|
|
#2371 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Krakowianki po raz XXIII
[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;41997971]Najbardziej spalony mam... nos
A ja pupkę mam biały trójkąt. Jak ja to teraz opalę?
|
|
|
|
#2372 | ||||
|
Zakorzenienie
|
żadna mi nie odpisała na pytanie o filtr który zamawiałyście
Cytat:
![]() Cytat:
![]() nie stresuj mnie! Cytat:
Cytat:
studiowałam w Lublinie ![]() samoopalacz ![]() ja się wczoraj spsikałam bo stwierdziłam, że po takim upalnym weekendzie to będę straszyć swoją naturalną "opalenizną" ![]() będzie któraś dzisiaj w bonarce? znalazłam idealny strój w NY, ale za duży
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 |
||||
|
|
|
#2373 |
|
Zakorzenienie
|
A ja mam biały ślad po butach - po pasku w czeszkach.
Jeden Ci kiedyś podsyłałam, ale sądziłam, że go jeszcze masz i że Cię nie zadowala Poszukam i Ci podeślę, ale nie wiem czy go gdzieś zapisywałam.
|
|
#2374 |
|
Pani Buka
|
ja mam opalone paski od sandałów, ale na szczęście delikatnie. ogółem wyglądam jak przychlast, bo twarz biała, ramiona opalone, nogi białe, na plecach paski...
|
#2375 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2376 |
|
Copyraptor
|
Gg, ja mam ten matujacy i jest super, uzywam obficie codziennie i nic sie nie dzieje. Wchlania sie szybko, nie bieli, ale pozostawia lekko tlusta warstewke, cudow nie ma w koncu
ja juz koncze opakowanie, gdybys zamawiala, to ja chce dwa.
|
|
|
|
#2377 |
|
Pani Buka
|
doradźcie mi na intymnym, szczególnie te bardziej obeznane w kwestii farbowania włosow
|
#2378 | ||
|
Zadomowienie
|
Tak, dokładnie, po schodkach w dół. Adore bodajże.
Cytat:
![]() Tż rozwalił w sobotę rękę - 7 szwów. W związku z tym przez minimum 2 tyg ma bana na góry A jak było przed zmianą? Cytat:
Podobno tam fajnie, ale jeszcze tam nie dotarlam, więc nie mogę potwierdzić.[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;41997744]Jeśli masz Multisporta to możesz wejść za free. Na dziko to raczej miejsca nie znajdziesz ![]() [/QUOTE] Taak? Nie wiedziałam, dzięki ![]() Co do Woodstocku to może w przyszłym roku - kolega już znalazł ekipę do auta.
|
|
#2379 |
|
Konto usunięte
|
No ja też mam zad całkiem biały, a resztę wokół ognieście czerwoną
![]() ---------- Dopisano o 12:27 ---------- Poprzedni post napisano o 12:24 ---------- No to pora na zmiany ![]() Cel - http://1.bp.blogspot.com/-JtrA8fkkrW...lunt-bangs.jpg
|
|
|
|
#2380 | |
|
Nie depcze krokusów
|
A ja jestem cała biała
![]() Może jakieś spotkanie w celu masowego schłodzenia lemoniadą? ![]() Cytat:
![]() On ma bana, ale Ty nie. Przywieziemy mu zdjęcia ![]() Przed zmianą było 90 minut z saunami. Same szatnie, prysznice i kolejka do wyjścia zajmują koło 20 minut, więc 50 minut na popływanie i wizytę w saunie to strasznie mało. Uwielbiam saunę z olejkami, lepiej mi się wtedy oddycha i skóra pięknie wygładza, nieważne że gorąco. Byłam wiele razy na Przylasku i jest ok, często robiłam tam wieczorne grille, gdy już nie trzeba było płacić. Nie byłam w tym roku, więc nie wiem, po ile obecnie jest wstęp/parking.
|
|
|
#2381 |
|
Matka Smoka
|
Odp: Krakowianki po raz XXIII
Po saunie najcudowniejszy moment to prysznic
Cholerko, fantastycznie ze sie tak sumiennie filtrujesz! Gg, ja zamawialam na allegro te filtry, ale wtedy to byla nowosc trudno dostepna. Teraz najlepiej zerknac do apteki. Tonujacy nosi sie super. |
|
|
|
#2382 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() tylko nadal nie znam konkretnej nazwy, nie wiem jak wygląda, ile kosztuje i nie wiem od którego sprzedawcy był zamawiany. zganiam na upał, że ciężko wam się myśli i ciężko wyciąga się informacje ![]() Cytat:
o farbowaniu włosów? to gdzie/które chcesz je farbowac? ![]() Cytat:
a co mu się stało? też o nim słyszałam, nawet kiedyś się tam wybrałam, ale nigdy nie udało mi się go znaleźć:/ Mall- gdzie to dokładnie jest? jak się tam jedzie? [1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;42000496] No to pora na zmiany ![]() Cel - http://1.bp.blogspot.com/-JtrA8fkkrW...lunt-bangs.jpg [/QUOTE]dasz radę tyle zapuścić???
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 |
||||
|
|
|
#2383 |
|
Nie depcze krokusów
|
Niedaleko za hutą, od Igołomskiej odbija się w prawo. Dojazd samochodem.
|
|
#2384 | |
|
Zakorzenienie
|
gg, ja też uważam, że te filtry są super
![]() Cytat:
Sporo osób kąpie się też nad zalewem.
|
|
|
#2385 |
|
Nie depcze krokusów
|
|
|
#2386 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Entuzjazm jak u mamy, która właśnie zobaczyła pierwszy kroczek swojego dziecka gg, moją opinię na temat tonującego filtra znasz, więc się nie powtarzam ![]() Masz i już nie nudź http://ziaja.com/ziaja-med/2930,tonu...-twarzy-spf-50Będziesz zamawiać to ja też wezmę 2
|
|
|
#2387 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2388 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jak znajdziesz to byłoby super Cytat:
[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;42000496]No ja też mam zad całkiem biały, a resztę wokół ognieście czerwoną (...)No to pora na zmiany ![]() Cel - http://1.bp.blogspot.com/-JtrA8fkkrW...lunt-bangs.jpg [/QUOTE]W Chorwacji również sobie spaliłam okolice zadka, piekło ![]() Super fryzura! Kiedy zamierzasz? ![]()
|
|
#2389 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() googlowałam nie mogąc się doczekać odp. i tak mi się właśnie zdawało że to on. ---------- Dopisano o 13:35 ---------- Poprzedni post napisano o 13:25 ---------- wrzucam zamówienie na filtry do klubu: jest zestaw Ziaja filtr + krem - kosztuje tyle samo co sam filtr na allegro więc zamawiamy stąd (swoją drogą przydałaby nam się do odbioru nasza nowa wizażanka z Lublina ):http://www.apteka7na7.pl/ziaja/zesta..._noc/2402.html przesyłka 9zł do podziału. aha, mam do odbioru naturalisa [1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;42001626]Chodzi o kolor, a nie długość. I chyba dawno mnie nie widziałaś jeśli tak piszesz o długości [/QUOTE]widziałam
|||
|
|
|
#2390 |
|
Pani Buka
|
przepraszam bardzo, kto dokładnie w tym samym miejscu pytał się o swój nowy odcień blondu i wklejał zdjęcia?
głównie o moją prywatność chodzi a nie jakąś tajność tej sprawy
|
#2391 |
|
Nie depcze krokusów
|
Jakby któraś chciała poleżeć w chłodzie, to zapraszam na jogę do Meli Melo na 19:30
|
|
#2392 |
|
Copyraptor
|
Ineso, weszlo mi w nawyk
zreszta ten filtr fajnie mnie nawilza a nie zapycha, wiec kwestia suchych skorek tez mi sie rozwiazala. Same plusy ale za to tak regularnie smaruje tylko twarz i troche dekolt - ramiona i inne juz rzadko, rano tylko rece 15stka bo mi ostatnio spalilo ![]() Gg, a prosze widze, ze Ci pokazali ktory to.---------- Dopisano o 14:06 ---------- Poprzedni post napisano o 14:04 ---------- A, jednak inny Ci pokazali. Gg, ja mowilam o filtrze matujacym, nie tonujacym. Tonujacego nie mam. |
|
|
|
#2393 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
ejjj New Yorkera zlikwidowali w Kazimierz, co? bo mnie google chyba w błąd wprowadza
||
|
|
|
#2394 | |
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
Na pewno jest w GKrak i M1.
|
|
|
#2395 | |
|
Zakorzenienie
|
Tam, a przecież woda taka brudna
Cytat:
---------- Dopisano o 14:57 ---------- Poprzedni post napisano o 14:51 ---------- ola_gie, znalazłam w archiwum rozmów .
Edytowane przez WrednaMyszka Czas edycji: 2013-07-29 o 15:00 |
|
|
|
|
#2396 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Krakowianki po raz XXIII
GG w kazimierz nie ma NY. A przynajmniej jak szukalam dzisiaj to nie bylo
![]() Do dziewczyn szukajacych ochlody-na stronie moje miasto krakow byl dzisiaj artykul ze spisem wszystkich basenow, kapielisk itd ja ide pobiegac przez kurtyne wodna pod galeria :pWysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Edytowane przez OneMoreDress Czas edycji: 2013-07-29 o 15:12 |
|
|
|
#2397 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Krakowianki po raz XXIII
Jednak ten w nowohucki mnie nie przekonuje :P dlatego w końcu pojechaliśmy na Bagry, bardzo przyjemnie, woda nie jest tragiczna, kąpielisko w pewnej części strzeżone.
---------- Dopisano o 15:39 ---------- Poprzedni post napisano o 15:38 ---------- A dodam, że ja bardzo nie lubię małych, zamkniętych zbiorników wodnych. |
|
|
|
#2398 | |||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Krakowianki po raz XXIII
Cytat:
Co innego gdyby był w pracy/u rodziców a tu ja się będę dobrze bawić a on kaleka zostanie w domu ![]() Dom budował ![]() Cytat:
Cytat:
Idę w takim razie wpisać się do zamówienia Nie ma, nie ma. Też ostatnio szukałam i na własne oczęta widziałam, że zlikwidowali
|
|
#2399 | |||||
|
Zakorzenienie
|
a na orlej grad...
Cytat:
Cytat:
Na takie sztywne, stojące lepsze byłyby może jakies półki ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Zaraz uzupełnię friko
|
|
#2400 | |
|
Zakorzenienie
|
New Yorkera nie ma już od dawna w Galerii Kazimierz, minimum od roku. Teraz w tym miejscu jest Kappahl.
ola_gie, 6m, zapomniałam wkleić link Cytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:58.

mam biały trójkąt. Jak ja to teraz opalę?

Tam nie ma moich tytułów
ja juz koncze opakowanie, gdybys zamawiala, to ja chce dwa.

Podobno tam fajnie, ale jeszcze tam nie dotarlam, więc nie mogę potwierdzić.