| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2013-07-29, 00:04 | #181 | |
| Konto usunięte Zarejestrowany: 2011-07 
				 | 

Dot.: To wątek gdzie blond włosy przeważają lecz inteligentne kobity sie w nim udziel

Cytat: 
  , ale plus jest taki że dużo na tym sama zaoszczędziłam   | |
|     |   | 
|  2013-07-29, 00:09 | #182 | 
| Rozeznanie Zarejestrowany: 2013-05 Lokalizacja: Warszawa 
				 | 

Dot.: To wątek gdzie blond włosy przeważają lecz inteligentne kobity sie w nim udziel

No fakt , do Warszawy daleko    Niby się oszczędza, ja wiele lat sama wszystko robiłam, używając produktów fryzjerskich etc, ale tak ładnych włosów jak mam teraz jeszcze nie miałam. Poza tym sama nie mieszkałam kolorów przez to mój blond nie był taki ładny  jak kiedyś trafisz na dobrego fryzjera sama dojdziesz do tego wniosku   | 
|     |   | 
|  2013-07-29, 13:17 | #183 | 
				 | 

Tylko że ja się na razie uczę  i nie widzi mi się płacić 100 zł co miesiąc za odrosty , na szczęście mam zdolną mamę  kiedyś nawet jej zdolności pochwaliła fryzjerka   . Właśnie zmywałam brokat z paznokci i nie mogłam wymyśliłam że naleje zmywacza do kieliszka i będę maczać każdy palec w tym i jakos poszło  aleee ciepło u mnie w cieniu 34 stopnie  a ja nie mam samochodu bo mama i tata w pracy , pozostaje mi sie w domu zaszyć  w | 
|     |   | 
|  2013-07-29, 13:55 | #184 | ||
| Wtajemniczenie | 

Cytat: 
  Cytat: 
  Ja rozumiem, lubię ciepło, ale  w słońcu nie da się wysiedzieć, no nie da   
				__________________ studia     | ||
|     |   | 
|  2013-07-29, 18:21 | #185 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2012-08 Lokalizacja: Podlasie 
				 | 

Witajcie   Jestem naturalną blondynką  od października wybieram się na studia, a na dzień dzisiejszy poszukuję pracy wakacyjnej, z która niestety baaardzo ciężko   Upał... a ja musiałam zrywac dzisiaj porzeczki  jutro part II ... | 
|     |   | 
|  2013-07-29, 19:36 | #186 | |
				 | 

Cytat: 
  do jakiego miasta się wybierasz? ja pewnie wprowadzam się do krakowa za tydzień i też już koniec wolnego i  idę do pracy   w tym wątku chyba przeważają naturalne blondynki , zazdroszczę   | |
|     |   | 
|  2013-07-29, 20:10 | #187 | ||
| Wtajemniczenie | 

Cytat: 
  jakie studia i gdzie?  Cytat: 

|     |   | 
|  2013-07-29, 20:24 | #188 | 
				 | 

nie wiem dokłądnie , z agencji żeby nie marnować czasu   , a przy okazji będę szukac jakies konkretniejszej . Nie lubię bezczynnie siedziec jakoś sobie nie wyobrażam całych wakacji w domu spędzić i nic nie robic . Poza tym studia kiedys sie kończą i muszę zdobywać juz jakieś doświadczenie  . | 
|     |   | 
|  2013-07-29, 21:29 | #189 | |||
| Lux Mundi Zarejestrowany: 2007-11 Lokalizacja: Kyoto ;D 
				 | 

Wierzę  . U mnie 'projekt pierogi' zmienił się na kopytka  . Oszczędziłam duużooo czasu  . Cytat: 
  Cytat: 
  . Zazwyczaj ludzie pytają się gdzie robiłam kolor i jak się nazywa odcień  . Cytat: 
 ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif) . Nie do końca  . Aktualnie wracam do naturalnego blondu i z tej okazji naszło mnie na pomarańczowo-czerwone ombre bliżej jesieni  . Bo miałam obcinać włosy, ale stwierdziłam, że skoro tak, to wcześniej wolę coś pokombinować  . I w ogóle witam wszystkie nowe Blond Duszyczki    . 
				__________________ "Nie ma czasu na całowanie niewłaściwych chłopców"... | |||
|     |   | 
|  2013-07-29, 21:40 | #190 | 
| Rozeznanie | 

eeeh jak tam wam dzień mija? Ja byłam dzisiaj na zakupach, okazało sie że takie gorąco było... nawet chodzić sie nie chciało... I dodatkowo dowiedziałam sie że mam nieproporcjonalną sylwetke (ha! dopiero teraz zdałam sobie z tego sprawe) bo jak chciałam kupić jakieś szorty to albo miałam za ciasno w udach, albo z tyłu odstawały   a nie ma sensu kupować spodenek powiedzmy za 50 zł i dodatkowo robić zaszewki  nie ma to jak mieć grube uda i brak brzucha...Mimo wszystko brzucha mieć nie chciałabym  ) 
				__________________ Wytrawny kłamca wie, że najlepszym kłamstwem jest zawsze prawda podana z pominięciem najistotniejszej kwestii. | 
|     |   | 
|  2013-07-29, 21:46 | #191 | |||
| Wtajemniczenie | 

Cytat: 
  Cytat: 
  Ciekawy pomysł na włosy masz  Cytat: 
  Ja za to mam problemy np ze strojami kąpielowymi i sukienkami   
				__________________ studia     | |||
|     |   | 
|  2013-07-29, 21:47 | #192 | ||
				 | 

Cytat: 
  jakoś nie jestem przekonana do takiego ombre  ale wiadomo kwestia gustu. Cytat: 
  moja siostra też ma ten typ , są tego plusy i minusy jak we wszystkim  białaróża teraz wiem że ministerstwo nie zaleca podróży , moja ciocia też jedzie za tydzień ale w kurortach jest pewnie spokojnie   Edytowane przez 201703061427 Czas edycji: 2013-07-29 o 21:49 | ||
|     |   | 
|  2013-07-29, 21:50 | #193 | |
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2010-01 
				 | 

Cytat: 
   | |
|     |   | 
|  2013-07-29, 22:51 | #194 | |
| Wtajemniczenie | 

Cytat: 
  Wszystko wiem i dowiedziałam się - w miejscowościach wypoczynkowych jest spokój, ponieważ to ich utrzymuje  A przez to, że się tłuką nie ma tylko wycieczek do Kairu i na piramidy  Dodatkowo duuuzo moich znajomych już bezpiecznie wróciło, więc Twoja ciocia też pewnie będzie miała spokojne wakacje   
				__________________ studia     Edytowane przez bialaRoza Czas edycji: 2013-07-29 o 22:52 | |
|     |   | 
|  2013-07-30, 01:28 | #195 | |||
| Lux Mundi Zarejestrowany: 2007-11 Lokalizacja: Kyoto ;D 
				 | 

Cytat: 
  . Wiem, że jestem w mniejszości, ale Egipt, Turcja etc. jakoś mnie nie ciągną  . Za to ręka księcia i pół królestwa za wakacje brzegiem Czarnego Morza  . Szkoda, że mam zajęty weekend, bo też wybieram się niedługo do Szczecina - miałybyśmy okazję się spotkać  . A tak czeka mnie chyba Wro  . Ano pomysł powodowany wizażem rzecz jasna - zobaczyłam na modelce i przepadłam  . Cytat: 
  . Zrobię od tego miejsca, do którego chciałam obciąć włosy - jeśli nie będzie mi się podobać, to zawsze nożyczki są w pogotowiu  . Ale myślę, że będzie dobrze  , tym bardziej biorąc pod uwagę, jaki mam aktualnie kolor [patrz : załącznik  ]. Cytat: 
  . Zrobiłam dwa pierniki na imprezę dla Mamy, a teraz uciekam ogarniać sernik na zimno - idealne ciasto na taką pogodę  . 
				__________________ "Nie ma czasu na całowanie niewłaściwych chłopców"... | |||
|     |   | 
|  2013-07-30, 10:50 | #196 | |
| Wtajemniczenie | 

Cytat: 
  Turcja, Tunezja i dalsze ciepłe kraje Europejskie mają podobną kulturę/zachowania jak my. Egipcjanie to specyficzny naród, mnie no śmieszy   No wiesz co, ja wyjeżdżam z Wro tam, a Ty tu przyjeżdżasz!  Podeślij linka tego ombre jak możesz  I masz prześliczne te włosy. I dłuuuuuuuugie   
				__________________ studia     | |
|     |   | 
|  2013-07-30, 13:12 | #197 | ||
| Rozeznanie | 

Cytat: 
  Ja mam ciemniejsze... i chyba właśnie tym zdjęciem przekonałaś mnie, że jak na słonku zrobią się troche jaśniejsze to będą ładniejsze  Naturalnie Ci sie tak na końcach podkręcają? Jeśli tak to zazdroszcze... Nie moge ogarnąć jak ludziom sie naturalnie włosy kręcą   Hehehe sernik na zimno jest dobry.. dopóki nie przejdzie lodówką bo wtedy już nie jest zbyt przyjemnie  ---------- Dopisano o 13:12 ---------- Poprzedni post napisano o 13:10 ---------- Cytat: 
  Dziwię sie, bo jakoś jak chce kupić dżinsy to takich problemów nie mam... może naprawde są tak dziwnie szyte... Mniejsza z tym - trzeba będzie kupić jakieś spodnie w ciucholandach i skracać wszystko  jakos sobie trzeba radzić   
				__________________ Wytrawny kłamca wie, że najlepszym kłamstwem jest zawsze prawda podana z pominięciem najistotniejszej kwestii. | ||
|     |   | 
|  2013-07-30, 14:50 | #198 | 
				 | 

Ale masakra, spałam dzisiaj tylko godzinę, a teraz jestem z psem w pociągu jeszcze przez półtorej godziny   . Najgorsze jest to, że zostawiam psa i zaraz powrót do Warszawy i kolejne cztery godziny w pociągu :/ dramat na całego, a tak mi się chce spać, nawet wzięłam wielką kawę w starbucksie ale niewiele mi to pomogło  . Dobrze, że wzięłam ze sobą iPada to przynajmniej mam jakieś zajęcie   | 
|     |   | 
|  2013-07-30, 15:01 | #199 | ||
				 | 

Cindy faktycznie dłuugie , ale wydaje mi się że na avatrze miałaś dłuższe a może to tylko złudzenie  Cytat: 
  ciekawe ile facetów zaproponuję Ci małżeństwo , pochwal się jak wrócisz  kiedy wylatujesz? Cytat: 
  ? Dzisiaj jest duża zmiana pogody ja już drugą kawę pije . Mimo że jest "tylko" 20 stopni jakoś tego nie odczuwam cały czas wietrze pokój a i tak dalej jest gorąco . | ||
|     |   | 
|  2013-07-30, 15:04 | #200 | 
				 | 

To wątek gdzie blond włosy przeważają lecz inteligentne kobity sie w nim udzielają

Mam gigantyczne problemy ze snem, jest mi trudno zasnąć, zwłaszcza kiedy wiem, że muszę wcześnie wstać i boje się, że zaśpię, wtedy nie mogę spać wcale. Tak jak już aparatki wiedzą, zaspałam na własne zakładanie aparatu właśnie przez to, że nie mogłam zasnąć a pózniej padłam i już nic nie było wstanie mnie dobudzić    | 
|     |   | 
|  2013-07-30, 15:10 | #201 | |||
| Wtajemniczenie | 

Cytat: 
  Cytat: 
  Cytat: 
  Ale to jest fajne jak jest jasno, jak robi się ciemno, to niestety blondynki o niebiesich oczach neich same nie wychodzą. To jednak państwo policyjne, wezmą za ubrania i zaciągną gdzieś...  Ja właśnie popijam kawkę   
				__________________ studia     | |||
|     |   | 
|  2013-07-30, 15:12 | #202 | 
				 | 

To wątek gdzie blond włosy przeważają lecz inteligentne kobity sie w nim udzielają

Nie ma mowy   nie umiem spać jak ludzie patrzą, jeszcze przepię swoją stację i dojadę do Wiednia ( to tam gdzie pociąg zmierza) poza tym wysiadam za ok. Godzinę więc dam radę   | 
|     |   | 
|  2013-07-30, 15:43 | #203 | ||
				 | 

Cytat: 
  Olsztyn. zazdroszczę... też chcę pracować  ---------- Dopisano o 15:43 ---------- Poprzedni post napisano o 15:42 ---------- Cytat: 
  tzn. wkurzają mnie moje udziska..  a do brzucha nic nie mam..   | ||
|     |   | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2013-07-30, 16:17 | #204 | ||
				 | 

Cytat: 
  przełożyłaś wizytę ? Ja też nie umiem spać w dzień/jak ludzie patrzą  Cytat: 
  , jak zamieszkasz w mieście to jest  dużo łatwiej , bezrobotną jesteś raczej z wyboru wtedy . Na wsi nie ma szans z pracą . Mi sie za to tłuszczyc na brzuchu glównie odkłada  ale jak wróce do krk to sie zapisuję na siłkę  białaróża ale jak jedziesz z facetem a pewnie tak jest to sie nie ma o co martwic na pewno obroni cie przed natarczywymi egipcjanami  moja ciocia właśnie jedzie sama z córką bo wujek nie ma urlopu i dlatego paszporty oddają znajomemu facetowi , bo mówią że to zbyt niebezpieczne żeby one to trzymały w swoim pokoju , a jadą tam już chyba 3 raz z rzędu  . | ||
|     |   | 
|  2013-07-30, 16:21 | #205 | ||
| Wtajemniczenie | 

Cytat: 
  Cytat: 
  Oni jak sprzątaja pokoje to najzwyczajniej w świecie przeszukują torby podróżne i kradną...   
|     |   | 
|  2013-07-30, 17:46 | #206 | ||||
| Rozeznanie | 

Cytat: 
  wydawało mi sie że to jest troszke bardziej ucywilizowany świat a tutaj takie zaskoczenie  ---------- Dopisano o 17:42 ---------- Poprzedni post napisano o 17:42 ---------- Cytat: 
  ---------- Dopisano o 17:44 ---------- Poprzedni post napisano o 17:42 ---------- Cytat: 
  Ale bardziej bym sie bała żeby mnie nie okradli czy coś... mimo wszystko jak sie śpi to człowiek jest totalnie nieprzytomny... (przynajmniej ja  ) ---------- Dopisano o 17:46 ---------- Poprzedni post napisano o 17:44 ---------- Cytat: 
  eeeh ja tam nie marze o wycieczce do takiego egiptu... jakoś mnie tam wcale nie ciągnie... Grecja to co innego  To by mi już bardziej odpowiadało   
				__________________ Wytrawny kłamca wie, że najlepszym kłamstwem jest zawsze prawda podana z pominięciem najistotniejszej kwestii. | ||||
|     |   | 
|  2013-07-30, 18:05 | #207 | 
				 | 

Ja niestety kochana od dziecka mam takie jazdy, umiem spać tylko w łóżku z kołdrą i poduszkami a czasem a nawet codziennie mam i w takich warunkach problem z zaśnięciem   ale już nawracam do Warszawy więc akurat około 23 będę więc się wyśpię   | 
|     |   | 
|  2013-07-30, 19:11 | #208 | 
| Rozeznanie | 

hehe mnie któraś z dziewczyn na tym wątku nastraszyła że jak nie będę sie porządnie wysypiać tylko zarywać noce to mi sie zmarszczki porządne porobią   więc w pewnym sensie wzięłam to sobie do serca i olałam nauke po nocach hehehe 
				__________________ Wytrawny kłamca wie, że najlepszym kłamstwem jest zawsze prawda podana z pominięciem najistotniejszej kwestii. | 
|     |   | 
|  2013-07-30, 19:24 | #209 | |
				 | 

Cytat: 
   A Ty co studiujesz?   | |
|     |   | 
|  2013-07-30, 23:16 | #210 | 
				 | 

Blondyneczki nie udzielacie sie coś...    | 
|     |   | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:13.

dlatego jeżdżę od czasu do czasu .
 dlatego jeżdżę od czasu do czasu .