|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3451 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy - część XXIV
Bunny jak dobrze że lepiej się czujesz!! teraz tylko czekać na te badania
![]() Renatko współczuję sytuacji...no ale wiem niestety że w wojsku pl tak robią ![]() Kitko rośnij ![]() Agatko na pewno się przegrzałaś, może jakieś zimne okłady na głowę?? teraz mi przypomniałaś że nad morzem bardziej grzeje mimo że temp. mniejsza i muszę coś wziąć na głowę...tylko jak dopiero końcem sierpnia jadę... Asia ja się nie ważę często, ale to możliwe, tym bardziej w takie upały...poza tym lody i grille naszej wadze nie pomagają ![]() Mnie za to w te upały strasznie wkurza to że włosy szybciej mi się tłuszczą...2dni i klapa...a grzywka to już w 2gim dniu najlepiej nie wygląda... Kylie u mnie też skwar a nawet nad wodę jechać nie mogę bo nie mam z kim ![]() ![]()
"Adoptując jednego psa nie zmienisz całego świata, ale zmienisz świat tego psa" Zapuszczam włosy: było (styczeń '13)-40cm ![]() jest (październik'13)-50cm ![]() będzie-55cm ![]() Farbuję: wella koleston 12/89 Edytowane przez shizaxa Czas edycji: 2013-07-28 o 10:06 |
![]() ![]() |
![]() |
#3452 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy - część XXIV
O matko, wróciłam
![]() Jechaliśmy przez Niemcy, Belgię, tam do Paryża, Sete, przez Marsylię do Cannes. Po prostu cudownie! Jeden Francuz oprowadzał nas po Paryżu, spaliśmy u niego jedną noc, a ogólnie to pod wieżą Eiffla, na plażach, w laskach koło autostrad. ![]() Za rok Barcelona, albo Chorwacja! Nadrabiam. ![]()
#3453 | |
Zakorzenienie
|
Głowe okladam zimnymi opakowaniami po jogurtach z lodówki. w ogole tu sa upaly. a ja się przegrzałam na pewno. Do tego głowa mnie bolała jakbym miała migrenę...powoli dochodze do siebie.
Fakt, naszej wadze nie sluza lody ![]() ![]() ![]() Slyszalam ze wczoraj były mega korki, ciekawe czemu akurat wczoraj, jakiś mega spend nad morze czy co... ---------- Dopisano o 11:55 ---------- Poprzedni post napisano o 11:54 ---------- Cytat:
![]() Ja Cie podziwiam bo sama bym się tak nie wybrala ale jak to się czyta to az miło się robi ze jesteś taka zadowolona ![]() ---------- Dopisano o 11:56 ---------- Poprzedni post napisano o 11:55 ---------- Kitka jak Ty dopiero przytylas chyba 2 czy 3 kg to co to jets, malutko ![]() ![]() pewnie nie widzisz roznicy bo brzuch malutki. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3454 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ciesze sie że wszystko ok ![]() ---------- Dopisano o 12:26 ---------- Poprzedni post napisano o 12:24 ---------- Cytat:
u mnie też mega skwar.....kocham upały ale jak jestem gdzieś nad wodą a nie w mieście ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:30 ---------- Poprzedni post napisano o 12:26 ---------- Cytat:
![]() co do włosów - ja też ciągle zmieniam zdanie- raz chce mi się naturalnego średniego blondu, raz jasnej platynki - masakra chyba nigdy nie zostanę dłużej przy jednym odcieniu ![]() Fajnie że zakupy udane- u nas dopiero początek remontu i będzie się to ciągnąć jeszcze pewnie długo..... ![]() ![]()
![]() |
#3455 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() nie wiem jak to możliwe że można tak cofnąć urlop?! ![]() ja ci sie nie dziwie że jesteś zła bo ja jak sie kilka dni nie widze ze swoim Tż to już tęsknie a co dopiero tyle czasu..... ![]() ale spokojnie na pewno nacieszycie sie sobą po jego powrocie. widocznie jak mus to mus ![]() ---------- Dopisano o 12:35 ---------- Poprzedni post napisano o 12:33 ---------- Cytat:
![]() zazdroszczę niesamowitej przygody i podziwiam twoją odwagę ![]() ![]()
![]() |
#3456 |
Zakorzenienie
|
Odp: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy - część XXIV
Agatko przytylam juz 4 kilo!
![]() ![]() Na buzi troszke sie zaokraglilam a tak to idzie w brzuszek. Na szczescie nie bardzo ciagnie mnie do slodyczy, jak juz to tylko bulki slodkie, pączki. Na batonika mialam ochote ze 2-3 razy ![]() Dobrze mi sie jezdzi autem ![]() ![]() ![]() Ah no, ale wczoraj mierzylam fajny sweter na wyprzy i go nie kupilam, bo stwierdzilam, ze mnie pogrubia ![]() Nove gratuluje odwagi i przygody zycia, podziwiam ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#3457 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#3458 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kurcze no to ladnie, już 4 kg ![]() ![]() Ja czekam na jakies nowe zdjęcia. Także proszę wstawiać ![]() A sweter na pewno Cie pogrubiał:P jasne:P Jak Ciebie może cos pogrubiac ![]() ![]() ![]() Oliwka się smaruj, niekoniecznie będziesz mieć rozstępy, to często genetyczne. Kilogramy spadna same, może zostanie Ci 3 kg co zrzucisz za kilka dni. Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#3459 |
Zakorzenienie
|
Lavia widac juz brzuszek
![]() ![]() ![]() I wspolczuje remontu, u nas od poczatku lipca ![]() ![]() ![]() A nie przytylam duzo, bo sie nie objadam ![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#3460 |
Zakorzenienie
|
Ex
Jestem opóźniona kilkanaście dni, ale też miałam nie tak dawno sytuację, jak się w klubie z kumpelą wyrżnęłam na środku parkietu na imprezie mojej uczelni. ![]() Ale chyba (mam nadzieję!) już poszło w niepamięć. ;D Kylie Ale piękne, rude kocie! ![]() Bunny Może źle to zabrzmi, ale gratuluję Ci dobrego 'wychowania' faceta, odnośnie tej męskości, bycia szarmanckim itd. Mój w tym przypadku to jest jakaś szara masa, bo mogę go prosić, krzyczeć, rozmawiać, podkładać się pod odpowiednie sytuacje, a on nic... no katastrofa. Nie docierają do niego jego potrzeby, bo on cały czas 'wbija to sobie do głowy' i wbić nie może. A co do tabletek,to ja kiedyś brałam Kalmsy. Nie zadżumiały, a i drogie nie były, bo za 30 tabletek z 6 zł. Kitka Heloł mummy. Przygoda życia? Na pewno nie ostatnia! ![]() Też dołączam do grona czekających na fotki. Agatka Nie wiem, czy mi umknęło, ale gdzie nad tym morzem jesteś? ![]() Lavia No, no na fejsbuczka obowiązkowo fotki! Raczej, nie inaczej. ;d O właśnie laski, mieszkające z Tżtami. Jak się dzielicie opłatami? Chodzi mi głównie o jedzonko. ![]() U mnie będzie tak kijowo, że tż pracuje, ja wiadomo żydzę od rodziców, no i on 'wszystko kupi', ale ja nie chcę być takim żerującym pasożytem. Znowu bez sensu bym sobie kupowała 2 pomidory, a jemu nic do lodówki, albo co gorsza sobie 2 pomidory i jemu kilogram kiełbasy (zwyczajnie mnie na to stać nie będzie, bo to żarłok straszny). A jakoś głupio mi mówić o tych kopertach, czy słoikach. Jak to rozwiązać? ![]()
01.03-Palette c10 Edytowane przez novelove Czas edycji: 2013-07-28 o 15:08 |
![]() ![]() |
![]() |
#3461 |
Zakorzenienie
|
NOVELOVE
no mam jasne te wlosy ![]() A miałam Cie pytac, odkad nie jesz miesa schudlas cos? To tak przy okazji wege, ale jestem ciekawa. KITKA no nie gadaj tyle a daj nam jakies zdjęcia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3462 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
I) włosy za talie II) włosomaniaczka od lutego 2012 III) wegetarianka od 2005 http://ochdearme.tumblr.com http://www.bonjourdisko.blogspot.com - założyłam! http://instagram.com/lilyhatesroses 29.09 - kosmetyki LUSH: peeling RUB RUB RUB, lotion Charity Pot, peeling do ust Bubblegum |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3463 | |||||
Zakorzenienie
|
Kocham upał ale to jest przegiecie
![]() Laski wy przy takiej pogodzie tez codziennie wlosy myjecie? Ja myje juz prawie codziennie, bo jak czuje,że mi pot po karku spływa to nawet nie chce wiedziec co sie dzieje miedzu wlosami ![]() Cytat:
![]() Tż zaraz marudzi,że goraco i kiedy idziemy do domu, no jak male dziecko ![]() Cytat:
![]() a jak wytrzymujesz takie upały w swoim stanie, nie odczuwasz ich bardziej? Maxi kiecka pewnie poszla w ruch ![]() Cytat:
![]() i czekam na fotorelacje na Fb ![]() Cytat:
![]() Myślalam,że umre ![]() Cytat:
![]() Ja sie dziele z Tż. Kazde z nas daje po 250-300zl na zycie na miesiac, oplaty robimy na pół ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#3464 |
Zakorzenienie
|
Agatko pokaze ten pas, tylko musze go wziac z auta do domu, bo mam przypiety do fotela, zeby nie latac z nim jak glupia.
Sweter na serio pogrubial! Jak bede miala jesienią duzy brzuch to kupię sobie poncho ![]() Cykne jakas fote, ale nie lubie teraz sie focić wiec z tym zwlekam ![]() A co do rozstepow to niestety mam do nich sklonnosc ,bo mam kilka na pupie, zrobily mi sie gdy szybko roslam. Mama w ciazy ma tylko kilka na piersiach, a na brzuchu nie. Kylie dobrze znosze upaly, jedynie glowa mnie czasem pobolewa ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#3465 |
Zakorzenienie
|
Kylie
I normalnie wam starcza na miesiąc 600 zł? Jecie same suche bułki, czy normalnie codziennie małże, czy tak normalnie? ![]()
![]() |
#3466 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W lodowce zawsze znajdziesz jakis ser zolty,szynke i tym podobne, warzywa, owoce,jogutr czy mleko ![]() No i oczywiscie Hainekena ![]() Nie gotuje codziennie obiadow, robię go czasem jak mam wolne, bo nie mam na to czasu. Tż czasem zrobi spaghetti, ja zapiekanke warzywna, generalnie nie glodujemy jesli o to chodzi ![]() Ja zbieralam kiedys przez 2 miesiace z kolei paragony, wyeliminowałam to co nie potrzebnie "zjadalo" budzet tzn, Tż maxery i Tigera Mohito, piwo i jeszcze jakies kaprysy. Kiedy, ktores ma na cos ochote to po poprostu sobie kupuje i juz ale nie z puli na typowa zywnosciowke ![]() Narazie poki Tż nie zarabia wiecej tak bedzie ![]() Napisalabym dlaczego i moje odczucia na ten temat ale wole sie wstrzymac, bo zostane zaraz posadzona o jakies nie zdrowe podejscie do zycia w zwiazku ![]() ---------- Dopisano o 20:34 ---------- Poprzedni post napisano o 20:29 ---------- ![]() ![]() ![]() ![]() http://kwejk.pl/obrazek/1865180/to-uczucie.html |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3467 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ja z tz mamy tak- w sumie z przyszlym mezem, juz tak niedlugo! ale sie jaram ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() swinka przeboska ![]()
![]() |
#3468 |
Zakorzenienie
|
Nove witaj z powrotem ;*
Ja w zasadzie z tz nie mam problemow i dzielimy sie poprostu kasa. A raczej jrest tak ze cala kasa jaka mamy lezy na szafce i jak potrzebujemy to bierzemy na to co trzeba ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#3469 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Możesz napisać gdzie indziej, każda uwaga na temat przyszłego, wspólnego życia jest cenna. ;D Bunny Ojj, broń boże właśnie wręcz przeciwnie nie paniusiowata fanaberia tylko albo ta siła perswazji, albo dobry materiał do ułożenia jest godny podziwu. Mój to ma problem bo bardziej jak kumpel. Takie typowe brak komplementów, tego erotycznego podtekstu, poczucia że dla niego jestem naj, wojen o to było milion, a on nic, ściana. Martwię się, że to związek mi rozpieprzy, bo to istotne przecież. Nie trawię tego gatunku, wstrętnego, męskiego. Bunny, kupiłam w tesco palettke N12 (PROMOCJA 8.88) i kurcze martwię się, że trochę mi włosy podmędzi, jak a10. Mogę jakoś rozcieńczyć wodę do 9%? Przeczytałam, że podarł Ci spodnie i myślę 'oooo ostro się dzieje'. ![]() Cherry Witam, witam. ![]() U mnie się to nie sprawdzi, bo ja jak mam to od razu mi się rochodzi na pierdoły, on tak samo. Zresztą u nas jest duża dysproporcja w tym i trochę nie fair by było. Za 2 dni znowu uciekam, tym razem na woodstock, była któraś z was albo się wybiera? ![]()
01.03-Palette c10 Edytowane przez novelove Czas edycji: 2013-07-28 o 22:06 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3470 | ||||
Zakorzenienie
|
hej!
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() podziwiam że w takie upały dajesz radę tyle za kółkiem wytrzymac ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() bunny a jeżeli pomieszam ciemny blond 6 z połową 10 to co mi wyjdzie teraz ? jakiś ciepły poziom 7 ,8? mam bardzo wypłukany kolor i odrost jakies 1,5 cm ![]()
blonding ![]() ![]() było - 1 czerwiec 2013 -36 cm jest- 1 marzec 2014 - 48,5 cm po podcięciu 5 marzec - 47 cm CEL 60 cm ![]() aerobik 2x w tygodniu + Mel B totally fit ! 20 min trening całego ciała |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3471 |
Zakorzenienie
|
Asia
Zapraszam w przyszłym roku ![]()
#3472 |
Zakorzenienie
|
dziękuję kochana
![]() ![]() ![]()
blonding ![]() ![]() było - 1 czerwiec 2013 -36 cm jest- 1 marzec 2014 - 48,5 cm po podcięciu 5 marzec - 47 cm CEL 60 cm ![]() aerobik 2x w tygodniu + Mel B totally fit ! 20 min trening całego ciała |
![]() ![]() |
![]() |
#3473 |
Zakorzenienie
|
Asiu gdyby nie klimatyzacja to w zyciu bym nie wytrzymala, jak patrzylam na ludzi w korku w tych autach bez klimy to szkoda mi ich bylo, przeciez to jakby w piekarniku siedziec, masakra
![]() ![]() Ide spac, dobranoc ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3474 |
Zakorzenienie
|
Kitka
Od Lyonu do Polski wracaliśmy rupciem bez klimy. ![]() Przygoda, przygodą, ale nie wszystkie sytuacje były fajne. Raz jak szliśmy bardzo stromą skarpą wzdłuż autostrady około 3 km (w 4 godz!), w 40 stopniowym upale i super ciężkim plecakiem, to się stoczyłam do połowy tej górki, przygniotła mnie jakaś plastikowa rura i wbija te wszystkie kłujące osty i inne kolczaste roślinki, a na koniec dostałam w papę z plecaka tżta niechcący. xD To myślałam, że siądę, nie dam rady, już miałam łzy w oczach, bo dość. Albo jak spaliśmy na plaży i nagle budzi mnie jakiś wielki jadący na nas traktor z halogenami prosto po twarzy. A to jakaś maszyna do oczyszczenia/wyrównywania piasku. Też strach obleciał. ![]()
01.03-Palette c10 Edytowane przez novelove Czas edycji: 2013-07-28 o 23:23 |
![]() ![]() |
![]() |
#3475 |
Raczkowanie
|
Witam.
Liczę na Waszą pomoc dziewczyny, od dłuższego czasu chcę sobie zrobić blond, jednak cały czas nie mogę się zdecydować, gdyż 2 lata temu ścięłam włosy na krótko, przez moje eksperymenty i teraz mam już naturalne, dlatego tak mi szkoda. Jednak blond nie daję mi spokoju. Chciałam zapytać, czy z takiego koloru ( 1 zdjęcie ) uda mi się farbą casting creme gloss przejść na blond ( 2 i 3 zdjęcie ) opcjonalnie taki kolor. Wcześniej bez problemu udało mi się uzyskać rudy, z ciemnego brązu ( bursztynowy blond- wycofany już kolor) Czy zostało mi tylko rozjaśnianie? Jak myślicie, poradźcie coś ![]() + dodam, że z tej farby byłam bardzo zadowolona, gdyż nie ma amoniaku i nie zniszczyła mi włosów. Z góry dziękuję. Edytowane przez kornela105 Czas edycji: 2013-07-28 o 23:47 |
![]() ![]() |
![]() |
#3476 |
Wtajemniczenie
|
Nove ale super przygoda, sama bym się w takie cos wybrała ale mój tż raczej domator
![]() A co do kasy na "żarcie" to u mnie jest identycznie jak u Kylie, po 250 się wrzuca na żarcie, a jak któreś ma jakieś własne widzimisie np piwko czy coś takiego to samemu kupuje ![]() Kylie moje włosy tez dłużej niż 1,5dnia nie wytrzymują teraz, szczególnie grzywka... Kitka dobrze że masz klimę ![]() Asia waga na pewno spadnie po wakacjach jak na aerobik wrócisz ![]() ![]()
"Adoptując jednego psa nie zmienisz całego świata, ale zmienisz świat tego psa" Zapuszczam włosy: było (styczeń '13)-40cm ![]() jest (październik'13)-50cm ![]() będzie-55cm ![]() Farbuję: wella koleston 12/89 |
![]() ![]() |
![]() |
#3477 |
Zakorzenienie
|
Nove dlatego ja Cie podziwiam za wytrwalosc
![]() ![]() ![]() ![]() Macie brzucha ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#3478 |
Zakorzenienie
|
Kitka
Ja to dzikus jestem, mi to odpowiada. ![]() Kitkuś! :3 ale ta Twoja fasolka szybko rośnie! Jeszcze niedawno wklejałaś płaski brzuszek, a tutaj już całkiem niezła kuleczka jest. Jak się w ogóle czujesz, oswoiłaś się już z tą sytuacją-mama Ola? ![]()
#3479 |
Zadomowienie
|
Przepraszam, że wam się wtrącę w wątek ni z gruchy, ni z pietruchy (podczytuję was od jakiegoś czasu z racji schodzenia do blondu
![]() ![]() ![]()
lubię knedle Edytowane przez olaaa99 Czas edycji: 2013-07-29 o 10:03 |
![]() ![]() |
![]() |
#3480 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Nove ale fajna przygoda, zawsze tak chciałam ale nigdy się nie odważyłam a teraz jestem już za stara ![]() Idę szukać jakiegoś fajnego przepisu na ciasto urodzinowe, bo sernik na zimno z torebki to trochę głupio zrobić ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:06.