Fiku miku , fiku miku skacze Pukacz po jajniku. Mamusie XI-XII 2013. cz.V - Strona 81 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-07-29, 15:58   #2401
paulinaizabela
Zakorzenienie

Dot.: Fiku miku , fiku miku skacze Pukacz po jajniku. Mamusie XI-XII 2013. cz.V

Cytat:
Napisane przez Trele_Morele Pokaż wiadomość
No dobra .. Bo na tel nie mogłam sie zalogowac a pozniej czaiłam na aukcje I wygrałam Maxicosi pebble z spiworkiem na zimniejsze dni - co bedzie mi bardzo potrzebne tutaj juz w pazdzierniku. Nòwka za 56£ I to w ostatnich sekundach ktos podbil stawke bo juz prawie go miałam za 36£.

A teraz Majeczkowy pokoik szału nie ma , kazdy mebel z innej parafi , brakuje jeszcze mnostwa rzeczy ktore dadza tak naprawde ten cały efekt : dywanu, lampki, naklejek , firanek ale ja juz I tak mam taka radoche

Załącznik 5343759 łozeczko jak łóżeczko , fajne tylko to ze ma opcje łòżka dla wiekszego dziecka po zdjeciu panela z szczebelkami.
Zdziwilo mnie to ze zaden szczebelek nie jest wyjmowany

Załącznik 5343762 przewijak. Planuje na poleczki kupic takie wiklinowe koszyczki . Trzymać w nich kosmetyki , pieluchy I inne .

Załącznik 5343763 a tu szafa I kratownica . To I to z odzysku . Nie wiem czy widac ale do wymienilam uchwyty z szafy na sòwki I Od razu lepiej.
Do kratownicy czekam na takie plastikowe cztery pudła , takze bedzie bardziej praktycznie.

Jestem z siebie dumna bo pokoik ma 1,65cm na 3.30cm I na zdjeciu tego nie widac ale jest naprawde malutki a nam udalo sie go tak zagospodarowac ze jeszcze sporo miejsca zostalo )

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Kochana super to wszystko wygląda a z dodatkami to wogóle będzie bajka

Cytat:
Napisane przez nasturcja7667 Pokaż wiadomość
Szalone!! Nie mam szans Was nadrobić!!

Byłam dziś na wizycie i nie usłyszałam nic dobrego. Infekcja dróg moczowych nawróciła, w dodatku Bejbziol się obrócił i ma położenie miedniczkowe- kolankowe. Co prawda z przyczyn neurologicznych będę mieć cesarkę, ale to położenie jest zwyczajnie niewygodne dla nas obojga. I macica mi potężnie nerkę uciska. Muszę iść do urologa bo jest możliwość kamienia a nawet zatorowości

Miałam skurcze w poczekalni i zrobili mi ktg. Jak się okazało mam skurcze 60% i w razie mocniejszych- Izba Przyjęć, żeby powstrzymywali akcję porodową. Szyjka też skrócona, ale zamknięta. W ogóle lekarz chciał mnie położyć do szpitala, bo morfologia mi strasznie spadła, ale ja się uparłam, żeby mi dał ostatnią szansę. Po obciążeniu glukozą miałam też nieznacznie powyzej normy, więc do powtórki. I dostałam dodatkowo Tardyferon-fol to związek żelaza i za trzy tygodnie do kontroli.

Jest niesamowicie gorąco, o czym pewnie wiecie Siedzę z nogami w zimnej wodzie, w samych majtkach i obok wentylatora To pomaga
Kochana oszczędzaj się i za poprawę wyników

Cytat:
Napisane przez lineczka1989 Pokaż wiadomość
a ja mam zły humor i ryczę przez cały czas
Czemu? co się dzieje??

Cytat:
zmieniłam koncepcję pokoiku małej.. zamiast całego wytapetowanego w sówki pomyślałam, że wytapetujemy ścianę przedzielającą małej pokój i nasza sypialnię, a resztę ścian pomalujemy na taki kolor jak w załączniku (w tym pierwszym zdjęciu ten delikatny fiolet)
My mieliśmy nie malowac narazie pokoiku małej, ale mąż wczoraj wpadł na pomysł, żeby jednak dac kolorek i na jedną ścianę tapetę Czekamy aż przyjda literki i wtedy dobierzemy kolor, ale wczoraj byliśmy w sklepie budowlanym i taki śliczny lawendowy wpadł mi w oko Teraz czekamy na pakę z Polski, pewnie bedzie za około 2 tygodnie a za 3 w niedzielę malowanko
Stary 2013-07-29, 15:59   #2402
Olenka_24
Zadomowienie

Domii gdzie Ty byłaś jak Cię nie było :p A tak serio to byłaś w końcu z mamą na Tym mieście w ten upał ?
Olenka_24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-29, 16:00   #2403
lineczka1989
Zakorzenienie

Cytat:
Dziekuje!
A ty nie rycz bo dziecko bedziesz miała ryczace I potem dopiero bedziesz ryczec )

oby nie, bo się załamię

swoją drogą, mam nadzieję że nie będę mieć depresji poporodowej bo widziałam na własne oczy matkę, która ją miała i wyglądała tragicznie
"Nikt mnie nie ostrzegał, że urodzenie dziecka przypomina zakochanie, tyle że w kimś, kto jest znacznie młodszy od mojego męża i ładniej pachnie. Nikt mi nie powiedział, że praktycznie rzecz biorąc, macierzyństwo jest niebezpiecznie podobne do romansu".

Nela 5/11/13
lineczka1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-29, 16:00   #2404
Trele_Morele
Zakorzenienie

Fiku miku , fiku miku skacze Pukacz po jajniku. Mamusie XI-XII 2013. cz.V

Cytat:
Napisane przez aaby Pokaż wiadomość
Mi też

No właśnie i ja o takich myślałam, a w necie znalazłam albo te jednorazowe, ale z jakiejś takiej ligniny, albo te niby wielorazowe siateczkowe. A też zawsze słyszałam o siateczkowych, ale jednorazowych
Będę szukać w aptekach jak przyjdzie pora
A u nas w szpitalu podobno jest tak samo - tyle że nikt nie krzyczy tylko sama musisz szybko przed obchodem zdejmować

Przede wszystkim za Pebble! Szkoda, że za 36 się nie udało, ale 56 to i tak mega dobra cena

A pokoik piękny! I łóżeczko jakie! Jak dla księżniczki
To jest standardowe 120x60, czy większe?
My łóżeczko będziemy mieli kątem w sypialni, nie ma szans ani na przewijak, ani nawet na żadną komódkę, żeby kosmetyki obok postawić Będę szukać jakiegoś organizera na łóżeczko.
I wczoraj podjęliśmy decyzję, że na razie nie kupimy ochraniacza. Zobaczymy, jak to w praniu będzie wyglądać, kupić zawsze zdążymy
Lozeczko jest duze 160x 70 cm przez te odstajace listwy ozdobne. Sam materac ma chyba 140x 60 jakis tak , ze wzgledu na to ze pozniej przerabia sie je na tapczanik dla wiekszego dziecka .

KCIUKI DLA ANI

Trele_Morele jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-29, 16:02   #2405
Olenka_24
Zadomowienie

Cytat:
Lozeczko jest duze 160x 70 cm przez te odstajace listwy ozdobne. Sam materac ma chyba 140x 60 jakis tak , ze wzgledu na to ze pozniej przerabia sie je na tapczanik dla wiekszego dziecka .

Duże to łóżeczko, ale przynajmnie długo Ci posłuży skoro można z niego ten tapczanik zrobić . Praktyczne
Stary 2013-07-29, 16:03   #2406
lineczka1989
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez paulinaizabela Pokaż wiadomość
Czemu? co się dzieje??

My mieliśmy nie malowac narazie pokoiku małej, ale mąż wczoraj wpadł na pomysł, żeby jednak dac kolorek i na jedną ścianę tapetę Czekamy aż przyjda literki i wtedy dobierzemy kolor, ale wczoraj byliśmy w sklepie budowlanym i taki śliczny lawendowy wpadł mi w oko Teraz czekamy na pakę z Polski, pewnie bedzie za około 2 tygodnie a za 3 w niedzielę malowanko
trochę mnie załamuje fakt, że muszę opłacać zusu kupę kasy, a ja nie pracuję tylko mój TŻ... o ja nieodpowiedzialna kobieta decydująca się na dziecko, mając jedną pensję... (:P)

no właśnie mojemu TŻ się marzyła fioletowa sypialnia a w końcu zrobiliśmy pomarańczowo- żółtą więc teraz małej przemalujemy pokoik, a sami sypialnie będziemy mieli w kolorze czekolady bo nie chce mi się bawić w przemalowywanie, bo rok temu było wszystko malowane
"Nikt mnie nie ostrzegał, że urodzenie dziecka przypomina zakochanie, tyle że w kimś, kto jest znacznie młodszy od mojego męża i ładniej pachnie. Nikt mi nie powiedział, że praktycznie rzecz biorąc, macierzyństwo jest niebezpiecznie podobne do romansu".

Nela 5/11/13

Edytowane przez lineczka1989
Czas edycji: 2013-07-29 o 16:05
Stary 2013-07-29, 16:04   #2407
domii29
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nemosek Pokaż wiadomość
O bacik ci się należy za głupot gadanie

---------- Dopisano o 11:50 ---------- Poprzedni post napisano o 11:46 ----------

dodatkowe

Domi Wspłlczuję Ci tego wypadu na miasto.Niesamowity gorąc

Beatka udanych łowów

A mnie dzisiaj w nocy ŻUK atakował ble ochyda

---------- Dopisano o 11:51 ---------- Poprzedni post napisano o 11:50 ----------

Tez mam katar jeszcze i kaszel :/
Sama sobie współczuję tego wypadu
Ale przeżyłam, już siedzę u TŻta i nie mogę się nacieszyć wentylatorem

Cytat:
Napisane przez aaby Pokaż wiadomość
Kabriela, to teraz futruj się burakami i żelazem

Dziewczyny, jak mówicie o majtkach poporodowych, to jakie macie na myśli:
takie czy takie?
Bo ja już chyba zgłupiałam
Ja myślałam o takich http://www.google.pl/imgres?sa=X&rlz...53&tx=84&ty=68

Cytat:
U mnie dziś 32 tydzień . 61 dni do porodu

Ta foto tapeta jest piękna a szafki jaśniejsze bardziej mi się podobają ..

Co się znowu dzieje ?

Mi tez się wydaje ze jak siostra ma 20 lat to jest nie przegadasz . Sama się musi obudzić , Ty raczej nic nie zdziałasz , a tylko popsujecie sobie relacje ..

Dobre pytanie. Ja tutaj widziałam właśnie te drugie , i zadnych innych wiec nie wiem czy to takie maja być ?

Mysle ze u niej problemem jest jakiś popier**** mąż to on powinien jej zapewnić co najmniej kase na wszystkie badania , a nie wypominać co rodzice dali a ona przechulała. I on się wyprowadza z tego powodu majac jedno dziecko a drugie w drodze Pajac jakiś , a ona powinna mu pomóc spakować walizki i niech wypier***

przeskakuje na tel to te fotki Wam pokaze ,,
To jeszcze 2 miesiące i porodzik

Cytat:
Napisane przez 89Beatka Pokaż wiadomość
Pryszła do mnie ta 4 latka, Milena, od kuzynki żebym się z nia pobawiła w basenie, no ale nie ubrałam stroju wiec wlazłam tylko do wody i coś tam mówie że wczoraj opaliłam sobie piersi a dzis mnie swędzą a ona do mnie : TO DZIECKO NIE BĘDZIe PIc MLIEKA BO JE UGOTOWAŁAŚ
: hahaha::h ahaha:
wyrodna matka ze mnie już
domii29 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-07-29, 16:06   #2408
domii29
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez NEWTREND Pokaż wiadomość
wybraliśmy już imię dla naszej córeczki - będzie ZOSIA . Chłopcy już tak się zwracają do mojego brzuszka i fama poszła na całą rodzinę więc chyba już tak zostanie.
u mnie upał na maxa a malutka chyba cały dzień śpi bo w ogóle się nie rusza, jak ją troszkę poruszałam to się chwilkę pokręciła i znowu grzecznie śpi w brzuszku.
Chłopcy zażyczyli sobie na obiad frytki i się nasmażyłam bo do tego kotlety im zapodałam z mizerią i normalnie leżę i zdycham.
Śliczne imię wybraliście

Cytat:
No dobra .. Bo na tel nie mogłam sie zalogowac a pozniej czaiłam na aukcje I wygrałam Maxicosi pebble z spiworkiem na zimniejsze dni - co bedzie mi bardzo potrzebne tutaj juz w pazdzierniku. Nòwka za 56£ I to w ostatnich sekundach ktos podbil stawke bo juz prawie go miałam za 36£.

A teraz Majeczkowy pokoik szału nie ma , kazdy mebel z innej parafi , brakuje jeszcze mnostwa rzeczy ktore dadza tak naprawde ten cały efekt : dywanu, lampki, naklejek , firanek ale ja juz I tak mam taka radoche

Załącznik 5343759 łozeczko jak łóżeczko , fajne tylko to ze ma opcje łòżka dla wiekszego dziecka po zdjeciu panela z szczebelkami.
Zdziwilo mnie to ze zaden szczebelek nie jest wyjmowany

Załącznik 5343762 przewijak. Planuje na poleczki kupic takie wiklinowe koszyczki . Trzymać w nich kosmetyki , pieluchy I inne .

Załącznik 5343763 a tu szafa I kratownica . To I to z odzysku . Nie wiem czy widac ale do wymienilam uchwyty z szafy na sòwki I Od razu lepiej.
Do kratownicy czekam na takie plastikowe cztery pudła , takze bedzie bardziej praktycznie.

Jestem z siebie dumna bo pokoik ma 1,65cm na 3.30cm I na zdjeciu tego nie widac ale jest naprawde malutki a nam udalo sie go tak zagospodarowac ze jeszcze sporo miejsca zostalo )

Prawdziwy pokój księżniczki, prześliczny

Cytat:

Byłam dziś na wizycie i nie usłyszałam nic dobrego. Infekcja dróg moczowych nawróciła, w dodatku Bejbziol się obrócił i ma położenie miedniczkowe- kolankowe. Co prawda z przyczyn neurologicznych będę mieć cesarkę, ale to położenie jest zwyczajnie niewygodne dla nas obojga. I macica mi potężnie nerkę uciska. Muszę iść do urologa bo jest możliwość kamienia a nawet zatorowości

Miałam skurcze w poczekalni i zrobili mi ktg. Jak się okazało mam skurcze 60% i w razie mocniejszych- Izba Przyjęć, żeby powstrzymywali akcję porodową. Szyjka też skrócona, ale zamknięta. W ogóle lekarz chciał mnie położyć do szpitala, bo morfologia mi strasznie spadła, ale ja się uparłam, żeby mi dał ostatnią szansę. Po obciążeniu glukozą miałam też nieznacznie powyzej normy, więc do powtórki. I dostałam dodatkowo Tardyferon-fol to związek żelaza i za trzy tygodnie do kontroli.

Jest niesamowicie gorąco, o czym pewnie wiecie Siedzę z nogami w zimnej wodzie, w samych majtkach i obok wentylatora To pomaga
Kochana dbaj o siebie i duuużo odpoczywaj
Stary 2013-07-29, 16:06   #2409
Trele_Morele
Zakorzenienie

Fiku miku , fiku miku skacze Pukacz po jajniku. Mamusie XI-XII 2013. cz.V

Cytat:
ojej, Nasturcja uważaj na siebie kochana!

zmieniłam koncepcję pokoiku małej.. zamiast całego wytapetowanego w sówki pomyślałam, że wytapetujemy ścianę przedzielającą małej pokój i nasza sypialnię, a resztę ścian pomalujemy na taki kolor jak w załączniku (w tym pierwszym zdjęciu ten delikatny fiolet)
Super mi sie podoba bo ja mam ipla na fiolety.
Mialam miec podobny fiolet , prawie ze biały a wyszedl jak wyszedł ( na zdj ciemniejszy niz w rzeczywostosci) . Mialam farby z duluxa :/ dobierane według katalogu I ze sprzedawca :/

KCIUKI DLA ANI

Trele_Morele jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-29, 16:09   #2410
paulinaizabela
Zakorzenienie

A u mnie 20 stopni i już kilka razy padało
Stary 2013-07-29, 16:11   #2411
domii29
Zakorzenienie

Ufff udało mi się Was nadrobić

Cytat:
Napisane przez Olenka_24 Pokaż wiadomość
Domii gdzie Ty byłaś jak Cię nie było :p A tak serio to byłaś w końcu z mamą na Tym mieście w ten upał ?
Byłam na mieście i wróciłam baaaaaaaaardzo zadowolona.
Znalazłam prześliczną sukienkę ale jeszcze w domu jej nie mam bo została do niewielkich poprawek i krawcowa ma mi bolerko uszyć pod kolor tak w razie czego . W sumie wyszło za wszystko 200zł ale sukienka prześliczna póki co musicie wierzyć na słowo

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-07-29, 16:13   #2412
lineczka1989
Zakorzenienie

Cytat:
Super mi sie podoba bo ja mam ipla na fiolety.
Mialam miec podobny fiolet , prawie ze biały a wyszedl jak wyszedł ( na zdj ciemniejszy niz w rzeczywostosci) . Mialam farby z duluxa :/ dobierane według katalogu I ze sprzedawca :/

bo te farby inaczej wyglądają w katalogu/ na próbnikach a inaczej na ścianie u mnie o tyle będzie problem, że trzeba będzie obecne kolory najpierw przykryć białą farbą a potem dopiero malować na kolor właściwy, bo o ile fiolet w jakimś tam stopniu żółty przykryje, tak z pomarańczowym może być problem

a mamy takie:
pomarańczowy z Barwy Natury- zachodzące słońce
żółty z Nobiles- lato słoneczne
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg karta_kolorow_barwy_natury_2009.jpg (46,8 KB, 4 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 45764_1_f.jpg (86,0 KB, 4 załadowań)

Nela 5/11/13
Stary 2013-07-29, 16:14   #2413
lineczka1989
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez domii29 Pokaż wiadomość

Znalazłam prześliczną sukienkę ale jeszcze w domu jej nie mam bo została do niewielkich poprawek i krawcowa ma mi bolerko uszyć pod kolor tak w razie czego . W sumie wyszło za wszystko 200zł ale sukienka prześliczna póki co musicie wierzyć na słowo
ja myślę, że kupiłaś jednak tamta zielona a teraz nam piszesz że mamy ci wierzyć na słowo

a coś maluszkowi kupiłaś?

Nela 5/11/13
Stary 2013-07-29, 16:16   #2414
ryba91
Zakorzenienie

Cytat:
Dziekuje!
A ty nie rycz bo dziecko bedziesz miała ryczace I potem dopiero bedziesz ryczec )

o matko, mam nadzieję ze to jednak się nie przekałada.. bo moj w taki razie bedzie spał i płakał tylklo
Cytat:
Napisane przez paulinaizabela Pokaż wiadomość
A u mnie 20 stopni i już kilka razy padało
ja też tak chcę

Trele- a Ty nie mialaś przyjechać do Polski jakoś tak? czy już mi się wszystko pomyliło ?

Ktosiula- w sumie Katowic nie biorę w ogóle pod uwagę..trochę daleko ode mnie, ale moze poszukam inf i pomyślę.. Siemianowice- poważnie się zastanawiam ... po tym co trele napisała..

W ogole wczoraj gadałam mężem jak to wszystko wygląda jak sie rodzi- NIGDY nie widziałam go tak poirytowanego. Był zdziwiony, ze do rodzącej karetka nie przyjeżdza, że tyle papierów najpierw trzeba wyisywać, że tak długo to trwa itd... faceci ...
Stary 2013-07-29, 16:16   #2415
nasturcja7667
Zadomowienie

Kochane, dzięki wielkie za wsparcie
Leżę, odpoczywam, trochę śpię
Na skurcze nie dostałam nic, bo podobno wszystkie leki obciążają nerki i póki urolog się nie wypowie, muszę zwyczajnie leżeć...

Zazdroszczę deszczu!! Dajcie trochę!!

Trele, Twój pokoik dla Małej mnie rozczulił

Co do łóżeczka: my ze wzg na finanse kupimy chyba uzywane... Jedynie materac nowy, ale też nie jakiś mega drogi.
nasturcja7667 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-29, 16:18   #2416
lineczka1989
Zakorzenienie

Cytat:
Co do łóżeczka: my ze wzg na finanse kupimy chyba uzywane... Jedynie materac nowy, ale też nie jakiś mega drogi.
gdybyś chciała chyba stronę temu wrzucałam linka z tablicy łózeczko używane Klupś za 230 zł z materacykiem pościelą i czymś jeszcze

czy Wam tez tak lecą włosy jak i mi?!
jak tylko będę mogła brać jakieś leki to kupuję Revalid i ratuje moje kudły bo zostanę łysa w końcu

Nela 5/11/13
Stary 2013-07-29, 16:19   #2417
ryba91
Zakorzenienie

Cytat:

tą co nam wczesniej pokazywałaś? jakie do niej dodatki ?
Stary 2013-07-29, 16:20   #2418
domii29
Zakorzenienie

Cytat:
ja myślę, że kupiłaś jednak tamta zielona a teraz nam piszesz że mamy ci wierzyć na słowo

a coś maluszkowi kupiłaś?
Przejrzałaś mnie

Nie kupiłam Jaśkowi nic bo chodziłyśmy z mamcią najpierw za moją sukienką, później za dodatkami (oczywiście butów nigdzie nie było takich jak bym chciała, a jak się trafiły to nie było rozmiaru ), później chodziłyśmy za sukienką i butami dla mamy i tak zleciało do 14 prawie że, a o 14 miałam być już w szpitalu
I tak w któryś dzień muszę pójść na miasto po jakieś rzeczy do lumpka dla siebie bo nie mam się w co na wczasy ubrać to może wtedy kupie coś młodemu
Stary 2013-07-29, 16:21   #2419
lineczka1989
Zakorzenienie

Cytat:
Przejrzałaś mnie

Nie kupiłam Jaśkowi nic bo chodziłyśmy z mamcią najpierw za moją sukienką, później za dodatkami (oczywiście butów nigdzie nie było takich jak bym chciała, a jak się trafiły to nie było rozmiaru ), później chodziłyśmy za sukienką i butami dla mamy i tak zleciało do 14 prawie że, a o 14 miałam być już w szpitalu
I tak w któryś dzień muszę pójść na miasto po jakieś rzeczy do lumpka dla siebie bo nie mam się w co na wczasy ubrać to może wtedy kupie coś młodemu
yhym :P a mama chociaż kupiła sobie sukienkę czy na darmo się nałaziłyście? :P

Nela 5/11/13

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-07-29, 16:22   #2420
Olenka_24
Zadomowienie

Cytat:

To zdradź chociaż kolor , biała jest ? Tamtą zieloną to już na pewno wykupili dziewczyny
Stary 2013-07-29, 16:24   #2421
domii29
Zakorzenienie

Cytat:
yhym :P a mama chociaż kupiła sobie sukienkę czy na darmo się nałaziłyście? :P
Mama kupiła sukienkę i buty także ona już praktycznie gotowa.
Mi jeszcze tylko butów brakuje i też już właściwie mam wszystko... na przymiarkę mam iść 13 więc jakbym jeszcze bardzo urosła to mi krawcowa do 24 jeszcze tą sukienkę przerobi
Teraz przydała by się jakaś lekka dietka żeby się w sukienkę zmieścić
Stary 2013-07-29, 16:24   #2422
Espere
Raczkowanie

Ufff.... nadrobiłam Was
zastanawiam się jak czuje się Basiaaaaaa....
Espere jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-29, 16:25   #2423
lineczka1989
Zakorzenienie

Cytat:
Mama kupiła sukienkę i buty także ona już praktycznie gotowa.
Mi jeszcze tylko butów brakuje i też już właściwie mam wszystko... na przymiarkę mam iść 13 więc jakbym jeszcze bardzo urosła to mi krawcowa do 24 jeszcze tą sukienkę przerobi
Teraz przydała by się jakaś lekka dietka żeby się w sukienkę zmieścić
za tą dietkę to powinnaś w łepetynę dostać :baciki:

Nela 5/11/13
Stary 2013-07-29, 16:27   #2424
domii29
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Olenka_24 Pokaż wiadomość
To zdradź chociaż kolor , biała jest ? Tamtą zieloną to już na pewno wykupili dziewczyny
Szara, szukam od pół godziny chociaż jakiejś podobnej w internecie i nigdzie nie ma Jak się wkurzę to Wam ją narysuję

---------- Dopisano o 17:27 ---------- Poprzedni post napisano o 17:25 ----------

Cytat:
za tą dietkę to powinnaś w łepetynę dostać :baciki:
No dobra może nie zupełnie dieta ale na wczasach będę musiała troszkę smakołyków sobie odpuścić np gofry, fryteczki, kiełbaska z grilla
Bo troszkę jeszcze sukienkę da się przerobić no ale jednak bez przesady
Stary 2013-07-29, 16:28   #2425
lineczka1989
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Espere Pokaż wiadomość
Ufff.... nadrobiłam Was
zastanawiam się jak czuje się Basiaaaaaa....
też mnie to zastanawia

---------- Dopisano o 17:28 ---------- Poprzedni post napisano o 17:27 ----------

Cytat:
No dobra może nie zupełnie dieta ale na wczasach będę musiała troszkę smakołyków sobie odpuścić np gofry, fryteczki, kiełbaska z grilla
Bo troszkę jeszcze sukienkę da się przerobić no ale jednak bez przesady
oj tam, oj tam, krawcowa na pewno by coś wykombinowała

Nela 5/11/13
Stary 2013-07-29, 16:30   #2426
domii29
Zakorzenienie

Cytat:
też mnie to zastanawia

---------- Dopisano o 17:28 ---------- Poprzedni post napisano o 17:27 ----------

oj tam, oj tam, krawcowa na pewno by coś wykombinowała
Już dziś nie mogłam się dopiąć, ogólnie sukienka idealna tylko nie chciałam taka baaaardzo opięta być więc krawcowa (i przy okazji właścicielka sklepu) zaproponowała że w miejsce zamka z tyłu wstawi kawałek materiału i regulowane wiązanie
Stary 2013-07-29, 16:30   #2427
ryba91
Zakorzenienie

Macie jakieś sposoby na zajady ?

Też martwię się o Basię...

Jak dalej będą takie upały to chyba sobie wezmę tydzień wolnego ...

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-07-29, 16:40   #2428
domii29
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ryba91 Pokaż wiadomość
Macie jakieś sposoby na zajady ?

Też martwię się o Basię...

Jak dalej będą takie upały to chyba sobie wezmę tydzień wolnego ...
Co do zajadów to niestety nie pomogę

Noo ciekawe co u Basi nic się nie odzywa...

Rybko a kiedy Ty sobie robisz całkowicie wolne od pracy ?
Stary 2013-07-29, 16:43   #2429
ryba91
Zakorzenienie

Cytat:
Co do zajadów to niestety nie pomogę

Noo ciekawe co u Basi nic się nie odzywa...

Rybko a kiedy Ty sobie robisz całkowicie wolne od pracy ?
planowane połowa września... i oby szybko minął ten czas. NIECH JUŻ BĘDZIE WRZESIEŃ- BŁAGAM. ale oczywiście rzeczy do załątwienia w sierpniu same sie załatwiły
Stary 2013-07-29, 16:44   #2430
anulka2205
Wtajemniczenie

Lineczka życzę popawy nastroju Włosy mi własnie przestały wypadać, mam mega szopę, w sam raz na te upały

Rybka na zajady zwykłe masło, tylko takie prawdziwe albo oliwa z o liwek

Cytat:

Trzymajcie się i odpoczywajcie A bolesne te skurcze miałaś? Powtarzały się jeszcze czy tylko w tej poczekalni?

Cytat:
Napisane przez ryba91 Pokaż wiadomość
Trele- mimo wszystko lepiej żeby nie za wcześnie ten poród- życzę Ci o czasie!! ale szybkiej akcji

jak były w tym Zatorlandzie to kupiły sobie jajo dinozaura ( takie zabawkowo ) i trzymały w wodzie i to jajo pękało i powoli wykluwał się maly dinozaur który w btej wodzie rośnie no i takie podjarane tym że masakra..

no własnie moja mi właśnie powiedziała że jak bede próbować coś robić to ona zabierze rzeczy wyjdzie i nie wróci...
DAJCIE MI SWOJE MOCE CO BY SIĘ ODKOCHALA
no niech się odkocha
A my ostatnio tez kupilismy takie jajko tylko z kaczką czy tam kurczakiem jakimś, fajnie że to tyle radochy, trzeba i nasze zwodować

Wielkie kciuki dla Ani
anulka2205 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości