Filmiki urodowe na YT, część XIV + offtopowe ploty - Strona 39 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-07-30, 15:10   #1141
Hadassah
Zadomowienie

Dot.: Filmiki urodowe na YT, część XIV + offtopowe ploty

Hmm, nie widzę nic dziwnego w stwierdzeniu Nissi - bardzo dużo dziewczyn, które zaczynają się interesowac zdrowym odżywianiem nieświadomie wkracza na ścieżkę zaburzeń odżywiania, kwestia tego czy uda się szybko znaleźć balans zanim faktycznie zacznie to zakrawać na chorobę

I, no cóż, nie mogę powiedzieć, że nie zgadzam się z jej tamtejszym postem
Hadassah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-30, 15:14   #1142
dziad kalwaryjski
Zadomowienie

Kłamstwo ma krótkie nogi Nie wiem co pisała na tym drugim forum, bo tam chyba tzreba być zalogowanym by wejść w profil, ale przecież i tak nie będę czytać jej wszytskich postów

Nie pomyslałabym, że Nissiax podobają się american girl, choć w sumie może źle je sobie wyobrażam (to sa takie śliczne, szczupłe "lale"?)

Cytat:
Napisane przez bubus900 Pokaż wiadomość
nisiax nie wygląda na osobę, która zapomina haseł, więc to na pewno ona.
poza tym, data urodzenia 20 05 tez się zgadza
Poza tym ma ten sam nick na wizażu gdzie wklejała zdjęcia swojej twrazy na MM z 2007, a twedy jeszcze chyba nie nagrywała?

Bubus wczoraj nie miałam siły napisać, ale bardzo współczuję wypadku i życzę szybkiego powrotu do zdrowia

Cytat:
Napisane przez Hadassah Pokaż wiadomość
Hmm, nie widzę nic dziwnego w stwierdzeniu Nissi - bardzo dużo dziewczyn, które zaczynają się interesowac zdrowym odżywianiem nieświadomie wkracza na ścieżkę zaburzeń odżywiania, kwestia tego czy uda się szybko znaleźć balans zanim faktycznie zacznie to zakrawać na chorobę

I, no cóż, nie mogę powiedzieć, że nie zgadzam się z jej tamtejszym postem
Dokładnie
złociste jak len.
I przyszedł do niej grajek,
na skrzypcach zaczął grać
i mówi: Pójdź, królewno
konwalie ze mną rwać.

Pójdź, pójdź...
dziad kalwaryjski jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-30, 15:16   #1143
bubus900
Zakorzenienie

Dziękuję dziadzie kalwaryjski
Już lepiej się mam, ale w szpitalu jeszcze trochę poleżę.
Dobrze, że mam tablet, bo bym umarła tutaj
humor też już lepszy mam
Stary 2013-07-30, 15:17   #1144
katusek
Raczkowanie

a u nissiax zawsze wyczuwałam nutkę fałszu, ale nie zwracałam na to uwagi, bo mam tak z 30-40% kobiet.

Natomiast zauważyłam, że Agnieszka nie tylko wygląda bardzo młodo, ale i wolno się rozwija. Emocjonalnie? Społecznie? Nie wiem jak to określić, ale poziom tych jej wywodów, język, styl, sposób argumentowania pasuje bardziej do licealistki niż do kobiety dwudziestotrzyletniej...C hoć w sumie może nie powinno mnie to dziwić, bo prawda jest taka, że spoważniała dopiero rok czy dwa lata temu.
katusek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-30, 15:18   #1145
dziad kalwaryjski
Zadomowienie

Cytat:
humor też już lepszy mam
To fajnie, mam nadzieję, że będzie coraz lepiej Wczoraj troszkę wypiłam % i jak przeczytałam o tym wypadku bardzo się zmartwiłam, ale nie byłam w stanie pisać po polsku
złociste jak len.
konwalie ze mną rwać.

Pójdź, pójdź...
Stary 2013-07-30, 15:21   #1146
zarejestrowana1983
Raczkowanie

Cytat:
humor też już lepszy mam
Ja również życzę Ci szybkiego powrotu do zdrowia
Stary 2013-07-30, 15:36   #1147
201606242122
Konto usunięte

trochę mnie przeraża internet tu nic się nie ukryje
201606242122 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-30, 15:39   #1148
201607111632
Konto usunięte

Cytat:
humor też już lepszy mam
Bubuś trzymaj się ramy

Cytat:
Napisane przez zuleyka89 Pokaż wiadomość
No naprawdę
201607111632 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-30, 15:47   #1149
ania_z_wzgorza_marzen
Zakorzenienie

Cytat:
tez mnie to przeraza, dalam swoją datę w wątku na PMkach, a teraz sie zastanawiam czy ktos mnie nie rozpozna po niej

Przerzuć kartkę, zaryzykuj, bądź dziwakiem
Nie idź ścieżką, własną depcz, otwórz głowę
Zanim powiesz, zrozum, bądź
Nigdy nie burz, buduj, twórz
Smakuj, milcz, myśl i czuj
ania_z_wzgorza_marzen jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-30, 15:50   #1150
dziad kalwaryjski
Zadomowienie

W sumie śmieszne jest to jak wiele youtuberek zaczynało na wizażu.... Hania, Inez, tylkokasia (nagrywa jeszcze?), agabil, nissiax i pewnie jeszcze o kilku zapomniałam

---------- Dopisano o 15:50 ---------- Poprzedni post napisano o 15:49 ----------

Cytat:
Napisane przez ania z wzgórza marzeń Pokaż wiadomość
tez mnie to przeraza, dalam swoją datę w wątku na PMkach, a teraz sie zastanawiam czy ktos mnie nie rozpozna po niej
Ja się boję żeby mnie dzieci kiedyś nie znalazły co pisałam albo wnuki Kto to wie jak swiat za 20-30 lat pójdzie do przodu, może będzie ip przy każdym nicku, albo nicki będą niżej podpisane z imienia i nazwiska
złociste jak len.
konwalie ze mną rwać.

Pójdź, pójdź...
Stary 2013-07-30, 16:03   #1151
sylwoha
Zakorzenienie

no to o nissiax moza sie dowiedzeic z tego porfalu styl fm,..
sylwoha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-30, 16:10   #1152
patisia123
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ania z wzgórza marzeń Pokaż wiadomość
ja dlatego swojej nie podaje , chociaż patrycja też na imię nie mam Ale foto realne , więc może ktoś pozna ,chociaż nie każdy może je zobaczyć
patisia123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-30, 16:16   #1153
Noely
Raczkowanie

Nissiax ma rację z tą otyłością, dużo osób się oburzy bo to drażliwy temat, ale pomijając ludzi chorych to nadwaga jest tylko i wyłącznie naszą winą. Ja sama zawsze byłam grubsza, ale często do małego miałam bóle brzucha itp. później zaczęły się ciągle problemy z trawieniem. Jak już się zebrałam do odchudzania to szło strasznie wolno i do tego nie wiedziałam co mam jeść przy takich problemach. Byłam u lekarza i jest choroba. Z jednej strony to dobrze bo przynajmniej wiem co mam robić i jak ogarnąć szalejące jelita no i przez to też po prostu nie wchłaniam wszystkiego co dobre z jedzenia i wolniej trawie. Poszłam do dietetyka i nawet on był zdziwiony, że tak wolno mi waga spada. Fakt, że to na pewno też moja wina była bo ja zawsze głównie na noc jadłam i są efekty. Niestety trzeba się wziąć w garść i jak się samemu nie postanowi to nic się samo nie zrobi i nie ma się co oburzać, a często grubsi ludzie tak robią. A jeszcze ostatnio w badaniach wyszła mi niedoczynność tarczycy więc jak się potwierdzi to to też nie pomoże mi schudnąć ;/ Taki off ode mnie ;p

Tak patrząc na niektóre dziewczyny z YT mam wrażenie, że się rozwinęły i dorosły, ale znowu niektóre to jakby się cofały... ;p

Edytowane przez Noely
Czas edycji: 2013-07-30 o 16:35
Noely jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-30, 16:20   #1154
sylwoha
Zakorzenienie

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=179026
sylwoha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-30, 16:25   #1155
Noely
Raczkowanie

Tak jeszcze doczytałam na tym forum co Nissiax pisała o bulimii, to chodziło o to, że zachorowała i musiała tak bardzo ograniczyć dietę bo było dużo zabronionych dla niej produktów i przez to bardzo schudła i prawie wpadla w bulimie więc to trochę zmienia postać rzeczy.
Mojej koleżanki niemowlę dostało wysypki i mądra pani doktor stwierdziła, że to jakieś uczulenie pokarmowe i żeby moja koleżanka odstawiła WSZYSTKO oprócz cielęciny i indyka, żadnych owoców, warzyw, ryb itd. bo wszystko strasznie uczula... Ona chodziła głodna, dziecko nie mogło najeść się jej pokarmem bo wiadomo i zaraz poszli do innego lekarza to się przeraziła i powiedziała że to i tak nic nie da bo jak odstawi wszystko to się nie dowie co dziecko uczula, także specjaliści w tym kraju mnie zadziwiają, a to pani z centrum zdrowia dziecka, a jeszcze innych bzdur naplotła mojej koleżance.
Stary 2013-07-30, 16:27   #1156
katusek
Raczkowanie

No każdy albo prawie każdy ma w swoim życiu z czymś problem. Najczęściej na tle emocjonalnym. Z apetytem, papierosami, zakupami, alkoholem, zerwaniem toksycznego związku, wypełnianiem obowiązków, mówieniem prawdy. można mnożyć przykłady. Ja tam współczuję wszystkim, którzy sobie z czymś nie radzą. Taki pojazd po otyłości tylko dlatego, że akurat słabość polegającą na niepanowaniu nad apetytem widać na pierwszy rzut oka. Wszystkie te słabości mają często źródła dalekie od problemu. W przykrych zdarzeniach losowych, w wyuczonym błędnym zaspokajaniu potrzeb, można by mnożyć.

Ja tam najbardziej współczuję ludziom, którzy nie widzą szerszego kontekstu, spłycają te problemy.

Edytowane przez katusek
Czas edycji: 2013-07-30 o 16:29
Stary 2013-07-30, 16:33   #1157
zarejestrowana1983
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Noely Pokaż wiadomość
Tak jeszcze doczytałam na tym forum co Nissiax pisała o bulimii, to chodziło o to, że zachorowała i musiała tak bardzo ograniczyć dietę bo było dużo zabronionych dla niej produktów i przez to bardzo schudła i prawie wpadla w bulimie więc to trochę zmienia postać rzeczy.
Mojej koleżanki niemowlę dostało wysypki i mądra pani doktor stwierdziła, że to jakieś uczulenie pokarmowe i żeby moja koleżanka odstawiła WSZYSTKO oprócz cielęciny i indyka, żadnych owoców, warzyw, ryb itd. bo wszystko strasznie uczula... Ona chodziła głodna, dziecko nie mogło najeść się jej pokarmem bo wiadomo i zaraz poszli do innego lekarza to się przeraziła i powiedziała że to i tak nic nie da bo jak odstawi wszystko to się nie dowie co dziecko uczula, także specjaliści w tym kraju mnie zadziwiają, a to pani z centrum zdrowia dziecka, a jeszcze innych bzdur naplotła mojej koleżance.
To chyba nie do końca tak było, wystarczy sobie poukładać pewne elementy o których Nissiax pisze w tym poście wg kolejności
mnie się wydaje że najpierw "była" bulimia a w jej konsekwencji pojawiła się choroba układu pokarmowego
Stary 2013-07-30, 16:37   #1158
dacn
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Urquinaona Pokaż wiadomość

Poza nielicznymi wyjątkami, cd samego początku zecydowaną większość urodowych guru stanowią dziewczyny "z ulicy", które po prostu interesują się szerokopojętą modą i urodą, więc nie wymagajmy od nich tego, aby były profesjonalistami. Nawet jeśli wiedza Kasi D pochodzi zgazet oraz artykułów w sieci, nie osnacza to, że w filmikach gada głupoty. W moim odczuciu zawsze solidnie przygotowuje się do każdego nagrania bardzo szczegółowo mawiając działanie poszczególnych składników danego kosmetyku, a nie czyta z kartki zdanie po zdaniu na wizjki jak niektóre popularne w tym wątku vlogerki :P Czasami wkurza mnie jej mimika i gesykulacja, ale wcale nie uważam, że jest przemaądrzała.
Niestety nie każdy, kto ma problemy z cerą pójdzie do dermatologa, niekórzy wolą Doktora Yutube'a... Kasia poleca kwacs, bo to one bez pomocy lekarza są najbardziej skuteczne, a to, że poleca cięgle te same produkty może i jest nudne, ale jednocześnie świadczy o tym, że używa ich od lat i nie pokazuje ich w filmikach tylko dlatego, że chce się nimi pochwalić lub dostała je do recenzji. Mało co tak mnie irytuja na youtube jak vlogerki, które co miesiąc nagrywają akrualizacje pielęgnacji cery i włosów, a w każdym z dilmików pokazują nowe produkty...

---/
Cytat:
Napisane przez Urquinaona Pokaż wiadomość
Bardziej ufam osobie po trzydziestce, która kilkanaście lat temu mogła mieć problemy z trądzikiem i wypowiada się na temat tego problemu niż np. młodziutkiej studentce nagrywającej głównie haule i ulubieńców, która nagrywa film o kuracji przeciwzmarszczkowej (była taka)

Akurat ta seria była bardzo przydatna i uważam, że aby wymienić kilka podstawowych właściwości danego typu skóry nie trzeba być dermatologiem z dyplomem. Wystarczy podstawowa wiedza i znajomość rynku.

Nie, ale jej rady okazały się przydatne w moim przypadku, wiele kosmetyków, które polecała to produkty, które bardzo mi służą (poza Cetaphilem), więc póki co nie mam podstaw do tego, aby uważać jej rady za głupie.
Niestety ale nie mogę się z tym zgodzić. Cera KasiD przeraża, na prawdę myślałam że to jest kobieta po 40 a nie moja równolatka!!

Swoją "pielęgnacją" strasznie zniszczyła sobie cerę. Strach pomyśleć jak będzie wyglądać za 10, 15 lat.

A nie jest też tak że pokazuje dobre, działąjące i sprawdzone produkty, ale dla niej dobre oznacza drogie, fhrancuzkie i z apteki a co to pies drapał, skłąd- nie istotne ważne że z larożżżż pozeeee
dacn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-30, 16:40   #1159
Noely
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez zarejestrowana1983 Pokaż wiadomość
To chyba nie do końca tak było, wystarczy sobie poukładać pewne elementy o których Nissiax pisze w tym poście wg kolejności
mnie się wydaje że najpierw "była" bulimia a w jej konsekwencji pojawiła się choroba układu pokarmowego
Hm... no nie wiem.
Najważniejsze, że z tego wyszła i się skończyło dobrze
Stary 2013-07-30, 16:45   #1160
zarejestrowana1983
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Noely Pokaż wiadomość
Hm... no nie wiem.
Najważniejsze, że z tego wyszła i się skończyło dobrze
Dokładnie, masz rację
Mogłaby teraz zrobić filmik o zaburzeniach odżywiania, bazując na swoich doświadczeniach, na pewno ma spore grono widzek, których ten temat by zainteresował lub ustrzegł przed takimi zaburzeniami.
Stary 2013-07-30, 16:55   #1161
katusek
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez dacn Pokaż wiadomość
Niestety ale nie mogę się z tym zgodzić. Cera KasiD przeraża, na prawdę myślałam że to jest kobieta po 40 a nie moja równolatka!!

Swoją "pielęgnacją" strasznie zniszczyła sobie cerę. Strach pomyśleć jak będzie wyglądać za 10, 15 lat.

A nie jest też tak że pokazuje dobre, działąjące i sprawdzone produkty, ale dla niej dobre oznacza drogie, fhrancuzkie i z apteki a co to pies drapał, skłąd- nie istotne ważne że z larożżżż pozeeee
ja już sobie dałam spokój z dyskusją bo argumentacja na poziomie "ja jej ufam", "poleciła mi krem który mi służy" jest bez sensu. ma rację bytu tylko w przypadku youtuberek, które opowiadają o doświadczeniach swoich, a nie kreują się na ekspertów, bo dermatologia to ich pasja.

Ciekawe czy odbiór byłby taki sam, gdyby Kasia pasjonowała się farmacją albo psychiatrią i polecała widzkom sposoby na rozwiązywanie ich problemów, radzenie sobie z zaparciami i zaburzeniami nastroju. Oczywiście bez recepty.

Edytowane przez katusek
Czas edycji: 2013-07-30 o 16:58
Stary 2013-07-30, 17:06   #1162
5b5113117b6e42222229f5594ebb4ac0eb7ee95c_5dfabd82d2cbf
Konto usunięte

[QUOTE=mantas;42011255]Przypomniało mi się, ile Szusz zarabiała na początku roku
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...5&d=1344261834[COLOR="Silver"]

Obrzydła mi ta Szusz do reszty.Fałszywe,zmanierow ane babsko. Niezłe się ceni ,jak się okazało.To jest oszustwo czym ona i reszta jej podobnych się zajmują...Szkoda tych jej fanek co biegną do sklepów wydawać pieniądze na coś,tylko z tego powodu że "Szusz to polecała",jak poczytać komentarze zaślepionych dziewuch : Ah,nasza kochana Szusz,szczera,wrażliwa.." Fuj.A ona zarabia na ich głupocie.
5b5113117b6e42222229f5594ebb4ac0eb7ee95c_5dfabd82d2cbf jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-30, 17:14   #1163
katusek
Raczkowanie

dziewczyny wiecie moze gdzie stacjonarnie lub przez internet dostanę kuleczki pierre rene? stacjo chciałabym w Warszawie, Szczecinie albo Gorzowie...
Stary 2013-07-30, 17:17   #1164
patisia123
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez katusek Pokaż wiadomość
dziewczyny wiecie moze gdzie stacjonarnie lub przez internet dostanę kuleczki pierre rene? stacjo chciałabym w Warszawie, Szczecinie albo Gorzowie...
one u mnie są w drogerii Laboo , może jest taka u Ciebie ?
patisia123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-30, 17:27   #1165
katusek
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez patisia123 Pokaż wiadomość
one u mnie są w drogerii Laboo , może jest taka u Ciebie ?

kurczę okazuje się, że nawet w mojej wsi rodzinnej jest taka drogeria... sprawdzę, dzięki!
Stary 2013-07-30, 17:28   #1166
Atenya
summer vibes;)

[1=5b5113117b6e42222229f55 94ebb4ac0eb7ee95c_5dfabd8 2d2cbf;42022982]
Obrzydła mi ta Szusz do reszty.Fałszywe,zmanierow ane babsko. Niezłe się ceni ,jak się okazało.To jest oszustwo czym ona i reszta jej podobnych się zajmują...Szkoda tych jej fanek co biegną do sklepów wydawać pieniądze na coś,tylko z tego powodu że "Szusz to polecała",jak poczytać komentarze zaślepionych dziewuch : Ah,nasza kochana Szusz,szczera,wrażliwa.." Fuj.A ona zarabia na ich głupocie.[/QUOTE]
U Szusz na kanale nie znajdzie sie chyba żadnego wartościowego filmiku. Moze w przeszłości coś tam ciekawego nakręciła, ale teraz można znaleźć same reklamy, makijaże beznadziejne, z outfitami też nie najlepiej stoi(za dużo bejzików i przełamań) i nie ma po co mieć jej w subach

Dziewczyny, moze polecicie jakiś fajny kanał z muzyką elektroniczną, głównie o house mi chodzi, ale może być też trance. Chodzi mi o jakieś sety, filmiki z imprez electro, itp.

