Styczniowo - lutowe mamusie 2013 cz VII - Strona 33 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-07-26, 11:02   #961
charlizz
Zadomowienie

Odp: Styczniowo - lutowe mamusie 2013 cz VII

U nas pogoda dziś ok, ni to gorąco, ni to zimno. Ja za to czuje sie jak g pościel sie wietrzy , jutro mam wesele i nie wiem czy iść i w ogóle co mam zrobić ze sobą :<
charlizz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-26, 11:16   #962
marsi11
Zakorzenienie

Dot.: Styczniowo - lutowe mamusie 2013 cz VII

dziewczyny,zobaczcie tą kampanię- uwaga wstrząsające ale to ku przestrodze

http://wiadomosci.wp.pl/kat,1356,tit...?ticaid=111033

mój durny brat kiedys zostawiał swojego syna w aucie
marsi11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-26, 11:34   #963
pstryczek84
Zakorzenienie

o matko....

pstryczek84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-26, 11:46   #964
charlizz
Zadomowienie

kurka, nie dość, że zwierzęta zostawiają, to jeszcze dzieci

---------- Dopisano o 11:46 ---------- Poprzedni post napisano o 11:44 ----------

Dziewczyny, jak w dzień usypiacię dzieci? pomijając spacery oczywiście. Lulacie na rękach? kładziecie i same śpią?
charlizz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-26, 11:51   #965
hje
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Styczniowo - lutowe mamusie 2013 cz VII

Naiwjko, pozwala to za dużo powiedziane, jak tylko mogę, to staram się coś zrobić.

Charliz, w dzień to zazwyczaj przy herbatce zaśnie, czasem muszę trochę poszzzszzzać, a nieraz i na brzuszku sama zaśnie.
hje jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-26, 11:53   #966
mala_19kw
Zakorzenienie

Cześć kochane. Wczoraj nadrobiłam ale już nie miałam sił pisać bo robota dała po

Dzisiaj powtórka a czika taka...

Dla wszystkich naszych Aneczek najlepsze życzenia
I dla Bartusia Iffonki za skończone 5 miesięcy

Pstryczku-cieszę się bardzo że z bioderkami ok Wspaniała wiadomość z rana.

Mika-jeszcze nie byłam w k. Ale doczytam-tule
Ur. 23.01.2013

"Dla Ciebie moje serce bije,tak jak kiedyś Twoje dla mnie bić zaczęło"

KosmetyczneSzaleństwo

7DniTygodnia
mala_19kw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-26, 11:53   #967
LadyWhisper
Zakorzenienie

o matko mika, doczytalam w k.strasznie wam wspolczuje, mam nadzieje, ze tylko na podejrzeniach sie skonczy, jestesmy z pietraszkiem z wami, duzy sily od nas!!!!!! i podpisuje sie pod dziewczynami jakbys potrzebowala pomocy to mozesz na nas liczyc!

my po lekarzu, balam sie troszke bo nowa przychodnia i lekarz i w ogole ale jestem mega pozytywnie zaskoczona doktorka ktora jeszcze mnie za dzieciaka leczyla poznala mnie i pogadalysmy, apropos jedzonka polecila wlasnie blw ze z talerza mamy dawac Pietraszkowi od nas i ma sobie jesc, ze widocznie jest za duzy na papki i ze rozwija sie super, jest "szybki" (ciekawe, co by powiedziala, gdyby Dadus z igim do niej wparowali ) no i ze jest infekcja ale sie nie przejmowac, przepisala kolejne leki i do paru dni powinno zejsc bo szmeru w pluckach i oskrzelach nie ma. takze ulzylo mi. teraz jeszcze tylko przezyc artopede

.... Dziecko - to przecinek między ojcem a matką. Ale i spójnik.
Z Każdym Dniem Coraz Bardziej

LadyWhisper jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-26, 11:54   #968
Aga8484
Zakorzenienie

GG do Aga8484

Cytat:
Napisane przez charlizz Pokaż wiadomość

---------- Dopisano o 11:46 ---------- Poprzedni post napisano o 11:44 ----------

Dziewczyny, jak w dzień usypiacię dzieci? pomijając spacery oczywiście. Lulacie na rękach? kładziecie i same śpią?

