|
Notka |
|
Pielęgnacja - pytania do kosmetyczki Miejsce, w którym rozmawiamy o pielęgnacji twarzy i ciała oraz sprawdzonych kosmetykach. Masz pytanie? Zadaj je kosmetyczce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1801 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Depilacja laserem. Depilacja laserowa. Ceny, problemy, opinie, gabinety - cz.2
Cytat:
![]() Natomiast widzę tu zdecydowaną różnicę w porównaniu z łydkami, na które miałam 3 zabiegi laserem diodowym Quantel Derma. Łydki mam prawie nieruszone (no gdzieniegdzie łyse miejsca, jak się przyjrzę). Nie wiem, czy to wina lasera, ale na 100% miałam za małą moc (nie wiem niestety ile, bo pani mi nie chciała powiedzieć ani zwiększyć). A mam jasną skórę i dość ciemne włoski. Szkoda ![]() Edytowane przez zlooosnica89 Czas edycji: 2013-07-20 o 17:43 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1802 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Depilacja laserem. Depilacja laserowa. Ceny, problemy, opinie, gabinety - cz.2
Cytat:
spokojnie,taki efekt to osiągniesz po kilku<np 6 zabiegach chociaż to zależy od indywidualnych cech fizjologicznych> nie uprzedzają Was kosmetyczki jak wygląda i przebiega cały cykl naswietlań ????? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1803 |
Wtajemniczenie
|
u mnie pod pachami ostatnio wyrosło sporo włosów, minęło prawie 9 tyg od drugiego zabiegu
tak naprawdę ciężko ocenić ile ich ubyło, po prostu zapomina sie ile ich było pierwotnie ![]() ![]() jest jak mówi Darko1 - trzeba sie przygotować na minimum 5 zabiegów są szczęściary którym wystarcza 3 razy, ale moim zdaniem na efekt końcowy trzeba długo poczekać |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1804 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1805 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
haha..one nie są optymistkami,tylko poprostu nie chcą zniechęcać i tracić klientki ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1806 |
Raczkowanie
|
Wiem, chociaż mnie osobiście bardziej zniechęca opowiadanie bzdur niż większa ilość potrzebnych zabiegów
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1807 |
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
U mnie od czasu drugiej sesji ( a mija 8 tygodni własnie) pachy goliłam zaledwie 2 razy.
![]() |
#1808 |
Raczkowanie
|
Ja je robiłam chyba 2 lata temu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1809 |
Raczkowanie
|
Witajcie,
Przy LightSheer ile zazwyczaj potrzebnych jest zabiegów? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1810 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1811 |
Wtajemniczenie
|
skąda sie biorą takie rozbieżności w ilości zabiegów i zalecanymi odstępami ???
otworzył się u mnie na osiedlu gabinet z LS - nowiuśkim prosto z Hameryki firmy Lumenis i właściciel pokazywał mi takie badania (teoretycznie poparte badaniami naukowymi ;-) ) na których opiera się producent, zalecając moc, ilość zabiegów czy częstość ich wykonywania stąd wzięło się, że wystarczą 3 zabiegi jeśli się je zrobi co 5 tygodni zwiększając przerwę automatycznie wzrasta ilość zabiegów no tak się powadziłam z tym chłopem/ właścicielem ja swoje a on swoje, wierzył w to czego sie dowiedział, jak robił certyfikat za 3 tysiące z firmy Lumenis pokazywał mi wszystko, na udowodnienie swoich teorii ![]() ![]() Tak, że weźcie poprawkę na kosmetyczki opowiadające bajeczki skoro sam producent zaleca takie bzdury i pewnie podpłaca badania ![]() Ważne, że mamy tu siebie i nawzajem zdajemy sobie relację ! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1812 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1813 | |
Podróżniczka
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1814 |
Przyczajenie
|
ok, to niech mi ktoś powie, czy znalazł taniej laser niż ja? za 160 zł za nogi? tzn to jest jedna wizyzta, a musze mieć ich pięć. Pisze tu o laserze Light Sheer Duet. Gdzie chodzicie i ile to was kosztuje?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1815 |
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Wróciłam dzisiaj z trzeciej sesji lasera
![]() ![]() Jednak jestem nieco wkurzona, bo trafiła mi się inna Pani niż dotychczas i była mało dokładna, ze musiałam ją pilnowac i wręcz zmuszac do poprawek ![]()
![]() |
#1816 |
Wtajemniczenie
|
Cori też byłam wczoraj
![]() dostałam za darmo znieczulenie maścia na bikini gratis ![]() wargi w strupach reszta w porządku a najlepsze że w trakcie coś o promocji mówię a babka do mnie że była ale do połowy lipca, aaaaaaaaaaaa to mówię że w takim razie tylko pachy ![]() kurcze w mailu wcześniej lekarz mi pisał że do końca lipca ta promocja ale w końcu poszła babka do lekarza/właściciela i dostałam jeszcze tylko dla mnie 50 % szkoda bo jeszcze chciałyśmy iść z mamą na całe nogi ![]() muszę szukać znowu nowego miejsca ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1817 | |
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]() Tez mam wargi pokombinowane, ale nie w strupach, tylko w takich brazowosinych podbiciach - poparzenia, strupy beda potem pewno ![]() Reszta tez w porzadku, no tu i ówdzie kropki ze strupków. Gdzienigdzie nawet strupków i podraznienia nie ma. A jeszcze śmieszniej mam pod pachami - pod prawą nawet nie widac, ze było laserowane, a pod lewą mnóstwo strupków i troche poparzenia. Ponoc lewa strona ciała jest wrażliwsza i coś w tym chyba jest ![]() ![]()
Live long and prosper 🖖🏻 Edytowane przez Corii Czas edycji: 2013-07-25 o 16:32 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1818 |
Zakorzenienie
|
[QUOTE=Bettina_;41950002]Cori też byłam wczoraj
![]() dostałam za darmo znieczulenie maścia na bikini gratis ![]() wargi w strupach reszta w porządku .... ajj..szkoda,że nie pamiętasz/nie znasz/ nie zapytałas o nazwę tej maści ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1819 | |
Wtajemniczenie
|
Darko1 babeczka tylko wspomniała, że ma większe niż emla stężenie ..... i tu nie pamiętam czego
pół godziny leżałam z tym ale tak naprawdę nie wiem czy pomogła maść czy to że mam mniej juz włosków i po prostu tak nie bolałol Cori te placki to są najpierw bąble które szybko zmieniaja się w takie ciemne plamy potem robią sie z tego strupki aktualnie jeden boli mnie jak cho....ra babka się majtła i szczeliła mi za wargą, na śluzówce ałaaaaaaaa jak to piecze ---------- Dopisano o 21:37 ---------- Poprzedni post napisano o 21:35 ---------- Cytat:
![]() aaa ta maść podobno tylko dla lekarzy |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1820 |
Zakorzenienie
|
Ja czuję b.dużą róznice po emli,tylko trzymam godzinkę pod kompresem.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1821 | |
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1822 |
Przyczajenie
|
Ja jestem po trzech zabiegach duetem i efekt jest świetny, zostały mi tylko jakieś niedobitki także jeszcze jeden zabieg i będzie ok. Zabiegi miałam wykonane w Estetice na Sławkowskiej.
http://www.estetica.pl/pl,depilacja_laserowa,page.html |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1823 | |
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#1824 |
Przyczajenie
|
Cześć
![]() facetów chyba za dużo tutaj nie ma, ale postanowiłem napisać ![]() Mam dość włosów, dlatego bardzo chcę się ich pobyć :/ chodzi mi o depilację pleców, nie ma tego jakoś bardzo dużo, głównie ramiona i tam z tyłu oraz takie dwa placki pod łopatkami. Mam ciemną karnację zwłaszcza latem ![]() Może mi ktoś wszystko o tym opowiedzieć? jaki laser itd. Jaka skuteczność i gdzie najlepiej i najtaniej można znaleźć salon w Poznaniu. Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1825 |
Przyczajenie
|
Hej wszystkim . Jestem po pierwszym zabiegu depilacji i z niedowierzaniem patrzę jak wyglądam. Nie sądziłam że już po pierwszym zabiegu widać efekty. Tyle lat było to moja zmora ,dzień w dzień golarka,podrażnienia .... hmm czekam na następny zabieg.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1826 | |
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]() Po następnych będzie jeszcze lepiej ![]()
![]() |
![]() |
#1827 |
Przyczajenie
|
Poczekaj do jesieni lub zimy , im jaśniejsza karnacja i ciemny włos -lepszy efekt. Ja teraz zdecydowałam się w środku lata ale moje nogi nie widziały słońca od początku lata i efekt jest już właśnie po pierwszym zabiegu
![]() ---------- Dopisano o 18:18 ---------- Poprzedni post napisano o 18:14 ---------- Kiedy robiłaś depilację Corii? latem ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1828 |
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Zaczęłam w marcu i robię dalej.
![]() |
#1829 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1830 |
Konto usunięte
|
Ja chcę poddać się depilacji laserowej właśnie zimą, czytałam, że to najlepszy czas.
Interesuje mnie pełne, głębokie bikini . Znalazłam na stronie gabinetu z mojego miasta cennik, są tam dwa podpunkty - bikini oraz bikini głębokie z linią stringów. Co mam przez to rozumieć? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:35.