|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#511 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Filmiki urodowe na YT, część XIV + offtopowe ploty
Cytat:
|
|
|
|
|
#512 | |
|
summer vibes;)
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#513 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Teeeż mi się nie chce
|
|
#514 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
dlaczego?? Jest kopalnią genialnych myśli, nad którymi kazdy człowiek powinien przysiąść i się zastanowić... Cytat:
Może i Lulu jest momentami bezkrytyczna, nawet dla mnie, ale cieszy się życiem, nie mędzi, nie narzeka, że to, że tamto. Przyjęła fakt: ok jestem duża, nie mam w sobie siły by to zmienić, to w końcu to zaakceptuję. Grunt, by być szczęśliwym sama z sobą, niezależnie od wszystkiego... Czy to jest aż taki grzech być innym od całej populacji? Anja Rubik jest skrajnie chuda i jest ok, ale już Grycanka (matka) jest babką o okrąglejszych kształtach i jest źle. Punkt widzenia zależny od punktu siedzenia ![]() Cytat:
|
|
#515 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#516 |
|
summer vibes;)
|
|
|
|
|
#517 |
|
Łotewa
|
https://www.facebook.com/photo.php?f...type=1&theater Maxi ma grzywkę
|
#518 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ludzie plotkują i rozkładają życie innych, najlepszym się zdarza. Cytat:
|
||
|
|
|
#519 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zobaczymy jak będzie w ruchu. ja bym ją chyba widziała w gęstszej i mniej postrzępionej..
Edytowane przez evvelinek Czas edycji: 2013-07-25 o 23:06 |
|
|
|
|
#520 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Można kogoś lubić bądź nie, ale niech miarą człowieka nie będzie jego waga Trochę to mierne sądzić człowieka po wyglądzie, co innego po zachowaniu i po "prawdach", które głoszą jutuberki ![]() Baśka i nowe rzęsy...
...kiedyś nadejdzie dzień, gdy nasze sny nie będą krainą marzeń... Edytowane przez akasha84 Czas edycji: 2013-07-25 o 23:13 |
|
|
|
|
#521 |
|
Raczkowanie
|
Jej...włączyłam ten vlog Sióstr Glam...montaż faktycznie fajny, ale kiedy odzywa się Laura...aż mnie od środka cos unosi z poirytowania. Jej miny, gesty, sposób wypowiedzi...nie umiałabym wytrzymać z kims takim kilku minut, a na pewno nie polubiłabym jej. Tak niesympatyczna, zadufana w sobie...Okropnie irtyująca jest dla mnie.
Tak, że poczułam ogromną potrzebę wyrzucenia tego z siebie :P Za to na Marzenę, chętnie czasem oglądam
|
|
|
|
#522 |
|
Przyczajenie
|
Witam
![]() i przechodzę od razu do rzeczy. https://www.youtube.com/watch?v=jpN7...mRdDb0juk3ViAA Nie macie wrażenia ,że Karola stylizuje się na "plastik"? Cierpię ,gdy ją widzę Mogłaby nakręcić filmik o swojej metamorfozie przy pomocy stylisty. |
|
|
|
#523 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chociaż na ogół grzywką mówię nie, sama miałam i irytowało mnie to, że przetłuszczała mi się w błyskawicznym tempie, gdzie reszta włosów była okej...oj, faktycznie ją wysypało na całej buzi, może to reakcja na jakiś kosmetyk...też mam w niektórych miejscach takie krostki
|
|
#524 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
wszystko robione pod publiczke ze az drazni..... Edytowane przez Lnk88 Czas edycji: 2013-07-25 o 23:36 |
|
|
|
|
#525 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#526 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Brytyjska rodzina mnie nie grzeje, ale fakt, że jest najpopularniejszym rodem panującym, zawsze coś się dzieje u nich. Zastanawiałam się, jakby to wszystko wyglądało w Polsce, gdybyśmy mieli rodzinę królewską Jaka dynastia i czy by jakieś kwiatki były, myślę, że na pewno by nie było nudy![]() Cytat:
(mój faworyt: "Najważniejsze jest niewidoczne dla oczu" )Może na młodszych czytelnikach robi to większe wrażenie, ja być może byłam za stara. Takie pitu-pitu, naiwne, wyidealizowane.Cytat:
---------- Dopisano o 00:02 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:58 ---------- I gadacie o odchudzaniu... Ja, przy wzroście 165 cm, ważę 47 kg, więc nie dołujcie Chętnie przygarnęłabym z 5 kg albo i więcej, może bym w końcu jakieś cycki miała
Edytowane przez 201703241651 Czas edycji: 2013-07-26 o 00:03 |
|||
|
|
|
#527 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#528 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#529 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#530 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Wszystko odkłada mi się na brzuchu Aczkolwiek wcześniej miałam 57, teraz chce mieć 50
|
|
|
|
|
#531 |
|
Raczkowanie
|
hej dziewczy
, podczytuje ale już nie nadążam za wątkami;-)!http://www.youtube.com/watch?v=MgdgM0MUyUU Olimpia i jej życie "zmieniące się o 360 stopni"...;-) http://www.youtube.com/watch?v=O6iQQGHsdcU korektory u Ewy
|
#532 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() yyyyyyy myślę, że tak... za chętnie o nim gada ![]() Cytat:
Już chyba 3 dzień mam i nic nie odbryzło, odpukac ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Mi się wydaje, że po prostu przeszła z czarnej mocy strony na różową, zauważyłam sama po sobie, że lata chodzenia ubraną na czarno zrobiły swoje. teraz jestem różachna na maksa i np (bez obrazy dla nikogo) rozwalają mnie młode dziewuchy po 20 lat ubrane jak stare babcie w kołnierzyki i plisowane spódniczki , ale to tylko mój gust ![]() To co mi się nie podoba w Karoli, to faktycznie jej włosy, za ciężkie, za żółte, a w zestawieniu z kolorem ciuchów to faktycznie tak jakoś nie wygląda Chociaż dawno jej nie widziałam, może coś się zmieniło ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() I Bunny na dzień dobry ![]() http://www.youtube.com/watch?v=2fU1EQnMaYk Też tak macie?? Ja też lubię się ubrać odświętnie w zwykły dzień bez okazji, dla innych odświętnie, bo dla mnie to spoko loko ![]() U lallalal i strasznie podobają mi się paznokcie, ostatnio ten kolor na paznokciach chyba coraz częściej??? Muszę sobie kupić
Turn on the Light... take a Deep breath... Relax Edytowane przez Labirynth Czas edycji: 2013-07-26 o 07:47 |
|||||||
|
|
|
#533 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale jakieś 3 lata temu zaczęło mi przybywać kg, cieszyłam się jak dzika, do czasu. Wszystko mi zaczęło iść w brzuch i boczki:/ I znów nic kupić nie mogę zbytnio bo jak w pasie dobre to na tyłku dużo za szerokie. O sukienkach już nie wspomnę bo dopasowanej nie kupię bo wstyd ją założyć. Dobrze że teraz moda na oversize to chociaż wpasowuje się w moją obecną figurę. A jak ubieram jakieś bardziej przylegające bluzki to zakładam wtedy majtki wyszczuplające. Także tak źle i tak nie dobrze
|
|
|
#534 |
|
Zakorzenienie
|
Jeszcze wtrącę kilka słów odnośnie tej rozmowy, czy Kate rodziła naturalnie, czy miała cięcie, oraz coś apropos brzuszka - jako że na co dzień obcuję z mamusiami przed i po rozwiązaniu (czy to w sposób naturalny, czy przy 'pomocy' operacji) wiem, że to, czy kobieta ma 'piłeczkę' ma bardzo mało wspólnego z tym, w jaki sposób doszło do porodu. Tak naprawdę owa piłeczka to nic innego jak macica, która po porodzie jest jeszcze dość wysoko, i z każdą dobą ta wysokość się obniża. Ja mogę sobie gdybać, ale według mnie Kate rodziła naturalnie - to tylko moje skromne przypuszczenia, jako że kobiety po cięciu pierwszą dobę spędzają w łóżku, powoli dochodzą do siebie, owszem - mają dzidziusia przy sobie, są próby pierwszego karmienia, ale sama pacjentka jest ZAWSZE osłabiona (nawet jak ma w głowie, że jest księżną i musi wyjść do ludu
to fizjologia jest wciąż fizjologią i nic tego nie przeskoczy) uruchamianie jest bardzo powolne i stopniowe (najpierw ciągłe zmiany pozycji z jednego boku na drugi, później powolne prostowanie się - najpierw siedzenia na łóżku, następnie wstawanie z niego). Pacjentka rzadko kiedy w pierwszej dobie coś je, prysznic bierze również po dłuższym czasie. Wątpię żeby jakakolwiek pani miała ochotę po 24h wskakiwać na koturny i lecieć przed tłum ludzi, a co najlepsze - wysyłać do nich promienny uśmiech świadczący o tym, że nieee, nic mnie nie boli, przecież 24h temu miałam operację )))))))A Laura wygląda promiennie. Nie oglądam już sióstr, ale dzięki za linka - naprawdę bardzo, bardzo optymistyczny film A to, jak wiele jest par, tj: większa kobieta i szczuplejszy facet, widzę codziennie i serio - ten widok jest przepiękny, bo jest pomiędzy nimi ktoś inny, kto ich łączy, tudzież niebawem połączy, a inne pierdoły typu 10kg w tą czy tamtą, nie mają w tej chwili żadnego znaczenia ![]() ---------- Dopisano o 08:32 ---------- Poprzedni post napisano o 08:21 ---------- Ah, no i jak tak na nie patrzę, to tak sobie myślę, że kurczę - chyba fajnie jest mieć siostrę, zwłaszcza w podobnym wieku Sama mam jedynie brata, którego kocham i nie oddałabym za żadne skarby, ale jednak siostra to siotra
|
|
|
|
#535 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Każda z nas schodziła z wysokiej wagi i była ciekawa ile ważą dziewczyny. gdzie tu miejsce na hejt? gdzie osądzenie? w którym miejscu? |
|
|
|
|
#536 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#537 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
każda z nich ma inną budowę ciała , więc ciekawi mnie to na maksa. Poza tym nikt tu negatywnie się nie wypowiadał w kwestii ich wagi , a już na pewno nie my..(które swoje w życiu ważyły )
|
|
|
|
|
#538 |
|
summer vibes;)
|
|
|
|
|
#539 |
|
Konto usunięte
|
Mnie kilogramy idą w pupę, uda... I gdy chudnę, to właśnie z tych miejsc ubywa w pierwszej kolejności... Brzuch mam zawsze płaski, a nawet wklęsły.
I nie wiem jaki mam typ figury, mam spore wcięcie w talii, ale nie wydaje mi się, żebym była klepsydrą, a jeśli, to chyba jakąś bardzo zabiedzoną ![]() Chyba Trinny i Susanna opracowały z 12 typów kobiecej sylwetki, ja siebie dopasowałam do jakiegoś "wazonika", a kolega do klepsydry ![]() A z najmniejszymi rozmiarami, to jest dopiero akcja, też zdarza się, że jest na mnie za duży, w sieciówkach koszulki XXS są OK, krótkie spodenki mam z działu dziecięcego... Ale mam o tyle dobrze, że jestem w miarę uniwersalnym chudzielcem, w lumpeksach prawie zawsze wszystko pasuje, w sieciówkach biorę XS/S bez mierzenia. Patrząc na mamę i tatę, wątpię, żeby wszystko zaczęło do mnie wracać za kilkadziesiąt lat, jak mi wróżą koleżanki Niestety, większość ludzi przybiera na wadze z wiekiem, ale jest też niewielki odsetek (mama), który chudnie. Ogólnie, rasa, do której zalicza się Słowian, ma skłonności do tycia, mężczyźni do łysienia itd., no i to się sprawdza, przynajmniej według moich obserwacji.
|
|
|
|
#540 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Bez nazwy Fluo po prostu pierwsze na oczy widziałam, mam fote, były jeszcze żółte, zielone, pomarańczowe, ale wiecie takie oczoje***iwe ![]() Na focie nie widać koloru, bo w słońcu, lakier mam już 3 dzień na paznokciach.
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:38.

Teeeż mi się nie chce 

ludzie plotkują i rozkładają życie innych, najlepszym się zdarza.
zobaczymy jak będzie w ruchu. ja bym ją chyba widziała w gęstszej i mniej postrzępionej..

(mój faworyt: "Najważniejsze jest niewidoczne dla oczu"