|
|
#931 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Odp: Styczniowo - lutowe mamusie 2013 cz VII
Iffonko, bo nie doczytałam - a wyście leczone to uszko mieli?
|
|
|
|
#932 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Styczniowo - lutowe mamusie 2013 cz VII
Cytat:
![]() Cytat:
Fewciu, a u was jak noce teraz wyglądają? bo ja nie jestem na bieżąco |
||
|
|
|
#933 |
|
Wtajemniczenie
|
witam się i spadam, bo mam dziś zaplanowane odwiedziny u mojej babci więc ogarnę siebie, spakuję dziewczynki i heja... Jutro jedziemy na urodziny synka siostry więc wybaczcie jakbym się mało udzielała Myślami jestem z Wami ![]() Ani - też dużej i tej małej dużo buziaków z okazji imienin ![]() ---------- Dopisano o 07:59 ---------- Poprzedni post napisano o 07:57 ---------- i dla Bartusia Iffonki za skończone miesiące
|
|
|
|
#934 |
|
Zadomowienie
|
moja kruszyna spadła dzis z łóżka, nie wiem jak to się stało, nic jej nie jest, ja czuję się fatalnie
|
|
|
|
#935 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, potem około 1-2 na mleczko, o 5 na mleczko i na serio już 6-7. Także w porównaniu z tym co było wcześniej, to bajki
|
|
|
|
|
#936 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja na razie tylko się przywitam
No i wszystkim moim imienniczkom składam najserdeczniejsze życzenia imieninowe: ania13.03 meduzza nancy i naszym dwóm małym Aneczkom: Ani od Kiji I jeśli jeszcze kogoś pominęłam to również Będę później, teraz idę się wyprysznicować i doprowadzić do stanu używalności póki Iguś śpi a później lecimy na ciuchy
Igorek - 02.01.2013 r. Edytowane przez ILLUSION Czas edycji: 2013-07-26 o 08:30 |
|
|
|
#937 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Styczniowo - lutowe mamusie 2013 cz VII
Cytat:
![]() Tylko ze moi to pewnie leniwi beda, d*pe na piasku by tylko smazyli ![]() A wiecie co? Wylot z Katowic mamy :P Szkoda, ze wiecej czasu wolnego nie bedzie.... U nas noc koszmarek. Milion pobudek na picie albo smoczka... Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 08:26 ---------- Poprzedni post napisano o 08:22 ---------- Wszystkiego dobrego dla wszystkich Naszych Aneczek ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. Edytowane przez nafiyqa Czas edycji: 2013-07-26 o 08:33 |
|
|
|
|
#938 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
małym Aniom buziale przesyła Bartulo Fewciu, to faktycznie juz spicie pięknie, bo takie pobudki to normalka ![]()
|
||
|
|
|
#939 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Styczniowo - lutowe mamusie 2013 cz VII
Cytat:
![]() Tysiace ofert przejrzalam zanim cos wybralismy i powiem Ci, ze faktycznie w niektorych hotelach czas stanal w miejscu ![]() Tez sie ciesze dziewczyny, ze sie udalo z wakacjami. Choc z drugiej strony mam styki jak to bedzie z Kuba, czy da mi np chociaz chwile pomoczyc d.upe w basenie ![]() poza tym te jego histerie w gondoli... Olaboga, na co ja sie porwalam ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#940 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Styczniowo - lutowe mamusie 2013 cz VII
Idziom do lekarza. Trzymajta kciuki bo cala noc charkanie smarkanie i kaszlenie, prawie w ogole nie spalismy
a wczoraj wieczorem odruchy wymiotne, ale ze malo je to nawet nie mial czym rzygac, nooo i bieguna nam doszla Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#941 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
gratulujęCytat:
i 3mam Może faktycznie jakiś rota..Brawa dla Bartusia Iffonki Drogie Anny, wszystkiego najlepszego w dniu Waszych imienin A jak ja mówiłam co Dawid wyprawia, to jak to tak dziś rano już se na dywan zszedł. Tylko 3mać go muszę teraz bo wpadł wczoraj na pomysł, że jak tylko stopami dywanu dotknie to się odpycha i leci do tyłu łóżeczko u nas też obniżone bo franca se wstaje i próbuje karuzelkę rozmontować ![]() Franca siedzi koło mnie i mi klika non stop tu. Już z 10 minut odpowiadam ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:14 ---------- Poprzedni post napisano o 08:51 ---------- Illusion http://timidhope.blogspot.com/2013/0...-maslance.html ![]() pyszne
|
|||
|
|
|
#942 |
|
Zakorzenienie
|
Hej hej...
dziekujemy za kciuki i zyczenia! wczoraj caly dzien w kuchni, na 18 na bioderka i przed 20 przyjechali tescie. poszlam spac o 24 ![]() mlody co sie rozplakal na bioderkach to szok! az spytalam sie lekarza czy tu takie echo czy mlody taki glosny? odp - mlody taki glosny! ze wszystko co sie mialo rozwinac i uksztaltowac to juz sie uksztaltowalo i ze juz nic sie nie zmieni... a bylismy prywatnie wiec przeciez moglby nas spokojnie naciagac na jeszcze jedna wizyte wiec nie wiem juz jak to jest ![]() mlody dostal stoliczek edukacyjny fajnie bo akurat myslalam nad zakupem tego ustrojstwa ![]() wybaczcie ale chyba nie bede sie odnosic, za duzo tego... wszystkie zdjecia piekne, Black - filmik to lece nadrabiac
|
|
|
|
#943 |
|
Zakorzenienie
|
Styczniowo - lutowe mamusie 2013 cz VII
Najlepsze zyczenia dla naszych Ań!
|
|
|
|
#944 |
|
Zakorzenienie
|
Hej.
Dziecię spało do 4, potem do 7, więc git, tylko mądra matka poszła w kimono o 2. ![]() Lady, oby lekarz postawił szybko diagnozę i żeby Piotruś się wykurował, no i Twoje plecy niech Ci pozwolą biegać. ![]() Fewciu, oby takie nocki już Wam zostały. ![]() Sylwia, trzymasz w niepewności , ale skoro mowa o A z tym synkiem znajomej to jak? Że w 7. miesiącu i przez to ma małe szanse? Czy coś jeszcze? Hope, wyobrażam sobie, jak może wyglądać Dadowe schodzenie z łóżka, zawsze mnie rozczulało takie brzdącowe gramolenie się. Pstryczku, super, że z bioderkami wszystko ok! Evel, bawcie się dobrze. ![]() Illusion, udanych łowów. Treselle, my też ostatnio mieliśmy taki wypadek, nie Wy pierwsi i nie ostatni. ![]() Bijkora, no powiedzmy, że usprawiedliwione. Fajnie, że znalazłaś pracę, zawsze dobrze mieć swojego grosza.Sto lat dla wszystkich jubilatek i solenizantek. ------------------ Lecę. Pranie czeka, kołdry powynosić, naczynia zmyć/załączyć zmywarkę, podlać kwiatki, posortować ciuchy, zrobić prasowanie, wyglancować pokój na błysk - TRZEBA.
|
|
|
|
#945 |
|
Zadomowienie
|
szaja nasze uszko było już ok ale znowu zruciło, tzn żadnej infekcji wirusowej ani bakteryjnej tam nie ale jest bardzo podrażnione od ulewania a że mały ma tą lekko asymetrie i zawsze wszystko na prawo robi to w prawym uszku mu się tam zbiera
nawijko a może zabierz spcerówke na wczasy jak w gondoli jest histeria 5 m-cy temu o tej godzinie chodzi sobie z kroplówka i myślałam że mi d*upe rozrywa, oj ja głupia byłam nie wiedziałam co mnie czeka za pare godzin
|
#946 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
ANIE nasze kochane, 100 lat! |
|||
|
|
|
#947 |
|
Zakorzenienie
|
Styczniowo - lutowe mamusie 2013 cz VII
Brawa dla Bartusia na 5miesiecy.
lady trzymam kciuki. Daj predko znac, jak ze zdrowkiem |
|
|
|
#948 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Aj, niech szybko przejdą te perypetie uszkowe. ![]() ---------- Dopisano o 09:48 ---------- Poprzedni post napisano o 09:45 ---------- DELI, na liście chyba trzeba Bishonkę przenieść do zaginionych mam. ![]() |
|
|
|
|
#949 |
|
Zadomowienie
|
Obudziłam sie o 5 i nie mogłam zasnąć Ola o 6 wypiłamleko i ja zasnełam, Ola chyba koło 7 też i spalyśmy do 9. Jak mnie teraz głowa boli, masakejro, wczoraj też zasypiałam z bólem Najlepsze życzenia imieninowe Bijkora, ja po maturze w pizzerii pracowałam, co sie obżarłam Dobra idę po kawę, bo nie zniese dłużej swojego stanu Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#950 |
|
Zakorzenienie
|
Iffonko,
dla swietujacego Bartusia.Biedaczek, meczy sie z tym uszkiem ![]() Wzielabym spacerowke, ale jestem teraz u rodzicow. A do siebie mam 550km, takze nie ma rady... Rozgladam sie, zeby pozyczyc wozek od znajomych, ale wiekszosc oczywiscie niedzieciata albo dzieci juz po 5,6 lat maja... Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 09:56 ---------- Poprzedni post napisano o 09:55 ---------- Hje, Pola pozwala Ci tak na szmatce i mopie poszalec? ![]() Szacun! ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#951 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
hello,
Charliz- Cała żyje, wczotaj już spala z Julaskiem w nowym miejscu mówi,że jeszcze troszkę i się ogarnie Cytat:
zazdroszcze Cytat:
gratuluje pracy Cytat:
a co do bunga bunga to moj mlody zawsze sie budzi w momencie kulminacyjnym ![]() Cytat:
Cytat:
głowa do góry mój też spadł z łóżka już raz a przed wczoraj stawał przy kanapie i tak głową pieprznął o podłogę,że go uspokoić nie mogłam a najgorsze jest to,że na moich oczach ale on się w trakcie upadku tak wywinąl,że nie dałam radyCytat:
![]() Cytat:
no i buziaki dla wszystkich solenizantów |
|||||||
|
|
|
#952 |
|
Zakorzenienie
|
Witam
Napisałam w klubie
|
#953 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kochana a nie możesz kupić niedrogo jakieś używki na allegro? np quinny zaap? ona jest idealna do samolotu p.s przed wczoraj przejeżdzałam niedaleko Ciebie i myślałam o Was, ciekawe czy poczułaś pozytywne fluidy ![]() ---------- Dopisano o 10:11 ---------- Poprzedni post napisano o 10:05 ---------- Mika, będę się za Was modlić, oby to nie była prawda- powiedz kochana a coś prywatnie możecie jeszcze skonsultować? Rany boskie a jak Julek wogole się czuje? |
|
|
|
|
#954 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Mika, jeszcze nie doczytalam ale sciskam Cie mocno myslalam o was czesto ostatnio
|
|||
|
|
|
#955 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Jak zacznie robić to co Wasze, to chyba jej ochraniacze kupię![]() nie wiem, co się stało, ale mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze Black bardzo ładny film Podoba mi się jak dobrze wypowiadasz się o swoim tż, miło się czyta takie pozytywne wyrażenia o swojej drugiej połówce
|
||
|
|
|
#956 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
A na ile jedziecie?Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Dziś też jest Hanny - moja mama obchodzi imieniny, więc nie wiem czy Bokehowa Hania również? Jeśli tak to również wszystkiego naj Cytat:
|
|||||||
|
|
|
#957 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#958 |
|
Zakorzenienie
|
Wszystkiego dobrego dla dzisiejszych solenizantek i małych jubilatów!
mam dzisiaj duuuuuuuuużo pracy, Nawijka mi pojechała z bałaganem, więc musze ogranąć, do tego mam mnóstwo owoców (maliny, jagody, borówki, morele) muszę zrobić mikstury dla Blanki na zimę odezwę się wieczorem
|
|
|
|
#959 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ukryła się menda;> ;p Brzuch mnie rozbolał z nerwów. Mika ![]() Jade zaraz na działke po warzywka, zrobie tztowi pomidorową plus żeberka pieczone z ziemniaczkami i surówką
|
|
|
#960 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
u nas czika na maksa i na obiad będzie prozaiczna fasolka szparagowa, mlode ziemniaczki i jajko sadzone nie mam dzis nastroju do gotowania a Leo dostanie pasze ze słoika |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:47.

Ja przywiozłam ale pouciekali na rynek
Nic w domu nie zrobili, nawet na żniwa nie zostali.. Ajj
Myślami jestem z Wami 

i teraz cały czas nucę tylko: "Warszawa queen, Warszawa queen...."
i 3mam
Może faktycznie jakiś rota..
łóżeczko u nas też obniżone bo franca se wstaje i próbuje karuzelkę rozmontować

ze wszystko co sie mialo rozwinac i uksztaltowac to juz sie uksztaltowalo i ze juz nic sie nie zmieni... a bylismy prywatnie wiec przeciez moglby nas spokojnie naciagac na jeszcze jedna wizyte
, ale skoro mowa o