|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#931 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Filmiki urodowe na YT, część XIV + offtopowe ploty
Cytat:
Dla mężczyzn taki wzór na spodniach może wyglądać ok tylko na piżamie ![]() Joy jakoś nie lubiłam oglądać, czasem oglądnęłam tylko dlatego, że jest dość ładna Nie wiem dlaczego przestała nagrywać, ale pamiętam jak razem z callmeblondie w ramach reklamy jakiegoś spa (?) dostały gratisowy pobyt tam. Troszkę to było słabe zważając na to, że już wtedy dość długo nie nagrywała. To było takie zniknięcie bez słowa z tego co pamiętam, nagły powrót w jednym sponsorowanym filmiku i dalej cisza ![]() O Isabel plotkowało się, że rozwodziła się z mężem, bo znalazła sobie nowego faceta, ale to pewnie tylko plotki ![]() Co do Maxi i Ramony to troszkę naiwne jest wierzyć, że to nieprawda skoro sama moderatorka potwierdziła, że to były logowania z tego samego komputera i że ona ma wgląd do takich danych, że jej nie zbajeruje... Wiecie a moderator nie może sobie ot tak rzucać słów na wiatr w takiej kwestii Gdyby to nie była prawda administracja by zaraz to sprostowała i przeprosiła za siejącą zamęt moderatorkę, a tak się nie stało
Raz królewna złotowłosa cudny miała sen, że splatała złote włosy, złociste jak len. I przyszedł do niej grajek, na skrzypcach zaczął grać i mówi: Pójdź, królewno konwalie ze mną rwać. Pójdź, pójdź... |
|
|
|
|
#932 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
bez sensu pieje nad zagranicznymi markami aptecznymi (prawda) ma strasznie moralizatorski ton (prawda) ale jakoś nikt nie był w stanie przytoczyć błędów .Uważam, że może strasznie denerwować, ja akurat lubię oglądać i szczerze mówiąc nie słyszałam od niej głupot, serio. Z takich dziewczyn z wpadkami, to pamiętam, kupę czasu temu, po kilku filmikach odsubskrybowałam FDAC - już nie pamiętam o co chodziło, ale bedąc na biochemie miałam lepsze informacje niż ona, no słuchać się nie dało. No ale jak mówię, to były jedne z jej pierwszych filmików. A tak na marginesie to myślę, że Kasia po prostu ma taki 'stary' typ urody. |
|
|
|
|
#933 |
|
Zadomowienie
|
Filmiki urodowe na YT, część XIV + offtopowe ploty
Nie wiem czy czytacie regularnie komentarze pod filmikami Nissiax, pod najnowszym o pielęgnacji paznokci dziewczyny wyliczaja w komentarzach ile razy zostało wypowiedziane słowo PAZNOKCIE: 80
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#934 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
---------- Dopisano o 07:27 ---------- Poprzedni post napisano o 06:49 ---------- tydzień z RGP , czy ona pracuje w aptece ? :O http://rockglamprincess.blogspot.com...u-week-10.html |
||
|
|
|
#935 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Filmiki urodowe na YT, część XIV + offtopowe ploty
Nieesia ma odpieluszkowe zapalenie mozgu. MissPKproject tez duzo mowi o dziecku i prowadzi osobny kanal o opiece nad dzieckiem i nie jest przy tym tak strasznie irytujaca i infantylna.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. Edytowane przez carpaibex Czas edycji: 2013-07-29 o 08:46 |
|
|
|
#936 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Ps. wyobrażasz sobie, że w aptece pracuje ktoś bez jakiegokolwiek wykształcenia kierunkowego, skoro już teraz farmaceuci po studiach mają taką konkurencję?
|
|
|
|
|
#937 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a w takie upały wolę odwrotnego dobierańca Cytat:
---------- Dopisano o 10:02 ---------- Poprzedni post napisano o 09:59 ---------- znam pewną dziewczynę, która nie skończyła jeszcze liceum, a zastępuje rodziców w aptece i może nawet się tym interesuje i lubi to, ale tak czy siak wykształcenia nie ma i weź tu zaufaj takiej osobie
|
|
#938 |
|
Raczkowanie
|
Odp: Filmiki urodowe na YT, część XIV + offtopowe ploty
Laura pisala ze wyklada tylko towar, moze specjalnie tak do zdjec. Zebyscie nie mowily ze tylko sie YC inhaluje przy bombach i je ciastka i pije kawe... :p
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#939 |
|
Łotewa
|
http://www.youtube.com/watch?v=1ibTlihYehI zakrawa mi to o anoreksję....
|
#940 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Współczuję.
|
|
#941 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
co do P.S. nie wyobrażam sobie , ale pytam o co chodzi, wnioskując po zdjęciach ---------- Dopisano o 10:18 ---------- Poprzedni post napisano o 10:15 ---------- Cytat:
okropnie to wygląda, łokcie... ciekawe jak jej nogi wyglądają
|
||
|
|
|
#942 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przecież ona w każdym filmie referuje artykuły z zagranicznych gazet, o jakiej wiedzy my tu mówimy. Chyba każdy sam umie czytać
|
|
#943 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie podoba mi się połączenie takiej koszulki z taką spódnicą, wygląda niespójnie...nie mówiąc już o upale w czarnej koszulce jak zakładam koszulkę z Rammsteinem, to nie noszę do tego różowych spodni ale to może tylko ja
|
|
#944 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Ale może jakieś posty były usunięte lub je przeoczyłam, bo czytałam wątek z opóźnieniem.W ogóle, jak pisałam, ta afera jest jakaś "dzika", bo Ramona obrażała Katosu, a ona się tym nie przejęła i jeszcze była po stronie Maxi, jakby naprawdę wiedziała, że to nie ona. |
|
|
|
|
#945 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
|
|
#946 |
|
Przyczajenie
|
Z polskich youtubowiczek najbardziej lubię oglądać filmiki:
AlltheprettyfacesTV, Azjatycki Cukier, Callmeblondieee, DigitalGirl i DigitalWorld, Grzeex3, Kajmanowa, Kornela55, Maxineczka, MissHeledore, MrOlimpia18, MsMelevis, Sarunia, TheKretka1 |
|
|
|
#947 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
czasem coś przetłumaczę dla znajomych ale dużo czasu mi to zajmuje i nie jestem w tym zbyt dobra, zresztą jak miałabym być skoro prawie wcale tego nie robię. A i uważam że nie piszę za dobrze po polsku, widzę po moim blogasku Ale nie wiem jak pisze MaxineczkaCytat:
|
||
|
|
|
#948 |
|
Wtajemniczenie
|
ja z polskich oglądam: radzkę, niesię, callmeblondie, theduedonne, karolinę baszak (choć jakoś bardzo za nią nie przepadam), modowe diy
ale zdecydowanie większość subskrypcji mam z Ameryki i Anglii
|
|
|
|
#949 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
moze mysli, ze nie kazdy umie po ang ![]() dokładnie i ostatnio nawet pokazala w koncu gazetę, bo nigdy dotad nie mowila na czym jej wiedza sie opiera - kiedys bylam nia zachwycona: bo zawsze byla przygotowana, moja kategoria wiekowa i tez nauczam angielskiego i wydawala mi się jak kolezanka a teraz drazni mnie ten jej ton (mam nadzieje, ze ja nie mowie tak samo w pracy czy w zyciu ), nadmierna gestykulacja i wszystko mowione w stylu "bo ja wiem najlepiej", W sumie rozumiem, ze praca ma wplyw na to jak wyraza swoje mysli, ale jest to niezwykle drazniące.w ogole to potrzebuję kogos nowego, by się zachwycyc na YT
|
|
|
#950 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#951 |
|
Dossisława I
|
Mogę prosić to zdjęcie z efektami odchudzania na PW?
Tydzień oczami telefonu u RGP to zawsze to samo: kawa, ciasteczka, " tajemniczy W", bomby, świeczki. Szusz chyba się przeprowadziła, bo w ostatnich filmikach ma inne tło. |
|
|
|
#952 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#953 |
|
Dossisława I
|
Tak myślałam, że to u niego.
Oglądacie tą dziewczynę? http://www.youtube.com/watch?v=A2NUWgP-uR0 Co myślicie o mężu/ chłopaku RLM? Dla mnie on jest taki słodziutki i miśkowaty, ale pasuje do Ewy bo ona też jest taka milutka
|
|
|
|
#954 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#955 |
|
Raczkowanie
|
nie jestem fanką Zmalowanej, ale w nowej fryzurze wygląda jak własna ciotka
![]() ![]() ![]() https://www.youtube.com/watch?v=g1t7...=TLYqnHr8TGgyc |
|
|
|
#956 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#957 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#958 | |
|
Dossisława I
|
Cytat:
Ja wybieram filmiki ze względu na dostępność kosmetyków w Polsce i ich cenę. Nie lubię zamawiać przez internet. |
|
|
|
|
#959 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do męża RLM to chopak chyba ma uraz po ostatnim wystąpieniu, co to wszyscy pojechali RLM, że go zdominowała. Ciężko teraz inaczej patrzeć na ten związek. Ale wierzę, że ogólnie to chyba są wobec siebie normalni na codzień, tylko filmik tak wypalił niefortunnie.
|
|
#960 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:10.

Nie wiem dlaczego przestała nagrywać, ale pamiętam jak razem z callmeblondie w ramach reklamy jakiegoś spa (?) dostały gratisowy pobyt tam. Troszkę to było słabe zważając na to, że już wtedy dość długo nie nagrywała. To było takie zniknięcie bez słowa z tego co pamiętam, nagły powrót w jednym sponsorowanym filmiku i dalej cisza 

.

Współczuję.

), nadmierna gestykulacja i wszystko mowione w stylu "bo ja wiem najlepiej", W sumie rozumiem, ze praca ma wplyw na to jak wyraza swoje mysli, ale jest to niezwykle drazniące.