|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1231 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Fiku miku , fiku miku skacze Pukacz po jajniku. Mamusie XI-XII 2013. cz.V
Cytat:
|
|
|
|
|
#1232 |
|
Zakorzenienie
|
Wiesz co , mi często tak się brzuch spinał ( w okolicach 20-26 tc) ale tylko od dołu mniej więcej do wysokości pępka .. NIgdy nie towarzyszyły temu jakieś bóle , więc założyłam że to jednak dziecko się tak pręży .. Żaden lekarz tez nigdy nic nie powiedział , choć z drugiej strony to ostatnio tak OD DOŁU byłam badana w 16 tc ? I to u Polskiego lekarza , bo tak to nikt by mi tam nie patrzył ..
|
#1233 |
|
Raczkowanie
|
Ja odczuwam te skurcze od pępka w dół, to są skurcze Braxtona-Hicksa. Mam uczucie napinania i ściągania.
Po usmażeniu 40 naleśników padam na twarz. Zrobiłam sobie letnią kąpiel i marzę o masażu łydek. Moja Maja dziś aktywna, w pracy nie mogłam usiedzieć, tak miło kopała |
|
|
|
#1234 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1235 |
|
Wtajemniczenie
|
Wymiatają panowie
|
|
|
|
#1236 |
|
Zakorzenienie
|
Aaa i miałam Wam pisać że tytuł wątku idealnie pasuje do mnie ! Mój mały PUKACZU daje mi popalić stukając po jajnikach
Choć dziś jakoś mało aktywny jest...
|
|
|
|
#1237 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1238 | ||||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Super że się zdecydowaliście na wózek [1=a55edcd592b5250bfc801a5 34a15031ff4f0e57e_5ee55a8 e308ca;41953940]Heloł Byłam dziś na badaniu glukozy, wynik to 71 i 85 po 2h- chyba w normie??? Nasiedziałam się w laboratorium, ale nie było źle- pielęgniarka młodziutka, młodsza ode mnie co chwilkę pytała jak się czuję ![]() Zrobiłam tez morfologię i ob- wszystko w normie, tylko w moczu wyszły mi liczne kryształki i teraz się zastanawiam co się dzieje? Bo jak kryształy to nerki- a ja w poprzedniej ciąży miałam w 23 tygodniu właśnie taki atak bólu nerki, że trafiłam na tydzień do szpitala. Na szczęście już za tydzień wizyta u pani i dr i pokażę jej te wyniki. Hitem dnia jest to, że znalazłam fotelik-nosidełko, nowe za 40zł! Jak się później dowiedziałam przez telefon- pani ma komis dziecięcy, który jest przez wakacje zamknięty, ale w środę otworzy go dla nas i możemy wybrać co tam chcemy [/QUOTE] za upolowane rzeczy dla maluszka.Kurcze dziewczyny ja to już nie wiem jak to jet z tymi wynikami glukozy bo ja mam wpisane w karcie ciąży przed wypiciem 4,00 a po wypiciu 5,02 i mi położna powiedziała że jest ok, takie wyniki przyszły z laboratorium, to jakaś inna skala czy co?? ![]() Cytat:
napewno wszystko będzie dobrzeCytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Dzisiaj w szkole rodzenia położna mówiła, kiedy jechać do szpitala i co zabrać ze sobą do porodu. Powiedziała żeby kupić minimum 6 sztuk majtek siateczkowych, podkłady na łóżko i wkładki z belli bodajże takie różowe, ona mówi że na nich już chyba jest nawet napisane pieluchy jednorazowe bo są tak duże. Cytat:
|
|
#1239 |
|
Zakorzenienie
|
A ja chyba jestem jakas inna :/ Wczoraj zapylałam jak atomówka i wszystko było ok . Dziś siedzę albo leżę na zmiane , nie zrobiłam praktycznie nic , a takie miałam plany i czuje się tez jak nic . Słaba jaka jestem , niemrawa .. Nie wiem - co jest
![]() Co do facetów w szpilakach .. Widzicie jakie oni maja za☠☠☠i*** nogi w tych szpilkach ? Kurde a ja przez te spadziste chodniki tutaj w ogóle nie potrafie chodzic w takich butach ..
Majeczka KCIUKI DLA ANI ![]() Edytowane przez Trele_Morele Czas edycji: 2013-07-25 o 21:33 |
|
|
|
#1240 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
No pięknie, nie dość że nowy wątek to jeszcze ponad 40 stron w nim Mam nadzieję, że wszystko u Was w porządku U mnie wszystko super. Czuję się świetnie. Korzystam z uroków bycia mężatką Póki co pomieszkujemy u mnie i powoli zaczynamy szukać stancji. Dostałam jeszcze kilka zdjęć od szwagra. Na te od fotografa musimy poczekać około 4 tygodni
|
|
|
|
#1241 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Mam wlasnie lekkie napiecie ale nie bolsne na dole brzucha, tez tak masz? Jestem w 24 tc czyli chyba tak jak Ty? |
||
|
|
|
#1242 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() a to Cie lekarz nie bada paluchem na każdej wizycie? mnie to od razu jak tylko powspisuje w kartę to zaprasza na samolot Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:37 ---------- Poprzedni post napisano o 21:35 ---------- Cytat:
"Nikt mnie nie ostrzegał, że urodzenie dziecka przypomina zakochanie, tyle że w kimś, kto jest znacznie młodszy od mojego męża i ładniej pachnie. Nikt mi nie powiedział, że praktycznie rzecz biorąc, macierzyństwo jest niebezpiecznie podobne do romansu". Nela 5/11/13 |
||||
|
|
|
#1243 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 21:39 ---------- Poprzedni post napisano o 21:38 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 21:40 ---------- Poprzedni post napisano o 21:39 ---------- Cytat:
Ani razu
|
||||
|
|
|
#1244 |
|
Zakorzenienie
|
MIKI - wyglądałaś przepięknie :tak:
|
#1245 |
|
Wtajemniczenie
|
Aha Ryba bo ja oczywiście gapa jestem i zapomniałam napisać, położna powiedziała żeby tych podpasek belli mieć conajmniej dwie paczki, to jest takie minimum.
Miki cudownie wyglądałaś Ja spadam do łóżeczka, przytulić się do męża, jakaś padnięta dzisiaj jestem, a ano pobudka bo koleżanka ma do mnie przyjechać więc trzeba rano wstać i posprzątać. Miłej nocki mamusie
|
#1246 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Fiku miku , fiku miku skacze Pukacz po jajniku. Mamusie XI-XII 2013. cz.V
To dziwne.. Mi na każdej sprawdza czy macica zamknięta itd..
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
"Nikt mnie nie ostrzegał, że urodzenie dziecka przypomina zakochanie, tyle że w kimś, kto jest znacznie młodszy od mojego męża i ładniej pachnie. Nikt mi nie powiedział, że praktycznie rzecz biorąc, macierzyństwo jest niebezpiecznie podobne do romansu". Nela 5/11/13 |
|
|
|
#1247 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Ja się na dziś już żegnam
Maleńka kruszyna pod mym sercem zamieszkała.. Całe jej maleńkie ciałko w moim brzuszku żyło.. W chwili kiedy go ujrzałam, spełniły się moje marzenia i najpiękniejsze sny, bo tą kruszyną jesteś Ty... 17.05.2014- Nasz Dzień Edytowane przez Dzastin08 Czas edycji: 2013-07-25 o 22:09 |
||
|
|
|
#1248 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
udanych wizyt Ale wstydzioszek z Waszego dziecka nastawiasz się na chłopaka??Cytat:
![]() Cytat:
Masz jeszcze dużo czasu i zdążysz wszystko zrobić ![]() Cytat:
![]() Wogóle śliczna z Was Para Młoda |
||||
|
|
|
#1249 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1250 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#1251 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bede Wam odpisywac jutro bo z telefonu mi jakos zle ![]() W ogole to uwielbiam mojego TZta Edytowane przez domii29 Czas edycji: 2013-07-25 o 22:36 |
|
|
|
|
#1252 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zjadłabym jaiegoś dobrego torcika ![]() Fajny avek Zgaga mnie męczy od popołudnia |
|
|
|
|
#1253 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#1254 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jak już coś wpadnie mi w oko to albo b.drogie albo niedostępne albo gondola się trzepie(jak w Jane muum)Dzastin Widziałam dzisiaj coneco kangoo na żywo,chyba ten Cię interesował.Ale nie przypatrywałam się tak b.dokładnie bo mała i płytka gondola. [1=a55edcd592b5250bfc801a5 34a15031ff4f0e57e_5ee55a8 e308ca;41953940]Heloł Hitem dnia jest to, że znalazłam fotelik-nosidełko, nowe za 40zł! Jak się później dowiedziałam przez telefon- pani ma komis dziecięcy, który jest przez wakacje zamknięty, ale w środę otworzy go dla nas i możemy wybrać co tam chcemy A to prawdziwa okazja ![]() Cytat:
Nadrobi ![]() Cytat:
Nie dziwię się że wygrałaś ![]() Taka wierszokletka, a tytułów na propozycje wątków nie poodawałaś chyba żadnych no nie? |
|||
|
|
|
#1255 |
|
Zakorzenienie
|
Smacznego!
![]() Coś bym skubnęła ale nie wiem co
|
|
|
|
#1256 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#1257 | |
|
Zakorzenienie
|
Fiku miku , fiku miku skacze Pukacz po jajniku. Mamusie XI-XII 2013. cz.V
Cytat:
weselnego? ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1258 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Najważniejsze że zdrowy/a Cytat:
A tutaj idę gdzieś i ktoś z łaską tyłek podniesie jak w ogóle podniesie i się zainteresuje.Ale najbardziej wkurza mnie niekompetencja W końcu chodzi o wydanie porządnej kasy a nie 10 zł. Nad podkładami dopiero pomyślę ![]() Głowa do góry,dzidziuś będzie zdrowy,nie wmawiaj sobie i nie ściągaj złych myśli.Cytat:
![]() Lineczka Super że tż w końcu posłucha serduszka.A na żadnym usg też nie był ![]() Cytat:
---------- Dopisano o 23:10 ---------- Poprzedni post napisano o 23:04 ---------- Miki ![]() Cytat:
![]() Ale mi dobrze,wypiłam koktajlik z borówek i malin ![]() ---------- Dopisano o 23:11 ---------- Poprzedni post napisano o 23:10 ---------- Cytat:
|
||||||
|
|
|
#1259 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1260 |
|
Wtajemniczenie
|
Uciekam do spania
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:32.

KCIUKI DLA ANI 
jakby tam w brzuchu coś ...nie wiem.,..puchło?

a mały na szczęście wszystko dobrze. 

weselnego?
i nie ściągaj złych myśli.