|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1141 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Filmiki urodowe na YT, część XIV + offtopowe ploty
Hmm, nie widzę nic dziwnego w stwierdzeniu Nissi - bardzo dużo dziewczyn, które zaczynają się interesowac zdrowym odżywianiem nieświadomie wkracza na ścieżkę zaburzeń odżywiania, kwestia tego czy uda się szybko znaleźć balans zanim faktycznie zacznie to zakrawać na chorobę
![]() I, no cóż, nie mogę powiedzieć, że nie zgadzam się z jej tamtejszym postem
|
|
|
|
#1142 | ||
|
Zadomowienie
|
Kłamstwo ma krótkie nogi
Nie wiem co pisała na tym drugim forum, bo tam chyba tzreba być zalogowanym by wejść w profil, ale przecież i tak nie będę czytać jej wszytskich postów Nie pomyslałabym, że Nissiax podobają się american girl, choć w sumie może źle je sobie wyobrażam (to sa takie śliczne, szczupłe "lale"?)Cytat:
![]() Bubus wczoraj nie miałam siły napisać, ale bardzo współczuję wypadku i życzę szybkiego powrotu do zdrowia ![]() Cytat:
Raz królewna złotowłosa cudny miała sen, że splatała złote włosy, złociste jak len. I przyszedł do niej grajek, na skrzypcach zaczął grać i mówi: Pójdź, królewno konwalie ze mną rwać. Pójdź, pójdź... |
||
|
|
|
#1143 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję dziadzie kalwaryjski
![]() Już lepiej się mam, ale w szpitalu jeszcze trochę poleżę. Dobrze, że mam tablet, bo bym umarła tutaj ![]() humor też już lepszy mam
|
|
#1144 |
|
Raczkowanie
|
a u nissiax zawsze wyczuwałam nutkę fałszu, ale nie zwracałam na to uwagi, bo mam tak z 30-40% kobiet.
Natomiast zauważyłam, że Agnieszka nie tylko wygląda bardzo młodo, ale i wolno się rozwija. Emocjonalnie? Społecznie? Nie wiem jak to określić, ale poziom tych jej wywodów, język, styl, sposób argumentowania pasuje bardziej do licealistki niż do kobiety dwudziestotrzyletniej...C hoć w sumie może nie powinno mnie to dziwić, bo prawda jest taka, że spoważniała dopiero rok czy dwa lata temu.
|
|
|
|
#1145 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wczoraj troszkę wypiłam % i jak przeczytałam o tym wypadku bardzo się zmartwiłam, ale nie byłam w stanie pisać po polsku
Raz królewna złotowłosa cudny miała sen, że splatała złote włosy, złociste jak len. I przyszedł do niej grajek, na skrzypcach zaczął grać i mówi: Pójdź, królewno konwalie ze mną rwać. Pójdź, pójdź... |
|
|
|
|
#1146 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#1147 |
|
Konto usunięte
|
trochę mnie przeraża internet
tu nic się nie ukryje
|
|
|
|
#1148 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
No naprawdę
|
|
|
|
|
#1149 |
|
Zakorzenienie
|
tez mnie to przeraza, dalam swoją datę w wątku na PMkach, a teraz sie zastanawiam czy ktos mnie nie rozpozna po niej
|
|
#1150 | |
|
Zadomowienie
|
W sumie śmieszne jest to jak wiele youtuberek zaczynało na wizażu.... Hania, Inez, tylkokasia (nagrywa jeszcze?), agabil, nissiax i pewnie jeszcze o kilku zapomniałam
![]() ---------- Dopisano o 15:50 ---------- Poprzedni post napisano o 15:49 ---------- Cytat:
|
|
|
|
#1151 |
|
Zakorzenienie
|
no to o nissiax moza sie dowiedzeic z tego porfalu styl fm,..
|
|
|
|
#1152 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale foto realne , więc może ktoś pozna ,chociaż nie każdy może je zobaczyć
|
|
|
|
|
#1153 |
|
Raczkowanie
|
Nissiax ma rację z tą otyłością, dużo osób się oburzy bo to drażliwy temat, ale pomijając ludzi chorych to nadwaga jest tylko i wyłącznie naszą winą. Ja sama zawsze byłam grubsza, ale często do małego miałam bóle brzucha itp. później zaczęły się ciągle problemy z trawieniem. Jak już się zebrałam do odchudzania to szło strasznie wolno i do tego nie wiedziałam co mam jeść przy takich problemach. Byłam u lekarza i jest choroba. Z jednej strony to dobrze bo przynajmniej wiem co mam robić i jak ogarnąć szalejące jelita no i przez to też po prostu nie wchłaniam wszystkiego co dobre z jedzenia i wolniej trawie. Poszłam do dietetyka i nawet on był zdziwiony, że tak wolno mi waga spada. Fakt, że to na pewno też moja wina była bo ja zawsze głównie na noc jadłam i są efekty. Niestety trzeba się wziąć w garść i jak się samemu nie postanowi to nic się samo nie zrobi i nie ma się co oburzać, a często grubsi ludzie tak robią. A jeszcze ostatnio w badaniach wyszła mi niedoczynność tarczycy więc jak się potwierdzi to to też nie pomoże mi schudnąć ;/ Taki off ode mnie ;p
Tak patrząc na niektóre dziewczyny z YT mam wrażenie, że się rozwinęły i dorosły, ale znowu niektóre to jakby się cofały... ;p
Edytowane przez Noely Czas edycji: 2013-07-30 o 16:35 |
|
|
|
#1154 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1155 |
|
Raczkowanie
|
Tak jeszcze doczytałam na tym forum co Nissiax pisała o bulimii, to chodziło o to, że zachorowała i musiała tak bardzo ograniczyć dietę bo było dużo zabronionych dla niej produktów i przez to bardzo schudła i prawie wpadla w bulimie więc to trochę zmienia postać rzeczy.
Mojej koleżanki niemowlę dostało wysypki i mądra pani doktor stwierdziła, że to jakieś uczulenie pokarmowe i żeby moja koleżanka odstawiła WSZYSTKO oprócz cielęciny i indyka, żadnych owoców, warzyw, ryb itd. bo wszystko strasznie uczula... Ona chodziła głodna, dziecko nie mogło najeść się jej pokarmem bo wiadomo i zaraz poszli do innego lekarza to się przeraziła i powiedziała że to i tak nic nie da bo jak odstawi wszystko to się nie dowie co dziecko uczula, także specjaliści w tym kraju mnie zadziwiają, a to pani z centrum zdrowia dziecka, a jeszcze innych bzdur naplotła mojej koleżance.
|
|
#1156 |
|
Raczkowanie
|
No każdy albo prawie każdy ma w swoim życiu z czymś problem. Najczęściej na tle emocjonalnym. Z apetytem, papierosami, zakupami, alkoholem, zerwaniem toksycznego związku, wypełnianiem obowiązków, mówieniem prawdy. można mnożyć przykłady. Ja tam współczuję wszystkim, którzy sobie z czymś nie radzą. Taki pojazd po otyłości tylko dlatego, że akurat słabość polegającą na niepanowaniu nad apetytem widać na pierwszy rzut oka. Wszystkie te słabości mają często źródła dalekie od problemu. W przykrych zdarzeniach losowych, w wyuczonym błędnym zaspokajaniu potrzeb, można by mnożyć.
Ja tam najbardziej współczuję ludziom, którzy nie widzą szerszego kontekstu, spłycają te problemy. Edytowane przez katusek Czas edycji: 2013-07-30 o 16:29 |
|
|
|
#1157 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
mnie się wydaje że najpierw "była" bulimia a w jej konsekwencji pojawiła się choroba układu pokarmowego
|
|
#1158 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Swoją "pielęgnacją" strasznie zniszczyła sobie cerę. Strach pomyśleć jak będzie wyglądać za 10, 15 lat. A nie jest też tak że pokazuje dobre, działąjące i sprawdzone produkty, ale dla niej dobre oznacza drogie, fhrancuzkie i z apteki a co to pies drapał, skłąd- nie istotne ważne że z larożżżż pozeeee |
||
|
|
|
#1159 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Najważniejsze, że z tego wyszła i się skończyło dobrze
|
|
|
#1160 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Mogłaby teraz zrobić filmik o zaburzeniach odżywiania, bazując na swoich doświadczeniach, na pewno ma spore grono widzek, których ten temat by zainteresował lub ustrzegł przed takimi zaburzeniami.
|
|
#1161 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
bo argumentacja na poziomie "ja jej ufam", "poleciła mi krem który mi służy" jest bez sensu. ma rację bytu tylko w przypadku youtuberek, które opowiadają o doświadczeniach swoich, a nie kreują się na ekspertów, bo dermatologia to ich pasja. Ciekawe czy odbiór byłby taki sam, gdyby Kasia pasjonowała się farmacją albo psychiatrią i polecała widzkom sposoby na rozwiązywanie ich problemów, radzenie sobie z zaparciami i zaburzeniami nastroju. Oczywiście bez recepty.
Edytowane przez katusek Czas edycji: 2013-07-30 o 16:58 |
|
|
|
|
#1162 |
|
Konto usunięte
|
[QUOTE=mantas;42011255]Przypomniało mi się, ile Szusz zarabiała na początku roku
![]() https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...5&d=1344261834[COLOR="Silver"] Obrzydła mi ta Szusz do reszty.Fałszywe,zmanierow ane babsko. Niezłe się ceni ,jak się okazało.To jest oszustwo czym ona i reszta jej podobnych się zajmują...Szkoda tych jej fanek co biegną do sklepów wydawać pieniądze na coś,tylko z tego powodu że "Szusz to polecała",jak poczytać komentarze zaślepionych dziewuch : Ah,nasza kochana Szusz,szczera,wrażliwa.." Fuj.A ona zarabia na ich głupocie.
|
|
|
|
#1163 |
|
Raczkowanie
|
dziewczyny wiecie moze gdzie stacjonarnie lub przez internet dostanę kuleczki pierre rene? stacjo chciałabym w Warszawie, Szczecinie albo Gorzowie...
|
|
|
|
#1164 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1165 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1166 |
|
summer vibes;)
|
[1=5b5113117b6e42222229f55 94ebb4ac0eb7ee95c_5dfabd8 2d2cbf;42022982]
Obrzydła mi ta Szusz do reszty.Fałszywe,zmanierow ane babsko. Niezłe się ceni ,jak się okazało.To jest oszustwo czym ona i reszta jej podobnych się zajmują...Szkoda tych jej fanek co biegną do sklepów wydawać pieniądze na coś,tylko z tego powodu że "Szusz to polecała",jak poczytać komentarze zaślepionych dziewuch : Ah,nasza kochana Szusz,szczera,wrażliwa.." Fuj.A ona zarabia na ich głupocie.[/QUOTE]U Szusz na kanale nie znajdzie sie chyba żadnego wartościowego filmiku. Moze w przeszłości coś tam ciekawego nakręciła, ale teraz można znaleźć same reklamy, makijaże beznadziejne, z outfitami też nie najlepiej stoi(za dużo bejzików i przełamań) i nie ma po co mieć jej w subach ![]() Dziewczyny, moze polecicie jakiś fajny kanał z muzyką elektroniczną, głównie o house mi chodzi, ale może być też trance. Chodzi mi o jakieś sety, filmiki z imprez electro, itp.
Edytowane przez Atenya Czas edycji: 2013-07-30 o 17:35 |
|
|
|
#1167 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję dziewczynki za życznia powrotu do zdrowia
. Mam nadzieję, że w przyszłym tygodniu wrócę już do domu. A tymczasem nadrabiam sobie zaległości
|
|
#1168 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1169 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Może nie zawsze, ale od jakiegoś czasu ![]() ![]() [QUOTE=ksenija777;42022982] Cytat:
Cytat:
|
|
#1170 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Słowa są największym oszustwem, na jakie faceci nas nabierają. Myślałaś, że poznałaś anioła, bo mówi do ciebie wszystkie te cholernie ważne słowa? Głupia. Anioły po prostu są, nie muszą nic mówić, nie udają, że cię znają. Nie muszą. Są, gdy ich potrzebujesz. Anioły są tylko dla ciebie. włosy:71->80 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:54.

(to sa takie śliczne, szczupłe "lale"?)

Obrzydła mi ta Szusz do reszty.Fałszywe,zmanierow ane babsko. Niezłe się ceni ,jak się okazało.To jest oszustwo czym ona i reszta jej podobnych się zajmują...Szkoda tych jej fanek co biegną do sklepów wydawać pieniądze na coś,tylko z tego powodu że "Szusz to polecała",jak poczytać komentarze zaślepionych dziewuch : Ah,nasza kochana Szusz,szczera,wrażliwa.." Fuj.A ona zarabia na ich głupocie.
. Mam nadzieję, że w przyszłym tygodniu wrócę już do domu. A tymczasem nadrabiam sobie zaległości