Wiosna przyszła, z nią bociany, więc na @ nie czekamy. Staraczki 2013. Cz. 3 - Strona 147 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-07-25, 19:43   #4381
maxwelka
Zakorzenienie

GG do maxwelka Send a message via Skype™ to maxwelka
Dot.: Wiosna przyszła, z nią bociany, więc na @ nie czekamy. Staraczki 2013. Cz. 3

Cytat:
Napisane przez God Of War 20 Pokaż wiadomość
Bidule... szkoda. Może same spróbujcie na vod program trochę zdrowia tam zawsze jest taki dział poruszany ginekolog radzi i co odcinek inny problem

Ciekawe ciekawe a w tym drugim było o tym, żeby nie spać w majtkach... przez to najwięcej infekcji jest.
Toż to głupota totalna, ja nigdy nie spałam w majtkach opina to to, niewygodne poza tym rodzice mi to wpoili!
maxwelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-25, 19:59   #4382
God Of War 20
Zakorzenienie

Dot.: Wiosna przyszła, z nią bociany, więc na @ nie czekamy. Staraczki 2013. Cz. 3

Cytat:
Napisane przez maxwelka Pokaż wiadomość
Toż to głupota totalna, ja nigdy nie spałam w majtkach opina to to, niewygodne poza tym rodzice mi to wpoili!
No widzisz ale różnie w praktyce jest polecam oglądanie tych filmików a szczególnie te co wstawiłam są akurat dla nas
Stary 2013-07-25, 20:10   #4383
Lea_ny
Zakorzenienie

Mężul wrócił na przerwę do domu i było szybkie popołudniowe bach bach A potem tak mnie zmorzyło, że przysnęłam i przed chwilą wstałam - i jestem nieprzytomna, chyba zaraz się położę spać

Cytat:
Napisane przez fantastka Pokaż wiadomość
Ale mam się z czego cieszyć Gin powiedział, że nie mam żadnej nadżerki, bo nadżerki to przypadłość kobiet po porodzie, a ja przecież nie rodziłam - dość dyskusyjne, no ale cieszę się, że nie mam. Mam za to coś tam innego, ale to jest naturalne, nie mam się czym przejmować. Krostkami przy szyjce macicy też nie mam się przejmować Taka uroda. Nie mam się przejmować też wątłym okresem, bo jak trwa trzy dni to spoko No i nie mam już tego zapalenia
Jeszcze mi taką łyżkę wsadził, więc pewnie zrobił wymaz, żeby się upewnić
A na wykresy spojrzał i powiedział, że wszystko spoko, ale przeanalizujemy je jak będę miała z pół roku takie. Na co ja, że mam nadzieję, że to tyle nie potrwa A on - no tak, pani chce zajść w ciążę, to proszę mierzyć dalej i kochać się przy wyższych temperaturach Dobrze, że wiem trochę na ten temat, bo z nim bym daleko nie zaszła Chyba będę musiała pomyśleć o kimś innym jednak w razie ciąży...
Szczerze mówiąc, to poszłabym do innego gina od razu, a nie "w razie ciąży" Pan głupoty niezłe gada, więc nie ufałabym mu, że faktycznie nie ma tej nadżerki, którą wcześniej jakiś lekarz zauważył. Ja też nie rodziłam, a nadżerkę mam (jak zresztą kilka dziewczyn w tym wątku)

A jego wiedzy na temat temperatur w cyklu, to nawet nie ma co komentować - pan chyba niezbyt uważnie słuchał na biologii w szkole, nie mówiąc już o tym, co on na studiach robił
Stary 2013-07-25, 20:13   #4384
God Of War 20
Zakorzenienie

Mam jeszcze jedną nowinkę dla was, używanie żeli do higieny intymnej wcale nie jest takie zdrowe a wręcz się je odradza.
Najlepiej samą wodą albo mydełkiem delikatnym.
hmm ciekawe to jest... tu akurat ja bym się zdała na skład żelu do higieny intymnej...
Stary 2013-07-25, 20:16   #4385
maxwelka
Zakorzenienie

Cytat:
Mam jeszcze jedną nowinkę dla was, używanie żeli do higieny intymnej wcale nie jest takie zdrowe a wręcz się je odradza.
hmm ciekawe to jest... tu akurat ja bym się zdała na skład żelu do higieny intymnej...
A nie dyskutowałyśmy ostatnio o Białym Jeleniu? Mi już kilku gnekologów poleciło właśnie to zwykłe szare mydło jako najlepszy środek do higieny intymnej Najpierw używałam w kostce, teraz w płynie (ale nie żel do higieny tylko zwykłe mydło, bo ta firma robi i to, i to) i odkąd stosuję, moje problemy z grzybkiem, które kiedyś miałam notorycznie, znikły całkowicie
Stary 2013-07-25, 20:37   #4386
God Of War 20
Zakorzenienie

Cytat:
A nie dyskutowałyśmy ostatnio o Białym Jeleniu? Mi już kilku gnekologów poleciło właśnie to zwykłe szare mydło jako najlepszy środek do higieny intymnej Najpierw używałam w kostce, teraz w płynie (ale nie żel do higieny tylko zwykłe mydło, bo ta firma robi i to, i to) i odkąd stosuję, moje problemy z grzybkiem, które kiedyś miałam notorycznie, znikły całkowicie
Dyskutowałyśmy.
Mydło też wysusza, kiedyś myłam twarz mydłem i mi wysuszało. Muszę poczytać o składzie, a jakie ma ph to mydło?? Z tego co pamiętam to w płynie miało alkohol w składzie.

Myślę, że najlepsze jest to w kostce bo nie zawiera już chemii jak te płyny

Edytowane przez God Of War 20
Czas edycji: 2013-07-25 o 20:40
God Of War 20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-25, 20:52   #4387
manieczka1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Leine Pokaż wiadomość
Manieczka przeleciałabym Cię

---------- Dopisano o 20:52 ---------- Poprzedni post napisano o 20:50 ----------

dzięki Wszystkim za miłe słowa
23.06.2011
01.06.2013
manieczka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-25, 20:56   #4388
maxwelka
Zakorzenienie

Cytat:
Dyskutowałyśmy.
Mydło też wysusza, kiedyś myłam twarz mydłem i mi wysuszało. Muszę poczytać o składzie, a jakie ma ph to mydło?? Z tego co pamiętam to w płynie miało alkohol w składzie.

Myślę, że najlepsze jest to w kostce bo nie zawiera już chemii jak te płyny
Nie wiem jakie ma pH, ale wszędzie piszą, że naturalne No i na pewno to w kostce jest lepsze i faktycznie mam koleżankę, której dermatolog polecił na trądzik mycie twarzy własnie tym mydłem
Stary 2013-07-25, 21:04   #4389
fantastka
Zakorzenienie

Cytat:
Nadżerka to nie jest przypadłość kobiet tylko po porodach... jakaś głupota.
Ja nie rodziłam i miałam ogromną, tak samo moja koleżanka i wiele innych dziewczyn które miały

To dobrze, że wszystko ok.
No właśnie też mi się wydaje podejrzane to, co on mówił... Eh, nie wiem... Nic nie czuję, żeby tam się coś działo, więc... Szkoda mi trochę tej kasy na prywatne wizyty, a na NFZ nikogo lepszego nie znajdę... Już wam też kiedyś pisałam, że on w necie ma połowę opinii dobrych, połowę złych. Złe głównie dotyczą tego, że mimo, że to sympatyczny facet jednak nie potrafi pomóc...

Cytat:
Napisane przez manieczka1 Pokaż wiadomość
no to super wieści!!! czyli co? kochać się i jeszcze raz kochać

a ja Wam też wstawię jeden link
Wykończycie mnie Dzisiaj pasujemy, najwyżej będzie dziewczynka No i wiem, że to absolutnie niemiarodajne, ale zmierzyłam sobie tempkę i mam 37,5 Ostatnio jak mierzyłam wieczorem to było 36,5

Jaka jesteś piękna I cały czas taka uśmiechnięta!

Cytat:
Cieszę się, że wszystko ok Co do nadżerki- dziwne, skoro jeden gin tak Ci powiedział, a drugi tak u mnie wykryto nadżerkę w wieku 20 lat a jeszcze wtedy nie rodziłam... skonsultowałabym to jeszcze z innym ginekologiem

planujesz 4 to dawaj maleńka
No z drugiej strony tamta babka mówiła, że z tą nadżerką nic nie mogę zrobić aż do porodu... A dowiedziałam się od was, że to też pic na wodę... Kurcze, najgorsze jest to, że nie mam się kogo zapytać o innego gina, bo nie chcę nikomu mówić o staraniach Moja kuzynka chodzi do jednego, ale jest drogi bardzo jak na nasze małomiejskie klimaty... Za to mam w pip dobrych opinii na necie (tylko kto wie, czy sam sobie ich nie pisze?)

Kurde, faktycznie... Jak mam się dorobić czwórki skoro nie możemy się bzykać dwa razy na dobę

Cytat:
Ej dziewczyny oglądałyście ten filmik co wstawiłam? Jest ciekawy
Ja chciałam, ale nie mogłam przewinąć... zaraz spróbuję jeszcze raz, bo mnie zaciekawiłaś

Cytat:
To dobrze, że wszystko w porządku, ale przed ciążą zmień gina, bo ten jakiś dziwny mi się wydaje Mam co najmniej jedną koleżankę, która miała nadżerkę, a wcale w ciąży nie była

TY nie dasz rady?!
No będę musiała jednak... No i na ten NFZ... Facet niby fajny, no ale... na wszystkie moje pytania odpowiedział "niech się pani nie przejmuje"

Ja jak ja Ale małż!
Żartuję, toć ze mnie żaden seksoholik przecie

Cytat:
Napisane przez Lea_ny Pokaż wiadomość
Szczerze mówiąc, to poszłabym do innego gina od razu, a nie "w razie ciąży" Pan głupoty niezłe gada, więc nie ufałabym mu, że faktycznie nie ma tej nadżerki, którą wcześniej jakiś lekarz zauważył. Ja też nie rodziłam, a nadżerkę mam (jak zresztą kilka dziewczyn w tym wątku)

A jego wiedzy na temat temperatur w cyklu, to nawet nie ma co komentować - pan chyba niezbyt uważnie słuchał na biologii w szkole, nie mówiąc już o tym, co on na studiach robił
Pewnie masz rację... Dobra, jutro dzwonię do kuzynki dopytać ile tamten bierze. Już czuję, że 140 zł nie moje, a w tym miesiącu mamy dziurę w budżecie

Cytat:
A ja sobie kupiłam oczywiście żel... Najpierw kupiłam Białego Jelenia i był super, potem Facelle do testowania i mniej mi odpowiadał, ale też dawał radę, a na koniec Ziaję z kwasem mlekowym, żeby pożegnać się z tym zapaleniem (bo ostatnio w ciągu dnia mam nieprzyjemne wrażenia... ehhh) i pewnie z tych wszystkich Ziaja jest najgorsza...

25.05.2013

Michał
Szymon

Chudnę! Cel 77,5 --- 72 --- 66 --- > 64 kg

Edytowane przez fantastka
Czas edycji: 2013-07-25 o 21:06
fantastka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-25, 21:05   #4390
Lea_ny
Zakorzenienie

Mój mąż i jego poczucie czasu rozbrajają mnie
Po dzisiejszym USG pocieszał mnie, żebym się nie dołowała, bo dopiero od 3 miesięcy się staramy - jak go uświadomiłam, że minęło już 7 miesięcy (bo decyzję podjęliśmy pod koniec grudnia, a zbliża się koniec lipca), to mocno się zdziwił, że tak szybko zleciało

Ja używam Jelenia w żelu i jest bardzo fajny Ale jak mówicie, ze mydło lepsze, to może się za nim rozejrzę (akurat kończy mi się ten żel, wiec i tak muszę coś kupić).

Edytowane przez Lea_ny
Czas edycji: 2013-07-25 o 21:09
Lea_ny jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-25, 21:27   #4391
Leine
Zakorzenienie

Max czekam na jutrzejsze nowinki!!

Fantastka rozumiem Nic tylko zaufać ginowi. Dobrze, że wymaz jakiś wziął, mówił kiedy odbiór?

Gadałam z tż i do godziny 4tej on wstaje do młodzieży ja tempkę będę mierzyć o 4tej i tyle bo o 5 często córka się budzi przez budzik tż, zamykanie drzwi itp itd, więc najlepiej 4.

Tż się śmieje i mówi, żebym sobie wazelinkę postawiła koło termometra

Ok, lecę spać

Dobranoc laseczki!
Leine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-25, 21:50   #4392
agaaga89
Zakorzenienie

Dobry Wieczór wpadłam tylko na szybko po pracy, żeby Wam napisać, że skusiłam się dziś na betę... Wynik ujemny, czyli już mam pewność, że to nie fasolka... a szkoda Czekam dalej do @, może kiedyś się doczekam 31 lipca mam wizytę u gina, zobaczy co i jak, może mi powie co mogło być przyczyną takiego przeskoku.

agaaga89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-25, 21:59   #4393
God Of War 20
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agaaga89 Pokaż wiadomość
Dobry Wieczór wpadłam tylko na szybko po pracy, żeby Wam napisać, że skusiłam się dziś na betę... Wynik ujemny, czyli już mam pewność, że to nie fasolka... a szkoda Czekam dalej do @, może kiedyś się doczekam 31 lipca mam wizytę u gina, zobaczy co i jak, może mi powie co mogło być przyczyną takiego przeskoku.
Ostatnio mało zaglądasz, musisz wpadać częściej
Miejmy nadzieję, że wszystko się wyjaśni i będzie dobrze

Poszaleliśmy z mężem a teraz zmykam do wyrka dobranoc dziewoje, które mogą niech działają a które nie odpoczywają

Nie gadulcie za dużo bo nie mogę potem nadrobić

Edytowane przez God Of War 20
Czas edycji: 2013-07-25 o 22:04
God Of War 20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-25, 22:52   #4394
D0tk4
Zadomowienie

bry wieczór dziewczynki

napadłam dziś na męża pod prysznicem

jajniki harcują, mam nadzieję, że to nic zlego ...

niedługo będę się umawiać na wizyty do gina na początek września. w pl będę tylko tydzień, sądzicie, ze wyrobię się z wszystkimi badaniami itp? no i gdybyśmy ewentualnie chcieli badać nasienie męża, to jak szybko ma się wyniki?
D0tk4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-25, 22:57   #4395
maciejka1987
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez D0tk4 Pokaż wiadomość
bry wieczór dziewczynki

niedługo będę się umawiać na wizyty do gina na początek września. w pl będę tylko tydzień, sądzicie, ze wyrobię się z wszystkimi badaniami itp? no i gdybyśmy ewentualnie chcieli badać nasienie męża, to jak szybko ma się wyniki?
sprawdz Tylko czy aby nie masz wtedy @ ;p ja musialam swoją wizytę przekladać... no a na wyniki cyto czekam 3 tyg;/

6.2.15

maciejka1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-25, 22:57   #4396
Kamel
Wtajemniczenie

Cytat:
jakbym czytała o sobie mój też z małą nie posiedzi przy łóżeczku, nie ulula, tylko idzie na łatwiznę, weźmie ją do nad do łóżka, ona się rozwala, ja nie mogę spać i wtedy ją szybko przenoszę, bo tż śpi jak kamlot
To kiedy Ty mierzysz tempkę? Może mnie jakoś nakierujesz

---------- Dopisano o 14:28 ---------- Poprzedni post napisano o 14:26 ----------

Dotka okej, ale to mogło poczekać do następnego tygodnia, bo mam gości i tak głupio mi siedzieć na wizażu a jestem uzależniona

Maxwelka ale z Ciebie piękna kobietka! A najbardziej zrobiły na mnie Twoje duże... białe... zęby! A pannica która złapała welon to w ogóle mina ekstra Podziwiam, że wstawiasz link na forum, ja nie mam tyle odwagi
Co do klubu- ja nie zakładam :P Może Ty?
Leine no teraz to mały przegina na całej linii, jest 22:51 a on jeszcze nie śpi. Chodzi, płacze itd. Położyłam się na ziemi koło jego łóżeczka i teraz zdecydował się wejść przez szczebelki i może zaśnie już w tym łóżeczku)) było by super
Jak mała budzi się najwczesniej ? nie pamiętam 5 czy 6? może mierz o 5, lub 4? i potem chyba zaśniesz?
Ja mierzę o 6:30 (staram się nastawić kom. na wyciszenie żeby nikogo nie obudzić, jak mały śpi to ja też idę dalej spać) teraz mały budzi się czasem ok 24, 1, 4, 5 i czasem nie wiem co mam zrobić czekać od 5 do 6:30?
Raz tak chyba się obudził o 5 i już nie zasnął to leżałam do 6 coś

11.12.2013
16.08.2013
Synuś- 2011
Córeczka- 2015

Killer 1x
Kamel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-25, 23:00   #4397
D0tk4
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez maciejka1987 Pokaż wiadomość
sprawdz Tylko czy aby nie masz wtedy @ ;p ja musialam swoją wizytę przekladać... no a na wyniki cyto czekam 3 tyg;/
bedziemy w pl krotko, wiec zalezy mi na badaniach krwi. nawet jesli bede miala @, to pojde tylko po skierowanie, a pozniej o jej interpretacje. o cyto moge zadzwonic i telefonicznie wyniki odebrac. bardziej mi chodzi o krew no i te nasienie meza. choc moze nie trzeba bedzie, bo zafasolkujemy na to licze
Stary 2013-07-25, 23:13   #4398
Kamel
Wtajemniczenie

Cytat:
Fantastka a jak od godziny 5-6 nie spałam bo nie mogłam tj. tż przygotowywał się do pracy to ma to jakiś wpływ na mierzenie tempki? Usnęłam krótko przed budzikiem, kiedy wyszedł do roboty Chyba będę mierzyć o 4 rano bez kitu
Tak będzie chyba najlepiej, jak reszta będzie spała to Ty też się jeszcze zdrzemniesz a czasem mierząc w środku nocy jest łatwiej zasnąć po mierzeniu niż mierząc tak nad ranem.

---------- Dopisano o 23:07 ---------- Poprzedni post napisano o 23:03 ----------

Cytat:
Napisane przez maciejka1987 Pokaż wiadomość
wróciłam, kupiłam majtki i w rossmanie byłam, nic nie znalazłam fajnego ubraniowego buu także humor mam ciągle do dupy
Uśmiechnij się będzie dobrze
Ja byłam dziś na wyprzedażach i oczywiście chciałam też coś dla siebie kupić ale jak zwykle wyszłam z ubraniami dla małego W Zarze są fajne wyprzedaże i chyba największe przeceny kilka ubranek i butów kupiłam za połowę ceny i mniej

---------- Dopisano o 23:10 ---------- Poprzedni post napisano o 23:07 ----------

Cytat:
Mam zastrzeżenie do ovu: Dlaczego w objawach jest częstomocz, a nie ma częstokupy? Ja bym dzisiaj zaznaczyła
maxwelka bo dziecko obudzę a właśnie zasnęło

---------- Dopisano o 23:13 ---------- Poprzedni post napisano o 23:10 ----------

Cytat:
Napisane przez nadiak1 Pokaż wiadomość
Mam pozytywny jest owulacyjny !!!
Ale jestem najarana
Super
Ale ten mikroskop? czy zwykły sikany?

11.12.2013
16.08.2013
Synuś- 2011
Córeczka- 2015

Killer 1x
Stary 2013-07-25, 23:14   #4399
maciejka1987
Zakorzenienie

Cytat:
bedziemy w pl krotko, wiec zalezy mi na badaniach krwi. nawet jesli bede miala @, to pojde tylko po skierowanie, a pozniej o jej interpretacje. o cyto moge zadzwonic i telefonicznie wyniki odebrac. bardziej mi chodzi o krew no i te nasienie meza. choc moze nie trzeba bedzie, bo zafasolkujemy na to licze
ee krew to ranno na czczo i do badania można od lekarza isc a wyniki mialam u siebie następnego dnia, takze nie powinno być problemu

Cytat:
Napisane przez Kamel Pokaż wiadomość

Uśmiechnij się będzie dobrze
Ja byłam dziś na wyprzedażach i oczywiście chciałam też coś dla siebie kupić ale jak zwykle wyszłam z ubraniami dla małego W Zarze są fajne wyprzedaże i chyba największe przeceny kilka ubranek i butów kupiłam za połowę ceny i mniej

u mnie nie ma zary, same nielubiane sklepy mam...ale jutro idę do lumpka;d

6.2.15

maciejka1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-25, 23:19   #4400
brydziajones
Zadomowienie

Kochane moje drogie wariatunki!!!

Melduje sie ,ze zyje

Ledwo co na oczy patrze...dwa dni pakowania,jutro od rana zwozimy meble i wszystkie rzeczy.Czeka mnie bardzo pracujacy weekend. Mam nadzieje,ze jeszcze bedziecie mnie pamietac

@ dobiega ku koncowi,takze teraz czekanie na owulke, a juz tak wyglodniala jestem ze meza chyba nie wypuszcze z lozka

Co z nowosci...hmm ah internet od jutra bede miala tylko mobilny, czekamy az nam podlacza w nowym mieszkanku(oby szybko).

aaaa no i gapa ze mnie ...witam wszystkie nowe staraczki i cos mi sie obilo o uszy ,ze bede miala plemniczkowa kolezanke razem z Pradip ( zaglada ta kobita tu jeszcze??)

Max piekna z Ciebie PM ,zdjecia superanckie...niestety na Mani sie nie zalapalam... i trzymam kciuki za tempke ,bo widze wykresik piekny i dorodny!

Moja facjatke mozecie zobaczyc w moim avatarze

ahhh stesknilam sie bardzo za Wami moje Wy kochane babole!!!!!!!!!! Dobranocka

i pamietac mi tu o Brydzi bo jak nie to manto bedzie

Malzenstwo- 8.06.2013

27.12.13- IUI

2014- totalny spontan

Nie pale-http://www.suwaczek.pl/cache/e99fa1a9e5.png[/img][/url]

30.07.204 - dieta Montignac I faza
brydziajones jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-25, 23:40   #4401
Kamel
Wtajemniczenie

Cytat:
eh, od samego rańca coś mi jajniki dają o sobie znać ... nie wiem o co kaman!
A mi jajniki i piersi od 3 dni,(praktycznie zaraz po owu) a mnie nigdy piersi nie bolą nigdy przenigdy.
Chyba jak zaszłam w pierwszą ciążę to od początku coś czułam w piersiach...
To jest podobne uczucie jak karmiłam, ale nie przy karmieniu tylko ogólnie tak sie czuje wtedy piersi, lub jak dłużej się nie karmi.
No nie wiem jak to opisać

---------- Dopisano o 23:40 ---------- Poprzedni post napisano o 23:21 ----------

Fantastka fajnie, że wyniki wyszły dobrze

A najlepsze u gina było to, że ściągam majty, a tam full rewelacyjnego śluzu płodnego :mdleje:[/QUOTE]

Ty jesteś straszna

Ale w sumie kiedyś jak miałam dużo śluzu to też się tego obawiałam

11.12.2013
16.08.2013
Synuś- 2011
Córeczka- 2015

Killer 1x
Stary 2013-07-26, 06:17   #4402
fantastka
Zakorzenienie

Cytat:
Fantastka rozumiem Nic tylko zaufać ginowi. Dobrze, że wymaz jakiś wziął, mówił kiedy odbiór?

Gadałam z tż i do godziny 4tej on wstaje do młodzieży ja tempkę będę mierzyć o 4tej i tyle bo o 5 często córka się budzi przez budzik tż, zamykanie drzwi itp itd, więc najlepiej 4.

Tż się śmieje i mówi, żebym sobie wazelinkę postawiła koło termometra
Nic nie mówił o odbiorze Powiedział, że mi zapalenie odpuściło to nie planowałam kolejnej wizyty u niego po odbiór... Powinnam iść?

No i super rozwiązanie Powodzenia z mierzeniem

Cytat:
Napisane przez agaaga89 Pokaż wiadomość
Szkoda... no ale będą kolejne cykle, tylko żeby ten szybko się skończył

Cytat:

No proszę

Cytat:
Napisane przez brydziajones Pokaż wiadomość
i pamietac mi tu o Brydzi bo jak nie to manto bedzie
No jasne, tęsknimy bardzo

Cytat:
Fantastka fajnie, że wyniki wyszły dobrze

Ty jesteś straszna

Ale w sumie kiedyś jak miałam dużo śluzu to też się tego obawiałam
Straszna? Od tygodnia mam byle jaki śluz co się ciągnie, a jak poszłam na wizytę to cud miód malina! Niesprawiedliwość. No i to był oczywiście ten dzień, kiedy nie patrząc na siebie padliśmy jak trupki na łóżko. Mąż nawet nie chciał mnie przytulić, spodziewając się najgorszego Że znów będę go molestować

Dzień dobry, znowu nie było skoku

25.05.2013

Michał
Szymon

Stary 2013-07-26, 06:58   #4403
brydziajones
Zadomowienie

Bry w ten piekny piateczek!

Ale mi sie dzisiaj dobrze spalo oj oj Teraz kawka , jakies szybkie sniadanko i biore sie za dalsze pakowanie/rozpakowywanie

Milego dnia baby! I plodzic mi tu szybko, trzymam kciuki za testowanie-Max

---------- Dopisano o 05:58 ---------- Poprzedni post napisano o 05:57 ----------

fantastka

Malzenstwo- 8.06.2013

27.12.13- IUI

2014- totalny spontan

Nie pale-http://www.suwaczek.pl/cache/e99fa1a9e5.png[/img][/url]

30.07.204 - dieta Montignac I faza
brydziajones jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-26, 07:22   #4404
maxwelka
Zakorzenienie

Brydzia witaj z powrotem

Melduję posłusznie, że troszkę wzrosło. Wzrosłoby więcej, ale po kilkukrotnym pomiarze wolałam wprowadzić na wykres asekuracyjną wersję

Małpy wciąż ani widu ani słychu, a dzisiaj drugi spodziewany termin według ovu. No to czekamy Jutro wesele, więc chociaż tyle dobrze, że raczej nie będę mieć na nim krwawicy Ale pić też nie zamierzam

O ile nic mnie nie nawiedzi, to w środę zrobię test

Aha, no i kilka razy popróbowałam sobie zmierzyć dowcipnie Wczoraj wieczorem za każdym razem wyszło ponad 37, a dzisiaj rano 36,85
Stary 2013-07-26, 07:35   #4405
D0tk4
Zadomowienie

Wiosna przyszła, z nią bociany, więc na @ nie czekamy. Staraczki 2013. Cz. 3

Max no to jeszcze 5 dni, ja tu zejde z tych nerwów jak nic! Ale dobrze ten Twój wykres wyglada

Ja tez zaliczylam dziś skok, o całe 0,2!!! super! A jajniki dalej bolą, bleeee!

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Stary 2013-07-26, 07:40   #4406
fantastka
Zakorzenienie

Cytat:
Melduję posłusznie, że troszkę wzrosło. Wzrosłoby więcej, ale po kilkukrotnym pomiarze wolałam wprowadzić na wykres asekuracyjną wersję

Małpy wciąż ani widu ani słychu, a dzisiaj drugi spodziewany termin według ovu. No to czekamy Jutro wesele, więc chociaż tyle dobrze, że raczej nie będę mieć na nim krwawicy Ale pić też nie zamierzam

O ile nic mnie nie nawiedzi, to w środę zrobię test

Aha, no i kilka razy popróbowałam sobie zmierzyć dowcipnie Wczoraj wieczorem za każdym razem wyszło ponad 37, a dzisiaj rano 36,85
Max ale wiesz, że nie możesz wpisywać tempki mierzonej dowcipnie na wykres, na którym są same temperatury mierzone w buzi, prawda?

Za dzisiejszy wzrost ogromne brawa, coś się święci

25.05.2013

Michał
Szymon

Stary 2013-07-26, 07:47   #4407
maxwelka
Zakorzenienie

Cytat:
Max no to jeszcze 5 dni, ja tu zejde z tych nerwów jak nic! Ale dobrze ten Twój wykres wyglada

Ja tez zaliczylam dziś skok, o całe 0,2!!! super! A jajniki dalej bolą, bleeee!

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Ćwicz cierpliwość! Ja muszę, jak widzisz, żeby nie oszaleć - paradoksalnie

No to działajcie działajcie!

Cytat:
Max ale wiesz, że nie możesz wpisywać tempki mierzonej dowcipnie na wykres, na którym są same temperatury mierzone w buzi, prawda?

Za dzisiejszy wzrost ogromne brawa, coś się święci
No raczej Ja tak sobie tylko dla mojej własnej wiedzy pomierzyłam, żeby zobaczyć jaka jest różnica

Na razie cieszę się tylko, że nie spada do moich temperatur sprzed owu, ale nie nakręcam się, bo równie dobrze może spaść już w trakcie małpy - tego nie wiem, bo nie mierzyłam nigdy wcześniej, czego teraz żałuję
Stary 2013-07-26, 07:48   #4408
Kamel
Wtajemniczenie

Cytat:
Nic nie mówił o odbiorze Powiedział, że mi zapalenie odpuściło to nie planowałam kolejnej wizyty u niego po odbiór... Powinnam iść?

No i super rozwiązanie Powodzenia z mierzeniem

Szkoda... no ale będą kolejne cykle, tylko żeby ten szybko się skończył

No proszę

No jasne, tęsknimy bardzo

Straszna? Od tygodnia mam byle jaki śluz co się ciągnie, a jak poszłam na wizytę to cud miód malina! Niesprawiedliwość. No i to był oczywiście ten dzień, kiedy nie patrząc na siebie padliśmy jak trupki na łóżko. Mąż nawet nie chciał mnie przytulić, spodziewając się najgorszego Że znów będę go molestować

Dzień dobry, znowu nie było skoku
Biedny mąż a przed pracą nie dało rady?
U mnie też mały spadek.

11.12.2013
16.08.2013
Synuś- 2011
Córeczka- 2015

Killer 1x
Stary 2013-07-26, 07:53   #4409
fantastka
Zakorzenienie

Cytat:
No raczej Ja tak sobie tylko dla mojej własnej wiedzy pomierzyłam, żeby zobaczyć jaka jest różnica

Na razie cieszę się tylko, że nie spada do moich temperatur sprzed owu, ale nie nakręcam się, bo równie dobrze może spaść już w trakcie małpy - tego nie wiem, bo nie mierzyłam nigdy wcześniej, czego teraz żałuję
Wiedziałam, że wiesz
U mnie różnica między temperaturą wieczorną, a poranną niestety jest spoooora A już się wczoraj cieszyłam, chociaż wiem, że takie mierzenie wieczorem jest bez sensu

Cytat:
Biedny mąż a przed pracą nie dało rady?
U mnie też mały spadek.
Przed 5 rano? Nie dało

25.05.2013

Michał
Szymon

Stary 2013-07-26, 07:57   #4410
marszalka
Zadomowienie

witam,
ja to juz sama nie wiem, te moje tempki to skaczą jak szalone, już sama nie wiem co to ma znaczyć.
marszalka jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości