Jeśli nie chcesz ślubnej zguby, nie sprzeciwiaj mi się Luby! PM2014 cz.16 - Strona 69 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-07-27, 23:26   #2041
missmalezji
Wtajemniczenie

Dot.: Jeśli nie chcesz ślubnej zguby, nie sprzeciwiaj mi się Luby! PM2014 cz.16

Cytat:
Napisane przez pysia1987 Pokaż wiadomość
Mnie sie podoba ta dzisiejsza sala, bardzo ładna
Ja chyba bym sie na nia zdecydowala. Mysle, ze jak policzycie koszty napoi wyjdzie podobnie

Sorki, nadrobilam tylko 3 ostatnie strony. Nie mam sily na wiecej coraz bardziej jestem zmartwiona bo nadal pracy nie mam, tylko chodze na te rozmowy i nic z tego nie wynika a po kazdej romowie jestem zadowolona z jej przebiegu

Ale uwaga....chyba juz z 2miesiace temu zostawilam Tztowi taki pierscionek zloty z komunii, ktorego nigdy nie nosilam, a idealnie pasuje mi rozmiar. Zostawilam go po to, zeby jak szedl kupowac pierscionek to go wzial i mial moj rozmiar. I on caly czas lezal w takim kubeczkum a dzis patrze i go nie ma a Tż mi powiedzial, ze w poniedzialek musi cos jechac "zalatwic" urlop ma teraz dwa tygodnie, a 5 sierpnia mamy 4 lata. Moze wtedy mi sie tak oficjalnie oswiadczy
Chociaz wole sie az tak nie napalac bo moj Tz jest nieprzewidywalny
czekamy niecierpliwie
Cytat:
Napisane przez ana909 Pokaż wiadomość
gdybym ja byla 11 kg na minusie bylabym wniebowzięta! Nie moge nawet 1 kg schudnac, waga stoi, jeszcze mi sis powiedziala ze mam grube ramiona wtf?
Nie martw się! Na pewno jest ok, tylko wyolbrzymiasz pewnie tak jak ja....
Jeszcze do niedawna sie cieszylam bo suknie slubna długa... a teraz na poprawinach bedzie krotsza i co ja zrobie z moimi giga nogami? :P

---------- Dopisano o 23:23 ---------- Poprzedni post napisano o 23:20 ----------

ha ha na Twoim miejscu bym sie tak podjarała, ze nie wiem :P ale wtedy jest czasem wiekszy zawod :P wiec sie trzymaj a my czekamy :P 5 sierpnia moja mlodsza sis ma urodziny a ja taka splukana ;/
dziękuję za pocieszenie nie wiem, może to też kwestia tego że tżta nie ma, pojechał na koncert, do tego zbliża mi się okres.. no ale obiektywnie na zdj mogę powiedzieć że nie wygląda to dobrze no nic,biorę się za siebie ostrooooo!

missmalezji jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-27, 23:43   #2042
ana909
Erudycja

Cytat:
Napisane przez missmalezji Pokaż wiadomość
czekamy niecierpliwie

dziękuję za pocieszenie nie wiem, może to też kwestia tego że tżta nie ma, pojechał na koncert, do tego zbliża mi się okres.. no ale obiektywnie na zdj mogę powiedzieć że nie wygląda to dobrze no nic,biorę się za siebie ostrooooo!

pokaz, ja ocenie :P chożby na pw, ja sie ide podolowac, popatrze na sowje foto sprzed 5 lat :P moze zaczne biegac... ehh najgorsze jest to ze ja jestem taki leń.

---------- Dopisano o 23:43 ---------- Poprzedni post napisano o 23:35 ----------

http://www.iv.pl/images/52348856517027424355.jpg
http://www.iv.pl/images/43306950467194736570.jpg

to ja 5 lat temu :P teraz już nie pokazuje brzucha...

Edytowane przez ana909
Czas edycji: 2013-07-27 o 23:45
ana909 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-27, 23:45   #2043
missmalezji
Wtajemniczenie

Odp: Jeśli nie chcesz ślubnej zguby, nie sprzeciwiaj mi się Luby! PM2014 cz.16

slicznie wlasnie w tym problem ze na pw nie idzie wyslac zdj ale zostawilam te zdj na tel,bede do nich wracac jak zachce mi sie podjadac :/

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

missmalezji jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-27, 23:54   #2044
ana909
Erudycja

Dot.: Odp: Jeśli nie chcesz ślubnej zguby, nie sprzeciwiaj mi się Luby! PM2014 cz.16

Cytat:
slicznie wlasnie w tym problem ze na pw nie idzie wyslac zdj ale zostawilam te zdj na tel,bede do nich wracac jak zachce mi sie podjadac :/

szkoda tylko ze bylo, minęło. Wrzuc na jakiś hosting i podaj w pw link bedzie najprosciej
np. tu
Stary 2013-07-27, 23:56   #2045
cikulada
Zadomowienie

Byłam dzisiaj na pierwszej przymiarce w swoim życiu Mierzyłam aż 3 suknie ale żadnej nie mogę teraz znaleźć na internecie Bardzo chciałam mieć princesskę i okazało się, że jest mi w nich najlepiej natomiast jedną z sukien jaką mierzyłam była rybka i nie umiałam w niej chodzić Miałam problem żeby wejść w niej na podest i nie mogłam się ruszać, więc została od razu skreślona. Suknia która robiła mi świetną talię i figura wyglądała na idealną nie wpadła mi w oko, bo chętnie wprowadziłabym kilka poprawek które nie są możliwe, bo wtedy suknia straciłaby całkiem fason. Od pasa w dół wyglądała identycznie jak ta suknia z tą tylko różnicą, że w tej którą ja mierzyłam był jeszcze pas, do którego była przyszyta ta kokarda, a tu tego pasa nie ma. Gorset wyglądał tak jak na zdjęciu poniżej i dodatkowo było ramiączko z kolejną kokardą, ale razem z panią od razu schowałyśmy to ramiączko bo psuło ono cały efekt.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg suknia-slubna-hiszpanka-gorset-serduszko-piekna-2806333035_2_orginal.jpg (38,2 KB, 27 załadowań)

cikulada jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-27, 23:57   #2046
pysia1987
Zakorzenienie

GG do pysia1987

Cytat:
czekamy niecierpliwie

Kochana, 11kg to i tak bardzo duzo a Ty wygladasz slicznie

A co do zareczyn jednak musze przestac sie napalac bo przypomnialo mi sie, ze Tz kiedys powiedzial, ze nie zrobi tego wtedy jak sie bede spodziewala ale idziemy 24 sierpnia na urodziny mojej Cioci, wiec fajnie by było juz wtedy mieć pierścionek i sie pochwalic rodzince

Aha i troche przykro mi sie dzis zrobilo bo dostalam zaproszenie na te urodziny wraz z osoba towarzyszaca :/ od Cioci, ktora jest mi bardzo bliska, zna mojego Tżta i niby bardzo Go lubi, jezdzimy tam zawsze razem, na dodatek wszyscy wiedza, ze juz pol roku mieszkamy razem wiec zapytac o nazwisko TŻta to zaden problem przeciez nie pokazalam tego zaproszenia Tż bo pewnie by Mu sie zrobilo mega przykro ze dla mojej najblizszej rodziny jest tylko osoba towarzyszącą

będę mamą

kierowca od 7.02.2012

Edytowane przez pysia1987
Czas edycji: 2013-07-28 o 00:02
pysia1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-28, 00:00   #2047
KasiaK_080290
Zadomowienie

Cytat:
Kochana, 11kg to i tak bardzo duzo a Ty wygladasz slicznie

A co do zareczyn jednak musze przestac sie napalac bo przypomnialo mi sie, ze Tz kiedys powiedzial, ze nie zrobi tego wtedy jak sie bede spodziewala ale idziemy 24 sierpnia na urodziny mojej Cioci, wiec fajnie by było juz wtedy mieć pierścionek i sie pochwalic rodzince
a może jednak zmienił zdanie i Cię zmylić chciał ale fakt może lepiej się nie nakręcać, mimo wszystko trzymam kciuki za 05.08

7.06.2014
KasiaK_080290 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-28, 00:07   #2048
ana909
Erudycja

Ja to spadam spac, chce rano wstac zeby zdazyc na najlepsze słoneczko jestem blada jak sciana ;/ a moja cera wygląda tragicznie, a bywa znosna tylko kiedy jest opalona...

DOBRANOC
Stary 2013-07-28, 00:10   #2049
poznanianka1990
Zakorzenienie

krooliczek, ogólnie sala jest ok. Ja jej nie wybrałam, bo część mojej rodziny uważa ją za najlepszą i och ach, jakby innych nie było, bo oni zawsze tam różne imprezy rodzinne robią - kuzynka miała tam swoją 18stkę, potem wesele i potem jej brat miał tam 18stkę.
Minus taki, że są dwie sale, a więc dwa wesela równocześnie co mi się nie podoba Ogród też jest wspólny...

Mój tata był jeszcze w zeszłym roku tam na weselu i zauważył taką różnicę, że na weselu kuzynki kelnerzy chodzili jak przecinaki, a na tym drugim kiepsko z obsługą, więc trzeba ich pilnować (u mojej kuzynki jej mama pilnowała, żeby wszystko było na tip top).
Cena moim zdaniem przystępna - ja mam wesele poza Poznaniem, a płacę 190zł.

Jeśli Wam się podoba to ją zaklepcie, a tamtemu facetowi nic nie mówcie.

Nasz ślub 16.08.2014

Julcia 4.11.2015 g. 0:09
2740g 52 cm

poznanianka1990 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-28, 07:02   #2050
tinyheart
Rozeznanie

Cytat:
Mnie sie podoba ta dzisiejsza sala, bardzo ładna
Ja chyba bym sie na nia zdecydowala. Mysle, ze jak policzycie koszty napoi wyjdzie podobnie

Sorki, nadrobilam tylko 3 ostatnie strony. Nie mam sily na wiecej coraz bardziej jestem zmartwiona bo nadal pracy nie mam, tylko chodze na te rozmowy i nic z tego nie wynika a po kazdej romowie jestem zadowolona z jej przebiegu

Ale uwaga....chyba juz z 2miesiace temu zostawilam Tztowi taki pierscionek zloty z komunii, ktorego nigdy nie nosilam, a idealnie pasuje mi rozmiar. Zostawilam go po to, zeby jak szedl kupowac pierscionek to go wzial i mial moj rozmiar. I on caly czas lezal w takim kubeczkum a dzis patrze i go nie ma a Tż mi powiedzial, ze w poniedzialek musi cos jechac "zalatwic" urlop ma teraz dwa tygodnie, a 5 sierpnia mamy 4 lata. Moze wtedy mi sie tak oficjalnie oswiadczy
Chociaz wole sie az tak nie napalac bo moj Tz jest nieprzewidywalny
O nie czuje się osamotniona :P Widzę, że nie tylko my planujemy ślub bez oficjalnych zaręczyn :P Trzymam kciuki i ja za 05.08.. No i sama też siedzę jak na szpilkach cały czas i czekam na ten obiecany od roku pierścionek

You're all I ever wanted
I didn't see how it could change
That something was missing until today
tinyheart jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-28, 07:48   #2051
alloffkowa
Zakorzenienie

heeej !!!
wczoraj tż mi powiedział że on jednak woli tą pierwszą salę, wali opinie innych , jeśli pójdziemy tam na obiad, jakoś na początku sierpnia się może wybierzemy i będzie nam smakować to bierzemy tą salę
może 7 sierpnia pójdziemy bo mamy 4,5 roku
Pysia trzymam kciuki za oświadczyny

---------- Dopisano o 07:48 ---------- Poprzedni post napisano o 07:39 ----------

aaa dziś mija 8 miesięcy od zaręczyn
zaraz będzie rok, ahhhh!!
Oliwka 21.07.2016

Edytowane przez alloffkowa
Czas edycji: 2013-07-28 o 07:58
alloffkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-28, 08:36   #2052
Verunka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez cikulada Pokaż wiadomość
Byłam dzisiaj na pierwszej przymiarce w swoim życiu Mierzyłam aż 3 suknie ale żadnej nie mogę teraz znaleźć na internecie Bardzo chciałam mieć princesskę i okazało się, że jest mi w nich najlepiej natomiast jedną z sukien jaką mierzyłam była rybka i nie umiałam w niej chodzić Miałam problem żeby wejść w niej na podest i nie mogłam się ruszać, więc została od razu skreślona. Suknia która robiła mi świetną talię i figura wyglądała na idealną nie wpadła mi w oko, bo chętnie wprowadziłabym kilka poprawek które nie są możliwe, bo wtedy suknia straciłaby całkiem fason. Od pasa w dół wyglądała identycznie jak ta suknia z tą tylko różnicą, że w tej którą ja mierzyłam był jeszcze pas, do którego była przyszyta ta kokarda, a tu tego pasa nie ma. Gorset wyglądał tak jak na zdjęciu poniżej i dodatkowo było ramiączko z kolejną kokardą, ale razem z panią od razu schowałyśmy to ramiączko bo psuło ono cały efekt.
oolalala!!! Cudny gorset, kocham takie i powiem, ze świetnie Ci w nim Dół też wygląda obiecująco

Cytat:
Napisane przez tinyheart Pokaż wiadomość
O nie czuje się osamotniona :P Widzę, że nie tylko my planujemy ślub bez oficjalnych zaręczyn :P Trzymam kciuki i ja za 05.08.. No i sama też siedzę jak na szpilkach cały czas i czekam na ten obiecany od roku pierścionek
sorki, ze tak zapytam, ale: co bedzie jak sie nie doczekasz?

Cytat:
Napisane przez alloffkowa Pokaż wiadomość
heeej !!!
wczoraj tż mi powiedział że on jednak woli tą pierwszą salę, wali opinie innych , jeśli pójdziemy tam na obiad, jakoś na początku sierpnia się może wybierzemy i będzie nam smakować to bierzemy tą salę
może 7 sierpnia pójdziemy bo mamy 4,5 roku
Pysia trzymam kciuki za oświadczyny

---------- Dopisano o 07:48 ---------- Poprzedni post napisano o 07:39 ----------

aaa dziś mija 8 miesięcy od zaręczyn
zaraz będzie rok, ahhhh!!
gratki szybko leci, co?

wczoraj spedziłam popołudnie na szukaniu konkretnych dekoracji na sale. Mam fajny pomysł na winietki żeglarskie, pościągałam papiery z kotwicami, wąsy i usta, które sie nakleja na patyk i są do zdjęć Monogramy z kotwicą na koperty do zaproszeń i prawie mam numery stołów. Idę szukać dalej

Verunka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-28, 08:56   #2053
kroooliczek89
Zakorzenienie

GG do kroooliczek89

Cytat:
Napisane przez poznanianka1990 Pokaż wiadomość
krooliczek, ogólnie sala jest ok. Ja jej nie wybrałam, bo część mojej rodziny uważa ją za najlepszą i och ach, jakby innych nie było, bo oni zawsze tam różne imprezy rodzinne robią - kuzynka miała tam swoją 18stkę, potem wesele i potem jej brat miał tam 18stkę.
Minus taki, że są dwie sale, a więc dwa wesela równocześnie co mi się nie podoba Ogród też jest wspólny...

Mój tata był jeszcze w zeszłym roku tam na weselu i zauważył taką różnicę, że na weselu kuzynki kelnerzy chodzili jak przecinaki, a na tym drugim kiepsko z obsługą, więc trzeba ich pilnować (u mojej kuzynki jej mama pilnowała, żeby wszystko było na tip top).
Cena moim zdaniem przystępna - ja mam wesele poza Poznaniem, a płacę 190zł.

Jeśli Wam się podoba to ją zaklepcie, a tamtemu facetowi nic nie mówcie.
A powiedz mi jak jest drugie wesele jednocześnie, to gdzie jest wejście na drugą salę? Mam nadzieję, że nie gdzieś przy naszym? Bo my oglądaliśmy tylko tę małą salę dla naszej liczby gości.
I co wtedy z toaletami? Są tylko dla nas czy dla obu wesel?

Razem od 27.06.2008r
Zaręczeni: 25.05.2012r
Wedding
kroooliczek89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-28, 09:02   #2054
cikulada
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Verunka Pokaż wiadomość
oolalala!!! Cudny gorset, kocham takie i powiem, ze świetnie Ci w nim Dół też wygląda obiecująco
Ale to nie ja jestem na tym zdjęciu Zdjęcie gorsetu znalazłam na internecie bo nie pozwolili mi robić zdjęć, więc szukałam podobnych sukien żeby wytłumaczyć jak wyglądała ta, w której wyglądałam całkiem nieźle ale skreśliłam ją przez to, że nie można usunąć z niej kilku dodatków które mi osobiście w ogóle się nie podobają i według mnie psują efekt ładnej sukni.

Stary 2013-07-28, 09:04   #2055
Verunka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez cikulada Pokaż wiadomość
Ale to nie ja jestem na tym zdjęciu Zdjęcie gorsetu znalazłam na internecie bo nie pozwolili mi robić zdjęć, więc szukałam podobnych sukien żeby wytłumaczyć jak wyglądała ta, w której wyglądałam całkiem nieźle ale skreśliłam ją przez to, że nie można usunąć z niej kilku dodatków które mi osobiście w ogóle się nie podobają i według mnie psują efekt ładnej sukni.
eee myslałam, ze to na Tobie no ale kiecka ładna

Verunka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-28, 09:05   #2056
pysia1987
Zakorzenienie

GG do pysia1987

Cytat:
Napisane przez tinyheart Pokaż wiadomość
O fajnie ja tez myslalam, ze tylko jeszcze ja nie mam pierscionka

Cytat:

sorki, ze tak zapytam, ale: co bedzie jak sie nie doczekasz?
Doczeka się

będę mamą

kierowca od 7.02.2012
Stary 2013-07-28, 10:09   #2057
cikulada
Zadomowienie

Cytat:
eee myslałam, ze to na Tobie no ale kiecka ładna
No niestety nie na mnie

Pysia trzymam kciuki żeby Twój TŻ wykonał ten kolejny krok

Stary 2013-07-28, 10:16   #2058
Isusia91
Raczkowanie

Witam życzę miłego dnia
i sama zaraz spadam nad wodę
Stary 2013-07-28, 10:16   #2059
e78ea2ce4b6c03f1c01eeedcbea21d52971ed141
Konto usunięte

witam sie nareszcie wolne. a ja jak zwykle wstalam o 6 ;/
e78ea2ce4b6c03f1c01eeedcbea21d52971ed141 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-28, 10:19   #2060
ana909
Erudycja

pff mialam sie opalac.. 33 stopnie... bezchmurne niebo... a tu LEJE JAK CHOLERA :P a w pogodzie jak nic dalej twierdza ze świeci słoneczko :P
Stary 2013-07-28, 10:21   #2061
e78ea2ce4b6c03f1c01eeedcbea21d52971ed141
Konto usunięte

Cytat:
pff mialam sie opalac.. 33 stopnie... bezchmurne niebo... a tu LEJE JAK CHOLERA :P a w pogodzie jak nic dalej twierdza ze świeci słoneczko :P
bo to nie deszcz tylko opad konwekcyjny
e78ea2ce4b6c03f1c01eeedcbea21d52971ed141 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-28, 10:22   #2062
anannke
Zakorzenienie

Cytat:
wczoraj spedziłam popołudnie na szukaniu konkretnych dekoracji na sale. Mam fajny pomysł na winietki żeglarskie, pościągałam papiery z kotwicami, wąsy i usta, które sie nakleja na patyk i są do zdjęć Monogramy z kotwicą na koperty do zaproszeń i prawie mam numery stołów. Idę szukać dalej
o masz jakieś fajne strony skąd można ściągnąć sobie wzór i stworzyć nomogram?

nie trzeba być IDEALNYM, żeby IDEALNIE do siebie pasować…
anannke jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-28, 10:26   #2063
ana909
Erudycja

[1=e78ea2ce4b6c03f1c01eeed cbea21d52971ed141;4198639 4]bo to nie deszcz tylko opad konwekcyjny [/QUOTE]

och tak, masz racje w sumie... tylko ciekawe kiedy to się skonczy :P niebo całe ciemne ;/ gdzie ja znajde to słońce... naobiecywali piekny upalny weekend a tu co
Stary 2013-07-28, 10:38   #2064
pysia1987
Zakorzenienie

GG do pysia1987

Ja własnie ide golic nogi, a potem jedziemy do domu rodzicow Tżta sie opalac teście wyjechali na wakacje, wiec luzik moze babcia wpadnie popoludniu, ale ostatnio jest dla mnie bardzo mila, wiec sie nie przejmuje i dzis dopiero po tygodniu regularnych cwiczec robie sobie odpoczynek bo miesnie musza kiedys wypocząć

będę mamą

kierowca od 7.02.2012
Stary 2013-07-28, 10:50   #2065
ana909
Erudycja

Dzień
+38°C
Odczuwalna t. +42°C :P ciekawe, tak ma byc jutro u mnie :P

---------- Dopisano o 10:50 ---------- Poprzedni post napisano o 10:40 ----------

http://demotywatory.pl/4175815/Lubis...ac-na-krawedzi
Stary 2013-07-28, 10:55   #2066
alloffkowa
Zakorzenienie

Cytat:
u mnie ukrop, ale niebo zachmurzone :P więc może tez popada
Cytat:
Dzień
+38°C
Odczuwalna t. +42°C :P ciekawe, tak ma byc jutro u mnie :P

---------- Dopisano o 10:50 ---------- Poprzedni post napisano o 10:40 ----------

http://demotywatory.pl/4175815/Lubis...ac-na-krawedzi
bieeedna kicia
Oliwka 21.07.2016
alloffkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-28, 11:04   #2067
ana909
Erudycja

Dobra dziewczyny dzisiaj żegnam sie z wizażem bo jak tak dalej pójdzie, bede nie tylko top gadułą, ale i mega... mam zdecydowanie za duzo dostepu do internetu. Ide na obiad do siostry (czyt. ide zrobic obiad u siostry)

do wieczorka lub do jutra :P
Stary 2013-07-28, 11:12   #2068
say-hello
Zakorzenienie

Odp: Jeśli nie chcesz ślubnej zguby, nie sprzeciwiaj mi się Luby! PM2014 cz.16

W końcu mam nowy telefon i witam się z aplilacji ) mogę was teraz nadrabiać cały weekend chillujemy z tż nad jeziorem i ładujemy akumulatory na następny tydzień zaraz trochę nadrobię i poczytam o czym pisałyście.

say-hello jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-28, 11:26   #2069
KaEs
Wtajemniczenie

Dot.: Odp: Jeśli nie chcesz ślubnej zguby, nie sprzeciwiaj mi się Luby! PM2014 cz.16

witam się i ja!

Cikulada ładny ten gorsecik! ten kwiot jedynie by mi przeszkadzał

Cytat:
Napisane przez say-hello Pokaż wiadomość
W końcu mam nowy telefon i witam się z aplilacji ) mogę was teraz nadrabiać cały weekend chillujemy z tż nad jeziorem i ładujemy akumulatory na następny tydzień zaraz trochę nadrobię i poczytam o czym pisałyście.

Ja też bym chętnie pojechała nad jezioro, ale obawiam się że przy takiej temp. mogłabym się tylko sparzyć, więc wolę nie wychodzić dziś z domu a wieczorem gdy się już chłodniej zrobi pogrillujemy i wsio

mieć wesele w taki upalny weekend

KaEs jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-28, 11:35   #2070
anannke
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez KaEs Pokaż wiadomość
Ja też bym chętnie pojechała nad jezioro, ale obawiam się że przy takiej temp. mogłabym się tylko sparzyć, więc wolę nie wychodzić dziś z domu a wieczorem gdy się już chłodniej zrobi pogrillujemy i wsio

mieć wesele w taki upalny weekend
ja też chronię się dziś w domu

Co do wesela to chyba bym umarła... masakra... nie wyobrażam sobie topić się w sukni ślubnej a PM w garniturze w taką pogodę.. na pewno byłoby ciężko wytrzymać - a goście też pewnie nie bawiliby się dobrze a starsze osoby słabo się czuły...

Ale czekamy na relację - jedna z naszych przyszłych PM balowała wczoraj na weselu

nie trzeba być IDEALNYM, żeby IDEALNIE do siebie pasować…
anannke jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości