Filmiki urodowe na YT, część XIV + offtopowe ploty - Strona 26 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-07-28, 11:55   #751
TheDocha
Dossisława I

Dot.: Filmiki urodowe na YT, część XIV + offtopowe ploty

http://www.youtube.com/user/avonpolska

na tym kanale są filmiki Hani.
TheDocha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-28, 12:01   #752
201607131106
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez evvelinek Pokaż wiadomość
ma posłuchać rad i je zastosować? przecież to będzie lizusostwo po całości - co chwile ktoś tak pisze jak się pojawia temat Kajmanowej..
Co tu się w ogóle stało? :P Kurczę, takie są uroki forum przecież, wypowiadają się różni ludzie mający różne zdania na dany temat. Kajmanowa, ktoś Cię tu krytykuje, a Ty się obrażasz na cały wątek? No kamaaaan. Super, że się tutaj wypowiadasz. Właśnie tez to odbieralam jako dodatkowe miejsce kontaktu z widzami.

Dziewczyny, słyszałyście o WIBOBOXIE? Dostaje/kupuje go jakaś vlogerka? Natknęłam się na wzmiankę o tym pudełku u Ewalucji na blogu. Zastanawiam się... Jesli to pudełko na zasadzie glossyboxa i tych innych to przecież Wibo jest łatwo dostępne, tanie i nie ma zbyt szerokiego asortymentu... Btw, widziałam ostatnio będąc gdzies przejazdem w jakimś malym markecie (typu Polomarket?) taki zestaw kosmetyków Wibo: chyba BBkrem, tusz, eyeliner i blyszczyk albo pomadke za 16-18 zł. Czyli wychodzi taniej niż kupujac te rzeczy osobno. W rossmannach też sa dostepne takie zestawy?
201607131106 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-28, 12:15   #753
patisia123
Zakorzenienie

wibo-box jest darmowy i otrzymują go co miesiąc ambasadorki Wibo.
patisia123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-28, 12:16   #754
TheDocha
Dossisława I

WiboBox dostają tylko ambasadorki
http://www.youtube.com/watch?v=KNjahY-dJSc
TheDocha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-28, 12:18   #755
201607131106
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez patisia123 Pokaż wiadomość
wibo-box jest darmowy i otrzymują go co miesiąc ambasadorki Wibo.
Cytat:
Napisane przez TheDocha Pokaż wiadomość
WiboBox dostają tylko ambasadorki
http://www.youtube.com/watch?v=KNjahY-dJSc

Mhmmm.. Dzieki.
201607131106 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-28, 12:19   #756
Agata2205
Zadomowienie

Ja tam Kajmanową bardzo lubię może czasami ma jakieś braki wiedzy w danym temacie, ale bez przesady a jeśli mnie temat filmiku nie ciekawi jak np dobieranie stanika do dużego biustu (ciekawe czemu mnie to w ogóle nie interesuje hm.. już wiem- bo nie mam biustu ) to go po prostu nie oglądam co do udzielania się tutaj to chyba dobrze, że to robi, a nie tylko cdzyta i obsmarowuje na fejsie jak inne bjuti górki
Agata2205 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-28, 12:27   #757
evvelinek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jajajamajka Pokaż wiadomość
Co tu się w ogóle stało? :P Kurczę, takie są uroki forum przecież, wypowiadają się różni ludzie mający różne zdania na dany temat. Kajmanowa, ktoś Cię tu krytykuje, a Ty się obrażasz na cały wątek? No kamaaaan. Super, że się tutaj wypowiadasz. Właśnie tez to odbieralam jako dodatkowe miejsce kontaktu z widzami.

Dziewczyny, słyszałyście o WIBOBOXIE? Dostaje/kupuje go jakaś vlogerka? Natknęłam się na wzmiankę o tym pudełku u Ewalucji na blogu. Zastanawiam się... Jesli to pudełko na zasadzie glossyboxa i tych innych to przecież Wibo jest łatwo dostępne, tanie i nie ma zbyt szerokiego asortymentu... Btw, widziałam ostatnio będąc gdzies przejazdem w jakimś malym markecie (typu Polomarket?) taki zestaw kosmetyków Wibo: chyba BBkrem, tusz, eyeliner i blyszczyk albo pomadke za 16-18 zł. Czyli wychodzi taniej niż kupujac te rzeczy osobno. W rossmannach też sa dostepne takie zestawy?
rozchodzi się o to że niektórzy uskuteczniają jakieś 'napady' na Kajmanową, jedni piszą że to i tamto robi nie tak, powinna nad tym popracować, a inni że przychodzi i pyta o rady, bo chce się wszystkim podlizać i wszystkim podobać sama bym się wkurzyła.
tak swoja drogą, nawet jakby dziewczyna wzieła sobie to wszystko do serca i zrobiła tak jak jej tu wszyscy piszą, to i tak nie przypodoba się wszystkim nie wiem jak można w ogole wychodzić z takiego założenia, to nielogiczne nie da się podobac wszystkim, nawet mimo szczerych chęci, wiec z dupy te argumenty o podlizywaniu. jedyna vlogerka która potrafi normalnie gadać, a nie wojuje przez twittery czy inne takie, to jej robicie wodę z mózgu

a co do wibo boxa to chyba działa na zasadzie reklamy - blogerki dostają to jak i inne produkty do testowania i pokazują produkty na blogu zanim dana kolekcja wejdzie do sprzedaży chyba nie każdy moze sobie to od tak zamówić
evvelinek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-28, 12:51   #758
kkkkllll
Raczkowanie

Cytat:
rozchodzi się o to że niektórzy uskuteczniają jakieś 'napady' na Kajmanową, jedni piszą że to i tamto robi nie tak, powinna nad tym popracować, a inni że przychodzi i pyta o rady, bo chce się wszystkim podlizać i wszystkim podobać sama bym się wkurzyła.
tak swoja drogą, nawet jakby dziewczyna wzieła sobie to wszystko do serca i zrobiła tak jak jej tu wszyscy piszą, to i tak nie przypodoba się wszystkim nie wiem jak można w ogole wychodzić z takiego założenia, to nielogiczne nie da się podobac wszystkim, nawet mimo szczerych chęci, wiec z dupy te argumenty o podlizywaniu. jedyna vlogerka która potrafi normalnie gadać, a nie wojuje przez twittery czy inne takie, to jej robicie wodę z mózgu

a co do wibo boxa to chyba działa na zasadzie reklamy - blogerki dostają to jak i inne produkty do testowania i pokazują produkty na blogu zanim dana kolekcja wejdzie do sprzedaży chyba nie każdy moze sobie to od tak zamówić
Jakie znowu 'napady'? Ah, tak zapomniałam,że mówienie prawdy jest niewskazane bo jest odbierane jako ‘napaść’ na kogoś .
A tłumaczenie o błędach, że każdy je robi to i ja jest co najmniej śmieszne
kkkkllll jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-28, 12:54   #759
evvelinek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kkkkllll Pokaż wiadomość
Jakie znowu 'napady'? Ah, tak zapomniałam,że mówienie prawdy jest niewskazane bo jest odbierane jako ‘napaść’ na kogoś .
napisałam co miałam na myśli i jak za każdym razem przy podniesieniu tematu Kajmanowej bądz jej pojawieniu się na wątku ktoś pisze że się podlizuje to dla mnie to jest napastliwe, dla Ciebie nie?
Stary 2013-07-28, 13:14   #760
kkkkllll
Raczkowanie

Cytat:
napisałam co miałam na myśli i jak za każdym razem przy podniesieniu tematu Kajmanowej bądz jej pojawieniu się na wątku ktoś pisze że się podlizuje to dla mnie to jest napastliwe, dla Ciebie nie?
A widzisz i tu trafiasz w sedno. Ale ona sama do tego doprowadza,że jej zachowanie na tym wątku odbierane tak a nie inaczej. I wcale mnie to nie dziwi, bo udziela się w dyskusji tylko w przypadku kiedy ktoś o niej coś wspomni.
Jeżeli już pokazuje swoją twarz w Internecie to mogła by zadbać o takie ‘detale’ jak błędy. Nie uważasz ,że to odrobinę wstyd ?
Stary 2013-07-28, 13:20   #761
Labirynth
Zakorzenienie

http://www.youtube.com/watch?v=dYdYip6gchc

Coś w klimacie, ciekawe jak tam lovically się bawi
Stary 2013-07-28, 13:20   #762
Gofrzyca
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Amerie Pokaż wiadomość
Kurcze.....skąd Ty takie perełki wynajdujesz
z fb znajomych

Cytat:
Napisane przez 201705291006 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
ale te dziewczyny mają milion filmików typu tag, haule i inne bzdety, ty masz konkretne rzeczy? Pytam bo przyznaje się bez bicia że nie wiem co kręcisz.
Zatrzasnęłaś je na klucz, wystawiłaś mnie na bruk.
Choć rację masz, że nie znasz mnie,
jak mogłaś tak dać wkręcić się.
Gofrzyca jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-28, 13:24   #763
evvelinek
Zakorzenienie

Cytat:
A widzisz i tu trafiasz w sedno. Ale ona sama do tego doprowadza,że jej zachowanie na tym wątku odbierane tak a nie inaczej. I wcale mnie to nie dziwi, bo udziela się w dyskusji tylko w przypadku kiedy ktoś o niej coś wspomni.
Jeżeli już pokazuje swoją twarz w Internecie to mogła by zadbać o takie ‘detale’ jak błędy. Nie uważasz ,że to odrobinę wstyd ?
nie mam nic do tego, że ktoś wskazuje jakiejś ytbowiczce co jest nie tak, szczególnie wtedy gdy można liczyć na odpowiedź z jej strony - jaka ona będzie i jakie wnioski Kajmanowa wyciągnie z tego co tu przeczyta to już inna sprawa. nie rozumiem tylko tego "dołowania" dziewczyny przy użyciu naciąganych argumentów, które nie mają oparcia w rzeczywistości. w żadnym razie nie uważam, że to że pisze z nami najczęsciej wtedy gdy poruszany jest jej temat jest oznaka lizusostwa to naturalne zachowanie, gdy ktoś Cie wywołuje do tablicy, a że nie obgaduje z nami codziennie i intensywnie koleżanek po fachu jest niejako zrozumiałe. niemniej wypowiadała się nieraz w dyskusjach które nie dotyczyły jej kanału, także ja nadal nie widzę powodu dla tak daleko idących oskarżeń i wbijania szpili
Stary 2013-07-28, 13:34   #764
evvelinek
Zakorzenienie

Cytat:
Treść usunięta
ja mam dla Ciebie receptę konkurs dla widzów dobry na wszystko
np. taki w którym nagrodą będą dobre kosmetyki do włosów, które ciezko dostac w regularnej sprzedazy i nie mówie tu o drozyznach jakiś oczywiście! wszyscy wiemy że są różne perełki po taniości, do których nie kazdy ma dostęp( wiem po sobie) można tez zebrac np 3 produkty, czy 4 w zależności do jakiego typu włosów sie nadają i zrobic 4 zwyciezców, kazdy po jednym oczywiście jeśli masz do tego zdrowie i możliwości

---------- Dopisano o 13:34 ---------- Poprzedni post napisano o 13:30 ----------

Cytat:
Treść usunięta
to ja za Niemodnymi powtórzę: Nie wierzę Miodkowi

a tak serio, to to jest właśnie sedno przy takich kwestiach - siądź i sama nagraj zmienia się perspektywa i spojrzenie na kwestie autoprezentacji i odruchów wszelkiej maści
Stary 2013-07-28, 13:50   #765
ladymln
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez KathleenAnn Pokaż wiadomość
Nie masz się rozwodzić na temat błędów językowych, tylko masz ich nie popełniać. Bo to, że się u Ciebie pojawiają to nie jest oznaka tego, że jesteś "normalnym" człowiekiem - cokolwiek to znaczy, tylko, że nie znasz zasad polskiej gramatyki i akcentowania - te pudełko i kosmeTYYki osłabia.

Fajnie, że z nami tutaj "rozmawiasz", ale mam wrażenie że tylko się odnosisz i wyjaśniasz, ale już przemyśleń brak. Nie pierwszy raz pisałam Ci, że mówisz z błędami, to zamiast zasięgnąć wiedzy na ten temat, starać się poprawić w kolejnych filmikach piszesz komentarz w stylu "czego Ty ode mnie chcesz, każdy mówi źle".

Lubię Twoje filmiki, abstrahując od tych wszystkich lipcowych, z których na palcach jednej ręki można policzyć te wartościowe, bo reszta to typowe "zapchaj-dziury", np. film o torebce plażowej nagrywany prawie przy świeczce. Tylko zamiast "rozmawiać" z nami i tłumaczyć się, weź sobie do serca to co piszemy i staraj się zmieniać na lepsze. Bo z samego wyjaśniania nam o co Ci chodzi pożytku nie będzie.
Jeszcze jakieś rozkazy dla Kajmanowej, co MA robić?
Zdajesz sobie sprawę ilu ludzi popełnia błędy? Ty nigdy żadnego nie popełniłaś? Wyluzuj. Ja w Twojej wypowiedzi też widzę błędy...

Ja podpinam się pod wszystko, co napisała evvelinek. Kajmanowa przychodzi tu, stara się dyskutować, interesuje się, co robi źle- no to się podlizuje. Szusz ma w dupie, że ma tragiczny makijaż i jej filmiki to tylko czysty biznes, same sponsorowane, nic niewnoszące zapchajdziury, Karolina też "nagrywająca" reklama i też ma głęboko gdzieś, co tu piszemy. Jedna Kajmanowa ma odwagę tu napisać i jeszcze się pyta, co jest nie tak-to lizus. No ludzie, to jedna z niewielu normalnych, takich swojskich youtubowiczek, nie skupiających się jedynie na zarabianiu i na tym, że hajs musi się zgadzać. Co się jej tak uczepiłyście.
I tak, zaraz odezwą się głosy, że "ja odkąd skończyłam 8 miesięcy i nauczyłam się sprawnego chwytania pracuję w chińskiej fabryce tekstyliów, żeby zarobić na swoje zachcianki" - ale nie każdy musi pracować w takim wieku, sorry.
ladymln jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-28, 13:55   #766
Adamantium01
Karo

też nie czaję

Adamantium01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-28, 14:01   #767
Urquinaona
Raczkowanie

Cytat:
Treść usunięta
Jesteś ładna, miła, mądra i ładnie się wysławiasz, ale wydaje mi się, że problem polega na tym, że 90% Twoich filmików dotyczy włosów, przez co ciężko na Ciebie trafić, gdyż zawężasz grono odbiorców do włosomaniaczek. Jeśli ktoś będzie oglądał filmik o pielęgnacji włosów, Twoje video powinno się pojawić w propozycjach. Może nagrasz jakiś popularny tag? Na zagranicznych videoblogach widziałam całkiem ciekawy "Beauty things I suck at"

Cytat:
Zgadzam się z Tobą i mam wrażenie, że reakcje Karoliny na "napady" ze strony widzów najbardziej napędzają kolejną falę krytyki. Przecież zamysł był taki, by pomagać sobie nawzajem i słuchać tego, co druga strona ma do powiedzenia - skoro my prosimy Kajmanową o radę w sprawie jakiegoś kosmetyku, byłoby miło, gdyby także chciała wysłuchać naszych sugestii odnośnie spraw technicznych i wyrażała chęć zmiany na lepsze. Co za różnica, czy dyskusja odbywa się tutaj czy na yt, skoro wszędzie każdy ma dostęp do tych postów, bo nie jest to to jakaś tajna grupa na fb, do której dostęp mają tylko nieliczni? Nikt po nikim nie jedzie dla poprawy humoru (przynajmniej ja nie mam takiego zamiaru), tylko pisze co mu się podoba, a co nie.
To, że ktoś popełnia błędy językowe (a robi to prawie każdy, świadomie lub nie), nie odbiera mu prawa do tego, by poprawiać innych, jednak po co zawile się tłumaczyć, skoro wystarczy napisać: "Ok, na przyszłość postaram się o tym pamiętać"? Zostałoby to zupełnie inaczej odebrane.

Cytat:
Napisane przez Labirynth Pokaż wiadomość
http://www.youtube.com/watch?v=dYdYip6gchc

Coś w klimacie, ciekawe jak tam lovically się bawi
Ooo, szukałam czegoś takiego, bo możliwe, że tam pojadę, tylko wszystko zależy od tego, czy nagle nie zaskoczy mnie okres :/ Pewnie jak na złość mi się spóźni, a nie wyobrażam sobie zabawy z tamponami w środku lasu (

Książki, filmy, Chodakowska:
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post45780161

Edytowane przez Urquinaona
Czas edycji: 2013-07-28 o 14:02
Urquinaona jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-28, 14:03   #768
dziad kalwaryjski
Zadomowienie

No własnie nie da się wszytskim zrobić dobrze i właśnie dlatego Kajmanowa powinna przestać próbować się wszytskim tutaj przypodobać i na siłę się tłumaczyć, bo to właśnie wypada słabo Fajnie, że tutaj się udziela i ponoć (jak mówiłam nie oglądam) rady dziewczyn bierze do serca, to się chwali, ale jeśli faktycznie jest tak, że tutaj się tłumaczy, a w komentarzach olewa, lub odpisuje, że "co z tego" to znowu słabo... Jednym słowem nie ma się co przejmować za bardzo (coś zawsze żeby nie być później drugą szusz) tylko robić swoje

Co do Melevis to ja ją bardzo lubię, uważam za zasługuje na dużo więcej widzów niż taka szusz czy Karolina. Jej filmiki są rzeczowe, na temat. Dodatkowo chyba zawsze odpowiada pytania. Ładnie się wypowiada, ma piekne włosy i w ogóle jest śliczna Myślę, że mogłabyś np zrobić różne filmiki typu haul, denko, ale w własnym stylu. Np w filmiku typu haul możesz pokazać co nabyłaś ciekawego do włosów w ostatnim czasie, gdzie, za ile, co to ma zrobić i przeanalizować (tylko dobrze) skład, powiedzieć dla kogo to by było dobre, jakie ma opinie itp, a następnie za jakiś czas zrobić odpowiedz do tego filmiku- recenzję zbiorczą zakupów Myślę, że za taką formę filmiku zakupowego by się widzowie nie obrazili Albo zrobić vlog, ale taki, który będzie kładł nacisk na włosy, jak się z nimi obchodzisz w ciągu dnia (choć to raczej jednorazowy pomysł i pod warunkiem, że masz jakieś ciekawe codzienne triki). Dobrym pomysłem będzie też rozdanie, ale to pomysł raczej na nabicie sobie liczby, raczej nie konkretnych widzów.
złociste jak len.
I przyszedł do niej grajek,
na skrzypcach zaczął grać
i mówi: Pójdź, królewno
konwalie ze mną rwać.

Pójdź, pójdź...

Edytowane przez dziad kalwaryjski
Czas edycji: 2013-07-28 o 14:05
dziad kalwaryjski jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-28, 14:06   #769
szeptserca
Zadomowienie

GG do szeptserca

Tak, powinnyśmy być zaszczycone, że raczyła się tutaj pojawić i coś do nas napisać Błagam, ja traktuję te dziewczyny jak normalne osoby i nie mam zamiaru dziękować i bić pokłonów którejś, że znalazła czas by się tutaj udzielić. Każda z nas ma chyba jakieś zajęcia, pracę, szkołę czy cokolwiek innego. Z wypowiedzi kajmanowej mam wrażenie jakby mówiła "cieszcie się, że w ogóle tutaj zajrzałam i zechciałam coś napisać". Może się mylę, ale tak to odebrałam.
Słowa są największym oszustwem, na jakie faceci nas nabierają. Myślałaś, że poznałaś anioła, bo mówi do ciebie wszystkie te cholernie ważne słowa? Głupia. Anioły po prostu są, nie muszą nic mówić, nie udają, że cię znają. Nie muszą. Są, gdy ich potrzebujesz. Anioły są tylko dla ciebie.
włosy:71->80
szeptserca jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-28, 14:07   #770
Vampi_z_piekla_rodem
Zakorzenienie

A co my jakieś guru ortografii i polszczyzny, że reszta ma nas się słuchać i zmieniać na lepsze? co za żal...

"Give me reason but don't give me choice.
'Cause I'll just make the same mistake again.."
Vampi_z_piekla_rodem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-28, 14:10   #771
ladymln
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Vampi_z_piekla_rodem Pokaż wiadomość
A co my jakieś guru ortografii i polszczyzny, że reszta ma nas się słuchać i zmieniać na lepsze? co za żal...
Dokładnie.

---------- Dopisano o 14:10 ---------- Poprzedni post napisano o 14:08 ----------

Cytat:
Napisane przez szeptserca Pokaż wiadomość
Tak, powinnyśmy być zaszczycone, że raczyła się tutaj pojawić i coś do nas napisać Błagam, ja traktuję te dziewczyny jak normalne osoby i nie mam zamiaru dziękować i bić pokłonów którejś, że znalazła czas by się tutaj udzielić. Każda z nas ma chyba jakieś zajęcia, pracę, szkołę czy cokolwiek innego. Z wypowiedzi kajmanowej mam wrażenie jakby mówiła "cieszcie się, że w ogóle tutaj zajrzałam i zechciałam coś napisać". Może się mylę, ale tak to odebrałam.
Nie no lepiej, jak nas czytają z przyczajki, a potem rzucają aluzjami i pretensjami w filmikach, na fb, twitterze i gdzie tam tylko ich internet poniesie.
I tak, zaraz odezwą się głosy, że "ja odkąd skończyłam 8 miesięcy i nauczyłam się sprawnego chwytania pracuję w chińskiej fabryce tekstyliów, żeby zarobić na swoje zachcianki" - ale nie każdy musi pracować w takim wieku, sorry.
ladymln jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-28, 14:12   #772
Adamantium01
Karo

rozumiem, że lepiej udawać, że się w ogóle na wątek nie zagląda

Stary 2013-07-28, 14:13   #773
szeptserca
Zadomowienie

GG do szeptserca

Nie, ale przestańmy robić z nich celebrytki, bo duży wpływ na ich późniejsze zachowanie ma to, jak je traktujemy.
Słowa są największym oszustwem, na jakie faceci nas nabierają. Myślałaś, że poznałaś anioła, bo mówi do ciebie wszystkie te cholernie ważne słowa? Głupia. Anioły po prostu są, nie muszą nic mówić, nie udają, że cię znają. Nie muszą. Są, gdy ich potrzebujesz. Anioły są tylko dla ciebie.
Stary 2013-07-28, 14:14   #774
Adamantium01
Karo

nie uważam Kajmanowej za celebrytkę, a szusz, karolinę i resztę bandy już tak, bo tak właśnie się zachowują

Stary 2013-07-28, 14:16   #775
kkkkllll
Raczkowanie

Cytat:
nie mam nic do tego, że ktoś wskazuje jakiejś ytbowiczce co jest nie tak, szczególnie wtedy gdy można liczyć na odpowiedź z jej strony - jaka ona będzie i jakie wnioski Kajmanowa wyciągnie z tego co tu przeczyta to już inna sprawa. nie rozumiem tylko tego "dołowania" dziewczyny przy użyciu naciąganych argumentów, które nie mają oparcia w rzeczywistości. w żadnym razie nie uważam, że to że pisze z nami najczęsciej wtedy gdy poruszany jest jej temat jest oznaka lizusostwa to naturalne zachowanie, gdy ktoś Cie wywołuje do tablicy, a że nie obgaduje z nami codziennie i intensywnie koleżanek po fachu jest niejako zrozumiałe. niemniej wypowiadała się nieraz w dyskusjach które nie dotyczyły jej kanału, także ja nadal nie widzę powodu dla tak daleko idących oskarżeń i wbijania szpili
Ale ja jestem daleka od wbijania komukolwiek szpili. Niech robi to na co ma ochotę a ja nie muszę tego oglądać

Cytat:
Treść usunięta
Tak, poważnie. Wiem, że nikt nie jest profesorem Miodkiem, ale wybacz jeżeli ktoś powtarza notorycznie te same błędy pomimo zwracania uwagi i o zgrozo po/lub w trakcie studiów humanistycznych to dla niego nie powinien to być detal tylko normalność.
Stary 2013-07-28, 14:17   #776
szeptserca
Zadomowienie

GG do szeptserca

Cytat:
Napisane przez Adamantium01 Pokaż wiadomość
nie uważam Kajmanowej za celebrytkę, a szusz, karolinę i resztę bandy już tak, bo tak właśnie się zachowują
No właśnie, a jak myślisz, dlaczego? To ludzie, ich komentarze i zachowania mają wpływ na to, że później woda sodowa uderza im do głowy i zamiast kręcić filmiki dla nas, kręcą je dla siebie.
Stary 2013-07-28, 14:18   #777
Adamantium01
Karo

Cytat:
Ale ja jestem daleka od wbijania komukolwiek szpili. Niech robi to na co ma ochotę a ja nie muszę tego oglądać

Tak, poważnie. Wiem, że nikt nie jest profesorem Miodkiem, ale wybacz jeżeli ktoś powtarza notorycznie te same błędy pomimo zwracania uwagi i o zgrozo po/lub w trakcie studiów humanistycznych to dla niego nie powinien to być detal tylko normalność.

w jednym zdaniu piszesz coś, by potem w drugim temu zaprzeczyć :/

Edytowane przez Adamantium01
Czas edycji: 2013-07-28 o 14:20
Stary 2013-07-28, 14:20   #778
szeptserca
Zadomowienie

GG do szeptserca

Traktując je jak celebrytki sprawiamy, że z czasem zaczynają się tak zachowywać i za nie się uważać.

Mógłby mi ktoś wytłumaczyć/podać link gdzie "Mona Malpacita" klnie na dzieci?

Edytowane przez szeptserca
Czas edycji: 2013-07-28 o 14:27
Stary 2013-07-28, 14:29   #779
kkkkllll
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Adamantium01 Pokaż wiadomość
w jednym zdaniu piszesz coś, by potem w drugim temu zaprzeczyć :/
Gdzie ty tu widzisz zaprzeczenie ?
Stary 2013-07-28, 14:31   #780
evvelinek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez szeptserca Pokaż wiadomość
No właśnie, a jak myślisz, dlaczego? To ludzie, ich komentarze i zachowania mają wpływ na to, że później woda sodowa uderza im do głowy i zamiast kręcić filmiki dla nas, kręcą je dla siebie.
o nie nie kochana to nie ludzie, to pieniądze.

---------- Dopisano o 14:31 ---------- Poprzedni post napisano o 14:30 ----------

Cytat:
o szpili było ogólnie
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości