|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1891 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Fiku miku , fiku miku skacze Pukacz po jajniku. Mamusie XI-XII 2013. cz.V
Cytat:
Myślę jak tam Basiaaa i Zuziak (ta druga się już dawno nie odzywała )
|
|
|
|
|
#1892 | |||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
smieje sie ze to nie baran przecież ---------- Dopisano o 20:41 ---------- Poprzedni post napisano o 20:38 ---------- Cytat:
nie ma gdzie sie schronic w cieniu Ja tez mam taki basen ![]() ---------- Dopisano o 20:44 ---------- Poprzedni post napisano o 20:41 ---------- Cytat:
martwimy się...Zuzziak dawno jej nie było... |
|||||
|
|
|
#1893 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#1894 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pobyłam chwilę na dworzu i komary mnie zeżarły a właśnie czy my możemy się popsiukać jakimś psikaczem od komarów czy nie? bo się popsiukałam i dopiero się zastanawiam czy można czy nie
"Nikt mnie nie ostrzegał, że urodzenie dziecka przypomina zakochanie, tyle że w kimś, kto jest znacznie młodszy od mojego męża i ładniej pachnie. Nikt mi nie powiedział, że praktycznie rzecz biorąc, macierzyństwo jest niebezpiecznie podobne do romansu". Nela 5/11/13 |
|
|
|
|
#1895 |
|
Zakorzenienie
|
lineczko ja ostatnio na grillu się psikałam, ale tak bardziej po ubraniu
myślę ze to nie powinno zaszkodzić
|
|
|
|
#1896 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() musze się doktorki/ położnej zapytać
"Nikt mnie nie ostrzegał, że urodzenie dziecka przypomina zakochanie, tyle że w kimś, kto jest znacznie młodszy od mojego męża i ładniej pachnie. Nikt mi nie powiedział, że praktycznie rzecz biorąc, macierzyństwo jest niebezpiecznie podobne do romansu". Nela 5/11/13 |
|
|
|
|
#1897 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1898 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#1899 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
dzięki Wam!
||
|
|
|
#1900 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
cieszę się, że wszystko dobrze z Wami dziewczyny Przepracowywałaś się ostatnio Kochana ![]() Cytat:
super coś takiego usłyszećKiedy wychodzisz?? |
||
|
|
|
#1901 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Ale cisza dzisiaj tylko 2 strony do narobienia
![]() Lubię to ![]() Cytat:
Cytat:
Wzięłam buciki dla Małego,tanie też nie były 39,99 ale nie mogłam się powstrzymać A jakie masz spodnie z h&m?Ja kupiłam takie świńskie znaczy się kolor różowy,bo tylko taki był za 30 zł właśnieAle teraz na lato jak znalazł,już się przekonałam do tego kolorku Cytat:
poród marzenie ![]() ---------- Dopisano o 21:51 ---------- Poprzedni post napisano o 21:51 ---------- [1=a55edcd592b5250bfc801a5 34a15031ff4f0e57e_5ee55a8 e308ca;41980857] A w szpitalu dali mi wszystko na przyspieszenie i pytali czy skurcze już bardziej bolą- a ja im na to, że nie za bardzo. Bardziej bolesna było badanie ginekologiczne w czasie skurczy... chyba pielęgniarka się zdenerwowała, że nic nie postępuje i chciała mi masaż szyjki zrobić... Ale niemal uciekłam z łóżka i dała spokój[/QUOTE] ![]() Podobno to nieprzyjemne i bolesne ![]() ---------- Dopisano o 21:52 ---------- Poprzedni post napisano o 21:51 ---------- Cytat:
ale owce też kochane
|
||||
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1902 |
|
Zakorzenienie
|
która lubiła sówki?
![]() bo znalazłam fajne naklejki ![]() http://allegro.pl/naklejki-dla-dziec...385654449.html jak będe miała gdzie to nakleić to kupie potem do pokoju dziewczyn ale najpierw musimy mebelki rozstawić bo na jednej ścianie już jej kubuś puchatek namalowany, nad łóżekiem tez będzie fototapeta z kubusiem. Jedna ściana zostanie ale zobacze potem bo co za dużo co niezdrowo
Edytowane przez acelinka Czas edycji: 2013-07-27 o 21:54 |
|
|
|
#1903 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1904 |
|
Zakorzenienie
|
eeee, laski wymiękam! Ja chce toooo!
![]() http://allegro.pl/poduszka-sowa-przy...408935215.html tylko beżowa mi się podoba a na tej aukcji akurat nie ma
|
|
|
|
#1905 |
|
Zakorzenienie
|
mniej więcej ta sama sena wychodzi jakby tak chciał ktoś kupować oddzielnie, bo tak: stelaż 749 zł, Color Pack 299 zł, gondola od 439 zł, no i fotelik dodatkowo
|
|
|
#1906 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
trzeba będzie się jakoś przemęczyć,wyjścia nie ma.Zjadłam dzisiaj na obiad pizzę.Potem poprawiłam torem,sałatka grecką kiełbasą z grila i szaszłykami.Myślałam że pęknę ale takie dobre było
|
|
|
|
|
#1907 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
gdyby nie fakt że chcę cały pokój oblepić tapetą w sówki to bym brała te naklejki nie wiem co mi się z tymi sówkai zrobiło a tu kolejne poduszki z sówkami i nie tylko http://allegro.pl/poduszka-podusia-d...370588738.html ![]() i następna: http://allegro.pl/sowa-pankracy-podu...407635186.html
"Nikt mnie nie ostrzegał, że urodzenie dziecka przypomina zakochanie, tyle że w kimś, kto jest znacznie młodszy od mojego męża i ładniej pachnie. Nikt mi nie powiedział, że praktycznie rzecz biorąc, macierzyństwo jest niebezpiecznie podobne do romansu". Nela 5/11/13 Edytowane przez lineczka1989 Czas edycji: 2013-07-27 o 22:06 |
||
|
|
|
#1908 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i pościel w sówki dla natalci! ![]() I w ogóle zastanawiam się, czy nie zrezygnować z tego kubusia i zrobić właśnie pokój z sówkami bo i zegar-sowe piękny na all widziałam, te podusie puszowe boskie są! Ale tego kubusia który już jest na ścianie szkoda mi będzie zamalować bo go tż dla natalci malował ale nic może będzie pokój kubusiowo-sowi
Edytowane przez acelinka Czas edycji: 2013-07-27 o 22:05 |
|
|
|
|
#1909 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak są real fotki to nie boje się kupować ![]() Ja chyba też na razie zrezygnuję z Medeli tylko kupię tańszą butelkę lub dwie.A w razie czego potem dokupię. Medela fajna ale droga :/ |
|
|
|
|
#1910 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dałaś mi pomysł na pościel w sówki tylko czy tych sówek nie będzie za dużo bo jeszcze myślę ad tą poduchą http://allegro.pl/poduszka-podusia-d...370588738.html tylko do wypłaty TŻ'ta bym musiała poczekać ![]() przepadłam: http://allegro.pl/sowa-4cz-z-kolderk...418994433.html i następna http://allegro.pl/ekskluzywna-poscie...361947859.html
"Nikt mnie nie ostrzegał, że urodzenie dziecka przypomina zakochanie, tyle że w kimś, kto jest znacznie młodszy od mojego męża i ładniej pachnie. Nikt mi nie powiedział, że praktycznie rzecz biorąc, macierzyństwo jest niebezpiecznie podobne do romansu". Nela 5/11/13 Edytowane przez lineczka1989 Czas edycji: 2013-07-27 o 22:11 |
|
|
|
|
#1911 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Masz rację ,za kawał szmaty nieraz 100 zł trzeba dać tylko dlatego że modna w sieciówkach jakość niektórych rzeczy pozostawia dużo do życzenia.Niestety.I u nas w Polsce to już standard że większość gorszej kategorii.Podobno dopajają glukozą :/ ---------- Dopisano o 22:10 ---------- Poprzedni post napisano o 22:08 ---------- Cytat:
Minusem jest to że nie przymierzysz i czas oczekiwania. http://www.bialebuty.com.pl/ Cytat:
![]() Ale nastraszyłaś ![]() Macie przeboje z tymi pracownikami Edytowane przez nemosek Czas edycji: 2013-07-27 o 22:14 |
|||
|
|
|
#1912 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja ostatnio jak szukałam białych butów do sukienki na cywilny to nigdzie nie było ![]() Ja bukiet na cywilny będę kupować Cytat:
![]() Cytat:
![]() Nie noo dziewczyny cały dzień milczałyście a jak tylko zniknęłam na trochę to się nagle rozpisałyście ![]() Mój TŻ zgodził się jechać po swojego kolegę w środku nocy żeby go zgarnąć z wesela a w końcu wyszło że to ja będę kierowcą .
|
|||
|
|
|
#1913 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
) a na zmiane dwie inne w jakieś domki, motylki. Szkoda kupować czwartą, ale są takie słodkie!Ja też narazie z wszystkimi zakupami musze poczekać bo kasy brak jeszcze na wesele za 2 tygodnie idziemy ![]() i zasłonki nawet w sówki znalazłam, ale różowe więc dla mnie odpadają, ale słodkie jakby były fioletowe albo zielone
|
||
|
|
|
#1914 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mój TŻ tak samo kupił koszulkę z Johnny Bravo i się sprała i zrobiła okropna, a bluze jak kupił to superanckai stwierdziłam, że nigdy więcej... ale mam jeszcze stamtąd spodnie eleganckie, koszule białą, spódnicę i jeszcz jedną bluzkę i nic się z nimi nie dzieje i je lubię za to lubię ciuchy z Mohito
"Nikt mnie nie ostrzegał, że urodzenie dziecka przypomina zakochanie, tyle że w kimś, kto jest znacznie młodszy od mojego męża i ładniej pachnie. Nikt mi nie powiedział, że praktycznie rzecz biorąc, macierzyństwo jest niebezpiecznie podobne do romansu". Nela 5/11/13 Edytowane przez lineczka1989 Czas edycji: 2013-07-27 o 22:15 |
|
|
|
|
#1915 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dla Lulki---------- Dopisano o 22:17 ---------- Poprzedni post napisano o 22:15 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:17 ---------- Poprzedni post napisano o 22:17 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
#1916 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
taniutko tam mają te naklejki, pojawiają się co jakiś czas ![]() No niestety. Nie raz coś opłaca się kupić. Ale np. ostatnio w h&m kupilam na wyprzy sukienke dżinsową taką ogrodniczke na szelkach w zestawie z bluzeczką bawełnianą na długi rękaw - na wyprzy w cenie 40 zł no i super, a normalna cena 80 - przesada z leksza. Moja mama kupiła natalce kurteczke jesienno-wiosenną w h&m za 60 zł, niby dużo ale tyle w niej pochodziła i była taka śliczna że aż przyjemnie się wspomina taki zakup ![]() czasami, jak się w jakimś ciuszku dla Talci zakocham to wydaje na niego za dużo, ot takie małe grzeszki ![]() Cytat:
![]() oj, oj nieładnie trzeba tż niu niu niu pogrozić paluchem
|
||
|
|
|
#1917 |
|
Zakorzenienie
|
też właśnie go używam, ale się nie sprawdza
|
|
|
#1918 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() w reserved czasem takie szmatki, w h&m też (nigdy tam nic na siebie nie kupiłam , tylko dział dziecięcy lubuje ).Mój tż najczęściej kupuje w croppie ubrania i mają super jakość
|
|
|
|
|
#1919 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#1920 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Raz potrzebowałam białych do sukienki na wesele do kuzyna i musiałam jechać do większego miasta Tż będzie mi musiał baaaaaaaaaardzo ładnie podziękować
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:41.

)

nie widzialam takich , moj Avent jakis przedpotopowy w takim razie :mysli:.. Troszke kształtem przypiminaja TT . I tez maja ten smok imitujacy cyca. Bardzo fajne
i mało do nadrobienia
dziękuje za inf., niestety było dziś tak gorąco że nigdzie nie pojechaliśmy

nie ma gdzie sie schronic w cieniu 

a właśnie czy my możemy się popsiukać jakimś psikaczem od komarów czy nie? bo się popsiukałam i dopiero się zastanawiam czy można czy nie

dzięki Wam!
cieszę się, że wszystko dobrze z Wami dziewczyny
super coś takiego usłyszeć

i następna