|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4471 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Buzi z rana i z wieczora, na TŻta zawsze jest dobra pora! TŻtów
White, oby CI anulowali, ale myślę, że nie powinno być problemu.
Pokaż torebkę! |
|
|
|
#4472 |
|
Pani żona :)
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Buzi z rana i z wieczora, na TŻta zawsze jest dobra pora! TŻtów
Zawsze mi mogą powiedzieć, że to moja wina, bo nie dopilnowałam tego, nie sprawdziłam, czy transakcja odpowiednio jest przeprowadzona ;/ ale zobaczymy... Jak nic nie da moje odwołanie to idę do gazet to opisać. Nie po to zapłaciłam za bilet miesięczny, żeby teraz płacić mandat i to 150 zł...
Zdjęcie torebki wrzucę później, bo teraz nie bardzo mam czym zrobić zdjęcie
|
|
#4473 | |
|
bez kija nie podchodz
|
Dot.: Buzi z rana i z wieczora, na TŻta zawsze jest dobra pora! TŻtówki 2011, cz. XI.
|
|
|
|
#4474 |
|
Zakorzenienie
|
White, ale to jak to było, Wy przelewem płacicie za kartę?
Pieniądze ściągnęło z konta i co dalej? |
|
|
|
#4475 |
|
|
Dotka można przelewem zapłacić, a można też w ich punkcie kupić.
Weszłam sobie na ich strone i zalogowałam sie na swoje konto. Wybrałam rodzaj biletu i zapłaciłam przez neta. Z konta mi ściągnęło normalnie od razu, bo to przez bluecash od razu poszło. No i dostałam jeszcze dwa maila z potwierdzeniem, pierwszy, że wybrano rodzaj biletu i oczekiwanie na wpłate, kilka minut później, że wpłata została przyjęta. Byłam pewna wtedy, że mam już ten bilet... A on widnieje na moim koncie tym u nich w systemie, normalnie jako zapłacony itp, ale tak jakby nieaktywny i kanarom się nie pokazywał w ogóle.
|
|
#4476 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Boże jaki upal na zewnątrz! mama od godz. 8 gotuje i juz się nie daje wytrzymać a jeszcze będzie robić drugie danie ![]() ale po obiedzie chyba pojedziemy z TZ nad zalew
Edytowane przez princeseczka Czas edycji: 2013-07-28 o 10:35 |
|
|
|
#4477 | |
|
bez kija nie podchodz
|
Dot.: Buzi z rana i z wieczora, na TŻta zawsze jest dobra pora! TŻtówki 2011, cz. XI.
U mnie tez cudowny upał, wypiłam wczoraj 2 piwa, az jestem na siebie zla, bo w sumie podjelam znow wyzwanie walki z waga a tu taka wpadka. No coz, najwyzej zrobie dzis cwiczenia x2 za kare
![]() Tz w piatek przyjedzie na tydzien
|
|
|
|
#4478 |
|
Zakorzenienie
|
WITAJCIE !
Matko wróciłam było ok upał plaża i drineczki Więcej nie było trzeba do szczęścia. Jedyne co to miałam normalnie wszędzie Wifi a nie chciało mnie z forum połączyć Ale jestem, wróciłam jutro w pracy pewnie jak będę siedzieć to nadrobię większość ale jakby się znalazła jakaś dobra duszyczka i mi streściła najważniejsze wydarzenia co się u Was działo to będę bardzo wdzięczna !
|
|
#4479 |
|
Zakorzenienie
|
Morelcia- Kinia jest w Polsce, jej TŻ zgubił portfel i mają problem bo muszą czekać na wyrobienie dokumentów- wtedy dopiero będą mogli wrócić do Anglii. Dotka- ma już swoje buty ślubne,a Bitter podcięła włosy! Arya- zarezerwowała i opłaciła zagraniczny wypoczynek, Unex smaży się na słonku a white szukała swojej wymarzonej torebki- pod wpływem TŻ ja znalazła! Nooo i Kasiaml miala wczoraj swoje 18steurodziny a Mojwa w piątek imieniny
|
|
|
|
#4480 |
|
Zakorzenienie
|
18ste ?! Chyba trochę więcej lat skończyła skoro studiuje ? :P
Dziękuję bardzo za streszczenie
|
|
#4481 |
|
Zakorzenienie
|
White, to IMO nie ma podstaw żeby nie przyjęli odwołania
- kasa z konta ściągnięta - potwierdzenie wyboru biletu - potwierdzenie wpłaty Pasażer nie jest duchem świętym i skoro dostaje potwierdzenie, że kasa WPŁACONA, to przecież nie będzie 50 razy sprawdzał, czy aby na pewno. Wpłacone, to wpłacone. Zwłaszcza, że kasa z konta zeszła. Nie martw się
|
|
|
|
#4482 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a swoje pierwsze 18 miała Bitter w poprzednim tygodniu teraz zastanawia się co włożyć do kosmetyczki (która będzie prezentem na 18 urodziny) dla swojej przyjaciółki, ktora lubi podkreślać swoją urodę poprzez ładny, nieprzesadzony makijaż ![]() ostatnio swoje imieniny obchodziła też zxc ![]() czarnulka- musiała przeżyć samotną noc, gdyż jej TŻ musiał jechać do Niemiec w sprawi służbowej. Świetnie sobie poradziła ![]() Wszystkie za Tobą baardzo tęskniłyśmy!
|
|
|
|
|
#4483 |
|
Zakorzenienie
|
Morelcia, to był ŻART z tymi 18tymi urodzinami
|
|
|
|
#4484 | |
|
bez kija nie podchodz
|
Morelka!
![]() Edytowane przez Unex Czas edycji: 2013-07-28 o 11:43 |
|
|
|
|
#4485 |
|
Wtajemniczenie
|
Moorlecia, witaj
w ogóle to BRY ![]() siedzę sama w weekend, bo TŻ nie mógł do mnie przyjechać...Jakieś sprawy rodzinne mu wyskoczyły, ale nie chciał za bardzo o nich mówić przez tel W ogóle TŻ skończył już jazdy i będzie czekał na prawko na motor...Ja chyba nie chcę, żeby on to zdał ;( boję się, że na ulicy nie zapanuje nad pojazdem i coś się stanie. Moje obawy są tym większe, że córka znajomych rodziców zabiła się na motorze. I to kilka ulic od domu ![]() W ogóle powiem Wam, ze mój TŻ mnie zdumiewa Zawsze był wygadany i dużo nawijał (czasem bez ładu i składu, to fakt ), ale teraz to po prostu normalnie jak mu się słowotok włączy to ja praktycznie nie muszę nic mówić A ja się streściłam w 5 minutach i był zgorszony, że on mi ze szczegółami wszystko opowiada, a ja szybki skrót dnia Kurcze w ogóle jestem taka blada, że hej Ale słońce jeszcze bardziej wysusza mi skórę, a i tak mam problem z jej nawilżeniem (przy okazji - polecacie jakieś dobre i w miarę tanie żele i balsamy do i po kąpieli nawilżające?). Tż się trochę opalił jak wczoraj pracował u siebie na ogródku w domu i narzekał, że jest cały czerwony. Bogu dzięki ja się opalam na brązik![]() Princeseczka, genialny skrót tygodnia
|
|
|
|
#4486 |
|
Zakorzenienie
|
Ove, mój TŻ też ma przebłyski, że zrobiłby sobie prawko na motor, ale ja też bym nie chciała
Nie chodzi mi o niego, bo dobrze jeździ autem i wiem, że by to ogarnął. Chodzi o innych kierowców, osobówek najczęściej, którzy w stosunku do motocyklistów tak często zachowują się skandalicznie, że aż wstyd mi się robi, że też jestem kierowcą osobówki (chociaż jak najbardziej zachowuję się dobrze do motocyklistów - ustępuję miejsca, zjeżdżam, przepuszczam, patrzę w lusterka itd). ---------- Dopisano o 12:54 ---------- Poprzedni post napisano o 12:54 ---------- Balsam, to ostatnio miałam dobry ultranawilżający Eveline taki z pompką - dobry Teraz mam masło Isana z granatem, też fajne. I Ziaja z awokado, balsam - z pompką, świetne. |
|
|
|
#4487 | |
|
bez kija nie podchodz
|
Ja sama planuje zrobic prawko na motocykl, oczywiscie po tym jak zrobie na samochod :P
Jest jak jest, ale sporo motocyklistow tez robi dziwne uniki na drodze, nagle wyprzedza, nie patrzy.
![]() Edytowane przez Unex Czas edycji: 2013-07-28 o 13:33 |
|
|
|
|
#4488 |
|
Zakorzenienie
|
Nie no, wiadomo, motocykliści święci nie są
Ale jednak widzę bardzo dużo chamstwa ze strony kierowców do motocyklistów, nie odwrotnie. Ja jak zjadę/przesunę się żeby dojechał do swiateł, to zawsze dziękują: to b. miłe
|
|
|
|
#4489 |
|
Zakorzenienie
|
zarezerwowaliśmy wycieczkę
---------- Dopisano o 16:01 ---------- Poprzedni post napisano o 15:56 ---------- princes niezły skrót ![]() u nas dziś taki skwar, że nawet ja nie byłam w stanie wysiedzieć na tym słońcu nad jeziorem i się schowałam w cień A zawsze od razu słonko, słonko! |
|
|
|
#4490 |
|
Wtajemniczenie
|
No własnie, ale mój Tż się uparł i zaczął kurs. No i jest zachwycony
Chociaż mówi, że zdaje sobie sprawe z nibezpieczeństw i że będzie musiał mieć oczy dookoła głowy, ale wiadomo...wszystkiego nigdy się nie przewidzi. No nic, pewnie po weekendzie będzie się zapisywał to się dowiem, kiedy będzie ten sądny dzień. Mam wyrzuty, bo sobie myślę, że jakbym była w Lub. to by mu nie przychodziły takie pomysły do głowy, a tak to po prostu sobie zagospodarował czas ![]() Ja zaraz idę ze współlokatorką na spacer. Gorrąco niemiłosiernie, ale ileż można siedzieć non stop na dupie od rana |
|
|
|
#4491 | |
|
bez kija nie podchodz
|
A ja lezalam sobie z 5 h i jutro jade na zalew
|
|
|
|
#4492 |
|
Zakorzenienie
|
Sory dziewczyny nie zaczaiłam żartu ale jutro sobie poczytam to wszystko stanie się jasne
Co do balsamów do jaj mam mus do ciała z perfecty z zieloną herbatą i bardzo fajnie się sprawdza I jestem w trakcie próbowania tego balsamu pod prysznic z Nivei i póki co spoko się sprawdza jak trzeba gdzieś szybko wyjść, skóra sucha nie jest ale też nie jakoś mega nawilżona :P
|
|
#4493 |
|
Zakorzenienie
|
Z żeli pod prysznic, to Dove Silky Glow jest bardzooo fajny
|
|
|
|
#4494 |
|
|
Hehe Princess genialny skrót
![]() Dotka mam nadzieję, że mi to uwzględnią. Jutro zabieram wszystkie wydruki z banku, ze strony ich i maili i idę tam. Ove, co do prawka na motor, to ja powiedziałam mojemu Tżtowi na samym początku związku że jak ma kiedyś zamiar zrobić prawko na motor to razem nie będziemy na pewno. Ja nie byłabym w stanie zaakceptować takiego ryzyka.
Na zawsze Twoja Na zawsze Mój Na zawsze MY Edytowane przez white_bear Czas edycji: 2013-07-28 o 21:10 |
|
|
|
#4495 | |
|
bez kija nie podchodz
|
Mojej matce coś odbiło. Może z nerwów, ale bez przesady. Co chwile drze się normalnie na mnie, jakieś wyrzuty z doopy wzięte, nawet i wyzwiska, zaraz jej przechodzi, gada normalnie, a za chwile ☠☠☠ znów to samo Bez przesady. Raz juz dzis doprowadziła mnie do płaczu.. pewnie ma ☠☠☠aną satysfakję, bo juz inaczej nie mozna powiedzieć.Nie no nie mogę, coraz częściej mam wrazenie, ze to osoba z powaznymi zaburzeniami.
|
|
|
|
#4496 |
|
Zakorzenienie
|
White, masakra.. Nie wyobrażam sobie, co musiała przeżywać ta dziewczyna
|
|
|
|
#4497 |
|
Zakorzenienie
|
Hej, wrociłam
Idę nadrabiać, potem wam skrobnę relację z wyjazdu.
|
#4498 |
|
Zakorzenienie
|
Wszystkie wracają, a my dopiero będziemy mieć wakacje w zimie
![]() ---------- Dopisano o 17:55 ---------- Poprzedni post napisano o 17:54 ---------- White smutne to strasznie jest! Biedna dziewczyna... |
|
|
|
#4499 |
|
Zakorzenienie
|
Hej Mariatta
|
|
|
|
#4500 | |
|
bez kija nie podchodz
|
A ja nie rozumiem takiego ograniczania
![]() zginać mogę codziennie idąc chodnikiem, wiec najlepiej z domu nie wychodzić bym musiała. Albo i nie, 9/10 przypadków zdarza się w domu ![]() No są takie przypadki, jedziesz osobowką, jakis idiota w ciebie rabnie z boku i tez mozna zginąc, w pociagu, w autobusie. No zawsze jest jakies ryzyko. Nie mozna w paranoje popaść.
![]() Edytowane przez Unex Czas edycji: 2013-07-28 o 17:58 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:29.

Matko wróciłam było ok upał plaża i drineczki
Więcej nie było trzeba do szczęścia. Jedyne co to miałam normalnie wszędzie Wifi a nie chciało mnie z forum połączyć
Ale jestem, wróciłam jutro w pracy pewnie jak będę siedzieć to nadrobię większość ale jakby się znalazła jakaś dobra duszyczka i mi streściła najważniejsze wydarzenia co się u Was działo to będę bardzo wdzięczna !

Mojej matce coś odbiło. Może z nerwów, ale bez przesady. Co chwile drze się normalnie na mnie, jakieś wyrzuty z doopy wzięte, nawet i wyzwiska, zaraz jej przechodzi, gada normalnie, a za chwile ☠☠☠ znów to samo
Bez przesady. Raz juz dzis doprowadziła mnie do płaczu.. pewnie ma ☠☠☠aną satysfakję, bo juz inaczej nie mozna powiedzieć.