Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy - część XXIV - Strona 116 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury

Notka

Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-07-28, 10:04   #3451
shizaxa
Wtajemniczenie

Dot.: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy - część XXIV

Bunny jak dobrze że lepiej się czujesz!! teraz tylko czekać na te badania

Renatko współczuję sytuacji...no ale wiem niestety że w wojsku pl tak robią mam trochę znajomych związanych z wojskowymi...zastanawia mnie jedno, co jakby wakacje były z biura i były opłacone? kto by Wam za to oddał?

Kitko rośnij

Agatko na pewno się przegrzałaś, może jakieś zimne okłady na głowę?? teraz mi przypomniałaś że nad morzem bardziej grzeje mimo że temp. mniejsza i muszę coś wziąć na głowę...tylko jak dopiero końcem sierpnia jadę...

Asia ja się nie ważę często, ale to możliwe, tym bardziej w takie upały...poza tym lody i grille naszej wadze nie pomagają ja ostatnio przeginam a miałam dietować...
Mnie za to w te upały strasznie wkurza to że włosy szybciej mi się tłuszczą...2dni i klapa...a grzywka to już w 2gim dniu najlepiej nie wygląda...

Kylie u mnie też skwar a nawet nad wodę jechać nie mogę bo nie mam z kim może jutro siostra ze mną pójdzie jak wstanę po nocce

Zapuszczam włosy:
było (styczeń '13)-40cm
jest (październik'13)-50cm
będzie-55cm

Farbuję: wella koleston 12/89

Edytowane przez shizaxa
Czas edycji: 2013-07-28 o 10:06
shizaxa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-28, 10:49   #3452
novelove
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy - część XXIV

O matko, wróciłam
Jechaliśmy przez Niemcy, Belgię, tam do Paryża, Sete, przez Marsylię do Cannes. Po prostu cudownie! Jeden Francuz oprowadzał nas po Paryżu, spaliśmy u niego jedną noc, a ogólnie to pod wieżą Eiffla, na plażach, w laskach koło autostrad.
Za rok Barcelona, albo Chorwacja!

Nadrabiam.
Stary 2013-07-28, 10:56   #3453
Agatau88
Zakorzenienie

Głowe okladam zimnymi opakowaniami po jogurtach z lodówki. w ogole tu sa upaly. a ja się przegrzałam na pewno. Do tego głowa mnie bolała jakbym miała migrenę...powoli dochodze do siebie.

Fakt, naszej wadze nie sluza lody ja wcinam codziennie 3 gałki to na pewnoa czasem i 6 bo idę na lody 2 razy, zamiast na obiad

Slyszalam ze wczoraj były mega korki, ciekawe czemu akurat wczoraj, jakiś mega spend nad morze czy co...

---------- Dopisano o 11:55 ---------- Poprzedni post napisano o 11:54 ----------

Cytat:
Napisane przez novelove Pokaż wiadomość
O matko, wróciłam
Jechaliśmy przez Niemcy, Belgię, tam do Paryża, Sete, przez Marsylię do Cannes. Po prostu cudownie! Jeden Francuz oprowadzał nas po Paryżu, spaliśmy u niego jedną noc, a ogólnie to pod wieżą Eiffla, na plażach, w laskach koło autostrad.

Nadrabiam.
Widze ze wycieczka udana, super
Ja Cie podziwiam bo sama bym się tak nie wybrala ale jak to się czyta to az miło się robi ze jesteś taka zadowolona

---------- Dopisano o 11:56 ---------- Poprzedni post napisano o 11:55 ----------

Kitka
jak Ty dopiero przytylas chyba 2 czy 3 kg to co to jets, malutko pewnie nie widać nawet mocnoa jak Ci się jeździ samochodem jako kierowca oczywiście?
pewnie nie widzisz roznicy bo brzuch malutki.
Agatau88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-28, 11:30   #3454
Lavia15
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez blond bunny Pokaż wiadomość
agatko ja uwazam ze wyglada pieknie i widze pazurkow jednak na zero nei skrocilas i bardzo dobrze

na usg wszystko w normie, takze szukamy przyczyn dalej w pazdzierniku...
poki co na debretinie czuje sie swietnie i jem mnostwo

---------- Dopisano o 19:20 ---------- Poprzedni post napisano o 19:18 ----------

i takie pytanko moze ktoras z was brala jakies tabletki na uspokojenie ale bez recepty ogolnodostepne? dzialaly? bardzo otepialy? podacie nazwy
ja bralam tabletki ziołowe Nervomix ( z melisą, walerianą itd) jak miałam cięzki okres w życiu i jak najbardziej polecam. Nie otępiają, pomagają w zasypianiu i zdecydowanie uspokajają przynajmniej u mnie tak działały ale co organizm to inaczej wiadomo.

ciesze sie że wszystko ok

---------- Dopisano o 12:26 ---------- Poprzedni post napisano o 12:24 ----------

Cytat:
Napisane przez xXxKYLIExXx Pokaż wiadomość
ciesze sie,że poki co wszystko w porzadku

Niestety na uspokojenie to ja brałam tylko przepisywane przez lekarza np. hydroxyzine
Ale słyszałam,że ten noeopersen forte, o którym Asia wspomiala jest dobry

Boże, ja mi przykro
Najgorzej to ,że z mała tak długo nie bedzie sie widział.
Może to jeszcze nic przesadzonego?

Jest 7 30 rano a umnie jest tak goraco,że siedze i ze mnie po prostu cieknie

u mnie też mega skwar.....kocham upały ale jak jestem gdzieś nad wodą a nie w mieście najgorsze są podróże MPK w taki gorąc

---------- Dopisano o 12:30 ---------- Poprzedni post napisano o 12:26 ----------

Cytat:
Napisane przez kitkulka Pokaż wiadomość
Hej kochane

Bunny ja jakieś ziołowe raz bralam tak przed snem, bo miałam problemy z zasypianiem, ale nic mi nie daly nie pamiętam nazwy niestety

Asiu zatesknilam za jasnymi, ale wczoraj pomyslalam, ze jak bede miala swoje naturalne to bedzie jeszcze fajniej

Taki byl wczoraj upal, a ja zamiast siedziec na plazy to w Ikei sie kisilam, ale chociaz w klimatyzacji ludzi malo wiec kupilam wiekszosc rzeczy, ktorych chcialam reszta jak juz w koncu skonczy sie remont koldry, bo z TZ spimy pod dwoma, jedna bym sie z nim nie podzielila pościele, jakies ☠☠☠☠☠☠☠y do kuchni chyba zaczynaja mnie krecic tego typu rzeczy, wtf co sie ze mna dzieje

Przytylam kolejny kg nie wiem kiedy ani jak to siw stalo.

A wczoraj wlasnie wracalam od Rodzicow do Gdanska, siódemka była cała zakorkowana, więc stwierdziłam, że nadłoze z 15 km i pojadę na około, ale autostradą... I dwie godziny stalam w ponad 10 km korku na bramkach wyjazdowych wszyscy nad morze jechali myślałam, że umrę z głodu!

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

---------- Dopisano o 10:07 ---------- Poprzedni post napisano o 09:11 ----------

Renatka bardzo mi przykro jak to w ogóle możliwe, że cofnęli urlop? TŻ pracuje w jakiejś korporacji..?
ojj to malutko ci sie przytyło jak na razie pewnie nie widać za bardzo tego brzuszka
co do włosów - ja też ciągle zmieniam zdanie- raz chce mi się naturalnego średniego blondu, raz jasnej platynki - masakra chyba nigdy nie zostanę dłużej przy jednym odcieniu

Fajnie że zakupy udane- u nas dopiero początek remontu i będzie się to ciągnąć jeszcze pewnie długo..... ale też juz latam po sklepach pare pierdółek już nakupowałam do nowego mieszkanka i meble też już mamy raczej wybrane
treningi z Ewą Ch. i Mel B.
ZUMBOMANIACZKA
Lavia15 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-28, 11:35   #3455
Lavia15
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Renatka89 Pokaż wiadomość
Hej

bunny-dzieki, to w takim razie teraz ostatni raz sprobuje mojej mieszanki alfy, bo mam jeszcz na raz, a jak dalej bede rudzien to przyciemnie oczywiscie zapewne poprosze o rade

i super że se w koncu wziełas za swoje zdrowie! dobrze,że na usg ok, oby dalej tez tak było i smacznego

Muszę sie pozalic
W czwartek mój TŻ wyjechał na tygodnowe szkolenie. Od przyszłego czwartku miał rozpoczac planowany urlop 3tygodniowy, mielismy wyjechac do Niemiec do jego rodziny.. i co? Pisze mi dzisiaj,że cofnieto mu urlop, wysylaja go na dalsze szkolenie do innego miasta, jedzie tam prosto z tego szkolenia, wiec sie nie zobaczymy, wróci dopiero 20ktoregos sierpnia.. także, ani TŻ, ani wakacji.. Mała go nie pozna
Jeju biedna jesteś
nie wiem jak to możliwe że można tak cofnąć urlop?!
ja ci sie nie dziwie że jesteś zła bo ja jak sie kilka dni nie widze ze swoim Tż to już tęsknie a co dopiero tyle czasu.....
ale spokojnie na pewno nacieszycie sie sobą po jego powrocie. widocznie jak mus to mus

---------- Dopisano o 12:35 ---------- Poprzedni post napisano o 12:33 ----------

Cytat:
O matko, wróciłam

Nadrabiam.
wow to sobie pozwiedzałaś
zazdroszczę niesamowitej przygody i podziwiam twoją odwagę widziałam juz foty na FB
ZUMBOMANIACZKA
Stary 2013-07-28, 11:36   #3456
kitkulka
Zakorzenienie

Odp: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy - część XXIV

Agatko przytylam juz 4 kilo! ale na początku mialam niedowage, wiec teraz dopiero 56,5 kg kilogramami sie nie martwie, bo wiem ze zrzuce, bardziej boje sie o rozstepy, smaruje sie codziennie kremem przeciwko nim a wieczorem oliwka.
Na buzi troszke sie zaokraglilam a tak to idzie w brzuszek.
Na szczescie nie bardzo ciagnie mnie do slodyczy, jak juz to tylko bulki slodkie, pączki. Na batonika mialam ochote ze 2-3 razy

Dobrze mi sie jezdzi autem mam takie specjalne cos do zapinania pasow, zeby dolny pas byl pod brzuchem a nie na nim i w razie gwaltownego hamowania nie zgniata mi brzucha TZ mi kupil, takie smieszne cos, widzicie, jezdze prawie jak w foteliku

Ah no, ale wczoraj mierzylam fajny sweter na wyprzy i go nie kupilam, bo stwierdzilam, ze mnie pogrubia

Nove gratuluje odwagi i przygody zycia, podziwiam

kitkulka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-28, 11:37   #3457
Lavia15
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Agatau88 Pokaż wiadomość
Hej

Asiu
ta opalenizna to początek wakacjowania, ale już jest....niestety trochę czerwona... z waga tak jest, to woda. wiele osob ma tak na lato.

a ja w sumie się chyba przegrzałam. wiedziałam ze nie mogę siedzieć na sloncu a tu 2 godzinki tak 2 godzinki i kilka dni bolała mnie głowa, az mi oczy wysadzalo.
brałam nurofen forte, od wczoraj boli mnie już mniej ale jednak trochę nadal. biore pod uwagę ze to z przegrzania słonecznego. bo z czego innego. tylko kiedy ten łeb przestanie boleć tak calkiem...no chyba ze to jakas migrena ale nigdy nie miałam czegos takiego.
ja ostatnio skoczyłam sobie na basen otwarty i siedziałam na słonku jakies 3h posmarowana filitrami a i tak nic mi to nie dało spiekłam się na raka a wieczorem ja z moją koleżanką płakałyśmy bo niedość że byłyśmy spalone i nas wszystko bolało to jeszcze głowa nas tak bolała, że prawie zwymiotowałyśmy... masakra.....
ZUMBOMANIACZKA

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-07-28, 11:49   #3458
Agatau88
Zakorzenienie

Cytat:
Agatko przytylam juz 4 kilo! ale na początku mialam niedowage, wiec teraz dopiero 56,5 kg kilogramami sie nie martwie, bo wiem ze zrzuce, bardziej boje sie o rozstepy, smaruje sie codziennie kremem przeciwko nim a wieczorem oliwka.
Na buzi troszke sie zaokraglilam a tak to idzie w brzuszek.
Na szczescie nie bardzo ciagnie mnie do slodyczy, jak juz to tylko bulki slodkie, pączki. Na batonika mialam ochote ze 2-3 razy

Dobrze mi sie jezdzi autem mam takie specjalne cos do zapinania pasow, zeby dolny pas byl pod brzuchem a nie na nim i w razie gwaltownego hamowania nie zgniata mi brzucha TZ mi kupil, takie smieszne cos, widzicie, jezdze prawie jak w foteliku

Ah no, ale wczoraj mierzylam fajny sweter na wyprzy i go nie kupilam, bo stwierdzilam, ze mnie pogrubia

Nove gratuluje odwagi i przygody zycia, podziwiam

A jak to na pas wygląda? pokazesz?

Kurcze no to ladnie, już 4 kg nie jest zle
Ja czekam na jakies nowe zdjęcia.
Także proszę wstawiać

A sweter na pewno Cie pogrubiał:P jasne:P Jak Ciebie może cos pogrubiacno chyba ze udowodnisz swoją grubość zdjęciamina co czekam

Oliwka się smaruj, niekoniecznie będziesz mieć rozstępy, to często genetyczne. Kilogramy spadna same, może zostanie Ci 3 kg co zrzucisz za kilka dni.
Cytat:
Napisane przez Lavia15 Pokaż wiadomość
ja ostatnio skoczyłam sobie na basen otwarty i siedziałam na słonku jakies 3h posmarowana filitrami a i tak nic mi to nie dało spiekłam się na raka a wieczorem ja z moją koleżanką płakałyśmy bo niedość że byłyśmy spalone i nas wszystko bolało to jeszcze głowa nas tak bolała, że prawie zwymiotowałyśmy... masakra.....
I mnie tez tak głowa bolała...no masakra wlasnie. kupiłam już kapelusz. trzeba uwazac na slonce.
Stary 2013-07-28, 11:53   #3459
kitkulka
Zakorzenienie

Lavia widac juz brzuszek nieduzy ale jest taki kochany
I wspolczuje remontu, u nas od poczatku lipca juz mam dosc, nie chce mi sie myslec o sprzątaniu

A nie przytylam duzo, bo sie nie objadam zjadam swoje porcje posilkow a miedzy nimi owoce, jakies koktajle mleczne z owocami. jem dla dwojga a nie za dwoje no i poki co na szczescie nie mam problemu ze zbieraniem sie wody w organizmie i puchnieciem

Stary 2013-07-28, 14:49   #3460
novelove
Zakorzenienie

Ex
Jestem opóźniona kilkanaście dni, ale też miałam nie tak dawno sytuację, jak się w klubie z kumpelą wyrżnęłam na środku parkietu na imprezie mojej uczelni.
Ale chyba (mam nadzieję!) już poszło w niepamięć. ;D

Kylie
Ale piękne, rude kocie!

Bunny
Może źle to zabrzmi, ale gratuluję Ci dobrego 'wychowania' faceta, odnośnie tej męskości, bycia szarmanckim itd. Mój w tym przypadku to jest jakaś szara masa, bo mogę go prosić, krzyczeć, rozmawiać, podkładać się pod odpowiednie sytuacje, a on nic... no katastrofa. Nie docierają do niego jego potrzeby, bo on cały czas 'wbija to sobie do głowy' i wbić nie może.
A co do tabletek,to ja kiedyś brałam Kalmsy. Nie zadżumiały, a i drogie nie były, bo za 30 tabletek z 6 zł.

Kitka
Heloł mummy. Przygoda życia? Na pewno nie ostatnia!
Też dołączam do grona czekających na fotki.

Agatka
Nie wiem, czy mi umknęło, ale gdzie nad tym morzem jesteś? Aaa i super włoski masz, znowu jaśniutkie. Ja nie wiem, jak wy tak gładko przechodzicie pomiędzy tymi ciemnymi i jasnymi odcieniami.

Lavia
No, no na fejsbuczka obowiązkowo fotki! Raczej, nie inaczej. ;d

O właśnie laski, mieszkające z Tżtami. Jak się dzielicie opłatami? Chodzi mi głównie o jedzonko.
U mnie będzie tak kijowo, że tż pracuje, ja wiadomo żydzę od rodziców, no i on 'wszystko kupi', ale ja nie chcę być takim żerującym pasożytem. Znowu bez sensu bym sobie kupowała 2 pomidory, a jemu nic do lodówki, albo co gorsza sobie 2 pomidory i jemu kilogram kiełbasy (zwyczajnie mnie na to stać nie będzie, bo to żarłok straszny). A jakoś głupio mi mówić o tych kopertach, czy słoikach. Jak to rozwiązać?

Edytowane przez novelove
Czas edycji: 2013-07-28 o 15:08
novelove jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-28, 16:49   #3461
Agatau88
Zakorzenienie

NOVELOVE
no mam jasne te wlosy i w sumie fakt, gładko przeszłam. a Ty nie przeszlas gładko z ciemnych na jasne? Ja co roku zmieniam jasne ciemne i przechodzę gładko. Tyle ze ja nie zapuszczam a obcinam.

A miałam Cie pytac, odkad nie jesz miesa schudlas cos?
To tak przy okazji wege, ale jestem ciekawa.

KITKA
no nie gadaj tyle a daj nam jakies zdjęcia

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-07-28, 17:25   #3462
bonjourdisko
Rozeznanie

Cytat:
Ex
O właśnie laski, mieszkające z Tżtami. Jak się dzielicie opłatami? Chodzi mi głównie o jedzonko.
U mnie będzie tak kijowo, że tż pracuje, ja wiadomo żydzę od rodziców, no i on 'wszystko kupi', ale ja nie chcę być takim żerującym pasożytem. Znowu bez sensu bym sobie kupowała 2 pomidory, a jemu nic do lodówki, albo co gorsza sobie 2 pomidory i jemu kilogram kiełbasy (zwyczajnie mnie na to stać nie będzie, bo to żarłok straszny). A jakoś głupio mi mówić o tych kopertach, czy słoikach. Jak to rozwiązać?
przeważnie on wszystko kupuje jeśli chodzi o jedzenie, ale czasami sama wyjdę i zrobię małe zakupy. ale z kolei ja kupuję całą chemię

http://ochdearme.tumblr.com
http://www.bonjourdisko.blogspot.com - założyłam!
http://instagram.com/lilyhatesroses

29.09 - kosmetyki LUSH: peeling RUB RUB RUB, lotion Charity Pot, peeling do ust Bubblegum
bonjourdisko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-28, 18:08   #3463
xXxKYLIExXx
Zakorzenienie

Kocham upał ale to jest przegiecie

Laski wy przy takiej pogodzie tez codziennie wlosy myjecie?
Ja myje juz prawie codziennie, bo jak czuje,że mi pot po karku spływa to nawet nie chce wiedziec co sie dzieje miedzu wlosami
Cytat:
Napisane przez shizaxa Pokaż wiadomość

Kylie u mnie też skwar a nawet nad wodę jechać nie mogę bo nie mam z kim może jutro siostra ze mną pójdzie jak wstanę po nocce
Ja tez nie mam z kim wyjsc
Tż zaraz marudzi,że goraco i kiedy idziemy do domu, no jak male dziecko
Cytat:
Hej kochane

Bunny ja jakieś ziołowe raz bralam tak przed snem, bo miałam problemy z zasypianiem, ale nic mi nie daly nie pamiętam nazwy niestety

Asiu zatesknilam za jasnymi, ale wczoraj pomyslalam, ze jak bede miala swoje naturalne to bedzie jeszcze fajniej

Taki byl wczoraj upal, a ja zamiast siedziec na plazy to w Ikei sie kisilam, ale chociaz w klimatyzacji ludzi malo wiec kupilam wiekszosc rzeczy, ktorych chcialam reszta jak juz w koncu skonczy sie remont koldry, bo z TZ spimy pod dwoma, jedna bym sie z nim nie podzielila pościele, jakies ☠☠☠☠☠☠☠y do kuchni chyba zaczynaja mnie krecic tego typu rzeczy, wtf co sie ze mna dzieje

A wczoraj wlasnie wracalam od Rodzicow do Gdanska, siódemka była cała zakorkowana, więc stwierdziłam, że nadłoze z 15 km i pojadę na około, ale autostradą... I dwie godziny stalam w ponad 10 km korku na bramkach wyjazdowych wszyscy nad morze jechali myślałam, że umrę z głodu!

---------- Dopisano o 10:07 ---------- Poprzedni post napisano o 09:11 ----------

Renatka bardzo mi przykro jak to w ogóle możliwe, że cofnęli urlop? TŻ pracuje w jakiejś korporacji..?
Tyj,tyj kochana na zdrowie
a jak wytrzymujesz takie upały w swoim stanie, nie odczuwasz ich bardziej?
Maxi kiecka pewnie poszla w ruch

Cytat:
O matko, wróciłam

Nadrabiam.
Zazdraszczam
i czekam na fotorelacje na Fb

Cytat:
Napisane przez Lavia15 Pokaż wiadomość

u mnie też mega skwar.....kocham upały ale jak jestem gdzieś nad wodą a nie w mieście najgorsze są podróże MPK w taki gorąc
Ostatnio jechałam PKS 1,5h
Myślalam,że umre

Cytat:
Kylie
Ale piękne, rude kocie!

Tofik dziekuje

Ja sie dziele z Tż. Kazde z nas daje po 250-300zl na zycie na miesiac, oplaty robimy na pół
xXxKYLIExXx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-28, 18:20   #3464
kitkulka
Zakorzenienie

Agatko pokaze ten pas, tylko musze go wziac z auta do domu, bo mam przypiety do fotela, zeby nie latac z nim jak glupia.

Sweter na serio pogrubial! Jak bede miala jesienią duzy brzuch to kupię sobie poncho

Cykne jakas fote, ale nie lubie teraz sie focić wiec z tym zwlekam

A co do rozstepow to niestety mam do nich sklonnosc ,bo mam kilka na pupie, zrobily mi sie gdy szybko roslam. Mama w ciazy ma tylko kilka na piersiach, a na brzuchu nie.

Kylie dobrze znosze upaly, jedynie glowa mnie czasem pobolewa a tak to kiece jakas lniana albo bawelniana ubieram, sandaly i smigam

Stary 2013-07-28, 18:46   #3465
novelove
Zakorzenienie

Kylie
I normalnie wam starcza na miesiąc 600 zł? Jecie same suche bułki, czy normalnie codziennie małże, czy tak normalnie? Że nigdy nie podliczyłam, ile na samą siebie wydaję.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-07-28, 19:34   #3466
xXxKYLIExXx
Zakorzenienie

Cytat:
Kylie
I normalnie wam starcza na miesiąc 600 zł? Jecie same suche bułki, czy normalnie codziennie małże, czy tak normalnie? Że nigdy nie podliczyłam, ile na samą siebie wydaję.
Nam starcza
W lodowce zawsze znajdziesz jakis ser zolty,szynke i tym podobne, warzywa, owoce,jogutr czy mleko
No i oczywiscie Hainekena
Nie gotuje codziennie obiadow, robię go czasem jak mam wolne, bo nie mam na to czasu. Tż czasem zrobi spaghetti, ja zapiekanke warzywna, generalnie nie glodujemy jesli o to chodzi
Ja zbieralam kiedys przez 2 miesiace z kolei paragony, wyeliminowałam to co nie potrzebnie "zjadalo" budzet tzn, Tż maxery i Tigera Mohito, piwo i jeszcze jakies kaprysy. Kiedy, ktores ma na cos ochote to po poprostu sobie kupuje i juz ale nie z puli na typowa zywnosciowke
Narazie poki Tż nie zarabia wiecej tak bedzie
Napisalabym dlaczego i moje odczucia na ten temat ale wole sie wstrzymac, bo zostane zaraz posadzona o jakies nie zdrowe podejscie do zycia w zwiazku

---------- Dopisano o 20:34 ---------- Poprzedni post napisano o 20:29 ----------

http://kwejk.pl/obrazek/1865180/to-uczucie.html
xXxKYLIExXx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-28, 20:09   #3467
blond bunny
Zakorzenienie

Cytat:
Ex
Jestem opóźniona kilkanaście dni, ale też miałam nie tak dawno sytuację, jak się w klubie z kumpelą wyrżnęłam na środku parkietu na imprezie mojej uczelni.
Ale chyba (mam nadzieję!) już poszło w niepamięć. ;D

Kylie
Ale piękne, rude kocie!

Bunny
Może źle to zabrzmi, ale gratuluję Ci dobrego 'wychowania' faceta, odnośnie tej męskości, bycia szarmanckim itd. Mój w tym przypadku to jest jakaś szara masa, bo mogę go prosić, krzyczeć, rozmawiać, podkładać się pod odpowiednie sytuacje, a on nic... no katastrofa. Nie docierają do niego jego potrzeby, bo on cały czas 'wbija to sobie do głowy' i wbić nie może.
A co do tabletek,to ja kiedyś brałam Kalmsy. Nie zadżumiały, a i drogie nie były, bo za 30 tabletek z 6 zł.

Kitka
Heloł mummy. Przygoda życia? Na pewno nie ostatnia!
Też dołączam do grona czekających na fotki.

Agatka
Nie wiem, czy mi umknęło, ale gdzie nad tym morzem jesteś? Aaa i super włoski masz, znowu jaśniutkie. Ja nie wiem, jak wy tak gładko przechodzicie pomiędzy tymi ciemnymi i jasnymi odcieniami.

Lavia
No, no na fejsbuczka obowiązkowo fotki! Raczej, nie inaczej. ;d

pamietaj ze to nie jest jakas moja paniusiowata fanaberia takie wychowanie zaprocentuje ci potem przez reszte zycia z tym facetem, wiec mysle ze warto powalczyc
ja z tz mamy tak- w sumie z przyszlym mezem, juz tak niedlugo! ale sie jaram , on placi za stancje 1000-1200miesiecznie, a ja robie zarcie i chemie.plus ciuchy jak trzeba cos dokupic bo np. podarl spodnie. jak chce jakies ciuchy bo ma widzi mi sie- to kazde placi ze swojego chajsu co mu zostaje reszte kasy mozemy przewalic jak ktore uwaza i drugie sie nie pulta bo

Cytat:
Kocham upał ale to jest przegiecie

Laski wy przy takiej pogodzie tez codziennie wlosy myjecie?
Ja myje juz prawie codziennie, bo jak czuje,że mi pot po karku spływa to nawet nie chce wiedziec co sie dzieje miedzu wlosami

Ja tez nie mam z kim wyjsc
Tż zaraz marudzi,że goraco i kiedy idziemy do domu, no jak male dziecko

Tyj,tyj kochana na zdrowie
a jak wytrzymujesz takie upały w swoim stanie, nie odczuwasz ich bardziej?
Maxi kiecka pewnie poszla w ruch

Zazdraszczam
i czekam na fotorelacje na Fb

Ostatnio jechałam PKS 1,5h
Myślalam,że umre

Tofik dziekuje

Ja sie dziele z Tż. Kazde z nas daje po 250-300zl na zycie na miesiac, oplaty robimy na pół
ja myje co 2 dni jak tak goraco...schnacy 8 godzin dywan na spoconych plecach to tez przypal a tak to gladziutki warkocz i grzywka podpieta bo nie dalabym rady, mam kudly do talii

Cytat:
Nam starcza
W lodowce zawsze znajdziesz jakis ser zolty,szynke i tym podobne, warzywa, owoce,jogutr czy mleko
Nie gotuje codziennie obiadow, robię go czasem jak mam wolne, bo nie mam na to czasu. Tż czasem zrobi spaghetti, ja zapiekanke warzywna, generalnie nie glodujemy jesli o to chodzi
Ja zbieralam kiedys przez 2 miesiace z kolei paragony, wyeliminowałam to co nie potrzebnie "zjadalo" budzet tzn, Tż maxery i Tigera Mohito, piwo i jeszcze jakies kaprysy. Kiedy, ktores ma na cos ochote to po poprostu sobie kupuje i juz ale nie z puli na typowa zywnosciowke
Napisalabym dlaczego i moje odczucia na ten temat ale wole sie wstrzymac, bo zostane zaraz posadzona o jakies nie zdrowe podejscie do zycia w zwiazku

---------- Dopisano o 20:34 ---------- Poprzedni post napisano o 20:29 ----------

http://kwejk.pl/obrazek/1865180/to-uczucie.html
masz bardzo zdrowe podejscie, trzeba byc troche egoista
swinka przeboska
Stary 2013-07-28, 21:02   #3468
CherrryCat
Zakorzenienie

Nove witaj z powrotem ;*

Ja w zasadzie z tz nie mam problemow i dzielimy sie poprostu kasa. A raczej jrest tak ze cala kasa jaka mamy lezy na szafce i jak potrzebujemy to bierzemy na to co trzeba (ale zadne z nas nie jest jakies rozrzutne wiec jest ok )

Wymiana

CherrryCat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-28, 21:40   #3469
novelove
Zakorzenienie

Cytat:
Nam starcza
Napisalabym dlaczego i moje odczucia na ten temat ale wole sie wstrzymac, bo zostane zaraz posadzona o jakies nie zdrowe podejscie do zycia w zwiazku[COLOR="Silver"]
Kurcze no, to dobry pomysł jest, tylko ja jestem głupia, bo jakoś mam opory by zacząć ten temat, a wiadomo będzie trzeba, bo wkrótce wrzesień i żeby konfliktów głupich nie było.
Możesz napisać gdzie indziej, każda uwaga na temat przyszłego, wspólnego życia jest cenna. ;D

Bunny
Ojj, broń boże właśnie wręcz przeciwnie nie paniusiowata fanaberia tylko albo ta siła perswazji, albo dobry materiał do ułożenia jest godny podziwu. Mój to ma problem bo bardziej jak kumpel. Takie typowe brak komplementów, tego erotycznego podtekstu, poczucia że dla niego jestem naj, wojen o to było milion, a on nic, ściana. Martwię się, że to związek mi rozpieprzy, bo to istotne przecież. Nie trawię tego gatunku, wstrętnego, męskiego.

Bunny, kupiłam w tesco palettke N12 (PROMOCJA 8.88) i kurcze martwię się, że trochę mi włosy podmędzi, jak a10. Mogę jakoś rozcieńczyć wodę do 9%?

Przeczytałam, że podarł Ci spodnie i myślę 'oooo ostro się dzieje'.

Cherry
Witam, witam.
U mnie się to nie sprawdzi, bo ja jak mam to od razu mi się rochodzi na pierdoły, on tak samo. Zresztą u nas jest duża dysproporcja w tym i trochę nie fair by było.

Za 2 dni znowu uciekam, tym razem na woodstock, była któraś z was albo się wybiera?

Edytowane przez novelove
Czas edycji: 2013-07-28 o 22:06

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-07-28, 21:53   #3470
asiabb1983
Zakorzenienie

hej!

Cytat:
Napisane przez Agatau88 Pokaż wiadomość
Hej

Asiu
ta opalenizna to początek wakacjowania, ale już jest....niestety trochę czerwona... z waga tak jest, to woda. wiele osob ma tak na lato.

a ja w sumie się chyba przegrzałam. wiedziałam ze nie mogę siedzieć na sloncu a tu 2 godzinki tak 2 godzinki i kilka dni bolała mnie głowa, az mi oczy wysadzalo.
brałam nurofen forte, od wczoraj boli mnie już mniej ale jednak trochę nadal. biore pod uwagę ze to z przegrzania słonecznego. bo z czego innego. tylko kiedy ten łeb przestanie boleć tak calkiem...no chyba ze to jakas migrena ale nigdy nie miałam czegos takiego.
jeśli chodzi o ból głowy to ja mam to samo lubie się opalać ,ale łeb mi potem pęka w szwach przez kilka dni
Cytat:

rozumiem ja też poki co wole swój aktualny kolor chociaż końce już mam tak wypłukane , że szok i wyglądają jak je upnę w kok jak dopinka i teraz się zastanawiam czy robić tym ciemnym blondem z bursztynem czy pomieszać z 10 garniera i rozjaśnić ciutke
podziwiam że w takie upały dajesz radę tyle za kółkiem wytrzymac
Cytat:
Napisane przez shizaxa Pokaż wiadomość

Asia ja się nie ważę często, ale to możliwe, tym bardziej w takie upały...poza tym lody i grille naszej wadze nie pomagają ja ostatnio przeginam a miałam dietować...
Mnie za to w te upały strasznie wkurza to że włosy szybciej mi się tłuszczą...2dni i klapa...a grzywka to już w 2gim dniu najlepiej nie wygląda...
no to się uspokoiłam ja to przesadzam z piwkiem bardziej niz z jedzeniem więc stąd pewnie ta woda mi się zatrzymuje a jeśli chodzi o lody to nie odmówie też
Cytat:
O matko, wróciłam

Nadrabiam.
jeju ...pewnie było super też bym tak chciała uwielbiam takie wyzwania

bunny a jeżeli pomieszam ciemny blond 6 z połową 10 to co mi wyjdzie teraz ? jakiś ciepły poziom 7 ,8? mam bardzo wypłukany kolor i odrost jakies 1,5 cm

było - 1 czerwiec 2013 -36 cm
jest- 1 marzec 2014 - 48,5 cm
po podcięciu 5 marzec - 47 cm

CEL 60 cm

aerobik 2x w tygodniu + Mel B totally fit ! 20 min trening całego ciała
asiabb1983 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-28, 22:07   #3471
novelove
Zakorzenienie

Asia
Zapraszam w przyszłym roku
Stary 2013-07-28, 22:11   #3472
asiabb1983
Zakorzenienie

Cytat:
Asia
Zapraszam w przyszłym roku
dziękuję kochana ,ale to raczej nie realne w moim teraźniejszym życiu ale zrób chociaż jakieś foty to przynajmniej oko naciesze

było - 1 czerwiec 2013 -36 cm
jest- 1 marzec 2014 - 48,5 cm
po podcięciu 5 marzec - 47 cm

CEL 60 cm

aerobik 2x w tygodniu + Mel B totally fit ! 20 min trening całego ciała
asiabb1983 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-28, 22:32   #3473
kitkulka
Zakorzenienie

Asiu gdyby nie klimatyzacja to w zyciu bym nie wytrzymala, jak patrzylam na ludzi w korku w tych autach bez klimy to szkoda mi ich bylo, przeciez to jakby w piekarniku siedziec, masakra u mnie byl taki chlodek ze az czasami za zimno

Ide spac, dobranoc

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-07-28, 23:20   #3474
novelove
Zakorzenienie

Kitka
Od Lyonu do Polski wracaliśmy rupciem bez klimy. Po tej drodze mój zapach był na pewno baaaardzo egzotyczny.

Przygoda, przygodą, ale nie wszystkie sytuacje były fajne. Raz jak szliśmy bardzo stromą skarpą wzdłuż autostrady około 3 km (w 4 godz!), w 40 stopniowym upale i super ciężkim plecakiem, to się stoczyłam do połowy tej górki, przygniotła mnie jakaś plastikowa rura i wbija te wszystkie kłujące osty i inne kolczaste roślinki, a na koniec dostałam w papę z plecaka tżta niechcący. xD To myślałam, że siądę, nie dam rady, już miałam łzy w oczach, bo dość.
Albo jak spaliśmy na plaży i nagle budzi mnie jakiś wielki jadący na nas traktor z halogenami prosto po twarzy. A to jakaś maszyna do oczyszczenia/wyrównywania piasku. Też strach obleciał.

Edytowane przez novelove
Czas edycji: 2013-07-28 o 23:23
Stary 2013-07-28, 23:46   #3475
kornela105
Raczkowanie

Witam.
Liczę na Waszą pomoc dziewczyny, od dłuższego czasu chcę sobie zrobić blond, jednak cały czas nie mogę się zdecydować, gdyż 2 lata temu ścięłam włosy na krótko, przez moje eksperymenty i teraz mam już naturalne, dlatego tak mi szkoda. Jednak blond nie daję mi spokoju.
Chciałam zapytać, czy z takiego koloru ( 1 zdjęcie ) uda mi się farbą casting creme gloss przejść na blond ( 2 i 3 zdjęcie ) opcjonalnie taki kolor. Wcześniej bez problemu udało mi się uzyskać rudy, z ciemnego brązu ( bursztynowy blond- wycofany już kolor) Czy zostało mi tylko rozjaśnianie?
Jak myślicie, poradźcie coś

+ dodam, że z tej farby byłam bardzo zadowolona, gdyż nie ma amoniaku i nie zniszczyła mi włosów.

Z góry dziękuję.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 0775.jpg (58,4 KB, 29 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 13366BQWrP312992.med.jpg (21,3 KB, 15 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1344192616_077.jpg (37,8 KB, 17 załadowań)

Edytowane przez kornela105
Czas edycji: 2013-07-28 o 23:47
kornela105 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-29, 01:20   #3476
shizaxa
Wtajemniczenie

Nove ale super przygoda, sama bym się w takie cos wybrała ale mój tż raczej domator
A co do kasy na "żarcie" to u mnie jest identycznie jak u Kylie, po 250 się wrzuca na żarcie, a jak któreś ma jakieś własne widzimisie np piwko czy coś takiego to samemu kupuje
Kylie moje włosy tez dłużej niż 1,5dnia nie wytrzymują teraz, szczególnie grzywka...
Kitka dobrze że masz klimę
Asia waga na pewno spadnie po wakacjach jak na aerobik wrócisz wiadomo do takich rzeczy organizm też się przyzwyczaja

Zapuszczam włosy:
było (styczeń '13)-40cm
jest (październik'13)-50cm
będzie-55cm

Farbuję: wella koleston 12/89
shizaxa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-29, 09:37   #3477
kitkulka
Zakorzenienie

Nove dlatego ja Cie podziwiam za wytrwalosc ja chyba zrobilam sie zbyt wygodna i taki koczowniczy tryb to nie dla mnie ale tez i zazdroszcze, bedziesz miala co opowiadac do konca zycia

Macie brzucha

Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1375087064306.jpg (53,5 KB, 111 załadowań)
Stary 2013-07-29, 10:00   #3478
novelove
Zakorzenienie

Kitka
Ja to dzikus jestem, mi to odpowiada.

Kitkuś! :3 ale ta Twoja fasolka szybko rośnie! Jeszcze niedawno wklejałaś płaski brzuszek, a tutaj już całkiem niezła kuleczka jest. Jak się w ogóle czujesz, oswoiłaś się już z tą sytuacją-mama Ola?
Stary 2013-07-29, 10:00   #3479
olaaa99
Zadomowienie

Przepraszam, że wam się wtrącę w wątek ni z gruchy, ni z pietruchy (podczytuję was od jakiegoś czasu z racji schodzenia do blondu ) ale muszę Ci to napisać kitkulka - śliczny brzusio.

Edytowane przez olaaa99
Czas edycji: 2013-07-29 o 10:03
olaaa99 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-29, 10:07   #3480
milka_m
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez blond bunny Pokaż wiadomość
agatko ja uwazam ze wyglada pieknie i widze pazurkow jednak na zero nei skrocilas i bardzo dobrze

na usg wszystko w normie, takze szukamy przyczyn dalej w pazdzierniku...
poki co na debretinie czuje sie swietnie i jem mnostwo

---------- Dopisano o 19:20 ---------- Poprzedni post napisano o 19:18 ----------

i takie pytanko moze ktoras z was brala jakies tabletki na uspokojenie ale bez recepty ogolnodostepne? dzialaly? bardzo otepialy? podacie nazwy
Ja brałam Tonaxinum Forte w wersji "na dzień". Mnie pomagał bardzo, uspokajał mnie jak byłam zdenerwowana albo zestresowana ale nie otępiał

Cytat:
Napisane przez Renatka89 Pokaż wiadomość
Hej

bunny-dzieki, to w takim razie teraz ostatni raz sprobuje mojej mieszanki alfy, bo mam jeszcz na raz, a jak dalej bede rudzien to przyciemnie oczywiscie zapewne poprosze o rade

i super że se w koncu wziełas za swoje zdrowie! dobrze,że na usg ok, oby dalej tez tak było i smacznego

Muszę sie pozalic
W czwartek mój TŻ wyjechał na tygodnowe szkolenie. Od przyszłego czwartku miał rozpoczac planowany urlop 3tygodniowy, mielismy wyjechac do Niemiec do jego rodziny.. i co? Pisze mi dzisiaj,że cofnieto mu urlop, wysylaja go na dalsze szkolenie do innego miasta, jedzie tam prosto z tego szkolenia, wiec sie nie zobaczymy, wróci dopiero 20ktoregos sierpnia.. także, ani TŻ, ani wakacji.. Mała go nie pozna
Naprawdę współczuję, nie ma to jak się na coś nastawić i się rozczarować.

Nove ale fajna przygoda, zawsze tak chciałam ale nigdy się nie odważyłam a teraz jestem już za stara

Idę szukać jakiegoś fajnego przepisu na ciasto urodzinowe, bo sernik na zimno z torebki to trochę głupio zrobić Może znacie jakiś fajny sprawdzony przepis na w miarę łatwe ciasto ale żeby nie było wstydu podać? Coś z owocami, na pewno bez ciężkich kremów

Blog

milka_m jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości