|
|
#1621 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Styczniowo - lutowe mamusie 2013 cz VII
Proszę oto marchewkowy potwór Mr Samodzielny
|
|
|
|
#1622 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Styczniowo - lutowe mamusie 2013 cz VII
Cytat:
![]() nie zalamuj mnie kobieto! ![]() kiedy to bylo? Cytat:
dobra, niewazne. najwazniejsze ze mamy co cacko podlinkowane juz
|
||
|
|
|
#1623 |
|
Zakorzenienie
|
ja też widziałam podczas dzisiejszego nadrabiania
![]() ---------- Dopisano o 11:32 ---------- Poprzedni post napisano o 11:31 ---------- |
|
|
|
#1624 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to ja Ci streszcze ![]() sąsiedzi patologiczni kurcze jak mi żal takich dzieci ![]() w moim domu cały świat sie kręci wokół dzieci bo one są źrenicą w naszych oczach nie mogę pojąć jak można tak strasznie olewać dzieci a z drugiej strony ja sama byłam tak traktowana
|
|
|
|
|
#1625 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1626 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1627 |
|
Zakorzenienie
|
mam pytanie, czy waszym dzieciom zmienił się już kolor oczu???
|
#1628 |
|
Zakorzenienie
|
chyba nie, przynajmniej nie zauważyłam
![]() btw. piękne półroczkowe zdjęcia Hani zrobiłaś
|
|
|
|
#1629 |
|
Wtajemniczenie
|
hm, mi sie wydaje ze tez nie, a ma pieknie niebieski - ani po mnie ani po TZ - i bardzo bym chciala zeby mu juz takie zostaly
|
#1630 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1631 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziękuję Cytat:
a tż takie ładne brązowo złote
|
|
#1632 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Styczniowo - lutowe mamusie 2013 cz VII
Halo!
Jak mlody zasnal o 8 tak wstal o ....11 dobrze, ze sie z nim polozylam to odespalismy nockie, szkoda tylko malza bo w robocie siedzi a dzielnie towarzystwa dotrzymywal jak Maly nie spal w nocy..... Ale jestem na 99pr pewna ze to przez czike, jeszcze na starym mieszkaniu bylo identiko, budzil sie w nocy na godz dwie i buszowal, temperatura mu chyba bardziej odpowiadala![]() Dziewczyny dziekuje za rady ale.... z papka w lapkach probowalam - caly byl w szpinaku a buzka czysciutka ze swoim mlekiem tez probowalam podac - dalej paszcza zamknieta. On nawet nie probuje! Nie otwiera buzki! A jak nam sie uda juz wcisnac w niego - np wczoraj banan - to mu smakuje, bo ladnie memla i nawet sie nie krzywi, tylko on nie chce otwierac paszczki jak nie widzi cyca. Probowalam z butla z kaszka - karmie cycem, oczki zaslonilismy tetrowka i podmianka na butle - 2x pociagnal a potem zaczal gryzc smoka od butli i koniec.Dziekuje Debrah, poczytam watek ![]() No maly butli nie ruszy, niekapka tez nie (2dni ladnie soczki ciagnal to sie cieszylismy z malzem i potem mu sie odwidzialo-teraz tylko gryzie ustnik) a chcesz probowac z tym kubeczkiem 360 z aventu??? Przepraszam ze wam tak medze i gledze o moim niejadku ale mam wizje 18 letniego Pietraszka na cycu Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#1633 | |||
|
Wtajemniczenie
|
słoniki
Cytat:
I jeszcze klapki, stopy z ruszającymi się palcami, butelki od napojów i puszki po piwie...Cytat:
![]() Cytat:
![]() Nadrabiałam czekając na dobre wieści i cieszę się nic Oli nie jest
|
|
#1634 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja mam zielono nijakie a TZ .. hm jak na moje oko szaro brazowo nijakie ;P choc on twierdzi ze ma zielone a Borysek ma takie pieknie niebiesciutkie, chcialabym zeby takie mu zostaly
|
|
#1635 | |
|
Zakorzenienie
|
o matulu!!!!!!!
Cytat:
Moja wlasnie wszamała obiadek, zrobilam jej warzywka z piersią z indyka wyszedł 1 duży sloiczek i 3/4 małego, zjadla caly duzy i troche malego ![]() a niedlugo lecimy do miastaaaaaaaaaaa
|
|
|
#1636 | |
|
Zadomowienie
|
Dziękujemy
No chłopak jadł całym sobą A to mu tą marchewkę w papce na tackę dałaś ? Chyba też tak spróbuję ![]() Cytat:
![]() Pietrkowi trochę zciemniał, na początku miał błękitne. Jam mam szaro-niebieskie, a Tż brązowe
|
|
#1637 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
No i za zrzucone kg. Pięknie ci idzie.Cytat:
|
|
#1638 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1639 |
|
Wtajemniczenie
|
hej lasencje!
jestem z nadrabianiem jakieś 100lat wstecz kompletnie nie wiem co się u was dzieje, ale od 3 nocy mi się śnicie ![]() po tych wakacjach jakoś nie umiem dojść do siebie, Ania mi przestała przesypiać noce a i w dzień ze snem średniawo... :/ i generalnie jestem taka rozbita, że nie wiem co się wokół dzieje, te chice mnie wykończą! od 2 tygodni odstawiam Annę od cyca, ostatni raz miała tydzień temu... troszkę mi żal, ale tak trzeba było, ja miałam pokarmu tyle co nic, ona się tylko denerwowała, na wadze nie przybierała, więc wyszło jak wyszło... ale i tak się cieszę, że pół roku prawie dałam radę ![]() buziaczki kochane!
|
|
#1640 |
|
Zadomowienie
|
co do oczu - Ola cały czas ma niebieskie, M. ma brązowe , ja niebieskie to pewnie jej takie zostaną.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#1642 | |
|
Zakorzenienie
|
ha ha ha, moj nieraz tez tak wyglada
![]() wczoraj to sie nie liczy ![]() nie, i mam nadzieje ze juz mu tak zostanie. ma piekne niebiesciutkie... ale cos czuje nochem ze bedzie mial takie srakie nijakie - zielono -nieieskie, po nas ![]() Cytat:
![]() a tak na powaznie skoro mu ten baban smakuje to najwazniejsze. masz juz jakis zalazek. ja bym probowala z ta papka i raczkami. mysle ze za szybko sie poddalas. moze najpierw musi sie pobawic pobawic, pomemlac w lapkach a dopiero pozniej sprobuje wziac lapke do buzi. |
|
|
|
|
#1643 |
|
Zadomowienie
|
aaaaaa SILVER
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#1644 |
|
Zakorzenienie
|
Hej Hej
Dziś przyjechałam z wakacji ale tylko na 2 dni ![]() Musiałam dziś przyjechać bo jutro idziemy z Darią na szczepienie. Ciągle mi mało i przedłużyliśmy sobie wczasy ![]() ![]() Nie wiem kiedy dokładnie wrócę. Może coś koło 9-10 sierpnia ![]() Aaaaaaaaaaaaaaale się za Wami stęskniłam. dla WAS!! Jestem ciekawa co tam u Was.
|
#1645 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny. Melduje że żyje i mam się lepiej ale narazie tylko tyle
|
#1646 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
super marchewkowy potwór hmm Filipowi jak na razie zmiany się zatrzymały jak się urodził to miał szaro niebieskie a teraz ma przy źrenicach brąz a dalej niebieskie, super to wygląda,fajnie jak by mu tak zostało, ale coś czuje ze bedzie miał kolor po mnie. ja mam brazowe, a Tz kolor nieokreślony (tak ma wpisane w dowód )Dziewczyny Fili się zrobił maruder do kwadratu. Wyszedł nam w niedzielę w nocy trzeci ząb, normalnie co to była za masakra, darł się jak opętany, dobrze, ze czopek pomógł. Tak mi go było szkoda dzisiejsza noc była dla mnie średnia prawie wcale nie spałam. A to zaje.iasz.czaa burza była, a to z góry sasiad sobie impreze urządził, gorąco i w ogóle spać nie mogłam
|
|
#1647 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
predzej czy pozniej czeka to kazda z nas ![]() najwazniejsze zeby malenstwo nie bylo glodne ------ jejkuuuuuuuuuuuuuu! czy wasi mezotezety tez maja tak zaprogramowane ze slowo "zaraz" znaczy prawdopodobnie "nigdy"!? prosilam go rano zeby zalatwil sprawe z mega cma ktora se spokojnie spala na scianie przy lazience. -ok ok, zaraz... no i pojechal zalatwiac jakies swoje sprawy a to gigantyczne "zaraz" lata nam wlasnie po pokoju! |
|
|
|
|
#1648 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
My też tęsknimy ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#1649 |
|
Zakorzenienie
|
Bokeh, pytalas o oczka. U Kuby najpierw byly ciemnoniebieskie, ale widze, ze sa coraz jasniejsze.
Ewulka, chice Was mecza? Widac, ze masz zaleglosci, my tak nie mowimy, noł, noł, noł ![]() Charlizz, super, ze z Ola nic powaznego! Marsi, :srampogaciach: Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 12:50 ---------- Poprzedni post napisano o 12:47 ---------- Tak, pstryczku, "zaraz" po ichniemu znaczy "na pewno nie dzis" ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#1650 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to zes przyszalala z tymi wakacjami! pozadroscic tylko ![]() Cytat:
Cytat:
|
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:22.

ale....
ze swoim mlekiem tez probowalam podac - dalej paszcza zamknieta. On nawet nie probuje! Nie otwiera buzki! A jak nam sie uda juz wcisnac w niego - np wczoraj banan - to mu smakuje, bo ladnie memla i nawet sie nie krzywi, tylko on nie chce otwierac paszczki jak nie widzi cyca. Probowalam z butla z kaszka - karmie cycem, oczki zaslonilismy tetrowka i podmianka na butle - 2x pociagnal a potem zaczal gryzc smoka od butli i koniec.
czuje sie jak g. bo to żaden odpoczynek takie nocne czuwanie, jak tylko sie poruszyła to sie zrywałam z wyra jak oszalała! Ale wszystko jest ok, Ola ładnie spala , teraz sie śmieje i sobie gaworzy.
dla Piotrusia

, za wagę