Wspólne wakacje z ch³opakiem - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz siê trzymaæ tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co ciê interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzêdzia
Stary 2013-07-26, 23:46   #1
izussiaa
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 12

Wspólne wakacje z ch³opakiem

Pisanie na forum to ostatnia rzecz jak± mog³am zrobiæ, ale na prawdê ju¿ nie wiem co robiæ. Mo¿e od pocz±tku. Od roku mam ch³opaka. Jeste¶my razem na odleg³o¶æ. Wszystko by³o dobrze, przyje¿dza³ do mnie, rodzicom siê spodoba³, wszyscy go polubili, nawet moja babcia (¿adnego poprzedniego ch³opaka nie trawi³a). Pewnego dnia g³upia ja nie wylogowa³am siê ze skype. A tam by³a wiadomo¶æ jak mój ch³opak mnie troszke powyzywa³. ( Zas³u¿y³am na to, w dodatku by³ pijany no i w¶ciek³y) i rodzice to przeczytali. Dobra opinia o moim ch³opaku u mamy siê skoñczy³a, uwa¿a ¿e to nie ch³opak dla mnie, ¿e mnie ¼le traktuje, wiecie jak to jest. No ale pozwala³a mi pojechaæ do niego itd. Teraz chcemy jechaæ razem na wakacje. Mama nawet nie chce o tym s³yszeæ. Tata prawie siê zgodzi³ ale to nie on ma w³adze w naszym domu hah Jak mam im udowodniæ, ¿e to wyzywanie to by³ jednorazowy wyskoki ¿e on na prawdê dobrze mnie traktuje? Na prawdê siê kochamy i kiedy jeste¶my razem to czuje ¿e nic wiêcej mi nie trzeba. Znam jego wady i zalety i wiem ¿e to z nim chcê byæ. Dlaczego oni nie potrafi± tego zrozumieæ. Mo¿e wy macie jaki¶ pomys³ ¿eby przekonaæ ich do tego wyjazdu? Niby mam ju¿ to 18 lat ale lepiej bym siê czu³a gdybym mia³a ich przyzwolenie na ten wyjazd.
PS. Je¶li piszê w z³ym temacie czy co¶ to wybacznie jestem nowa no i wiecie.
izussiaa jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-07-26, 23:59   #2
Darmorka
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 95
Odp: Wspólne wakacje z ch³opakiem

Moim zdaniem pogadaj z mam±, nie masz 5 lat ¿eby zabraniala spotykaæ siê z kim chcesz

Wys³ane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Darmorka jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-07-27, 00:08   #3
izussiaa
Przyczajenie

Dot.: Wspólne wakacje z ch³opakiem

Dziêki za radê Problem w tym ¿e nie mam pojêcia jak mam do nich dotrzeæ. Mam wra¿enie ¿e w ogóle nie s³uchaj± co do nich mówie. Maj± wryte w bani, ¿e on jest z³y.Widz± tylko wady.
Stary 2013-07-27, 01:02   #4
ThankGodImWoman
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 57

Wryte w bani?
In this moment forever, forever and ever"

Aerosmith - I don't wanna miss a thing

Kiedy nie jestem zakochana jestem niezno¶na.
ThankGodImWoman jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-07-27, 01:13   #5
izussiaa
Przyczajenie

zakodowane :P W sensie ¿e rozmawia siê z nimi jak ze s³upem Gadasz gadasz a oni dalej swoje :P
Stary 2013-07-27, 01:38   #6
ThankGodImWoman
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 57
Odp: Wspólne wakacje z ch³opakiem

a ile masz lat?

Wys³ane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
In this moment forever, forever and ever"

Aerosmith - I don't wanna miss a thing

Kiedy nie jestem zakochana jestem niezno¶na.
ThankGodImWoman jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-07-27, 01:53   #7
izussiaa
Przyczajenie

Skoñczone 18. Tak wiem jestem pe³noletnia i nie potrzebuje zgody rodziców ale wiesz lepiej bym sie bawi³a i czu³a ze ¶wiadomo¶ci± ¿e to akceptuj±

Najlepsze Promocje i Wyprzeda¿e

REKLAMA
Stary 2013-07-27, 08:48   #8
ellish
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 5 910

kurcze, nie podoba mi sie tekst " mam 18 lat, wiec nie potrzebuje zgody rodzicow". Dopoki jestes na ich utrzymaniu, potrzebujesz i tyle. Oni Ci kupuja podreczniki do szkoly, papier toaletowy zebys mogl sie podcierac, talerz jedzenia i dach nad glowa. I jak cos sie zle dzieje, to od razu lecisz do mamusi po pomoc. Tak wiec musisz sie liczyc z ich zdaniem. Zreszta 18 lat to i tak jeszcze czlowiek nie jest dojrzaly, jeszcze jest w LO. Dlatego podoba mi sie to, ze gdzie indziej "doroslosc" to 21 lat.

Zreszta widac, ze to "...nie potrzebuje zgody" cos nie idzie, bo coraz wiecej tutaj watkow " mam 18 lat, ale rodzice sie nie zgadzaja..".

No ale wracajac do tematu, z jednej strony rozumiem rodzicow, nie chca abys sie wiazala z czlowiekiem, ktory Cie obraza, na dodatek pije. To z troski o Ciebie.

Tak na marginesie, nie wiem co jest fajnego w facecie, ktory pije i jeszcze Cie wyzywa...to co bedzie pozniej? ale to juz nie moja sprawa ;-)

Powodzenia

Edytowane przez ellish
Czas edycji: 2013-07-27 o 09:06
ellish jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-07-27, 09:03   #9
patisia123
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 9 742

mo¿e niech ten Twój facet do Ciebie przyjedzie, wyja¶ni rodzicom , porozmawia z nimi , przekona...
patisia123 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-07-27, 09:05   #10
ellish
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 5 910

Cytat:
Napisane przez patisia123 Poka¿ wiadomo¶æ
mo¿e niech ten Twój facet do Ciebie przyjedzie, wyja¶ni rodzicom , porozmawia z nimi , przekona...
ale z drugiej strony co wyjasniac? Pilem, bylem wsciekly wiec wyzywalem? To zadne wytlumaczenie...nie ma tu jak sie usprawiedliwiac, bo rodzice widzieli czarno na bialym jak chlopak odzywa sie do ich corki...
Jedynie to przeprosic.

Edytowane przez ellish
Czas edycji: 2013-07-27 o 09:06
ellish jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-07-27, 09:12   #11
patisia123
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 9 742

Cytat:
Napisane przez ellish Poka¿ wiadomo¶æ
ale z drugiej strony co wyjasniac? Pilem, bylem wsciekly wiec wyzywalem? To zadne wytlumaczenie...nie ma tu jak sie usprawiedliwiac, bo rodzice widzieli czarno na bialym jak chlopak odzywa sie do ich corki...
Jedynie to przeprosic.
tak , niech przeprosi. i poka¿e siê z jak najlepszej strony... No chyba , ¿e to nie by³ jednorazowy wyskok, tylko ch³opak zaczyna pokazywaæ rogi
patisia123 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-07-27, 09:28   #12
¿urawinka
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 9 036

Ale to ¿e sobie wypi³ to nie znaczy ¿e mo¿e bezkarnie Ciê wyzywaæ, dla mnie to przegiêcie, chyba ¿e wychodzi wtedy jego prawdziwa natura. Kontroluje siê w ogóle?
Z punktu widzenia Twoich rodziców to by³ ok go¶æ który okaza³o siê ¿e pije, wyzywa Ciê, niech ma trochê odwagi teraz pokazaæ siê i poprosiæ o wyjazd w cztery oczy. Z punktu widzenia mojego jako np. matki te¿ bym mia³a ogromne opory przed puszczeniem Ciê z nim na wyjazd ( widmo ci±¿y z nieodpowiednim typem )
¿urawinka jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-07-27, 09:30   #13
kuki9
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 8 137

Cytat:
Napisane przez ellish Poka¿ wiadomo¶æ
kurcze, nie podoba mi sie tekst " mam 18 lat, wiec nie potrzebuje zgody rodzicow". Dopoki jestes na ich utrzymaniu, potrzebujesz i tyle. Oni Ci kupuja podreczniki do szkoly, papier toaletowy zebys mogl sie podcierac, talerz jedzenia i dach nad glowa. I jak cos sie zle dzieje, to od razu lecisz do mamusi po pomoc. Tak wiec musisz sie liczyc z ich zdaniem. Zreszta 18 lat to i tak jeszcze czlowiek nie jest dojrzaly, jeszcze jest w LO. Dlatego podoba mi sie to, ze gdzie indziej "doroslosc" to 21 lat.

¦wiêta prawda. Skoñczone 18 lat uprawnia jedynie do zakupu alkoholu i fajek a nie jest to automatyczne wkroczenie w doros³o¶æ i "rodzice mog± mi skoczyæ bo mam 18".

A ten Twój ch³opak...kurczê on naprawdê taki cudowny jak pije i Ciê wyzywa? Zastanów siê chwilê. Ok ka¿demu mo¿e siê zdarzyæ, ¿e sobie wypije ale wyzywanie? Ja bym przystopowa³a. A co bêdzie jak nastepnym razem siê napije i nie powstrzyma nie tylko jêzyka ale te¿ r±czek?

kuki9 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-07-27, 09:40   #14
Flashdance
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 843

Rozumiem rodziców, po prostu sie martwi±. Widzieli jak potrafi sie zachowaæ ch³opak po alkoholu, widzieli, ¿e sie nie kontroluje. Co bêdzie je¶li na wakacjach te¿ siê tak upije, jak sie wtedy zachowa i o zrobi? Zbyt ³atwo go t³umaczysz. To ¿e by³ pijany nie usprawiedliwia braku szacunku do Ciebie. Uwa¿aj bo ten jednorazowy wyskok mo¿e siê ³atwo zmieniæ w regu³ê. Czy ch³opak Ciê przeprosi³? W takiej sytuacji (rodzice zobaczyli jego zachowanie wobec Ciebie) powinien równie¿ przeprosiæ Twoich rodziów, wyja¶niæ im ¿e takie zachowanie sie nie powtórzy, ¿e jest odpowiedzialny i potrafi o Ciebie zadbaæ.
Flashdance jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-07-27, 10:31   #15
Kretka666
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 22 332

Zgadzam siê z dziewczynami. Wakacje z ch³opakiem fajna rzecz, tym bardziej, jak jeste¶cie w zwi±zku na odleg³o¶æ i nie spêdzacie ze sob± na co dzien du¿o czasu, te¿ przez to przesz³am. ¯e pije to mnie akurat nie rusza, ka¿dy czasem, czê¶ciej czy rzadziej, pije czy siê upije, ale wa¿ne, ¿eby nie by³ agresywny w takiej sytuacji, bo to nie rokuje dobrze - a on by³. Mo¿e byæ tak, ¿e po ka¿dym piciu tak bêdzie. Nie wiem jaka by³a sytuacja, czemu to Ty jeste¶ winna i on móg³ sobie na to "pozwoliæ", ale je¶li to tylko t³umaczenie jego agresywnego zachowania to rodzice mog± siê martwiæ. Tym bardziej, ¿e nie znaj± kontekstu zdarzenia. Chyba ¿aden rodzic nie chcia³by mieæ ziêcia, który wyzywa ich córkê, jeste¶ tego pewnie ¶wiadoma Powinnien przeprosiæ Ciebie i Twoich rodziców, staraæ pokazaæ siê znów z dobrej strony, tak by³oby najlepiej.
Stary 2013-07-27, 11:22   #16
_ema_
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 8 980

A ja Ci powiem tak: z³apa³a¶ sobie 18letniego kozaczka co ju¿ w tej chwili Ciê wyzywa po pijaku, a Ty zamiast siê zastanowiæ jak go szybko sp³awiæ, zastanawiasz siê, jak z nim na wakacje pojechaæ.
Twoi rodzice maj± racjê.
Nikt nikogo nie ma prawa wyzywaæ w zwi±zku. A awantury po pijaku i agresja powinny byæ dla Ciebie znakiem, ¿e pora z tym panem skoñczyæ. Twoi rodzice to wiedz±, w odró¿nieniu od Ciebie.
_ema_ jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-07-27, 11:22   #17
MonikaFaustyna
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 7 145

Znam mê¿a 10 lat. Zdarzy³o mu siê upiæ, jak ka¿demu prawie...ale nigdy nie by³o wyzwisk. Nie wyobra¿am sobie, ¿e mój ch³opak mnie wyzywa i siê zas³ania alkoholem. Czyli, ¿e jak po pijaku albo w fazie niedopicia, da Ci w twarz, to te¿ bêdzie taki super i bêdzie to Twoja wina a on biedny nerwowy, bo wypi³ Nie dziwiê siê Twoim rodzicom, zareagowa³abym tak samo. Cz³owiek, który tak nie szanuje swojej dziewczyny, nie bêdzie wcale lepszy na dalszych etapach zwi±zku. Zastanów siê nad tym i nie dawaj sob± pomiataæ. Rodzice, póki Ciebie utrzymuj±, maj± prawo zabraæ g³os w Twojej sprawie. Je¶li chcesz byæ doros³a, to siê wyprowad¼, wynajmij mieszkanie, id¼ do pracy. wtedy facet mo¿e Ci ubli¿aæ ile wlezie a rodzice mog± siê odczepiæ, bo jeste¶ taaaka doros³a .
MonikaFaustyna jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-07-27, 11:23   #18
_ema_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kretka666 Poka¿ wiadomo¶æ
Zgadzam siê z dziewczynami. Wakacje z ch³opakiem fajna rzecz, tym bardziej, jak jeste¶cie w zwi±zku na odleg³o¶æ i nie spêdzacie ze sob± na co dzien du¿o czasu, te¿ przez to przesz³am. ¯e pije to mnie akurat nie rusza, ka¿dy czasem, czê¶ciej czy rzadziej, pije czy siê upije, ale wa¿ne, ¿eby nie by³ agresywny w takiej sytuacji, bo to nie rokuje dobrze - a on by³. Mo¿e byæ tak, ¿e po ka¿dym piciu tak bêdzie. Nie wiem jaka by³a sytuacja, czemu to Ty jeste¶ winna i on móg³ sobie na to "pozwoliæ", ale je¶li to tylko t³umaczenie jego agresywnego zachowania to rodzice mog± siê martwiæ. Tym bardziej, ¿e nie znaj± kontekstu zdarzenia. Chyba ¿aden rodzic nie chcia³by mieæ ziêcia, który wyzywa ich córkê, jeste¶ tego pewnie ¶wiadoma Powinnien przeprosiæ Ciebie i Twoich rodziców, staraæ pokazaæ siê znów z dobrej strony, tak by³oby najlepiej.
A jaki kontekst usprawiedliwia wedlug Ciebie bluzgi po pijaku? Jaka 'wina' pozwala m³odemu ch³opakowi siê zachlaæ i wyzwaæ dziewczynê? ¯artujecie sobie?
Stary 2013-07-27, 11:29   #19
MonikaFaustyna
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 7 145

Cytat:
Napisane przez _ema_ Poka¿ wiadomo¶æ
A jaki kontekst usprawiedliwia wedlug Ciebie bluzgi po pijaku? Jaka 'wina' pozwala m³odemu ch³opakowi siê zachlaæ i wyzwaæ dziewczynê? ¯artujecie sobie?
Dla mnie nie ma ¿adnego usprawiedliwienia na takie zachowanie .
MonikaFaustyna jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c

Okazje i pomys³y na prezent

REKLAMA
Stary 2013-07-27, 12:07   #20
Kretka666
Zakorzenienie

Cytat:
Zasugerowa³am siê zdaniem autorki "Zas³u¿y³am na to", dlatego pytam - czym sobie zas³u¿y³a czy mo¿e go po prostu w ten sposób g³upio usprawiedliwia? Tylko tyle. Proszê czytaæ ca³ymi zdaniami i ze zrozumieniem
Stary 2013-07-27, 12:07   #21
delfix10
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 17 352

rodzice zazwyczaj s± m±drzejsi i dobrze wiedz± ¿e takie ,,wyzywanie '' to nie bêdzie jednorazowy incyedent !Zdajesz sobie sprawê jak twoich rodziców musi boleæ serce?jaki¶ obcy facet wyzywa ich córkê,to dla rodzica nie jest przyjemne, i wcale siê nie dziwiê ¿e nie chc± Ciê pu¶ciæ.te¿ bym Ciê nie pu¶ci³a ( gdybym by³a na miejscu twoich rodziców) z takim ,,chamem''.A ty zm±drzyj i nie t³umacz ch³opaka i nie toleruj takiego zachowania bo nie d³ugo bêdzie Ciê wyzywa³ nie tylko po pijaku .
delfix10 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-07-27, 12:11   #22
chwast
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 24 367

1. Facet ciê wyzywa
2. Wypra³ ci mózg bo mówisz "zas³u¿y³am na to" jakby¶ by³a jak±¶ niewolnic± 2

Dla mnie to niedopuszczalne by ch³opak tak siê zachowywa³. Nie ma dla mnie czego¶ takiego jak "zrobi³ to raz". Nie, zrobi³ to PIERWSZY raz. I gwarantujê, ¿e bêdzie i drugi I wtedy te¿ powiesz "zas³u¿y³am"

Z reszt± awanturuje siê po alkoholu co znaczy, ¿e nie potrafi i powinien piæ. Te¿ nie pu¶cilabym mojego dziecka z kim¶ takim Masz m±drych rodziców.
chwast jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-07-27, 12:17   #23
Kretka666
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez chwast Poka¿ wiadomo¶æ
2. Wypra³ ci mózg bo mówisz "zas³u¿y³am na to" jakby¶ by³a jak±¶ niewolnic± 2
Czasem zdarzaj± siê sytuacje, gdzie kobieta jest winna i niestety posypuj± siê epitety Niestety te¿ by³am takiej ¶wiadkiem, jak dziewczyna przespa³a siê z najlepszym przyjacielem swojego ch³opaka i ich niestety na tym zasta³. Nie móg³ na to machn±æ rêk± i odej¶æ bez s³owa czy kochaæ dalej z u¶miechem na ustach. To s± pewnego rodzaju ekstremum, ale ciê¿ko w takiej sytuacji panowaæ nad emocjami. Nie mówiê, ¿e u autorki tak by³o, ale jestem ciekawa czemu uwa¿a, ¿e zas³u¿y³a, mo¿e sie podzieli spostrze¿eniami
Stary 2013-07-27, 12:21   #24
chwast
Zakorzenienie

Cytat:
Czasem zdarzaj± siê sytuacje, gdzie kobieta jest winna i niestety posypuj± siê epitety Niestety te¿ by³am takiej ¶wiadkiem, jak dziewczyna przespa³a siê z najlepszym przyjacielem swojego ch³opaka i ich niestety na tym zasta³. Nie móg³ na to machn±æ rêk± i odej¶æ bez s³owa czy kochaæ dalej z u¶miechem na ustach. To s± pewnego rodzaju ekstremum, ale ciê¿ko w takiej sytuacji panowaæ nad emocjami. Nie mówiê, ¿e u autorki tak by³o, ale jestem ciekawa czemu uwa¿a, ¿e zas³u¿y³a, mo¿e sie podzieli spostrze¿eniami
no nie no w±tpiê by o to chodzi³o.
Ja preferujê i tak facetów, którzy nawet w takiej sytuacji zachowuj± klasê. Jak doro¶li.
Stary 2013-07-27, 12:32   #25
Kretka666
Zakorzenienie

Cytat:
no nie no w±tpiê by o to chodzi³o.
Ja preferujê i tak facetów, którzy nawet w takiej sytuacji zachowuj± klasê. Jak doro¶li.
Ja te¿, ale szczerze mówi±c nie wiem jakby mój zareagowa³ na tak± historiê, nie chcê sprawdzaæ Pewnie nie z u¶miechem na ustach
Facet autorki zachowa³ siê g³upio i te¿ bym czego¶ takiego nie tolerowa³a, to oczywiste. W sumie dla mnie problem jest rozwi±zany ju¿ na starcie, bo dla mnie to piæ trzeba umieæ, ale jestem ciekawa czemu autorka czuje siê winna, czego winna? Czy to przez niego, czy przez ni± sam±?
Stary 2013-07-27, 12:43   #26
_ema_
Zakorzenienie

Cytat:
I na prawdê s±dzisz, ¿e ch³opak autorki z³apa³ j± na innym, wiêc wyszed³ z domu, upi³ siê, wróci³ i j± wyzwa³?
Bo ja nie s±dzê, ¿eby o to chodzi³o. A chyba nie widzê innej sytuacji kiedy wyzywanie mia³oby jakiekolwiek wyt³umaczenie.
Stary 2013-07-27, 12:49   #27
Kretka666
Zakorzenienie

Cytat:
I na prawdê s±dzisz, ¿e ch³opak autorki z³apa³ j± na innym, wiêc wyszed³ z domu, upi³ siê, wróci³ i j± wyzwa³?
Bo ja nie s±dzê, ¿eby o to chodzi³o. A chyba nie widzê innej sytuacji kiedy wyzywanie mia³oby jakiekolwiek wyt³umaczenie.
No oczywi¶cie, ¿e nie Ale poda³am przyk³ad, ¿e s± sytuacje, gdzie emocjonalne wybluzganie dziewczyny jest jako¶ wyt³umaczalne, jak zauwa¿y³a¶ U autorki rozwi±zanie jest proste, choæ nie mam na my¶li natychmiastowego zerwania. Niech z facetem usi±dzie i porozmawia najpierw, powyja¶nia pewne sprawy, od tego siê powinno zaczynaæ.

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-07-27, 12:52   #28
chwast
Zakorzenienie

Cytat:
No oczywi¶cie, ¿e nie Ale poda³am przyk³ad, ¿e s± sytuacje, gdzie emocjonalne wybluzganie dziewczyny jest jako¶ wyt³umaczalne, jak zauwa¿y³a¶ U autorki rozwi±zanie jest proste, choæ nie mam na my¶li natychmiastowego zerwania. Niech z facetem usi±dzie i porozmawia najpierw, powyja¶nia pewne sprawy, od tego siê powinno zaczynaæ.
ale tu nie o to chodzi tylko o stosunek jej rodziców do ch³opaka i ich wspólnych wakacji. Wg ciebie to takie koszmarne, ze maj± co¶ przeciw?
Stary 2013-07-27, 13:13   #29
Kretka666
Zakorzenienie

Cytat:
ale tu nie o to chodzi tylko o stosunek jej rodziców do ch³opaka i ich wspólnych wakacji. Wg ciebie to takie koszmarne, ze maj± co¶ przeciw?
To nie jest w ogóle, a w ogóle koszmarne nawet Jednak pro¶ciej by by³o jakby sobie wyja¶nili parê spraw, to i tak do unikniêcia nie jest i je¶li jednak jej to nie przeszkadza co sie sta³o, to niech on postara siê poprawiæ swój wizerunek w oczach jej rodziców, tyle mo¿na zrobiæ. Pewnie rodzice ju¿ i tak bêd± mieli o nim niepochlebne zdanie, bo ¿aden rodzic chyba nie chcia³by, aby ch³opak czy m±¿ córki j± wyzywa³, by³ agresywny w stosunku do niej. Normalka akurat. Ale je¶li oni chc± byæ razem to jakie¶ wyja¶nienia dla rodziców czy przeprosiny mog³yby zaistnieæ.
Stary 2013-07-27, 14:08   #30
201801191006
Konto usuniête

Wiadomo¶ci: 13 252

Cytat:
A ja Ci powiem tak: z³apa³a¶ sobie 18letniego kozaczka co ju¿ w tej chwili Ciê wyzywa po pijaku, a Ty zamiast siê zastanowiæ jak go szybko sp³awiæ, zastanawiasz siê, jak z nim na wakacje pojechaæ.
Twoi rodzice maj± racjê.
Nikt nikogo nie ma prawa wyzywaæ w zwi±zku. A awantury po pijaku i agresja powinny byæ dla Ciebie znakiem, ¿e pora z tym panem skoñczyæ. Twoi rodzice to wiedz±, w odró¿nieniu od Ciebie.
dok³adnie tak.
zamiast od razu braæ nogi za pas, to Ty jeszcze ¿yjesz w przekonaniu, ¿e zas³u¿y³a¶ na wyzwiska.

brak zgody na wyjazd to jest najmniejszy problem w tym wszystkim.
201801191006 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Odpowiedz

Nowe w±tki na forum Forum plotkowe

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: W³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2014-01-01 00:00:00

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:39.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.