|
|
#1171 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Styczniowo - lutowe mamusie 2013 cz VII
Cytat:
Przytulam Ciebie i Blanke ![]() Moj Tz znowu na nocke do pracy poszedl Za☠☠☠ista sobota, nie ma co Nawet pepsi nie mam
|
|
#1172 |
|
Zakorzenienie
|
Lenova, ja tak samo reaguje
Ooo, Black, wlasnie, polec jakies fajne miejsce na mazurach to moze i my sie wybierzemy
|
|
|
|
#1173 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Styczniowo - lutowe mamusie 2013 cz VII
Lenova jak ja Cię rozumiem.. Moi teściowie i moja mama też się ze mnie naśmiewają,a to że nie pozwalam sadzac,a to że nie chce dawać kaszek z cukrem,że nie chce dać skórki od chleba,jogurtu spróbować-mimo że wiedzą że mała ma Skazę! Ja się wkurzam a Oni i tak swoje.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#1174 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Nebulizator to właśnie ten aparat do inhalacji ![]() Cytat:
Strasznie Ci współczuję, nienawidzę takiego zachowania! A mąż powinien z tym porządek zrobić!Michał zasnął 20 minut temu Zazwyczaj pada przed 19. Masakra, nie mógł bidulek spać, pewnie przez ten upał. Muszę dopakować torby i jutro rano wyjazd.Aaaa i Michał dziś dostał znów brokuła do łapki, tym razem trochę do paszczy włożył
Edytowane przez laurka23 Czas edycji: 2013-07-27 o 21:01 |
|||
|
|
|
#1175 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Nadrobiłam tak z grubsza, dzisiejsza noc mielismy kiepska wiec jestem padnieta...
Cytat:
a na noc juz od tygodnia zasypia albo przy cycu albo sam - ja go tylko glaskam dzis uwaga usnal po 5 minutach ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;41972563]Fewciu, Dorotka to samo robi :/ dlatego zaglądam do niej. A w łapkach trzyma kotka zawsze, miękki bo to taka pacynka z ikei z długą metką, fajne do memlania i gniecenia - i jego sobie gniecie, to kołderkę zostawia w spokoju.[/QUOTE] ja daje tetrowke i dziecie sobie ją namietnie gniecie ![]() Zapomnialam Wam pisac ze na 6 miesiecy wazylam Mikiego i ma 7600 i mierzy 71 cm a wlasnie najlepszego dla wszystkich miesieczniaczkow
|
|
#1176 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
fewciu...ja Cię rozumiem, chcesz żeby Blanka tak jak inne dzieci mogła sobie pofikać swobodnie, też bym nie zniosła ciągłych nerwów dziecka z powodu szelek i tym bardziej płaczu przez szelki
Lenova Też bym się wkurzała ale nie bierz tak do siebie i rób swoje bo oni pewnie mają z tego jeszcze lepszą zabawę jak widzą że się denerwujesz Cytat:
i obrotów na brzuszek Igi też tak miał że kilkanaście razy pod rząd się domagał żeby o na plecki kłaść i za sekundę bach i na brzuszek Cudne to było, śmiałam się z tego zawsze.Pochwalisz się ogrodem prawda? Cytat:
Jak ciasto? Udało się? Można z malinami, pewnie Cytat:
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:14 ---------- Poprzedni post napisano o 21:07 ---------- A ja pepsi nie lubię ![]() Cytat:
![]() U nas wyłazi trzeci ząbek. Mój Iguś też postanowił olać kolejność jaką podają w książkach śladem Oskara małej i Oliwki Black no i po dolnych jedynkach które wyszły zgodnie z kolejnością, teraz idzie dolna dwójka a górnych jedynek ni ma
|
|
#1177 |
|
Zakorzenienie
|
Iffonka, Badzia - obok mojego miasteczka jest dużo fajnych miejsc, koło jeziorka. Jest np miejscowość Rentyny, gdzie do wynajęcia są fajne domki nad jeziorkiem, chyba dość niedrogo, z tego co kojarzę.
Jak już jedziecie, to musicie gdzieś niedaleko mnie, żebyśmy się mogły spotkać. No i generalnie jest też bardzo dużo hoteli tutaj naokoło, nawet w moim miasteczku dosłownie mój sąsiad ma bardzo fajne pokoje 35zl/os, ostatnio rodzina mojego męża nocowała i podobało im się. Też z dzieckiem. ![]() Lady, tak, jedziemy, ale najpierw musimy kupić nowy samochód... Jutro mąż jedzie na giełdę, może przyjedzie czymś nowym... A jedziemy nad morze.
Edytowane przez BlackSanctum Czas edycji: 2013-07-27 o 21:21 |
|
|
|
#1178 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Styczniowo - lutowe mamusie 2013 cz VII
Cytat:
|
|
#1179 | ||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Może na jakiś 4*hotel się skuszę![]() Cytat:
A co do spacerowki to myślę, że nie masz się co martwić. Niektóre z Nas wożą przecież dzieci w nosidłach, używamy nosidełek, na rękach też nie zawsze pozycja idealna, także myślę, że nic kubusiowi nie będzie ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() A od dzisiaj jeszcze pięknie mówi...'grrrr' albo 'arrrr' ![]() I dołączam się do życzeń Cytat:
Tylko, że moją jak po 15 minutach zaczyna się kręcić, marudzić-budzić to jeszcze 'dopajam' cycem i po tym śpi dłużej (jeszcze ok.1h)
Edytowane przez treselle0 Czas edycji: 2013-07-27 o 21:41 |
||||||
|
|
|
#1180 |
|
Zakorzenienie
|
Black, a gdzie nad morze sie wybieracie?
|
|
|
|
#1181 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dasz radę, zobaczysz nie będziesz sama będzie fajna pogoda Kubusiowi na pewno będzie się podobało miło miCytat:
ja żeby mieć udane zdjęcie robię 15 nieudanych potem też je obrabiam, itp.... do tego aparat, obiektyw...Cytat:
weź olej! ja też musze walczyć niektorymi i co nic nie poradzisz olewaj a nie nerwuj się bo nie ma co. U mnie na szczęście mama tata i babcia z dziadkiem są spoko pod tym względem. Jejku ale upał.:/ ja z tym nielubnych upałów! optymalnie dla mnie to 24 stopnie... no ale cóż każdemu nie dogodzi się ![]() Ogólnie jestem wykończona, upałem, dzisiejszą Hanią ona z dnia na dzień taka się zrobiła ruchliwa że masakra ! nie wiem kiedy to się stało ????![]() ide się chyba wykąpac i spać
|
|
#1182 | ||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Powodzenia jutro, niech Bartuś będzie grzeczny w kościele Cytat:
O, ni się obejrzysz to Michaś będzie wywijał Przykra sytuacja A żebyś wiedziała,że Piotrek go uwielbia skrobać , drapać, miętolić itp. ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#1183 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No to ładnie, a Michaś ani pół ząbka nie ma. Idę spać, odezwę się za tydzień, nie nadrobię was pewnie Buziole!
|
|
|
|
|
#1184 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Fajna kolacja ![]() Lenova: o masakra, chyba mi mnie cholera wzięła! Dobrze, że sobie poszłaś. Fakt, że mają większą bekę jak widzę, że się denerwujesz, ale jak tu sie nie denerwować jak się nabijają z ciebie i robią małpkę z Twojego dziecka ![]() ![]() ![]() Mąż powinien buzię otworzyć i stanąć za tobą ![]() Fewciu: masakra co za ciemnota, dziecku przy skazie jogurcik.. Egzamin napisałam, teraz czekać na wyniki do połowy przyszłego tygodnia pewnie.. |
|
|
|
|
#1185 |
|
Raczkowanie
|
Dzięki. A teraz wrócił z popołudniówki, wykąpał małą i męczy się z tą wykładziną. A ja ślęczę przed monitorem zamiast zmywać cały zlew garów. Ale muszę się za to zabrać, bo on jeszcze gotów to zrobić. |
|
|
|
#1186 |
|
Zakorzenienie
|
My mieliśmy inhalacje w szpitalu jak na zapalenie płuc leżeliśmy..a, potem w domu przez półtora miesiąca...mieliśmy inhalator od mojej mamy bo ona astmatyk...i powiem szczerze fajne to urządzenie..polecam..fili piny tylko końcówkę dla małych dzieci..to wygoda mieć w domku
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#1187 | ||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
23.01.2013-PIOTRUŚ 21.04.2015-MICHAŚ Tylko Wy wieci, jak bije moje serce od środka . Edytowane przez insolito Czas edycji: 2013-07-27 o 22:26 |
||||||
|
|
|
#1188 |
|
Zakorzenienie
|
lenova, mnie szlag trafik ostatnio bo moja mama dala po kryjomu Pietraszkowi sernika! fakt, ze on niejadek i jak zobaczyl lyzeczke to zamknal paszcze
ale gdyby nie okruszki przy usteczkach to by mi nic nie powiedziala!!!!!! dla rownowagi tesciu chcial dawac kawe, winogrona, lody,..... nalogowe sadzanie, bo "ma juz prawie 7 miesiecy to siedziec moze v" ja pier.....widze, ze im dalej w las tym gorzej
|
#1189 |
|
Zakorzenienie
|
No masakra to jest, tak nie znoszę jak się dziecko jak zabawkę traktuje cholera...tym bardziej jesli dobrze wiedzą jakie stanowisko odnośnie tych wszystkich rzeczy ma mama dziecka.
|
|
|
|
#1190 |
|
Zakorzenienie
|
Illusion...jutro robię bo dziś nie dałam rady...przez ten upal maly nie spał prawie...tylko raz.30 minut...ale jutro rano się biore
Bokeh...ale aparat też trzeba mieć jakis....a nie cyfrowke zwykla...no nie? Bo pomyślałam że szarpne się na lustrzanke...tylko ze to nie wszystko..no nie.. ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#1191 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Odp: Styczniowo - lutowe mamusie 2013 cz VII
Neti, Dorka tak samo nogi wywala
![]() Czy mi się zdaje, czy Sylwia jutro ma sławetne chrzciny? Dziewczyny, doczytałam, ale dzień mi tak dał w kość, że rzygam. |
|
|
|
#1192 |
|
Zakorzenienie
|
Black a gdzie nad morze? My to zawsze do Karwii jezdzimy..w tym roku tylko nie jedziemy bo chrzciny i nie damy finansowo rady...z reszta w przyszłym pewnie też nie bo jak mi zaraz zmniejsza pensje na 60% to wogóle g...wno dostanę :screwy: a tż też kiepsko zarabia.
A co do Mazur to olecam okolice Biskupca i świetną plaże i ciszę nad jeziorem Dadaj...albo bardziej w okolice mojej działki..czyli niedaleko Ełku ..miejscowość Zawady EłCKIE....wioska..ale bardzo urokliwa i naprawdę ładna...nad samym jeziorkiem P.s. black wiesz że kiedyś składałam dokumenty Do Olsztyna na Pedagogikę? ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Wirtualne poznanie ... 13.10.2009r. ![]() Ślub ... 06.08.2011 r. ANTOŚ 18.02.2013 "Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć." Edytowane przez neti1 Czas edycji: 2013-07-27 o 22:39 |
|
|
|
#1193 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
chociaz na pewno dobrze Ci poszlo Cytat:
) tak daleko ![]() insolito ) pania fotograf, u ktorej na wiekszosci zdjec oczy zwlaszcza niebieskie wygladaja jak oczy ryby Szaja Ja sobie obiecalam, ze dzis o 22 bede juz spac, a musze jeszcze ogarnac chate, nastawic zmywanie, zjesc cos i sie wykapc powodzenia
|
|
#1194 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Styczniowo - lutowe mamusie 2013 cz VII
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#1195 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Styczniowo - lutowe mamusie 2013 cz VII
Nie kochana, mam jeszcze cale 18 minut
|
#1196 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Odp: Styczniowo - lutowe mamusie 2013 cz VII
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;41984072]Neti, Dorka tak samo nogi wywala
![]() Czy mi się zdaje, czy Sylwia jutro ma sławetne chrzciny? Dziewczyny, doczytałam, ale dzień mi tak dał w kość, że rzygam.[/QUOTE] Ale jak mu wyjelismy ten pałąk...to nie był zadowolony ... Tylko że na razie go nie przypinamy...bo pasy za duże..leży na nich..znaczy rozsunelam je i na kocu..ale w ten upal na kocu to ciezko..ale juz zamowilam wkladke mamas and papas.. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#1197 |
|
Zakorzenienie
|
Aniu, Bokeh, a czy ze zdjec zrobionych zwykla cyfrowka da sie zrobic cos fajnego? Np lekko przerobic w ps? Chodzi mi glownie o wyostrzenie pierwszego planu i rozmycie tla? no i wiadomo jak zwykla cyfr, zawsze mi sie naswietla tlo a pierwszy plan ciemny (chocby zdj w av), znowu jak znajomy robil troszke lepszym aparatem i ustawial jakis tam tryb to na kompie wygladalismy jakbysmy byli wklejeni a krajobraz. da sie to jakos podrasowac?
alez zaluje, ze nie poszlam kiedys w strone fotografii a siedzialam w tym jako gowniara
Edytowane przez LadyWhisper Czas edycji: 2013-07-27 o 22:47 |
|
|
|
#1198 |
|
Zakorzenienie
|
Badziu, jeszcze nie mamy obranej destynacji.
Bo jedziemy całą grupą - my, moi rodzice, rodzina ze Śląska, także będzie nas... przynajmniej 7 osób. To w sumie plus, bo któregoś wieczorka zostawimy glucika dziadkom, a sami pójdziemy gdzieś tam, w siną dal, zachód słońca na plaży i takie tam.
Edytowane przez BlackSanctum Czas edycji: 2013-07-27 o 22:45 |
|
|
|
#1199 |
|
Zakorzenienie
|
Ano....trzymam kciuki.. Choc czarno to widze...idz już stąd :p
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#1200 | ||
|
Raczkowanie
|
Ja mam chyba jakąś dziwną rodzinę, bo u mnie nikt takich "mądrości" mi nie podsuwa. A teściowa to ze wszystkim do mnie lata i nic nie zrobi bez moich instrukcji. Dlatego mam spokojną głowę, nikt mi dziecka nie dokarmia, nie sadza etc. etc.
![]() Cytat:
Wszędzie tachamy ze sobą wózek i zawsze szukamy takich miejsc, żeby się dało wygodnie z nim przemieszczać. Mamy też nosidło, ale to raczej na chwilę. Cytat:
.Sylwia, kciuki za chrzest! Spadam się umyć i spać. Dobranoc. |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:54.

Przytulam Ciebie i Blanke 
Za☠☠☠ista sobota, nie ma co 

.
.
Nebulizator to właśnie ten aparat do inhalacji
Strasznie Ci współczuję, nienawidzę takiego zachowania! A mąż powinien z tym porządek zrobić!
Zazwyczaj pada przed 19. Masakra, nie mógł bidulek spać, pewnie przez ten upał. Muszę dopakować torby i jutro rano wyjazd.
:banghead: no i dostałam antybiotyk , niby bezpieczny ale same wiecie 

miło mi

Powodzenia jutro, niech Bartuś będzie grzeczny w kościele
do kibelka i pod prysznic, no ale......zasnelam
nawet na jedzenie mnie nie budzili

chociaz na pewno dobrze Ci poszlo