![]() |
#61 |
Zakorzenienie
|
Dot.: ~ Miranda Kerr ~ Część III
Jakby mi facet " kazał " prostować włosy to by zarobił ale " prosto " w zęby
![]() ![]() Na palcach jednej ręki można policzyć mężczyzn, którzy faktycznie przebierali w dziewczynach aż w końcu wyprowadził na ulicę jeden z drugim taką żyletę, że się całe miasto ogląda. Reszta mimo wygórowanych wymagań skończyła z " przeciętną ciumcią" i tylko głowę spuszczają jak idą po ulicy bo wstyd jakiego kozaka się kiedyś zgrywało. A dziewczyny, które kiedyś olewali - wzięły się za siebie i lepiej na tym wyszły.
#62 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Edytowane przez Tasiax Czas edycji: 2013-07-25 o 13:22 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#63 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Trzeba wierzyć w swoją wartość, nie dawać się nikomu, tylko robić to, co się powinno i dawać z siebie maksimum ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#64 |
Zakorzenienie
|
Nie mogłam się powstrzymać .....
![]()
#65 |
Rozeznanie
|
Ewciak właśnie tak to jest z tymi ludźmi, każdy tylko zajmuje się życiem innych. Ja już od jakiegoś czasu odciąłem się od 90 % dawnych znajomych. Nie mogłem znieść spotkań z ludźmi i słuchania ciągle jak rozmawiają o innych. O sobie nie mieli nic do powiedzenia, co u nich słuchać, czym się aktualnie zajmują, jakie mają marzenia, jakie mają cele, jakieś mają pasje... 95 % rozmów było prowadzonych o innych ludziach... i praktycznie ciągła krytyka... " oo ten biega codziennie po 2 h wieczorem, jakiś głupi jest czy co, po co mu to bieganie, Ty też byś się ogarnął z tą siłownią z tymi sportami po co Ci to , na co Ci to, lepiej byś się piwka napił, a nie ciągle- nie pije i nie pije , zmarnujesz sobie życie tymi ciągłymi treningami" , " tomek wyjechał do angli znalazł by sobie jakaś dziewczynę bo w tym wieku być samemu to przerąbane, może on gejem jest juz tyle lat dziewczyny nie ma "
![]() Myślałem początkowo , że to tylko moi znajomi tacy są , ale pospotykałem się trochę z kolezankami dziewczyny i jest to samo albo jeszcze gorzej... no rece człowiekowi opadaja... Dlatego ja już od jakiegoś czasu poourywałem kontkaty, zostawiłem obok siebie tylko naprawde wartościowych ludzi i jest mi z tym o wiele lepiej ![]() a to, że ktoś coś tam będzie o mnie mówił o moim życiu itd niech sobie mówi, mam to głęboko w.... ![]() nie zwracam na to uwagi , nie zwracam też uwagi na to , co powiedzą ludzie odnośnie moich czynów, typu , że czegoś nie wypada itp to ma zawsze moja mama do powiedzenia, Karol no nie wypada w tym miejscu tego czy tamtego, (jak to nie wypada... mi wypada, a jeśli komuś to przeszkadza to jego problem nie mój, życie nie polega na zawodolaniu ciagle innych, może ja chce byc zadowolony, tak mi wygodnie, tak sie dobrze czuje itd "spedzacie tyle czasu z innymi ludzmi, spedzacie tyle czasu starajac sie by inni was polubili, znasz bardziej innych niż znasz siebie ! Analizujesz ich , duzo o nich wiesz, chceesz miec takie relacje jak oni, chcesz byc taki jak oni, i wiesz co? Inwestujesz tak duzo czasu w nich , że nie wiesz kim Ty jesteś !" http://www.youtube.com/watch?v=g-jwWYX7Jlo ten filmik idealnie pasuje do tego tematu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#66 |
Rozeznanie
|
z facebookua Mirandy : " My little love "
|
![]() ![]() |
![]() |
#67 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny, jak sądzicie Miranda uzywa podkłądu RMS czy jakiegoś innego?
Na netaporter mozna kupic podkłądy RMS |
![]() ![]() |
![]() |
#68 |
Zakorzenienie
|
W jednym ze sklepów w Wielkiej Brytanii jest już nowa kolekcja MANGO
![]() Ananeczkoja myślę, że to nadal jest krem tonujący Kora. No może poza sesjami. Karol krzywdzące plotki czy wyśmiewanie się za plecami można jeszcze puścić sobie koło katalizatora spalin ![]() Pewne sytuacje i pewni ludzie nie bez powodu pojawiają się w naszym życiu. Trzeba się otrząsnąć. Jak to mówi moja Babcia - ludzie uczą nas rozumu. Od siebie tylko dodam, że nie powinno się dwa razy wchodzić do tej samej rzeki i już po jakimś " zajściu " powinniśmy wyciągnąć wnioski i nie dopuścić aby sytuacja się kiedykolwiek powtórzyła. Kochani - nie ma tzw. kolestwa w pracy. Nie zwierzajcie się ze swoich osobistych problemów, uważajcie na to z kim pijecie herbatkę z ciasteczkiem, ta miła dziewczyna, która jest na stażu i z radością wprowadzacie ją w tajniki pracy - powinna zostać tylko stażystką, a nie psiapsiółą. W pracy ściany mają oczy i uszy. To dotyczy nie tylko pracy biurowej i wyścigu szczurów, można się nieźle zdziwić jeśli się z kimś pracowało przez 30 lat w jednej fabryce i kiedy następują grupowe zwolnienia, ludzie pokazują prawdziwe oblicze, wybierając na czworakach niedopałki z trawy żeby tylko pokazać że coś się robi bo przecież majster patrzy przez okno. Ja osobiście nie narzekam na pracę w środowisku męskim. Żaden facet nie zagląda mi w kanapki ( z czym mam ), nie komentuje czy aby za dużo nie zarabiam skoro stać mnie na takie czy siakie buty. Poza tym od mężczyzn zawsze można się czegoś nauczyć ( komputery ) a ich świntuszenie w porównaniu z kobiecą zawiścią - jest do przejścia.
#69 |
Raczkowanie
|
Pytam się bo jestem zafascynowana jej zdjeciem z biska , jak pieknie jej cera wyglada i ciekawa jeste co to za podklad.
|
![]() ![]() |
![]() |
#70 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny
![]() Swoją drogą, serdecznie polecam wam bloga http://www.tlustezycie.pl/ (to nie mój blog, nie znam autorki - nie jest to reklama ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#71 |
Zakorzenienie
|
Softgrey Miranda wspomniała o tym w kilku wywiadach a Ed Razek, szef Victoria's Secret powiedział, że zaprosił ją do wzięcia udziału w tegorocznym pokazie a ona zgodziła się. Może nie rzucili słów na wiatr ?
Myślę, że Miranda i tak skorzysta na tym odejściu bo ludzie będą zainteresowani najbliższym pokazem min. ze względu na nią (tak jak to miało miejsce po narodzinach Flynna ).
#72 |
Zakorzenienie
|
Ananeczko zdjęcie, które załączyłaś pochodzi z kulisów sesji ( być może Samantha Thavasa ) , więc Kora tutaj raczej odpada. Ale nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło, bo wróciłam do tego zdjęcia na koncie Mirandy i dzięki temu znalazłam dwa nowe, na których Miranda pozuje wraz z fotografem i makijażystką
![]() Nie wiem jak w Japonii ale podczas koreańskich sesji królował podkład Diora i YSL. Jeśli chodzi o Samanthę Thavasa to możemy zauważyć ( zarówno na plakatach jak i na reklamach telewizyjnych ), że cera Mirandy jest idealna. Jednak nigdy nie pokazano z bliska stolika na którym stoją kosmetyki wykorzystane podczas sesji. Jeżeli trafię na jakąś informację z tym związaną to napiszę.
#73 |
Raczkowanie
|
Ewciak nie wiem czy wiesz ale jestes bezbłędna, Uwielniam Cię
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#74 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#75 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny dzisiaj jest bardzo gorąco, a ja mam słabiutkie serduszko
![]()
#76 |
Zakorzenienie
|
Już kiedyś wstawiałam te zdjęcia ale dużo nowych osób dołączyło i może nie każdy je kojarzy.
Autorem jest Chris Colls, pochodzą z kampanii Kora Organics. Na marginesie - śnił mi się dzisiaj filmik, w którym Miranda piecze swoje muffinki, sądzę zatem, że wkrótce możemy się go spodziewać na kanale Netaporter ![]()
#77 |
Zakorzenienie
|
Torba - Samantha Thavasa Azayle Lock Bag
Bransoletka - Cartier Juste Un Clou Nail Bracelet Buty - Bionda Castana Molly Leopard Print Satin Heels Okulary - Marc Jacobs Cat Eye Sunglasses Sukienka z kolekcji Alexander McQueen Fall 2013
#78 |
Zakorzenienie
|
Są osoby, który wytykają Mirandzie chałturzenie na azjatyckim rynku.
Ale torebki Samantha Thavasa, wcale nie są takie tanie. Model, który Miranda miała na lotnisku kosztuje na Ebay ok. 2000 zł. Poniżej zdjęcia ukazujące jak wygląda z bliska.
#79 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Czekam na wasze wrażenia ja bym z wami chętnie possała ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#80 |
Zakorzenienie
|
Piątkowy spacer w Central Parku
![]()
#81 |
Zakorzenienie
|
Widzicie to ?
![]()
#82 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#83 |
Przyczajenie
|
przecudne! najsłodsze zdjęcie jakie widziałam
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#84 |
Zakorzenienie
|
W Japonii ukazała się książką poświęcona stylowi mam - celebrytek. Na okładkę wybrano zdjęcie Mirandy.
A pod tym linkiem znajdziecie nowy filmik z Korei ( coś nie tak z dźwiękiem, przynajmniej u mnie ): http://www.youtube.com/watch?v=WDfL9...layer_embedded
#85 |
Zakorzenienie
|
Wkrótce będę miała dla Was niespodziankę. Już nie mogę się doczekać
![]()
#86 |
Zakorzenienie
|
Co miesiąc Samantha Thavasa prezentuje nową kampanię a w niej dwa zdjęcia z Mirandą. W lipcu chyba trochę im się przysnęło ponieważ niedługo koniec miesiąca ( i czas na sierpniową odsłonę ) a drugiego zdjęcia jeszcze nie opublikowano.
Ale mam dla Was zajawkę ( zdjęcie po lewej stronie ) ![]()
#87 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#88 |
Zakorzenienie
|
Kilka dni temu Therese Kerr ( 48 ) , udzieliła wywiadu Jessice Sepel, która jest doradcą do spraw zdrowia i zdrowego stylu życia. Wyobraźcie sobie, że Therese założyła własną firmę, wkrótce pojawią się dwie nowe książki jej autorstwa a także organiczna linia pielęgnacyjna Divine By Therese Kerr, w skład której wejdą szampon do włosów, odżywka, olejek arganowy, żel do dezynfekcji rąk, dezodorant, krem do rąk oraz płyn do mycia rąk. Kosmetyki te będa niejako linią uzupełniającą Kora Organics. Jedna z książek będzie opowiadać o życiu Therese, walce z chorobą, wychowywaniu Mirandy i Matta.
#89 |
Zakorzenienie
|
Buty - EasyTone Reenew Balance Ball Shoes
Torba - Alexander Wang Light Grey Leather Rocco Studded Duffle Bag Czapka - Uniform Studios Leather Baseball Cap Okulary - Miu Miu Catwalk Sunglasses, Yellow Havana
#90 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny,
które ćwiczenia Mel B polecacie? I czy chodzi o tę Mel B? http://allegro.pl/mel-b-totally-fit-...410658100.html |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:06.