Jak widzę, że śpiąca to kładę na łóżku, kładę się koło niej, ona się poprzekręca z jednego boczku na drugii tak w kółko, aż w końcu zaśnie sama. Czasami ją po pleckach głaszczę
Aga8484 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-26, 12:03   #969
marta00537
Raczkowanie

helloł mamuśki
Melduję się w nowej części i że żyje, mieliśmy mały, nieplanowany wypad nad morze do Kołobrzegu. Było super Filip pomoczył nóżki w morzu, nasz mały kochany podróżnik dał radę z podróżą. Ja też odpoczęłam.
We wtorek byliśmy u pulmonologa i jak na razie mamy przez miesiąc robić inhalacje 2 razy dziennie z pulmicortu a jak by gorzej oddychał to doraźnie ventolin. i za miesiąc do kontroli, no ale w karcie wpisała obserwacja w kierunku astmy bajam się, oj bajam...
co jeszcze, wczoraj byliśmy na szczepieniu Filipińczyk waży 9 kg
w poniedziałek w nocy wyszła dolna 1 czyli mamy już 2 ząbki i widze ze kolejna 1 i 2 się pchają. trochę się tego nazbierało ale tak to jest jak się człowiek trochę nie podzywa
Spróbuje teraz trochę nadrobić, ale nie wiem czy mi się uda tyle mam zaległości, chociaż nowy wątek nadrobię

Za wszystkie chore dzieciaczki trzymam kciuki, żeby jak najszybciej wyzdrowiały : cmok:

llecę nadrabiać

marta00537 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-26, 12:07   #970
nafiyqa
Zakorzenienie

Ja tak na szybko, wybaczcie, ze nie nadrabiam.
Potem sie poodnosze

marsi, w sumie moglabym kupic jakas uzywke na all, ale jak potem zabiore 2 wozki do G.pociagiem? Porazka

Co do wyczuwania Twojej obecnosci - ja w kwestii intuicji i tych wszystkich paranienormalnych zjawisk gorsza niz facet jestem - nic do mnie nie dociera

Co do spacerowki to moge pozyczyc od kolezanki cos takiego:
http://allegro.pl/baby-design-wozek-...393871544.html

Nie jest to identyczny, ten sam model (kolezanka ma juz starsze dziecko), ale wg mnie on sie dla Kuby jeszcze nie nadaje...bo:
- nie rozklada sie calkiem na plasko, ma lekki kat nachylenia (nie wiem czy tak jest w kazdej spacerowce),
- kolka nie sa pompowane,
- nie pasuje mi, ze dziecko jest przodem do swiata a nie do mnie...

Edytowane przez nafiyqa
Czas edycji: 2013-07-26 o 12:10
nafiyqa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-26, 12:07   #971
elllmi
Zakorzenienie

hej
muszę dzisiaj do teściowej iść porzeczki obierać TŻ chce wino robić i muszę brudną robotę odwalić; biorę Filipa, to przynajmniej się nim zajmie i nie będzie ze mną w tych krzakach siedzieć, bo o czym ja bym z nią tyle gadała
a czika masakryczna od rana weekend ma być jeszcze cieplejszy

Cytat:
Napisane przez bijkora Pokaż wiadomość
Mam w końcu pracę. Po znajomości ,a jakby inaczej
Latam od 8 do 17 do baru i użeram się z menelami
no i super

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;41960322]toż przeca pisałam o tym
[/QUOTE]

to ja jakaś nieogarnięta jestem, bo nie widziałam

Cytat:
Napisane przez ILLUSION Pokaż wiadomość
No i wszystkim moim imienniczkom składam najserdeczniejsze życzenia imieninowe:
ania13.03
meduzza
nancy
i naszym dwóm małym Aneczkom:
Ani od Kiji i Ani od Ewulki
no to ja się podpinam tradycyjnie
no i dla Ciebie też buziaki solenizantko

Cytat:
Napisane przez nafiyqa Pokaż wiadomość
Tez sie ciesze dziewczyny, ze sie udalo z wakacjami. Choc z drugiej strony mam styki jak to bedzie z Kuba, czy da mi np chociaz chwile pomoczyc d.upe w basenie
poza tym te jego histerie w gondoli...
Olaboga, na co ja sie porwalam
no przecież sama nie jedziesz, więc będzie miał kto się Kubusiem zająć; najwyżej go do tuli wsadzisz i siup na zjeżdżalnię

Cytat:
Napisane przez pstryczek84 Pokaż wiadomość
ale na szczescie wszystko jest ok! i powiedzial ze juz zadna wizyta nie jest potrzebna ze wszystko co sie mialo rozwinac i uksztaltowac to juz sie uksztaltowalo i ze juz nic sie nie zmieni... a bylismy prywatnie wiec przeciez moglby nas spokojnie naciagac na jeszcze jedna wizyte wiec nie wiem juz jak to jest
no i super

Cytat:
Napisane przez marsi11 Pokaż wiadomość

wczoraj to widziałam, bo chyba dziewczyny na fb udostępniały; masakra, straszny ten filmik

Cytat:

jak widzę, że trze oczka i chowa głowę w pieluszkę, to przytulam, troszkę polulam i śpi

Cytat:
Napisane przez LadyWhisper Pokaż wiadomość
my po lekarzu, balam sie troszke bo nowa przychodnia i lekarz i w ogole ale jestem mega pozytywnie zaskoczona doktorka ktora jeszcze mnie za dzieciaka leczyla poznala mnie i pogadalysmy, apropos jedzonka polecila wlasnie blw ze z talerza mamy dawac Pietraszkowi od nas i ma sobie jesc, ze widocznie jest za duzy na papki i ze rozwija sie super, jest "szybki" (ciekawe, co by powiedziala, gdyby Dadus z igim do niej wparowali ) no i ze jest infekcja ale sie nie przejmowac, przepisala kolejne leki i do paru dni powinno zejsc bo szmeru w pluckach i oskrzelach nie ma. takze ulzylo mi. teraz jeszcze tylko przezyc artopede
dobrze, że dobrze

elllmi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-26, 12:08   #972
hje
Zakorzenienie

Lady, widzisz, niepotrzebnie się martwiłaś na zapas.

Marta, fajnie, że wypad się udał, czasem takie nieplanowane są najlepsze.
Oby astmy nie było, za wagę, za ząbki

Mała, obyście jak najszybciej skończyli, żebyś się nie musiała długo męczyć.
Stary 2013-07-26, 12:11   #973
elllmi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez marta00537 Pokaż wiadomość
w poniedziałek w nocy wyszła dolna 1 czyli mamy już 2 ząbki i widze ze kolejna 1 i 2 się pchają. trochę się tego nazbierało ale tak to jest jak się człowiek trochę nie podzywa
to brawa za wagę i ząbki duży facet już

---------- Dopisano o 12:11 ---------- Poprzedni post napisano o 12:09 ----------

aha, zamówiłam ten daszek przeciwsłoneczny do wózka zamiast parasolki, przyszedł, wszystko super, fajnie wózek osłania, ale od szwów zaczęły iść oczka i muszę wymienić pewnie jak w końcu dostanę dobry, to zamaist słońca będzie deszczem napiep.rzać

Stary 2013-07-26, 12:12   #974
hje
Zakorzenienie

Marsi, normalnie oglądam i ryczę...
Stary 2013-07-26, 12:19   #975
neti1
Zakorzenienie

GG do neti1

Cześć dziewczynki..ja dopiero teraz..na wstępie wszystkim Aniom ...pomyślności! i tym dużym i malutkim rzecz jasna
No i ja już mam wszystko posprzątane...leczo zrobione..lecę jeszcze odkurzyć..powycierac podłogi..i się umyć.
Dziś lecimy z Antonio najpierw kupić ubranko do chrztu (i kupujemy zwykle ubranko w h&m) potem do jego prababci na imieniny.
Jestem podekscytowana..bo w końcu (od roku proszenia)..dziś jedziemy kupić materiałowy hamak...taki dwuosobowy fajny znalazłam na all...i mąż zrobi mi do tego mocowanie, przenośnie..będę mogła z Antoniem się bujac..może i spać?

"Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć."

Edytowane przez neti1
Czas edycji: 2013-07-26 o 12:20
neti1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-26, 12:21   #976
marta00537
Raczkowanie

Cytat:
o matko mika, doczytalam w k.strasznie wam wspolczuje, mam nadzieje, ze tylko na podejrzeniach sie skonczy, jestesmy z pietraszkiem z wami, duzy sily od nas!!!!!! i podpisuje sie pod dziewczynami jakbys potrzebowala pomocy to mozesz na nas liczyc!

dużó zdrówka dla Pietraszka i kciuki za ortopede
Cytat:

przy cycku

Cytat:

masakra..

Cytat:
Napisane przez treselle0 Pokaż wiadomość
moja kruszyna spadła dzis z łóżka, nie wiem jak to się stało, nic jej nie jest, ja czuję się fatalnie
całuje bidulke
Cytat:
Ja na razie tylko się przywitam

No i wszystkim moim imienniczkom składam najserdeczniejsze życzenia imieninowe:
ania13.03
meduzza
nancy
i naszym dwóm małym Aneczkom:
Ani od Kiji i Ani od Ewulki

I jeśli jeszcze kogoś pominęłam to również

Będę później, teraz idę się wyprysznicować i doprowadzić do stanu używalności póki Iguś śpi a później lecimy na ciuchy
podpinam się pod życzenia

Cytat:
Hej hej...
dziekujemy za kciuki i zyczenia!
wczoraj caly dzien w kuchni, na 18 na bioderka i przed 20 przyjechali tescie. poszlam spac o 24
mlody co sie rozplakal na bioderkach to szok! az spytalam sie lekarza czy tu takie echo czy mlody taki glosny? odp - mlody taki glosny! ale na szczescie wszystko jest ok! i powiedzial ze juz zadna wizyta nie jest potrzebna ze wszystko co sie mialo rozwinac i uksztaltowac to juz sie uksztaltowalo i ze juz nic sie nie zmieni... a bylismy prywatnie wiec przeciez moglby nas spokojnie naciagac na jeszcze jedna wizyte wiec nie wiem juz jak to jest
mlody dostal stoliczek edukacyjny fajnie bo akurat myslalam nad zakupem tego ustrojstwa
wybaczcie ale chyba nie bede sie odnosic, za duzo tego...
wszystkie zdjecia piekne, Black - filmik
to lece nadrabiac
brawa za bioderka

Cytat:
Napisane przez mikakrolikowa Pokaż wiadomość
Witam
Napisałam w klubie
bardzo mocno tule i ściskam.

marta00537 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-26, 12:29   #977
marsi11
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez neti1 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczynki..ja dopiero teraz..na wstępie wszystkim Aniom ...pomyślności! i tym dużym i malutkim rzecz jasna
No i ja już mam wszystko posprzątane...leczo zrobione..lecę jeszcze odkurzyć..powycierac podłogi..i się umyć.
Dziś lecimy z Antonio najpierw kupić ubranko do chrztu (i kupujemy zwykle ubranko w h&m) potem do jego prababci na imieniny.
Jestem podekscytowana..bo w końcu (od roku proszenia)..dziś jedziemy kupić materiałowy hamak...taki dwuosobowy fajny znalazłam na all...i mąż zrobi mi do tego mocowanie, przenośnie..będę mogła z Antoniem się bujac..może i spać?
ale zazdroszcze hamaka- te na stelarzach dwuosobowe są boskie
miałam kupować jak dostałam zwrot z US ale cała kasa poszła na werande
buuu
chyba sobie hamak z z chusty zrobię

Witaj Marta super,że wyjazd się udał

dziewczyny, kto ma kontakt z mitabe pamiętam,że pisała,że ma duży projekt i kupe pracy ale nic ostatnio nie zagląda
marsi11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-26, 13:01   #978
hje
Zakorzenienie

Jakoś nie mogę się zebrać.... To, co teraz przechodzi Mika, właśnie oglądam "Dom nie do poznania", w którym syn kobiety zginął w wypadku, z filmiku, który wrzuciła Marsi cały czas mam przed oczami moment, w którym chłopczyk przestaje oddychać... Jak patrzę na Polę, mówię do niej - łzy mi stają w oczach.
Nic nam nie brakuje, mam zdrowe, kochane i pogodne dziecko, kochanego i kochającego męża, a mimo to potrafię bez powodu się na niego wydrzeć, na Polę się wkurzyć, bo płacze....
Stary 2013-07-26, 13:37   #979
pstryczek84
Zakorzenienie

Hje, masz racje... czlowiek rzadko dostrzega jakie ma szczescie...

Stary 2013-07-26, 13:49   #980
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez fewcia Pokaż wiadomość
U nas już lepiej, zasypia sama, między 19 a 20, budzi się około 23 na wypadający smoczek , potem około 1-2 na mleczko, o 5 na mleczko i na serio już 6-7. Także w porównaniu z tym co było wcześniej, to bajki
no to macie jak u nas, tyle, że usypianie w moich rękach
na smoczek się nie budzi z reguły

Cytat:
Hej hej...
wczoraj caly dzien w kuchni, na 18 na bioderka i przed 20 przyjechali tescie. poszlam spac o 24
mlody co sie rozplakal na bioderkach to szok! az spytalam sie lekarza czy tu takie echo czy mlody taki glosny? odp - mlody taki glosny! ale na szczescie wszystko jest ok! i powiedzial ze juz zadna wizyta nie jest potrzebna ze wszystko co sie mialo rozwinac i uksztaltowac to juz sie uksztaltowalo i ze juz nic sie nie zmieni... a bylismy prywatnie wiec przeciez moglby nas spokojnie naciagac na jeszcze jedna wizyte wiec nie wiem juz jak to jest
mlody dostal stoliczek edukacyjny fajnie bo akurat myslalam nad zakupem tego ustrojstwa
to lece nadrabiac
fajnie, że biodrzyska ok a stoliczek jaki???

Cytat:
Napisane przez iffonka7 Pokaż wiadomość
szaja nasze uszko było już ok ale znowu zruciło, tzn żadnej infekcji wirusowej ani bakteryjnej tam nie ale jest bardzo podrażnione od ulewania a że mały ma tą lekko asymetrie i zawsze wszystko na prawo robi to w prawym uszku mu się tam zbiera

5 m-cy temu o tej godzinie chodzi sobie z kroplówka i myślałam że mi d*upe rozrywa, oj ja głupia byłam nie wiedziałam co mnie czeka za pare godzin

no to kojarzyłam, myślałam, że całkiem nowe się przypętało :/ buziaki!

Cytat:
mniam, Deli, jaka z Ciebie żona
u nas czika na maksa i na obiad będzie prozaiczna fasolka szparagowa, mlode ziemniaczki i jajko sadzone
nie mam dzis nastroju do gotowania
a Leo dostanie pasze ze słoika
Dorka też słoikowa pasza dzisiaj zauważylam, ze ona zdecydowanie bobovitę lubi
fasolkę mężowi do rpacy jutro machnę, dzisiaj prozaiczny rosół z wczoraj

Cytat:

podejrzewam, że mimo kampanii i tak debile się znajdą

biorę na ręce (siedzę), i tak mi po chwili usypia
czasem pierś najpierw, ale to gdy akurat wypada pora jedzenia

Cytat:
no i widzisz, będze dobrze

Cytat:
ale zazdroszcze hamaka- te na stelarzach dwuosobowe są boskie
miałam kupować jak dostałam zwrot z US ale cała kasa poszła na werande
buuu
chyba sobie hamak z z chusty zrobię

Witaj Marta super,że wyjazd się udał

dziewczyny, kto ma kontakt z mitabe pamiętam,że pisała,że ma duży projekt i kupe pracy ale nic ostatnio nie zagląda
teściowie mają i stelażowy i wiszący i huśtawkę do tego 3osobową
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-26, 14:05   #981
ILLUSION
Wtajemniczenie

Dziękuję za życzenia imieninowe

mika Z całego serca życzę Ci żeby było jednak dobrze i mocno w to wierzę!

Cytat:
illusion, kochana, dawaj
W klubie, w temacie fotki
Cytat:
t
kochana, znowu nasze chłopaki łeb w łeb
ja się TZ nie mogłam doprosić o zniżenie łożeczka a teraz wyjechał, jutro teścia poproszę- nie mogę już go zostawić samego bo wstawał, teściowa łapała
wczoraj nabił guza jak wstał przy kanapie nie zdążylam złapać bo jakoś bokiem się wykręcił, płakal okropnie
najlepsze jest to,że siedzi, potrafi zrobić to samodzielnie ale jest tym tematem kompletnie niezainteresowany- only czworaka and wstawanko
Mój to samo, czasem sobie przysiądzie żeby odpocząć w przerwie od raczkowania ale tak to tylko by łaził i wstawał.
Ja przy kanapie poobkładałam kołdrami i poduszkami tam gdzie się wspina żeby jak pada to miał miękkie lądowanie.
Cytat:
Hej Dziewczeta,padam na ryj
Latam od 8 do 17 do baru i użeram się z menelami Cieszę się ze będę miała swoja kasę. Od razu muszę sobię kupić telefon z netem zebym mogła Was czytac i pisać. Do tego po pracy chodzę codziennie na korki z matmy. Mam nadzieję że moge byc u Was trochę usprawieliwiona
Czuj się usprawiedliwiona i zarabiaj pieniążki
Cytat:
Napisane przez nafiyqa Pokaż wiadomość
I przepadlo! Jedziemy z Kuba, siostra i rodzicami do Bulgarii 5 sierpnia
Ooo fajnie!
Cytat:
Napisane przez treselle0 Pokaż wiadomość
moja kruszyna spadła dzis z łóżka, nie wiem jak to się stało, nic jej nie jest, ja czuję się fatalnie
Nie denerwuj się skoro nic jej nie jest. Zabezpieczaj łóżko lepiej teraz
Cytat:
Idziom do lekarza. Trzymajta kciuki bo cala noc charkanie smarkanie i kaszlenie, prawie w ogole nie spalismy a wczoraj wieczorem odruchy wymiotne, ale ze malo je to nawet nie mial czym rzygac, nooo i bieguna nam doszla moj bidulinek
Już doczytałam że jest ok więc ufff
Cytat:
Napisane przez hope01 Pokaż wiadomość
Super, cieszę się że smakuje i nawet się doczekało wpisu blogowego
Cytat:
Hej hej...
to lece nadrabiac
Pstryniu cieszę się że bioderka Kubusiowe zdrowiutkie
Cytat:
Napisane przez marta00537 Pokaż wiadomość
We wtorek byliśmy u pulmonologa i jak na razie mamy przez miesiąc robić inhalacje 2 razy dziennie z pulmicortu a jak by gorzej oddychał to doraźnie ventolin. i za miesiąc do kontroli, no ale w karcie wpisała obserwacja w kierunku astmy bajam się, oj bajam...
Ooo piękna waga
I trzymam kciuki za zdrówko Filipa

Co do obiadu to u mnie dziś kurczak w sosie pomidorowym z makaronem szpinakowym.

W załączniku mój wstawacz. Wtedy jak pierwszy raz to robił to był już pokąpaniu w piżamce i jeszcze tyle siły skubaniec. Na butelkę się połasił. No a ostatnie zdjęcie to z dzisiaj...jednak w łóżeczku obniżonym na maksa też da się wstać, dobrze że chociaż nie da rady górą się już wychylić.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg P1060256.jpg (25,3 KB, 49 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P1060261.jpg (39,5 KB, 51 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P1060277.jpg (29,9 KB, 50 załadowań)
Stary 2013-07-26, 14:08   #982
meneq
Zakorzenienie

Styczniowo - lutowe mamusie 2013 cz VII

Cytat:
Napisane przez neti1 Pokaż wiadomość
Siostra tz kupila hamak z mysla o Yae i korzystamy z samego rana poki na balkonie mozna przebywac. Bajka to malo powiedziane, a jak sie Yae podoba...
meneq jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-26, 14:18   #983
pstryczek84
Zakorzenienie

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;41966027]

fajnie, że biodrzyska ok a stoliczek jaki???

[/QUOTE]

tenkju za bioderka i pozostalym mamuskom rowniez
stoliczek taki http://allegro.pl/smily-play-stolik-...396216498.html
tyle zo on niby dla dziecka siedzaco-stojacego jest. ale nie bedziemy montowac narazie nozek i mlody bedzie sie bawil z pozycji brzusznej

a moj dzis olal sloiczek i zmuszona bylam dac cyca. moze chociaz deserek dam rade wcisnac

---------- Dopisano o 14:18 ---------- Poprzedni post napisano o 14:15 ----------

ILLUSION - ale skubaniec!!!!

Stary 2013-07-26, 14:25   #984
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b
Konto usunięte

Igorek - cudnie

Stoliczek super - ja w ogóle smily play zabawki lubię, ale jakbyś kupowała to sprawdź czy się muzyczka nie powtarza, bo oni lubią jedno i to samo machnąć wszędzie

---------- Dopisano o 14:25 ---------- Poprzedni post napisano o 14:23 ----------

My mamy taki, chodzik lub stolik można:

http://img819.imageshack.us/img819/5...dukacyjny1.jpg ale jeszcze schowany.
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-26, 14:32   #985
blogerka
Wtajemniczenie

Cytat:
Hej Dziewczeta,padam na ryj
Latam od 8 do 17 do baru i użeram się z menelami Cieszę się ze będę miała swoja kasę. Od razu muszę sobię kupić telefon z netem zebym mogła Was czytac i pisać. Do tego po pracy chodzę codziennie na korki z matmy. Mam nadzieję że moge byc u Was trochę usprawieliwiona
gratuluje pracy

---------- Dopisano o 14:30 ---------- Poprzedni post napisano o 14:26 ----------

Cytat:

w bujaczku pod wlaczonym okapem - ma takie dwie drzemki w ciagu dnia jesli nie jestesmy na spacerze

czasem wychodze z wozkiem na krotki spacer a jak widze ze usnal to szybko wracam i zostawiam w ogrdzie, ale w ten sposob ma raczje krotkie dtrzemki

no i czasem lulanie na rekach i odkladanie do lozeczka ale tez musi byc jakis szum wlaczony

---------- Dopisano o 14:32 ---------- Poprzedni post napisano o 14:30 ----------

Cytat:
D
W załączniku mój wstawacz. Wtedy jak pierwszy raz to robił to był już pokąpaniu w piżamce i jeszcze tyle siły skubaniec. Na butelkę się połasił. No a ostatnie zdjęcie to z dzisiaj...jednak w łóżeczku obniżonym na maksa też da się wstać, dobrze że chociaż nie da rady górą się już wychylić.
o kurka
jak on szybko sie rozwija ruchowo
Stary 2013-07-26, 14:34   #986
Lenova
Wtajemniczenie

Hej dziewczyny
Wpadam tylko na chwilę by usprawiedliwić swoją nieobecność otóż tz wpadł wczoraj i zrobił nam niespodziankę zostaje na cały weekend i mamy w końcu pogodę więc będziemy się urlopować
Pozdrawiam i ściskam
Lenova jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-26, 14:36   #987
LadyWhisper
Zakorzenienie

u nas drzemki w dzien, co 2 godzinki 40minut, usypianie w wozku

illusion ja pierdziu!!!!!!!!!! kurcze skubaniec malygratulacjeinaczej czytac o tym a inaczej widziec na zdj czad
swoja droga mialas racje jakis czas temu, z profilu z boku jakbym Pietraszka widziala, nawet blondziaki wloski maja te same

znowu ja dzisiaj przysiadlam do nadrabiania malego zostawilam na puzzlach piankowych i nagle taka cisza, odwracam sie, nie ma go na macie, w ogole w pokoju, juz skubaniec przepelzal do polowy przedpokoju!
widzialam filmik, poryczalam sie przy przysiedze jak ci glos zadrzal

marsi, widzialam wczoraj ten filmik, masakra, caly czas tylko myslalam czy ta matka zdazy i czy dadza rade go odratowac.....wyc sie chce nad glupota ludzi, jak tak mozna.....

.... Dziecko - to przecinek między ojcem a matką. Ale i spójnik.
Z Każdym Dniem Coraz Bardziej

Edytowane przez LadyWhisper
Czas edycji: 2013-07-26 o 14:41
LadyWhisper jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-26, 14:37   #988
elllmi
Zakorzenienie

Cytat:
o mamuniu

Stary 2013-07-26, 14:38   #989
ILLUSION
Wtajemniczenie

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;41966533]
[/COLOR]My mamy taki, chodzik lub stolik można:

http://img819.imageshack.us/img819/5...dukacyjny1.jpg ale jeszcze schowany.[/QUOTE]

Szaja my mamy identyczny, kuzyneczka 4-letnia oddała Igorkowi
Stary 2013-07-26, 14:45   #990
pstryczek84
Zakorzenienie

Cytat:
Szaja my mamy identyczny, kuzyneczka 4-letnia oddała Igorkowi
fajne, takie 2 w 1 , bradoz pomyslowe
chociaz ja oczami wyobrazni widze jak dzieciak sie przewraca buzka na to i wybija sobie wszystkie swoje 2 zeby

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości