|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4681 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Czy nad morze czy to w góry, dziewiętnastki spamują na łonie natury - '94 cz. X
Dobrze, że ja mam wszystko ok z @. Tzn, pomimo bólu i objawów jak przy jelitówce to jest ok, jest regularny
|
|
|
|
#4683 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Czy nad morze czy to w góry, dziewiętnastki spamują na łonie natury - '94 cz. X
a ja świętuję moje urodziny
w sumie nie ma czego świętować, czuję się stara ![]() piszę do Was znad morza, na razie jestem tu z mamą, a za dwa tygodnie przyjeżdża tż i znajomi w końcu prawdziwe wakacje, chociaż stresy dalej, bo nie dostałam się na psychologię i teraz rozważam pójście na wieczorowe, ale sama już nie wiem co robić ![]() tak w ogóle, to przejeżdżałam przez Łódź, Inspire, i myślałam o Tobie ale akurat trafiłam na jakąś akcję policyjną, leżał trup, był prokurator i w ogóle nieciekawie ![]() co do okresu, to ja jestem na tabletkach, ale przed braniem też miałam strasznie nieregularny, a jak już przychodził to był okropnie bolesny. teraz w sumie nie mam problemów, chociaż zdarzają się bolesne dni. jesteśmy biedne z tym @ :/ |
|
|
|
#4684 | |
|
Kuźnia inspiracji
|
Cytat:
![]() super, zawsze chciałam nad morze jechać, nigdy nie byłam w sumie ![]() a próbowałaś na innych uczelniach z psychologią? To może spróbuj wieczorowo, a może potem przenieść się na dzienne jeśli taka możliwość jest. Niemniej cokolwiek wybierzesz, życzę powodzenia zapraszam jak już się tam wprowadzę ![]() wiesz, chyba to normalka tam jest, jechałam tramwajem do innego mieszkania i pod ten tramwaj wgramolił się zręcznie samochód na szczęście nic się kierowcy auta nie stało, chociaż mało brakło, bo akurat od strony kierowcy był krach, no ale koniec końców z lekkim opóźnieniem i maratońskim biegiem do następnego tramwaju się udało dojechać
|
|
|
|
|
#4685 | |
|
Lwiątko z Cintry
|
Cytat:
o rany.. wszystkiego najlepszego, dużo zdrowia, miłości, spełnienia marzeń i wszystkiego co sobie zapragniesz
|
|
#4686 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
jestem tam z 2-3 razy, w białej bluzie jak zakładam włosy za ucho i cała na czarno, jak skaczę do góry ![]() Cytat:
the best of the bestCytat:
ale tylko wizualnie, bo raczej nie potrafiłabym się zadłużyć w kimś takim... Jednak taka dziwna bariera.Cytat:
I nie słuchaj, ze Paryż to brudne miasto, centrum jest bardzo czyste, tylko obrzeża są mniej ciekawe, ale tam to raczej strach chodzić jak ktoś nie zna okolicy ![]() Jak będziesz na Champs-Elysees to koniecznie wejdź do sklepu Swarovskiego, tam są genialne schody, całe z kryształków ![]() Cytat:
|
|
|
#4687 | |
|
Lwiątko z Cintry
|
Cytat:
no ja kiedyś jadłam kanapkę składajacą się z chleba, śmietany i cukru ![]() hm.. myślałam, że w byciu człowiekiem chodzi o to, żeby jeść wszystko co się nie rusza jakby moje żarcie się ruszało to zaczęłabym szukać robali albo nowego życia, które ustanawia właśnie swoją konstytucję
|
|
#4688 |
|
Zakorzenienie
|
nothing sto lat!
|
|
|
|
#4689 | |
|
Kuźnia inspiracji
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4690 |
|
Lwiątko z Cintry
|
moja mama mi pokazała kiedyś, że można tak jeść i nie powiem, ale smakowało mi to ![]() 22 a mi się zachciało pedi robić.. no nic
|
#4691 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam nadzieję że jednak z tą stłuczką wszystko się pomyślnie zakończy... szczęście w nieszczęściu że im się nic nie stało, trzeba pozytywnie myśleć ![]() oj ja mam takie skłonności więc myślę że i mi przyszłość żony-trolla jest całkiem bliska wiesz co.. jak już tak długo boli to chyba najlepszym lekarstwem jest sen. Jak leżałam tak normalnie, na kolanach i nie to nie mogłam z bólu zasnąć ale jak już się położyłam to mimo że nadal bolało to szybko zasnęłam. A to uczucie jak nad ranem wstałam do toalety i kładąc się zorientowałam się że nie boli... cudo, po jakiś 8 godzinach męki z bólem, CUDO , ani komputer, nawet telefon był mi za ciężki Cytat:
czemu?mi też tak mówią a na mnie tacy lecą ale starszy facet w tym wieku jest spoko nie na stałe oczywiście, bo jak tak, ja chcę iść do klubu a facet dziadek będzie wolał przy kominku posiedzieć ![]() ja nie lubię spaghetti ze świeżych pomidorów takie się najlepiej je solo. szczególnie malinowe, z krzaka, mniam.do spaghetti zdecydowanie preferuję puszkowe, żadna koncentraty ani świeże, puszkowe the best (chociaż je też mogłabym widelcem zjadać no ale żal ich)mi się dojrzały wygląd mega podoba... w sensie.. jest strasznie pociągający ale to musi być określony typ urody, taki Bradley Cooper, Ryan Gossling itp itd,no kuuuurde, brałabym bardzo, fuckable. tak sobie myślę że chyba mam zadatki na zdradzanie, shit ![]() Cytat:
ja tak w ogóle nadal mam nadzieję że uda się jakieś wizażowe spotkanie ogarnąć ![]() aaale zazdro ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ja jak jeszcze jadłam ( ) to też z kurczakiem robiłam, teraz preferuję bez mięsa ale jak już musi być to mielone indycze Cytat:
![]() Idź spać, szybciej się skończy. Cytat:
![]() Cytat:
![]() jaki fajny wyjazd się szykuje nie składałaś na inne kierunki? Przecież pisałaś że się gdzieś dostałaś, jakaś ekonomia, dobrze zrozumiałam? Jak Cie bardzo kręci to myślę że warto pokombinować Ja po tym jak mi wszyscy mówią jaki fajny kierunek sobie wybrałam aż tak nie żałuję ale jednak kurcze kusi bo ciekawe się to wydaje..
|
|
#4692 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I prowizoryczne kremy czekoladowe, budyń.. kurde mnie już od małego ciągnęło do kuchni, jak sobie teraz pomyślę że w 3 klasie podstawówki upiekłam swoje pierwsze ciasto... tyle że u mnie nigdy nic słodkiego nie było. tj rzadko. I mówię tu o takich kupnych słodyczach, jedynie był okres kiedy robiliśmy sobie kawę (tj rodzice i siora) i była bita śmietana z bakaliami i czekolada. Ale jakieś wafelki, cukierki, pączki... rzadko, w ogóle nie pamiętam, mama na szczęście nie kupowała takich rzeczy. I ja też nie zamierzam jak już będę miała to nieszczęście i mnie jakiś spermodawczy potwór przypadkiem zapłodni ![]() o to to... wizualnie, miłość jedynie fizyczna ![]() u mnie też jest spokojny na szczęście Chociaż czasami to nie jest dobre bo zwykle nie boli mnie brzuch, powinnam się cieszyć ale jak mnie taki suprajs na majtkach zaskakuje to nie jest fajne Chociaż ostatnio częściej boli, ciekawe czemu No i cycki mnie bolą i są takie twarde, M. jest niepocieszony wtedy że boli ![]() Cholerka, tryb gaduły mi się włącza jak o swojej @ gadam, wtf Maja, wtf... wybaczcie
|
|
#4693 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() również dziękuję ![]() Cytat:
![]() składałam, dostałam się na uniwersytet ekonomiczny, ale nie chcę tam iść... psychologia marzyła mi się od paru lat, mam w domu pełno książek i uwielbiam tę tematykę, nie przejmuję się też opiniami, że tak ciężko z pracą, bo wierzę, że dałabym radę. ale niestety, zabrakło mi 1,8 punkta, dokładnie w godzinę moich narodzin, co do minuty, dali mi decyzję o niezakwalifikowaniu
|
||
|
|
|
#4694 | |||
|
Lwiątko z Cintry
|
Cytat:
no pechowy dzień, brakowało mi jeszcze kłótni, ale obyło się bez tego na szczęście ![]() ja tam mogę być nawet dziewczyną-trollem wypiłam dwa kubasy mięty, pooglądałam TWD i jakoś mi przeszło. dodatkowo wygrzałam sobie brzuch i już jest ok dla mnie telefon zawsze jest zbyt ciężki jak ktoś mnie budzi w wakacje rano o 12 ![]() Cytat:
ja lubię jak są świeże warzywa i owoce i mogę z tego korzystać, a spaghetti ze świeżych pomidorów to jest właśnie to, czego mi brakuje zawsze zimą tak samo pomidorówka jakoś nie umiem pić soku pomidorowego no Bradley, Ryan są mruu ![]() dlaczego? bo myślisz w taki sposób o innych facetach? ![]() a Cytat:
musiałam wygooglować co to jest ![]() moja koleżanka spaghetti preferuje bez mięsa i papryki.. hm.. same pomidory i makaron, no ok ![]() no niedługo się kładę, tylko dokończę serial
|
|
#4695 |
|
Kuźnia inspiracji
|
Odp: Czy nad morze czy to w góry, dziewiętnastki spamują na łonie natury - '94 cz. XI
Uwielbiam spaghetti że świeżych pomidorów, ale tylko z własnych z ogrodka
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#4696 | |
|
Lwiątko z Cintry
|
Dot.: Odp: Czy nad morze czy to w góry, dziewiętnastki spamują na łonie natury - '94
Cytat:
no ja właśnie miałam pomidory od dziadków część zjadłam do kanapek albo solo, a kilogram poszło do spaghetii
|
|
#4697 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mint odpowiem Ci bez cytowania tak, jadę z Tż, i jest to calkiem samodzielny wyjazd na weekend czyli juz kupe w gaciach mam![]() co do chodaka, to prawda, mogę poczuc SIĘ WYJĄTKOWA, ŻE MOGE WSZYSTKO (tak samo jak pół miliona innych osob) i przede wszystkim musze wejsc na bebio.pl i zamowic diete, bo bez tego ani rusz ja doceniam jej zaangażowanie, ale niestety to prawda, że chodakowska zaczyna wyskakiwać z lodówki ja juz nawet jej cwiczenia robie bez niej, bo tak mnie denerwuje xd włączam interval timer i sama ukladam zestawy ![]() a nagroda glówną bylo 1000 zl do wydania na adidas.pl
|
|
#4698 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() to dobrze haha swoją drogą ja nawet nie lubię lekkich telefonów czy innych sprzętów, mam wtedy jednoznaczne skojarzenie z plastikiem i tandetą (ach to wspomnienie pierwszych odtwarzaczy mp3 za kilka dyszek z allegro, ta podstawówka...)wiadomo że świeże owoce i warzywa są najlepsze, sama korzystam ile mogę mimo że nie powinno się za dużo owoców jeść, sezonowe wykupuje i zużywam na różne sposoby tylko jakoś spaghetti mi nie podchodzi Pomidorówka ze świeżych jeszcze ujdzie ale właśnie z nich to najbardziej sok lubię, no kocham babciny, mniam nieee uważam że myślenie w taki sposób o innych facetach jest normalne w związku i z tym się nie kryję (nawet mi się M. pytał czy jakbym była sama i go nie znała to jakby mi postawiono jego i kogoś tam kim się akurat w danym momencie jarałam, chyba jakiś piłkarz, to z kim bym się przespała.. no głupie pytanie, szczerze odpowiedziałam), bardziej przekonanie że niezobowiązujący seks jedynie z pobudek fizycznych (czyt. jak facet jest pociągający) nie jest czymś strasznym no i luuuubie przystojnych facetów, naprawdę wygląd u mnie jest bardzo ważny, nic nie poradzę że jestem patrzącą na wygląd zdzirą... ale tu wychodzi moja hipokryzja bo z drugiej strony nie miałoby to prawa bytu i skończyłoby się z hukiem. Myśl że ktoś się może podobać tej drugiej osobie jest dla mnie straszna i od razu doszukuję w sobie swoje wady, że to co u tej innej osoby jest ładne u mnie jest be ale tu już wychodzą moje kompleksy. Jak mnie dotknęło jak M. powiedział że jego była była ładna, no zabolało okrutnie, tak samo jak to że mu się spodobała jakaś kasjerka w Bośni czy tam gdzieś tam i że one w ogóle mają fajną urodę... to głupie, wiem. Jestem okropna I znowu się rozgaduję, nie musicie tego czytać a tym bardziej na to odpowiadać.A spaghetti je się z papryką? Ja robię z cebulą, czosnkiem, mięsem wiadomo i pomidorami + przyprawy, dużo. No czasem dodam marchewkę dla koloru.Ale spaghetti z samym sosem pomidorowym też lubię, takie napoli ![]() Cytat:
![]() zazdroszczę wyjazdu jeszcze bardziej nooo ona jest przeokrutnie wkurzająca a jej fanpejdż to już jest totalnie do porzygu...Tyyyy! Zauważyłam zmianę w podpisie! Zostajesz na dłużej? Przegapiłam jak to pisałaś? Z wiekiem rzuca mi się na oczy chyba ![]() ---------- Dopisano o 00:51 ---------- Poprzedni post napisano o 00:42 ---------- jeżu kolczasty, mój 7-8 letni kuzyn (nie jestem pewna ile ma lat) lajkuje i wrzuca takie zdjęcia na fb.. co się dzieje z tym światem.
Edytowane przez minthema Czas edycji: 2013-07-26 o 00:53 |
||
|
|
|
#4699 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
pamiętam jak ostatnim razem wyjechali i moja mama zostawiła mi ugotowany ryż w lodówce, stał tam chyba tydzień przykryty talerzem, z zewnątrz wyglądał ok, ale jak odniosłam ten talerz... tam już się własny ekosystem wytworzył. Co lepsze, tak mnie przeraził ten widok, że postanowiłam się jak najszybciej tego pozbyć i wyrzuciłam do kibla (tego było tak z dwie torebki ). No i oczywiście kibel się zatkał na amen i niczym nie mogłam odetkać, na szczęście w ten dzień moi rodzice już wracali, bo inaczej chodziłabym się załatwiać do sąsiadów ![]() Cytat:
ja jak zrobiłam budyń to cieszyłam się jak głupia. Ogólnie moje zdolności kulinarne są nadal na poziomie zerowym, co najlepsze moja mam jest kucharką ale nie przekazała mi skilla.a nie, to ja zawsze dzień przed @ czuję taki dziwny ścisk w brzuchu, nie ból tylko taki spięty brzuch. No i wtedy już wiem, że będzie miła niespodzianka U mnie to też tak 4 dni, ale tylko pierwszy jest jakiś zły, reszta do wytrzymania. A cycki też bolą, to jest straszne, ale podobno jak boli to rośnie ![]() Cytat:
Cytat:
) języku (ale ja w sumie lubię francuski i nawet mogłabym się go uczyć). Po angielsku- nie da rady. W sklepie na kasie- nie. W kasie biletowej- nie. Nawet konduktor czy co to tam z pociągu nie umiał po angielsku A ani ja, ani mój tż nie umiemy francuskiego, on może z kilka podstawowych zwrotów, ale i tak nie potrafi się z kimś dogadać. Ale na migi da radę co śmieszne, tam to co pisze jest zupełnie inaczej mówione, nie wiem, może ja jestem zaprogramowana zbyt na angielski, bo we Francji jest zupełnie inaczej I ostrzegam przed mega, mega, serio mega tłumami w metrze w godzinach szczytu, ledwo da radę wejść, lepiej omijać metro w okolicach 14-16, bo Cię zgniotą.i złota rada jaką zasłyszałam to, że lepiej nie pomagać żadnemu francuzowi, bo Cię bardziej objedzie niż podziękuje
|
|
|
#4700 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mnie to nigdy nie ruszało, czy surowe czy nie, whatever. Jak i można jeść surowe mięso i rybę to czemu i nie jajko, pszesz w mięsie łatwo o larwy tasiemca, już nie pamiętam jak to się nazywało, wągry chyba czy jakoś tak Jajka też przechodzą przez kontrolę, i tu i tu może zdarzyć się odchył i wpadka a jajko na miękko to moje love Budyń taki rozumiem od podstaw po swojemu, nie z paczki? ![]() mama kucharka? musisz mieć zarąbiste obiady ![]() No a ja właśnie oprócz cycków to żadnych ostrzegawczych sygnałów więc ściągnęłam sobie appkę na ajfona i trafia! Może nie idealnie w dzień ale tak mniej więcej jestem gotowa. Nigdy nie chciało mi się tego samemu obliczać, dopiero odkąd mam chłopaka jako tak coś tam liczyłam ale dość nieudolnie, tyle że bardziej pod kątem dni płodnych ![]() Chcesz żeby Ci urosły? Mogę oddać trochę swoich, M. by mnie pewnie zabił ale to nic
|
|
#4701 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() z surowych mięs to ja tylko łososia, no i jakaś krewetka, innych nie tykam. Jajka lubię, ale okazjonalnie, podziwiam ludzi którzy często jedzą jajecznicę. Zwłaszcza rano nie no, z paczki ejejejj, to też jest jakaś umiejętność No obiady mam normalne, w sensie takie tradycyjne, bez jakiś super szaleństw, czasem może walnie jakieś dziwactwo, ale na co dzień to mięsko+ziemniaczki+jakaś surówka i tyle. Mój tato też czasem gotuje, najczęściej chińszczyznę, i dobrze, bo lubię ![]() jest taka apka na telefon? ![]() no chcęęę, ale tak ciut Nie lubię dużych cycków, średnie są najfajniejsze, mi starczyłoby duże B/małe C, czyli tak z rozmiar większe i byłoby git Jeszcze jest nadzieja, podobno kobitka rozwija się do 25r.ż, a patrząc na mnie, że zawsze wszystko miałam ostatnie to nadzieja jest duuża (@ miałam ostatnia, zawsze też byłam najniższa w klasie, dopiero w gim zaczęłam ostro rosnąć w górę)i w ogóle wcięło mi cytat do Ins chciałam napisać, że ja nie jem pomidorów. Wszyscy się mi dziwią jak to mówię, ale serio- pomidor fuj. Ale tylko w takiej nieprzetworzonej postaci, tj pomidorówkę czy ketchup to wsuwam. A taki pomidorek w czystej postaci to mi zawsze jakoś wadzi na podniebieniu i nie pasuje do smaku.
|
|
|
#4702 | |||
|
Lwiątko z Cintry
|
Cytat:
chciałabym zobaczyć wtedy Twoją minę.. ![]() ja raz mojego po pijaku oddałam koleżance żeby nie wypisywać głupot do mojego ex, który wtedy był moim chłopakiem jaką wtedy miałam burę o to, to nie zapomnę do końca życia, a teraz mam z tego polewę, bo mój były spinał się o prawie wszystko i zawsze miał bul dópy ![]() dlatego kocham lato, mogę się napchać owoców tyle ile chcę i ja właśnie jakoś nie umiem się przekonać do picia soku pomidorowego. ale pomidorowy lepszy niż sok z buraków ![]() kucze, zawiłe to.. mnie to generalnie zawsze bolało jak mój były mówił o jakiejś dziewczynie, że jest ładna, a zaraz potem 'Ty też jesteś ładna' no dzięki stary, myślałam, że jednak w Twoich oczach jestem ładniejsza zawsze mnie to wkurzało i chyba będzie wkurzać. w sumie mam wiele kompleksów i zawsze mnie drażniły jakieś uwagi na temat innych dziewczyn, bo czułam się wtedy dużo gorzej.Cytat:
jak dobrze, że ja sobie radzę, jak siedzę sama w domu i muszę coś ugotować haha, akcja ratunkowa ---------- Dopisano o 03:26 ---------- Poprzedni post napisano o 03:25 ---------- Cytat:
uwielbiam kogel mogiel i jajko na miękko jakie wągry maja.. wąglik może?
|
|
#4703 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() co do bialego - high five, mam totalnie tak samo i podejrzewam, ze 75% dziewczyn na swiecie ![]() ![]() z FP chodaka to się lubie pośmiac, co tam sie dzieje.. to naprawdę staje się sektą, te zagorzałe fanki reagują radością i entuzjazmem nawet na pierdnięcie chodaka swoją drogą 7 latek na fb, to jest przegięcie ![]() Cytat:
pocieszam się tym,że jedziemy praktycznie w połowie jesieni, a sezon na "turystow" jest maj-wrzesien, wiec moze chociaz na miescie az takich tlumow nie bedzie jak nie wiem, w lipcu czy sierpniu
|
|
#4705 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Uwielbiam go po jakiejkolwiek obróbce termicznej ale surowego nie zdzierżę Moi rodzice jedzą codziennie rano jajka. Na śniadanie na co dzień jajecznica/sadzone z grzankami, w weekendy na miękko ![]() ja w 1 LO odkryłam nudle knorra, jeżu, to była miłość o, moja siostra też jest 8 lat starsza, piona chińszczyzna Jest i to nie jedna Ja mam My Cycles, polecam Ja nigdy wpisywania nie kontrolowałam, teraz zaznaczam sobie jeden dzień tam i heja, samo mi oblicza kiedy mam dni płodne, kiedy następna @ i tak dalej ![]() no ja tylko ciut mogę oddać, 10kg temu były większe, teraz są niby idealne ale zawsze będę miała kompleks cyca Cytat:
![]() ja go kocham za to że jest ich (owoców) mnóstwo no ja mam tak samo, okropnie zakompleksiona jestem, jak miałam powiedzieć co w sobie lubię to aż mi głupio było że nic nie potrafię wymienić ej no serio to się jakoś tak nazywało Ja nie wiem gdzie Ci ludzie mają głowę, wiedziałam że coś takiego panuje ale nie wiedziałam że jest to aż tak powszechne
|
|
#4706 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() status żona... ![]() mój tata wychodzi z mamą, nie siedzi przy kominku stary dziad a jest starszy od niej o 14 lat ![]() Cytat:
Cytat:
![]() facebook powinien być od 15 roku życia ![]() Wiecie co.. kur.wica mnie strzela na starszą córkę brata, brat zrobił młodszej jajecznice, myślałam, że obie jadły i zjadłam dwie ostatnie kromki chleba razowego(wstałam później), a ta starsza poszła do kuchni, ☠☠☠.neła klapką od chlebaka i drzwiami od lodówki jak zobaczyła, że nie ma chleba, zamiast powiedzieć, czy coś.. i teraz siedzi bez słowa obrazona na kanapie.. no ja się prosić nie będę, żeby powiedziała o co jej chodzi A tu jakieś fochy z dupy lecą ![]() Widzę, że wczoraj się dość rozpisałyście, dobrze Rodzice już wrócili do domu, mama poszła z psem na 22 a była w domu o wpół do pierwszej
love as long as you live Edytowane przez oliwja Czas edycji: 2013-07-26 o 12:04 |
|||||
|
|
|
#4707 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Edytowane przez MaRaKuIa Czas edycji: 2013-07-26 o 15:06 |
||||
|
|
|
#4708 | |
|
Lwiątko z Cintry
|
Cytat:
haha najpierw Maja zdesperowana, a potem Maja zirytowana no owocami się opycham strasznie, chociaż wiśnie i porzeczka mi się już przejadły, czekam na gruszki od dziadków z ogrodu ![]() nie Ty jedna głupio mi, że jedyne co mam do zaoferowania to ładne oczy ![]() wągry to są na twarzy nie mówiąc o tym, jakie to w Azji jest popularne.. dla mnie to głupota, czego to kobiety nie zrobią, żeby schudnąć. zaaplikują sobie nawet larwę tasiemca, żeby mieć lokatora, który będzie jadł za nie
|
|
#4709 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
nie znam nikogo, do poznawania też jestem strasznie specyficzna, ogólnie mam tak, że wolę poznawać facetów niż babki. Bo babki czasem to straszne potworki Dlatego wkurzałam się strasznie gdy np tż spotkał na mieście jakąś kumpelę, a ona rzucała mu się na szyję wtedy jeszcze nie znałam swojej pozycji (że tak ujmę ). Poza tym tż opowiadał mi o akcjach jak był ze swoją ex i jej przyjaciółka się do niego dobierała dla mnie to chore. Dlatego jestem przeczulona. Teraz jak mi np opowiada, że 'noo byłem ze znajomymi na piwku, no było tam kilka dziewczyn, np ta K., no wiesz, ta ładna' (nie wiem, bo nie znam, ale mniejsza ), to zawsze mu się odgryzam 'eee tam, na pewno nie ładniejsza ode mnie'. I ogólnie staram się mu odgryzać na takie 'wyglądowe' teksty słowami, które pokazują, że jestem pewna siebie. Oczywiście nie jestem jakąś zawistną sucz, która uważa się za pępek świata, ale z drugiej strony ciężko mu zaprzeczyć, poza tym czemu miał by zaprzeczać Taką mnie sobie wybrał! Teraz jest już trochę lepiej, bo znam jego kumpli i są całkiem spoko, no i mam większe zaufanie do tż. A co do jego ex to często się z niej nabijam, a właściwie nabijamy, no ale tż sam twierdzi, że jej odwaliło pod koniec, to co się dziwić ![]() Cytat:
![]() jak ja miałam 7 lat to bodajże dostałam pierwszego kompa, nie było na nim nic oprócz painta, snipera i gry w wyścigi, którą dostał mój brat. Parę lat później dopiero był internet na korbkę, tj na modem, pamiętam jak to piszczało i łączyło się pięć godzin niee no, nie zjedzą Cię. To tylko tak strasznie wygląda teraz, to na serio piękne miasto, ja jestem zachwycona cały czas i Paryż po powrocie z niego podoba mi się bardziej niż przed. To jest po prostu taka codzienność, wiadomo że w centrum jest strasznie dużo ludzi, ale w Londynie chyba więcej Poza tym sklepy tam są z pięć razy większe niż u nas, taka Sephora np tam to była w osobnym budynku, wielka jak dziesięć naszych. Także zakupy gwarantowane I mają pyszne bagietki, te nasze w ogóle nie umywają się od ichsiejszych Cytat:
![]() dla mnie to jest straszne, co ludzie robią żeby schudnąć. Zamiast ruszyć du.pę i poćwiczyć to wolą iść na łatwiznę A dla mnie samo wyobrażenie jest ohydne, w moim ciele miałby być kilku metrowy robal? Bleee
|
|
|
#4710 | |
|
Lwiątko z Cintry
|
Cytat:
no ja po pewnym czasie też zaczęłam mówić, że ja jestem ładniejsza, ale to nie zawsze dawało radę, bo cześć rzeczy gnieździłam w sobie i strasznie mnie to frustrowało. a jeszcze mój były był taki, że specjalnie powodował u mnie zazdrość. nie wiem co to miało na celu, ale ja nigdy w kimś specjalnie nie wzbudzałam zazdrości a on był o mnie chorobliwie zazdrosny, bo wystarczyło, że powiedziałam, że gadałam z kolegą to już się zapeniał. nie mówiąc o tym, co mi ten palant odstawił na studniówce. jak dobrze, że to się już skończyło ![]() ---------- Dopisano o 21:14 ---------- Poprzedni post napisano o 21:13 ---------- a w ogóle to dziś na obiad najadłam się fasolki szparagowej i przerażacie mnie z tą ciszą na wątku
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:32.

w końcu prawdziwe wakacje, chociaż stresy dalej, bo nie dostałam się na psychologię i teraz rozważam pójście na wieczorowe, ale sama już nie wiem co robić 

ale tylko wizualnie, bo raczej nie potrafiłabym się zadłużyć w kimś takim... Jednak taka dziwna bariera.

Chociaż ostatnio częściej boli, ciekawe czemu
No i cycki mnie bolą i są takie twarde, M. jest niepocieszony wtedy że boli 
a jej fanpejdż to już jest totalnie do porzygu...
tam już się własny ekosystem wytworzył. Co lepsze, tak mnie przeraził ten widok, że postanowiłam się jak najszybciej tego pozbyć i wyrzuciłam do kibla (tego było tak z dwie torebki
chciałam napisać, że ja nie jem pomidorów. Wszyscy się mi dziwią jak to mówię, ale serio- pomidor fuj. Ale tylko w takiej nieprzetworzonej postaci, tj pomidorówkę czy ketchup to wsuwam. A taki pomidorek w czystej postaci to mi zawsze jakoś wadzi na podniebieniu i nie pasuje do smaku.