Pierwsza w wątku mała Lilka, a kolejne? Jeszcze chwilka! Mamy IX-X 2013, cz. XIV - Strona 73 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Tytuł kolejnej części - wybieram:
Wrześniowo - październikowe mamusie 2013 2 3,57%
Pierwsza w wątku mała Lilka, a kolejne? Jeszcze chwilka 1 1,79%
Każdej brzuszek to już piłka, do porodu jeszcze chwilka 20 35,71%
Jeszcze z miesiąc wytrzymamy, potem rodzić zaczynamy! 21 37,50%
Ani leżeć, ani chodzić, ja już bardzo chcę urodzić! 8 14,29%
Coraz ciężej, wielkie brzuchy, wciąż czekamy na maluchy 4 7,14%
Głosujący: 56. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-07-29, 10:16   #2161
ladanseuse14
Zakorzenienie

Dot.: Pierwsza w wątku mała Lilka, a kolejne? Jeszcze chwilka! Mamy IX-X 2013, cz. XI

Cytat:
Napisane przez Asiek84 Pokaż wiadomość
ja tez mam to dziadostwo.... maskara...

ale sobie stracha napedziłam, postanowiłam zrobić się na bóstwo tam na dole i sie kuźwa zacięłam... i miałam takiego stresa że o mało nie zemdlałam w łazience jak zobaczyłam krew na wkładce jak poszłam na siusiu...
ojjj kochana też tak kiedyś miałam - już chciałam na IP jechać
poza tym przypomniałaś mi - muszę dziś się zrobić na krewetę, bo o 16:15 wizyta
Stary 2013-07-29, 10:17   #2162
kaska87
Zakorzenienie

Dot.: Pierwsza w wątku mała Lilka, a kolejne? Jeszcze chwilka! Mamy IX-X 2013, cz. XI

Angel wow! super cena za taki zestaw

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-29, 10:17   #2163
Diorisha
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ja-ika Pokaż wiadomość
idę na balkon wieszać pranie, chyba zrobię to na raty, bo pełne słońce teraz
W taką pogodę to wyschnie w godzinkę. Ja chyba też zaraz nastawie.
Diorisha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-29, 10:18   #2164
87czarna
Zakorzenienie

Angele tam, dasz radę! moj pierwszy wozek był podobnych gabarytow i z gondoli byłam mega zadowolona

"Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka"
87czarna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-29, 10:19   #2165
Larysa88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Asiek84 Pokaż wiadomość
śliczna sypialnia, czy ja widzę u Ciebie róż na ścianach??

w mojej sypialni na chwilę obecną jest łoże 160x200, kwiat Benjamin i firanka w oknie...

nie mam weny ani obecnie kasy aby kupić szafeczki do łóżka i komodę, a ubrania trzymam w garderobie...
tak jeśli dobrze pamiętam to jest to dulux, wrzosowy świt taka lila niby taki jakby blady róż sama nie wiem, ale to tż wybierał

z czasem uzupełnisz zapasy w sypialni, tak jak i ja
choć mam już zasłony ale firanek i karnisza brak
Stary 2013-07-29, 10:20   #2166
Diorisha
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bajka1807 Pokaż wiadomość
witam sie
w Szczecinie pogoda boska!!!!!! 20 stopni, deszcz, no cud malina normalnie, zyc sie da zaraz chyba wyjde na ten deszcz i bede taplac sie w kaluzach

żeby ten Szczecin nie był na końcu świata to już bym tam gnała

Angel fajny wózio a jeszcze w takiej super cenie
Stary 2013-07-29, 10:20   #2167
matallewar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bajka1807 Pokaż wiadomość
witam sie
w Szczecinie pogoda boska!!!!!! 20 stopni, deszcz, no cud malina normalnie, zyc sie da zaraz chyba wyjde na ten deszcz i bede taplac sie w kaluzach
po 9 byl juz kurier z moim regalem ktory zaginal w akcji zaraz sie biore za skladanie bo mi sie nudzi
Właśnie sprawdzam pociągi do Ciebie - JADĘ!

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
mam w lodówce 15 lodów- chyba do jutra starczy
Daj trochę
Ja nie mam

Cytat:
Napisane przez Diorisha Pokaż wiadomość
W taką pogodę to wyschnie w godzinkę. Ja chyba też zaraz nastawie.
Właśnie mi przypomniałyście, że po tygodniu na działce brudne rzeczy wypadają mi z kosza na pranie, a ja nie mam siły się podnieść, żeby pralkę włączyć

Rok z Jillian i Mel B✓
Extreme shed&shred lvl 2 (9/15)
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

Gluten, Sugar & Meat Free
More water&vegetables
13/100 sugarfree days
matallewar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-29, 10:22   #2168
Asiek84
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ladanseuse14 Pokaż wiadomość
ojjj kochana też tak kiedyś miałam - już chciałam na IP jechać
oczywiście zanim się obejrzałam za pomocą lusterka to zaalarmowałam tż i się też zestresował, powiedział mi że od dzisiaj to on mnie tam będzie robił na bóstwo... bo takie stresy są nam niepotrzebne
Asiek84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-29, 10:23   #2169
agusiamaskota
Wtajemniczenie

Cytat:
Agusia 1,20h? podziwiam, ja po tej dzisiejszej akcji nie wyłaniam tyłka z domu nawet
Wrzucę wam za chwilę z telefonu, jak wygląda pokój TŻ...

Mama foka
Skalpel 46/100 -> nike run
agusiamaskota jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-29, 10:24   #2170
Larysa88
Zakorzenienie

mam pytanko

czy model fotelika maxi cosi jest ważny? najbardziej zastanawiałam się nad cabriofixem, ale pebble też są chyba fajne? choć widziałam w zestawieniach że wagowo się różnią, cabrio 3,5kg a pebble 4,1kg. Poza tym, że pebble jest droższy to jest lepszy? a Citi najtańszy to najsłabszy? Citi to wiem, że się nie wpina w bazę, ale mi o to nie chodzi bo i tak nie mam ;p więc może na citi powinnam się zdecydować?

proszę o radę!
Stary 2013-07-29, 10:25   #2171
Diorisha
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez matallewar Pokaż wiadomość
Właśnie mi przypomniałyście, że po tygodniu na działce brudne rzeczy wypadają mi z kosza na pranie, a ja nie mam siły się podnieść, żeby pralkę włączyć
Wcale Ci się nie dziwię.
Ja sobie na dziś zaplanowałam pranie nosidełka ale nie dam rady
Głowa mnie pobolewa od tego upału. Mój mówi żebym więcej piła ale już się chyba więcej nie da -toć ja dzień w dzień wypijam min. 4l wody.
Stary 2013-07-29, 10:25   #2172
agusiamaskota
Wtajemniczenie

Cytat:
hahahaha Ja mam z tym mega problem, nic tak na dole nie widzę, a TŻ się z tego śmieje, że teraz tylko on piczkę może oglądać

Mama foka
Stary 2013-07-29, 10:25   #2173
ladanseuse14
Zakorzenienie

moja kota poznała magiczną moc wiatraka
Stary 2013-07-29, 10:26   #2174
policzanka
Wtajemniczenie

Dziewczyny jak to jest bo ja sie kompletnie na ty nie znam.Ostatnio jak byłam u lekarza to wyswietliłam sie w systemie Ewus na czerwono.Zadzwonilam do pracodawcy to wyjasnic a oni ze To zapewne jakis bład w tym systemie.Jako ze nie miałam aktualnego druku Ruma poprosiłam pracodawce o przesłanie mi go meilem zebym miała w razie czego potwierdzenie ze jestem ubezpieczona.Przesłali mi tyle tylko na tym druku sa same zera...nie wiem o co chodzi-czyzby skladek nie odprowadzili?czyli wychodzi na to ze jednak jestem nieubezpieczona?kurcze nie wiem co mam myslec na ten temat...
policzanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-29, 10:26   #2175
jo_asiek
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez wiktom Pokaż wiadomość
Odebrałam wypis ze szpitala i proszę o dopisanej nowej wagi 34 tc-2149g Kruszynka mi rośnie, ma już ponad 2 kg,super
Brawo!!!!

Cytat:
co ja przeżyłam pojechałam autobusem do teściowej- myślałam, że zemdleje, albo się normalnie się modliłam w tym autobusie, żeby jeszcze 5 minut wytrzymać, do mieszkania weszłam z mroczkami przed oczami i nie mogłam oddychać nakarmiłam kota, napiłam się i miałam od razu autobus do domu, to poszłam teraz jestem w domu i wymiotowałam
zaraz dzwonię do P. niech ciotkę organizuje do kota bo ja w te upały nie chcę gdzieś zemdleć, bo jeszcze się uderzę i coś Mikiemu się stanie
współczuję przeżyć. Pogoda niestety nie sprzyja takim wyprawom.. Teraz odpoczywaj!

Cytat:
Napisane przez rusałka_1 Pokaż wiadomość

to pochwal się mieszkankiem jak już skończone
pochwalę się na pewno jak tylko powieszę firanki i siostrzeniec zbierze miliardy klocków lego porozrzucanych wszędzie

A tak w ogóle to muszę sie Wam pożalićWczoraj zabrałam się do przeglądania ciuszków. Z 3 kartonów (głównie rozmiary od 56 do 74-80, rożki, skarpeteczki, czapeczki, niedrapki i inne takie - większość nowych, używanych wcześniej tylko przez mojego siostrzeńca i koleżanki synka) zwrócono nam ostatnio 1 karton brudnych, śmierdzących, w większości dziurawych i zepsutych ubranek... Ogólnie stan tych ciuszków jest tragiczny.. ponad połowę musiałam wywalić, bo to do niczego się nie nadawało... Do tego podobno to wszystko co się im zostało i nic więcej nie mają:/
Żadnych skarpeteczek, żadnych czapeczek, kilka sztuk bodziaków, 2szt spodni, kombinezon i kilkanaście pajacyków.. ehhhh... Trochę się wkurzyłam i zawiodłam, bo nie tak się umawialiśmy…
Dobrze, że troszkę ciuszków na allegro i na promocjach 5 10 15 pokupowałam, ale to i tak za mało. Muszę ogarnąć to co mam, posprawdzać ile czego jest i dokupić resztę. Na szczęście mogę też liczyć na rodziców. Mama stwierdziła, że mam się niczym nie denerwować, że wszystko kupimy i będzie dobrze. No ale i tak sporo nerwów mnie to kosztowało.
Teraz w ramach poprawy humoru wzięłam się za zakupy u rp200 zł poszło, ale sporo rzeczy już będzie
jo_asiek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-29, 10:27   #2176
policzanka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Diorisha Pokaż wiadomość
Wcale Ci się nie dziwię.
Ja sobie na dziś zaplanowałam pranie nosidełka ale nie dam rady
Głowa mnie pobolewa od tego upału. Mój mówi żebym więcej piła ale już się chyba więcej nie da -toć ja dzień w dzień wypijam min. 4l wody.
Och wspolczuje i łącze sie w bolu-tez mnie glowa od tych upałów boli..
Stary 2013-07-29, 10:27   #2177
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
moja kota poznała magiczną moc wiatraka
moja też się zakochała, na początku chodziła nie wiedziała o co cho, a później się kładła przed nim i była w niebie

mnie od tych upałów też boli łeb i w dodatku mam mdłości

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-29, 10:29   #2178
agusiamaskota
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez policzanka Pokaż wiadomość
Dziewczyny jak to jest bo ja sie kompletnie na ty nie znam.Ostatnio jak byłam u lekarza to wyswietliłam sie w systemie Ewus na czerwono.Zadzwonilam do pracodawcy to wyjasnic a oni ze To zapewne jakis bład w tym systemie.Jako ze nie miałam aktualnego druku Ruma poprosiłam pracodawce o przesłanie mi go meilem zebym miała w razie czego potwierdzenie ze jestem ubezpieczona.Przesłali mi tyle tylko na tym druku sa same zera...nie wiem o co chodzi-czyzby skladek nie odprowadzili?czyli wychodzi na to ze jednak jestem nieubezpieczona?kurcze nie wiem co mam myslec na ten temat...
Miałam też problem z tym, kobiety ciężarne są i tak ubezpieczone, nawet jakby w Ewusiu wyskakiwało na czerwono nieubezpieczenie... Ale jak urodzisz to już lipa, więc trzeba to załatwić jak najszybciej. Musisz jechać do NFZ i tak to wyjaśniać, ale ten druk z pracy musisz mieć, żeby okazać go w NFZ. Oni tylko w NFZ odblokowują karty, tak do 3 dni, a na druku z pracy podbijają Ci pieczątkę, gdybyś w tym czasie chciała iść do lekarza, a dalej by się wyświetlało na czerwono, że jesteś nieubezpieczona.

Mama foka
Stary 2013-07-29, 10:29   #2179
87czarna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Larysa88 Pokaż wiadomość
mam pytanko

czy model fotelika maxi cosi jest ważny? najbardziej zastanawiałam się nad cabriofixem, ale pebble też są chyba fajne? choć widziałam w zestawieniach że wagowo się różnią, cabrio 3,5kg a pebble 4,1kg. Poza tym, że pebble jest droższy to jest lepszy? a Citi najtańszy to najsłabszy? Citi to wiem, że się nie wpina w bazę, ale mi o to nie chodzi bo i tak nie mam ;p więc może na citi powinnam się zdecydować?

proszę o radę!
Kochana, ja kupiłam wlasnie maxi cosi citi, bo też nie mamy bazy słyszałam dobre opinie,dlatego go wzięlam

"Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka"
87czarna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-29, 10:30   #2180
ladanseuse14
Zakorzenienie

Cytat:
moja też się zakochała, na początku chodziła nie wiedziała o co cho, a później się kładła przed nim i była w niebie

mnie od tych upałów też boli łeb i w dodatku mam mdłości
moja dopiero teraz ogarnęła

też się źle czuję
http://www.twojapogoda.pl/polska/slaskie/bytom/16dniowa jutro, pojutrze i czwartek napawają mnie optymizmem ale potem???? to są jakieś żarty?!
Stary 2013-07-29, 10:30   #2181
misia332
Zakorzenienie

Cytat:
Dziendoberek
Nie udzielam się ale jestem na bieżąco
Mimo ze deszczyk kropi to u mnie duchota niemiłosierna..

Ostatnio mam bardzo kiepskie dni.Jestem strasznie rozdrazniona.Błahostka potrafi mnie mocno zdołowac przez co pozniej długo rycze..plus jeszcze te upały tak mnie dobijają...i jeszcze ten stres z ubezpieczeniem...no maskara jakas..

Snow i KropelkaPiękne łóżeczka!!
Larysko-Sypailania rewelacja!!A wielkosci łózka zazdroszcze Jeszcze jak dojdzie posciel do łózeczka innę gadzety to juz wogole bedzie bajka

Dzis na suwaczku 25 dni do porodu..Ciekawe czy to sie wogole sprawdzi...

Nie wiem czy mam sie martwic ale moja Lila to juz wogole raczkami ani nozkami nie przebiera..Jedynie co widze jak się wyciaga..myslicie ze to juz normalne na tym etapie ciazy?
Normalne, ma mało miejsca. Ale czujesz ją więc jest ok prawda ?

Poli Ty za niedługo urodzisz
Cytat:
ja jak coś to się wyprowadzę do piwnicy- tam chłodniej jest ogórki kiszone pod ręką
ja chciałam na klatkę schodową, bo tam mamy chłodniej, ale wprowadzają sie studenci za tydzień i masakra.

Cytat:
Napisane przez SAMBAdiJANEIRO Pokaż wiadomość
ufff odepna mi dzis to dziadostwo ale mam dzis jeszcze caly dzien lezec...jutro zrobia kontrole szyjki i jesli bedzie ok to bede mogla 3 razy po 5 minut pospacerowac...i potem codziennie dluzej... Wiec moze w piatek mnie wypuszcza...
Cytat:
Napisane przez SAMBAdiJANEIRO Pokaż wiadomość
jakis pan w przepoconej koszulce przyszedl mi umyc okna hahaha... Troche smierdzi ale moze zaprosze go do domu zeby tez pomyl
Trzymam kciuki, żebyś mogła szybko wrócić do domku.

A pana zaproś też do mnie
Cytat:
Napisane przez your Angel Pokaż wiadomość
Kurczę, sorki, że odjechałam, już byłam taka senna, że masakeros. Zalegałam w wyrze, ale i tak się umordowałam zanim w jaki-taki sen zapadłam. Kurde, ja już nie wiem czemu mam ostatnie dni takie słabsze. Czy to połączenie upałów z końcówką ciąży czy już faktycznie coś się pomału dzieje
Chociaż brzuchol dalej raczej wysoko, nie oddycha mi się lżej (chciałabym ).

Reasumując... Wózio o Mutsy 4 Rider. Ma pompowane kółka, nówkę przód i łożyska, jest w nim wszystko - gondola, spacerówka, fotelik plus do tego szyty na zamówienie śpiworek, łóżeczko turystyczne, parasolka. Kolor! Stan jest na medal.
To pojazd właśnie pod jesienno-zimowe dziecko. Fajnie, że jet to gratisowe wyrko, jak mały pojedzie na noc do babci, to będzie miało porządne legowisko. My mamy zakupione do mieszkania solidne drewniane, nie do transportu.
Minusem jest to, że to faktycznie nie lekki wózek, będzie trochę cyrku z wywlekaniem go z 2 piętra, coś się obmyśli
Bardzo ładny wózek i kolor.
My też musimy kupić łóżeczko turystyczne.
Cytat:
Napisane przez your Angel Pokaż wiadomość
Motyl, "parpary" to się u mnie mówi na wyboje - jakieś dziurawe chodniki, zaspy itd

Babka chciała tysiaka, tż nie byłby sobą jakby nie targował więc wyszło 930 zł

Ty foczka uważaj na siebie! Lepiej poszukać zastępczej opiekunki.
Biedulka

Fakt, ogólnie jest stosunkowo ciężki, przy czym to podobno standard w takich czołgach na pompowanych kołach
Ja tylko tego właśnie się boję. Bo u mnie nie ma windy, ja tam witek nie mam specjalnie umięśnionych. Jakiś patent sobie opracujemy - tzn mam nadzieję

No właśnie chcieliśmy wszystko za jednym zamachem Na żywo kolor chyba nawet fajniejszy

Haha, jakbym ja sama miała wybierać, to chyba wybrałabym w końcu wyłącznie po kolorze

Kurde, no dalej nie mogę z tych dwóch głupków na telefonie. Dopóki razem łazimy na imprezy, gadamy i pijemy to jest cud, miód, malina. Jak już jest sytuacja, że potrzebuję wycofać się z tż do własnego gniazda, to tym się zbiera na jakieś bunty i pokazówę jaka to lekkomyślność i upijanie się są męskie

Bez kitu, chyba jestem suką i mam tż pod pantoflem
Nie martw się. Ja myślałam, że swojego nie trzymam, ale wczoraj okazało sie inaczej.

Jak wam pisałam u TŻ na starym mieszakniu są ci znajomi. Byli u nas tylko raz jak przyjechali po klucze. Wczoraj TŻ się pyta czy pójdziemy do nich. Mówię mu, że nie bo mam skurcze i się źle czuję. I nie chce mi się chodzić w taką duchotę.
Stwierdził, że może pójdzie sam, powiedziałam mu, że jak idzie sam to może tam już nawet spać. No nie poszedł.

Ogólnie to są tak wkurzający ludzie, masakra.

Ale mój mąż to też chciałby być dobry dla wszystkich, a nie widzi, że jak komuś daje palec, to on chce wziąć całą rękę od niego.

http://onaiich3.blogspot.com.es/
misia332 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-29, 10:32   #2182
bajka1807
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Larysa88 Pokaż wiadomość
mam pytanko

proszę o radę!
hmmm ja moge tylko wypowiedziec sie o cabriofixie i pebble. przy Blance mialam cabriofixa i bylam zadowolona, teraz kupilam pebble bo ma ciekawsze rozwiazania, tzn do okola ma gume a nie plastik i sie nie bedzie tak rysowal, no i bardziej pasy w pebble mi sie podobaja i zaglowek jest regulowany lacznie z pasami, a w cabriofixie musisz je wyciagac i przeciagac do odpowiedniej dziurki. wiec w sumie pebble z wygody kupilam, no i ewentualnie ciut wiekszy mi sie wydaje, ale to moze byc tylko moje wrazenie generalnie polecam i jeden i drugi

Cytat:
nie martw sie, co do RMUA moje wygladalo tak samo podczas pierwszej ciazy zerami sie nie przejmuj. ewus czesto gesto glupoty pokazuje, ja tak mialam jakis czas temu jak szlam do diabetologa, baba kazala mi przyniesc dowod ubezpieczenia bo ewus chyba wlasnie pokazywal ze jestem nieubezpieczona, a kilka dni pozniej szlam do rodzinnego to juz bylo wszystko ok, a nic z tym nie robilam. wiec spokojnie
Mel B 14/14 ✓
bajka1807 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-29, 10:32   #2183
policzanka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez agusiamaskota Pokaż wiadomość
Miałam też problem z tym, kobiety ciężarne są i tak ubezpieczone, nawet jakby w Ewusiu wyskakiwało na czerwono nieubezpieczenie... Ale jak urodzisz to już lipa, więc trzeba to załatwić jak najszybciej. Musisz jechać do NFZ i tak to wyjaśniać, ale ten druk z pracy musisz mieć, żeby okazać go w NFZ. Oni tylko w NFZ odblokowują karty, tak do 3 dni, a na druku z pracy podbijają Ci pieczątkę, gdybyś w tym czasie chciała iść do lekarza, a dalej by się wyświetlało na czerwono, że jesteś nieubezpieczona.

Kurcze naprawde dziwne...Od samego poczatku ciazy wszystko bylo pięknie..a teraz na sam koniec muszą mi jeszcze takiego stresa serwowac..

Misia-czuje ją mniej no ale czujeTylko juz mi zadnych kopnięc nie sprzedaje łobuziara mała..jest baaardzo spokojna..tylko czasem tyleczek wystawi

Bajka-no to w takim badz razie nie bede sie nie potzrebnie stresowac

Edytowane przez policzanka
Czas edycji: 2013-07-29 o 10:35
Stary 2013-07-29, 10:34   #2184
Diorisha
Zakorzenienie

Cytat:

Poli
ale jesteś na zwolnieniu? Bo jeśli tak to w tym okresie pracodawca już nie odprowadza za Ciebie składek i stąd te zera.
Potrzebna Ci jest RMUA za okres kiedy jeszcze nie byłaś na zwolnieniu.
Stary 2013-07-29, 10:35   #2185
misia332
Zakorzenienie

Ja też miałam ciężką noc, normalnie kiedyś przez ten ból nogi to sobie ją odetnę. Zasnęłam o 3 nad ranem, ale spałam do 9.30.

Dziecko robi mi sale gimnastyczną z brzucha. Boli mnie już wszystko.

A u mnie na tarasie jest obecnie 20 stopni, wieje wiaterek, a ja mam bluzkę z rękawem 3/4 i długie spodnie.

Stary 2013-07-29, 10:37   #2186
Diorisha
Zakorzenienie

I tak jak pisze bajka ten Ewuś często pokazuje błędnie. Jakiś czas temu mój gin zrobił mi cytologię na NFZ i też wyskoczyło,że jestem nieubezpieczona mimo,że składki regularnie opłacam i to nie byle jakie
Stary 2013-07-29, 10:37   #2187
ladanseuse14
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez misia332 Pokaż wiadomość
A u mnie na tarasie jest obecnie 20 stopni, wieje wiaterek, a ja mam bluzkę z rękawem 3/4 i długie spodnie.
?!
Stary 2013-07-29, 10:39   #2188
misia332
Zakorzenienie

Larysko ja mam fotelik maxi cosi city i mi się bardzo podoba. Ale ja też nie mam żadnego porównania.

Miałam dzisiaj biegunkę na czarno. Wszystko przez żelazo.

Ciekawe jak moje wyniki z krzywej cukrowej. A Tu jeszcze półtorej tygodnia muszę czekać.

---------- Dopisano o 10:39 ---------- Poprzedni post napisano o 10:38 ----------

Cytat:
?!
Siedzę akurat od strony gdzie bardzo nam wieje. A mamy tak ustawione w pokoju, że jednego skrzydła okna tarasowego nie możemy zamknąć.

Stary 2013-07-29, 10:40   #2189
ladanseuse14
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez misia332 Pokaż wiadomość
Ciekawe jak moje wyniki z krzywej cukrowej. A Tu jeszcze półtorej tygodnia muszę czekać.
współczuję, ja bym chyba nie wytrzymała
Stary 2013-07-29, 10:42   #2190
matallewar
Zakorzenienie

Nawet nie mam siły czytać, co piszecie... Koncentruję się na wdech, wydech...

Rok z Jillian i Mel B✓
Extreme shed&shred lvl 2 (9/15)
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

Gluten, Sugar & Meat Free
More water&vegetables
13/100 sugarfree days
matallewar jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości