|
|
#1741 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Styczniowo - lutowe mamusie 2013 cz VII
ja też jeżdżę busem, oplem vivaro Tżta, i fajnie mi się jeździ, tak wysoko i wszystko widać
|
#1742 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Styczniowo - lutowe mamusie 2013 cz VII
Cytat:
od razu mi lepiej ![]() Cieszę się że też tęskniłyście. A co do mamuśki która zmieniła nick....już wiem która to Doczytałam jak ma na imię córunia
|
|
#1743 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Styczniowo - lutowe mamusie 2013 cz VII
Cytat:
a w partnerze tez mam spoko bo np chce podjechac gdzies i jak czegos nie widze;> to wstaje i hop ;p wysoki jest![]() jejuuuuuuuuuuu jak ja kocham chleb zurawinowy <3<3<3
|
|
|
#1744 |
|
Zakorzenienie
|
TŻ jak kupił nasz samochód z takimi właśnie fotelikami, to w sumie pojechał z moim tatą po jego samochód, ale że mu się trafił, to kupił też dla nas i cały czas mi mówił, że tylko przez te foteliki
|
#1745 |
|
Zakorzenienie
|
Swoją drogą....nieźle tu zaszalałyście jak mnie nie było
Nie dość że nowy wątek to jeszcze tyle stron już naskrobane.Nie ma szans żeby nadrobić.
|
#1746 |
|
Zadomowienie
|
pstryczku
![]() co do krzeselek to nie pomoge bo wszystkie fajne jak dla mnie ![]() hope fajny Dadi ![]() Silver do polnocy bedziesz sie tu juz czula jak w domu ![]() fewcia A, moj Tz na silke sie zmyl. Nie dosc, ze tyle pracuje, ze ledwo go widze to teraz jeszcze do tego swojego osranego boksu wraca
02.10.2010 - Gabi 18.01.2013 - Lili Edytowane przez ania13.03 Czas edycji: 2013-07-30 o 19:12 |
|
|
|
#1747 |
|
Zakorzenienie
|
Silver,
Deli, pisałam już kiedyś - Bishonkę chyba trzeba przenieść do zaginionych mam? |
|
|
|
#1748 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też wolę duże samochody.
Mamy aktualnie wypierdka - Fiata Uno, będziemy go sprzedawać za 1000zł, naprawdę dobry stan, mało pali, dla jakiejś kobitki - na pewno pójdzie. Neti, fajny opis, nie podoba mi się tylko jedna kwestia - automat. Bardzo problematyczne są skrzynie tego typu, w Polsce nie umieją tego dobrze naprawiać, bo jednak mało samochodów jeździ w automacie, większość to manualne... My z marszu odrzucaliśmy automaty. Jutro jedziemy aż do Elbląga obejrzeć... Fiata Multiplę. Wiem, powiecie pewnie, że brzydki, ale co z tego, skoro jest duży - na 6 osób, z przodu 3 miejsca, czyli tył sobie możemy zająć walizką i wózkiem, i śmigamy na Lubelszczyznę. Rocznik 2000, dobra cena, dobry silnik, zero rdzy. Tylko brać. ![]() Pstryczku, ja sama obserwuję od jakiegoś czasu Caretero Magnus i chyba dzisiaj zamówię - w kolorze ocean albo rose.
Edytowane przez BlackSanctum Czas edycji: 2013-07-30 o 20:05 |
|
|
|
#1749 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a co do tego samochodu multiply ;> no brzydki, ale wazne zeby Wam pasował i byl funkcjonalny zreszta, partner tez mi sie kiedys nie podobal ;p
|
|
|
#1750 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Styczniowo - lutowe mamusie 2013 cz VII
Dziękuje Wam za miłe słowa.. Zawsze można na Was liczyć
![]() Blanka zamiast spać to urządza nocne Polaków rozmowy ![]() Ale wynagrodziła mi to słowem "mama". ale jest Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#1751 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Styczniowo - lutowe mamusie 2013 cz VII
Cytat:
![]() Ale jak juz mnie wyhaczylas to zapytam Ciebie o cos. Kiedys pisalas o bbcreamach. Szukam naprawde jasnych odcieni. Mozesz cos polecic? Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#1752 | ||||||
|
Zadomowienie
|
To muszę się skusić
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;42020381]Jeszcze nie do końca złożone: http://img90.imageshack.us/img90/7332/ch01.jpg[/QUOTE] Ładnie! I chyba się podoba? Cytat:
Cześć Silver ![]() Charlizz podczytywałam w nocy na telefonie, żeby sprawdzić czy są wieści od Was, kamień z serca, że wszystko w porządku. Ucałuj Oleczka Jaka ulga, że dziś trochę chłodniej! Dziecko mi drugi raz śpi, pewnie odsypia ten nieszczęsny gorąc
|
||||||
|
|
|
#1753 |
|
Zadomowienie
|
dziewczyny, jestem beznadziejną matką!!
