Pierwsza w wątku mała Lilka, a kolejne? Jeszcze chwilka! Mamy IX-X 2013, cz. XIV - Strona 116 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Tytuł kolejnej części - wybieram:
Wrześniowo - październikowe mamusie 2013 2 3,57%
Pierwsza w wątku mała Lilka, a kolejne? Jeszcze chwilka 1 1,79%
Każdej brzuszek to już piłka, do porodu jeszcze chwilka 20 35,71%
Jeszcze z miesiąc wytrzymamy, potem rodzić zaczynamy! 21 37,50%
Ani leżeć, ani chodzić, ja już bardzo chcę urodzić! 8 14,29%
Coraz ciężej, wielkie brzuchy, wciąż czekamy na maluchy 4 7,14%
Głosujący: 56. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-07-31, 08:40   #3451
jo_asiek
Zadomowienie

Dot.: Pierwsza w wątku mała Lilka, a kolejne? Jeszcze chwilka! Mamy IX-X 2013, cz. XI

Pranie wywieszone, kolejne wstawione, rosołek się gotuje, siostrzeniec nakarmiony, teraz czas na kawkę i wizaż Padam na twarz, a w domu robi się coraz bardziej gorąco. Po przyjemnym chłodzie z rana nie ma ani śladu:/

Cytat:
Napisane przez inwersja Pokaż wiadomość
moja za☠☠☠ista matka zamówiła mi rolety do mieszkania za 800zł!! i skąd ja mam wziąć tyle kasy na raz zwłaszcza, że jeszcze tyle trzeba wydać na wyprawkę i zbierać kasę na szczepienia?!
Masakra, jak dla mnie to jakaś abstrakcyjna sytuacja. I to tak bez uzgodnienia tego z Tobą? Skoro tak łatwo przyszło jej podjęcie decyzji o zamówieniu rolet dla Ciebie, to niech teraz za nie zapłaci. Kiedyś poprosiłam dwie firmy o wycenę rolet do naszego pokoju (mamy narożny balkon, więc okien sporo) to mi wyliczyli na 800zł. Z racji tego, że to trochę dużo jak dla nas, pojechalismy do Bricomarche i kupiliśmy ładne rolety z tłoczonym wzorkiem po kilkadziesiąt złotych za sztuke. TŻ je ogarnął, podocinał co trzeba było, zamontował i jest super

Cytat:
Napisane przez Diorisha Pokaż wiadomość
A ja z samego rana dokonałam wielkiej rzeczy
ogromne To dopiero wyczyn! Znam ten trud - przed wczorajszą wizytą działałam przy pomocy lusterka, ale tyyyyle czasu mi to zajęło, że szok.
jo_asiek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-31, 08:41   #3452
Susanna
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to Susanna
Dot.: Pierwsza w wątku mała Lilka, a kolejne? Jeszcze chwilka! Mamy IX-X 2013, cz. XI

Cytat:
Napisane przez matallewar Pokaż wiadomość
Ja też nic nie chciałam dokupować, to dostałam i muszę dopakować Bo mam prawie wszystko poprane, poprasowane i zapakowane, żeby się nie kurzyło

Kombinezony mam dwa, na 62 taki lżejszy, jesienny i na 68 taki bardziej zimowy, ale rozkminiam, czy wystarczająco ciepły Bo lżejszy niż te, co miałam z Coccodrillo i 5-10-15. No i pewnie jeszcze będę buszować na all za jakimś drugim 68.
Też poprałam już prawie wszytko i poprasowałam. Zostały mi tylko ręczniki do prania i parę drobiazgów także jest dobrze
Z kombinezonem nadal się gryzę bo ten co mi się podobał w 5-10-15 to już go nie ma a jak był to nie wiedziałam który rozmiar wziąć bo dziewczyny pisały ze większe wychodzą. Żeby potem nie było że kombinezon będzie dobry na Stasia w kwietniu przyszłego roku
Znając życie kupię coś w lumpie albo na allegro i będzie po herbacie

Haha teraz to mi się chce śmiać z siebie samej bo mnie jutro rano czeka golenie boberka ;D

M&M

Staś

Susanna szyje - mój krawiecki blog

Edytowane przez Susanna
Czas edycji: 2013-07-31 o 08:42
Susanna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-31, 08:45   #3453
matallewar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez logoasia Pokaż wiadomość
Witam się i ja ale mialam wspaniałą noc, ani na chwilę sie nie obudziłam taka jestem wypoczęta, nic nie boli..ehh..

hehe, ja wczoraj musiałam się nieźle wygimnastykować, ciężko bylo

a tak w ogole, witam się w 30 tygodniu

Myślę nad zastawą obiadową. Ostatnio poszło tyle talerzy, że chyba muszę coś dokupić
http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/40209724/
czy
http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/30209710/
czy
http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/50216031/

Nie kupię całego zestawu na raz, bo z kasą aż tak dobrze nie jest, ale coś bym zaczęła kompletować, bo zaraz nie będzie na czym jeść Ale się nie mogę zdecydować, który

---------- Dopisano o 08:45 ---------- Poprzedni post napisano o 08:43 ----------

Cytat:
Napisane przez Susanna Pokaż wiadomość
Też poprałam już prawie wszytko i poprasowałam. Zostały mi tylko ręczniki do prania i parę drobiazgów także jest dobrze
Z kombinezonem nadal się gryzę bo ten co mi się podobał w 5-10-15 to już go nie ma a jak był to nie wiedziałam który rozmiar wziąć bo dziewczyny pisały ze większe wychodzą. Żeby potem nie było że kombinezon będzie dobry na Stasia w kwietniu przyszłego roku
Znając życie kupię coś w lumpie albo na allegro i będzie po herbacie

Haha teraz to mi się chce śmiać z siebie samej bo mnie jutro rano czeka golenie boberka ;D
Ja mam używki z all, bo po przejściach z 5-10-15 podziękuję za firmowe nówki
I pewnie drugi też na all dokupię

Rok z Jillian i Mel B✓
Extreme shed&shred lvl 2 (9/15)
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

Gluten, Sugar & Meat Free
More water&vegetables
13/100 sugarfree days
matallewar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-31, 08:47   #3454
Susanna
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to Susanna

Cytat:

Myślę nad zastawą obiadową. Ostatnio poszło tyle talerzy, że chyba muszę coś dokupić
czy
czy

Nie kupię całego zestawu na raz, bo z kasą aż tak dobrze nie jest, ale coś bym zaczęła kompletować, bo zaraz nie będzie na czym jeść Ale się nie mogę zdecydować, który

Mnie się podoba ta pierwsza zastawa
No właśnie czytałam o Waszych przebojach z tym sklepem i problemach ze zwrotem. Jednak nie ma to jak lumpeks

M&M

Staś

Susanna szyje - mój krawiecki blog
Susanna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-31, 08:49   #3455
pszczoua
Zakorzenienie

Odp: Pierwsza w wątku mała Lilka, a kolejne? Jeszcze chwilka! Mamy IX-X 2013, cz. XIV

Witam sie srodowo Jedna rzecz mnie gryzie od jakiegos czasu. A mianowicie po ostatniej aferze z Euvaxem zostal on calkowicie wycofany czy tylko ta wadliwa seria? Zastanawiam sie czy nie zalatwiac recepty u lekarza rodzinnego na Engerix bo jakos nie ufam tej szczepionce...
Stary 2013-07-31, 08:51   #3456
Snow_White1
Wtajemniczenie

Cytat:
Witam się i ja ale mialam wspaniałą noc, ani na chwilę sie nie obudziłam taka jestem wypoczęta, nic nie boli..ehh..

hehe, ja wczoraj musiałam się nieźle wygimnastykować, ciężko bylo

A jak Ty się czujesz po takiej dawce fenoterolu? Bo to strasznie dużo...ja biorę 4xdziennie i gin mi mówił, że to max.dawka podawana w domu, a więcej to tylko w szpitalu
Stary 2013-07-31, 08:55   #3457
ewacia85
Wtajemniczenie

padłam wczoraj z Adim gdzies koło 21:30 i juz się nie podniosłam żeby kompa odpalić
Witam nową mamusie
Passion
Dorisha nie wiem jak to jest ale w pierwszej ciaży do samego końca nie miałam problemów żadnych z tym a teraz to gimnastyka taka jakich mało

---------- Dopisano o 08:55 ---------- Poprzedni post napisano o 08:53 ----------

Matal mi tez te zielone najbardziej się podobaja
ewacia85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-31, 08:57   #3458
karolson
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez misia332 Pokaż wiadomość
no i wielka Barca zremisowała... śmiech na sali. Oj coś czuję, że ten sezon bedzie do dupy.

Jak kryzys w Katalonii to kryzys.
Misia no stres. To byl mecz towarzyski, ustawiony, zaplacony. Gral drugi sklad, patrz ile bylo zmian, dali nam strzelic itd.

Matal wlasnie czekam na otwarcie ikei kolo ciebie, odwiozlam meza do pracy ( niebyl w stanie jechac sam po meczu wczoraj jak bylismy u znajomych) i niemoglam sobie odmowic zakupow jak juz wstalam o 7

Wogole w mothercare tu na targowku jest wyprzedaz sklepu - podobno likwiduja go, bo tu te sklepy faktycznie lipe maja..
Stary 2013-07-31, 08:58   #3459
ewacia85
Wtajemniczenie

btw zaplanowałam sobie na dzisiaj odwiedzenie kadr co by dopytac o macierzyński ,zanieść l4 i świstek o niekaralności ...potem chciałam pojechać do miasta po koszule do szpitala, karmnik i jakieś jeszcze duperele których mi brakuje i na myśl o tym że musze auto zatankowac mi się nie chce chyba polegnę i zostane w domu
ewacia85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-31, 09:02   #3460
t_89
Zakorzenienie

heeej, a ja juz po sniadanku, bylam w sklepie

MAM GONDOLE CZERWONA jest sliczna jak nowa ;-) jestem zadowolona z zakupu
t_89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-31, 09:05   #3461
tassia
Zakorzenienie

Odp: Dot.: Pierwsza w wątku mała Lilka, a kolejne? Jeszcze chwilka! Mamy IX-X 2013, c

Cytat:
Napisane przez ladanseuse14 Pokaż wiadomość
misia a jak robisz mojito? bo to alko to niby białe bacardi, mięta, limonka, cukier trzcinowy i woda gazowana.. a bezalkoholowe to to samo tylko bez % ?
ja daje sprite i duzo kruszonego lodu
cukrzyca mnie przerasta w takich momentach

Cytat:
Napisane przez agravka Pokaż wiadomość
puk! puk!!! czy można się przyłączyć? Jestem Kasia i mam 27 lat, mam termin na 14 października. Widzę, że jest tu już moja kolezanka z innego wątku- witaj Bajeczko! (mam 3 letnią córeczkę- Adę) teraz też będę miała dziewczynkę.
Ciążę znoszę bardzo dobrze, ale mam żylaki, nie wiem czy ktorejś z Was też dokuczają? biorę codziennie zastrzyki z Clecsanu na rozrzedzenie krwi.
Mam nadzieję, że uda mi się wkręcić do Waszego wątku i ze miło mnie przyjmiecie
hejho Kasia
a z jakiej czesci polski jestes?
ja mam jednego zylaka od dawna i w ciazy mi sie powiekszyl ale taka moja uroda

dzis druga noc z rzedu mialam skurcz lydki w nocy ze darlam sie na pol bloku.
uswiadomilam sobie ze.byc moze skurcze porodowe to bedzie to samo tylko na pol ciala i jestem grubo przerazona

magnezu jem jak potluczona, ktoras pisala chyba ze potas tez dobry na skurcze. dobrze pamietam?

passion trzymam kciuki

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

[/RIGHT]
tassia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-31, 09:06   #3462
agusiamaskota
Wtajemniczenie

Cytat:

Jestem z Ciebie dumna, czeka mnie to w poniedziałek
A mnie to czeka dzisiaj

U mnie już gorąco

Mama foka
Skalpel 46/100 -> nike run
agusiamaskota jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-31, 09:07   #3463
matallewar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karolson Pokaż wiadomość
Misia no stres. To byl mecz towarzyski, ustawiony, zaplacony. Gral drugi sklad, patrz ile bylo zmian, dali nam strzelic itd.

Matal wlasnie czekam na otwarcie ikei kolo ciebie, odwiozlam meza do pracy ( niebyl w stanie jechac sam po meczu wczoraj jak bylismy u znajomych) i niemoglam sobie odmowic zakupow jak juz wstalam o 7

Wogole w mothercare tu na targowku jest wyprzedaz sklepu - podobno likwiduja go, bo tu te sklepy faktycznie lipe maja..
A od której w ogóle jest?
Ja jeszcze jem śniadanie, ale chciałam się zaraz zebrać do P&P i IKEA
Szkoda, że nie mam kasy na Mothercare

Rok z Jillian i Mel B✓
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

More water&vegetables
13/100 sugarfree days
Stary 2013-07-31, 09:08   #3464
agusiamaskota
Wtajemniczenie

Za +/- 3 tygodnie zaczną się porody na naszym wątku Czy można jeszcze wysiąść z tego pędzącego pociągu?

Mama foka
Stary 2013-07-31, 09:10   #3465
Diorisha
Zakorzenienie

hehe no podejrzewam,że praktycznie wszystkie mamy takie same bobrze rozkminy

Cytat:
Może to jakiś znak, że powinniśmy zaszaleć przed porodem, bo inaczej się nie przekręci złośnica jedna
Edim też się stresowałam, czy nie zostanie miednicowo
Oby w poniedziałek na wizycie leżała głową w dół

---------- Dopisano o 08:35 ---------- Poprzedni post napisano o 08:34 ----------

Idę coś na śniadanie zjeść. A potem chyba jadę do sklepów, wypłata dziś powinna być, a jutro mam zaplanowany Lublin, so

hehe siedzi twardo jak grzybek to może tak delikatnie próbujcie Ją wykurzyć na główkę

Ja bym naprawdę baaardzo chciała się z Wami spotkać ale nie dam rady... M. w pracy a ja z małą-rano na świetlicę muszę Ją odprowadzić potem o 14tej odebrać.

Cytat:

Gratki

tassia faktycznie prywatna klinika
Diorisha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-31, 09:10   #3466
matallewar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agusiamaskota Pokaż wiadomość
Za +/- 3 tygodnie zaczną się porody na naszym wątku Czy można jeszcze wysiąść z tego pędzącego pociągu?

Nie można

Ty lepiej wypluj te słowa kobieto!

Rok z Jillian i Mel B✓
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

More water&vegetables
13/100 sugarfree days
Stary 2013-07-31, 09:20   #3467
agusiamaskota
Wtajemniczenie

Łoo na lipcówkach urodziła się wczoraj dziewczynka ważąca 4720g, ale przez CC...

Mama foka
Stary 2013-07-31, 09:22   #3468
butterfly20
Zakorzenienie

Cytat:
A ja z samego rana dokonałam wielkiej rzeczy Jako,że za moim brzuchem już w ogóle nie widzę mojej pipki to przed dzisiejszą wizytą udało mi się wygolić mojego bobra bez jednego zacięcia
Oooo brawo!!
Tym bardziej,że ja widzę, a i tak się zacięłam

Cytat:

czy
czy

---------- Dopisano o 08:45 ---------- Poprzedni post napisano o 08:43 ----------

Ja jestem za nr 2 ale to dlatego,że ja wszystko co się da w kolorze to mam fioletowe.

O 6 wróciłam do łóżka i udało mi się zasnąć, ale o 7 jakiś patafian włączył coś,co strasznie hałasowało...

---------- Dopisano o 09:22 ---------- Poprzedni post napisano o 09:22 ----------

Cytat:
Łoo na lipcówkach urodziła się wczoraj dziewczynka ważąca 4720g, ale przez CC...
Już chyba z 5 osób to pisało

04.02.2016 godz.8.55 - Z.

06.05.2019 godz.10.46 - K.
butterfly20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-31, 09:23   #3469
agusiamaskota
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez butterfly20 Pokaż wiadomość

Już chyba z 5 osób to pisało
Ślepa jak kret + zbudynienie

Mama foka
Stary 2013-07-31, 09:27   #3470
tassia
Zakorzenienie

Odp: Dot.: Pierwsza w wątku mała Lilka, a kolejne? Jeszcze chwilka! Mamy IX-X 2013, c

Cytat:
Napisane przez t_89 Pokaż wiadomość
heeej, a ja juz po sniadanku, bylam w sklepie

MAM GONDOLE CZERWONA jest sliczna jak nowa ;-) jestem zadowolona z zakupu
pochwal sie
a za ile w koncu kupilas?
ja chyba zostane przy tym xlanderze dodatkowym bo mam dosc szukania gondoli i adapterow

Cytat:
Napisane przez Larysa88 Pokaż wiadomość
u mnie położne jakieś nowoczesne i mówiły że w żadnym wypadku nie stosuje się żadnej diety po urodzeniu :/ że ma sie jeść jak w ciąży, no wiadomo nie przesadzać z wzdymającymi i alergicznymi rzeczami a tak to normalnie?
wszystkie znajome mamy mi tak mowily
i ze jak dzidzi cos szkodzilo to odstawialy z diety ale sie nie przejmowaly
ja napewno nie zamierzam bo odzywiam sie zdrowo, nie pijam kubusiow i zadnych napojow dzikich, ani nie jadam wysoko przetworzonej zywnosci wiec licze ze bedzie ok
jedyne co to chyba kapusta, cebula i smazone do eliminacji
nie znam sie za bardzo ale zobaczymy w praniu
nie chce wszystkiego planowac i o wszystko sie pytac bo sobie mysle ze tez duza frajda jest z postepowania zgodnie z wlasnym.instynktem i obserwowanie dzidzi poznawanie jej itp a jak czlowiek tak wszystko planuje i rozkminia to tylko stresu ma wiecej

[/RIGHT]
tassia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-31, 09:28   #3471
papalinka83
Zakorzenienie

Hej Wreszcie sobie dzisiaj dłużej pospałąm, byłam w piekarni po świeże bułki i teraz jem śniadanko. Poczytam sobie, co tam wczoraj naskrobałyście popołudniu, a potem spróbuję wrzucić skrót z opisó szpitali we Wro i okolicach, bo wczoraj miałam na SR
Miłego dnia

Pawełek 20.03.2015
papalinka83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-31, 09:28   #3472
Diorisha
Zakorzenienie

matall ja jestem za nr.2. Gładki,jednolity,stonowan y kolor. Generalnie lubię proste rzeczy bez zbędnych upiększeń.

motyl a Ty pisz jak Ci tam wczoraj minął dzień z dzieciakami.
Stary 2013-07-31, 09:29   #3473
papalinka83
Zakorzenienie

No i witam się w 33 tc

Pawełek 20.03.2015
papalinka83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-31, 09:29   #3474
misia332
Zakorzenienie

Cytat:
A ja z samego rana dokonałam wielkiej rzeczy Jako,że za moim brzuchem już w ogóle nie widzę mojej pipki to przed dzisiejszą wizytą udało mi się wygolić mojego bobra bez jednego zacięcia
mnie też to czeka dzisiaj Rozpiera mnie duma !!
Cytat:
Napisane przez karolson Pokaż wiadomość

Ale oni nie mają już dobrych graczy. Wiem, że mecz towarzyski, ale patrząc na ich ostatnie poczynania, mogę powiedzieć, że nie zajmą już pierwszego miejsca w lidze hiszpańskiej.

Co do kombinezonów ja mam dwa misiowe, jeden na 60 cm, drugi na 68 cm, a na zimę mam grubą kurtkę z mothercare.

http://onaiich3.blogspot.com.es/
misia332 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-31, 09:33   #3475
agusiamaskota
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez papalinka83 Pokaż wiadomość
No i witam się w 33 tc

Ooo misia, jak się czujesz?

Mama foka
Stary 2013-07-31, 09:36   #3476
Diorisha
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez papalinka83 Pokaż wiadomość
No i witam się w 33 tc
Gratuluję 33tc

Dziękuję za wszystkie ciepłe słowa odnośnie moich porannych dokonań
Stary 2013-07-31, 09:37   #3477
nena_milka
Wtajemniczenie

Cytat:
NIE!

dzień dobry, w końcu dziś mam luźniejszy dzień, nadrabiam.
Ludzie powracali z urlopów i dzwonią i dzwonią, no od groma roboty... ale to w sumie dobrze

A z ciekawszych rzeczy, kupiliśmy w ikea resztę wyprawki, ręczniki, śpiworek, prześcieradła ale najbardziej mnie cieszą UWAGA http://www.ikea.com/no/no/catalog/products/60095321/ w rodzince.pl takie mają
W związku z tym, że całą chałupę mamy w jasnym drewnie to zdecydowaliśmy się na czerwone dodatki. I troszkę białego.

No i jedyne co nam zostało kupić to coś dla mnie do szpitala, owcza skórka do fotelika i proszek do prania

witam w 33 tygodniu
09 października 2013 18:45 Ninka
nena_milka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-31, 09:37   #3478
t_89
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Dot.: Pierwsza w wątku mała Lilka, a kolejne? Jeszcze chwilka! Mamy IX-X 2

Cytat:
Napisane przez tassia Pokaż wiadomość
pochwal sie
a za ile w koncu kupilas?
ja chyba zostane przy tym xlanderze dodatkowym bo mam dosc szukania gondoli i adapterow

wszystkie znajome mamy mi tak mowily
i ze jak dzidzi cos szkodzilo to odstawialy z diety ale sie nie przejmowaly
ja napewno nie zamierzam bo odzywiam sie zdrowo, nie pijam kubusiow i zadnych napojow dzikich, ani nie jadam wysoko przetworzonej zywnosci wiec licze ze bedzie ok
jedyne co to chyba kapusta, cebula i smazone do eliminacji
nie znam sie za bardzo ale zobaczymy w praniu
nie chce wszystkiego planowac i o wszystko sie pytac bo sobie mysle ze tez duza frajda jest z postepowania zgodnie z wlasnym.instynktem i obserwowanie dzidzi poznawanie jej itp a jak czlowiek tak wszystko planuje i rozkminia to tylko stresu ma wiecej

Za 320 kupilam, ale wyglada jak nowa

swietne maja rzeczy w ikei , my w przyszle wakacje zamierzamy sie budowac strasznie pdooba mi sie dom w stylu skandynawskim, pewnie wykupie pol ikei jak bedziemy meblowac wole miec porzadne a mniej nic nastawiane 1000 szaf
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 3414600425_3.jpg (54,6 KB, 5 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 3414600425_1.jpg (48,1 KB, 10 załadowań)

Edytowane przez t_89
Czas edycji: 2013-07-31 o 09:38
t_89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-31, 09:37   #3479
misia332
Zakorzenienie

Cytat:

Ooo misia, jak się czujesz?
ja czuję się w miarę, biegunek już nie mam, ale czasem zrobi mi się strasznie słabo. Skurcze się pojawiają, ale tak z 10 w ciągu dnia i niebolesne.

Podziwiam te z Was, które pracują. Bo ja chyba bym nie dała rady.

http://onaiich3.blogspot.com.es/
misia332 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-31, 09:38   #3480
agusiamaskota
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez nena_milka Pokaż wiadomość
NIE!

dzień dobry, w końcu dziś mam luźniejszy dzień, nadrabiam.
Ludzie powracali z urlopów i dzwonią i dzwonią, no od groma roboty... ale to w sumie dobrze

A z ciekawszych rzeczy, kupiliśmy w ikea resztę wyprawki, ręczniki, śpiworek, prześcieradła ale najbardziej mnie cieszą UWAGA http://www.ikea.com/no/no/catalog/products/60095321/ w rodzince.pl takie mają
W związku z tym, że całą chałupę mamy w jasnym drewnie to zdecydowaliśmy się na czerwone dodatki. I troszkę białego.

No i jedyne co nam zostało kupić to coś dla mnie do szpitala, owcza skórka do fotelika i proszek do prania

witam w 33 tygodniu
Gratuluję kolejnego tygodnia
My z TŻ jedziemy w sobotę na podbój IKEI i centrum handlowego! No i TŻ stwierdził, że muszę mieć klapki jak koń na oczach, bo kupuję wszystko co mi w ręce wpadnie

Mama foka
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości