|
|||||||
| Notka |
|
| Paznokcie Forum, w którym rozmawiamy o pielęgnacji paznokci. Podyskutujmy o malowaniu, kształcie, stylizacji i dominujących trendach w zdobieniu paznokci. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#541 | ||
|
Konto usunięte
|
Dot.: Pokażcie pazurki... Ale te naturalne - cz. XXI + przeogromna dawka plotek!
Cytat:
![]() Cytat:
Nie dziwię się że je kochasz, są mega
|
||
|
|
|
#542 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Pokażcie pazurki... Ale te naturalne - cz. XXI + przeogromna dawka plotek!
Cytat:
![]() Pokraczne? Proszę Cię! moje naturalne są bardziej nierówne ![]() Przepięknie Ci to wyszło
|
|
#543 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a byłam pewna ale już to naprawiłam ![]() Cytat:
![]() [1=a40adf61f4fa839fc993774 57d0e94ddcb8a5d57;4195311 4] No to Flip Flop AllePaznokcie namber 2. Zajefajny jest.[/QUOTE] urocze ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#544 |
|
Zakorzenienie
|
[1=5b5d99de58a13445bbbddfb 9cef436b5e5bc9934_64ac8d7 278bfa;41963964]Pięknie bardzo pięknie
Dziękuję! [1=a40adf61f4fa839fc993774 57d0e94ddcb8a5d57;4196402 1]Eee, bo Ty stworku z innej bajki jesteś Nie dziwię się że je kochasz, są mega [/QUOTE]Wiadomo I to dosłownie - jestem cała posiniaczona ![]() A poza moją niezdarnością, to były i żrące detergenty, i woda, i piasek, i zadziory. A nie było prawie żadnego smarowania, żadnego odsuwania skórek i piłowanie tylko, aby skrócić Chwilę mi zajmie przywrócenie ich do życia po takich przeżyciach
|
#545 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() [1=a40adf61f4fa839fc993774 57d0e94ddcb8a5d57;4196094 8] Ja też dziś ostatni dzień spamuję. Wyjeżdżamy na dwa tygodnie, nie będzie internetu, ani niczego nie będzie. Poczekajcie proszę ze świętowaniem aż się wyloguję. [/QUOTE]miłego wypoczynku Tobie i Sniegowej ![]() [1=a40adf61f4fa839fc993774 57d0e94ddcb8a5d57;4196289 3] To tak: Zdjęcia 1 i 2 oddają barwę lakieru jaką można zobaczyć w google grafika... eee... no więc ten lakier tak nie wygląda. ![]() [/QUOTE] kurczę... jakoś nigdy mnie na tyle nie powalał bym o nim myślała... ale teraz zaczynam się łamać ![]() Cytat:
no ale to szczegół ![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#546 | |
|
Konto usunięte
|
Ty? Raz dwa się ogarniesz.
![]() Cytat:
Moje zdjęcia to tam... to jest nic w porównaniu z efektem na żywca.
|
|
|
|
|
#547 |
|
Zakorzenienie
|
YEN jakie usteczka fajne
czerwień mi się podoba bardzo VIV brakowało mi Twoich pazurków ANULA dziękuje tak kochacie moje kwadraty, a jak chyba nie.... dziś muszę je spiłowač jeszcze w ogóle mam dziś dzień na nie..... blehhh
|
#548 |
|
Zakorzenienie
|
[1=a40adf61f4fa839fc993774 57d0e94ddcb8a5d57;4196443 3]
Moje zdjęcia to tam... to jest nic w porównaniu z efektem na żywca. [/QUOTE]no w to to akurat wierzę, bo zdjęcia lubią zjadać efekty... niedobra Nef, niedobra
|
|
|
|
#549 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#550 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=a40adf61f4fa839fc993774 57d0e94ddcb8a5d57;4196443 3]Ty? Raz dwa się ogarniesz. [/QUOTE]Będziecie oceniać postępy ![]() Cytat:
Wytrzymaj do momentu odrośnięcia boczków i ostrych kwadratów ![]() I mam pytanie do posiadaczek CC Wild at Heart. Wygląda bardziej tak czy może raczej tak? Nie chodzi mi już o efekt holo, a o to czy kolor jest raczej zimny (moim zdaniem pierwsze foto) czy ciepły (drugie)
|
|
#551 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Brakowało mi twoich paznokic |
