![]() |
#241 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: zdjecia wig jiga,dla tych co chcieli
Ja kupiłam teraz na aukcji. Pan robi na zamówienie- każdy wzór. Obecnie wystawiony, który sprzedaje jest wg mojej sugestii- połączenie Olympusa z Electrą (Centaur). Jest najbardziej uniwersalny i można najwięcej na nim wykręcić. No i sporo kółek do niego dołączone. Jest z pleksy więc można pod spód wzory podkładać- świetna sprawa jak człowiek się uczy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#242 |
Raczkowanie
|
Dot.: Wig-jig-wszystko co chcesz wiedzieć+instrukcja wykonania hand made
Witam!
Jeśli ktoś poszukuje wig jiga to chętnie odstąpię swojego, z którego obecnie nie korzystam. Jest to model alumniowy prezentowany na http://chce.to/p68807_Magic%20Jig. zakupiony jakiś czas temu w bizu. Jeżeli ktoś jest zainteresowany to proszę i informację na priv. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#243 |
Przyczajenie
|
Witam Kobietki! Dostałam właśnie takie cudo od brata pod choinkę
![]() Pokazałam mu to w książce tydzień temu i zrobił mi takie! Jest ślusarzem więc to dla niego pestka! Szkoda że ja wcześniej na to nie wpadłam... Jest prawie identyczne jak to na zdjęciu wyżej! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#244 |
Przyczajenie
|
Dopiero zaczynam się uczyć tej metody ,możecie mi napisać dziewczyny jaką grubość drutu powinnam wybrać na początki
![]()
![]() |
#245 |
Przyczajenie
|
Ja też mam zamiar zacząć
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#246 |
Przyczajenie
|
Strasznie dawno nikt tutaj nie pisał.. Może uda mi się na nowo poruszyć temat
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#247 |
Przyczajenie
|
Kupilam stalowego Wig Jiga w Akcesoria.net
Nie dosc, ze kupe kasy kosztowal, to co chwile luzuja sie te gumowe nakladki na kolki pod spodem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#248 |
Przyczajenie
|
Sluchajta!
![]() Znalazlam sposob na niestabilnosc kolkow w Wig Jigu ![]() ![]() Po ponownych probach strasznie sie wkurzylam, bo druty wchodzily mi pod kolki, zwlaszcza te srednie i duze i nie ma mowy o zrobieniu jakiegos dobrego zawijasa i to x2..... Ojciec poszedl do warsztatu kolegi i wzial cos takiego co sie nazywa NARZYNKA http://pl.wikipedia.org/wiki/Narzynka To narzedzie sluzy do robienia gwintow w kolkach. Nastepnie dopasowal do tego srubki, ale pod nosem klal, ze ten Wig Jig to jakeis g... (a kupilam ten najdrozszy...) - kolki krzywe - widac, ze to odlewy. Najpierw dobral jakies zwykle srubki, ktore nie zakrecaly sie tak jak powinny i drut dalej ladowal pod kolkiem. Az w koncu znalazl w Castoramie takie z zaciskiem. Musze sie dopytac jakie to dokladnie. Na razie na probe kupil 5 (kazda srubka kosztuje 14 groszy ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#249 |
Raczkowanie
|
![]()
Hej odkopuję temat! No tal nie do końca bo chce tylko wzory
![]() Macie coś zdolniachy? Bo ja strasznie chyba niedouczona jestem i nie umiem ich znaleźć w internetach ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:32.