Ola dziś rano była pogodna itd, ale jak po południu dostała temp 38.5 to ja na momencie w samochód i do lekarza, poszłam prywatnie, bo u nas w przychodni już nie było pediatry, a poza tym mu nie ufam! Powiedział, że nic gorszego już sie nie powinno stać, bo to druga doba, dał Panadol, Ola miała też zaczerwienione gardło, więc tantum verde. Pow że przy takich temp wcale dużo nie trzeba, dzidziusia termoregulacja jeszcze nie jest tak sprawna, by sobie z tym poradzić. kazał dużo pić. po panadolu jak ręką odjął , nie wiedziałam, że po jednej dawce spadnie temp. znowu całą noc będę czuwała Boże normalnie z płaczem do tego lekarza jechałam ,tak sie o nią boję, że szok, w dodatku moja mama nawrzeszczała że to moja wina, bo dziecko leżało na kocyku i balkon przy tym był otwarty wczoraj! i że czapki nie zakładam i uszy moczę w kąpieli. A ja już nie mam argumentów Jeszcze M idiota do mnie czy nie było jakiejś innej przychodni na NFZ albo na IP mogłam jechac, "no ale jak masz kasę..." ku..rna idiota jakby zobaczył, że dziecko sie męczy i jest takie smutne to ciekawe czy byłby taki mądry, łatwo mu sie mądrzyć jak nie widzi i jak to nie jest na jego głowie. z resztą ja na Oleczka mogę wydać ostatnie pieniądze i tydzień z tego powodu nic nie jeść, byleby tylko jej niczego nie brakowało. Po drugie za wizytę zapłacił mój tata, rzucił sie że nawet portfela nie zdążyłam wyciągnąć i nie chce słyszeć w ogóle o tym jak próbuje mu tę kasę dać.
|
|
|
|
#1754 |
|
Zakorzenienie
|
Nawijko, sorry, byłam pewna, że to Ty!
Haha! ![]() Słuchaj, z takich drogeryjnych to nic nie ma bardzo jasnego... Chyba że szukasz czegoś z wyższej półki. Ewentualnie ten - https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...auty-balm.html Najjaśniejszy, jaki widziałam. Oczywiście 1. odcień. I jest ogólnie dość fajny, przyjemny, rozświetlający. Ps. To Pstryczek pytał. Zaraz poprawię. A pomyliło mi się, bo Twój post był nad jej i jak szybko przewijałam, to nie zauważyłam pstryczkowego avatara.
Edytowane przez BlackSanctum Czas edycji: 2013-07-30 o 20:06 |
|
|
|
#1755 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Leo marsi też wstaje i teraz widzę że Dawid już też ![]() A to jakiś z piekarni czy ze sklepu sieciowego jakiegoś? Aniu a twój TŻ czym się zajmuje? Bo ostatnio ciągle narzekasz że on pracuje i pracuje.
|
|
#1756 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A ja też wolę duże auta..jezdzikam juz wv t4 land ..roverem i citroenem c5..kwestia przyzwyczajenia ![]() Boję się parkowania
Wirtualne poznanie ... 13.10.2009r. ![]() Ślub ... 06.08.2011 r. ANTOŚ 18.02.2013 "Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć." Edytowane przez neti1 Czas edycji: 2013-07-30 o 20:22 |
|
|
|
|
#1757 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
u nas na razie meme jest, ale to też tylko w chwilach wielkiego rozżalenia i rozpaczy ![]() Cytat:
|
|
#1758 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Styczniowo - lutowe mamusie 2013 cz VII
Cytat:
Cytat:
a co zrobisz z lewą nogą ? przyzwyczaisz sie po chwili
|
|
|
#1759 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Argument z czapką mnie powalił...w czikę czapkę? Niech sama sobie nałoży To wzięła narobiła ochoty....
|
|
#1760 |
|
Zakorzenienie
|
zamówiłam słonie
nie będę Wam już jojczeć i spróbowałam dzisiaj zapakować młodego w chustę, po baaaardzo długiej przerwie, i o dziwo dał się zamotać bez oporówpełza mi po całym mieszkaniu i tam, gdzie się zatrzyma, zostaje kałuża śliny; potem się po niej przeczołga i zostawia za sobą mokry ślad jak ślimak jak wszystko wyschnie, to mam jego trasy na panelach wyznaczone
|
#1761 |
|
Zakorzenienie
|
black, to powodzenia z autem, oby nie bylo tak jak ostatnio
![]() charlizz, ajjjjj, oby nic wiecej juz nie bylo buziak dla was ![]() silver pusto tu bez Ciebie ![]() pstryniu, drewniane sliczne chyba mam to cos co kiedys szajka wstawiala linka, z przeciazeniem nadgarstka, boli jak sqr....czysyn auuuaaaaaa..... nie moge ruszyc dlonia normalnie, ciezko mi sie na tabie pisze nawet co ja poczne?!mam zdjecia mieszkanie, chcecie?
|
#1762 |
|
Zakorzenienie
|
Charliz jesteś zła mama bo pojechałaś do lekarza? Bo w porę zareagowałaś? Puknij się w śliczne czółko
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 20:24 ---------- Poprzedni post napisano o 20:22 ---------- Lady głupie pytanie jasne!Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#1763 |
|
Zakorzenienie
|
hope, widzialam dadolla na fejsie, superancki chlopak
![]() ---------- Dopisano o 20:25 ---------- Poprzedni post napisano o 20:24 ---------- fewciu nie przejmuj sie gadaniem ja to z moja mama i tesciowa teraz twardo jade to nie, tamto nie, tak nie rob, tak tez nie, i nie bo nie, bo to moje dziecko i nie
|
#1764 |
|
Wtajemniczenie
|
|
#1765 |
|
Zakorzenienie
|
Lewą nogę podwiąże pod siedzenie..
|
#1766 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#1767 |
|
Zakorzenienie
|
|
#1768 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny mam newsa
![]() Oskar idzie jak burza z zębami-mamy czwartego Mamy już 4 zęby
|
#1769 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1770 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A na gryzak jest reakcja-tfuuuu Cytat:
Rozumiem doskonale, to właśnie ja ostatnio też tak miałam. Cytat:
![]() Cytat:
Zdrówka dla Oleńki Teściowa mi krople do oczóf zakupiła i od razu lepiej Blanuszka po ciężkich bojach zasnęła a ja mam chwilę dla siebie.Niedługo znowu zobacze się z mężem z jednej steony bardzo się cieszę ale z drugiej powodem jego przyjazdu jest pogrzeb Zmarła jego brababcia, miała 98 lat, ale bardzo dobrze się trzymała, bardzo wesoła i sprawna kobieta jak na swój wiek. Ostatnio jednak już gorzej się czuła i tylko spała,w sobote jeszcze byliśmy u niej ostatni raz aby jej pokazać Blankę no ale już nie kontaktowała eeeh te życie.Lady dawaj mieszkanie ! ![]() ---------- Dopisano o 20:42 ---------- Poprzedni post napisano o 20:41 ---------- Cytat:
![]() Żeby moja Blanka choć jednego w końcu wyskrobała
|
|||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:06.

Wiem, powiecie pewnie, że brzydki, ale co z tego, skoro jest duży - na 6 osób, z przodu 3 miejsca, czyli tył sobie możemy zająć walizką i wózkiem, i śmigamy na Lubelszczyznę. 

Boże normalnie z płaczem do tego lekarza jechałam ,tak sie o nią boję, że szok, w dodatku moja mama nawrzeszczała że to moja wina, bo dziecko leżało na kocyku i balkon przy tym był otwarty wczoraj! i że czapki nie zakładam i uszy moczę w kąpieli. A ja już nie mam argumentów
Argument z czapką mnie powalił...w czikę czapkę? Niech sama sobie nałoży
nie będę Wam już jojczeć