|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1201 | |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Filmiki urodowe na YT, część XIV + offtopowe ploty
Cytat:
Że niby ja? Witam. W tej części internetu pewnie nie oznacza to uwielbienia, ale gdzie indziej dziewczyny widzą w niej jakiś wzór/ideał. I mam wrażenie, że ona też troszeczkę chce być tak odbierana (to samo mam z Azjatyckim Cukrem). Było już właśnie parę takich akcji, jak choćby twierdzenie, że nie stosowała nigdy diety. W sumie to nie jest jakieś ważne info ,więc czemu przekłamywać. Nic do niej nie mam.Lubię po prostu rozkminiać takie rzeczy
|
|
|
|
|
#1202 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Zapewne każda z was gdyby się dowiedziała czegoś nowego o jakiejś dziewczynie z yt to by o tym tu napisała. Ja nie wymyślam bzdur w stylu adoptowanego dziecka, czy salonu kosmetycznego, piszę coś o czym Nissiax sama wspominała, a że mam dobrą pamięć to sporo (na przełomie 2 lat od kiedy ją oglądam) zapamiętałam z tej wypowiedzi/komentarzy
|
|
#1203 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1204 |
|
Rozeznanie
|
Ja ta wypowiedz zrozumialam inaczej,nie ma dzieci=ma wiecej czasu dla siebie i dlatego jest taka idealna,zadbana itd
|
|
|
|
#1205 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1206 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1207 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No i? Wiele osób obecnie na dzieci decyduje sie po 30, nie ma własnego biznesu- ale ma pracę gdzie musi codziennie dojechać i spędzić te kilka godzin w ciągu dnia. Ma wiedzę i wykształcenie więc nie gada głupot. I chyba nie dba o siebie bardziej niż moje 30-stoletnie bezdzietne znajome. ---------- Dopisano o 21:55 ---------- Poprzedni post napisano o 21:52 ---------- Cytat:
Z drugiej strony wiele jest kobiet czy młodych dziewczyn które nie mają obowiązków poza szkołą czy pracą a nie potrafią o siebie zadbać bo lepszy jest dres, fast food i seriale. |
||
|
|
|
#1208 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1209 | ||
|
summer vibes;)
|
Cytat:
Cytat:
Ale to tylko moja intuicja
|
||
|
|
|
#1210 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#1211 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Nie.Ale myślę , że dzieciaki to jednak częsty powód "zaniedbania" wyglądu. No i podziwiam kobiety ,które sobie z tym radzą
Edytowane przez Virginia_88 Czas edycji: 2013-07-30 o 22:11 |
|
|
|
|
#1212 |
|
Zakorzenienie
|
Moim zdaniem też
A nawet jestem tego pewna
|
#1213 |
|
Zadomowienie
|
Myślę, że Nissiax ma chyba taki typ urody, że długo wygląda młodo
Dodatkowo zdrowo się odżywia i ćwiczy. O ile dobrze pamiętam ma też tłustą cerę, a jak wiadomo o zmarszczki łatwiej z suchą.. No i w końcu zna wszytskie triki kosmetyczek i prawdopodobnie może sobie sama w domu wiele zabiegów wykonać oszczędzając nie tylko pieniądze, ale też czas, bo np z taką maseczką można sprzatać ![]() Dziewczyny powiedzcie mi czy zawsze przed pierwszym dniem w pracy na której nam zalezy jest taki stres? W żadnej pracy nie odczuwałam specjalnego stresu przed, ale też nigdy nie pracowałam w zawodzie, tylko ot takie prace podczas studiów... Teraz udało mi się załapać na staż w ponoć jednej z najlpeszych placówek z tego typu w mieście, po którym mam obietnicę zatrudnienia (jeśli się oczywiście sprawdzę, ale wszystkie jej pracownice zaczynały od stażu i naprawdę ona zatrudnia prawie wszytskich stażystów) i strasznie się boję, nachodza mnie głupie myśli, że sobie nie dam rady, że się do tego chyba jednak nie nadaje, w końcu już się boję że nie sprawdze się i mi nie da umowy i będzie wstyd itp To normalne? ![]() ---------- Dopisano o 22:17 ---------- Poprzedni post napisano o 22:15 ---------- Mi też się tak wydaje, niby ten kucharz miał być jej facetem, a okazał się kolegą
Raz królewna złotowłosa cudny miała sen, że splatała złote włosy, złociste jak len. I przyszedł do niej grajek, na skrzypcach zaczął grać i mówi: Pójdź, królewno konwalie ze mną rwać. Pójdź, pójdź... |
|
|
|
#1214 |
|
Zakorzenienie
|
http://www.youtube.com/watch?v=Zi_SRDJH9EI
11.20 I Karolcia zaczyna pociskać, że ona nie jest arogancka, tylko wyluzowana, ehe ehe ehe Karolcia
|
#1215 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1216 |
|
Raczkowanie
|
Ale przecież dbanie o siebie zawsze wymaga pewnego nakładu pracy. Jeżeli ktoś mówi w sposób wyizolowany "podziwiam ją, bo ma dzieci i o siebie dba" to ok, ja się zgadzam!
ale jeżeli zestawia kogoś bezdzietnego z matką i mówi tamta to ma czas i to że jest zadbana jest jakieś mniej do podziwiania to się nie zgadzam. Żeby o siebie zadbać potrzeba nakładu czasu. Tak samo od matki, jak i osoby bezdzietnej. Co to za różnica czy kobieta zajmuje w czasie kiedy o siebie nie dba dzieckiem czy czymś innym - pracą, wolontariatem, hobby, facetem? |
|
|
|
#1217 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1218 |
|
summer vibes;)
|
|
|
|
|
#1219 |
|
Zadomowienie
|
Oglądam "50 faktów" u stylizacje...Karolina wyznała, że nienawidzi myć i czesać włosów...Niestety często to widać. Swoją drogą dość osobliwe wyznanie jak na dziewczynę, która ma kanał włosowy na youtube...
Raz królewna złotowłosa cudny miała sen, że splatała złote włosy, złociste jak len. I przyszedł do niej grajek, na skrzypcach zaczął grać i mówi: Pójdź, królewno konwalie ze mną rwać. Pójdź, pójdź... |
|
|
|
#1220 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1221 |
|
summer vibes;)
|
|
|
|
|
#1222 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ja jutro się dowiem czy dostałam staż
|
|
|
|
|
#1223 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mi też dziś coś pokombinowała z buzią A nawet powiedziała mi, że Nissiax ją nudzi i drażni, bo czasem gada głupoty i nagrywa jakieś pierdoły typu turban itd. Rozbawiła mnie tym, bo ona nie zna tutaj tego forum , a filmiki na YT pokaząłam jej chyba z miech temu A już ma takie zdanie
Turn on the Light... take a Deep breath... Relax Edytowane przez Labirynth Czas edycji: 2013-07-30 o 22:25 |
|
|
|
|
#1224 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale tak serio to mogłaby coś z tymi włosami zrobić, jak nie ma ochoty ich czesać i sama mówi , że ma kołtuny zawsze to niech je zetnie. Przynajmniej uzyskałaby trochę objętości .. |
|
|
|
|
#1225 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczęęęęęta! Przeczytałam poprzednie wątki przez ostatni tydzien (prawie wszystko!
) tak się wkręciłam, że jestem nołlajfem ;d Ujawniam się więc i witaaaam
|
|
|
|
#1226 | ||
|
Zadomowienie
|
No wiem, że to nie jej, bo mówiła, że to tata tego małego Pitera co robił jej makijaż
![]() Cytat:
To trzymam kciuki, daj znać jak poszło Cytat:
gada głupoty w sensie podaje błędne info?
||
|
|
|
#1227 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dobrym przykładem jest Niesia25, wystarczy porównać filmy przed i po urodzeniu dziecka....zmęczona cera, cienie, niechlujne włosy, dziwne stylizacje, filmiki nagrywane jakby między drzemkami dziecka....ale tak to jest jak się pracuje na etat 24godzinny. Dla mnie Nissiax jest idealna w kategorii wizualnej.....super cera, delikatne ładne makijaże, fryzura zawsze urocza, zadbane paznokcie, szczupła, ....trzyma dyscyplinę i to jest dla mnie ideał kobiecości widzianej i ocenianej w pierwszej sekundzie spotkania ![]() Ale czy jest idealna także na innych płaszczyznach...czy nam to oceniać
|
|
|
|
|
#1228 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Masz bardzo dobre oko ![]() Cytat:
no co Ty, chciało Ci sie???
|
|
#1229 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1230 |
|
Zadomowienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:55.

Nie ma dzieci , nie mieszka w domu ( więcej obowiązków ), nie ma własnego biznesu (?) , to czym się ma zajmować , jak nie sobą? Fajnie, zadbanie wygląda, ma wiedzę na temat kosmetologii i tyle ( a może aż tyle).

To normalne?