Styczniowo - lutowe mamusie 2013 cz VII - Strona 30 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-07-25, 20:32   #871
Delicjanka
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Styczniowo - lutowe mamusie 2013 cz VII

Cytat:
Napisane przez charlizz Pokaż wiadomość
.

co do wyjazdu z kraju, to nie dla mnie. Nie żebym była nieambitna czy coś..po prostu tu jest moje miejsce, wszystko to wygląda jak wygląda, ale trochę mnie boli jak tak psy wieszacie na naszym kraju
Ale tak btw powiem Wam, że mam taki apetyt na sukces gdyby nie Ola to bym pewnie obronika sie we wrześniu, poszła na zaoczne, do roboty i bym stała w miejscu. a ona mnie napędza, by pokazać wszystkim, że jak se zrobiła dziecko, to poradzi wyśmienicie. już snuje plany co po magisterce będę robić
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Mam to samo tylko tzt mnie jeszcze napędza, zginęłabym bez niego ;p

Skalpel wyzwanie z Ewką!
cel : piękne ujędrnione ciało
waga: 48, 60cm w brzucholu.

Delicjanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-25, 20:35   #872
charlizz
Zadomowienie

Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Styczniowo - lutowe mamusie 2013 cz VII

Cytat:
Napisane przez nafiyqa Pokaż wiadomość
Ehhh... Chyba to Ty jestes z nim na codzien i wiesz co lubi/jak reagujre...

Ja to panikara jestem w tej kwestii i pewnie bym nie dala :P
Ale ja to jeszcze... TZ za to bije rekordy :P

Moze dlatego, ze Twoja Ola starsza i juz dluzszy czas rozszerzacie diete, wiec sie nie boisz?
Bo my swiezaki jeszcze :P

a wiesz, możliwe, bo żadnej reakcji niepożądanej nigdy u niej nie było, stoiczkow też raczej nie dzieliłam na 3 tylko od razu z grubej rury ile zjadła tyle dostała i gdzieś w tej mojej głowie już siedzi takie przekonanie, że nic jej nie będzie. A u Was to AZS np i człowiek sie boi, dmucha na zimne , nie ma sie co dziwić, z reszta dobrze, że się mama Nawijka troszczy
charlizz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-25, 20:45   #873
BlackSanctum
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Styczniowo - lutowe mamusie 2013 cz VII

Ja mam z kolei straszne parcie na... nie wiem, sławę? Strasznie bym chciała śpiewać na szerszą skalę, ale nigdy jakoś nie miałam chęci iść do jakiegoś X-Factora czy Must Be The Music... Na razie się rozwijam makijażowo, tak na pocieszenie...
BlackSanctum jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-25, 20:46   #874
laurka23
Zakorzenienie

Dot.: Styczniowo - lutowe mamusie 2013 cz VII

Dziewczyny, nie umiem się wbić temat
Z małym ciągle poza domem, a wy piszecie na potęgę i nie nadążam. Nie wiem co u was się dzieje, troszkę na wyrywki podczytuję.

Michał nie chce mi nic jeść, na wszystko ma odruch wymiotny, największy na brokuła, jabłko i banana. Groszek zielony jadł ale bez przekonania. Więcej wypluł niż zjadł. W akcie desperacji sama mu ugotowałam ziemniaka, dodałam mojego mleka i co? I nic. Wczoraj dałam uotowanego całego kalafiora i brokuła, pomiętosił w ręce, umaział brodę ale nawet do ust nie zbliżył. Chyba nie gotowe to moje maleństwo. Mam wizję, że karmię fo osiemnastki cycem

Dziś odebrałam mei taia od pathi i zaliczyliśmy spacerek! Bylo cudnie Zdjęć mąż nie zrobił nam.

W niedzielę jadę do siostry pod Kraków, młody zmieni klimat, trochę odpoczniemy ale na forum pewnie nie zajrzę

Aaa i byliśmy wczoraj u lekarza z wynikami posiewu, znów wyszło to samo co ostatnio, tylko tym razem w labie dopisali że prawdopodobnie zanieczyszczenie próbki więc lekarka powiedziała że tego się nie leczy. Tylko czemu ostatnim razem kazała brać furaginum?
No i też dostaliśmy w szpitalu feralną serię szczepionki

Edytowane przez laurka23
Czas edycji: 2013-07-25 o 20:49
laurka23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-25, 20:52   #875
blogerka
Wtajemniczenie

Dot.: Odp: Styczniowo - lutowe mamusie 2013 cz VII

Cytat:
Blogerko, zapomniałam dodać, że ona dziecka nie ma, w ciąży też nie jest i póki co nie stara sie
owszem, ubierać dziecko to czystą przyjemność, ale jak sie je ma i nie w bluzę za 200 zł, no może jakby miała hajsu coniemiara, a ona wcale nie ma dużo pieniędzy

moze ma takie hobby ;P
Stary 2013-07-25, 20:57   #876
litllesweetangel
Lurker ;)

Black dawaj bedziemy glosowac

Dziewczyny serio chce isc na te studia, mam nadzieje ze praca i finanse pozwola. Mysle o jakiejs filologii, jezyki zawsze mi wchodzily tyle, ze przez pracoholizm zaniedbalam ich przypominanie...
Marze o elektronice, elektrotechnice ale matma itp by mnie zjadla.

It's okay
I got lost on the way
But I'm a supergirl
And supergirls don't cry
litllesweetangel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-25, 21:01   #877
nafiyqa
Zakorzenienie

Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Styczniowo - lutowe mamusie 2013 cz

Cytat:
a wiesz, możliwe, bo żadnej reakcji niepożądanej nigdy u niej nie było, stoiczkow też raczej nie dzieliłam na 3 tylko od razu z grubej rury ile zjadła tyle dostała i gdzieś w tej mojej głowie już siedzi takie przekonanie, że nic jej nie będzie. A u Was to AZS np i człowiek sie boi, dmucha na zimne , nie ma sie co dziwić, z reszta dobrze, że się mama Nawijka troszczy
Jeszcze 1,5 roku temu wysmialabym mame Nawijke, a teraz?

nafiyqa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-25, 21:02   #878
BlackSanctum
Zakorzenienie

No muszę się wybrać chyba kiedyś, tylko teraz nie jestem już dobrym towarem do promowania, bo mam "bagaż",a jestem za młoda, żeby promowali mnie jako 30letnią mamę z jajem... Wiem trochę od kuchni, jak to wszystko wygląda, bo już nagrywałam demo dla jednej wytwórni polskiej...
Stary 2013-07-25, 21:04   #879
LadyWhisper
Zakorzenienie

Odp: Styczniowo - lutowe mamusie 2013 cz VII

Laurko, pokaz mt!!!!!! Tez mamy, w klubie jest zdjecie, ale mnie zaciekawilasrobilas na zamowienie, czy gotowca bralas???

dziewczyny, jak to jest ze zmiana przychodni, mozna 2 razy do roku czy raz na pol roku? :P

.... Dziecko - to przecinek między ojcem a matką. Ale i spójnik.
Z Każdym Dniem Coraz Bardziej

LadyWhisper jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-25, 21:06   #880
sarah67
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez nancykenator Pokaż wiadomość
kciuki za bioderka Kubusiowe
i wszystkiego naj dla Krzysztofów i Kubusiów

ja raczej tak drastycznie bym nie robiła, może po prostu Pietraszko jeszcze nie gotowy, na niego na pewno też przyjdzie czas i będzie wcinał

u mnie tak samo

o właśnie sałatki z konserwowego selera są pyszne, ciocia mojego tż robi taką pyyyyyszną, muszę ją kiedyś o przepis poprosić
a Ty jakie sałatki z selera robisz?
współczuję pracy, ja z podobnych względów jak u Ciebie nie mogę przestać myśleć, że nadejdzie taki czas, że będę musiała wrócić i znowu się zacznie....

Kochana, zazdroszczę takiego zorganizowania
my dzisiaj wyjeżdżamy a ja dalej nie spakowana :/ pranie się suszy, mam nadzieję, że wyschnie przed wyjazdem bo nie będę mieć co na tyłek przyodziać.
ja mam przepis banalnie prosta a wszystkim smakuje
pozniej napisze

Cytat:
Napisane przez blogerka Pokaż wiadomość
Milo by bylo gdyby Wasze dzieci mialy ze soba dobry kntakt bo tak jak mowisz to rodzenstwo

---------- Dopisano o 14:07 ---------- Poprzedni post napisano o 14:06 ----------

ja wczoraj zrobilam to samo, jadlam jablko a Borys sie dossal do niego to mu dalam zeby troszke sobie ciumkal - podobalo mu sie. Zauwzylam ze go ciagnie do tego co ja akurat jem / pije. Czasem malo z rak mi nie wyrwie.
moja tak samo
przedwczoraj wytracila mi jogurt z reki bo chciala

Cytat:
Napisane przez hje Pokaż wiadomość
Hejo.

Może nie będę pisać, do której dzisiaj spałyśmy, bo byście mnie zlinczowały, no, z wyjątkiem Kiji.

[/B]
my dzis do 12:30

przebijesz nas?

Cytat:
Napisane przez nafiyqa Pokaż wiadomość
to tak, jak na tablicy. Tez troszke ryzyko, bo zabezpieczenia nie ma, ale ja od dawna tam kupuje/sprzedaje i JESZCZE nikt mnie nie oszukal.
Ja tez nie przycinam ludzi

A po czym?
Ja czekalam az Kubie samo zejdzie i poki co omijam marchewke.
Za jakis czas znow podam, zeby sprawdzic czy to na pewno od niej.

groszek albo kasza jaglana

Cytat:
Napisane przez BlackSanctum Pokaż wiadomość
Hope, tak tak, tam jest jego brat, Mateusz. Łukasz ma takie miodowe, jasnorude włosy, a Mateusz ma kasztanowe. Mają zupełnie inną karnację przy tym i oczy - Łukasz to taki typowy rudzielec, z różową skórą i piegami, do tego ma zielone oczy (ja też mam ), a jego brat ma normalną, brzoskwiniową karnację i szaro-niebieskie oczy.

Meduzzko
, pewnie, że nie uraziłaś. Zgadzam się z tym w 100%.

A mój Łukasz to taki nietypowy chyba facet... Ciepły, kochany, pomaga mi w domu (dzisiaj nawet wrzucił białe pranie do wanny, do namoczenia , aż się zdziwiłam), w dodatku zajmuje się małą z takim niesamowitym... namaszczeniem? Widać, że to oczko w jego głowie, cudownie się z nią bawi i już widzę, jak będzie odganiał facetów od niej w przyszłości. A przy tym wszystkim jest całkowicie męski, zero w nim "miękkości" czy jakichś innych, kobiecych cech... Chyba rzadkość w tych czasach...
moj podobnie w domu wszystko zrobi, tylko prania mu nie pozwalalam, bo nie patrzy na kolory no i wieszac nie umie
kobiecych cech tez nie ma, tylko jak dzidzie zobaczyl to mial lzy w oczach, mowil, ze gdybysmy byli sami to pewnie by mu lezki polecialy

Cytat:
Napisane przez LadyWhisper Pokaż wiadomość

filmik sprzed miesiąca, już dawno miałam wam wkleić ale ciągle coś zobaczcie sobie drugą część jak się chichra, nie mogłam z niego
super <3

Cytat:
Ola psa dostała od wujka

słodzizna <3

Cytat:
Napisane przez fewcia Pokaż wiadomość
jakby to najdelikatniej napisać... nie będziemy tęsknić

za rodzicami i rodzenstwem tez nie?
Cytat:
acha, zapomniałam sie wypowiedzieć otóż ja bym drugie dziecko chciała, nawet już bym mogła, najlepiej druga dziewczynkę ale wiecie jaką mam sytuację...

co do wyjazdu z kraju, to nie dla mnie. Nie żebym była nieambitna czy coś..po prostu tu jest moje miejsce, wszystko to wygląda jak wygląda, ale trochę mnie boli jak tak psy wieszacie na naszym kraju
Ale tak btw powiem Wam, że mam taki apetyt na sukces gdyby nie Ola to bym pewnie obronika sie we wrześniu, poszła na zaoczne, do roboty i bym stała w miejscu. a ona mnie napędza, by pokazać wszystkim, że jak se zrobiła dziecko, to poradzi wyśmienicie. już snuje plany co po magisterce będę robić
Kochana nie na kraj na rzad,ja Kocham moj kraj dlatego mam tak wiele rozterek szczegolnie jak jest Natunia
my kiedys jesliw ogole wyjedziemy to pewnie chcielibysmy wrocic a Ona wychowana w lepszym zyciu pewnie juz nie
i najbardziej mnie boli ze pokolenie pozniej to juz bedzie miec tylko korzenie z Polski bo tak moze sie zdarzyc i, ze moj praprawnuk moze nigdy Polski nie zobaczyc np. i to mnie strasznnie boli
ale chcemy byc razem, a zaczynac wszystko od poczatku to latwiej w innym kraju niz w Polsce

Cytat:
Ja mam z kolei straszne parcie na... nie wiem, sławę? Strasznie bym chciała śpiewać na szerszą skalę, ale nigdy jakoś nie miałam chęci iść do jakiegoś X-Factora czy Must Be The Music... Na razie się rozwijam makijażowo, tak na pocieszenie...
ja chciałam być aktorką
ale stchórzyłam i nie zdawałam do szkoły aktorskiej

---------- Dopisano o 21:06 ---------- Poprzedni post napisano o 21:04 ----------

Buziaki i brawa dla Blanki za 5 msc
sarah67 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-25, 21:08   #881
charlizz
Zadomowienie

Odp: Dot.: Styczniowo - lutowe mamusie 2013 cz VII

Cytat:
Napisane przez litllesweetangel Pokaż wiadomość
Black dawaj bedziemy glosowac

Dziewczyny serio chce isc na te studia, mam nadzieje ze praca i finanse pozwola. Mysle o jakiejs filologii, jezyki zawsze mi wchodzily tyle, ze przez pracoholizm zaniedbalam ich przypominanie...
Marze o elektronice, elektrotechnice ale matma itp by mnie zjadla.
Little, ja np zadowolona jestem ze swoich studiów, ale czasem żałuję, że nie poszłam na jakiś kierunek techniczny do nas na Politechnikę. Teraz już za późno,z matmy byłam kot w LO a teraz to już po 3ech latach bym pewnie sobie nie dała rady już. Dlatego mgr kontynuuje na administracji. Marzy mi sie doktorat zrobić ,żeby Ola kiedyś dumna była z takiej mamy, wiem, głupie to no ale takie mam motywy

Black, mój znajomy dalszy był w X factorze, całkiem daleko zaszedł , a jak wyemitowali w tv odcinek z jego udziałem w castingu to kupa osób sie rzucila do polubienia jego fumpage^a. fajna sprawa w sumie, dobrze sie musiał czuć jak czytał wpisy jak super śpiewa itd., spróbuj

Stary 2013-07-25, 21:12   #882
laurka23
Zakorzenienie

Cytat:
Laurko, pokaz mt!!!!!! Tez mamy, w klubie jest zdjecie, ale mnie zaciekawilasrobilas na zamowienie, czy gotowca bralas???

dziewczyny, jak to jest ze zmiana przychodni, mozna 2 razy do roku czy raz na pol roku? :P

Kochana, robiła dla mnie najzwyklejsze, szare bez ozdób, bo mi na czasie zależalo. Nie mam zdjęcia jeszcze, jutro postaram się zrobić Już je pokochałam, młody grzecznie w nim siedział
Widziałam wasze MT w klubie, piękne!

Cudnie się pietraszko śmieje
laurka23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-25, 21:14   #883
ILLUSION
Wtajemniczenie

No to śpi brzdąc w końcu. Przestawił się na sen nocny 20-6 zamiast 18-5...mógłby być chociaż uczciwy i spać do 7

Buziaki za 5 miesięcy dla Blaneczki fewciowej

mała
gratuluję 3 zęba, u nas też chyba lezie
dla Yae za raczkowanie

sylwietta - gratuluję pierwszego zębala

e_vel gratulacje, super! Też się zgłaszałam ale mnie nie wybrali Ja mam trochę starszy model tego silk-epil i jak dla mnie rewelacja. Mi tam nic nie wrasta a i nic nie boli, skóra się przyzwyczaja.

hope i jak ciasto? Smakowało?

little - pytałaś kiedy do pracy wracam...2 września , tak jak dzieciaki do szkoły

Black super filmik...wzruszyłam się...jeszcze raz Wam dużo szczęścia i miłości życzę. No i ja też od lat używam revlon colorstay.

Lady jak tam lubisz oglądać filmiki ślubne to mogę Ci mój pokazać, też taki skrót A Pietraszko śmieszek do schrupania

Pstryniu ucałuj chłopaków imieninowo, i dla naszych licznych Kubusiów wątkowych też buziaki

Co do Kate to widziałam że się wypowiadała jakaś Polka, było podpisane że pracownica szpitala i mówiła że przewidywano że fryzura i makijaż na wyjście ze szpitala potrwają 1,5 godziny a zajęło to 5 godzin
Ja też sobie delikatny makijaż strzeliłam i szłam jak sarenka mimo cc

insolito...a tylko spróbuj nie dotrzeć

Co do drugiego dziecka...zanim pojawił się Iguś to byłam zdecydowana że będziemy mieli tylko jedno dziecko i koniec. Teraz już nie jestem taka pewna
Stary 2013-07-25, 21:22   #884
sylwietta1988
Zakorzenienie

czesc kochane, ja tylko chciałam Wam powiedziec, ze jakos jeszcze zyje, choc dzisiaj myslałam, ze mnie tąpnie zaraz Wam napisze, najpier tylko- przeczytałam wszystko ale nie mam pojecia jak sie wbic, co zaznaczam cytowanie to sie okazuje, ze juz odpowiedziane, nie jestem na bieżaco i mnie roznosi ciekawa jestem co Silver musi czuc

tak mi sie rzuciło w oczy o ciuszkowym handlu, już mi sie udało pare rzeczy małego sprzedac, głownie na tablicy, chociaz na aukcjach na all też (tu tylko markowe), ale wlasnie zostałam wypenisowana przez jakąs laskę, nie wiem po jakiego grzyba sie na wymiane zgodziłam ja sweterek wysłalam a od niej nic, do tego zlikwidowała konto no nic, jestem w plecy o ten list polecony, bo sweterek miałam gratis do jakiegos ubranka, ale małzowi nie powiedziałam bo by mi jeszcze zabronił procederu uprawiac a ja już za ponad 200 zł zahandlowałam

Bartulo mnie dzis zaskoczył niesamowicie- z czworaków usiadl, tak mniej wiecej siadem płotkarskim ale siadł sam do tego, jak przebił sie wreszcie ten zębal to mi moje dziecko wrócilo rozesmiane i kochane i tu dziękujemy za wszystkie gratulacje i przytulasy . Ponadto, uspiłam bobasa na noc, odłożyłam do łózeczka na boczek jak zawsze, poszłam pod prysznic, wychodze, staje nad łózeczkiem, a moj bąbelek pierwszy raz obrócił sie na spanku na brzuszek, łapkę włozył pod policzek, drugą koło główki położył, jejuniu, jak to cudownie wygląda

co dalej- byłam dzis kupic ubranko na chrzest na niedziele, mąz siedzial obok bo poimprezowy więc do kierowania sie nadawał jak ja do baletu wracamy z miasta a tu łubudu, az podskoczyłam, od razu na bok, awaryjne, myslałam, że moze guma a tu- tłumik sie urwał mam teraz tunning jak rasowy kierowca rajdowy ąz wstyd jezdzic, a musze sie tak tarabanic do soboty wieczór bo nasz mechanik dopiero wtedy da rade

teraz z tego co zapamiętałam:

MENEQ, przykro mi, ze ci sie nie udało za pierwszym razem, teraz zdasz na pewno

BLACK- Twój Łukasz wygląda na superowego faceta

LADY- ucałuj Pietraszka do ciotki, mam nadzieje, że juz bedzie ok

NAWIJKO- ja rozszerzania diety bałam sie jak ognia, jak to wszystko ogarnąc, skad bede wiedziała kiedy co dac, samo poszło, teraz cyc głównie nocą i maksymalnie dwa razy w ciągu dnia, przeszłam na gotowanie samodzielne, owocki tez swieze- zero słoiczków- nasza rozpiska:
- cyc o wstaniu- koło 6-7
- kaszka na drugie sniadanko(na 100 ml mleka)- koło 9
- owocek- koło 11-12 (jak widze, że sie rozgląda),
- obiadek- koło 13-14, zalezy jak głodny jest
- poobiednio cyc tak koło 16-17
- po kąpaniu kolacja- kaszka na 120 ml mleka- koło 19,30
- w ciągu nocy cyc 2-3 razy
no i soczek rozcienczony z woda w ciągu dnia- w zaleznosci od pragnienia

mam nadzieje, że nie tuczę bobasa
ja mam o tyle dobrze, ze Bartulo je wszystko- pożerał słoiczki, pożera gotowane, owocki są mniam mniam, poza tym tak jak dziewczyny daje do spróbowania rzeczy "zakazane", tez wychodze z założenia, że od lizniecia nic sie nie stanie

nasze wątkowe bobasy są megafantastyczne

muszę uciekac bo cos mi sie dziec rędosi w łóżeczku
sylwietta1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-25, 21:22   #885
ILLUSION
Wtajemniczenie

Aaaaa musieliśmy obniżyć łóżeczko na najniższy poziom bo ten szaleniec mały wstaje już ciągle. W łóżeczku chwytał się krawędzi, wstawał na nóżki i wyglądał sobie górą. Kazałam mężowi dać na sam dół bo się boję że jak pójdę do kibla np. to on się przechyli i bęc. Na kanapę też się wspina z podłogi i staje. Kurde boję się...on przecież nawet 7 miesięcy nie ma jeszcze ale mam mu zakazywać skoro sam to robi? Jutro Wam wstawię zdjęcia bo teraz bateria padnięta w aparacie i nie mam jak wrzucić. Mąż nagrał też filmik komórką jak młody stoi przy szafce telewizyjnej i kamyki wygrzebuje z podstawki od świeczek. Tylko nie zdążył jak młody wstawał, mamy tylko jak stoi i ja go po chwili zabieram bo się nie spodziewaliśmy że to zrobi przy tej szafce bo to nie tak łatwo jak przy kanapie czy łóżeczku. W ciężkim szoku jestem Dzisiaj pół dnia próbował wstawać a ja go na okrągło zabierałam...dlatego mnie nie było.
Stary 2013-07-25, 21:22   #886
LadyWhisper
Zakorzenienie

mi by nawet i 5 godzin z prywatnym stylista po porodzie nie pomoglo
illusion, kochana, dawaj

laurko, dziekuje w ogole dziewczyny, super, ze i wam sie podoba nasze mt

blaneczko, 100lat malenka!!!

Stary 2013-07-25, 21:23   #887
charlizz
Zadomowienie

Odp: Dot.: Styczniowo - lutowe mamusie 2013 cz VII

Cytat:
No muszę się wybrać chyba kiedyś, tylko teraz nie jestem już dobrym towarem do promowania, bo mam "bagaż",a jestem za młoda, żeby promowali mnie jako 30letnią mamę z jajem... Wiem trochę od kuchni, jak to wszystko wygląda, bo już nagrywałam demo dla jednej wytwórni polskiej...
Black, a może właśnie taka 20 -letnia mama z "bagażem" byłaby dobra do promowania?

Stary 2013-07-25, 21:33   #888
marsi11
Zakorzenienie

Cytat:
Little, ja np zadowolona jestem ze swoich studiów, ale czasem żałuję, że nie poszłam na jakiś kierunek techniczny do nas na Politechnikę. Teraz już za późno,z matmy byłam kot w LO a teraz to już po 3ech latach bym pewnie sobie nie dała rady już. Dlatego mgr kontynuuje na administracji. Marzy mi sie doktorat zrobić ,żeby Ola kiedyś dumna była z takiej mamy, wiem, głupie to no ale takie mam motywy
to rób i się nie wahaj
ja też swego czasu marzyłam i teraz sobie w brodę pluję, tak mnie moj propmotor ciągnął
już raczej nie wrócę do tego bo pracy ani branży nie zamierzam zmieniać a tutaj dr mi się nie przyda

teraz marzę o językach
pisałam maturę z hiszpańskiego i tylko ze dwa razy w życiu gadałam po hiszpansku nie pamietam prawie nic
a chcialabym jeszcze uczyc sie rosyjskiego francuskiego raczej w tym kierunku chce się rozwijać

Cytat:
Napisane przez bokeh Pokaż wiadomość
Jaki???

Ale jak? Takie zimne lody sklepowe?

nie kochana, domowe- ale sklepowego lizał- tylko że wyleczyłam się jak zobaczyłam skład

Cytat:
Napisane przez blogerka Pokaż wiadomość
Pytanie odnosnie tej felernej szczepionki - euvax - Borys tez oczywiscie byl tym szczepiony w szpitalu, co w tym wypadku? Mam to zglosic w przychodni, i tyle?[COLOR="Silver"]
nie,nie musisz, gadałam już z ośrodkiem

Cytat:

byłam dziś z Ola u koleżanki, z która do klasy chodziłam 10 lat. słuchajcie, ona oszalala kupuje dziecięce ciuszki Tylko markowe, ale nie jakieś hmy czy zary, tyko takie ck itd., takie ma hobby czasem w lumpie upoluje, a czasem kupuje bluzę + leginsy Ralpha Laurena za 200 zł na rozmiar 74 np. Nieźle stuknieta, co?
ubranko za 200 zł to głupota, które dziecko włoży, nie włoży albo obsra przeciez ono ma w dupie co ma na sobie
to tak naprawde jest dla rodzica
tak samo nie podobają mi się blogi z modą dzieciową, nie wiem czemu ale mi się zaraz jakieś głupie skojarzenia nasuwają
sorry jeśli kogoś uraziłam ale to tylko moje zdanie

Cytat:
Napisane przez fewcia Pokaż wiadomość
Mój wyjeżdża w poniedziałek, to za trzy dni a mi już smutno A kiedy wraca?
na szczeście jutro

dziewczyny, mojemu Leosiowi dziś dziąselko krwawilo i mało jadł, kurde dokucza mu coś w buźce a zębola nadal nie widać

---------- Dopisano o 21:33 ---------- Poprzedni post napisano o 21:30 ----------

Cytat:
Napisane przez ILLUSION Pokaż wiadomość
Aaaaa musieliśmy obniżyć łóżeczko na najniższy poziom bo ten szaleniec mały wstaje już ciągle. W łóżeczku chwytał się krawędzi, wstawał na nóżki i wyglądał sobie górą. Kazałam mężowi dać na sam dół bo się boję że jak pójdę do kibla np. to on się przechyli i bęc. Na kanapę też się wspina z podłogi i staje. Kurde boję się...on przecież nawet 7 miesięcy nie ma jeszcze ale mam mu zakazywać skoro sam to robi? Jutro Wam wstawię zdjęcia bo teraz bateria padnięta w aparacie i nie mam jak wrzucić. Mąż nagrał też filmik komórką jak młody stoi przy szafce telewizyjnej i kamyki wygrzebuje z podstawki od świeczek. Tylko nie zdążył jak młody wstawał, mamy tylko jak stoi i ja go po chwili zabieram bo się nie spodziewaliśmy że to zrobi przy tej szafce bo to nie tak łatwo jak przy kanapie czy łóżeczku. W ciężkim szoku jestem Dzisiaj pół dnia próbował wstawać a ja go na okrągło zabierałam...dlatego mnie nie było.
kochana, znowu nasze chłopaki łeb w łeb
ja się TZ nie mogłam doprosić o zniżenie łożeczka a teraz wyjechał, jutro teścia poproszę- nie mogę już go zostawić samego bo wstawał, teściowa łapała
wczoraj nabił guza jak wstał przy kanapie nie zdążylam złapać bo jakoś bokiem się wykręcił, płakal okropnie
najlepsze jest to,że siedzi, potrafi zrobić to samodzielnie ale jest tym tematem kompletnie niezainteresowany- only czworaka and wstawanko
marsi11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-25, 21:39   #889
BlackSanctum
Zakorzenienie

Charlizz, raczej nie liczyłabym na to... Co nie zmienia faktu, że może się wybiorę kiedyś.
Stary 2013-07-25, 21:43   #890
marsi11
Zakorzenienie

Black, zapomniałam powiedzieć- suknia boska

a śpiewu probuj próbuj moja przyjaciolka z dzieciństwa zrobiła kariere jestem z niej dumna ale wiele lat pracowałą na sukces - podkreślam,że nie jest celebrytką a artystką

a z celebrytow znam Magdą Szejbal pisalam z nią maturę
Stary 2013-07-25, 21:45   #891
litllesweetangel
Lurker ;)

Black masz jakies nagranie swoje ? youtube mejbi?

It's okay
I got lost on the way
But I'm a supergirl
And supergirls don't cry
Stary 2013-07-25, 21:46   #892
BlackSanctum
Zakorzenienie

Marsi, dziękuję. Taka moja wymarzona... Miałam ją w szafie prawie 2 lata, bo jak ją zobaczyłam, to od razu musiałam kupić, to nic, że ślub planowaliśmy wziąć dopiero za taki kawał czasu...

Lady,
ale Twoja siostra jest podobna do Ciebie, o mamo! Młodsza czy starsza?

Little,
mam to demo na yt, ale miałam wtedy 15 lat.
Stary 2013-07-25, 21:51   #893
LadyWhisper
Zakorzenienie

illusion, marsi, brawa dla waszych chlopakow!!!

ill, kurcze, a nasze dzieciaki do pewnego czasu leb w leb szly, a teraz?! igi szaleje
ja sie boje tego obnizania lozeczka, na wakacjach byl najnizszy poziom i mi plecy strzelily wlasnie jak go odkladalam.
jutro idziemy na kontrole (kciuki plis!!!) i mam tez ortopede (tez prosze o kciuki!!! chce juz biegac, a maz mi zabrania, dopoki nie dostane oficjalnego pozwolenia od lekarza )

marsi, wybierasz sie w najblizszym czasie na slask? i co u calej? jak jej przeprowadzka?

---------- Dopisano o 21:51 ---------- Poprzedni post napisano o 21:48 ----------

black, siostra 2 lata mlodsza, mamy gdzies jedno zdjecie gdzie mamy identycznie zrobione wlosy, kolor, fryzura, wygladamy jak blizniaczkitylko charaktery ogien i woda

Stary 2013-07-25, 21:52   #894
charlizz
Zadomowienie

Odp: Styczniowo - lutowe mamusie 2013 cz VII

marsi, my zawsze z TŻem sie z niej nabijamy ani ładna, ani utalentowana. Oczywiście bez urazy :p co studiowałas??

Black, jak weźmiesz udział, to nasze głosy i kciuki sprawia, że wygrasz taki program

Acha, ta moja koleżanka twierdzi, że w tych ciuszkach to sie kilka dzieci wychowa , bo ona ma jeszcze dzie siostry. Ok, ale jak kupię bluzę za 30 zł to też sie wysłuży, no ale jak ma takie hobby to ok, lepiej na to wydać niż na chlanie czy ćpienie, nie?

Stary 2013-07-25, 21:54   #895
BlackSanctum
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Styczniowo - lutowe mamusie 2013 cz VII

Dzięki, dziewczyny. Muszę zobaczyć, kiedy będą castingi do MBTM, bo wiem, że były w maju, to teraz pewnie jakoś zimą będą... Jest trochę czasu, żeby się przygotować.
Stary 2013-07-25, 21:54   #896
Delicjanka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ILLUSION Pokaż wiadomość
wowowow;O mojego tzta siostra zaczeła chodzic majac 8msc
a moja Amelka do siadu hmm cos cięzko;p polozylam ja spac na pleckach, przychodze z kąpieli a ta na boku, rozkopana tuląca kołdre
kocham ten widok.

Skalpel wyzwanie z Ewką!
cel : piękne ujędrnione ciało
waga: 48, 60cm w brzucholu.

Delicjanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-25, 21:56   #897
marsi11
Zakorzenienie

Black, pamiętam z ciążowego zdjęcia jak wrzucałaś no ale na Tobie to zupełnie inne wrażenie robi

przy okazji ,szukam jakiegoś czadowego make-upu, idę na wesele niebawem,będę miec suknie w stylu lat 20,
a potrzebuje make up dla głeboko osadzonych oczu- wszelkiego rodzaju smoky odpadają za to gruba kreska jest u mnie podstawą, doradzisz coś?
Cytat:
illusion, marsi, brawa dla waszych chlopakow!!!

ill, kurcze, a nasze dzieciaki do pewnego czasu leb w leb szly, a teraz?! igi szaleje
ja sie boje tego obnizania lozeczka, na wakacjach byl najnizszy poziom i mi plecy strzelily wlasnie jak go odkladalam.
jutro idziemy na kontrole (kciuki plis!!!) i mam tez ortopede (tez prosze o kciuki!!! chce juz biegac, a maz mi zabrania, dopoki nie dostane oficjalnego pozwolenia od lekarza )

marsi, wybierasz sie w najblizszym czasie na slask? i co u calej? jak jej przeprowadzka?

---------- Dopisano o 21:51 ---------- Poprzedni post napisano o 21:48 ----------

black, siostra 2 lata mlodsza, mamy gdzies jedno zdjecie gdzie mamy identycznie zrobione wlosy, kolor, fryzura, wygladamy jak blizniaczkitylko charaktery ogien i woda
lady- teraz będę wybierać się w centralną polskę, śląsk pewnie po urlopie- wrzesień- pamiętam kochana

Charliz - żadna tam moja koleżanka, do tego powiedziałabym- tym burak ale ok
pamiętam,że latała na kólka teatralne
do tego wszystkiego żeby było mało- jezyka polskiego uczyl mnie znany w PL gej M.Witkowski- ktory potem został znanym pisarzem, ale jego temat przemilczę bo nie lubiłąm pedryla wyjątkowo
Charliz a studiowałam to co wszyscy z mojego rocznika- zarządzanie

Edytowane przez marsi11
Czas edycji: 2013-07-25 o 21:59
Stary 2013-07-25, 21:59   #898
blogerka
Wtajemniczenie

black - poki jestes, chce podklad bez silikonu, czy w skladzie on jest oznaczony jako silikon czy moze producenci sie wycwanili i uzywaja jakies zamiennika co by nas zmylic?
Stary 2013-07-25, 22:00   #899
BlackSanctum
Zakorzenienie

Marsi, czyli masz dużą powiekę i wyraźne załamanie, tak? Czy masz oczy blisko nosa? Bo wiele osób myli te dwa rodzaje osadzenia.

Blogerka
- wszystko, co ma końcówkę ...siloxane, najczęściej cyclopentasiloxane, no i jeszcze substancję z końcówką ...methicone, oraz np latex (ale ten występuje rzadziej).

Edytowane przez BlackSanctum
Czas edycji: 2013-07-25 o 22:03
Stary 2013-07-25, 22:03   #900
litllesweetangel
Lurker ;)

Black pozwolilam sobie obczaic Cie na yt :P I jestem mile zaskoczona. Bardzo fajnie to brzmi! Tylko cover Epici ( jak dziwnie sie odmienia :P) mi srednio podszedl ale jestem nieobiektywna bo Simone Simons kocham calym serduszkiem <3

It's okay
I got lost on the way
But I'm a supergirl
And supergirls don't cry
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości