|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które siê odchudzaj± grupowo. Pamiêtaj: diety musz± byæ zgodne z zasadami zdrowego od¿ywiania. Pisz o dietach powy¿ej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzêdzia |
![]() |
#571 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 209
|
Dot.: 5kg,10kg,15kg-wspólne odchudzanie przysz³ych PM, m³odych mamusiek itp.
Dzieñ dobry moje kochane
![]() Przysz³am do pracy, troszke siê ogarnelam, a teraz mam chwilê dla Was ![]() ![]() Wykona³am dzi¶ pomiary, masakra, a na wage nie wchodzê do 15 sierpnia czyli dok³adnie miesi±c od pierwszego dnia walki o now± siebie jak to Martyna mówi ![]() No wiêc: waga bez zmian ![]() Nie pamiêtam jak to by³o po kolei, napiszê jak siê mierzy³am po koleii: pod biustem: 72 talia: 69 pêpek: 74 udo: 51 ³ydka: 35 ramiê: 26 biodra: 93 Dzi¶ rano przed prac± mel b po¶ladki na sniadanie capucino i kanapka z razowaca z pomidorem i drobiow± bez mas³a. blllleeee, jestem roczarowana ![]() ---------- Dopisano o 10:00 ---------- Poprzedni post napisano o 09:54 ---------- Lenik,wchodzisz w ustawienia i po lewej stronie na pasku masz "edytuj podpis" Mimo ¿e wszystko ju¿ masz to jednak czego¶ brakuje...kogo¶ z kim mo¿na siê tym dzieliæ.... Lenik, gdzie liczysz te kalorie? Ja bym te¿ chcia³a ale jak mam przeliczaæ ile gram mas³a mia³am na chlebie to mi siê odechciewa... Jakie autko chcesz kupiæ? Martynko, a wiêc masz racjê brakuje, szczególnie jak teraz mam dom, du¿y, za du¿y na nas dwie.. od kiedy siê tam wprowadzi³y¶my u¶wiadomi³am sobie, ¿e chyba jednak ja siê nie nadajê do tego, aby byæ sama, co jest w sumie oczywiste, bo chyba nigdy nie by³am odk±d skoñczy³am 17 lat ![]() ![]() Podpis ogarne³am, dziêki Kalorie w tabele-kalorii.pl A samochód a4, a 5 lub x 1 - bia³e ![]()
![]() |
#572 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 289
|
Dziewczyny po 14 wychodzimy!!! tak¿e ju¿ od dzi¶ bêdê z Wami na bie¿±co
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#573 | |||||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:07 ---------- Poprzedni post napisano o 10:06 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:08 ---------- Poprzedni post napisano o 10:07 ---------- Martyna, zazdroszê wycieczki, bardzo lubiê, niestety przez ostatni rok niewiele mi by³o dane przez to moje choróbsko, ale mo¿e przysz³y rok bêdzie lepiej. Rodzinka jak malowana ![]() ---------- Dopisano o 10:11 ---------- Poprzedni post napisano o 10:08 ---------- Cytat:
![]() Mia³o byæ 40 minut dziennie, a nie godzina czterdzie¶ci ![]() Nie doczyta³a¶ czy co ![]() A jak wstawiæ zdjêcia? No faktycznie zdecydowanie lepiej Ci do twarzy bez tych dodatkowych kg, bardzo ³adne prawie aktualne zdjêcie ![]() ---------- Dopisano o 10:12 ---------- Poprzedni post napisano o 10:11 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:20 ---------- Poprzedni post napisano o 10:16 ---------- [QUOTE=strongwomen;4199749 5]Dzi¶ mam na obiad gotowane udko i kalafior. Dla me¿unia i dziecia zrobiê co¶ innego ![]() a na 14.30 mam tego gina... ![]() ---------- Dopisano o 09:46 ---------- Poprzedni post napisano o 09:45 ---------- Menu wzorowe ![]() Trzymam kciuki za gina, wiem co to za stres.. ![]() ---------- Dopisano o 12:00 ---------- Poprzedni post napisano o 10:20 ---------- Ja te¿ poprosze o kciuki.. Umówi³am siê na jutro do chirurga onkologa, 19.20, pewnie jeszcze mi nie powie co i jak i potrzebna bêdzie biopsja, ale mo¿e mna pokieruje. ma bardzo dobre opinie w internecie. Wytne to w cholerê. Ale u nas leje
![]() |
![]() |
#574 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 395
|
Hej laseczki
U mnie dzi¶ nastrój do niczego i w sumie zbytniego powodu nie ma ale czasem tak ju¿ mam..\ Waga a¿ wstyd z tym co wy macie ale ju¿ jestem to pisze 106,90 ![]() ![]() Ju¿ pogubi³am siê co komu odpisaæ wiec napisze ogólnie : z tymi sze¶ciolatkami to wiem ka¿dy ma inne zdanie , My zapisali¶my ...wiem zdania s± podzielone ![]() Na pocztê raczej powrotu nie bêdzie bo moja Naczelna ju¿ sobie tak± za³ogê stworzy³a jak mnie nie ma ¿e na pewno zrobi wszystko ¿eby nie zmieniaæ ale w sumie zwolniæ od razu po rodzicielskim mnie raczej nie mog± ... odezwe siê laseczki jeszcze na razie na dworku z Antonink± jestem ... a powiedzcie jak robicie te cytowania ¿eby odpisaæ ????bo ja nie bardzo mogê tu znale¼æ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#575 | |
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 692
|
[QUOTE=lenik33;41997793]I piêknie, te¿ sie wybra³am wieczorem na rowerek bez obci±¿enia wprawdzie bo lenka jest teraz tydzien u dziadków z powodu zamknietego przedszkola, ale niestety daleko nie ujecha³am bo mam ma³o powietrza
![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:07 ---------- Poprzedni post napisano o 10:06 ---------- Super Paulinka, nie ma to jak w domu, Lenka te¿ na pewno bêdzie najszczê¶liwsza widz±c znajome ¶ciany i swoje zabawki ![]() ---------- Dopisano o 10:08 ---------- Poprzedni post napisano o 10:07 ---------- Martyna, zazdroszê wycieczki, bardzo lubiê, niestety przez ostatni rok niewiele mi by³o dane przez to moje choróbsko, ale mo¿e przysz³y rok bêdzie lepiej. Rodzinka jak malowana ![]() ---------- Dopisano o 10:11 ---------- Poprzedni post napisano o 10:08 ---------- Na szczê¶cie posz³a¶ po rozum do g³owy ![]() Mia³o byæ 40 minut dziennie, a nie godzina czterdzie¶ci ![]() Nie doczyta³a¶ czy co ![]() A jak wstawiæ zdjêcia? No faktycznie zdecydowanie lepiej Ci do twarzy bez tych dodatkowych kg, bardzo ³adne prawie aktualne zdjêcie ![]() ---------- Dopisano o 10:12 ---------- Poprzedni post napisano o 10:11 ---------- To mo¿emy sobiê rêkê podac kochana, te¿ jestem w nie najlepszym nastroju, jaka¶ lipa, dwa tygodnie, a sza³u nie ma ![]() ---------- Dopisano o 10:20 ---------- Poprzedni post napisano o 10:16 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:09 ---------- Poprzedni post napisano o 16:07 ---------- dziewczyny pomiary d.. nie urywaj±,ale moja waga spad³a ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:10 ---------- Poprzedni post napisano o 16:09 ---------- 2 treningi nog zrobione.Moze zrobie zaraz 3 i wieczorem osttani ---------- Dopisano o 17:23 ---------- Poprzedni post napisano o 17:10 ---------- 3 treningi zaliczone.Smieszne uczucie jak ci pot z nosa kapie:P ide pod prysznic.buziaki |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#576 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 132
|
Hej Kobitki,
jestem tutaj nowa i jak czytam jak siê nawzajem wspieracie to normalnie a¿ siê mordka u¶miecha. Ja ze swoj± wag± - do¶æ spor±- jestem sama. Gdy rano wstajê i widzê siebie w lustrze ju¿ brak mi chêci do ¿ycia. Nowa fryzura czy ciuszek sprawy nie za³atwi. Choæ mój m±¿ mówi mi ¿e dla niego jestem naj... to i tak nie potrafiê siê pogodziæ ze swoim wygl±dem. No có¿ czego siê spodziewaæ po dwóch ci±¿ach? Oponka jest, masywne udziska te¿ i piersi- zupe³nie nie jak moje... Najlepsze to ¿e nie mam z kim na te tematy pogadaæ, nawet dbaæ mi siê ju¿ o siebie nie chce... Chyba potrzebujê solidnego kopniaka w siedzenie, no bo zaraz zaraz wiem, ¿e przecie¿ wszystko da siê zrobiæ, ale nie tylko chcieæ wystarczy - potrzeba wsparcia i motywacji. Kobiety pomó¿cie ... Pozdrawiam serdecznie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#577 |
Zakorzenienie
|
Ziutka, trafi³a¶ na dzieñ WA¯ENIA
![]() ![]() ![]() ![]() Nic tak nie motywuje jak zielony kolor w tabelce ![]()
![]() |
#578 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:25 ---------- Poprzedni post napisano o 19:24 ---------- Paulinka cieszê siê niezmiernie,¿e ju¿ w domkciu jeste¶cie obe ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#579 |
Raczkowanie
|
Witamy now± kole¿anke
![]() Biorê siê za Mel B na pocz±tek nogi i po¶ladki jak starczy si³ to cardio... Muszê siê wzi±æ bo wczoraj nie æwiczy³am i nale¿y siê ![]() Z dietk± ok. dzi¶ bez grzechów ![]() Odezwe siê pó¼niej |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#580 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:34 ---------- Poprzedni post napisano o 20:33 ---------- Martyna jak po wizycie u gina??? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#581 |
Raczkowanie
|
nogi zaliczone
![]() ![]() ![]() Po¶ladeczki ![]() Edytowane przez Kasia5891 Czas edycji: 2013-07-29 o 19:48 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#582 |
Zakorzenienie
|
Odp: 5kg,10kg,15kg-wspólne odchudzanie przysz³ych PM, m³odych mamusiek itp.
Ja dopiero bêdê cwiczyc...jak Kamil zasnie.. Jestem dzi¶ bojowo nastawiona. Drazni mnie gadanie "czemu nie idziesz z nim na dwor?" jak juz jest wykapany i przy najmniejszym ruchu sie przewraca bo slaby...albo "idz sobie powies pranie","pomyj sobie"...jakbym nie wiedzia³a co siê robi...
Wys³ane z mojego ST26i za pomoc± Tapatalk 2
![]() |
#583 | |
Rozeznanie
|
Ja po nogach to jestem jakbym spod natrysku wysz³a
![]() ---------- Dopisano o 20:40 ---------- Poprzedni post napisano o 20:38 ---------- Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#584 |
Zakorzenienie
|
dziewczynki moje wymiary stoj± w miejscu... tylko wagi mniej,...jak wczoraj pisa³am 60,8
Paulinka fajnie, ze ju¿ z ma³± ok!! Strong nie denerwuj siê ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#585 |
Raczkowanie
|
Wiecie ubawi³am siê przy æwiczeniach ...mój ma³¿ mówi ¿e mam tak chudn±æ ¿eby tylko "górne partie "przypadkiem nie schud³y
![]() ![]() ![]() Ali jak ty jeste¶ w stanie zrobiæ 3Xnogi?????????//ja po jednych padam ![]() Leczo na kolacje takie tylko warzywne to chyba ok prawda ????Bez kie³baski ????Jak my¶licie ???? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#586 |
Zakorzenienie
|
Co z tabelka?publikowac tyle ile mam czy czekac do jutra?
![]() Wys³ane z mojego ST26i za pomoc± Tapatalk 2
![]() |
#587 |
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 825
|
hej.
U mnie wpiszcie takie same wymiary jak tydzieñ temu ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#588 |
Zakorzenienie
|
Okej Madziu
![]() Wys³ane z mojego ST26i za pomoc± Tapatalk 2 ---------- Dopisano o 22:15 ---------- Poprzedni post napisano o 22:15 ---------- Kasiu prosze o wymiarki ![]() Wys³ane z mojego ST26i za pomoc± Tapatalk 2
![]() |
#589 | |
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 825
|
Dot.: Odp: 5kg,10kg,15kg-wspólne odchudzanie przysz³ych PM, m³odych mamusiek itp.
Cytat:
¶niadanie: 2 kromki chleba z wêdlin± i serem ¿ót³ym, kawa z mlekiem i 2 ³y¿eczkami cukru. Lunch: 2 ¶redniej wileko¶ci pomidory +mozarella kolacja: jajecznica na kie³basce i mnóstwo wody. Ciê¿ko znoszê takie upa³y ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#590 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 132
|
Dot.: Odp: 5kg,10kg,15kg-wspólne odchudzanie przysz³ych PM, m³odych mamusiek itp.
dzieñ pomiarów powiadacie... >>Dra¿liwy temat, ale jak siê powiedzia³o A to trzeba i B powiedzieæ. 27 lat, wzrost 168cm, dzisiejsza waga 69kg, talia 95cm, biodra 107 cm, udzisko 61 cm!!! Cel? ¯ebym na wadze zobaczy³a 5 z przodu wyniku... Czyli nieszczêsne 10 kg roboty przede mn±. Plany? Hmm.. Co dzieñ brzuszki- musowo od 20 zaczynaj±c, stopniowo zwiêkszaj±c ilo¶æ oraz no¿yce- 20 na pocz±tek bêdzie chyba nie¼le. Przynajmniej dwa razy w tygodniu bieganie- chocia¿ po 20-30 minut. Sza³u nie ma ale wiem ¿e to dam radê zrobiæ, bo ju¿ wcze¶niej mi siê uda³o zgubiæ parê kg w ten sposób(ale to by³o ca³e wieki temu). Mi naprawdê potrzeba wsparcia i dopingu. Znów chcia³abym byæ t± osóbk± która wa¿y³a 55 kg przed ci±¿ami, ale je¶li bêdzie 59 i tak ju¿ bêdê szczê¶liwa. Pozdrawiam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#591 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:16 ---------- Poprzedni post napisano o 23:14 ---------- Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#592 |
Raczkowanie
|
Tylko waga bo wciê³o mi centymetr 106,90
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#593 | |||
Raczkowanie
|
Dzien dobry dziewczynki - zamorduje tych go¶ci od internetu ci rusz mi siê wiesza
![]() ![]() Mój wczorajszy dzieñ dietkowo dobrze, zamkne³o siê na 1100 kcal æwiczeniowo gorzej, tylko mel b po¶ladki oraz nogi. Dzi¶ zacze³am od melb po¶ladeczków, jak zwykle tyle mi siê uda przed prac± ![]() ¶niadanko ju¿ za mn±, kanapeczka ¿ytnia z mozarella i pomidorkiem oraz capucinko. w pracy planujê jeszcze serek wiejski lekki, jab³uszko, nektarynkê. I na dzi¶ chyba tyle, bo potem ten onkolog wiêc pewnie niczego nie prze³kê, poza oczywi¶cie s³odyczami gdybym mog³a bo mnie odstresowuj±, ale nie mogê ![]() ![]() Wpad³ wczoraj mój by³y ¿eby jechaæ dzis ze mn± do tego lekarza, wiêc dzis rano poprosi³am ¿eby mi zrobil zdjêcia w gatkach ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:23 ---------- Poprzedni post napisano o 09:21 ---------- ---------- Dopisano o 16:09 ---------- Poprzedni post napisano o 16:07 ---------- dziewczyny pomiary d.. nie urywaj±,ale moja waga spad³a ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:10 ---------- Poprzedni post napisano o 16:09 ---------- 2 treningi nog zrobione.Moze zrobie zaraz 3 i wieczorem osttani ---------- Dopisano o 17:23 ---------- Poprzedni post napisano o 17:10 ---------- 3 treningi zaliczone.Smieszne uczucie jak ci pot z nosa kapie:P ide pod prysznic.buziaki[/QUOTE] Gratulujê!!! Piêkby wynik wagowy, super ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:24 ---------- Poprzedni post napisano o 09:23 ---------- Cytat:
![]() wiem jak po ci±¿y ciê¿ko siê ogarn±æ, ale do zrobienia ![]() ---------- Dopisano o 09:26 ---------- Poprzedni post napisano o 09:24 ---------- Cytat:
Tak nie ma to jak doradcy wszechm±drzy, wszystko wiedz± najlepiej, ehh, puszczaæ mimo uszu trzeba i nie braæ do siebie ---------- Dopisano o 09:28 ---------- Poprzedni post napisano o 09:26 ---------- Cytat:
To zazdroszê bo moja g³upia stoi w miejscu ![]() Gratulujê ![]()
![]() |
![]() |
#594 |
Rozeznanie
|
Dzieñ dobry.
Marta jestem dzi¶ z Tob± my¶lami ![]() Za mn± 2 treningi.Nogi i po¶ladki. Mi³ego dnia dziewczynki |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#595 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 362
|
dzieñ dobry
![]() ![]() ![]() ![]() waga: 52,5kg (niestety nic nie spada od jakiegos czasu ![]() p.b. - 66cm talia: 68cm pepek: 80cm biodra: 96cm udo: 53cm ³ydka: 32cm ramiê: 25cm wczoraj kalorii ³acznie: 1041, ma³o chyba,ale dzisiaj za to jak obliczy³am to bedzie cos ok 1500 i tak my¶lê, jak to zmniejszyæ..... wczoraj wypra³am moj± sukienkê ¶lubn± ![]() ![]()
![]() |
#596 |
Zakorzenienie
|
Laseczki.. tabelka bêdzie popo³udniu
![]() Lenik, trzymam kciuki za wizytê ![]() a ja zmykam narazie bo mamy wyjazd. Nadrobiê potem ![]()
![]() |
#597 |
Raczkowanie
|
strongwoman zdjêcia cudne
![]() ![]() ![]() LadyAli j nie wiem jak Ty wyrabiasz z tymi æwiczeniami, powtarzam ,ze jeste¶ moim bohaterem ![]() ![]() ![]() a w ogole patrze na te moje wymiary i co¶ chyba mnie wydê³o, bo to raczej niemo¿liwe,zebym przyty³a 7cm w okolicy pêpka, jakas MASAKRA!! ![]() madziullka no super,ze zaproszenia rozdane, coraz bli¿ej te NASZE wielkie dni, ja ju¿ siê tak doczekaæ nie mogê ,ze nie macie pojêcia , juz nieca³y msc... ![]() Lenik33 Martu¶ kochana samotno¶c to okropna rzecz, ale masz racjê,ze nie ma nic na si³e, mi³o¶c sama siê znajdzie, mo¿e teraz jest ten czas jaki mo¿esz po¶wiêciæ sobie i Lence, a na facetów przyjdzie czas, na tego jedynego ![]() piêknie æwiczysz, ja dostanê kompleksy przez Was kobietki ![]() ![]() ppaulinka1990 jak siê cieszê,ze ju¿ w domku bêdziecie nied³ugo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:05 ---------- Poprzedni post napisano o 11:03 ---------- malutka_ziutka witamy ![]() ![]() i Martu¶ trzymam kciuki dzisiaj ![]() ---------- Dopisano o 11:06 ---------- Poprzedni post napisano o 11:05 ---------- malutka_ziutka witamy ![]() ![]() i Martu¶ trzymam kciuki dzisiaj ![]()
![]() |
#598 |
Raczkowanie
|
Hej dziewuszki
¦niadanko: jajko ugtowane na twardo i bu³eczka grahamka i drobiow± wêdlink± i pomidorkiem na drugie zjem jogurt z ziarnami zbó¿ Cardio Mel B zaliczone a tak na marginesie znacie mo¿e kogo¶ kto [pisze prace licencjackie tak wiecie odp³atnie ![]() ![]() pó¼niej zrobie chyba skalpel bo ju¿ dawno nie robi³am .. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#599 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#600 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:14.