|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2701 |
Zadomowienie
|
Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipcowo-sierpniowe 2013, cz. 20!
Witam sie ponownie
![]() Strawberry, dzieki za opis, bardzo szczegolowy i pelen emocji, znow czytajac opis mialam wrazenie, ze to ja rodzilam ![]() En, podpisuje sie pod slowami Oliath i Tweed. Tz powinien dorosnac i przede wszystkim nauczyc sie szacunku do Ciebie i syna! Ja rozumiem obawe w zwiazku z pielegnacja malenstwa, ale wspomnialas kiedys, ze on sie czasami nie kontaktuje nawet z Tomkiem. Nie sadze aby potem bylo mu latwo nawiazac z synem kontakt. Szkoda, ze niedawna rozmowa podzialala na nieho tak krotko. Trzymam ![]() ![]() AgaPlast, ![]() ![]() Domciatko, niezla relacja na zywo ![]() ![]() Eve, podziwiam Cie!! Sama z dwojka malych dzieci, wiadomo, ze nie mozesz zalamywac teraz rak, ale i tak wielkie brawa dla Ciebie, ze masz taki zastrzyk energii w sobie ![]() Tweed, nie zazdroszcze sytuacji z zalaniem ![]() Dzis sporo bylo zdjec, ja niestety nie mam teraz dostepu do laptopa, mam nadzieje obejzec je jutro. Wierze jednak, ze wszystkie dzieciaczki sa cudne, mamy kwitnace, sale porodowe piekne ![]() Idzia, tez nie zazdroszcze sytuacji finansowej, czesto tak bywa, ze jak sie wali to na calego. Oby kryzys szybko zostal zazegnany ![]() Dzoan, to fajnie, ze lekarze w koncu policzyli wlasciwie TP ![]() Ita, przysluga przysluga, sle chyba nie bedziesz woecznie sie odwdzieczala za to sasiadce ![]() Kurcze, cos jeszcze chcialam pisac a juz nie pamietam, bo lece z pamieci.. My wiekszosc rzeczy mamy przewieziona. Czuje sie zmeczona tym wszystkim, Edziu chyba tez, bo czesto twardnial mi dzis brzuch. Akurat dzis TZ zostal poproszony o zastepstwo znajomego w pracy i ten sie zgodzil, bo kasa jest nam potrzebna. Zostalam sama na noc i modle sie abym nie zaczela rodzic po ciezkim dniu ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Edziunio Edytowane przez jakierka Czas edycji: 2013-07-27 o 20:41 |
![]() ![]() |
![]() |
#2702 | ||||||
Zakorzenienie
|
Dot.: Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipcowo-sierpniowe 2013, cz
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ale się obżarłam na grillu, poleżałam na leżaczku ale skwar był nieziemski nawet w cieniu. Od dzisiaj już nie rodzę aż do poniedziałku bo tz jutro do pracy na 24 h idzie, na razie na szczęście nic się nie dzieje ---------- Dopisano o 21:39 ---------- Poprzedni post napisano o 21:35 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#2703 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipcowo-sierpniowe 2013, cz
Cytat:
W takim razie życzę Ci byś nie rodziła dzisiaj ![]() DZIS odpocznij sobie po cięzkim dzionku! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2704 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Do dzis ledwo siedze bo czuje jak szwy kuja i jak za duzo pochodze to ciagnie. Dziewczyny ktore sa jeszcze w ciazy, robcie sobie sesje z brzuszkiem poki jeszcze brzuszki macie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2705 |
Zakorzenienie
|
Re: Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipcowo-sierpniowe 2013, cz.
Macie kolejne fotki,
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. Edytowane przez domciatko Czas edycji: 2013-08-04 o 19:20 |
![]() ![]() |
![]() |
#2706 |
Zakorzenienie
|
aa no i DZOAN dobrze, ze Cie nie zostawili skoro nic się nie dzieje, bo nieźle bys sie nakisiła w szpitalu przy tej pogodzie....
|
![]() ![]() |
![]() |
#2707 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() strawberry162 Namęczyłaś się trochę, ale na szczęście masz to już za sobą i możesz już tulić w ramionach swój największy skarb ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2708 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2709 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2710 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Re: Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipcowo-sierpniowe 2013
z kroplówą musisz pociskać???
Ale macie tam długaśne koszule!!!! U nas ledwo za tyłek..... A te kwiaty to Twoje? PS. Jedzonko fajnie wygląda, smaczne było./? |
![]() ![]() |
![]() |
#2711 |
Zakorzenienie
|
Ty na pewno jesteś w szpitalu, a nie w hotelu?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2712 |
Zadomowienie
|
Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipcowo-sierpniowe 2013, cz. 20!
Rzeczywiscie musisz sie tam nudzic
![]() Paul juz z Toba czy odeslali go do domu? Szkoda, ze nie moge obejrzec zdjec, jestem bardzo ciekawa co mnie moze wkrotce czekac ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#2713 |
Rozeznanie
|
Ciesze sie kochane ze moj opis Wam sie podoba
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:54 ---------- Poprzedni post napisano o 21:47 ---------- Pytanie do mamus Czy Wasze maluszki tez tsk czesto ulewaja? Albo wymiotuja tak ze az noskiem leci? Moja mala od samego poczatku ulewa praktycznie po każdym jedzeniu i srodnio raz w tygodniu ulewa z takim dużym ciśnieniem (to chyba wymioty?) |
![]() ![]() |
![]() |
#2714 |
Wtajemniczenie
|
Dziecko moje walczy od 0,5h w łóżeczku
![]() ![]() strawberry, dzieki za opis, ![]() AgaPlast, ![]() Eve, jesteś wielka! podziwiam, i tak bardzo dobrze radzisz sobie sama z dwójeczką Idzia, - oby jak najszybciej sytuacja się poprawiła ![]() Tweed teściowo- brawa za wózek, bo oczywiście zapomniałam ostatnio napisac ![]() En- niezbyt fajna sytuacja z Tż...ale któryś raz piszesz jak on sie brzydko do Ciebie odnosi..z tego co pamietam pisałas kiedys, że on jest rocznik 88. Czyli tak jak mój maż, a zachowuje się jakby w ogóle nie dojrzał do roli ojca i partnera na to wychodzi ![]() Trzymam kciuki, zeby tz się w porę opamiętał i spędzał jak najwięcej czasu z Bezikiem ![]()
![]() |
#2715 |
Zakorzenienie
|
Re: Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipcowo-sierpniowe 2013, cz.
Obiad w miarę, trochę mało doprawiony, ale Zjadlam. Kwiaty dali jak przyjmowali mnie o 10 rano. Ogólnie nie moge narzekać na opiekę puki co. Czysto, ładnie, profesjonalnie. Sama nie wiedziałam czego sie spodziewać po angielskiej służbie zdrowia.
Tylko jedyne co to mnie to wklucie w rękę boli od kroplówki. Dali mi ja bo coś tetno malej spadło i coś na wzmocnienie mi dali czy coś. I chyba miałam przed chwilą pierwszy delikatny skurcz. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 21:01 ---------- Poprzedni post napisano o 21:00 ---------- Jakierka paul że mną. Moze zostać na noc. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#2716 |
Zakorzenienie
|
ja wielka
![]() ![]() A tak serio mam wk.......urw na TZ - nawet nie zapytal, jak sobie radze, jak sie czuje ![]() ![]() to sie wyzalilam.... ide sie myc i spac bo starsza padla wreszcie, wiec moge isc sie myc zanim "pijawka" sie obudzi. ![]()
#2717 |
Wtajemniczenie
|
do mamktore odciagaja pokarm do butelki, ile Wasze dzieciaczki wypijaja? w ogole wieczorem podajemy mm to ile ml podajecie? Michas ma 1.5 tygodnia ale on jest taki ze jakbym dala mu 200ml to wypilby to od razu
czy Wy tez dopajacie woda je? jak czesto? |
![]() ![]() |
![]() |
#2718 |
Zakorzenienie
|
domcia az zglodnialam
![]() dziekuje za wsparcie, jestescie cudowne ![]() eve tez masz nie fajna sytuacje, przytulam ![]()
http://suwaczek.com/20090905040820.png http://www.suwaczki.com/tickers/w4sqyx8dzy726s9y.png Edytowane przez idzia111 Czas edycji: 2013-07-27 o 21:34 |
![]() ![]() |
![]() |
#2719 |
Zakorzenienie
|
Mam skurcze. Hura. Delikatne. Do 90, 100 dochodzą, czuje je, nie bola jeszcze strasznie. Ale chyba sie ruszyło. Leze pod ktg. Hura.
No i poskarżyłam że mnie wklucie boli i mi wyjęli igle z ręki. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2720 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Re: Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipcowo-sierpniowe 2013
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2721 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2722 | |
Wtajemniczenie
|
Odp: Dot.: Re: Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipcowo-sierpniowe
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() ![]() |
![]() |
#2723 |
Zakorzenienie
|
Idzia moja paro, jak się czujesz? Kiedy my?
![]() lecę się myć i spać ![]() ![]() Domcia kciuki mocno zaciskam! Będę zerkać w nocy ![]() Edytowane przez malaczarnakejt Czas edycji: 2013-07-27 o 21:49 |
![]() ![]() |
![]() |
#2724 |
Zakorzenienie
|
no jak nie urodze jutro lub w poniedziałek to we wtorek juz na bank
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2725 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2726 |
Zadomowienie
|
domciatka -
![]() ![]() P.S karta dań ![]() ![]() eve- na Twoim miejscu pewnie też byłabym zła na Tżta ale z drugiej strony postaw sie w jego sytuacji , jest w obcym miejscu,nowa sytuacja musi się z tym wszystkim oswoić , na pewno bardzo za Wami tęskni , może nie chce tego okazywać żeby Tobie było chociaż troszke lżej ? W kazdym razie ![]() idzia - wiem że łatwo mówić ale na pewno wszystko jakoś Wam sie ułoży mimo że teraz jest ciężko, najważniejsze ze masz kochającego Tżta i oboje oczekujecie najpiękniejszego cudu na świecie, WASZEGO cudu ![]() dzoan- o super zapowiada się imprezka ![]() ![]() uciekam spać domciatko-jeszcze raz ogromne ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2727 |
Zakorzenienie
|
nie dociera do mnie, ze jeszcze tylko niedziela i poniedziałek i Michał będzie z nami ... no kosmos normalnie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2728 | |
Zakorzenienie
|
Re: Dot.: Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipcowo-sierpniowe 2013
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2729 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Re: Dot.: Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipcowo-sierpniow
Cytat:
![]() kolorowych snow ![]()
http://suwaczek.com/20090905040820.png http://www.suwaczki.com/tickers/w4sqyx8dzy726s9y.png Edytowane przez idzia111 Czas edycji: 2013-07-27 o 22:16 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2730 | ||
Rozeznanie
|
Dot.: Re: Dot.: Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipcowo-sierpniow
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:35.