|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4561 | |
|
Pani żona :)
|
Dot.: Buzi z rana i z wieczora, na TŻta zawsze jest dobra pora! TŻtówki 2011, cz. XI.
Unex to nie jest tak, że ja mu coś zabraniam, czy stawiam ultimatum.
Po prostu przed wejściem w związek z kimś dowiaduję się od niego kilka istotnych dla mnie spraw, a dopiero później pakuję się w związek. Nie wejdę w związek z kimś, kto mi nie odpowiada pod pewnymi kluczowymi dla mnie względami. Chodzi m.in. o podejście do różnych spraw, priorytety życiowe i plany na przyszłość. Tak jak np nie związałabym się z facetem, który nie będzie chciał mieć dzieci, tak samo nie zwiążę się z facetem, który kocha motocykle. Mam pewne swoje kryteria po prostu. ---------- Dopisano o 22:07 ---------- Poprzedni post napisano o 22:02 ---------- Cytat:
Mi to kiedyś wpadło do domu, myślałam, że zawału dostanę ;/ Takie coś fuuuj
|
|
|
#4562 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Buzi z rana i z wieczora, na TŻta zawsze jest dobra pora! TŻtówki 2011, cz. XI.
White to faktycznie mogło być to
Tż się ze mnie smieje, że ciekawe co ja bym zrobiła jak bym sama była w mieszkaniu |
|
|
|
#4563 | |
|
Zakorzenienie
|
jezu jak ja się takich rzeczy i pająków boję
![]() ---------- Dopisano o 22:14 ---------- Poprzedni post napisano o 22:13 ---------- Cytat:
|
|
#4564 |
|
Zakorzenienie
|
o pająkach to nawet nie mówię
ja mam taką schizę, ze się boję, ze jak podejdę za blisko to on na mnie skoczy ---------- Dopisano o 22:16 ---------- Poprzedni post napisano o 22:16 ---------- dobrze, że nie jestem sama |
|
|
|
#4565 |
|
Pani żona :)
|
Mam to samo co Wy Bitter i Czarnula :P Boję się pająków i wszelakich owadów, a takie wielkie to już w ogóle...
Ja też uciekałam i się darłam aż w końcu go trzepnęłam czymś ciężkim i zdechł.Ja mam schizę że robak, który mi wleci gdzieś mi w domu złoży jajka i mi się rozmnoży zaraz, dlatego wszelkie robactwo jest unicestwiane :P
|
|
#4566 |
|
Zakorzenienie
|
ja też się boję, że na mnie skoczy czy cos, zawsze piszczę jak widzę pająka itp.
a Tż mnie straszy, że jak wreszcie pojedziemy do zoo to pójdziemy do terrarium ![]() ---------- Dopisano o 22:32 ---------- Poprzedni post napisano o 22:31 ---------- ale fajnie chociaż, że nie jestem sama i że mnie rozumiecie
|
#4567 | |
|
Zakorzenienie
|
Tż się śmieje, że mi kupi łapkę na muchy
tylko że do takiego stwora to ja bym musiała ją mieć wielkości łopaty ---------- Dopisano o 22:38 ---------- Poprzedni post napisano o 22:37 ---------- Cytat:
a ja mu mówię, że skoro wszedł na mój teren to musi zginąć |
|
|
|
|
#4568 | |
|
bez kija nie podchodz
|
No white, ja rozumiem, ale zastanawiam się co by bylo jakby mu sie teorytycznie odwidzialo nagle
![]() Bo roznie jest. A to nie jest jakas kluczowa sprawa jak wiara, dziecko, no to nie musi byc cos na cale zycie, w tym sensie. Dobra, koniec ![]() Pieką mnie nogi troche, ale lubie takie pieczenie Bo nogi brązowe Dzis jednak cwiczenia odpuscilam, ale jutro z ranca mam zamiar wyjechac z killerem, wiec regeneracja się należy przed
|
|
|
|
#4569 |
|
zuy mod
|
Odp: Buzi z rana i z wieczora, na TŻta zawsze jest dobra pora! TŻtówki 2011, cz. XI.
No wlasnie, chec jazdy motorem to nie jest zadna podstawowa kwestia.
Jezu, umre od tego swedzenia. Kupilam cos w aptece ale slabo pomaga, jak przestaje jedno miejsce swedziec zaczyna drugie... chce umrzec :/ co do pajakow - ja sie boje panicznie, uciekam jak widze i krzycze do TZ zeby zabil ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#4571 |
|
zuy mod
|
Odp: Buzi z rana i z wieczora, na TŻta zawsze jest dobra pora! TŻtówki 2011, cz. XI.
Tak, mam wszedzie bable
ale szalu dostaje juz... Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#4572 |
|
Zakorzenienie
|
Ja zawsze jak nie mam nic pod ręką to octem smaruje, trochę na początku piecze, ale potem mniej swędzi. Ewentualnie ja bym jeszcze wapno wypiła.
Jezu, nie mogę zasnąć- jest mi tak gorąco, że masakra ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. Edytowane przez aneta_91 Czas edycji: 2013-07-29 o 23:34 |
|
|
|
#4573 |
|
zuy mod
|
Octu wlasnie nie mam :/ wapna musze poszukac bo to przechodzi ludzkie pojecie.
Dzieki goraco jest upiornie, TZ zaczyna powaznie rozwazac zrobienie klimatyzatora Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#4574 |
|
Zakorzenienie
|
A co masz za apteczny preparat? Bo Fenistil żel też mi pomaga.
Mam okno na oścież i zero przewiewu. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#4575 |
|
zuy mod
|
Jakies "sio"
![]() Wypilam wapno, wzielam hydroksyzyne i ide spac. Lek uspokajajacy i antyhistaminowy w jednym to moje wybawienie. A nie masz zadnego wiatraka? wspolczuje, strasznie goraco jest.U nas zaczyna sie burza, antistorm sie sprawdza! Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#4576 |
|
Zakorzenienie
|
Nie mam właśnie
tu też się wiatr zrywa, musiałam zamknąć okno- ugotuje się ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#4577 |
|
zuy mod
|
A czemu musialas zamknac okno?
TZ sie na mnie wkurzyl bo go obudzilam bo na oknie wisial pajak, a zamknac okna sie nie da bo sie od razu robi duszno. A ja jestem totalnie zestresowana, az sie rozplakalam ze strachu. TZ srednio rozumie moja fobie, eh... Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#4578 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Ale u nas burza była w nocy
|
|
|
|
#4579 |
|
Zakorzenienie
|
Mojwa, przymknąć na uchylne, bo tak to by mi chyba wyrwało - taki wiatr był
hej ho nie mogłam w ogóle spać, nad ranem dopiero usnęłam i jestem nie do życia. Zimny prysznic już był, teraz śniadanie i kawa i może stanę na nogi
|
|
|
|
#4580 |
|
Zakorzenienie
|
Dobrze słyszeć że tui się sprawdza. My też z nimi jedziemy.
Żonka 6.08.2016 Wegetarianka 1.02.2017 6cs Edytowane przez Arya90 Czas edycji: 2013-07-30 o 08:58 |
|
|
|
#4581 |
|
Zakorzenienie
|
Bry.
My spaliśmy dziś przy wiatraku włączonym, bo było tak duszno, że się nie dało inaczej ![]() Aneta, fajnie, że Ci się butki podobają Tylko raczej niedługo ich już chyba nie dostaniesz, bo są teraz na wyprzedaży i ciężko je dorwac, ja koniec końców musiałam przez neta zamawiać, bo stacjonarnie nie było już mojego numeru Masakra z tym ugryzieniem, dobrze, że Ci przeszło ![]() Aleksander ładnie Olek.My też mamy urządzenie do prądu na komary - z Brosa. Mojwa, mnie tak ostatnio komary pogryzły, myślałam, że umrę. Wypiłam wapno, nie miałam fenistilu, koszmar Budziłam sie w nocy i się drapałam godzinę :/Mnie bardzo komary gryzą :/ Wczoraj byłam tak padnięta, że masakra, pół dnia w aucie, latania po sklepach, załatwiania. Dziadek odebrał wynik wycinka skóry - jest ok Aneta, btw, jak tam babcia? ![]() Zbieram się powoli do pracy, dzisiaj tylko do 16 Uch, znowu muszę się wykąpać w lodowatej wodzie ![]() Piecyk naprawią dopiero dziś. Bo padła jakaś tam droga część i być może nie opłaca się kupować tej części, a kupią cały nowy piec. |
|
|
|
#4582 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No już dzisiaj dużo mniej boli to oko Tż się 'wkurzył', bo my dla dziewczynki chcieliśmy Aleksandra, a teraz tak dziwnie jak mama Tż by miała wnuki: Aleksandra i Aleksandrę ![]() Ale ogółem imię nie najgorsze ![]() Dobrze, że z dziadkiem ok Dzięki, że pytasz Bo w ogóle: mamy taką kuzynkę - 30 parę lat, 6-letnie dziecko, mąż pijak. I w tamtym roku zachorowała na raka piersi, nie robili operacji, tylko chemię podawali = guz zniknął. Było wszystko ok. Nawet na rowerze jeździła, sprzątała etc. Jakieś 2 m-ce temu wykryli jej coś w głowie, jakiś obrzęk ma,podobno na płuca też już padło, nogi ma jak z waty, trzeba ją praktycznie nosić do łazienki... jest już bardzo słaba, przedwczoraj był już i ksiądz nawet. No masakra A jej mama jest chrzestną tego chłopaka co ślub bierze we wrześniu, a babia ma 90 lat i się bała, żeby 'młodym problemu nie narobić', a tu może być z drugiej strony nie daj Boże...I my kurde tak zżyci z nimi jesteśmy i babcia to strasznie przeżywa, że teraz z nią jest lepiej, a nie wiadomo co będzie za miesiąc, dwa. No ale kurcze - nie możemy bać się robić cokolwiek, bo babci może się nagle pogorszyć. Tak np tata dostał propozycję wyjazdu do Holandii albo do Francji do pracy, ale mama nie chce go puścić, bo 'nie wiadomo co z babcią będzie'. |
|
|
|
|
#4583 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Mojwa- masakra z tymi ukąszeniami. Mam nadzieję, że nie męczyłaś się za bardzo w nocy? Mnie wczoraj udziabał pod stopą, myślałam że się wścieknę bo to takie mega nieprzyjemne, pieczące swędzenie ale zalalam wodą utlenioną i paznokciem "po nakłuwałam" bąbla i jakoś po kilku minutach ustało.Ja też mega się boję pająków brr i wszelkiego robactwa. To wszystko jest takie obrzydliwe brr D.ze swoją narzeczoną planują wesele na przyszły rok ![]() u mnie dzisiaj zdecydowanie chłodniej. Byłam w sklepie to aż milo, wiaterek powiewał Ale mieszkanie nadal nagrzane
|
|
|
|
#4584 | |
|
bez kija nie podchodz
|
tez nie lubię robactwa, nawet much :P
U mnei chlodniej
|
|
|
|
#4585 |
|
Polka Ogarniaczka
|
Odsubskrybowałam przypadkiem wątek, a teraz się dziwię, że nie mogłam Was znaleźć
![]() ![]() Jak będę miała chwilę, to nadrobię Was dokładnie, wpadam dać znać, że żyję, chwalę się, wygrałam zeszłego wieczoru eliminacje do dużego konkursu karaoke w mieście (przyniosłam pół litra do domu ) i zabawa wkracza w nowy etap A tak to miałam w sob ślubną awanturę roku, po której rodzicielstwo się do mnie nie odzywa
|
#4586 |
|
Zakorzenienie
|
antonina- wielkie gratulacje zdolniacho
o co poszło w awanturze ślubnej?
|
|
|
|
#4587 |
|
Polka Ogarniaczka
|
O wszystko
![]() Moja Rodzicielka uznała, że wtrąci się we wszystko, co się da (tata oczywiście wyszedł w połowie rozmowy, jak zwykle ), ilość gości, słabą znajomość rodziców K. Na końcu się w każdym razie wydarła i obraziła, mówiąc, że ona to może tylko niech kasą na stół rzuci i nawet na ślub nie przyjdzie
|
#4588 |
|
Zakorzenienie
|
Antonina, a Wy bierzecie cywilny?
Rodzice Wam finansują? Jezuuuu jaka jestem umęczona od rana ![]() A tu dostawa, muszę to jakoś ogarnąć
|
|
|
|
#4589 |
|
Polka Ogarniaczka
|
Tak, cywilny. Właśnie wiedząc, że nie mają dużo $, pomogą teściowie i moi dziadkowie + plus nasz hajs, taakże wiesz, awantura dla popisu
a już rozwaliło mnie do reszty, kiedy się okazało, że nagle moja rodzicielka jest wielkim zwolennikiem typowego wesela, zatkało mnie
|
#4590 |
|
Zakorzenienie
|
O mój Boże !! spałam do 11 -,- jak nie ja normalnie, a miałam ambitny plan pojechać najpierw do szkoły, a potem na paznokcie na 13 i potem do babci to mi się wszystko opóźni bo pewnie zacznę od paznokci
![]() Anecia dobrze, że z babcią lepiej ![]() Antonina współczuję Ci takiego wtrącania strasznie tego nie lubię, a niestety często się zdarza, że się wtrącają.
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:49.

aż w końcu go trzepnęłam czymś ciężkim i zdechł.

ale szalu dostaje juz... 

Olek.
o co poszło w awanturze ślubnej?