|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#751 |
|
Dossisława I
|
Dot.: Filmiki urodowe na YT, część XIV + offtopowe ploty
http://www.youtube.com/user/avonpolska
na tym kanale są filmiki Hani. |
|
|
|
#752 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Super, że się tutaj wypowiadasz. Właśnie tez to odbieralam jako dodatkowe miejsce kontaktu z widzami.Dziewczyny, słyszałyście o WIBOBOXIE? Dostaje/kupuje go jakaś vlogerka? Natknęłam się na wzmiankę o tym pudełku u Ewalucji na blogu. Zastanawiam się... Jesli to pudełko na zasadzie glossyboxa i tych innych to przecież Wibo jest łatwo dostępne, tanie i nie ma zbyt szerokiego asortymentu... Btw, widziałam ostatnio będąc gdzies przejazdem w jakimś malym markecie (typu Polomarket?) taki zestaw kosmetyków Wibo: chyba BBkrem, tusz, eyeliner i blyszczyk albo pomadke za 16-18 zł. Czyli wychodzi taniej niż kupujac te rzeczy osobno. W rossmannach też sa dostepne takie zestawy?
|
|
|
|
|
#753 |
|
Zakorzenienie
|
wibo-box jest darmowy i otrzymują go co miesiąc ambasadorki Wibo.
|
|
|
|
#754 |
|
Dossisława I
|
WiboBox dostają tylko ambasadorki
http://www.youtube.com/watch?v=KNjahY-dJSc |
|
|
|
#755 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Mhmmm.. Dzieki. |
|
|
|
|
#756 |
|
Zadomowienie
|
Ja tam Kajmanową bardzo lubię
może czasami ma jakieś braki wiedzy w danym temacie, ale bez przesady a jeśli mnie temat filmiku nie ciekawi jak np dobieranie stanika do dużego biustu (ciekawe czemu mnie to w ogóle nie interesuje hm.. już wiem- bo nie mam biustu ) to go po prostu nie oglądam co do udzielania się tutaj to chyba dobrze, że to robi, a nie tylko cdzyta i obsmarowuje na fejsie jak inne bjuti górki
|
|
|
|
#757 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak swoja drogą, nawet jakby dziewczyna wzieła sobie to wszystko do serca i zrobiła tak jak jej tu wszyscy piszą, to i tak nie przypodoba się wszystkim nie wiem jak można w ogole wychodzić z takiego założenia, to nielogiczne ![]() a co do wibo boxa to chyba działa na zasadzie reklamy - blogerki dostają to jak i inne produkty do testowania i pokazują produkty na blogu zanim dana kolekcja wejdzie do sprzedaży |
|
|
|
|
#758 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A tłumaczenie o błędach, że każdy je robi to i ja jest co najmniej śmieszne
|
|
|
|
|
#759 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i jak za każdym razem przy podniesieniu tematu Kajmanowej bądz jej pojawieniu się na wątku ktoś pisze że się podlizuje to dla mnie to jest napastliwe, dla Ciebie nie?
|
|
|
|
|
#760 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Jeżeli już pokazuje swoją twarz w Internecie to mogła by zadbać o takie ‘detale’ jak błędy. Nie uważasz ,że to odrobinę wstyd ? |
|
|
|
|
#761 |
|
Zakorzenienie
|
http://www.youtube.com/watch?v=dYdYip6gchc
Coś w klimacie, ciekawe jak tam lovically się bawi
|
#762 |
|
Zakorzenienie
|
z fb znajomych
![]() ale te dziewczyny mają milion filmików typu tag, haule i inne bzdety, ty masz konkretne rzeczy? Pytam bo przyznaje się bez bicia że nie wiem co kręcisz.
|
|
#763 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to naturalne zachowanie, gdy ktoś Cie wywołuje do tablicy, a że nie obgaduje z nami codziennie i intensywnie koleżanek po fachu jest niejako zrozumiałe. niemniej wypowiadała się nieraz w dyskusjach które nie dotyczyły jej kanału, także ja nadal nie widzę powodu dla tak daleko idących oskarżeń i wbijania szpili
|
|
|
|
|
#764 |
|
Zakorzenienie
|
ja mam dla Ciebie receptę
konkurs dla widzów dobry na wszystko np. taki w którym nagrodą będą dobre kosmetyki do włosów, które ciezko dostac w regularnej sprzedazy można tez zebrac np 3 produkty, czy 4 w zależności do jakiego typu włosów sie nadają i zrobic 4 zwyciezców, kazdy po jednym oczywiście jeśli masz do tego zdrowie i możliwości ![]() ---------- Dopisano o 13:34 ---------- Poprzedni post napisano o 13:30 ---------- to ja za Niemodnymi powtórzę: Nie wierzę Miodkowi a tak serio, to to jest właśnie sedno przy takich kwestiach - siądź i sama nagraj
|
|
|
|
#765 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Zdajesz sobie sprawę ilu ludzi popełnia błędy? Ty nigdy żadnego nie popełniłaś? Wyluzuj. Ja w Twojej wypowiedzi też widzę błędy... Ja podpinam się pod wszystko, co napisała evvelinek. Kajmanowa przychodzi tu, stara się dyskutować, interesuje się, co robi źle- no to się podlizuje. Szusz ma w dupie, że ma tragiczny makijaż i jej filmiki to tylko czysty biznes, same sponsorowane, nic niewnoszące zapchajdziury, Karolina też "nagrywająca" reklama i też ma głęboko gdzieś, co tu piszemy. Jedna Kajmanowa ma odwagę tu napisać i jeszcze się pyta, co jest nie tak-to lizus. No ludzie, to jedna z niewielu normalnych, takich swojskich youtubowiczek, nie skupiających się jedynie na zarabianiu i na tym, że hajs musi się zgadzać. Co się jej tak uczepiłyście. |
|
|
|
|
#766 |
|
Karo
|
też nie czaję
|
#767 | ||
|
Raczkowanie
|
Jesteś ładna, miła, mądra i ładnie się wysławiasz, ale wydaje mi się, że problem polega na tym, że 90% Twoich filmików dotyczy włosów, przez co ciężko na Ciebie trafić, gdyż zawężasz grono odbiorców do włosomaniaczek. Jeśli ktoś będzie oglądał filmik o pielęgnacji włosów, Twoje video powinno się pojawić w propozycjach. Może nagrasz jakiś popularny tag? Na zagranicznych videoblogach widziałam całkiem ciekawy "Beauty things I suck at"
![]() Cytat:
To, że ktoś popełnia błędy językowe (a robi to prawie każdy, świadomie lub nie), nie odbiera mu prawa do tego, by poprawiać innych, jednak po co zawile się tłumaczyć, skoro wystarczy napisać: "Ok, na przyszłość postaram się o tym pamiętać"? Zostałoby to zupełnie inaczej odebrane. Cytat:
(
Kosmetyki (The Body Shop, pędzle Hakuro, Catrice, L'oreal, Biochemia Urody, Pharmaceris) https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post45779882 Książki, filmy, Chodakowska: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post45780161 Edytowane przez Urquinaona Czas edycji: 2013-07-28 o 14:02 |
||
|
|
|
#768 |
|
Zadomowienie
|
No własnie nie da się wszytskim zrobić dobrze i właśnie dlatego Kajmanowa powinna przestać próbować się wszytskim tutaj przypodobać i na siłę się tłumaczyć, bo to właśnie wypada słabo
Fajnie, że tutaj się udziela i ponoć (jak mówiłam nie oglądam) rady dziewczyn bierze do serca, to się chwali, ale jeśli faktycznie jest tak, że tutaj się tłumaczy, a w komentarzach olewa, lub odpisuje, że "co z tego" to znowu słabo... Jednym słowem nie ma się co przejmować za bardzo (coś zawsze żeby nie być później drugą szusz ) tylko robić swoje ![]() Co do Melevis to ja ją bardzo lubię, uważam za zasługuje na dużo więcej widzów niż taka szusz czy Karolina. Jej filmiki są rzeczowe, na temat. Dodatkowo chyba zawsze odpowiada pytania. Ładnie się wypowiada, ma piekne włosy i w ogóle jest śliczna Myślę, że mogłabyś np zrobić różne filmiki typu haul, denko, ale w własnym stylu. Np w filmiku typu haul możesz pokazać co nabyłaś ciekawego do włosów w ostatnim czasie, gdzie, za ile, co to ma zrobić i przeanalizować (tylko dobrze) skład, powiedzieć dla kogo to by było dobre, jakie ma opinie itp, a następnie za jakiś czas zrobić odpowiedz do tego filmiku- recenzję zbiorczą zakupów Myślę, że za taką formę filmiku zakupowego by się widzowie nie obrazili Albo zrobić vlog, ale taki, który będzie kładł nacisk na włosy, jak się z nimi obchodzisz w ciągu dnia (choć to raczej jednorazowy pomysł i pod warunkiem, że masz jakieś ciekawe codzienne triki ). Dobrym pomysłem będzie też rozdanie, ale to pomysł raczej na nabicie sobie liczby, raczej nie konkretnych widzów.
Raz królewna złotowłosa cudny miała sen, że splatała złote włosy, złociste jak len. I przyszedł do niej grajek, na skrzypcach zaczął grać i mówi: Pójdź, królewno konwalie ze mną rwać. Pójdź, pójdź... Edytowane przez dziad kalwaryjski Czas edycji: 2013-07-28 o 14:05 |
|
|
|
#769 |
|
Zadomowienie
|
Tak, powinnyśmy być zaszczycone, że raczyła się tutaj pojawić i coś do nas napisać
Słowa są największym oszustwem, na jakie faceci nas nabierają. Myślałaś, że poznałaś anioła, bo mówi do ciebie wszystkie te cholernie ważne słowa? Głupia. Anioły po prostu są, nie muszą nic mówić, nie udają, że cię znają. Nie muszą. Są, gdy ich potrzebujesz. Anioły są tylko dla ciebie. włosy:71->80 |
|
|
|
#770 |
|
Zakorzenienie
|
A co my jakieś guru ortografii i polszczyzny, że reszta ma nas się słuchać i zmieniać na lepsze? co za żal...
|
#771 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 14:10 ---------- Poprzedni post napisano o 14:08 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#772 |
|
Karo
|
rozumiem, że lepiej udawać, że się w ogóle na wątek nie zagląda
|
#773 |
|
Zadomowienie
|
Nie, ale przestańmy robić z nich celebrytki, bo duży wpływ na ich późniejsze zachowanie ma to, jak je traktujemy.
Słowa są największym oszustwem, na jakie faceci nas nabierają. Myślałaś, że poznałaś anioła, bo mówi do ciebie wszystkie te cholernie ważne słowa? Głupia. Anioły po prostu są, nie muszą nic mówić, nie udają, że cię znają. Nie muszą. Są, gdy ich potrzebujesz. Anioły są tylko dla ciebie. włosy:71->80 |
|
|
|
#774 |
|
Karo
|
nie uważam Kajmanowej za celebrytkę, a szusz, karolinę i resztę bandy już tak, bo tak właśnie się zachowują
|
#775 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Tak, poważnie. Wiem, że nikt nie jest profesorem Miodkiem, ale wybacz jeżeli ktoś powtarza notorycznie te same błędy pomimo zwracania uwagi i o zgrozo po/lub w trakcie studiów humanistycznych to dla niego nie powinien to być detal tylko normalność. |
|
|
|
|
#776 |
|
Zadomowienie
|
No właśnie, a jak myślisz, dlaczego? To ludzie, ich komentarze i zachowania mają wpływ na to, że później woda sodowa uderza im do głowy i zamiast kręcić filmiki dla nas, kręcą je dla siebie.
|
|
|
#777 | |
|
Karo
|
Cytat:
w jednym zdaniu piszesz coś, by potem w drugim temu zaprzeczyć :/
Świat dookoła jest jak makowe pole, narkotyczna łąka ![]() Edytowane przez Adamantium01 Czas edycji: 2013-07-28 o 14:20 |
|
|
|
|
#778 |
|
Zadomowienie
|
Traktując je jak celebrytki sprawiamy, że z czasem zaczynają się tak zachowywać i za nie się uważać.
Mógłby mi ktoś wytłumaczyć/podać link gdzie "Mona Malpacita" klnie na dzieci?
Słowa są największym oszustwem, na jakie faceci nas nabierają. Myślałaś, że poznałaś anioła, bo mówi do ciebie wszystkie te cholernie ważne słowa? Głupia. Anioły po prostu są, nie muszą nic mówić, nie udają, że cię znają. Nie muszą. Są, gdy ich potrzebujesz. Anioły są tylko dla ciebie. włosy:71->80 Edytowane przez szeptserca Czas edycji: 2013-07-28 o 14:27 |
|
|
|
#779 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#780 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 14:31 ---------- Poprzedni post napisano o 14:30 ---------- Cytat:
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:12.

Super, że się tutaj wypowiadasz. Właśnie tez to odbieralam jako dodatkowe miejsce kontaktu z widzami.
Btw, widziałam ostatnio będąc gdzies przejazdem w jakimś malym markecie (typu Polomarket?) taki zestaw kosmetyków Wibo: chyba BBkrem, tusz, eyeliner i blyszczyk albo pomadke za 16-18 zł. Czyli wychodzi taniej niż kupujac te rzeczy osobno. W rossmannach też sa dostepne takie zestawy?
) to go po prostu nie oglądam 

konkurs dla widzów dobry na wszystko

(