|
|
#1711 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :)
wiec jesli chodzi o diety..istnieje takie forum na ktorym jest mnostwo fantastycznych ludzi
razem gubia kg dbaja o siebie prowadza dzienniczki wspieraja sie na duchu ja tez do nich naleze..jesli jest ktos, kogo interesuje takie cos moge udzielic wiadomosci na priv pozdrawiam |
|
|
|
#1712 |
|
Zakorzenienie
|
halo co tu ie tak cicho zrobiło?
|
|
#1713 |
|
Zakorzenienie
|
Huhu dzisiaj balowanie z kumpelami. Kumpela osiągnęła pełnoletność i... tzrz eba to uczcić hyhy ;D
Edytowane przez nefre Czas edycji: 2007-04-20 o 19:32 Powód: duuużo błędów :) |
|
|
|
#1714 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
fajnie, zazdroszczę baw sie dobrze ja też wczoraj byłam na urodzinach, z tym ze 23 kolegi ![]() a rano po 3 godzinach wstałam i poszłam na uczelnię, więc teraz jestem strasznie zniszczona
|
|
|
|
|
#1715 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oprócz licznych kłopotów i obowiązków doszedł niewyjaśniony ból nogi Miałyście moze coś takiego - nie uderzyłam się, nie skręciłam, nie przewróciłam, a boli mnie na dole przy lewej nodze dolna kość. Już od ponad tygodnia, ale przez te 3 ostatnie dni spuchła mi w tej okolicy noga i chodzę jak łamaga
|
|
|
|
|
#1716 |
|
♥
|
moja mama tak ma że czasem ją nogi bolą mimo ze nie uderzyła sie ani nie przeróciła , poszła z tym do lekarza ale dał jej tyle badan ze stwierdziła ze tego jest za duzo ze nie ma czasu i olała sprawe... a z bólem czasem nadal sie męczy ale kupilismy jej hydromasaż do nog gdzie daje do tej wody sól do kompieli z czyms tam i nawet pomaga
|
|
|
|
#1717 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
łączęsię z Toba w bólu
|
|
|
#1718 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mam nadzieję że będzie dobrze |
|
|
|
|
#1719 |
|
Zakorzenienie
|
uuuuuu to widze ze Was ładnie rozłozyło, nie dobrze
![]() Ja zajadam II sniadanie i bede sie zbierac na maraton po aptekach hehe
|
|
#1720 |
|
Zakorzenienie
|
Witam w słoneczny dzionek
![]() Nareszcie znów ładna pogoda się robi ![]() Musiałabym zabierać się za sprzątanie, tylko mi się nie chce
|
|
#1721 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Milka, ja tez uwazam ze koniecznie powinnas isc do lekarza. Moja kuzynke kiedys bolalo biodro i wyszlo z tego cos powaznego, tylko nie pamietam co to bylo jakas choroba wogole z biodrem nie zwiazana, ale tak sie objawiala dziwacznie. Tak wiec lepiej idz i sprawdz. Ale mam nadzieje ze to tylko przejsciowe lamanie w kosciach pozdrawiam
|
|
#1722 |
|
Zakorzenienie
|
biodra to i mnie bola,s zczególnie jak mi sie przytyje i nie moge sie wcisnac w stare jeasny hehe
|
|
#1723 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zawsze to tak raźniej cierpieć wspólnie![]() Cytat:
Cytat:
Gujanko Ty mnie tu nie strasz Bo ja już się boję , bo przecież od tak sobie noga nie boli i nie puchnie, zwłaszcza, że naprawdę nie ma od czego boleć i puchnąć Do tego nie znosze mojego lekarza Nadal mam nadzieję, że jutro będzie lepiej Miłego wieczorku |
|||
|
|
|
#1724 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale ostatecznie "co masz zrobić, dziś zrób pojutrze..." ![]() Cytat:
![]() Powinnam już do łóżka pomykać ale coś spać mi sie nie chce zaskakujące że spać mi sie chce dopiero rano, a wieczorem tylko wtedy kiedy jestem bardzo zmęczona zazwyczaj kładę się spać późno (ok1-2) a i tak zazwyczaj po prostu z przyzwoitości, bo wiem że w przeciwnym razie nie wstanę rano chyba wolałabym być rannym ptaszkiem
|
||
|
|
|
#1725 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() .Cytat:
.Kupiłam sobie wczoraj 2bluzki w hausie i buty w Deichmanie,no i jeszcze jedną bluzke w orsay'u(wiem,wiem kolejna bluzka ).W sumie teoretycznie wybrałam się po spodnie lub spódniczke,ale oczywiście NIC! na siebie nie znalazłam.36 za duże,po prostu spadało mi z tyłka,34 jak niedopasowane w udach,to w pupie,jak nie w pupie to w biodrach,no szok! .
|
|
#1726 |
|
Zakorzenienie
|
ojj Lolciu, to Ty chudzinka na maxa jeste
![]() A ja wszamilam własnie musli z jogurtem naturalnym
|
|
#1727 |
|
Zadomowienie
|
Witam
![]() Mam pytanko co sadzicie o piciu kawy bez cukru na czczo. Slyszalam ze to bardzo przyspiesza metabolizm, miedzy innymi jest to stosowane w diecie kopenhaskiej. Obawiam sie jednak ze to moze miec drazniacy wplyw na zoladek. Co sadzicie o tym?
|
#1728 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I wszyscy dookoła przez to cierpią Dziś na przykład wstałam sobie o 5:40 Jutro pewnie też tak wstanę żeby być pierwsza w kolejce do lekarza A wieczorem to mi się oczy same zamykają Już tak koło 21 Chciałabym tak umieć siedzieć po nocach - wtedy cisza i spokój - znaczy idealne warunki do nauki Więc Ewuś korzystaj póki możesz Cytat:
Regularnie łykam dodatkowo magnez, a kawe pije ostatnio tylko ricore No i obwód kostki się podwoił, a to juz chyba nie sprawka braku magnezu![]() Mi się jedne takie butki w Deichmanie podobają Niestety najmniejszy rozmiar jaki widziałam to 39 A ja potrzebuje 38. Ciekawe czy mam na myśłi butki, które Ty sobie kupiłaś![]() Nie przejumj się Ja ze spodniami też mam wielki problem. Jak w biodrach dobre, to za duże w pasie, jak w pasie dobre, to za małe w biodrach No i często jak idealnie leżą w biodrach i OK jest w pasie to są za krótkie
|
||
|
|
|
#1729 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeśli nie masz jakiś problemów z żołądkiem, to w sumie chyba nie ma jakiś przeciwskazań, pod warunkiem, ze kawa nie będzie Twoim śniadaniem
|
|
|
|
|
#1730 |
|
Zakorzenienie
|
ooo o zakupach prawicie?
Ja ostatnio w zakupoholizm wpadłam. Nakupiłam tyle ciuchów, butów i kosmetyków że szok. Czas się opamiętać ![]() A jutro powrót do pracy. Nie było mnie tam tydzień a mnie sie wydaje jakby to minęły wieki całe... I wszystko byłoby super, gdyby nie ta pobudka o 5.30 ;(
|
|
#1731 |
|
Zakorzenienie
|
W sumie macie rację, jest wiele dobrych stron tego że potrafię wytrzymać do późnej nocy bez spania
![]() Też byłam wczoraj na zakupach ale zaopatrywałam tylko moją siostrę-chudzinę, na którą wszystkie XS za duże ale udało nam sie kupić kurtkę ![]() Ja na szczęście nie mam problemów z rozmiarami, w prawdzie jestem dość chuda, ale ma się te bioderka ![]() Milkuś, daj znać koniecznie co Ci lekarz powiedział Sathi współczuję wstawania o 5.30 ja muszę wstać o 6.30 i na samą myśl cierpię ![]() chyba powinnam w związku z tym iść spać
|
|
|
|
#1732 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Droga Milko Mam nadzieje, ze juz wracasz od lekarza Straszyc Cie absolutnie nie chcialam, a jedynie podkreslic ze to wazne zeby nie bagatelizowac takich objawow. Ale mam nadzieje ze dzis sie wszystko wyjasni(lo)i ze bedzie dobrze ja dzis mialam okropną noc i chyba nie rusze sie dzis z domu, bo wygladam jak trup.serio ![]() nie powinnam opuszczac juz zajec, no ale kazdy ma prawo miec gorszy dzien
|
|
#1733 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
jestem nocnym markiem i siedze w nocy do oporu, a rano nie ma na mnie sposobu... :/ czasem moj sasiad dzwonil do mnie, ze ma dosc mojego budzika i zebym go zmienila na cos mniej wrednie brzmiącego. wogole sie wsciekal ze go budze, tyle ze mnie ten budzi wcale nie budzil ![]() ![]() no ale coz ![]() a co do kupowania spodni, to poprostu NIENAWIDZE,NIECIERPIE,NIE NIE NIE!!! ![]() na mnie jak znajda sie dobre w biodrach pupie itd. to sa z reguly za krotkie! ile razy juz kupilam spodnie, ktore musialam nosic z jakims paskiem, albo przerabiac u krawca ![]() bo byly za szerokie w tyleczku, ale przynajmniej sie zdarzylo ze na dlugosc byly gut. ech. spodnie fu! teraz za to chodze wiecej w spodniczkach i z nimi az takich problemow nie mam!
|
|
#1734 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja z reguly jak musze wstac wczesnie, np o 7lub wczesniej i poprostu nie ma bata, nie moge zaspac bo jest cos waznego, jakis exam albo np musze isc rano do pracy,albo musze wstac na pociąg, to wieczorem przezywam takie katusze ze szok. probuje wczesniej isc spac, ale nie umiemjeszcze zasnac. jak juz zasne, to sie budze co godzine albo co 2 i sprawdzam czy nie zaspalam! masakra! dobrze ze az tak czesto nie mam takiego stresu, ze poprostu MUSZE wstac tak rano, bo te nerwy ze zaspie by mnie chyba zabiły ![]() EDIT Dziewczynki drogie, nie wiem gdzie mam to znalezc i kogo spytac, wiec tu sie spytam. wkoncu to plotkowy wiec: czasem sie zdarza ze odpowiadam na kilka postow, i jak to zrobic zeby to polaczyc? tzn zeby nie wychodzilo z tego kilka moich postow jeden pod drugim, a zeby to zebrac w jedna calosc przepraszam, bo to chyba glupie pytanie ale ja jestem blondynką i to mnie tłumaczy ![]() PS. aha, chodzi o takie posty, ktore cytuje. jak polaczyc i w jednym moim poscie odpowiadajacym, wkleic kilka cytatow. no jak?
|
|
#1735 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1736 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Jak zwykle, ach Ci lekarze Dostałam jakieś leki na reumatoidalne zapalenie stawów i jakąś koszmarnie drogą maść - prawie 30 zeta Mam jeszcze oszczędzać nogę, najlepiej nie chodzić i siedzieć z nogą podniesioną do góry Niestety jest to niemożliwe, a dziś jeszcze idę na zakupy Ale głównie w trosce o nóżkę, bo chce jej kupić nowego butka A dziś mnie już jakoś tak mniej ta noga boli, choć nadal jest spuchnięta. Chyba leki działają, bo one też jakies takie przeciwbólowe są Gujanko mam nadzieję, że dziś już humorek będzie dopisywał A jeśli chodzi o bagatelizowanie pewnych spraw, to ja niestety mam taką tendencję. Mama zawsze mnie do pionu stawia Wczoraj nawet wyszłam z domu, ale jakoś mi się tak wydawało, że noga mnie lżej boli, więc chciałam się wrócić i darować tego lekarza, bo co mu będę głowę zawracać Ale jednak dobrze, że poszłam Chyba powinnam troszkę zwolnić i sobie odpocząć, bo ostatnio na nic nie mam czasu, jestem zabiegana i zmęczona, a to źle się odbija na mnie, na moim zdrowiu i wyglądzie Dziś na przykład dzień znowu pełny obowiązków, prawie cały dzień na uczelni, jedyny optymistyczny akcent w tym wszystkim, to wstąpienie do sklepu i zakupienie tych butków![]() Miłego dia dziewczyny |
||
|
|
|
#1737 |
|
Zakorzenienie
|
Dzisiaj też mam zabiegany dzień. Musze oddac PIT-y, kupic prezenty kumpelom na urodziny i do tego dochodzi góra nauki. Bosko. Nie wiem jak się z tym wyrobię, ale ok
Aaa i jeszcze coś poćwiczyć chciałam. Heh.. taaa.. marzenia
|
|
|
|
#1738 |
|
Zakorzenienie
|
hej dziewczynki
![]() Milka ah Ci lekarze, najlepiej przepisać nanjdrozszy lek ![]() Jejku jejku ale nie chce mi się iść dziś na zajęcia, buu Od 10 do 18:30, am przerwy, no ale niestety cały dzien zajęty Ale przeżyje dziiejszy dzien, jutro jedno ćw i do domku jadę
|
|
#1739 |
|
lipiec na maksa!!! :)
|
ehhh a ja dzisiaj słodkie lenistwo
wypatrzyłam sobie śliczne rurki w Tally Weijl i nie wiem, sama nie wiem
|
|
#1740 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
też tak kiedyś miałam że bagatelizowałam różne dolegliwości, ale jak raz i drugi skończyło się to szpitalem to stałam się bardziej przewrażliwiona i teraz staram sie niczego nie zaniedbywać a co za butki kupujesz? ;> Cytat:
![]() ja dziś mam w planie po południu naukę, a wieczorem randkę czyli nawet całkiem urozmaicony dzień sie zapowiada ![]() szkoda ze jutro mam takie nudna ćwiczenia, błeeeeee
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Dietetyka
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:52.

razem gubia kg dbaja o siebie prowadza dzienniczki wspieraja sie na duchu
ja tez do nich naleze..jesli jest ktos, kogo interesuje takie cos moge udzielic wiadomosci na priv

fajnie, zazdroszczę
baw sie dobrze 

.