W brzuszku mamy dorastały - teraz roczek będą miały. Mamusie IX-X 2012 - Strona 17 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-07-30, 19:40   #481
angel166
Zakorzenienie

Odp: W brzuszku mamy dorastały - teraz roczek będą miały. Mamusie IX-X 2012

Kate hehe Jagodzie podobnie sie ostatnio zdarzyło zasnąć oto dowód chyba dorasta, że matudzi ale i tak Ci długo pospal jeszcze 1,5h u nad jak pobutka codziennie o 5:30 tak drzemka dopiero na południe 1h czasem 2, a wczoraj aż3h! albo jak dzisiaj od 5:30 padła terazno spała na południe dziś całe 15minut
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg uploadfromtaptalk1375206042433.jpg (20,4 KB, 50 załadowań)

Jagódka
angel166 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-30, 19:57   #482
angel166
Zakorzenienie

Dot.: W brzuszku mamy dorastały - teraz roczek będą miały. Mamusie IX-X 2012

Lewek Ty możesz chociaż Miska zębami wytłumaczyc hehe, a u nas zebow brak i chyba ich długo jeszcze nie zobaczymy
Mąż sie trochę zrehabilitowal i zajął sie Jagoda po powrocie z pracy ale za wiele roboty nie mial, bo jak na złość ANIOLEK po taty powrocie

---------- Dopisano o 19:51 ---------- Poprzedni post napisano o 19:49 ----------

Cytat:
Napisane przez aga_ton Pokaż wiadomość
już więcej nie pochwalę publicznie Leny

ostatnio chwaliłam się, że im jest starsza tym więcej śpi a tu od kilku dni zrezygnowała z jednej drzemki w ciągu dnia i to tej trwającej 2 godziny a to oznacza, że Lena niewyspana = Lena zła
i mamuśka też
Współczuję kochaba,bo u nas podobnie cały dzień spiaca Jagoda=nie znosna, krzycząca i marudzaca Jagoda
Co to jakiś skok przypada, że coraz wiecej dzieciaczkow naszych takich marudnych i nie chce spać

---------- Dopisano o 19:52 ---------- Poprzedni post napisano o 19:51 ----------

Cytat:
Napisane przez Katee27 Pokaż wiadomość
Nadrabiam trochę...

to znaczy,że jest na nie uczulona?
Tak mi pediatra powiedziała

---------- Dopisano o 19:56 ---------- Poprzedni post napisano o 19:52 ----------

Agnes teraz doczytalan o rehabilitacji małej. by szybko, skutecznie i spokojnie Lenka nabyla umiejętności u nas reh pomogła raz, dwa

---------- Dopisano o 19:57 ---------- Poprzedni post napisano o 19:56 ----------

A kto Was skierowal?

Jagódka

Edytowane przez angel166
Czas edycji: 2013-07-30 o 19:54
Stary 2013-07-30, 21:24   #483
Iwa844
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cosmoewuu Pokaż wiadomość
Hej. I ja się dołącze do wątku Mam na imie Ewelina i mam synka Bartka 9miesiecznego
Hej Bartuś słodziak

Cytat:

Niżej pozycje zasypiania z wczoraj i z dziś
A ja myślalam że Alicja dziwnie zasypia

Cytat:
Napisane przez lourose Pokaż wiadomość

Zważylam sie dzis rano u znajomych. PRZYTYLAM 3 kg w tydzien matko jak ja musze sie pilnowac, zaczelam jesc pelne obiady, smazone rybki z frytkami, piwko, kolacyjki i mam co chcialam. W czw wracam do pracy i normalnego jedzenia. Tzn niejedzenia do pracy bede na rowerze jezdzic, i basta!
A nie przyszło CI do głowy że może ich waga dodaje kilogramów?
Iwa844 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-30, 21:26   #484
Iwoncia81
Zakorzenienie

Cytat:
podpierał się rączką a potem już jej nie potrzebował.
Iwonka ten lenor niebieski to do płukania,czy do prania?
Do płukania

Ja bym musiała mojego dzidzia pochwalić ale lepiej nie bo jutro będzie totalne przeciwieństwo

Byli moi rodzice dziś i nakupili słoiczków małemu i chusteczki nawilżane więc jestem szczęśliwa
A co najważniejsze (nie wiem czy pamiętacie jak Wam pisałam) mojej mamie stan słuchu w tym drugim uchu powrócił do dawnego stanu !!!!! czyli jest jak było
Ma jeszcze 8 zabiegów to może jej całkiem odetka
Iwoncia81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-30, 21:29   #485
Katiaskaa
Zadomowienie

Zatrułam się czymś czuję się okropnie i już miałam małą randkę z kibelkiem
Cytat:
Hej dziewczyny.Dawno się nie udzielałam,jakoś nie mam weny.
Kuba szaleje,ostatnio bardzo mało sypiaWcześniej bywało,że spał 3x dziennie albo chociaż 2x a teraz trudno mu zasnąć jeden raz.
I tak dziś cobym nie narzekała,że wstaje przed 6-stą wstał o 4.30 i szalał do 7-ej,po czym przysnął jeszcze na 1,5godz.Dorasta chyba albo zęby mu kolejne idą

Niżej pozycje zasypiania z wczoraj i z dziś
ojej, współczuję kochana
pozycję zasypiania super
mamy taki sam kocyk na łózku
Cytat:
Napisane przez angel166 Pokaż wiadomość

zabije mojego chłopadzwonie do niego by się poskarżyć na Jagode pytam się czy da rade dziś wyjść normalnie z pracy,bo mnie szlak zaraz trafi i co usłyszalam?"to się zwolnij"
oj, nieładnie ze strony męża
super zasypia
Stary 2013-07-30, 21:30   #486
lilka00
Wtajemniczenie

Ja sobie leze naoozku, a obok Kinga probuje zwsnac, jak sama zasnie bez cyca w buzi lub lulania to bedzie prawdziwy cud, bo od jakis 5 msc tak nie zasnela.
Tz u kolegi, a ja sobie zaraz gre o tron obejrze
U nasw nocy tez byla mega burza, kinga sie obudzila i musialam ja tulic, bo sie bala biedna.
O zasnela, cud, to chyba znak, zeby probowac ja nauczyc samodzielnego zasypiania w koncu
lilka00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-30, 21:48   #487
Iwoncia81
Zakorzenienie

Hahah, pozycja Kubusia i Jagody do snu mnie rozwaliła
U nas najdziwniejszą pozycją była na brzuchu z pupą do góry
Stary 2013-07-30, 22:04   #488
Lewek
Zakorzenienie

Cytat:
Kate hehe Jagodzie podobnie sie ostatnio zdarzyło zasnąć oto dowód chyba dorasta, że matudzi ale i tak Ci długo pospal jeszcze 1,5h u nad jak pobutka codziennie o 5:30 tak drzemka dopiero na południe 1h czasem 2, a wczoraj aż3h! albo jak dzisiaj od 5:30 padła terazno spała na południe dziś całe 15minut
słodka

Cytat:
Lewek Ty możesz chociaż Miska zębami wytłumaczyc hehe, a u nas zebow brak i chyba ich długo jeszcze nie zobaczymy
Mąż sie trochę zrehabilitowal i zajął sie Jagoda po powrocie z pracy ale za wiele roboty nie mial, bo jak na złość ANIOLEK po taty powrocie
No ja wiem, bo to generalnie grzeczne dziecko. Podziwiam Was kobitki które macie takie wymagające dzieciaczki, nie wiem czy ja dałabym radę, z moim brakiem cierpliwości.

Cytat:
Napisane przez Iwoncia81 Pokaż wiadomość
Do płukania

Ja bym musiała mojego dzidzia pochwalić ale lepiej nie bo jutro będzie totalne przeciwieństwo

Byli moi rodzice dziś i nakupili słoiczków małemu i chusteczki nawilżane więc jestem szczęśliwa
A co najważniejsze (nie wiem czy pamiętacie jak Wam pisałam) mojej mamie stan słuchu w tym drugim uchu powrócił do dawnego stanu !!!!! czyli jest jak było
Super, że z mamą wszystko dobrze
Lewek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-30, 22:11   #489
tamlin111
Zakorzenienie

Iwona super wieści odnośnie mamy
Stary 2013-07-30, 22:15   #490
Iwoncia81
Zakorzenienie

Lewek, Tamlin dziękuje

Dzisiaj już padam na nos.
Wszyscy spią to i ja już zmykam - może sie wyśpie

Dobranoc
Stary 2013-07-30, 22:18   #491
lourose
Wtajemniczenie

Iwoncia ciesze sie bardzo i trzymam kciuki za dalsza poprawe

U nas samodzielne zasypianie to masakra, a raczej jego brak. Dodatkowo caly urlop Z. spala z nami. Najlepsze jest to ze najbardziej pomaga jej w zasnieciu ciagniecie mnie za wlosy, a jak mam zwiazane to wplata palce i ciagnie. Kurcze, to boli i nie wiem jak ja oduczyc. A pogmera sobie wlosami 2 minuty i spi
lourose jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-30, 22:25   #492
marta1986222
Zakorzenienie

Cytat:

bardzo się cieszę

Cytat:
Napisane przez Katiaskaa Pokaż wiadomość
Zatrułam się czymś czuję się okropnie i już miałam małą randkę z kibelkiem
oby szybko przeszło

Zuzia
04.09.2012
g.3.20
3020g,52cm

Hania
09.03.2016
g.20.45
3000g 53 cm

marta1986222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-30, 22:45   #493
cosmoewuu
Raczkowanie

Tu sie tak szybko wiadomosci pojawiaja ze mialam teraz niezła lekturke do poczytania
Urodzilam 22 pazdziernika, przez cc Po 12 godzinach podjeli taka decyzje bo zaczelo spadac tetno dla dziecka. wydaje mi sie ze wczesniej mogli juz ja zrobic ale czekali najdluzej jak sie da Rodzilam w Szpitalu Bródnowskim w Wawie. Bartus sie urodzil o wadze 4050 i 58 cm
Teraz smacznie sobie spi. Zostawilam go dzis na kilak godzin z mezem bo musialam wyjsc i co sie okazalo ze przed 21 juz spal ! a jak ja go usypiam to okolo 22 zasnie , hehe
cosmoewuu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-30, 23:02   #494
Katee27
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ula2689 Pokaż wiadomość
A wogóle to byłam wczoraj u fryzjera i mam nowy kolorek taki miodowy blond ale Wam nie pokażę bo mam zepsuty aparat
Zapłaciłam 120zł w jakimś salonie w którym nie byłam wcześniej u Was też takie ceny za farbowanie?

W Pepco jest wyprzedaż do -75% i ubranka dziecięce te przecenione dodatkowy rabat 30%.Kupiłam dzieciom 3 pary spodni po 6,99a dla starszych dziewczynek takie cuda były

A! i na szmatach byłam i kupiłam sobie sukienkę New Look w stanie idealnym za 3zł
Zależy od długości włosów 120-150zł

Cytat:
Napisane przez tamlin111 Pokaż wiadomość
Ja karmię już tylko rano około 7-8, ale to kilka minut i nie chce więcej.
i zawsze tylko rano się upomina???Ja karmię już od dłuższego czasu tylko w nocy.

Cytat:
Napisane przez weronika_91 Pokaż wiadomość
angel pchacz vtech też nie ma hamulca ale mówie Ci mała się wprawi raz dwa, kwestia kilku dni i będzie szalała Jaśko teraz jak sobie czasem jeszcze go weźmie to dosłownie już w powietrzu nosi
Szaleje jak tajfun

Cytat:
Napisane przez Katiaskaa Pokaż wiadomość
zaraz wykorkuję tutaj znowu mi wyrwała łyżeczkę i wpychała ją do buzi Antka, najgorzej, że tak mnie zatkało, że nic z tym nie zrobiłam
a teraz usypiałam Antka i wlazła, a po niej sisotra Tż. Dziecko rozstrojone, więc czeka mnie usypianie do 23, a nie kumają, jak się mówi, by nie wchodzily a jakbym usypiała na łóżku to bym usłyszała "zostaw go, niech ryczy"
przepraszam, że tak wam smęcę.
o matko
JAk byłam u rodziców to moja mama też miała mnóstwo złotych rad,np.żebym dała mu ciastek z czekoladą przed śniadaniem.

Cytat:
Napisane przez gda Pokaż wiadomość
Nie wiem nawet jak miałabym ją przekonać. Dajemy Heniowi nawet smakołyki, żeby jej dawał

Boi się ( i to może też prowadzić do agresji... ). Warczy jak Henio pełza, raz go ugryzła (poszło o zabawkę).
Ona zwyczajnie czuje w nim zagrożenie.Mojej teściowej Figa też warczy na Kubę,szczególnie wtedy,gdy idzie na czterech w jej kierunku,albo gdy mały jest na rękach u babci.Wtedy ona domaga się uwagi i całowania.Taka zazdrośnica.
Faktycznie musicie ich separować od siebiejakiś zaklinacz psów by się przydał

Cytat:
Napisane przez Iwa844 Pokaż wiadomość
Trochę mniej boli, ale nadal nie jest dobrze... coś mi się wydaje że to rwa kulszowa...
uuuu...bidulkotrzym aj się

Cytat:
Napisane przez Lewek Pokaż wiadomość
I my dziś mieliśmy upały i równie ciężko je znieśliśmy, zresztą nadal jest 29 stopni, nienawidzę spać w taki ukrop... wrrr...
Zauważyłam pewną prawidłowość - gdy tylko narzekam na dziecko na wątku ono automatycznie się naprawia, ciekawe nie? Chciałabym niniejszym pochwalić mojego bąka, bo wczoraj nadzwyczaj ładnie jadł, kaszkę wieczorem to nawet dorabiałam tak ją chłonął. No dziś już było znacznie gorzej - a wczoraj też był upał, więc nie wiem czym to tłumaczyć. Natomiast dziś zjadł ze mną ziemniaczki z fasolką Niewiele to niewiele ale paszczę otwierał i wciągnął kilka łyżek. I tak chcę!
Poza tym jest szalenie absorbujący, ciągle chce być przy mnie, idę do kuchni ten pełznie za mną czepia się nóg i weź mnie na ręce. W nocy budzi się często, jestem zmęczona i niewyspana... No ale nikt nie obiecywał, że będzie lekko Poza tym chyba jakiś ząbek się wyżyna, bo wiele na to wskazuje.
Z tym jedzeniem mogłoby mu już zostać.A z tym przylepcem to ja też mam doczynieniaw postaci mojego szkraba

Cytat:
Napisane przez tamlin111 Pokaż wiadomość
Dobry.
Dziś u mnie zdecydowanie chłodniej. Całą noc lało, teraz lekko pada, burza była straszna.

Ja wczoraj nie dałam rady, ale przez Mateusza, nie mogliśmy go położyć spać. Biedny musi na nowo się przestawić po wakacjach. Z 2 godziny z nim walczyliśmy na zmianę, bo płakał i się kręcił strasznie.
Biedny,też się tego obawiam,szczególnie jak miałam próbe u rodziców....

Cytat:
Napisane przez lidka0308 Pokaż wiadomość
Witanko!

Dziś na szybciora napiszę z pracy
jestem mega przeziębiona
wczoraj cały dzień przespałam
dziś musiałam przyjść do roboty, ale ledwo siedzę
jutro znowu zrobię sobie wolne, bo inaczej nie dojdę do siebie
nadrobiłam, ale nie zacytuję wybaczcie
mózg mi prawie nie działa

Dzięki za pochwałę szybkiego zdrowienia Lili
ona już zdrowa i wesolutka za to ja chyba przejęłam od niej i zwaliło mnie z nóg normalnie
przemęczona też jestem i chyba dlatego mnie tak ścięło

Iwa biedulko mam nadzieję, że te bóle przejdą jak najszybciej
tulę mocno
Zdrówka kochana

Cytat:
Bo dopiero niedawno założylam tutaj konto, ale jak to sie mowi lepiej pozno niz wcale

---------- Dopisano o 12:13 ---------- Poprzedni post napisano o 12:12 ----------

Mieszkam w Warszawie. Cale dnie siedze z maly bo mąż caly czas w pracy ale coż , nic nie poradze ktos musi zarabiac na rodzine
to Ty jesteś na avatarku?

---------- Dopisano o 23:02 ---------- Poprzedni post napisano o 22:55 ----------

Cytat:
Hahah, pozycja Kubusia i Jagody do snu mnie rozwaliła
U nas najdziwniejszą pozycją była na brzuchu z pupą do góry
no mnie teżUwielbiam takie fotki.Dzieci są cudne!!!

Cytat:
U nas samodzielne zasypianie to masakra, a raczej jego brak. Dodatkowo caly urlop Z. spala z nami. Najlepsze jest to ze najbardziej pomaga jej w zasnieciu ciagniecie mnie za wlosy, a jak mam zwiazane to wplata palce i ciagnie. Kurcze, to boli i nie wiem jak ja oduczyc. A pogmera sobie wlosami 2 minuty i spi
mój tez ostatnio mnie częściej łapie za włosy,mimo że ciągle mam je związane.Może trzeba za peruką się rozejrzeć?

Iwoncia cieszę się z pozytywnych wieści
katiaska współczuję

Ufff nadrobiłam...poszalałyści e nie ma co

Często, aby stało się to, czego pragniemy, trzeba tylko przestać robić to, co robimy...
Katee27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-31, 05:45   #495
Iwoncia81
Zakorzenienie

Odp: Dot.: W brzuszku mamy dorastały - teraz roczek będą miały. Mamusie IX-X 2012

Cytat:
Iwoncia ciesze sie bardzo i trzymam kciuki za dalsza poprawe

Dziękuje

Oj współczuje tego zasypiania i jeszcze spania z Wami - u nas bardzo sprawnie poszło zasypianie samemu w łózeczku i oduczenie spania ze mną
Za to teraz jak ma spać poza swoim łóżkiem to jest awantura straszna

Cytat:
Napisane przez marta1986222 Pokaż wiadomość
bardzo się cieszę

dziękuje

Cytat:
Tu sie tak szybko wiadomosci pojawiaja ze mialam teraz niezła lekturke do poczytania
Urodzilam 22 pazdziernika, przez cc Po 12 godzinach podjeli taka decyzje bo zaczelo spadac tetno dla dziecka. wydaje mi sie ze wczesniej mogli juz ja zrobic ale czekali najdluzej jak sie da Rodzilam w Szpitalu Bródnowskim w Wawie. Bartus sie urodzil o wadze 4050 i 58 cm
Teraz smacznie sobie spi. Zostawilam go dzis na kilak godzin z mezem bo musialam wyjsc i co sie okazalo ze przed 21 juz spal ! a jak ja go usypiam to okolo 22 zasnie , hehe

szybko??
Musiałabyś widzieć co sie działo jak dzieciaki były jeszcze w brzuchach albo już zaczynały sie wykluwać
Postów leciałooooo że hohooo
Kurcze 22 godziny porodu!!!! Wymęczyli Cie równo

Cytat:

o matko
JAk byłam u rodziców to moja mama też miała mnóstwo złotych rad,np.żebym dała mu ciastek z czekoladą przed śniadaniem.

Iwoncia cieszę się z pozytywnych wieści
Dziękuje
To u mnie mój ojciec wiecznie gada żeby mu dać ciastko, chrupki i inne świństwa
Wczoraj oczywiscie przyniesli lody i ciasto i już małemu chciał dawać jak ledwo co oczy otwarł a potem był czas na chlebek... ile ja sie nadenerwuje przez tego ojca mojego to moje
Stary 2013-07-31, 06:13   #496
Konczita
Zakorzenienie

dzień dobry

witam nową mamusię i Bartusia, śliczny kawaler

Iwoncia super że u mamy poprawa ciesze się z tego bardzo i zdrówka życzę ...

Kochane, co do roczku to pytałam bo u nas zawsze na biało- chrzest, roczek, komunia ślub .. no i ja teraz w dylemacie ... mam śliczną sukienkę i nie wiedziałam czy kupić inną czy w tej ją wysłać niech idzie do Bozi grzecznie zdecydowałam że w tej pójdzie teraz tylko buciczki jej kupię i coś na rączki bo msze mamy późno a ona bez rękawków ....
13.08.2012 godz 15:01
2532g i 50 cm naszej miłości
[*] .. dzieli nas już tylko czas ...
Konczita jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-31, 07:07   #497
Iwoncia81
Zakorzenienie

Dziękuje Konczi

Jakoś tak też sie zastanawiam dlaczego roczek na biało
My w kościele nie robimy mszy, a w domu impreza zdecydowanie na luzie
Zastanawiam sie tylko nad tortem
I jak ja znowu ogarne to wszystko.
Chociaż będzie chyba ciutke łatwiej niż na chrzcinach bo Alanek już starszy

U nas sie szykuje znowu upał za oknem
Stary 2013-07-31, 07:22   #498
cosmoewuu
Raczkowanie

tak to ja na awatarze

---------- Dopisano o 07:22 ---------- Poprzedni post napisano o 07:21 ----------

Cytat:
Dziękuje Konczi

Jakoś tak też sie zastanawiam dlaczego roczek na biało
My w kościele nie robimy mszy, a w domu impreza zdecydowanie na luzie
Zastanawiam sie tylko nad tortem
I jak ja znowu ogarne to wszystko.
Chociaż będzie chyba ciutke łatwiej niż na chrzcinach bo Alanek już starszy

U nas sie szykuje znowu upał za oknem
u nas tez jest juz bardzo cieplo ;d
Stary 2013-07-31, 07:44   #499
marta1986222
Zakorzenienie

Hej

Piękna cudna pogoda,właśnie wpadłam się przywitać i idę nas pakować bo o 9 wybywamy na basen

Będę po południu

Miłego dnia.

Zuzia
04.09.2012
g.3.20
3020g,52cm

Hania
09.03.2016
g.20.45
3000g 53 cm

marta1986222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-31, 07:45   #500
Konczita
Zakorzenienie

u nas też już się upał zapowiada ehhh ...
ja dopracowuje menu na roczek, też sądzę że będzie łatwiej niż ze chrzcinami ... zresztą chrzciny mieliśmy w lokalu a teraz w domku ale skoro urodziny nasze ogarniam a ilość osób taka sama więc i roczek ogarnę rok temu nieświadomość moja nie liczyła że za 2 tyg świat stanie na głowie .. heh ale zleciało
13.08.2012 godz 15:01
2532g i 50 cm naszej miłości
[*] .. dzieli nas już tylko czas ...
Konczita jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-31, 08:46   #501
Asiuulka89
Zakorzenienie

W brzuszku mamy dorastały - teraz roczek będą miały. Mamusie IX-X 2012

Cytat:
Napisane przez Konczita Pokaż wiadomość
u nas też już się upał zapowiada ehhh ...
ja dopracowuje menu na roczek, też sądzę że będzie łatwiej niż ze chrzcinami ... zresztą chrzciny mieliśmy w lokalu a teraz w domku ale skoro urodziny nasze ogarniam a ilość osób taka sama więc i roczek ogarnę rok temu nieświadomość moja nie liczyła że za 2 tyg świat stanie na głowie .. heh ale zleciało
A kiedy wyprawiacie? My teraz w niedziele. Chrzestny wyjeżdża 10 no i zależało mi żeby był. Bo jednej babci i dziadka może nie być więc chociaż nie h chrzestnj bedą w komplecie u nas impreza u mnie w kawiarni z tortem ikawa i domu uwielbiam takie krótkie dzamprexy :p

Swoją droga lecimy na wakacje 13 sierpnia/) więc sadze ze bedą szczęśliwe

Cytat:
Napisane przez marta1986222 Pokaż wiadomość
Hej

Piękna cudna pogoda,właśnie wpadłam się przywitać i idę nas pakować bo o 9 wybywamy na basen

Będę po południu

Miłego dnia.

Sent from my iPhone using Tapatalk 2
Asiuulka89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-31, 08:50   #502
colds
Zakorzenienie

Ja z roczkiem jestem jeszcze w czarnej d*pie. Nic nie wiem
Stary 2013-07-31, 09:13   #503
cosmoewuu
Raczkowanie

Ja dopiero 22 pazdziernika wyprawiam, wiec mam jeszcze czas co do imprezy z tej okazji
Stary 2013-07-31, 09:29   #504
tamlin111
Zakorzenienie

Dobry.
Aaaaaaaaa znów parówa się robi.
Muszę na działkę się wybrać a to kawałek, a samochód zabrał Krop, no ale moze się zmobilizuję jakoś.
Cytat:
i zawsze tylko rano się upomina???Ja karmię już od dłuższego czasu tylko w nocy.

Biedny,też się tego obawiam,szczególnie jak miałam próbe u rodziców....
Kasia dziś już wcale nie chciał cyca. Także chyba totalny koniec. Po tym jak odjęłam karmienie o 2-giej to sam zrezygnował z nocnego jedzenia i tylko właśnie około 7-ej pociumkał trochę. I każdego dnia mniej. A dziś już wcale.
Wczoraj było już lepiej z zasypianiem, nie płakał, ale i tak zasnął po 21-ej. Za to sam w łóżeczku, bo już straciłam cierpliwość i gada odłożyłam.
Stary 2013-07-31, 09:30   #505
anesh_
Zakorzenienie

Cytat:
Ja dopiero 22 pazdziernika wyprawiam, wiec mam jeszcze czas co do imprezy z tej okazji

Witaj!

Nadrobiłam wczoraj, ale zbrakło mi sił by cytować.

Tak w ogóle MAja mi dopadła ostatnio klawiaturę i coś poprzestawiała tak, że jak teraz włączę neta to mam od razu wizaż i google włączone.

A dziś przychodzi nasz nowy powóz dla Mai.

Edytowane przez anesh_
Czas edycji: 2013-07-31 o 09:39
anesh_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-31, 09:32   #506
angel166
Zakorzenienie

Aaaa pierwszy raz od prawie 11mc pospalam do 9! oczywisice wstała Jagoda jak zwykle o 5:30 ale pobusziwala 2h i po 7przysnela, a ja razem z nią ale dziwnie tyle spać: nie wiem co teraz robić,bo o tej godzinie to zazeyczaj już albo z psem na spacerze jesteśmy ale na zakupach

---------- Dopisano o 09:32 ---------- Poprzedni post napisano o 09:31 ----------

Iwoncia super, że z mamy uchem już wszystko w porządku!

Jagódka
Stary 2013-07-31, 09:34   #507
Katee27
Zadomowienie

Moje dziecko przespało dziś po raz pierwszy całą noc!ale jestem z niego dumnaSpał od 21 do 6.10!
Chwalę go,bo pewnie szybko to się nie powtórzy
Szkoda,że ja poszłam spać koło północy,ale to nic.I tak jest pięknie

Cytat:
tak to ja na awatarze
miło Cię poznaćładna jesteś

Często, aby stało się to, czego pragniemy, trzeba tylko przestać robić to, co robimy...
Katee27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-31, 09:46   #508
anesh_
Zakorzenienie

Cytat:

Moje dziecko przespało dziś po raz pierwszy całą noc!ale jestem z niego dumnaSpał od 21 do 6.10!
Chwalę go,bo pewnie szybko to się nie powtórzy
Szkoda,że ja poszłam spać koło północy,ale to nic.I tak jest pięknie

miło Cię poznaćładna jesteś

dla Kubusia
anesh_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-31, 09:48   #509
angel166
Zakorzenienie

A i fajnie, że dziadkowie tyle nakupili małemu

Jagódka
Stary 2013-07-31, 09:54   #510
cosmoewuu
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez anesh_ Pokaż wiadomość
dla Kubusia
o dziękuje za mily komplement z rana

---------- Dopisano o 09:54 ---------- Poprzedni post napisano o 09:52 ----------

Cytat:
Napisane przez anesh_ Pokaż wiadomość
Witaj!

Nadrobiłam wczoraj, ale zbrakło mi sił by cytować.

Tak w ogóle MAja mi dopadła ostatnio klawiaturę i coś poprzestawiała tak, że jak teraz włączę neta to mam od razu wizaż i google włączone.

A dziś przychodzi nasz nowy powóz dla Mai.
bo wie co mama od razu bedzie wlaczac na necie wiec pomogla,zeby szybciej bylo
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości