|
|
#871 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Styczniowo - lutowe mamusie 2013 cz VII
Cytat:
tylko tzt mnie jeszcze napędza, zginęłabym bez niego ;p
|
|
|
#872 | |
|
Zadomowienie
|
Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Styczniowo - lutowe mamusie 2013 cz VII
Cytat:
i gdzieś w tej mojej głowie już siedzi takie przekonanie, że nic jej nie będzie. A u Was to AZS np i człowiek sie boi, dmucha na zimne , nie ma sie co dziwić, z reszta dobrze, że się mama Nawijka troszczy
|
|
|
|
|
#873 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Styczniowo - lutowe mamusie 2013 cz VII
Ja mam z kolei straszne parcie na... nie wiem, sławę?
Strasznie bym chciała śpiewać na szerszą skalę, ale nigdy jakoś nie miałam chęci iść do jakiegoś X-Factora czy Must Be The Music... Na razie się rozwijam makijażowo, tak na pocieszenie...
|
|
|
|
#874 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Styczniowo - lutowe mamusie 2013 cz VII
Dziewczyny, nie umiem się wbić temat
Z małym ciągle poza domem, a wy piszecie na potęgę i nie nadążam. Nie wiem co u was się dzieje, troszkę na wyrywki podczytuję. Michał nie chce mi nic jeść, na wszystko ma odruch wymiotny, największy na brokuła, jabłko i banana. Groszek zielony jadł ale bez przekonania. Więcej wypluł niż zjadł. W akcie desperacji sama mu ugotowałam ziemniaka, dodałam mojego mleka i co? I nic. Wczoraj dałam uotowanego całego kalafiora i brokuła, pomiętosił w ręce, umaział brodę ale nawet do ust nie zbliżył. Chyba nie gotowe to moje maleństwo. Mam wizję, że karmię fo osiemnastki cycem ![]() Dziś odebrałam mei taia od pathi i zaliczyliśmy spacerek! Bylo cudnie Zdjęć mąż nie zrobił nam.W niedzielę jadę do siostry pod Kraków, młody zmieni klimat, trochę odpoczniemy ale na forum pewnie nie zajrzę ![]() Aaa i byliśmy wczoraj u lekarza z wynikami posiewu, znów wyszło to samo co ostatnio, tylko tym razem w labie dopisali że prawdopodobnie zanieczyszczenie próbki więc lekarka powiedziała że tego się nie leczy. Tylko czemu ostatnim razem kazała brać furaginum? No i też dostaliśmy w szpitalu feralną serię szczepionki
Edytowane przez laurka23 Czas edycji: 2013-07-25 o 20:49 |
|
|
|
#875 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Odp: Styczniowo - lutowe mamusie 2013 cz VII
Cytat:
moze ma takie hobby ;P
|
|
#876 |
|
Lurker ;)
|
Black dawaj bedziemy glosowac
![]() Dziewczyny serio chce isc na te studia, mam nadzieje ze praca i finanse pozwola. Mysle o jakiejs filologii, jezyki zawsze mi wchodzily tyle, ze przez pracoholizm zaniedbalam ich przypominanie... Marze o elektronice, elektrotechnice ale matma itp by mnie zjadla.
|
#877 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Styczniowo - lutowe mamusie 2013 cz
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#878 |
|
Zakorzenienie
|
No muszę się wybrać chyba kiedyś, tylko teraz nie jestem już dobrym towarem do promowania, bo mam "bagaż",a jestem za młoda, żeby promowali mnie jako 30letnią mamę z jajem... Wiem trochę od kuchni, jak to wszystko wygląda, bo już nagrywałam demo dla jednej wytwórni polskiej...
|
|
|
|
#879 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Styczniowo - lutowe mamusie 2013 cz VII
Laurko, pokaz mt!!!!!! Tez mamy, w klubie jest zdjecie, ale mnie zaciekawilas
robilas na zamowienie, czy gotowca bralas???dziewczyny, jak to jest ze zmiana przychodni, mozna 2 razy do roku czy raz na pol roku? :P Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#880 | ||||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
pozniej napisze Cytat:
przedwczoraj wytracila mi jogurt z reki bo chciala Cytat:
przebijesz nas? Cytat:
Cytat:
kobiecych cech tez nie ma, tylko jak dzidzie zobaczyl to mial lzy w oczach, mowil, ze gdybysmy byli sami to pewnie by mu lezki polecialy Cytat:
słodzizna <3 za rodzicami i rodzenstwem tez nie? Cytat:
my kiedys jesliw ogole wyjedziemy to pewnie chcielibysmy wrocic a Ona wychowana w lepszym zyciu pewnie juz nie i najbardziej mnie boli ze pokolenie pozniej to juz bedzie miec tylko korzenie z Polski bo tak moze sie zdarzyc i, ze moj praprawnuk moze nigdy Polski nie zobaczyc np. i to mnie strasznnie boli ale chcemy byc razem, a zaczynac wszystko od poczatku to latwiej w innym kraju niz w Polsce Cytat:
ale stchórzyłam i nie zdawałam do szkoły aktorskiej ---------- Dopisano o 21:06 ---------- Poprzedni post napisano o 21:04 ---------- Buziaki i brawa dla Blanki za 5 msc |
||||||||
|
|
|
#881 | |
|
Zadomowienie
|
Odp: Dot.: Styczniowo - lutowe mamusie 2013 cz VII
Cytat:
Black, mój znajomy dalszy był w X factorze, całkiem daleko zaszedł , a jak wyemitowali w tv odcinek z jego udziałem w castingu to kupa osób sie rzucila do polubienia jego fumpage^a. fajna sprawa w sumie, dobrze sie musiał czuć jak czytał wpisy jak super śpiewa itd., spróbuj ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#882 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Już je pokochałam, młody grzecznie w nim siedział ![]() Widziałam wasze MT w klubie, piękne! Cudnie się pietraszko śmieje
|
|
|
|
|
#883 |
|
Wtajemniczenie
|
No to śpi brzdąc w końcu. Przestawił się na sen nocny 20-6 zamiast 18-5...mógłby być chociaż uczciwy i spać do 7
![]() Buziaki za 5 miesięcy dla Blaneczki fewciowej mała gratuluję 3 zęba, u nas też chyba lezie ![]() dla Yae za raczkowaniesylwietta - gratuluję pierwszego zębala e_vel gratulacje, super! Też się zgłaszałam ale mnie nie wybrali Ja mam trochę starszy model tego silk-epil i jak dla mnie rewelacja. Mi tam nic nie wrasta a i nic nie boli, skóra się przyzwyczaja.hope i jak ciasto? Smakowało? little - pytałaś kiedy do pracy wracam...2 września , tak jak dzieciaki do szkoły Black super filmik...wzruszyłam się...jeszcze raz Wam dużo szczęścia i miłości życzę. No i ja też od lat używam revlon colorstay. Lady jak tam lubisz oglądać filmiki ślubne to mogę Ci mój pokazać, też taki skrót A Pietraszko śmieszek do schrupania Pstryniu ucałuj chłopaków imieninowo, i dla naszych licznych Kubusiów wątkowych też buziaki Co do Kate to widziałam że się wypowiadała jakaś Polka, było podpisane że pracownica szpitala i mówiła że przewidywano że fryzura i makijaż na wyjście ze szpitala potrwają 1,5 godziny a zajęło to 5 godzin Ja też sobie delikatny makijaż strzeliłam i szłam jak sarenka mimo cc insolito...a tylko spróbuj nie dotrzeć ![]() Co do drugiego dziecka...zanim pojawił się Iguś to byłam zdecydowana że będziemy mieli tylko jedno dziecko i koniec. Teraz już nie jestem taka pewna
|
#884 |
|
Zakorzenienie
|
czesc kochane, ja tylko chciałam Wam powiedziec, ze jakos jeszcze zyje, choc dzisiaj myslałam, ze mnie tąpnie
ciekawa jestem co Silver musi czuc tak mi sie rzuciło w oczy o ciuszkowym handlu, już mi sie udało pare rzeczy małego sprzedac, głownie na tablicy, chociaz na aukcjach na all też (tu tylko markowe), ale wlasnie zostałam wypenisowana przez jakąs laskę, nie wiem po jakiego grzyba sie na wymiane zgodziłam a ja już za ponad 200 zł zahandlowałam ![]() Bartulo mnie dzis zaskoczył niesamowicie- z czworaków usiadl, tak mniej wiecej siadem płotkarskim ale siadł sam co dalej- byłam dzis kupic ubranko na chrzest na niedziele, mąz siedzial obok bo poimprezowy więc do kierowania sie nadawał jak ja do baletu wracamy z miasta a tu łubudu, az podskoczyłam, od razu na bok, awaryjne, myslałam, że moze guma a tu- tłumik sie urwał ![]() teraz z tego co zapamiętałam: MENEQ, przykro mi, ze ci sie nie udało za pierwszym razem, teraz zdasz na pewno BLACK- Twój Łukasz wygląda na superowego faceta ![]() LADY- ucałuj Pietraszka do ciotki, mam nadzieje, że juz bedzie ok NAWIJKO- ja rozszerzania diety bałam sie jak ognia, jak to wszystko ogarnąc, skad bede wiedziała kiedy co dac, samo poszło, teraz cyc głównie nocą i maksymalnie dwa razy w ciągu dnia, przeszłam na gotowanie samodzielne, owocki tez swieze- zero słoiczków- nasza rozpiska: - cyc o wstaniu- koło 6-7 - kaszka na drugie sniadanko(na 100 ml mleka)- koło 9 - owocek- koło 11-12 (jak widze, że sie rozgląda), - obiadek- koło 13-14, zalezy jak głodny jest - poobiednio cyc tak koło 16-17 - po kąpaniu kolacja- kaszka na 120 ml mleka- koło 19,30 - w ciągu nocy cyc 2-3 razy no i soczek rozcienczony z woda w ciągu dnia- w zaleznosci od pragnienia mam nadzieje, że nie tuczę bobasa ![]() ja mam o tyle dobrze, ze Bartulo je wszystko- pożerał słoiczki, pożera gotowane, owocki są mniam mniam, poza tym tak jak dziewczyny daje do spróbowania rzeczy "zakazane", tez wychodze z założenia, że od lizniecia nic sie nie stanie nasze wątkowe bobasy są megafantastyczne ![]() muszę uciekac bo cos mi sie dziec rędosi w łóżeczku |
|
|
|
#885 |
|
Wtajemniczenie
|
Aaaaa musieliśmy obniżyć łóżeczko na najniższy poziom bo ten szaleniec mały wstaje już ciągle. W łóżeczku chwytał się krawędzi, wstawał na nóżki i wyglądał sobie górą. Kazałam mężowi dać na sam dół bo się boję że jak pójdę do kibla np. to on się przechyli i bęc. Na kanapę też się wspina z podłogi i staje. Kurde boję się...on przecież nawet 7 miesięcy nie ma jeszcze ale mam mu zakazywać skoro sam to robi? Jutro Wam wstawię zdjęcia bo teraz bateria padnięta w aparacie i nie mam jak wrzucić. Mąż nagrał też filmik komórką jak młody stoi przy szafce telewizyjnej i kamyki wygrzebuje z podstawki od świeczek. Tylko nie zdążył jak młody wstawał, mamy tylko jak stoi i ja go po chwili zabieram bo się nie spodziewaliśmy że to zrobi przy tej szafce bo to nie tak łatwo jak przy kanapie czy łóżeczku. W ciężkim szoku jestem
Dzisiaj pół dnia próbował wstawać a ja go na okrągło zabierałam...dlatego mnie nie było.
|
#886 |
|
Zakorzenienie
|
mi by nawet i 5 godzin z prywatnym stylista po porodzie nie pomoglo
illusion, kochana, dawaj laurko, dziekuje w ogole dziewczyny, super, ze i wam sie podoba nasze mt blaneczko, 100lat malenka!!!
|
#887 | |
|
Zadomowienie
|
Odp: Dot.: Styczniowo - lutowe mamusie 2013 cz VII
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#888 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja też swego czasu marzyłam i teraz sobie w brodę pluję, tak mnie moj propmotor ciągnął ![]() już raczej nie wrócę do tego bo pracy ani branży nie zamierzam zmieniać a tutaj dr mi się nie przyda teraz marzę o językach pisałam maturę z hiszpańskiego i tylko ze dwa razy w życiu gadałam po hiszpansku a chcialabym jeszcze uczyc sie rosyjskiego francuskiego raczej w tym kierunku chce się rozwijać Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
to tak naprawde jest dla rodzica tak samo nie podobają mi się blogi z modą dzieciową, nie wiem czemu ale mi się zaraz jakieś głupie skojarzenia nasuwają sorry jeśli kogoś uraziłam ale to tylko moje zdanie Cytat:
dziewczyny, mojemu Leosiowi dziś dziąselko krwawilo i mało jadł, kurde dokucza mu coś w buźce a zębola nadal nie widać ![]() ---------- Dopisano o 21:33 ---------- Poprzedni post napisano o 21:30 ---------- Cytat:
![]() ja się TZ nie mogłam doprosić o zniżenie łożeczka a teraz wyjechał, jutro teścia poproszę- nie mogę już go zostawić samego bo wstawał, teściowa łapała wczoraj nabił guza jak wstał przy kanapie nie zdążylam złapać bo jakoś bokiem się wykręcił, płakal okropnienajlepsze jest to,że siedzi, potrafi zrobić to samodzielnie ale jest tym tematem kompletnie niezainteresowany- only czworaka and wstawanko
|
||||||
|
|
|
#889 |
|
Zakorzenienie
|
Charlizz, raczej nie liczyłabym na to... Co nie zmienia faktu, że może się wybiorę kiedyś.
|
|
|
|
#890 |
|
Zakorzenienie
|
Black, zapomniałam powiedzieć- suknia boska
a śpiewu probuj próbuj moja przyjaciolka z dzieciństwa zrobiła kariere jestem z niej dumna ale wiele lat pracowałą na sukces - podkreślam,że nie jest celebrytką a artystkąa z celebrytow znam Magdą Szejbal pisalam z nią maturę
|
|
|
|
#891 |
|
Lurker ;)
|
Black masz jakies nagranie swoje ? youtube mejbi?
|
#892 |
|
Zakorzenienie
|
Marsi, dziękuję.
Taka moja wymarzona... Miałam ją w szafie prawie 2 lata, bo jak ją zobaczyłam, to od razu musiałam kupić, to nic, że ślub planowaliśmy wziąć dopiero za taki kawał czasu... Lady, ale Twoja siostra jest podobna do Ciebie, o mamo! Młodsza czy starsza?Little, mam to demo na yt, ale miałam wtedy 15 lat. |
|
|
|
#893 |
|
Zakorzenienie
|
illusion, marsi, brawa dla waszych chlopakow!!!
ill, kurcze, a nasze dzieciaki do pewnego czasu leb w leb szly, a teraz?! igi szaleje ![]() ja sie boje tego obnizania lozeczka, na wakacjach byl najnizszy poziom i mi plecy strzelily wlasnie jak go odkladalam. jutro idziemy na kontrole (kciuki plis!!!) i mam tez ortopede (tez prosze o kciuki!!! chce juz biegac, a maz mi zabrania, dopoki nie dostane oficjalnego pozwolenia od lekarza )marsi, wybierasz sie w najblizszym czasie na slask? i co u calej? jak jej przeprowadzka? ---------- Dopisano o 21:51 ---------- Poprzedni post napisano o 21:48 ---------- black, siostra 2 lata mlodsza, mamy gdzies jedno zdjecie gdzie mamy identycznie zrobione wlosy, kolor, fryzura, wygladamy jak blizniaczki tylko charaktery ogien i woda
|
#894 |
|
Zadomowienie
|
Odp: Styczniowo - lutowe mamusie 2013 cz VII
marsi, my zawsze z TŻem sie z niej nabijamy
ani ładna, ani utalentowana. Oczywiście bez urazy :p co studiowałas?? Black, jak weźmiesz udział, to nasze głosy i kciuki sprawia, że wygrasz taki program Acha, ta moja koleżanka twierdzi, że w tych ciuszkach to sie kilka dzieci wychowa , bo ona ma jeszcze dzie siostry. Ok, ale jak kupię bluzę za 30 zł to też sie wysłuży, no ale jak ma takie hobby to ok, lepiej na to wydać niż na chlanie czy ćpienie, nie? ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#895 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Styczniowo - lutowe mamusie 2013 cz VII
Dzięki, dziewczyny.
Muszę zobaczyć, kiedy będą castingi do MBTM, bo wiem, że były w maju, to teraz pewnie jakoś zimą będą... Jest trochę czasu, żeby się przygotować.
|
|
|
|
#896 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a moja Amelka do siadu hmm cos cięzko;p polozylam ja spac na pleckach, przychodze z kąpieli a ta na boku, rozkopana tuląca kołdre kocham ten widok.
|
|
|
#897 | |
|
Zakorzenienie
|
Black, pamiętam z ciążowego zdjęcia jak wrzucałaś no ale na Tobie to zupełnie inne wrażenie robi
przy okazji ,szukam jakiegoś czadowego make-upu, idę na wesele niebawem,będę miec suknie w stylu lat 20, a potrzebuje make up dla głeboko osadzonych oczu- wszelkiego rodzaju smoky odpadają za to gruba kreska jest u mnie podstawą, doradzisz coś? Cytat:
Charliz - żadna tam moja koleżanka, do tego powiedziałabym- tym burak ale ok pamiętam,że latała na kólka teatralne do tego wszystkiego żeby było mało- jezyka polskiego uczyl mnie znany w PL gej M.Witkowski- ktory potem został znanym pisarzem, ale jego temat przemilczę bo nie lubiłąm pedryla wyjątkowo ![]() Charliz a studiowałam to co wszyscy z mojego rocznika- zarządzanie
Edytowane przez marsi11 Czas edycji: 2013-07-25 o 21:59 |
|
|
|
|
#898 |
|
Wtajemniczenie
|
black - poki jestes, chce podklad bez silikonu, czy w skladzie on jest oznaczony jako silikon czy moze producenci sie wycwanili i uzywaja jakies zamiennika co by nas zmylic?
|
#899 |
|
Zakorzenienie
|
Marsi, czyli masz dużą powiekę i wyraźne załamanie, tak? Czy masz oczy blisko nosa? Bo wiele osób myli te dwa rodzaje osadzenia.
![]() Blogerka - wszystko, co ma końcówkę ...siloxane, najczęściej cyclopentasiloxane, no i jeszcze substancję z końcówką ...methicone, oraz np latex (ale ten występuje rzadziej). Edytowane przez BlackSanctum Czas edycji: 2013-07-25 o 22:03 |
|
|
|
#900 |
|
Lurker ;)
|
Black pozwolilam sobie obczaic Cie na yt :P I jestem mile zaskoczona. Bardzo fajnie to brzmi! Tylko cover Epici ( jak dziwnie sie odmienia :P) mi srednio podszedl ale jestem nieobiektywna bo Simone Simons kocham calym serduszkiem <3
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:46.

gdyby nie Ola to bym pewnie obronika sie we wrześniu, poszła na zaoczne, do roboty i bym stała w miejscu. a ona mnie napędza, by pokazać wszystkim, że jak se zrobiła dziecko, to poradzi wyśmienicie. już snuje plany co po magisterce będę robić
tylko tzt mnie jeszcze napędza, zginęłabym bez niego ;p

i gdzieś w tej mojej głowie już siedzi takie przekonanie, że nic jej nie będzie. A u Was to AZS np i człowiek sie boi, dmucha na zimne , nie ma sie co dziwić, z reszta dobrze, że się mama Nawijka troszczy
Strasznie bym chciała śpiewać na szerszą skalę, ale nigdy jakoś nie miałam chęci iść do jakiegoś X-Factora czy Must Be The Music... Na razie się rozwijam makijażowo, tak na pocieszenie... 

, aż się zdziwiłam), w dodatku zajmuje się małą z takim niesamowitym... namaszczeniem? 
dla Yae za raczkowanie

w ogole dziewczyny, super, ze i wam sie podoba nasze mt
)