Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipcowo-sierpniowe 2013, cz. 20! - Strona 101 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-07-29, 00:32   #3001
misiaczka555
Wtajemniczenie

Dot.: Odp: Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipcowo-sierpniowe 201

Cytat:
Napisane przez karolajn1987 Pokaż wiadomość
Masakra ja goraco!mam w domu chyba miliard stopni...
Dziecko mi wariuje-najpierw 20min na cyckach,potem mm i woda. Przy wszystkim sie szarpie z tego upalu..jest w samym.pampersie

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Współczuje kruszynce

Ja wlasnie wzięłam zimny prysznic i spróbuje iść spac. Obym usnela
Dobranoc

MAJA🍼

23.08.2013
misiaczka555 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-29, 00:53   #3002
Samantha7
Zakorzenienie

Dot.: Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipcowo-sierpniowe 2013, cz

Jestem juz w szpitalu tzn. W hotelu
Humor mi sie polepszyl. Wsadza mi niedlugo tez taki tampon, a potem dadza oxy jak tampon nie zadziala. W niedziele to na bank nue urodze wiec to bedzie dluga noc.

Maly byl spiacy a teraz od tych monitorkow to swira dostaje i rozrywa mi wszystko w srodku.

Wspolczuje Wam upalow. Pijcie duzo wody bardzo duzo. Chlodzcie sie bo u nas co roku w lato umiera duzo ludzi takie rzeczy mnie przerazaja. Wole chlodek. U nas jest nareszcie chlodniej.
Ja i tak jestem mokra jak szczur ze stresu.

To chyba tyle narazie

---------- Dopisano o 18:53 ---------- Poprzedni post napisano o 18:50 ----------

A i nie umalowalam rzes jednak

Moja galeria pazurkowa https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=611423
Samantha7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-29, 00:56   #3003
cynamon_owa
Zadomowienie

Odp: Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipcowo-sierpniowe 2013, cz.

Współczuję Wam tych upałów- u mnie na zewnątrz 15stopni, w domu 25

A mnie "natchnelo" podczas karmienia i proponuje tytuł wątku jak juz wszystkie urodzimy :

Klubów Laktacyjnych było już otwarcie więc na Odchowalni pierwsze nasze starcie! Wakacyjne mamy 2013

No- to uciekam spać bo Adaś juz zwyciężyl z tym cholernym Moro więc i ja mogę spokojnie zasnąć wiedząc, ze juz mi sie nie wybudzi do kolejnego karmienia :thumbup:

---------- Dopisano o 00:56 ---------- Poprzedni post napisano o 00:54 ----------

Samantha, Domciatko- dzisiejszy dzień należy do Was! Trzymajcie sie- powodzenia! :thumbup:

cynamon_owa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-29, 01:22   #3004
mela1234
Zakorzenienie

Odp: Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipcowo-sierpniowe 2013, cz.

Misiaczka mimo braku czopa MOZNA SIE SEKSOWAC! Pisałam o tym w czw bo specjalnie gina pytałam.

Spać nie mogę. Prócz gorąca moja yorczka jak to terier co chwila wyskakuje na dwór i ujada. Drzwi są otwarte bo za gorąco i nie mam jak jej zamknąć, ale na psa strozujacego się nadaje.
mela1234 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-29, 01:40   #3005
dzoan
Zakorzenienie

Dot.: Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipcowo-sierpniowe 2013, cz

Ja już od godziny łażę po mieszkaniu. Seksowaliśmy się z mężem przed północą i znowu mi się rozkręciły jakieś bóle głównie w krzyżu plus rwanie w kapie.. identycznie jak poprzednim razem.. szlag mnie zaraz trafi..

---------- Dopisano o 02:40 ---------- Poprzedni post napisano o 02:28 ----------

Cytat:
Napisane przez stokrotka24 Pokaż wiadomość
ale mnie zaczęło mdlić, aż normalnie zwymiotowałam. Jakoś mi niedobrze, mały boleśnie się kreci i naciska na krocze, oby się nie rozkręciło dzisiaj jak jestem sam w domu
oj kurcze..mam nadzieję, że przeszło i teraz smacznie śpisz

Cytat:
Napisane przez Samantha7 Pokaż wiadomość
Jestem juz w szpitalu tzn. W hotelu
Humor mi sie polepszyl. Wsadza mi niedlugo tez taki tampon, a potem dadza oxy jak tampon nie zadziala. W niedziele to na bank nue urodze wiec to bedzie dluga noc.

Maly byl spiacy a teraz od tych monitorkow to swira dostaje i rozrywa mi wszystko w srodku.

Wspolczuje Wam upalow. Pijcie duzo wody bardzo duzo. Chlodzcie sie bo u nas co roku w lato umiera duzo ludzi takie rzeczy mnie przerazaja. Wole chlodek. U nas jest nareszcie chlodniej.
Ja i tak jestem mokra jak szczur ze stresu.

To chyba tyle narazie

---------- Dopisano o 18:53 ---------- Poprzedni post napisano o 18:50 ----------

A i nie umalowalam rzes jednak
Trzymaj się Sam Oby ten tampon migiem zadziałał i obeszło się bez popawki z oxy

Ja sobie pod wieczór zdałam sprawę, że została ostatnia butelka wody...teraz to już 2/3 butelki.. mąż jutro do pracy i nie będzie miał jak dokupić i już teraz zastanawiam się co będę pić do popołudnia.. przecież nie gorące napoje

dzoan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-29, 01:43   #3006
Samantha7
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cynamon_owa Pokaż wiadomość
Współczuję Wam tych upałów- u mnie na zewnątrz 15stopni, w domu 25

A mnie "natchnelo" podczas karmienia i proponuje tytuł wątku jak juz wszystkie urodzimy :

Klubów Laktacyjnych było już otwarcie więc na Odchowalni pierwsze nasze starcie! Wakacyjne mamy 2013

No- to uciekam spać bo Adaś juz zwyciężyl z tym cholernym Moro więc i ja mogę spokojnie zasnąć wiedząc, ze juz mi sie nie wybudzi do kolejnego karmienia :thumbup:

---------- Dopisano o 00:56 ---------- Poprzedni post napisano o 00:54 ----------

Samantha, Domciatko- dzisiejszy dzień należy do Was! Trzymajcie sie- powodzenia! :thumbup:

Podoba mi sie ten tytul ze jest wlasnie ze wakacyjne mamy

Cytat:
Napisane przez dzoan Pokaż wiadomość
Ja już od godziny łażę po mieszkaniu. Seksowaliśmy się z mężem przed północą i znowu mi się rozkręciły jakieś bóle głównie w krzyżu plus rwanie w kapie.. identycznie jak poprzednim razem.. szlag mnie zaraz trafi..
Moze niech Cie dodziobie i dolaczysz do nas

She tez ma dzis waszego czasu cc ciekawe o ktorej?

Mela - wspolczuje bezsennosci i upalow

Ja se leze i nudzi mi sie. Czekam na ten tampon

Stary 2013-07-29, 01:51   #3007
karolajn1987
Wtajemniczenie

Dziewczyny niech wam sie szybciutko wszystko rozkreca!

U nas masakryczna noc.nie dosc ze goraco jak nie wiem to mala boli brzuch..teraz dopiero mi zasnela na poduszce w moim lozku,przytulona ciasno do mnie. Spocona jak nie wiem..az sie boje ja ruszyc i chyba zostanie..

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-07-29, 01:53   #3008
dzoan
Zakorzenienie

Sam o nie..żadnego dodziobywania... wystarczającą masakrę teraz przeżywam i pewnie znowu nic z tego nie będzie. bez sensu.. czy to tylko ja tak bezsensownie cierpię po przytulankach? jakieś to porąbane

długo każą Ci czekać.. coś jak u nas w szpitalach kłapną coś, a później czas leci i leci...

Stary 2013-07-29, 01:57   #3009
karolajn1987
Wtajemniczenie

Sam- obys szybko miala porod za soba

Stary 2013-07-29, 01:57   #3010
dzoan
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipcowo-sierpniowe 201

Cytat:
Dziewczyny niech wam sie szybciutko wszystko rozkreca!

U nas masakryczna noc.nie dosc ze goraco jak nie wiem to mala boli brzuch..teraz dopiero mi zasnela na poduszce w moim lozku,przytulona ciasno do mnie. Spocona jak nie wiem..az sie boje ja ruszyc i chyba zostanie..

u mnie też noc okropna.. teraz siedzę przy wiatraczku w salonie i próbuję na kanapie się odpręzyć co jakiś czas.. ostre bóle wracają jak leżę.. jak zaczną przechodzić, to spróbuję wrócić do sypialni..

a Malutką może zostaw obok siebie.. boli brzuszek, to na pewno lepiej jej będzie przy mamusi.. szkoda ją rozbudzać skoro wygodnie zasnęła na podusi

Stary 2013-07-29, 02:01   #3011
karolajn1987
Wtajemniczenie

Odp: Dot.: Odp: Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipcowo-sierpniow

Cytat:
Napisane przez dzoan Pokaż wiadomość
u mnie też noc okropna.. teraz siedzę przy wiatraczku w salonie i próbuję na kanapie się odpręzyć co jakiś czas.. ostre bóle wracają jak leżę.. jak zaczną przechodzić, to spróbuję wrócić do sypialni..

a Malutką może zostaw obok siebie.. boli brzuszek, to na pewno lepiej jej będzie przy mamusi.. szkoda ją rozbudzać skoro wygodnie zasnęła na podusi
Kurcze wspolczuje boli

Zostawie ja chociaz lezy cala pokrzywiona. Ale przez kilka godzin chyba nic jej sie nie stanie?
Sprobuje tez spac.tz spi na dywanie w drugim pokoju- tak goraco

Stary 2013-07-29, 02:18   #3012
dzoan
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Dot.: Odp: Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipcowo-sie

Cytat:
Kurcze wspolczuje boli

Zostawie ja chociaz lezy cala pokrzywiona. Ale przez kilka godzin chyba nic jej sie nie stanie?
Sprobuje tez spac.tz spi na dywanie w drugim pokoju- tak goraco

Myślę, że zasnęła w wygodnej dla siebie pozie..
Zdrzemnij się póki Mała daje Ci taką możliwość Biedny Tż..to już desperacja

---------- Dopisano o 03:18 ---------- Poprzedni post napisano o 03:05 ----------

Kurde ciągle boli..prawie przerw nie ma.. Dlaczego ja nie mam no-spy Będę próbowała przysnąć..choć na leżąco jest najgorzej

Stary 2013-07-29, 03:16   #3013
Samantha7
Zakorzenienie

Jestem juz po zapakowaniu tego cuda w kape. Balalo jak cholera. Domi co nic nie gadalas ze ten tampon boli
Wsadzili mi igle w reke w morde wielkosci gwozdzia. Do tego jeden raz nie trafila i mi chyba w kosc wbila :/ Poszla po kolezanke i tym razem weszlo jak w maslo.

Karolajn - biedna malutka
No straszne ze nie ma w Pl klimatyzacji. Klimat sie zmienia wiec polecam zakladac takie cos. ja bym chyba tutaj bez tego padla. U nas nie dosc ze jest goraco zawsze to jeszcze jest wilgoc.
Jak macie mozliwosc to mozna wstawic w okna takie duze wiartaki. Mozesz ten w pokoju wielka miske z lodem postawic. Nakryc maluszka chlodnym przescieradelkiem i zwilzac jej usta woda

My 2lata temu nie mielismy klimatyzacji i ledwo zylam wiec ratowalam sie czym sie da.

---------- Dopisano o 21:16 ---------- Poprzedni post napisano o 21:14 ----------

Dzoan moze bedziesz rodzic? Cos patrze ze chyba Ci sie nie chce rodzic

Stary 2013-07-29, 04:19   #3014
czarownica1
Zakorzenienie

SAMANTA oby migiem ruszylo

DOMCIA jak sie czujesz? Moze Sarenka juz na swiecie?

MELA trzymaj sie

Za Was wszystkie trzymamy mocno kciuki i za DZOAN :-*

---------- Dopisano o 05:19 ---------- Poprzedni post napisano o 05:17 ----------

Zmeczona jestem nocka. Spalam jakas wygiwta. Wszystko mnie boli. Kot zajal poduszki. Syn srodek lozka. Tz chrapie.

czarownica1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-29, 05:03   #3015
madi82
Zakorzenienie

Za wszystkie dzisiejsze pociechy, duzo sil dziewczynki!!!

My juz po bufecie,Mlodzieniaszek zasnal a mi krew pobrali,cisnienie zmierzyli mam nadz.ze jutro nas wypuszcza.

28.07.2013r.
madi82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-29, 05:15   #3016
kayka11
Raczkowanie

Witam sie w 38 tygodniu i zaraz znikam bo muszę jechać do labka na badanie.U mnie w domu jest już 28 st-nie ma to jak poddasze.Ile ja bym dała żeby się trochę ochłodziło bo wymiękam.
Madi-Gratulacje za super szybki porodzik!!!!
Miłego dnia mamuśki!
kayka11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-29, 05:17   #3017
shestiger
Rozeznanie

Ja się już po mału ubieram,
Samantha7 - to jednak będziemy parą :P
O kciuki proszę
shestiger jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-29, 05:56   #3018
elaine-blath
Zakorzenienie

GG do elaine-blath

dzień dobry
Samanta,she,domciatkp: powodzenia!

Baloniki: nie kupuje pasa,zaczęłam ćwiczyć i tak mam zamiar pozbyć się brzucha

https://instagram.com/rudymspojrzeniem
http://www.rudymspojrzeniem.pl

Galeria pazurkowa:
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=1692
elaine-blath jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-29, 06:20   #3019
malaczarnakejt
Zakorzenienie

Hej! melduje się z rana noc masakrycznie gorąca. Dziś pierwszy raz odpuscilam sobie pończochy p/zylakowe, bo 140 den - litości!
ubralam się jak rasowy dresiarz, bo nie mam krótkich spodenek za bardzo, sukienki na ktg nie złoże, żeby tylkiem nie świecić. No i idę się szykować;-) trzymajcie kciuki za regularne skurcze Hehe ;-)

Sam, She, Domi dla Was! Czekam na dobre wieści!!!

Filipiśko

malaczarnakejt jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-07-29, 06:22   #3020
stokrotka24
Zakorzenienie

Dzień dobry
Cytat:
Napisane przez misiaczka555 Pokaż wiadomość
a TZ w razie co mógłby dojechać do ciebie?
nie nie mógłby dojechać

samantha, domi oby się u was szybko rozkręciło
she trzymam kciuki za cc
dzoan biedactwo przeszły bóle czy się rozkręciły?

idę zaraz do szpitala, czuję się okropnie, dalej mnie mdli, coś chyba siedzi mi na żołądku, drugą stroną tez mnie czyści ale to pewnie ze strachu. Noc z przerwami przespana, głupoty o porodówce mnie męczyły i niewygodnie było strasznie, przewracałam się z boku na bok

"dwa serca jedno bicie, tylko Ty i Ja na całe życie"

Łukaszek
stokrotka24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-29, 07:17   #3021
Samantha7
Zakorzenienie

Zaczynam miec jakies skurcze. Nie wiem co ile. Spie z podlaczonym ktg :/ Tylek i plecy mi bola od lezenia. Mam nadzieje ze do rana to sie jakos rozkreci. O skurcz mam. To jest takie uczucie nadchodzacej miesiaczki tylko ze jakby w srodku wszystko pecznialo i jakby mi zoladek piekl. Troche tak jak nerki bola. No cos takiego :P:

She trzymaj sie
Domi daj znaka co i jak. Mam nadzieje ze juz jestes po

Dzieki dziewczyny za kciuki

Gratki tygodni

Ode pospac choc ciezko zasnac. Moze sie uda

Stary 2013-07-29, 07:17   #3022
elaine-blath
Zakorzenienie

GG do elaine-blath

Kejt: za ktg!

Stokrotka: za wizytę!

Idzia:
zgadzam się w 100% z tym co piszesz o wychowaniu/przyzwyczajaniu dziecka. Rzeczywistość często weryfikuje nasze plany i zamierzenia, ale faktem jest, że zwykle popełniamy te błędy z wyrachowaniem. U mnie spanie w łóżeczku chyba zaczęło działać - bo od 3 dni Igorek śpi u siebie, a nie z nami. Natomiast, problemem niedługo może być zasypianie, ponieważ zasypia na cycu lub czasami na rękach. I za każdym razem gdy go tule do siebie, to mam wyrzuty sumienia, bo za jakiś czas będę narzekać. Nie wiem, jak go przyzwyczaić do zasypiania u siebie... będę to rozkminiać. W nocy jakoś się dzisiaj udało. Ale to póki co pierwszy raz. Chciałabym, aby to wszystko było takie proste, że kładziesz dziecko do łożeczka i ono zasypia. I podejrzewam, że są takie dzieci. Moje niestety od samego poczatku nie lubiło spać w "pojemniczku".

Cynamonkowa: wrzuć proszę jeszcze raz link do art o otulaniu i odruchu moro.

Galeria pazurkowa:
Stary 2013-07-29, 07:23   #3023
Samantha7
Zakorzenienie

Kejt kciuki za skurcze.
Ja obcielam sobie na krotkie spodenki niekotore ubrania
To jak sie jest w sukience to nie daja Wam przescieradla. Ja kiedys poszlam w kiecce i mnie zakryli papierem takim wielkim

Serce mi cos zaczelo tak kolatac

Boli mi brzuch po bokach jakby wlasnie nerki czy cos

Stary 2013-07-29, 07:33   #3024
fiazo
Zakorzenienie

za dziewczyny w szpitalach.u nas jak zwykle zwis na cycu.mamy juz termin chrzcin.beda 11sierpnia.

Synek
fiazo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-29, 07:35   #3025
czarownica1
Zakorzenienie

SAMANTA nie powiem Ci czy przy skurczach bola nerki. Wiem jedno ze przy kolce rozkrecala mi sie akcja porodowa zanim trafilam na cc ale nie umiem rozgranixzyc co bardzoej bolalo wtedy ...chyba jednak nera.
Buziaki i nieustajace kciukasy i moc ppzytywnej energii!

---------- Dopisano o 08:35 ---------- Poprzedni post napisano o 08:34 ----------

KEJT, STOKROTKA mocne kciuki!

czarownica1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-29, 07:43   #3026
idzia111
Zakorzenienie

Witajcie,

tej nocy budzilam sie tylko 2 razy i zaraz zasypialam, tak dobrze nie spalam od wielu tygodni ...

Cytat:
Napisane przez malaczarnakejt Pokaż wiadomość
Jak miałam praktyki na noworodkach to nie było zmiłuj. Butla, odbicie i do lozeczka. I było bez protestów, czyli się da, jeżeli dziecko będzie nauczone od początku zasypiania w lozeczku, a nie na rękach. Ale wiem, że to trudne, bo ja też tylko czekam kiedy utule Filipa no ale coś za coś.

Lecę spać. Mój brzuch z każdym dniem coraz bardziej siny od rozstepow
ciekawe jak będzie się dziś spalo. Na dworzu 24 stopnie, a w domu 26:banghead:
Dobranoc!!
a moje rozstepy sa w kolorze skóry, zobacze je po porodzie

Cytat:
Napisane przez malaczarnakejt Pokaż wiadomość
Hej! melduje się z rana noc masakrycznie gorąca. Dziś pierwszy raz odpuscilam sobie pończochy p/zylakowe, bo 140 den - litości!
ubralam się jak rasowy dresiarz, bo nie mam krótkich spodenek za bardzo, sukienki na ktg nie złoże, żeby tylkiem nie świecić. No i idę się szykować;-) trzymajcie kciuki za regularne skurcze Hehe ;-)