Edytowane przez Atenya
Czas edycji: 2013-07-30 o 17:35
Atenya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-30, 17:55   #1167
bubus900
Zakorzenienie

Dziękuję dziewczynki za życznia powrotu do zdrowia . Mam nadzieję, że w przyszłym tygodniu wrócę już do domu. A tymczasem nadrabiam sobie zaległości
Stary 2013-07-30, 18:21   #1168
StaramSie
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez szeptserca Pokaż wiadomość
Wracając do biznesu na yt- najbardziej cwana jest Karolina Baszak, która planuje nagrać płytę, a zawsze to więcej słuchaczy Pamiętam ją jak jeszcze prowadziła photobloga i kłóciła się z Honey (która wtedy też w ogóle nie była znana). Nagrała nawet swoją piosenkę z teledyskiem, ale jak widać chyba przestała jej się podobać, bo na youtube ani śladu
A o co się Baszak kłóciła z Hon? Też coś słyszałam o tym, ale szczegółów nie pamiętam...
StaramSie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-30, 18:23   #1169
Labirynth
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Atenya Pokaż wiadomość
Hahaha faktycznie Sporo postów nastukała na forum Przejrzałam tylko trochę i widzę, że chyba najwięcej się udzielała w wątku z fotkami American Girls
Nieźle nieźle... sesesesese Nissiax, ciekawe kiedy znowu zabawi się w tajemniczego klienta i znowu wpadnie tu na forum zrobi akcję

Cytat:
Napisane przez katusek Pokaż wiadomość
a u nissiax zawsze wyczuwałam nutkę fałszu, ale nie zwracałam na to uwagi, bo mam tak z 30-40% kobiet.

Natomiast zauważyłam, że Agnieszka nie tylko wygląda bardzo młodo, ale i wolno się rozwija. Emocjonalnie? Społecznie? Nie wiem jak to określić, ale poziom tych jej wywodów, język, styl, sposób argumentowania pasuje bardziej do licealistki niż do kobiety dwudziestotrzyletniej...C hoć w sumie może nie powinno mnie to dziwić, bo prawda jest taka, że spoważniała dopiero rok czy dwa lata temu.
Ja też Może nie zawsze, ale od jakiegoś czasu

Cytat:
ehe, niestety

[QUOTE=ksenija777;42022982]
Cytat:
Napisane przez mantas Pokaż wiadomość
Przypomniało mi się, ile Szusz zarabiała na początku roku
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...5&d=1344261834[COLOR="Silver"]

Obrzydła mi ta Szusz do reszty.Fałszywe,zmanierow ane babsko. Niezłe się ceni ,jak się okazało.To jest oszustwo czym ona i reszta jej podobnych się zajmują...Szkoda tych jej fanek co biegną do sklepów wydawać pieniądze na coś,tylko z tego powodu że "Szusz to polecała",jak poczytać komentarze zaślepionych dziewuch : Ah,nasza kochana Szusz,szczera,wrażliwa.." Fuj.A ona zarabia na ich głupocie.
Dokładnie!

Cytat:
Dziękuję dziewczynki za życznia powrotu do zdrowia . Mam nadzieję, że w przyszłym tygodniu wrócę już do domu. A tymczasem nadrabiam sobie zaległości
Stary 2013-07-30, 18:39   #1170
szeptserca
Zadomowienie

GG do szeptserca

Cytat:
Napisane przez StaramSie Pokaż wiadomość
A o co się Baszak kłóciła z Hon? Też coś słyszałam o tym, ale szczegółów nie pamiętam...
W zasadzie to obydwie były o siebie zazdrosne, bo obydwie próbowały się wtedy wybić śpiewem. Honey się udało, podpisała kontrakt, a Karolina "wybrzydzała" mówiąc, że też miała propozycję od tej wytwórni, ale ona nie chce żeby jej ktoś mówił co ma robić i zrezygnowała. Potem wyszedł jej teledysk do Break the habit, ale jak widać okazał się klapą. I teraz jak widać Karolina zbiera fanów dzięki kręceniu filmików na yt
Słowa są największym oszustwem, na jakie faceci nas nabierają. Myślałaś, że poznałaś anioła, bo mówi do ciebie wszystkie te cholernie ważne słowa? Głupia. Anioły po prostu są, nie muszą nic mówić, nie udają, że cię znają. Nie muszą. Są, gdy ich potrzebujesz. Anioły są tylko dla ciebie.
włosy:71->80
szeptserca jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości