|
|
#4651 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Miłośniczki Zary-cz. XXIV
[1=523c2d977675f8d89e6472e efe6f460b6ab4010a_6580dd2 588396;41969231]Havana, spodnie (w rozmiarze 34) w obniżonym pasie mają 34 cm, biodra: 41 cm, dół nogawki: 12 cm, udo przy samym kroku: 24 cm. Wymiary zdjęłam bez naciągania materiału
[/QUOTE]Bardzo dziękuję ![]() w takim razie z tych musiałabym mieć jednak 36, a z żakardowych 38... ach ta rozmiarówka
|
|
|
|
#4652 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4653 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#4654 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#4655 |
|
Zadomowienie
|
Miłośniczki Zary-cz. XXIV
Wow, no to wielka szkoda...
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#4656 | |
|
Zakorzenienie
|
Widziałyście te spodnie? Z trf
http://www.zara.com/pl/pl/nowa-kolek...2p1414763.html
|
|
|
|
#4657 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
dzięki Gabi, że zdjęłaś ze mnie ten ciężar , jeżdże za nimi od 2 dni Cytat:
Cytat:
szpileczki dziś ogladałam, jak dla mnie błękitne są piękne, ale to mój kolor (mam 2 lakiery do paznokci w tym kolorze). dziewczyny spodni żakardowych nie było Olcia żakiety w pasy tylko S, L XL cherry są spodenki czarne, ale rozmiar S teraz 59.90 koszuli jeansowej i w kratę brak marynarek ze złotymi guzikami i tartanowych zero innych rzeczy tym bardziej nie ma
Czas nie leczy ran, tylko przyzwyczaja do bólu ... Edytowane przez olaola1 Czas edycji: 2013-07-26 o 19:48 |
|||
|
|
|
#4658 |
|
Wtajemniczenie
|
Najprawdopodobniej będę oddawać tartanowe rozm. xs jak coś to mogę odstąpić.
Tylko jakbym nie odpisywała a ktoś by chciał to pognębcie naszą Gabi ona mi przekaże bo ja jestem tu raz na ruski rok a wyświetlam się chyba non stop. Mam jeszcze kwiatkowe żółte xs i też chyba pojda do zwrotu ale musze pomyślęc nad nimi chwilkę jeszcze.
|
|
#4659 | ||
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
[1=523c2d977675f8d89e6472e efe6f460b6ab4010a_6580dd2 588396;41969117]Mnie się wydaje, że to zależy na kogo się w Z.trafi
Granatowych szpil mi się nie zachciało ![]() Ja zostawiam wszystkie trzy żakiety . Tylko, że ja mam fazę na żakiety w żywszych/bardziej zdecydowanych kolorach, bo w mojej szafie przeważają właśnie ciemniejsze: czarne, granatowe, szare, popielate dlatego też żakiet ze złotymi guzikami oraz tartanowy mnie kolorystycznie"nie rusza" Masz rację, tylko że mi mi się trafiła dzisiaj ta mniej fajna babka, akurat za nia nie przepadam, reszta jest fajna. Moze kojarzysz, czerwonawe włosy, z podgolonym lewym bokiem? Błekitne są naprawdę fajne, ale o dziwo, granatowe ciut wygodniejsze, pewno znowu szyli chińczycy ![]() Ja nie miałam ciemnych marynarek, dlatego skusiłam sie i na takie. Teraz za to już mam wszystkie ![]() Do czego być nosiła te błekitne? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Gdyby czarna była dokładnie szyta, jak granatowa z NK, to zostawiłabym, ale tak ...
|
|
#4660 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
?
||
|
|
|
#4661 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tylko nie wiem o jakie chodzi? masz gdzieś foto ich? ale jaki piękny będzie po zwężeniu
|
|
|
#4662 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Mnie wczoraj inna obsługiwała - taka młoda dziewczyna z charakterystyczną trądzikowatą twarzą Cori, a czego Chińczycy jeszcze nie robią? masowo i taśmowo ...Z wygodą butów to zależy na jaką parę się trafi ![]() Do czego bym nosiła błękitne szpile? U mnie w szafie rzeczy niebieskie, błękitne wiszą kolorowe z niebieskim ooooo! np. kurtka błękitna z suwakami - ostatni mój nabytek ten fason co Ty masz, żakiet z NK z TRF-u kwiatowy (ma tam takie błękitne kwiaty), do wszystkich jeansów, koszule mam z niebieskim różne kwiatowe, w paseczki - Kochana u mnie jak w sklepie jest , zawsze cos dopasuję |
|
|
|
|
#4663 |
|
Zakorzenienie
|
ojjjjj dziekuje pieknie :-* :-*
tak to prawda.....zdjecia nie oddaja uroku Aguuuuuusssss :-* :-*
|
|
#4664 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Mierzyłam spodnie w kropki z NK ale chyba się z nich wyleczyłam - cienkie jakieś i "pachniały" stęchlizną ![]() 5. Namierzyłam również szpile w kolorze koniakowym/brązowym. 6,7 Sukienka koronkowa byłaby fajna gdyby nie te mocno odkryte plecy - mierzyłam XS w SCC pełna rozmiarówka8. Spódniczka z eko-skóry z falbanką - za duża bo rozmiar S (mniejszych nie było) cena zachęcająca 79,90 zł ![]() Przytargałam do domu żakiety na jeden guzik (żółty, fuksjowy, gumę balonową) i mokasynki z dziecięcego za 39,90 zł ale foty jutro zrobię przy lepszym świetle i wrzucę [/QUOTE][1=523c2d977675f8d89e6472e efe6f460b6ab4010a_6580dd2 588396;41960740]Z rana zrobiłam kilka szybkich fotek żakietów przed pracą ![]() Widziałam, że triflee wrzucała fotki mokasynek, ale wrzucę dodatkowe, z innych ujęć [/QUOTE] Super, tez chciałabym taką kolekcję Cytat:
|
||
|
|
|
#4665 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#4666 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Odp: Miłośniczki Zary-cz. XXIV
Cytat:
Ale pewnie nie ma Cię już w Zarze - prawda? ![]() Niestety dopiero teraz mogłam tu wejść Jeśli jeszcze będziesz w Zarze - może się uchowa - proszę weź mi
|
|
|
|
|
#4667 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
A pojecia nie mam, zgubiłam rachubę czasu
Wiec wstawiam ponownie
Live long and prosper 🖖🏻 Edytowane przez Corii Czas edycji: 2013-07-26 o 20:27 |
|
|
|
#4668 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jestem wzrostu Kasiuli i też patrzę dokąd sięgają spodnie modelkom na stronie i te wydawały mi się tej odpowiedniej długości
|
|
|
|
|
#4669 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Odp: Miłośniczki Zary-cz. XXIV
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#4670 |
|
Zakorzenienie
|
marigold buty wyslane
|
|
#4671 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
[1=523c2d977675f8d89e6472e efe6f460b6ab4010a_6580dd2 588396;41970591]Wiem która, ona jest z tych starszych dziewczyn, właśnie taką służbistką jest
Mnie wczoraj inna obsługiwała - taka młoda dziewczyna z charakterystyczną trądzikowatą twarzą Cori, a czego Chińczycy jeszcze nie robią? masowo i taśmowo ...Z wygodą butów to zależy na jaką parę się trafi ![]() Do czego bym nosiła błękitne szpile? U mnie w szafie rzeczy niebieskie, błękitne wiszą kolorowe z niebieskim ooooo! np. kurtka błękitna z suwakami - ostatni mój nabytek ten fason co Ty masz, żakiet z NK z TRF-u kwiatowy (ma tam takie błękitne kwiaty), do wszystkich jeansów, koszule mam z niebieskim różne kwiatowe, w paseczki - Kochana u mnie jak w sklepie jest , zawsze cos dopasuję No dokładnie, jak piszesz, straszna słuzbistka i zarozumiała ![]() No tak, chyba wszystko robią ![]() Co do trafienia na odpowiednią parę to racja. Pisałam, ze jak przymierzałam zielone maziajowe baleriny w sklepie, to ciasne były, jak zamówiłam to przyszła para idealna. Coś w tym jest ![]() Ale tak nie powinno byc, bo człowiek musi popolowac na kilka egzemplarzy tego samego rozmiaru i sprawdzac, która lepiej lezy, zamiast lajtowo brac pierwsza z brzegu ![]() No tak, faktycznie, nie będziesz miała problemu do czego je załozyć ![]() Z mała poprawką, ja już nie mam tej jasnej kurtki się pozbyłam jej ![]() ---------- Dopisano o 20:38 ---------- Poprzedni post napisano o 20:37 ---------- Cytat:
Kwestia wprawy
|
|
#4672 | ||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
ale żeby nie było Twojej figury nie posiadam, niestety...Oooo bluza, też ją chciałam, jak już w końcu się pojawiła na stronie to odpuściłam. Co o niej sądzisz? Po ile teraz jest? Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
a Pan manager to już w ogóle ![]() Dobra decyzja co do szpilek, czarne klasyki rewelacyjne, granatowe niekoniecznie udał się im ten kolor Cytat:
![]() Cytat:
Wiesz co ja teraz się na razie nie wybieram ale to są te całkiem proste klasyczne bez żadnych zamków. Tyle tylko, że taki rozmiar przypuszczam już pewnie zniknął. Zapytaj jeszcze Corii ona też tam czasami bywa może się wybiera |
||||||
|
|
|
#4673 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
|
|
#4674 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Miłośniczki Zary-cz. XXIV
Cytat:
![]() |
|
|
|
|
#4675 | |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję
|
|
|
|
#4676 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
Jednak coś mi nie pasowało i spytałam innej Pani i ta od razu mówi, ze krówki powinnybyc na bank w drugim pomieszczeniu i były! A co do Pana managera z Sosnowca - popieram! Tak samo jak Pani w kasie z prostymi ciemnymi włosami.
|
|
#4677 |
|
Zakorzenienie
|
tikutik - bluza fajna ma fajny mily material
...klikalam ja za 79,90
|
|
#4678 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Miłośniczki Zary-cz. XXIV
|
|
|
|
#4679 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4680 |
|
Wtajemniczenie
|
tikutik Pisałam o tej marynarce co ma ją Kasia Tusk
Była dostępna w Mohito w tamtym roku jesienią. Jestem z niej bardzo zadowolona Granatowa dwurzędowa z Zary też mi się podobała, ale stwierdziłam, że nie potrzebuję dwóch podobnych i nie kupiłam.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:27.

[/QUOTE]

nie wiem jak wytrzymam do zimowych % 
Mam nadzieję, że znajdę gdzieś ażurki dla Ciebie!

Big Day - 7 czerwiec

Super, tez chciałabym taką kolekcję 
Ale babka powinna byla sprawdzić, ale oczywiście jej się nie chciało. sprawdzała tylko to, co miała napisane na kartce :/