||
|
|
|
#552 |
|
Zakorzenienie
|
[1=a40adf61f4fa839fc993774 57d0e94ddcb8a5d57;4196482 9]Niedobra, niedobra... ja tu zdjęcia robię i wrzucam, a co w zamian? Niedobra... Foszek.
Foch o ścianę ![]() Wszystkie jesteśmy niedobre kusicielki ![]() na paznokciach to ja średnio pamiętam, ale jak wzięłam teraz butelkę do ręki i przyłożyłam do kompa to cieplejszy, nawet od tego drugiego trochę. |
|
|
|
#553 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Okeeej, chyba idę cosik zamówić... TFU! A nie! zamawianie jutro
|
|
#554 |
|
Konto usunięte
|
Jesteśmy siebie warte i tyle
![]() Matko, co ja mam spakować? Przecież nie wezmę wszystkich lakierów... A może? Nieee... Może jednak? No nie no... Dwa tygodnie, to tylko kilka mani, ale na co będę mieć ochotę? Agrrr... Atlantisa sobie wezmę... i holosia a AP, wściekły koralo-róż SH, czekoladkę z Catrice... żółtka Lovely... chyba styknie? Jeszcze coś niebieskiego bym dorzuciła. Hm... no i Poshaka, i evelinkę diamentową + odżywkę sensique.Nie nie, nie przejmujcie się mną, głupawkę przedwyjazdową mam
|
|
|
|
#555 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:23 ---------- Poprzedni post napisano o 13:21 ---------- [1=a40adf61f4fa839fc993774 57d0e94ddcb8a5d57;4196547 2]Jesteśmy siebie warte i tyle ![]() Matko, co ja mam spakować? Przecież nie wezmę wszystkich lakierów... A może? Nieee... Może jednak? No nie no... Dwa tygodnie, to tylko kilka mani, ale na co będę mieć ochotę? Agrrr... Atlantisa sobie wezmę... i holosia a AP, wściekły koralo-róż SH, czekoladkę z Catrice... żółtka Lovely... chyba styknie? Jeszcze coś niebieskiego bym dorzuciła. Hm... no i Poshaka, i evelinkę diamentową + odżywkę sensique.Nie nie, nie przejmujcie się mną, głupawkę przedwyjazdową mam [/QUOTE]szalona aż tyle mani robić bedziesz? ja w zeszlym roku to tylko trzy lakiery wzięłam i w tym planuje tak samo
|
|
#556 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#557 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
No bo a to ognisko, a to jezioro, a to jakieś coś przy domku zrobić (tia no ja się nie cykam i młotek czy piłę albo papier ścierny biorę, i robię co mam robić ). W końcu do dziczy jadę... A jak nie pomaluję to zamiast lakieru paznokcie będą trzaskać i tyle - wiadomo.
|
|
|
|
|
#558 |
|
Zakorzenienie
|
[1=a40adf61f4fa839fc993774 57d0e94ddcb8a5d57;4196572 5]Mi tam nigdy mani nie wytrzymało dłużej niż dwa dni
No bo a to ognisko, a to jezioro, a to jakieś coś przy domku zrobić (tia no ja się nie cykam i młotek czy piłę albo papier ścierny biorę, i robię co mam robić ). W końcu do dziczy jadę... A jak nie pomaluję to zamiast lakieru paznokcie będą trzaskać i tyle - wiadomo.[/QUOTE]No w sumie inaczej w dziczy a inaczej w świecie cywilizowanym żarcik taki mały oczywiście jak jedziesz z myślą że coś będziesz robić w ogródku ipd to wiadomo, ze trzeba te paznokcie czymś chronić a inaczej jak jedzie się na palże i nic nie robi....
|
#559 |
|
Zakorzenienie
|
Ja na wyjazd na wieś biorę jedynie bezbarwny. Więcej nie ma sensu, bo nie będzie kiedy malować. Zresztą wyśmiali by mnie jakbym zaczęła malować.
A dziś w ramach przeciwdziałania nudzie przed pracą zrobiłam żółto zielone ombre. Musze trochę nad techniką popracować, bo skórki czyściłam dłużej niż malowałam. I pęcherzyki powietrza zostały. Zaraz powstawiam zdjęcia to ocenicie. |
|
|
|
#560 |
|
Zakorzenienie
|
A tu obiecane zdjęcia. Mam nowy komp i jeszcze żadnego programu do obróbki więc nie są najlepsze, ale efekt widać.
|
|
|
|
#561 |
|
Zakorzenienie
|
wybaczcie nieobecności tutaj, ale totalnie jakoś tak.. nie mam sił na nadrabianie i cytowanie.
właśnie kończę skromne, ale specjalne mani dla Lolliś Kochana, wybacz że tak spóźnione!
|
|
|
|
#562 | ||||
|
leśny stwór
|
[1=5b5d99de58a13445bbbddfb 9cef436b5e5bc9934_64ac8d7 278bfa;41963632]Bosko
![]() Bardzo ale to bardzo lubię patrzeć na Twoje paznokcie i mani. dziękuję Chu ![]() Cytat:
[1=a40adf61f4fa839fc993774 57d0e94ddcb8a5d57;4196402 1]Mru ![]() [/QUOTE] Cytat:
![]() Cytat:
![]() nie ma topu, bo bałam się, że się smugi zrobią :/ dziękuję dzięki Ala Cytat:
![]() dzięki Kawko |
||||
|
|
|
#563 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Pokażcie pazurki... Ale te naturalne - cz. XXI + przeogromna dawka plotek!
Nef szalejesz
Zdjecia ogarne jak zawsze w domu Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#564 | |||
|
Lwiątko z Cintry
|
Cytat:
Poczekajcie proszę ze świętowaniem aż się wyloguję. [/QUOTE]miłego wypoczynku kochane ![]() no jakbyśmy mogły zapomnieć o Tobie nie rycz ![]() [1=a40adf61f4fa839fc993774 57d0e94ddcb8a5d57;4196289 3]To tak: Zdjęcia 1 i 2 oddają barwę lakieru jaką można zobaczyć w google grafika... eee... no więc ten lakier tak nie wygląda. ![]() Namęczyłam się nieco bo nie znalazłam ani jednego swatcha na którym mój Atlantis byłby tym samym Atlantisem... Zdjęcia 3 i 4 to już lepsza barwa - i dzięki za radę z fotografowaniem na niebieskim tle. Tak, ten lakier jest właśnie tak mooocno zielony. Nie jest to czysta trawiasta zieleń oczywiście, ale w skali niebieski-zielony jest duuużo bliżej zieleni.Mocno żelkowy, na fakerku cztery warstwy, niestety nadal nie ma krycia - a widać bo mam akurat na tym palcu cofnięty okropnie przyrost i tak ze trzy milimetry białej końcówki prześwituje. Na serdecznym dałam bazę + dwie warstwy Atlantisa i niestety jest płasko, no i niestety baza jeszcze zgasiłą jego "morskie tony". Muszę sobie do niego znaleźć jakąś ładną, morską kremową i kryjącą bazę... [/QUOTE]OBS. pokazałaś dwa palce tylko, a ja się ślinię jak szalona MUSZĘ. GO. MIEĆ. amen ![]() Cytat:
woow, usta wyszły genialnie Cytat:
cuudne
|
|
#565 |
|
Zakorzenienie
|
Lolliś, jeszcze raz - najlepsze życzenia!
moje pierwsze kwiatki, wersja w macie i z topem ![]() delikatna baza, odgapiona z Twoich ka-boomiastych zdobień. odgapiony motyw kwiatów, które po raz pierwszy mi wyszły! w stylu Beatki, ale i tak jestem z nich dumna, specjalnie dla Ciebie. skromnie, tylko dwa, bo bałam się, żeby nie zepsuć efektu końcowego moim parkinsonem. ![]() miał być suchar na mani, ale ... nie umiałam się za to zabrać ![]() uwielbiam Twoje zdobienia, kwiatowe motywy, jesteś moją mistrzynią. a to moje skromne mani dla Ciebie |
|
|
|
#566 | |
|
Lwiątko z Cintry
|
Cytat:
rany, proste, ale takie śliczne
|
|
#567 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#568 | |
|
leśny stwór
|
dzięki
![]() Cytat:
Laski, jak coś to AlhpaNailStylist obowiązuje kod "lato2013" dający 10% zniżki
|
|
|
|
|
#570 |
|
Lwiątko z Cintry
|
Nowe wątki na forum Paznokcie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:44.

Wszystkiego najlepszego 

Ale kwadraty nadrabiają za wszystko
Pięknie doprowadziłaś je do porządku 
Mój aparat poddaje się przy czerwieniach, a programami graficznymi nie potrafię posługiwać się na tyle, żeby oddać właściwy efekt 

Ale może klapnie z czasem

Moje zdjęcia to tam... to jest nic w porównaniu z efektem na żywca. 

Staram się blogować kuliarnie
Bardzo mi miło