Sam, She, Domi dla Was! Czekam na dobre wieści!!!

u mnie przykrywaja tylek ja sie jest w sukience

she, stokrotka, domcia, sam

dzoan a moze [prodzik sie zacznie

Jak wszystkie na raz urodzimy to bedzie dopiero baby boom

Kejt szykuj się , o 12 mój gin robi mi usg i bede wiedziala co i jak konkretnie
idzia111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-29, 07:47   #3027
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91
Konto usunięte

Hej. My w nocy 2 pobudki, ale ładnie Młody spał potem. Za to teraz jak zwykle nie chce

Zauważyłam, że flak po cc już mi zmalał - sam. I poza tym moja waga to obecnie -3 kg mniej niż przed ciążą :O

My chrzcimy 25 sierpnia.

ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-29, 07:48   #3028
elaine-blath
Zakorzenienie

GG do elaine-blath

Cytat:
Napisane przez fiazo Pokaż wiadomość
za dziewczyny w szpitalach.u nas jak zwykle zwis na cycu.mamy juz termin chrzcin.beda 11sierpnia.
) szybko i sprawnie.
My wstępnie mamy na 31 sierpnia, ale musimy jeszcze zgodę proboszcza wziąć z naszej parafii bo robimy gdzie indziej.

Idzia: za usg!

Muszę powiedzieć, że zauważam tendencję, że coraz więcej odzywają sie mamy rozpakowane. Chyba faktycznienasze dwupaki się szykują do rozpakowania intensywnie. I tak sobie spojrzałam na pierwszą stronę, to właściwie cały lipie prawie rozpakowany.

Galeria pazurkowa:
Stary 2013-07-29, 07:54   #3029
dzoan
Zakorzenienie

Sam trzymaj się! niech się szybko rozkręca! Oj ja bym chętnie rodziła, zwłaszcza dzisiaj, bo wreszcie deszcz przeszedł ale kurde czułam, że te nocne skurczo-bóle rozejdą się jak poprzednim razem.. nie było jakiś takich konkretnych przerw, czasami jednostajny ból.. dlatego chciałam, żeby przestało boleć tak bezsensownie i żebym mogła pójść spać Teraz już lepiej, ale ćmi ciągle..mocniej niż zwyczajnie..ale już nie tak jak w nocy..

domi
jak u Ciebie?

kayka za tydzień

shestiger mocne

malaczarnakejt za ktg i skurczyki ładnie się rysujące

stokrotka oj kurcze.. mam nadzieję, że się nie strułaś niczym daj znać co i jak!

---------- Dopisano o 08:54 ---------- Poprzedni post napisano o 08:51 ----------

idzia i dla Ciebie kciukasy u mnie też tyłek zakrywają przy ktg

Stary 2013-07-29, 07:55   #3030
tweedledee
Zakorzenienie

Samantha, She, trzymamy kciuki dziewczyny!

Dzoan za ciebie też kochana, żeby w końcu ci się cokolwiek rozkręciło, bo wierzę, że masz dość tych ciągłych pobolewań

Domciątko
jak tam kochana?

Oliath cieszę się razem z Tobą za końcówkę odwiedzin rodzinki I jeszcze bardziej cię podziwiam, bo gdybym ja przy takiej pogodzie musiała opiekować się dzieckiem + latać koło gości i chodzić w czym innym niż same majtki, chyba bym umarła, serio
Dla mnie ten upał to najgorsza z możliwych tortur, mój organizm nie radzi sobie kompletnie z takimi upałami

W nocy położyłam sobie koło łóżka miskę z zimną wodą i ściereczkę i tak się przecierałam cała noc, aż grubo po 3 zasnęłam, żeby obudzić się przed 7 przez upał

I w ogóle błagam, trzymajcie za mnie kciuki dziś, bo czeka mnie podróż do zusu, 40km autem bez klimy

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości