|
|||||||
| Notka |
|
| Paznokcie Forum, w którym rozmawiamy o pielęgnacji paznokci. Podyskutujmy o malowaniu, kształcie, stylizacji i dominujących trendach w zdobieniu paznokci. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#811 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Pokażcie pazurki... Ale te naturalne - cz. XXI + przeogromna dawka plotek!
Cytat:
ale dopiero od dwóch tygodni, może troszkę więcej. Może to zbyt krótko jeszcze, nie będę się zniechęcać w każdym razie. Mam właśnie Babydream fur mama, i zasadzam się na którąś Alterrę ale nie wiem, która najlepsza. Testowałaś też inne, czy tylko mango i papaja?
|
|
|
|
|
#812 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Pokażcie pazurki... Ale te naturalne - cz. XXI + przeogromna dawka plotek!
Cytat:
![]() haha, no widzisz ![]() [1=5b5d99de58a13445bbbddfb 9cef436b5e5bc9934_64ac8d7 278bfa;41998127]Wszystko okej,urosła i psoci nadal [/QUOTE]no podrosła ślicznotka.
|
|
|
|
|
#813 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dlatego polecam alterrę mango i papaya.A i wczoraj zapomniałam sie pochwalić patrzcie co upolowałam
Edytowane przez agaszak Czas edycji: 2013-07-29 o 10:52 |
|
|
|
|
#814 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Pokażcie pazurki... Ale te naturalne - cz. XXI + przeogromna dawka plotek!
A i Viv dziekuje
tak najpierw doczyścilam fiolet i potem flejki dałam i juz nie czyścilam i dlatego czerwone pewnie ale juz czyste i białe Chu psinke masz piękna ale foto oczywiscie w domu zobaczę bo tu nie mogę ![]() Iii zapomniałam o fotce paznokci Niewyraźne mogą byc troche ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#815 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Pokażcie pazurki... Ale te naturalne - cz. XXI + przeogromna dawka plotek!
Cytat:
|
|
|
#816 |
|
Zakorzenienie
|
Nosz kuzwa tyle sie naprodukowalam tzn durnym dotykowcem tekstu a tu wzięło i mi usunęło
Viv dziekuje tak czerwone od czyszczenia fioletu bo juz flejków mi sie nie chciało ale juz jest ladnie Chu psinke masz piękna ale foto w domu zobaczę Zdjecia dałam niewyraźne pewnie bo ciemno Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#817 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Pokażcie pazurki... Ale te naturalne - cz. XXI + przeogromna dawka plotek!
Cytat:
![]() Cytat:
![]() u mnie niby 36 st, ale nie chce mi się sprawdzać, bo się spocę Cytat:
![]() jak masz swoje, to odpuść sobie potem będziesz się męczyć jak ja żeby do naturalnych wrócić ewentualnie odśwież kolor, albo ,,podrasuj'' jakąś szamponetką ![]() Cytat:
![]() serio? to mnie chyba zlinczujecie, ale ja jak nie mam przykrytej pupy kołderką tak nie usnę ![]() dziękuję ![]() no jasne Kochana Cytat:
biedna.. ![]() a ja znowu usnęłam koło 1, obudziłam się o 4 i tak do 6. ![]() [1=5b5d99de58a13445bbbddfb 9cef436b5e5bc9934_64ac8d7 278bfa;41998127]Wszystko okej,urosła i psoci nadal [/QUOTE]jejuuuuu, ale psinka pokazuj! |
|||||
|
|
|
#818 |
|
Zakorzenienie
|
Jednak nie usunęło tekstu
Dziekuje Aga Smoo ja tez musze tyłek zakryć zeby zasnąć Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#819 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#820 |
|
Zakorzenienie
|
Smoo nie mogę podrasowac szamponetka , bo przy bieganiu mi splynie z potem
juz raz tak miałam, machnéłam ale nie wiem na ile myć, a potem na siłowny ciemny pot mi po szyi spływał a ja niestety najwięcej wody przez głowę wyrzucam a jeszcze ja mam krótkie włosy, także max trzy cięcia i juz farby u mnie nie ma także ja to dużo nie trace, tylko nie wiem jaki kolor ewentualnie bym chciała, wiec pewnie odpuszcze na razie Hana fajne flejksy
|
#821 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Właśnie z okna zawiewa mi wiatr, prawie jak nadmuch (łotewe ) z piekarnika![]() Ehh ja zrobiłam sobie chciejolistę z GR Carnival i Holiday, i z Vipery Roulette... wyszło mi 6 lakierów Cytat:
![]() Cytat:
![]() Pokaż! ![]() Taaa... jestem bardzo ciekawa piórek z SH Jako jedyne z piórek naprawdę mi się podobałyBardzo mi się podobały Twoje migdałki i miałam pewne obawy, ale jak widać bezpodstawne Jak mi miło! Tak myślałam, że może podłączę się pod Wasze zamówienie Saviny w przyszłym miesiącu (jeśli finanse pozwolą)? ![]() Co prawda przesyłka i tak darmowa, ale byłaby okazja do spotkania
|
|
#822 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#823 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co nie zmienia faktu, że nigdy nigdzie w drogeriach nie widziałam
|
|
#824 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
jeśli w razie gdyby nie widzisz problemu w cięciach to kombinuj ![]() Cytat:
wyszperaj co Ci pasuje, co chcesz, zamówimy i się spotkamy we wrześniu o ile pracy nie znajdę to myślę, że dość często będę bywać w Lublinie może i Nef się skusi ? to w końcu byśmy się wszystkie na kawę umówiły ![]() ---------- Dopisano o 11:21 ---------- Poprzedni post napisano o 11:21 ---------- Cytat:
|
||||
|
|
|
#825 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pjona, musze być przykryta też, chociaż kawałek kolana ale muszę ![]() Dam radę, zrobię sobie sjestę po obiedzie ![]() Cytat:
Ja sie niczym nie gwaciam, dobry żel nawilżający pod prysznic starcza, gdybym sie wysmarowała oliwką to na całym ciele, gule wielkości Mount everestu, murowane ![]() Cytat:
Nie mam chciejlisty ale chyba będe musiała zrobić bo troche ostatnio przesadzam z kupnem lakierów nietrafionych ![]() Kupiłam wczoraj w superpharmie, normalnie kosztuje około 26 złociszy ale miałam punkty więc sie skusiłam Maznęłam wczoraj na piasku - fakierek był do zmycia i jest fajnie. Nakłada się bezproblemowo i nie trzeba sie namęczyć żeby je równo rozłożyć. Ma tyle kolorów że sporo lakierów stuninguje
|
|
|
#826 |
|
Oby do wiosny
|
Nadrobiłam ale nie cytuję. Za bardzo mi telefon muli.. .
Włosy mają się ponoć szybko zmyć . Mam nadzieję. Mani ma złotawe cudne drobinki. Wymaga 3 warstw. I jest super letni. U mnie była burza w nocy a teraz mam saunę |
|
|
|
#827 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#828 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#829 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() mnie strasznie kleancolory kuszą, a dorwałam znajomą z kontem na ebayu.... ale jeszcze nie jestem pewna czy wykorzystam ją, czy nie, a jak wykorzystam to czy kleancolory zamówię, czyyy chinki, czy essie... ![]() ---------- Dopisano o 11:32 ---------- Poprzedni post napisano o 11:30 ---------- [1=5b5d99de58a13445bbbddfb 9cef436b5e5bc9934_64ac8d7 278bfa;41999302]High five [/QUOTE]uf, myślałam że tylko ja mam takie dziwne nawyki ![]() w noc np. było mi tak gorąco, od 4 do 6 się wierciłam, a końcu przykryłam się od pasa w dół i padłam
|
||
|
|
|
#830 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki Alik
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#831 |
|
Konto usunięte
|
Mam mani ale muszę sprzęt podładować
|
|
|
|
#832 |
|
Zakorzenienie
|
Viv dziekuje
tez miałam obawy i musze sie jeszcze przyzwyczaić Zamawiaj śmiało to sie spotkamy Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#833 |
|
Konto usunięte
|
Byłam dziś w Rossie z samego rana i kupiłam sobie pesetę bo poprzednią zostawiłam nad morzem
kupiłam też żel OS Golden Pinneapple
|
|
|
|
#834 |
|
Zakorzenienie
|
[1=5b5d99de58a13445bbbddfb 9cef436b5e5bc9934_64ac8d7 278bfa;41999302]High five
[/QUOTE]Ja nerki :P |
|
|
|
#835 |
|
Konto usunięte
|
Smakowite kiwi
![]() Po 1 kształt nie wiadomo jaki Po 2 chyba przydałaby się kolejna warstwa Po 3 Parkinson mnie dopadł przy skórkach
|
|
|
|
#836 |
|
Zakorzenienie
|
[1=5b5d99de58a13445bbbddfb 9cef436b5e5bc9934_64ac8d7 278bfa;42000150]Smakowite kiwi
![]() Po 1 kształt nie wiadomo jaki Po 2 chyba przydałaby się kolejna warstwa Po 3 Parkinson mnie dopadł przy skórkach Jest pięknie ![]() Muszę kupić ten lakier koniecznie
|
|
#837 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#838 |
|
Zakorzenienie
|
Jeżuu ale ciężko was nadrabiać a tu człowiek chce być na bieząco
![]() Mam kilka dylematów kosmetyczno ubraniowo fryzurowych jak się ogarnę to poproszę was o pomoc ![]() Agaszak ładne zdobycze i ten piaseczek co pokazałąś bardzo bardzo w moim styluHanan lubie flejksyy ![]() Chu Kiwii AAAAAAAA i piesek jaki uroczyMiał ten zielony migotliwy jest obłędny, jak ze zmywaniem, jak brokat? Śniegowa Jaka włosowa zmiana Czym robione? Ładny odcień![]() Kqq Czerwień zawsze w modzie ![]() Smoo ładnei ci w tym flormarze ale ja jakoś przekonac sie nie moge Yen łądny kolor szkoda że fatalna jakość. To naklejka wodna? Jak się je nakładaa?
|
|
|
|
#839 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No w końcu by można Oo to niezła przebitka, na DOZie chodzą po ~9zł. Tyle, że trzeba złożyć zamówienie na minimum 20... ![]() Cytat:
Ale musiałam usiąść i zrobić, bo nie mogłam się już połapać w tych brokatach![]() Czekam w takim razie na jakieś zacne mani ![]() [1=5b5d99de58a13445bbbddfb 9cef436b5e5bc9934_64ac8d7 278bfa;42000150]Smakowite kiwi ![]() Po 1 kształt nie wiadomo jaki Po 2 chyba przydałaby się kolejna warstwa Po 3 Parkinson mnie dopadł przy skórkach Lakier bomba! Ale spiłowałabym serdaka, bo wydaje się być za długi ![]() Ja też mam nowe mani, ale paskudnie wyszło na zdjęciach. W ogóle... chyba oduczyłam sie robić zdjęć, aparat świruje i coś mu wlazło w obiektyw
|
|
#840 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=5b5d99de58a13445bbbddfb 9cef436b5e5bc9934_64ac8d7 278bfa;42000150]Smakowite kiwi
![]() Po 1 kształt nie wiadomo jaki Po 2 chyba przydałaby się kolejna warstwa Po 3 Parkinson mnie dopadł przy skórkach fajny ten lakier ![]() dziękuję ![]() Cytat:
teraz jadę jutro i za 2 tyg powinnam być, także nic nie ucieknie ![]() no ja już w styczniu proponowałam miało być po sesji i ![]() nooo, nawet nieźle |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Paznokcie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:20.

ale dopiero od dwóch tygodni, może troszkę więcej. Może to zbyt krótko jeszcze, nie będę się zniechęcać w każdym razie. Mam właśnie Babydream fur mama, i zasadzam się na którąś Alterrę ale nie wiem, która najlepsza. Testowałaś też inne, czy tylko mango i papaja?

a potem wytrzeszcz i no co ty 
[/QUOTE]
tak najpierw doczyścilam fiolet i potem flejki dałam i juz nie czyścilam
ale juz czyste i białe 
ciezko bedzie 

Ja chcę ten lakier i jeszcze kiwi natenczas