Noworoczne Mamusie - STYCZEŃ/LUTY 2014 cz.2 - Strona 111 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-07-29, 10:40   #3301
krolowa_nilu
Rozeznanie

Dot.: Noworoczne Mamusie - STYCZEŃ/LUTY 2014 cz.2

Cześć dziewczyny! Ja też ostatnio chciałam upolować coś ciążowego, ale fasony nie powalają. I te kolory.... Same beże, a szczytem ekstrawagancji jest jakaś niby fikuśna gumeczka z boku. Nawet ciuchy z HM-u takie... babciowate. Parę dni temu zrobiłam remanent w szafie i okazało się, że mam sporo ciuchów nadających się na nawet spory brzuszek. Jedyne co, to planuje zakup ciążowych jeansów, ale to dopiero jak brzuszek wyskoczy do przodu. Na razie mieszczę się jeszcze w swoje ciuchy.

Ściskam was mocno i uciekam do mojego wentylatora, który dziś w nocy uratował mi życie. Nawet swój własny oddech mnie irytował, bo jakiś taki ciepły był
krolowa_nilu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-29, 10:58   #3302
magnusia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez isia4891 Pokaż wiadomość
Ku...co za dzień...dzwonilam o wynik Pappy i dwa wyniki są niepokojące hcg i biochemia ...nie wiem co to? Jutro się wyjaśni ale zabecze się do jutra...
Buu...
a co jest źle? Może nic źle nie jest- niech lekarz zobaczy najlepiej
Stary 2013-07-29, 11:05   #3303
perfuzja
Zakorzenienie

Noworoczne Mamusie - STYCZEŃ/LUTY 2014 cz.2

Cytat:
Ku...co za dzień...dzwonilam o wynik Pappy i dwa wyniki są niepokojące hcg i biochemia ...nie wiem co to? Jutro się wyjaśni ale zabecze się do jutra...
Buu...
Głupie, ze Ci cokolwiek powiedziały. Na te wyniki patrzy sie dopiero po podliczeniu z usg. Jesli usg wyszło dobrze, to pewnie nic strasznego sie nie dzieje.
Stary 2013-07-29, 11:06   #3304
Akkma
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez _Kluska_ Pokaż wiadomość
...

Dziś byliśmy u babci tżta cały dzień i nie mogłam znieść specyficznego zapachu jaki u niej w domu panuje powiedziałabym, że to zapach starego człowieka i jego rzeczy. Zawsze miałam z tym problem, ale od kiedy jestem w ciąży to już masakrycznie jest. Dziś babcia nie chciała za dużo siedzieć w ogrodzie więc musiałam przebywać w tym domu. Udawałam, że nie jestem głodna bo miałam cofkę To słabe uczucie, bo bardzo lubię tę kobietę. Mimo, że ma 90 lat, jest po 2 zawałach i udarze z ub. roku to jest najnormalniejsza z kobiet z tżta rodziny. Ehh
U moich rodziców na dole mieszkają dziadki i powoli zaczynam odczuwać węchem ich obecność :| Też nie trawię tego zapachu.

Cytat:
Napisane przez senira666 Pokaż wiadomość
to sie pochwale
poki co więcej sadełka niż ciąży
14 tydzień a według suwaczka 13tc 2d
Mam bardzo podobny brzuszek!

Cytat:
Napisane przez magnusia Pokaż wiadomość
a w dodatku nie wiem jak Wy ale ja zauważyłam że ciążowe ciuch są w brzydkich smutnych kolorach- same czarne, szare, beżowe, granatowe...
ja lubię żywe kolorki i nic nie mogę znaleźć- same babciowe bure worki.
Postanowiłam nic na razie nie kupować- jakąś garderobę w którą wchodzę mam (część kupiona) i poczekam do jesieni bo większy problem będzie ze swetrami i spodniami niż z rybaczkami.
W ogóle u mnie straszie duszno jest i powietrze stoi. Do tego mam zgagę i jestem zła (tak poprotu) wię dzień się zapowiada hu***
Byłam ostatnio w C&A popatrzeć na ciążowe ciuszki i załamka. Dzwony z lat 90 (oczywiście w rozmiarach +42), bluzki takie szerokie, że razem z tż bym w nie wlazła. Producenci ciążowych ubrań chyba myślą, że kobieta w ciąży najchętniej siedziałaby w dresie i takie też dresowe bluzki produkują

Jak narazie na szczęście we wszystko się mieszczę, jedynie koszule poszły w odstawkę, bo w biuście się nie dopinają . Z tego co słyszałam to wiele kobiet aż do rozwiązania chodzi w swoich biodrówkach z przed ciąży. Mam nadzieję, że chociaż do listopada będzie mi to dane
Stary 2013-07-29, 11:13   #3305
senira666
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Akkma Pokaż wiadomość
Z tego co słyszałam to wiele kobiet aż do rozwiązania chodzi w swoich biodrówkach z przed ciąży. Mam nadzieję, że chociaż do listopada będzie mi to dane
Ja niestety już się w moje biodrówki nie mieszczę bo pierwsze co się u mnie powiększyło to właśnie biodra ...
Stary 2013-07-29, 11:26   #3306
kefii
Wtajemniczenie

Hej
Dzieki za zyczenia. Jejku skwar daje mi sie we znaki. Wczoraj pojechaliśmy do Zakoppanego tam o wiele chłodniej a jeszcze w dolince przy rzece to marzenie temperatura. W nocy zdychałam masakra jak cięzko.
A i bylismy wczoraj odwiedzić kuzyna meza. Na poczatku lipca urodzil mu sie synek. Ale malizna. I pomyśleć ze za jakies pół roku bede takie mieć w domu

dziewczyna wrzesień 2005
zaręczona 27 lipca 2009
żona 6 sierpnia 2011

II kreseczki 14 maja 2013
mój mały kochany synuś Mikołaj 17 stycznia 2014
II kreseczki 4 września 2014
kefii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-29, 11:28   #3307
isia4891
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez perfuzja Pokaż wiadomość
Głupie, ze Ci cokolwiek powiedziały. Na te wyniki patrzy sie dopiero po podliczeniu z usg. Jesli usg wyszło dobrze, to pewnie nic strasznego sie nie dzieje.
To lekarz który robił mi badania tak mi powiedział przez telefon...i do jutra będę siedzieć jak na szpilkach ...co mi powie...na usg wszystko oki, a prenatalne robiłam żeby się upewnić...to teraz mam...stres...i czerwone oczy...
isia4891 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-07-29, 11:30   #3308
malaMigotkAaa
Zakorzenienie

isia4891 na pewno wyjdzie wszystko dobrze!! Zobaczysz!!

Ja znów wyprosiłam wyniki na boreliozę - NIC, nie mam boreliozy!!!!!!!!! : jupi::j upi::ju pi::jup i::jupi : : jupi::j upi::ju pi::jup i:
Stary 2013-07-29, 11:43   #3309
senira666
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez malaMigotkAaa Pokaż wiadomość

Ja znów wyprosiłam wyniki na boreliozę - NIC, nie mam boreliozy!!!!!!!!! : jupi::j upi::ju pi::jup i::jupi : : jupi::j upi::ju pi::jup i:
no to super
Stary 2013-07-29, 11:48   #3310
katarzyniak
Rozeznanie

MałaMigotka, super, cieszę się również

Isia, nie przejmuj się i nie nakręcaj, słyszałam, że Pappa właśnie bardzo często wychodzi dodatni, ale fałszywie dodatni -... dlatego ja z TŻ nie zdecydowaliśmy się na Pappa.

Jutro o 14 badanie prenatalne + być może szpital, trzymajcie kciuki. Dziś muszę się jeszcze spakować, poprasować, naszykować papiery.. W ogóle od wczoraj zrobiłam się głodomur straszny... wczoraj na kolacje zjadłam 3 kanapki, jajecznice, pół szklanki kefiru,- zjadłam i nadal czuję głód. Rano to samo - 3 kanapki i dalej głodna, zjadłabym drugie tyle
02 czerwiec - pierwszy test,
08 czerwiec - (43 dzień cyklu) wynik bety - 739.
26 czerwiec - beta 51800 i serduszko

Wymiana kosmetyczna:
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=822700
katarzyniak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-29, 11:50   #3311
Akkma
Zadomowienie

Cytat:

No i super!
Mój tż w tym tygodniu też idzie na badania na boleriozę Denerwuję się!
Stary 2013-07-29, 11:58   #3312
gosia261282
Gang Iren

Cytat:

Nie przejmuj się na zapas. Poczekaj co lekarz powie. Może to nic takiego.

Cytat:

Super!
Stary 2013-07-29, 12:03   #3313
krolowa_nilu
Rozeznanie

Cytat:

Tyle nerwów po nic Wszystkie wiedziałyśmy, że tak będzie. Gratulacje
krolowa_nilu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-29, 12:07   #3314
marieee
Zadomowienie

GG do marieee

Cytat:

super!!! )

________
9.01.14 Zuzanka
1.03.18 Igusia

marieee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-29, 12:07   #3315
ejani
Zadomowienie

Odp: Noworoczne Mamusie - STYCZEŃ/LUTY 2014 cz.2

No, z tym brzuchem też mnie to denerwuje (naruszenie mojej strefy intymnej!) Jeszcze jak ktoś zapyta, to jest możliwość odmówić albo się zgodzić, ale tak z zaskoczenia to koszmar. Jak dotąd tylko teściowa mnie złapała, i tak średnio to było miłe

A mi się podobają ciuszki ciążowe, choć rzeczywiście tylko co 10
Stary 2013-07-29, 12:08   #3316
malaMigotkAaa
Zakorzenienie

Dziękuję Wam bardzo!!

katarzyniak ja też czasem tak mam... trzymam za prenatalne!

Akkma a co męża użarło? Pamiętaj, że najważniejsze, to w porę leczyć boreliozę! W moim przypadku nie można było jej leczyć bez szkody albo mojej albo malucha, mam uczulenie na PNC Będzie dobrze na pewno!

Też macie trudności, że swobodnym podnoszeniem się z pozycji pół leżącej (na żula jak to mawiam) to siedzącej...?
Stary 2013-07-29, 12:09   #3317
forester
Zadomowienie

Wchodzę po paru dniach nieobecności, patrzę a tam już sporo maluchów ujawnionych. Gratuluje wszystkim mamusią, które wiedzą co nie co o swoim współlokatorze.

Miłego wypoczynku dla aktualnie urlopujących.

Migotka super, że to nie borelioza. Kciuki za jutrzejsze badanie
Gosia oby ta praca wypaliła, bo nie brzmi najgorzej.

Czwartkowa wizyta u gin przebiegła pomyślnie. Bardzo się cieszę, że zdecydowalam się zmienić lekarza, ponieważ ta lekarka wydaje się o niebo bardziej zainteresowana niż poprzedni lekarz. PAPPa też jak najbardziej ok

Potem miałam wizytacje rodziców, więc nawet nie miałam czasu podczytywać was, a od soboty mam chyba najgorsze dni od początku ciąży jeśli chodzi o samopoczucie. Dosłownie wyrzyguje siebie, głowa mi pęka, ledwo łażę. Myślałam, że powolutku zacznie się lajtowy czas, ze zgaga co najwyżej, ale jak na razie mam hardcore najwyższych lotów.
Jako takie awantury z Tż mnie omijają, ale czuje, że pójdzie i to ostro o urlop. Ja chciałabym gdzieś pojechać, byle by zmienić otoczenie i klimat, natomiast małż takiej potrzeby nie ma. Żadnych wakacji nie wykupiliśmy i to był chyba błąd taktyczny z mojej strony, bo może wtedy oderwałby się od pracy. Pewnego dnia ten mój głupkowaty chłop się wypali, a ja wtedy powiem- a nie mówiłam
forester jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-29, 12:10   #3318
ejani
Zadomowienie

Odp: Dot.: Noworoczne Mamusie - STYCZEŃ/LUTY 2014 cz.2

Cytat:

No nareszcie możesz odetchnąć super
Stary 2013-07-29, 12:13   #3319
_Kluska_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Akkma Pokaż wiadomość
Byłam ostatnio w C&A popatrzeć na ciążowe ciuszki i załamka. Dzwony z lat 90 (oczywiście w rozmiarach +42), bluzki takie szerokie, że razem z tż bym w nie wlazła. Producenci ciążowych ubrań chyba myślą, że kobieta w ciąży najchętniej siedziałaby w dresie i takie też dresowe bluzki produkują

Jak narazie na szczęście we wszystko się mieszczę, jedynie koszule poszły w odstawkę, bo w biuście się nie dopinają . Z tego co słyszałam to wiele kobiet aż do rozwiązania chodzi w swoich biodrówkach z przed ciąży. Mam nadzieję, że chociaż do listopada będzie mi to dane
o, a ja mam spodnie ciążowe z C&A i to są akurat nie rurki, tylko wąska prosta nogawka (tej szerokości żeby przy cieplejszej pogodzie da się podwinąć pod kolano). przysięgam, że są zupełnie współczesne rozmiar: 38. może to zależy od sklepu? były fajne spódnice wtedy też ale albo małe albo duże, mojego rozmiaru akurat nie było.

co do noszenia zwykłych rurek w ciąży to sobie tego zupełnie nie wyobrażam - ja nosiłam je chyba do 12 czy 13 tygodnia i przy wielu godzinach siedzenia w pracy już mnie piły na dole brzucha (mimo, że rozciągliwe są). może te moje to jakieś mało biodrówki

---------- Dopisano o 13:13 ---------- Poprzedni post napisano o 13:12 ----------

Isia, spokojnie - byle do jutra. będzie dobrze

II kreski - 09.05.2013

23.12.2013 o godz. 2:35 urodziła się Hania

Pyza dorasta
_Kluska_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-29, 12:28   #3320
upadly_aniol00
Zakorzenienie

Cytat:
Moj brzuszek jutro 17 tc 1 d

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Cytat:
Napisane przez perfuzja Pokaż wiadomość
Mój wyglada tak (dzisiaj 18t1d...).

Cytat:
Jutro jak dowiem się jaka płeć (no nic nie poprawiłoby mi tak humoru jak przede wszsytkim dobre wieści, że wszystko z nami ok i ... płeć) to kupie pierwsze bodziaki różowe albo niebieskie z jakimś fajnym napisem, zrobię teżetowi fotkę i wyślę MMSA ))))
Mam taki sam plan tylko chcę poczekać aż mąż wróci do domu albo zadzwonie i powiem , że nasz syn /córka a w domu pokaże bodziaki np.
Cytat:
to sie pochwale
poki co więcej sadełka niż ciąży
14 tydzień a według suwaczka 13tc 2d
Dziewczyny śliczne macie brzuszki
Cytat:
dla mnie te ciążowe ciuszki jakieś takie workowate są a jak już wyglądają fajnie to ceny kosmiczne...
tez mnie deneruje jak niektórzy znajomi co są wtajemniczeni głaskają mi brzuch-to moj brzusio i mojego Tżta a nie ich....
Ja też nie lubię jak ktoś mi dotyka brzuch n Mama ostatnio nawet się na mnie za to obraziła
Cytat:
Napisane przez Amberella Pokaż wiadomość
No to dalej trzymamy kciuki. A praca okaże się jaka jest, może okazać się, że trafisz na fajnych ludzi, którzy tworzą przyjemną atmosferę i z chęcią będziesz tam chodzić . Oczywiście tego Ci życzę. I jak ktoś lubi czekoladę i jej zapach to chyba marzenie.

Musi być dobrze . Ja wyczekuję środy. Mam wizytę na 17.00 i nieśmiało liczę na to, że dziecię ujawni są płeć.

No, zdrowo rosnący maluch to podstawa . A jak taki dzień dla przyszłej mamy wygląda? Może zgapię jak mi zdradzisz .

Właśnie nadciąga do mnie moja mama z jakimiś zdobyczami lumpkowymi dla maluszka. Nie wytrzymała kobita . Podobno ciuszki są neutralne, pasują dla obu płci. No ciekawe, co tam nakupiła.

Mam pytanie do posiadaczek poduch motherhood. Czy Wam się też trochę to wypełnienie rozeszło? Ja tam gdzie zakładam nogę mam takie puste miejsce . Niezbyt mi się to podoba, biorąc pod uwagę, że służy mi tydzień i trochę mnie kosztowała.
A na pewno na początku tego nie miałaś ? Bo ja mam poduszkę gdzie tam przy głowie gdzie trzymam mam tam zaszyte miejsce i tam też jest takie wgłębienie . Z moją podusią na razie nic się nie dzieje . Nawet zastanawiam się czy jej nie zabrac na wakacje
Cytat:

Ja znów wyprosiłam wyniki na boreliozę - NIC, nie mam boreliozy!!!!!!!!! : jupi::j upi::ju pi:
Super , ze jest ok

Dziewczyny wróciłam właśnie od lekarza nie miałam USG robione . Tylko mnie badał i sprawdził czy serce bije . Ale ogolnie mój lekarz chyba jest uprzedzony to otyłych osób co mnie zaczyna denerwować . Dziś zapytałam się czy jest potrzeba abym brała jakieś witaminy -" Nie ma takiej potrzeby osoby otyłe mają skąd czerpać witaminy . Ogólnie witaminy biorą osoby z niedowagą ważące 40-50 kg " . Wcześniej pytałam się o silny ból w plecach " to na pewno nie od ciąży . Ma pani nadwage i przed ciązą pewanie też panią bolały ." ... jakby mnie bolały to raczej bym się o to nie pytała

Jest tak gorąco , że nie dało się w nocy spać byłam na mieście chciałam sobie kupić strój kąpielowy ale zrezygnowałam bo jest tak gorąco , że ledwie wróciłam do domu samochodem
A tak się chwalicie brzuszkami to więc to mój 15 tc 2 d .
Co do ciuszów ja jeszcze w pewną część się mieszczę ale chyba lepiej wyglądam w obcisłych ciuchach niż takich liuźniejszych
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC_0489.jpg (76,4 KB, 81 załadowań)
Stary 2013-07-29, 12:31   #3321
magnusia
Zakorzenienie

Cytat:
To lekarz który robił mi badania tak mi powiedział przez telefon...i do jutra będę siedzieć jak na szpilkach ...co mi powie...na usg wszystko oki, a prenatalne robiłam żeby się upewnić...to teraz mam...stres...i czerwone oczy...

co to za lekarz jakiś głupi, że Cię tak nastraszył przez telefon

---------- Dopisano o 13:31 ---------- Poprzedni post napisano o 13:31 ----------

Cytat:
huraaaaaaaaaaaaaaa
Stary 2013-07-29, 12:36   #3322
magnusia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez upadly_aniol00 Pokaż wiadomość
Dziewczyny wróciłam właśnie od lekarza nie miałam USG robione . Tylko mnie badał i sprawdził czy serce bije . Ale ogolnie mój lekarz chyba jest uprzedzony to otyłych osób co mnie zaczyna denerwować . Dziś zapytałam się czy jest potrzeba abym brała jakieś witaminy -" Nie ma takiej potrzeby osoby otyłe mają skąd czerpać witaminy . Ogólnie witaminy biorą osoby z niedowagą ważące 40-50 kg " . Wcześniej pytałam się o silny ból w plecach " to na pewno nie od ciąży . Ma pani nadwage i przed ciązą pewanie też panią bolały ." ... jakby mnie bolały to raczej bym się o to nie pytała

jaki cham parszywy plamiasty

a brzuszek masz spory ale taki właśnie że widać że zamieszkały
Stary 2013-07-29, 12:37   #3323
malaMigotkAaa
Zakorzenienie

Cytat:
Mam taki sam plan tylko chcę poczekać aż mąż wróci do domu albo zadzwonie i powiem , że nasz syn /córka a w domu pokaże bodziaki np.

Dziewczyny śliczne macie brzuszki

Ja też nie lubię jak ktoś mi dotyka brzuch n Mama ostatnio nawet się na mnie za to obraziła

A na pewno na początku tego nie miałaś ? Bo ja mam poduszkę gdzie tam przy głowie gdzie trzymam mam tam zaszyte miejsce i tam też jest takie wgłębienie . Z moją podusią na razie nic się nie dzieje . Nawet zastanawiam się czy jej nie zabrac na wakacje

Super , ze jest ok

Jest tak gorąco , że nie dało się w nocy spać byłam na mieście chciałam sobie kupić strój kąpielowy ale zrezygnowałam bo jest tak gorąco , że ledwie wróciłam do domu samochodem
A tak się chwalicie brzuszkami to więc to mój 15 tc 2 d .
Co do ciuszów ja jeszcze w pewną część się mieszczę ale chyba lepiej wyglądam w obcisłych ciuchach niż takich liuźniejszych
Co za lekarz!! Może dla swojego spokoju powinnaś przemyśleć zmianę??

Super brzusio

Ja czuję, że z mama będzie lekko pod górkę oj.. dziś powiedziałam o pomyśle, z kupnem bodziaka różowego lub niebieskiego, usłyszałam, że to bardzo zły pomysł. Booo?? .... bo zapeszę, nosz... tak samo wózek "CHYBA ŻARTUJESZ, ŻE PRZED PORODEM CHCESZ KUPIĆ"... mówię, że kupię komplet 3w1 i jakoś to dzieciątko będę musiała przewieźć do domu, a poza tym będę z maluchem na rękach wózka szukać?? ... stwierdziła, że po porodzi mąż ma się tym zająć. Taaaa już to widzę.
Stary 2013-07-29, 12:44   #3324
upadly_aniol00
Zakorzenienie

magnusia no spory mam , przez prace też mi przybyło kg ale teraz już wygląda raczej na ciążowy wcześniej był taki jakbym się przejadła
małamigotka teraz to już nie chcę zmieniać lekarza ale przy następnym dziecku się zastanowię nad tym . u mnie w mieście jest tylko jeden dobry lekarz ale mimo , że jest sie umówionym na godzinę czasem dziewczyny czekają po 2-3 godziny więc to raczej nie dla mnie i często wizyty sa wieczorem . A tu mam wizyty rano więc mi pasuje .
Stary 2013-07-29, 12:45   #3325
forester
Zadomowienie

Cytat:
Co za lekarz!! Może dla swojego spokoju powinnaś przemyśleć zmianę??

Super brzusio

Ja czuję, że z mama będzie lekko pod górkę oj.. dziś powiedziałam o pomyśle, z kupnem bodziaka różowego lub niebieskiego, usłyszałam, że to bardzo zły pomysł. Booo?? .... bo zapeszę, nosz... tak samo wózek "CHYBA ŻARTUJESZ, ŻE PRZED PORODEM CHCESZ KUPIĆ"... mówię, że kupię komplet 3w1 i jakoś to dzieciątko będę musiała przewieźć do domu, a poza tym będę z maluchem na rękach wózka szukać?? ... stwierdziła, że po porodzi mąż ma się tym zająć. Taaaa już to widzę.
ostatnio z moją mamą byłyśmy w tk maxie, na co ja, że chce pójść zobaczyć co jest w dziale dziecięcym, na to moja mama (przerażona wręcz), ale mam nadzieję, że nic nie będziemy kupowały?
Ja myślę, że to jakaś babcina troska się załącza, bo na nic innego nie chce tego zrzucać.
forester jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-29, 12:46   #3326
upadly_aniol00
Zakorzenienie

a co do wózka ja planuję zakup koniec listopada początk grudnia ale model planuje niebawem już wybrać bo później czuję będzie ze mną ciężko gdzieś się ruszyć
Stary 2013-07-29, 12:48   #3327
maruda80
Zakorzenienie

dziewczyny a nie boicie się teraz kupować wózki ?- przecież wam gwarancja ucieknie - standardowo jest na 2 lata, przez pół roku będzie wam stał gdzieś w koncie a potem jak będziecie użytkować niech się coś podzieje... pół roku to całkiem dużo i szkoda gwarancji.

maruda80 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-07-29, 12:51   #3328
Lusso
Raczkowanie

Szukałam wątku o rozstępach ale głowa już mnie rozbolała
co stosujecie? mi się właśnie skończył krem
MAMA-CARE firmy efektima z rossmanna był całkiem niezły ale postanowiłam kupić dzisiaj co innego.
Stosuje zwykła oliwkę po prysznicu ale wydaje mi się że to za mało bo mam bardzo suchą skórę i na pewno nie jest elastyczna
Lusso jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-29, 12:53   #3329
_Kluska_
Zakorzenienie

Cytat:
no wiesz co!
nie jesteś może chucherkiem, ale z tym co lekarz mówił o Twojej figurze to trochę przesada jesteś krągła i kobieca ale nie gruba. a brzszek masz prześliczny

ale wiesz co, jakiś czas temu pisałam Wam, że jedna dr mi też wytykała wagę i twierdziła, że 3kg do 13tc zwiastuje +30kg w całej ciąży. szkoda, że nie popatrzyła szerzej - na przykład na rzucenie papierosów. potem pytałam o to innych lekarzy i kazali się w ogóle nie przejmować na tym etapie bo każda kobieta ma inną ciążę i inaczej może przybierać w podziale na trymestry.
wniosek taki, że niektórzy lekarze są porąbani i nie ma co słuchać ich wywodów na nicnieznaczące tematy.

II kreski - 09.05.2013

23.12.2013 o godz. 2:35 urodziła się Hania

Pyza dorasta
_Kluska_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-29, 12:56   #3330
Lusso
Raczkowanie

Mam ten sam problem widzę wózek planuję kupić w grudniu aby mieć już z głowy bo w styczniu nie wiadomo jak to będzie ale wszyscy są zdziwienie i że w ogóle po co mi jak na początku nie będę mogła chodzić na spacery
ale ja sobie nie wyobrażam wyjść ze szpitala zimą w puchowej kurtce dziecko w kombinezonie i jak ja będe je niosła i jak z nim samochodem jechać. Później z dzieckiem pod pachą mam chodzić szukać wózka
Lusso jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości