160 cm , 46, kg --> w trakcie utuczenia się
scheherezade jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-25, 09:49   #9858
Matti
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez scheherezade Pokaż wiadomość
My tez samochodowa
a raczej busową zakupionym na takie okazje,jednak Rzym tez bedzie ale by były jaja jakbyśmy sie spotkały

Ps dodalam nowa fote ust jak na te ml to wcale juz nie są duze,z rana fajne pełne wieczorem ciut gorzej
a

oo zazdroszcze tego Rzymu, byłam w kwietniu i chętnie pojechałabym raz jeszcze

Dzień dobry

25.06.13 Dr K.P. W-wa, Allergan 290ml
Matti jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-25, 10:30   #9859
TheSara
Przyczajenie

Cytat:
Witaj
U jakiego byś nie robiła Doktora to zawsze idź na konsultację. To nie wyrwanie zęba. Masa pytań, wywiad zdrowotny itd. Nie można sie umówić jak na depilację

pisząc "od razu umówić się na zabieg" miałam na myśli oczywiście na pierwszej mojej konsultacji!!! na którą idę w najbliższą środę..
pytałam o kolejne czy są konieczne.. w sensie takim czy nie głupio umawiać się tak od razu, jeśli niewątpliwie wszystko będzie przemawiało za tym..

witam jeszcze raz
Stary 2013-07-25, 10:34   #9860
Star90
Zakorzenienie

GG do Star90

Myślę,że od razu umów się na zabieg jak będziesz miała wątpliwości pójdziesz jeszcze raz do dr na konsultację albo zadzwonisz/napiszesz e mail
Stary 2013-07-25, 11:43   #9861
_szczesliwa_
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez TheSara Pokaż wiadomość
pisząc "od razu umówić się na zabieg" miałam na myśli oczywiście na pierwszej mojej konsultacji!!! na którą idę w najbliższą środę..
pytałam o kolejne czy są konieczne.. w sensie takim czy nie głupio umawiać się tak od razu, jeśli niewątpliwie wszystko będzie przemawiało za tym..

witam jeszcze raz
Ufff To oczywiście dobrze

scheherezade a powiedz mi, utuczasz się raczej tkanką mięśniową beztłuszczowo czy jesz wszystko co chcesz byle przytyć czymkolwiek?

Bo ja jestem bardzo w temacie. Przed operacją ćwiczyłam siłowo na masę (tkankę mięśniową) bo ja jestem raczej z tych hmm.. kościstych Mam 176cm a ważę zazwyczaj około 53kg. Przed operacją dobiłam do 56kg bez gromadzenia tłuszczu, który niestety u mnie odkłada się bardzo łatwo mimo takiej szczupłości. Odkłada mi się na udach i pośladkach zawsze mimo, że u góry mam XS przy takim wzroście Dziwny przypadek ze mnie strasznie bo jakbym była złożona z dwóch różnych osób

Więc 3kg w mięśniach to bardzo bardzo dużo. Teraz nie ćwicząc i bez diety swojej masowej znów waga leci w dół i mięśnie mi zanikają ale na szczęście nie tak szybko. Teraz ważę 55kg
Stary 2013-07-25, 13:31   #9862
Olivkaa200
Zakorzenienie

Hej kobietki

Tysiaczku, scheherezade dzięki za odwiedzinki w albume co do ust ja gornej praktycznie wcale nie mialam na zdjęciach to wyglada inaczej niestety i jeszce byla krzywa ale teraz mi sie podoba troche zeszla opuchlizna wiec wyglada to inacej bo zdjecie ktore wstawilam to bylo jak wrocilam do domu. Oczywiście bede je poprawiac ale musze sie wstrzymac narazie niestety (brak funduszy)

---------- Dopisano o 14:31 ---------- Poprzedni post napisano o 14:22 ----------

Dziewczyny po ustach pwiedzcie mi po jakim czasie pilyscie alkohol? mi zabroniono 2 tygodnie ale w sobote mam impreze bym chciala cos wypic jak myslicie zaszkodzi to mi??

12.07.2012r.

27.07.2016r.
Usta - 5ty ml
Stary 2013-07-25, 13:44   #9863
_szczesliwa_
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Olivkaa200 Pokaż wiadomość
Hej kobietki

Tysiaczku, scheherezade dzięki za odwiedzinki w albume co do ust ja gornej praktycznie wcale nie mialam na zdjęciach to wyglada inaczej niestety i jeszce byla krzywa ale teraz mi sie podoba troche zeszla opuchlizna wiec wyglada to inacej bo zdjecie ktore wstawilam to bylo jak wrocilam do domu. Oczywiście bede je poprawiac ale musze sie wstrzymac narazie niestety (brak funduszy)

---------- Dopisano o 14:31 ---------- Poprzedni post napisano o 14:22 ----------

Dziewczyny po ustach pwiedzcie mi po jakim czasie pilyscie alkohol? mi zabroniono 2 tygodnie ale w sobote mam impreze bym chciala cos wypic jak myslicie zaszkodzi to mi??

Oliwka a odpowiedz sobie na pytanie, czy tragedia się stanie i na prawdę nie wytrzymasz jednej imprezy żeby nic nie wypić??? Ja to z troski oczywiście. Zabronili więc zabronili. Oni się lepiej znają czy dziewczyny na forum? 2 tygodnie a sobota jest za 2 dni! Eh....
Jak chcesz...
Stary 2013-07-25, 13:46   #9864
korolowa
Rozeznanie

cześć dziewczyny, chciałam poinformować, ze dziś przy codziennym masażu porannym piersiątek i nakładaniu oliwki zauważyłam że trochę zmiękły yupi yupi1 po jakim czasie one już będą takie do miętoszenia?
Stary 2013-07-25, 13:49   #9865
TheSara
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez Star90 Pokaż wiadomość
Myślę,że od razu umów się na zabieg jak będziesz miała wątpliwości pójdziesz jeszcze raz do dr na konsultację albo zadzwonisz/napiszesz e mail
dzięki, tak też zrobię, czyli na pierwszą konsultację wystarczy wziąć samo USG..

..a powiedzcie mi proszę co mam zrobić żeby zobaczyć wasze galerie?
chciałabym do środy z waszą pomocą mieć większe rozeznanie w rozmiarach i kształtach.. nie jestem do końca przekonana jaką wielkość mam ustalać, wolałabym, skoro jesteście Wy, wcześniej zobaczyć wasze
Stary 2013-07-25, 14:01   #9866
Olivkaa200
Zakorzenienie

Cytat:
Oliwka a odpowiedz sobie na pytanie, czy tragedia się stanie i na prawdę nie wytrzymasz jednej imprezy żeby nic nie wypić??? Ja to z troski oczywiście. Zabronili więc zabronili. Oni się lepiej znają czy dziewczyny na forum? 2 tygodnie a sobota jest za 2 dni! Eh....
Jak chcesz...
Oczywiście wytrzymac moge ale w tamtym roku na tej samej co w tej nie pilam bo mialam operacje i w tym roku znowu wiec choc na jednego drinka bym sie skusila niby lekarz sie zna ale on ust nie ma a dziewczyny maja i moga cos powiedziec na ten temat

12.07.2012r.

27.07.2016r.
Usta - 5ty ml
Stary 2013-07-25, 15:04   #9867
Matti
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez korolowa Pokaż wiadomość
cześć dziewczyny, chciałam poinformować, ze dziś przy codziennym masażu porannym piersiątek i nakładaniu oliwki zauważyłam że trochę zmiękły yupi yupi1 po jakim czasie one już będą takie do miętoszenia?
Moje są ponad miesiąc młodsze od Twoich ale też czuję znaczną róznice mam wrażenie że szybko zmiękną

Edytowane przez Matti
Czas edycji: 2013-07-25 o 15:12
Stary 2013-07-25, 15:18   #9868
Star90
Zakorzenienie

GG do Star90
Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9

2 tyg? Bez przesady nigdy nie slyszalam czegos takiego chociaz usta robie 2 lata. I bylam u 3 roznych lekarzy. Wczoraj doktorka powiedziala ze lepiej pic po niz PRZED.
Ja wczoraj piwko z sokiem wypilam i zyje, tylko lepiej pic przez slomke i unikac goracego !

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Stary 2013-07-25, 15:44   #9869
Matti
Zadomowienie

jestem wściekła, bo kupiłam w aptece internetowej żel na blizny a przysłali mi zupełnie coś innego i teraz muszę czekać do soboty
zostaje mi póki co tylko masowanie blizn, bez smarowania

Stary 2013-07-25, 17:39   #9870
Saba08
Zadomowienie

Cytat:
Nie ma za co Niestety sztuczny biust i każda tu to potwierdzi nie dopasowuje się do biustonoszy ale biustonosz musi sie dopasować do niego więc jakiekolwiek układanie nie wygląda jak w przypadku piersi naturalnych gdzie się wlewają ładnie do miseczek

Ale zobaczysz sama
Dokładnie tak ale mi też jedna pani kazała biust wygarniać No cóż

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości