Może rysować map nie umiemy, lecz do ołtarza drogę znajdziemy ! :D PM2013 cz.58 ! :D - Strona 103 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-07-30, 11:28   #3061
agassek
Zakorzenienie

Dot.: Może rysować map nie umiemy, lecz do ołtarza drogę znajdziemy ! :D PM2013 cz.58

Cytat:
Napisane przez Viollet87 Pokaż wiadomość
W końcu się zmobilizowałam i kliknęłam na Allegro tablice na auto, tuby strzelające, balony, organzę, kokardki na wódkę i te wszystkie inne duperele uffff. I wszystko u jednego sprzedającego na szczęście Z głowy!

Cytat:
Napisane przez extassy Pokaż wiadomość
wogole nie macie pleneru w pakiecie? teraz chyba malo ktory foto tak ma.
Hmm chyba było tak, że sobie wybieraliśmy co chcieliśmy, każdy element dodatkowo wyceniony. Na początku zakochałam się w zdjęciach jednego fotografa, ale cena mnie zabiła, więc próbowaliśmy zejść z ceny rezygnując z pleneru (na którym ani mi, ani TŻ-towi w ogóle nie zależało), ale nadal był kosmos jak dla nas, więc znaleźliśmy tego i od razu pisałam, że bez pleneru

agassek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-30, 11:31   #3062
naiat
Zakorzenienie

Dot.: Może rysować map nie umiemy, lecz do ołtarza drogę znajdziemy ! :D PM2013 cz.58

Cytat:
Napisane przez agassek Pokaż wiadomość

Hmm chyba było tak, że sobie wybieraliśmy co chcieliśmy, każdy element dodatkowo wyceniony. Na początku zakochałam się w zdjęciach jednego fotografa, ale cena mnie zabiła, więc próbowaliśmy zejść z ceny rezygnując z pleneru (na którym ani mi, ani TŻ-towi w ogóle nie zależało), ale nadal był kosmos jak dla nas, więc znaleźliśmy tego i od razu pisałam, że bez pleneru
U nas też tak było. Większośc fotografów miała różne pakiety i mieli też pakiety bez pleneru.

Mnie ta nasza sesja nie rusza. W dodatku taka na łączce, pelen romantyzm... pasuje to do mnie jak pięść do nosa...no ale TŻ mi się trafil baardzo romantyczny więc będzie mieć
Stary 2013-07-30, 11:33   #3063
Kyiia
Zakorzenienie

Hej hej
Troszkę mnie tu nie było, ale całkowicie pochłonął nas remont pokoju Odmalowaliśmy ściany, przewieźliśmy moje komody, wczoraj zamówiliśmy narożnik Za miesiąc będzie do odbioru

Teraz mąż w pracy, a ja rozpakowuje kartony
Jednego odesłano - i następnie stracono - za nieudaną próbę zabójstwa wyższego rangą studenta, drugi został zabity na arenie w czasie ćwiczeń, a trzeci umarł z przyczyn naturalnych - sztylet w sercu naturalnie powoduje śmierć.

Kyiia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-30, 11:49   #3064
19izka89
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Kruche Ciastko Pokaż wiadomość
Nie, nie ma jubilera obecnie, a mama tz jest na wakacjach i nie ma jak tego rozwiazac.

Gdybym pisala wczoraj, to napisalabym, ze swietnie i dziekuje i wlasnie ide na piwo, mimo, ze 13, bo przeciez trzeba sie schodzic jak taki upal.

Ale ze jest dzisiaj, to niestety prosze o pocieszenie, bo rano dowiedzialam sie, ze bardzo bliska mi osoba ma bialaczke i jest juz w stanie agonalnym. stracilismy kontakt na rok, probowalam odnowic znajomosc i takie cos.. Nie chce powiedziec gdzie lezy, nie chce aby go widziec i chodze po scianach
Ciacho

Cytat:
Napisane przez VwVampirka Pokaż wiadomość
Witam

Przez ostatnie kilka dni nie miałam nawet chwilki by tu zajrzeć, dla tego naszym świeżo upieczonym żonkom składam dopiero teraz spóźnione życzenia, dużo szczęścia, samych pogodnych chwil i wszystkiego co najlepsze na nowej drodze życia

A u mnie dalej problemy z nową pracą... cały tydzień już z nią walczę...
teraz rozchodzi się o to, że nowemy szefowi bardzo się spodobałam, wygrałam nabór (oprócz mnie była jeszcze 1 osoba) i chcą mnie... rozmawiałam z jednym z pracowników od tego nowego szefa i podobno wszyscy z komisji rekrutacyjnej mówili o mnie same dobre rzeczy...

Ale jest problem nie do przebicia, bo nowy szef może mnie zatrudnić tylko i wyłącznie wtedy, gdy obecny szef wyrazi na to zgodę (tylko w taki sposób góra pozwoliła obsadzić obecne stanowisko, góra jest ta sama dla obecnych szefów).
A obecny szef oczywiście zgodził się mnie póścić, ale dopiero od 01.01.2014 r., czyli jak się skończy moja obecna umowa, więc łachy mi nie zrobi
Tamci nie moga na mnie tyle czekać, zgodzili się poczekać najwyżej miesiąc...
Więc jeżdżę po kilka razy dziennie między 1 miastem (powiatem) a drugim i rozmawiam, bo osobiście lepiej...
Wczoraj zacisnęłam zęby i się płaszczyłam przed obecnym szefem, by nie móc sobie nic później zarzucić... stanęło na tym, że jeszcze się zastanowi, ale dalej nie wiem kiedy da mi odpowiedź

ps, jak wiecie, lub zgadujecie, to nie piszcie bezpośrednio pod postem w jakiej branży robię.
Napisałam o tym w klubie i w kilku starszych wątkach

No i oczywiście szukam pracy w innej branży. Jak mi się uda, to pier(!!!) szefowi wypowiedzeniem i będę miała w głębokim poważaniu co On z tym zrobi i nie pójdę na żadne kompromisy ani ustępstwa, by pomóc im w papierach poukładać...

A wiecie co jest najgorsze?
Że mieliśmy z TŻ wyjechać w podróż poślubną, a nie możemy, bo ciągle jeżdzimy i załatwiamy tą moją pracę, a wychodzi na to, że nic z tego nie będzie
tak więc jedynie w poprzedni weekend udało nam się wyjechać na 2 dni: ok 14 km na basen (ale przynajmniej fajny basen)

i urlop mam tylko do piątku...
bo, nie wiem czy o tym pisałam wcześniej, w mojej pracy wszyscy biora urlopy po 3 tygodnie... ja też miałam taki zaplanowany i miałam na niego zgodę... ale przed urlopem wzięłam 2 dni urlopu okolicznościowego (z wielką łachą) więc to by było niesprawiedliwe wobec innych, bo miałabym 3 tygodnie wolnego i 2 dni, a nikt tak długo nie siedzi na wolnym... więc zabrali mi tydzień i mam "sprawiedliwie" wobec innych 2 tygodnie i 2 dni

Możecie to wszystko komentować... o ile oczywiście Wam słów nie braknie, bo mi już brakuje
To mam nadzieję, że szef odpuści

Cytat:
Napisane przez naiat Pokaż wiadomość
U nas też tak było. Większośc fotografów miała różne pakiety i mieli też pakiety bez pleneru.

Mnie ta nasza sesja nie rusza. W dodatku taka na łączce, pelen romantyzm... pasuje to do mnie jak pięść do nosa...no ale TŻ mi się trafil baardzo romantyczny więc będzie mieć
No taki się trafił, co zrobić
Stary 2013-07-30, 11:52   #3065
poziomkapaula
Zadomowienie

Heloł
jakoś ostatnio nie mam weny na wątek, ciężko mi się tu wbić

Jeśli chodzi o odmowy: rodzina TŻ prawie cała się na nas wypięła (odmówili przyjścia), bo jego chrzestna będzie na ślubie. A z chrzestną wszyscy są w stanie wojny lub zimnej wojny
dla mnie to gów**niane wytłumaczenie, więc jestem na nich delikatnie mówiąc wkurzona. Widać totalny brak więzi rodzinnych między nimi

Zapuszczam włosy, dbam o paznokcie

poziomkapaula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-30, 11:53   #3066
naiat
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 19izka89 Pokaż wiadomość
No taki się trafił, co zrobić
A tu nie ma się z czego śmiać, to jest zlośliwość losu
Ja w ogóle nie jestem romantyczna, nic a nic, absolutne zero, a każdy mój facet był romantykiem.
Oni z kwiatami, calowaniem rączek, kolacjami przy świecach, ścieżkach z platków róż, wschodach i zachodach słońca itp itd... a ja nic

Edytowane przez naiat
Czas edycji: 2013-07-30 o 11:55
naiat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-30, 12:04   #3067
Viollet87
Zakorzenienie

Cytat:
pochawal sie
jakie tuby
Nie ma się czym chwalić Najprostsze gładkie tablice z napisem Nowożeńcy, tuby wzięłam różne (białe płatki, różowe płatki, kolorowe konfetti, jeszcze nie wiem na czym stanie ), śmietankową organzę, białe balony... Same duperele

Cytat:
a balony i organza do czego?
Do dekoracji przy domu - mama się uparła, więc zgodziłam się, ale tylko na biel, nie chcę żadnego kolorowego miksu. Część balonów zabiorę na salę dla dzieci.

310813
Viollet87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-30, 12:13   #3068
naiat
Zakorzenienie

Cytat:
Do dekoracji przy domu - mama się uparła, więc zgodziłam się, ale tylko na biel, nie chcę żadnego kolorowego miksu. Część balonów zabiorę na salę dla dzieci.
Moja rodzinka straszy że Oni zrobią dekorację balkonu, drzwi, schodów....mam nadzieję, że tylko sobie jaja robią
Stary 2013-07-30, 12:13   #3069
VwVampirka
Zakorzenienie

Pomalutku nadrabiam zaległości...
Ciastko, Antila

Cytat:
Napisane przez agassek Pokaż wiadomość
Macie jakiś pomysł na organizację panieńskiego? Miałyśmy iść na tańce, ale w ostatniej chwili się posypało i teraz musimy szybko wymyślić coś innego, niezbyt drogiego, tylko co?
impreza w domu też może mieć swoje dobre strony:
obcy ludzie nie będą na Was patrzeć, więc będzie można poszaleć
np biegać po chacie w gorsetowej bieliźnie i skórze, jak ostatnie lafiryndy, podoczepiać sobie świecące rogi, możecie wszystie zrobić sobie tzw gothick mc-up, albo coś w tym stylu, możecie zaopatrzyć się w najróżniejsze gadżety, tj. wszelkiego rodzaju peniski jakie znajdziecie, upiec wielkiego torta penisa, którego uroczyście pokroicie, możecie np poszukać instruktażu robienia striptissu, albo czegoś innego (w sieci jest wszystko, więc to chyba też będzie jak się dobrze poszuka) i zrobić sobie lekcję
Jak nie ma ograniczeń, to fantazja nieźle może ponieść, moja się zaczęłą rozkręcać, więc może trochę przystopuję

“Aby pozbyć się pokusy należy jej po prostu ulec"
Oscar Wilde
VwVampirka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-30, 12:14   #3070
Antilia
Uzależnienie

Cytat:
mysle ze duzo tu zalezy od fotografa
Potwierdzam, my się z Andrzejem świetnie bawiliśmy, za to na tej sesji teraz z mniej doświadczonymi fotografkami jednak czuć było różnice.

Ćwiczę z Ewką, bo nic się samo nie wydarzy!
Skalpel: 48 + 17
Skalpel II: 3

Bridezilla
Antilia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-30, 12:15   #3071
Edzik_87
Zadomowienie

Hello

W przedślubnym szale przygotowań niestety coraz mniej czasu na zaglądanie na wątek..
Dziś jestem ostatni dzień w pracy a od jutra urlop! zostawiłam sporo rzeczy do ogarnięcia w te wolne dni..i trochę stresik mnie łapię czy ze wszystkim zdążę.. ślub za 11 dni..!!
Byliśmy już na dwóch indywidualnych lekcjach tańca..uczymy się choreografii do " Can't take my eyes off you" Frankie Vallie.. i wychodzi nam póki co super.. umiemy już połowę układu.. ( skrócliliśmy utwór do 2min 20 sek) trochę obrotów, kroków salsy, wygięć, podnoszeń..fajna zabawa..

Cytat:
Napisane przez Antilia Pokaż wiadomość
Witam z rana, nam zaczynają spływac odmowy, poza przykrymi sprawami, które opisałam w klubie to nieoficjalnie dochodzą mnie słuchy, że komuś "się nie chce", albo "ktoś tam nie idzie to ja też nie", no ale te osoby jeszcze nie dały oficjalnych odpowiedzi
U mojego tż w rodzinie odmówiła 5 osoba rodzina bo "ich córki tak bardzo przeżywają śmierć babci ( zmarła na przełomie marca/kwietnia) i że nie będą w stanie bawić się na weselu"..powód przyjęliśmy..zrozumieliśm y..w końcu to też Tż babcia..ale postanowiliśmy,że przecież ślubu z tego powodu odwoływać nie będziemy...i nie byłoby w tym nic dziwnego gdyby nie fakt..że owe wnuczki które tak bardzo przeżywają śmierć babci i są w żałobie..jeżdzą na imprezy, dyskoteki, piana party itp i chwalą się zdjęciami na fb.. żal..po prostu żal...

Cytat:
W końcu się zmobilizowałam i kliknęłam na Allegro tablice na auto, tuby strzelające, balony, organzę, kokardki na wódkę i te wszystkie inne duperele uffff. I wszystko u jednego sprzedającego na szczęście Z głowy!
jakie tablice? pochwal się

Edit: doczytałam

żonka od 10.08.2013

Aleksander 24.04.2015

Edytowane przez Edzik_87
Czas edycji: 2013-07-30 o 12:18
Edzik_87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-30, 12:20   #3072
Viollet87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Edzik_87 Pokaż wiadomość
jakie tablice? pochwal się

Edit: doczytałam
TAKIE, wzór nr 2 zastanawiam się czy nie zawaliłam z tym "nowożeńcy" (jadąc będziemy jeszcze PRZED, z kościoła na salę idziemy pieszo) i czy nie zmienić na wzór nr 5 "Para Młoda"

310813
Stary 2013-07-30, 12:21   #3073
extassy
Zakorzenienie

Cytat:
Potwierdzam, my się z Andrzejem świetnie bawiliśmy, za to na tej sesji teraz z mniej doświadczonymi fotografkami jednak czuć było różnice.
mieliscie teraz jeszcze jakas sesje?
my teraz jak chodzilismy po weselach to sie naogladalismy foto i video
stancie tu, reka w prawo
Stary 2013-07-30, 12:23   #3074
tusia0708
Zakorzenienie

Odp: Dot.: Może rysować map nie umiemy, lecz do ołtarza drogę znajdziemy ! :D PM2013

Cytat:
TAKIE, wzór nr 2 zastanawiam się czy nie zawaliłam z tym "nowożeńcy" (jadąc będziemy jeszcze PRZED, z kościoła na salę idziemy pieszo) i czy nie zmienić na wzór nr 5 "Para Młoda"
Chyba będzie lepiej... A z drugiej strony to kto na to uwagę zwraca?

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

tusia0708 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-30, 12:28   #3075
naiat
Zakorzenienie

Cytat:
Ja mam Nowożeńców, bo Młoda Para mi się nie podoba, ale w Waszym przypadku może lepsza
Choć z drugiej strony kto na to patrzy, poza takimi czubkami jak ja
Stary 2013-07-30, 12:28   #3076
poziomkapaula
Zadomowienie

Dot.: Odp: Dot.: Może rysować map nie umiemy, lecz do ołtarza drogę znajdziemy ! :D P

Cytat:
Napisane przez tusia0708 Pokaż wiadomość

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

U nas tablic nie będzie, chyba że są od razu w pakiecie z samochodem też mi się nie chce w takie rzeczy bawić. TŻ w ogóle nie chce, żeby samochód był ozdabiany (sam w sobie jest "stylowy"), więc jedyne co, to może spróbuję go przekonać do delikatnych kokard przy klamkach i tyle

Stary 2013-07-30, 12:29   #3077
naiat
Zakorzenienie

Cytat:
Ja się jakoś nie widzę na sesji... nie lubię mieć robionych zdjęć i nie sądzę żeby to była dla mnie fajna sprawa
Stary 2013-07-30, 12:30   #3078
Kruche Ciastko
Zakorzenienie

GG do Kruche Ciastko

Cytat:
Napisane przez poziomkapaula Pokaż wiadomość
Heloł
jakoś ostatnio nie mam weny na wątek, ciężko mi się tu wbić

Jeśli chodzi o odmowy: rodzina TŻ prawie cała się na nas wypięła (odmówili przyjścia), bo jego chrzestna będzie na ślubie. A z chrzestną wszyscy są w stanie wojny lub zimnej wojny
dla mnie to gów**niane wytłumaczenie, więc jestem na nich delikatnie mówiąc wkurzona. Widać totalny brak więzi rodzinnych między nimi
Co za zachowanie
Stary 2013-07-30, 12:30   #3079
Antilia
Uzależnienie

Cytat:
mieliscie teraz jeszcze jakas sesje?
my teraz jak chodzilismy po weselach to sie naogladalismy foto i video
stancie tu, reka w prawo
W zbożu nie mam zielonego pojęcia co z tych zdjęć wyjdzie, bo pot dosłownie ciurkiem lał nam się po czołach, w niedziele był taki upał, że po skończeniu zdjeć myślałam, że zemdleje

Ćwiczę z Ewką, bo nic się samo nie wydarzy!
Skalpel: 48 + 17
Skalpel II: 3

Bridezilla
Antilia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-30, 12:31   #3080
poziomkapaula
Zadomowienie

Cytat:
Ja mam Nowożeńców, bo Młoda Para mi się nie podoba, ale w Waszym przypadku może lepsza
A tak z ciekawości (nie pomyśl sobie, że się czepiam), jakiś konkretny powód dla którego bardziej pasuje ci "Młoda Para" a nie "Nowożeńcy" i odwrotnie?
Dla mnie to żadnej różnicy nie robi

Stary 2013-07-30, 12:32   #3081
naiat
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Dot.: Może rysować map nie umiemy, lecz do ołtarza drogę znajdziemy ! :D P

Cytat:
U nas tablic nie będzie, chyba że są od razu w pakiecie z samochodem też mi się nie chce w takie rzeczy bawić. TŻ w ogóle nie chce, żeby samochód był ozdabiany (sam w sobie jest "stylowy"), więc jedyne co, to może spróbuję go przekonać do delikatnych kokard przy klamkach i tyle
My będziemy mieć bukieciki przy klamkach. No i te tablice.
Stary 2013-07-30, 12:34   #3082
poziomkapaula
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Kruche Ciastko Pokaż wiadomość
Co za zachowanie
Dla mnie to takie dziwne przedkładanie własnych starych zatargów nad najważniejszy dzień w życiu bliskiej osoby.
Ale tak jak mówiłam: wychodzi na to, że dla tych ludzi TŻ wcale nie jest bliską osobą

Stary 2013-07-30, 12:36   #3083
naiat
Zakorzenienie

Cytat:
A tak z ciekawości (nie pomyśl sobie, że się czepiam), jakiś konkretny powód dla którego bardziej pasuje ci "Młoda Para" a nie "Nowożeńcy" i odwrotnie?
Dla mnie to żadnej różnicy nie robi
W przypadku Viollet - troche tak, bo jeśli dobrze zrozumiałam to Oni samochodem jadą tylko do kościoła - więc wtedy jeszcze nowożeńcami nie są. Z kościoła do sali, jak już tablice nowożency byłby świetne, nie jadą autem tylko idą spacerkiem.

---------- Dopisano o 12:36 ---------- Poprzedni post napisano o 12:35 ----------

Cytat:
Dla mnie to takie dziwne przedkładanie własnych starych zatargów nad najważniejszy dzień w życiu bliskiej osoby.
Ale tak jak mówiłam: wychodzi na to, że dla tych ludzi TŻ wcale nie jest bliską osobą
No jak w rodzinie są takie akcje, że ktoś z kimś nie utrzymuje kontaktów, to zawsze będzie jakiś zgrzyt. Wiem co mówię, bo u mnie w rodzinie też są rózne "atr-akcje"
Stary 2013-07-30, 12:36   #3084
poziomkapaula
Zadomowienie

Cytat:
My będziemy mieć bukieciki przy klamkach. No i te tablice.
Tak się zastanawiam własnie, czy kokardy na samochodzie będą się w ogóle jakkolwiek prezentowały?
Padł też pomysł, żeby kilka kokard z organtyny/organzy (nigdy nie wiem jaka jest między nimi różnica) przymocować do barierek przy schodach i na balkonie.
Ale czy to nie będzie wyglądało "jarmarcznie"??

Stary 2013-07-30, 12:38   #3085
Kyiia
Zakorzenienie

Rozpakowałam całe szkło do witrynki Jestem z siebie dumna

Idę coś zjeść a potem biorę się za wazony i komody

Co do odmów to mieliśmy jedną "nie będzie nas z przyczyn osobistych". Jak się potem okazało osoba ta straciła pracę a była jedynym żywicielem rodziny. Natomiast ze strony męża jeden wujek spytał czy jeśli jego żona się źle będzie czuła i nie będzie szła to czy w jej miejsce może sobie przyprowadzić jakąś inną kobitkę Ciocia chora i myśleliśmy że żadne z nich się z tego powodu nie pojawi. Byli oboje

Z osób z zatargami pojawili się wszyscy. Nawet na te kilka godzin odłożyli kłótnie i wspólnie się bawili Po weselu wszystko i tak wróciło do stanu pierwotnego, no ale nikt nam zabawy nie psuł
Jednego odesłano - i następnie stracono - za nieudaną próbę zabójstwa wyższego rangą studenta, drugi został zabity na arenie w czasie ćwiczeń, a trzeci umarł z przyczyn naturalnych - sztylet w sercu naturalnie powoduje śmierć.

Kyiia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-30, 12:39   #3086
poziomkapaula
Zadomowienie

Cytat:
W przypadku Viollet - troche tak, bo jeśli dobrze zrozumiałam to Oni samochodem jadą tylko do kościoła - więc wtedy jeszcze nowożeńcami nie są. Z kościoła do sali, jak już tablicenowożency byłby świetne, nie jadą autem tylko idą spacerkiem.

---------- Dopisano o 12:36 ---------- Poprzedni post napisano o 12:35 ----------

No jak w rodzinie są takie akcje, że ktoś z kimś nie utrzymuje kontaktów, to zawsze będzie jakiś zgrzyt. Wiem co mówię, bo u mnie w rodzinie też są rózne "atr-akcje"
Ad. 1 .Już rozumiem. Nie wczytałam się dokładnie w plan Viollet

Ad.2. TŻ zawsze powtarza że jest mu cholernie przykro, że tak wyglądają układy w jego rodzinie, ale mam nadzieję, że sam będzie potrafił utrzymać i stworzyć normalne więzi (choć nie powiem, kłótliwy jest i pamiętliwy )

Stary 2013-07-30, 12:40   #3087
naiat
Zakorzenienie

Cytat:
Tak się zastanawiam własnie, czy kokardy na samochodzie będą się w ogóle jakkolwiek prezentowały?
Padł też pomysł, żeby kilka kokard z organtyny/organzy (nigdy nie wiem jaka jest między nimi różnica) przymocować do barierek przy schodach i na balkonie.
Ale czy to nie będzie wyglądało "jarmarcznie"??
Ja jestem nieobiektywan bo mi się kokardy na klamkach, zaproszeniach, wódkach i gdzie tam jeszcze są strasznie przejadły i mi się nie podobają (bez urazy).
A organza na balustradach jak będzie ładnie podpięta, nie za dużo, nie za mało, to moze wyglądac ładnie.
Stary 2013-07-30, 12:43   #3088
poziomkapaula
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Kyiia Pokaż wiadomość
Rozpakowałam całe szkło do witrynki Jestem z siebie dumna

Idę coś zjeść a potem biorę się za wazony i komody

Co do odmów to mieliśmy jedną "nie będzie nas z przyczyn osobistych". Jak się potem okazało osoba ta straciła pracę a była jedynym żywicielem rodziny. Natomiast ze strony męża jeden wujek spytał czy jeśli jego żona się źle będzie czuła i nie będzie szła to czy w jej miejsce może sobie przyprowadzić jakąś inną kobitkę Ciocia chora i myśleliśmy że żadne z nich się z tego powodu nie pojawi. Byli oboje

Z osób z zatargami pojawili się wszyscy. Nawet na te kilka godzin odłożyli kłótnie i wspólnie się bawili Po weselu wszystko i tak wróciło do stanu pierwotnego, no ale nikt nam zabawy nie psuł
Byłam przekonana, że z nimi też tak będzie. Przecież dorośli ludzie chyba potrafią się jakoś zachować gdy wymaga tego sytuacja.
Ale tu chyba ich własna duma wygrywa szkoda słów na to

---------- Dopisano o 12:43 ---------- Poprzedni post napisano o 12:42 ----------

Cytat:
Ja jestem nieobiektywan bo mi się kokardy na klamkach, zaproszeniach, wódkach i gdzie tam jeszcze są strasznie przejadły i mi się nie podobają (bez urazy).
A organza na balustradach jak będzie ładnie podpięta, nie za dużo, nie za mało, to moze wyglądac ładnie.

Dzięki za opinię
to teraz jeszcze poczekam na opinię kogoś obiektywnego

Stary 2013-07-30, 12:44   #3089
19izka89
Rozeznanie

Cytat:
A tu nie ma się z czego śmiać, to jest zlośliwość losu
Ja w ogóle nie jestem romantyczna, nic a nic, absolutne zero, a każdy mój facet był romantykiem.
Oni z kwiatami, calowaniem rączek, kolacjami przy świecach, ścieżkach z platków róż, wschodach i zachodach słońca itp itd... a ja nic
Chcieli Cię zmiękczyć, bo z Ciebie to taka twarda kobieta!
Stary 2013-07-30, 12:44   #3090
Viollet87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tusia0708 Pokaż wiadomość
Cytat:
No i właśnie dlatego zastanawiam się czy w ogóle zawracać chłopu głowę zmianą, ale chyba jednak napiszę, bo będzie mnie denerwowała sama świadomość

Cytat:
W przypadku Viollet - troche tak, bo jeśli dobrze zrozumiałam to Oni samochodem jadą tylko do kościoła - więc wtedy jeszcze nowożeńcami nie są. Z kościoła do sali, jak już tablice nowożency byłby świetne, nie jadą autem tylko idą spacerkiem.

Cytat:
Ja u siebie właśnie tak planuję, skoro mama koniecznie chce jakoś udekorować dom.

310813
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości