Offtopowa walka o zdrowe i piękne włosy cz. XXIV - Strona 52 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Pielęgnacja włosów

Notka

Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-07-31, 13:47   #1531
*Basia*
Mod-Śnieżynka

Dot.: Offtopowa walka o zdrowe i piękne włosy cz. XXIV

Cytat:
Napisane przez susuanne Pokaż wiadomość
To musiałam źle doczytać... Czy da się tą maskę jakoś odratować? Nie ukrywam, że szkoda litrowego baniaka
Dodaj do niej jakieś półprodukty, olej, co tam lubisz i używaj.

*Basia* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-31, 13:48   #1532
f88fd72a1baff1f55628bb9023d16cbac19cdced_65c025028a53e
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez lilith_ed Pokaż wiadomość
Ja kupiłam ostatnio w Hebe litrowego Kallosa. Użyłam dwa razy, ale przeraził mnie jego ogrom i zawiozę mamie, która wszystko wyciapie
ja tak samo zrobiłam z Crema al Latte, pół oddałam mamie, która zużyła go w tempie ekspresowym
f88fd72a1baff1f55628bb9023d16cbac19cdced_65c025028a53e jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-31, 13:51   #1533
kascysko
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez izaa29 Pokaż wiadomość
Ziaja odżywka codzienna pielęgnacja :
Aqua, Cetearyl Alcohol, Cetrimonium Chloride, Dimethicone, Isopropyl Myristate, Ethylhexyl Salicylate, Paraffinum Liquidum (Mineral Oil), Panthenol, Simmondsia Chinesis (Jojoba) Seed Oil, Propylene Glycol, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Simmondsia Chinesis (Jojoba), Seed Oil, Trilaureth-4 Phosphate, Sodium Benzoate,2-Bromo-2-Nitropropane-1, 3-Diol, Parfum, Linalool, Limonene, Citronellol, Citric Acid.

Co o tym sądzicie?
Nie wykończy, i może sama jej kiedyś spróbuje

---------- Dopisano o 13:51 ---------- Poprzedni post napisano o 13:49 ----------

A właśnie, zrobiłam sobie "indyjskie olejowanie", czyli olej prawie mi z kudeł kapie Tylko dla zebrania nowych doświadczeń, nie uważam, że nastąpi jakaś piorunująca zmiana
kascysko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-31, 13:51   #1534
izaa29
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kascysko Pokaż wiadomość
Nie wykończy, i może sama jej kiedyś spróbuje
To dobrze polecam
Wcześniej miałam joanne naturie zieloną ale wcale mi nie podeszła później nie używałam jakiś czas nic, teraz znalazłam właśnie tą
izaa29 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-31, 13:57   #1535
say-hello
Zakorzenienie

dziewczyny brafitterki (Kathina, Ver, Kaveri - może ktoś jeszcze się zna?) , mogę mieć prośbę? otóż dostałam ten strój o którym pisałam i nie wiem, czy go zostawić czy odesłać. dziwne leży mi na piersiach i już sama nie wiem, czy jest za duży, czy za mały, czy leży ok.... wysłałabym Wam zdjęcia na pw i mogłybyście mi coś podpowiedzieć?
say-hello jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-31, 14:03   #1536
Kaveri
Spaceroholiczka

Cytat:
Napisane przez say-hello Pokaż wiadomość
dziewczyny brafitterki (Kathina, Ver, Kaveri - może ktoś jeszcze się zna?) , mogę mieć prośbę? otóż dostałam ten strój o którym pisałam i nie wiem, czy go zostawić czy odesłać. dziwne leży mi na piersiach i już sama nie wiem, czy jest za duży, czy za mały, czy leży ok.... wysłałabym Wam zdjęcia na pw i mogłybyście mi coś podpowiedzieć?
Dawaj na PW, choć ja mam słabe doświadczenie, ale ocenię estetykę
Kaveri jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-31, 14:04   #1537
say-hello
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kaveri Pokaż wiadomość
Dawaj na PW, choć ja mam słabe doświadczenie, ale ocenię estetykę
jak uda mi się zgrać zdjęcia z telefonu to ci wyślę :P
Stary 2013-07-31, 14:05   #1538
Kaveri
Spaceroholiczka

Cytat:
jak uda mi się zgrać zdjęcia z telefonu to ci wyślę :P
Przy okazji zobaczę jakie zdjęcia robi Twój nowy telefon. Ja miałam już kilka telefonów i każdy ma aparat do
Stary 2013-07-31, 14:08   #1539
say-hello
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kaveri Pokaż wiadomość
Przy okazji zobaczę jakie zdjęcia robi Twój nowy telefon. Ja miałam już kilka telefonów i każdy ma aparat do
do d.py ;/ mega mnie wkurzają te zdjęcia, są strasznie słabe
Stary 2013-07-31, 14:10   #1540
SoBitterSoSweet
Zakorzenienie

Cytat:

SoBitter, Twój sprzedawca kosmetyków z Allegro ma odbiór osobisty w Wadowicach, sprawa jest chyba przesądzona
SoBitterSoSweet jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-31, 14:15   #1541
versatille
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pluskotka Pokaż wiadomość
Mam ja jajeczną Barwę, pewnie inna od piwnej, ale wcale tak nie rypie. W moim odczuciu bardziej rypała Joanna Naturia

Dobrze, że niczym szczególnym ciekawym się nie wyróżniam, to będziesz się zastanawiać co to za laska się przypałętała na doczepkę
Dobrze, że soda jest taka tania zamiast szukać szamponów się będę w nią zaopatrywać

Jak to nie?! Szczupła, ze świetną figurą i blond, prostymi, któtkimi włosami
[1=f88fd72a1baff1f55628bb9 023d16cbac19cdced_65c0250 28a53e;42037431]a w telefonie? Ktoś w rodzinie nie ma?
[/QUOTE]Nie mam samowyzwalacza w komórce, a wszystkie aparaty jadą nad morze...
Cytat:
Z dużym prawdopodobieństwem dziś skończę dwie litrowe maski i dwie półlitrowe. Czyżby czas na zakupy?

Cytat:
Napisane przez Limone Pokaż wiadomość
No i mnie skusiłyście.... Jutro będzie powrót do jaśniejszych włosów Trzymajta kciuki
super!
Cytat:
Mówiłam, że rozmiary są szajbnięte. Więc jak nie leży to ja się wcale nie dziwię.
Twój rozmiar 'M' to chyba 75B, a powinnaś mieć na oko 65D, także wiesz

Gdy schudniesz będziesz fajnie wyglądać w ubraniu,
gdy ćwiczysz - świetnie wyglądasz we wszystkim, zwłaszcza nago!
versatille jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-31, 14:18   #1542
say-hello
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez versatille Pokaż wiadomość
Mówiłam, że rozmiary są szajbnięte. Więc jak nie leży to ja się wcale nie dziwię.
Twój rozmiar 'M' to chyba 75B, a powinnaś mieć na oko 65D, także wiesz
ehh...
ale chociaż mi obiektywnie powiesz, czy mogę tak wyjść na plażę, czy lepiej nie ;D
to wyślę ci fotki,ok?
Stary 2013-07-31, 14:21   #1543
Kaveri
Spaceroholiczka

Cytat:
do d.py ;/ mega mnie wkurzają te zdjęcia, są strasznie słabe
Szkoda
Stary 2013-07-31, 14:34   #1544
Just:)
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Rybiorek Pokaż wiadomość
wiekszosc z nas latala z kartkami do drogerii

jak znajdziesz swoje produkty albo nauczysz sie ktore skladniki Ci sluza to tylko tego bedziesz szukac i kartka nie bedzie potrzebna
ja siedzę w temacie (dopiero) ok. pół roku i nadal nie wiem jakie składniki mi służą

---------- Dopisano o 14:30 ---------- Poprzedni post napisano o 14:28 ----------

Cytat:
Napisane przez SoBitterSoSweet Pokaż wiadomość
A co do ciuchów to pamiętam jak się stały modne rurki to się zarzekałam że nigdy ich nie ubiorę bo mam nieodpowiednią figurę, ale mi się odmieniło i teraz kocham rurki
Piona, też tak miałam kompletnie mi to nie pasowało, a teraz nie wyobrażam sobie chodzenia w innych spodniach. na samą myśli, że mogłaby wrócić moda na dzwony robi mi się słabo

---------- Dopisano o 14:34 ---------- Poprzedni post napisano o 14:30 ----------

Cytat:
Napisane przez Wegolka Pokaż wiadomość
dresy są najlepsze, nie trzeba mieć superfigury .
ja mam ogromny tyłek , jak ubieram się w dres czuje się cudownie do tego adidaski .
W sukience nie idzie usiąść po turecku ... zrelaksować się ...
Po prostu czuję się uwięziona we własnym ciele
Szczerze podziwiam miłośniczki kiecek
Serio? ja się w dresie czuje jak chora. tak niechlujnie i niekobieco. to nie dla mnie. ja jestem typową babą. kocham sukienki i szpilki
Stary 2013-07-31, 14:34   #1545
say-hello
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Just:) Pokaż wiadomość

Piona, też tak miałam kompletnie mi to nie pasowało, a teraz nie wyobrażam sobie chodzenia w innych spodniach. na samą myśli, że mogłaby wrócić moda na dzwony robi mi się słabo
ja też tak samo!
Stary 2013-07-31, 14:35   #1546
paulownia
Zakorzenienie

Cytat:
Anonim zrobił mi dziś dzień
"słowo "myjadło" doprowadza mnie do furii. nie używaj go."

Wiem, że "kaleczę" język ojczysty słowotwórstwem, jednak jest to słowotwórstwo zamierzone i zaznaczone kursywą. Poza tym uważam, że nie licząc tego całkiem dobrze po polsku piszę .

Ach, i jak ja lubię, jak mi się rozkazuje
To zawsze my sie mamy dostosowywac do czyjegos widzimisie.

Cytat:
Napisane przez Rybiorek Pokaż wiadomość
karmie koty BARFem - czyli surowe mieso do ktorego dodaje specjalne suplementy - i tego tez musialam sie nauczyc, nie ma drogi na skroty, 4 tygodnie uczylam sie, czytalam, konsultowala z osobami ktore ta wiedze maja, z wlosami jest podobnie)
Cos ciekawego. Ja mam z karmieniem moich przejscia nie z tej ziemi teraz z trudem udalo mi sie znalezc karme, po ktorej nie wymiotuja. Jakies wrazliwe maja zoladki chyba. Musze o tym BARF-ie poczytac.

Cytat:
Jak już tak rozmawiacie o odżywkach b/s to wkleję skład mojej, aby się upewnić czy na dłuższą metę włosów nie wykończy

Aqua, Cetearyl Alcohol, Cetrimonium Chloride, Dimethicone, Isopropyl Myristate, Ethylhexyl Salicylate, Paraffinum Liquidum (Mineral Oil), Panthenol, Simmondsia Chinesis (Jojoba) Seed Oil, Propylene Glycol, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Simmondsia Chinesis (Jojoba), Seed Oil, Trilaureth-4 Phosphate, Sodium Benzoate,2-Bromo-2-Nitropropane-1, 3-Diol, Parfum, Linalool, Limonene, Citronellol, Citric Acid.

Co o tym sądzicie?
Ja bym brala w ciemno bo moje klacze kochaja parafinke. Tej Ziaji jeszcze nie probowalam, mam rycynowa (czerwona) i rzepowa(fioletowa).
Naolejowalam sie reszta oleju z rozy pizmowej - kolejny olej zdenkowany. A wyplata dzis przyszla na konto - usprawiedliwia jakies wlosowe zakupy? jak myslicie?
paulownia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-31, 14:37   #1547
SoBitterSoSweet
Zakorzenienie

Haha czyli nie tylko ja miałam tak z rurkami

Kaś a co będziesz kupować?
Stary 2013-07-31, 14:37   #1548
kascysko
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez paulownia Pokaż wiadomość
To zawsze my sie mamy dostosowywac do czyjegos widzimisie.

Naolejowalam sie reszta oleju z rozy pizmowej - kolejny olej zdenkowany. A wyplata dzis przyszla na konto - usprawiedliwia jakies wlosowe zakupy? jak myslicie?
Już lecę się dostosować, kurczę

No pewnie, że tak, a ja nadal mogę Ci zrobić paczkę z Polski, tylko zastanawiam się, czy istnieją jakieś tańsze opcje wysyłki
Stary 2013-07-31, 14:37   #1549
karmazynka99
Zakorzenienie

Cytat:
na samą myśli, że mogłaby wrócić moda na dzwony robi mi się słabo

Serio? ja się w dresie czuje jak chora. tak niechlujnie i niekobieco. to nie dla mnie. ja jestem typową babą. kocham sukienki i szpilki
hahaha mi też

podpisuję się w 100 %

Doceniamy dopiero kiedy stracimy.

Zapuszczanie włosów z wizażem : 65cm completed

Moja pielęgnacja włosów
karmazynka99 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-31, 14:40   #1550
kascysko
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez SoBitterSoSweet Pokaż wiadomość
Kaś a co będziesz kupować?
U nich już nic, bo odpisali mi, że odbiór osobisty powyżej 300 zł - bardzo miło, że na stronie nie mają o tym ani słowa.

Kallosa Color i Scandic Coco Mask na pewno. Może też Kallosa Argan, bo lekko wygląda, a ma silikony, które moje włosy ostatnio kochają. I pewnie jak coś jeszcze wykopię też
Stary 2013-07-31, 14:40   #1551
Amalia1989
Rozeznanie

Cytat:
Dziewczyno, bo Ty wszystko zrzucasz na proteiny. Których w większości w Twoich kosmetykach są ilości takie, że poważne techniki analityczne by je dopiero znalazły. Prawdopodobnie Twój zły wygląd po kosmetykach z niewielką ilością protein to zwykły przypadek. Zrobić to mogło wszystko - mocny detergent (w Barwie), połączenie detergentów (w Barwie), spuszenie (po jakimkolwiek oleju), przysuszenie (zbyt niskie pH)...

Heroldin ma na naszym wątku włosy bardzo wymagające, Ty możesz mieć podobnie, i wcale nie musi się to wiązać z proteinami.

Lanolina jest tłuszczem, więc nie wysuszy Ci włosów, tylko spuszy ewentualnie. Barwa to mocny szampon (zestaw mocnych detergentów jonowych i amfoterycznych, sól do tego), a Twoje włosy po tym myciu nie zostały potraktowane niczym odżywczym - większość naszych włosów tutaj wyglądałaby po takim doświadczeniu jak kołtunodred. Ja czy Ver możemy ten szampon "połknąć na sucho", ale obie zapominamy już, co to za uczucie mieć "skrzypiące" włosy (przez porowatość).
Ja wcale nie obstaję przy proteinach tylko chciałam wyjaśnić wszystkie moje wątpliwości.
To jakich detergentów mogę używać? Jakich połączeń unikać? Dobry dla mnie szampon to taki, po którym włosy nie skrzypią po umyciu? Miałam kiedyś szampon Babydream dla dzieci, ale moje włosy wyglądały gorzej niż po SLSowym i wypadały. Może powinnam spisać składy szamponów, które mi nie posłużyły i je porównać, aby wytropić co moim włosom szkodzi?
Amalia1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-31, 14:45   #1552
SoBitterSoSweet
Zakorzenienie

Cytat:

Ja w dresie lubie chodzić tylko w domu, żeby mi było maksymalnie wygodnie. Ewentualnie na jakiś fitness czy bieganie. Ale poza tym to też jednak wolę inne ciuszki

---------- Dopisano o 14:45 ---------- Poprzedni post napisano o 14:43 ----------

Cytat:
U nich już nic, bo odpisali mi, że odbiór osobisty powyżej 300 zł - bardzo miło, że na stronie nie mają o tym ani słowa.

Kallosa Color i Scandic Coco Mask na pewno. Może też Kallosa Argan, bo lekko wygląda, a ma silikony, które moje włosy ostatnio kochają. I pewnie jak coś jeszcze wykopię też
No to rzeczywiście niefajnie z ich strony

Widzę, ze zakupy się szykują niezłe, pewnie wszystko w dużych pojemnościach
Stary 2013-07-31, 14:45   #1553
kascysko
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Amalia1989 Pokaż wiadomość
Ja wcale nie obstaję przy proteinach tylko chciałam wyjaśnić wszystkie moje wątpliwości.
To jakich detergentów mogę używać? Jakich połączeń unikać? Dobry dla mnie szampon to taki, po którym włosy nie skrzypią po umyciu? Miałam kiedyś szampon Babydream dla dzieci, ale moje włosy wyglądały gorzej niż po SLSowym i wypadały. Może powinnam spisać składy szamponów, które mi nie posłużyły i je porównać, aby wytropić co moim włosom szkodzi?
Nie sądzę, bo zawartość poszczególnych składników w szamponach może być różna, a składy będą podobne. Babydream to nie jedyny delikatny szampon na świecie, i w zasadzie nikt do delikatnego szamponu Cię nie namawia

Sprawdzać musisz i tak na sobie, organoleptycznie. "Skrzypanie" świadczy o bardzo mocnym oczyszczeniu, które nie u każdego jest oczekiwane

Chodzi mi bardziej o to, że czasem włosy jakiegoś kosmetyku nie lubią, i już! Moje na przykład wypadały po Babydreamie kiedyś.
Stary 2013-07-31, 14:49   #1554
Just:)
Zakorzenienie

Cytat:
ja też tak samo!

Cytat:
Napisane przez karmazynka99 Pokaż wiadomość
hahaha mi też

podpisuję się w 100 %

Cytat:
Jak już tak rozmawiacie o odżywkach b/s to wkleję skład mojej, aby się upewnić czy na dłuższą metę włosów nie wykończy

Co o tym sądzicie?
Zainteresowałaś mnie, bo aktualnie poszukuję b/s
Stary 2013-07-31, 14:50   #1555
lemonadegirl
Rozeznanie

Cytat:
Cytat:

podpisuję się w 100 %
ja też
Cytat:

Kallos Argan to jeden z kosmetyków który u mnie się W OGÓLE nie sprawdził, a szkoda
Stary 2013-07-31, 14:52   #1556
Rybiorek
Zakorzenienie

Cytat:
ja siedzę w temacie (dopiero) ok. pół roku i nadal nie wiem jakie składniki mi służą

mnie zajelo ok 18 miesiecy takze nie stresuj sie tylko rob swoje

Cytat:

Cos ciekawego. Ja mam z karmieniem moich przejscia nie z tej ziemi teraz z trudem udalo mi sie znalezc karme, po ktorej nie wymiotuja. Jakies wrazliwe maja zoladki chyba. Musze o tym BARF-ie poczytac.

BARF to big commitment wiec jezeli nie planujesz zmian w swoich dziennym harmonogramie to odradzam, ja swoje koty przerzucilam kiedys z suchych zbozowek na suche karmy bezzbozowe (z trudem bo RC daje takie dodatki zapachowe ze koty sie uzalezniaja) i pewnie do tej pory tak byloby (jadly Applaws i zielona Porta 21) ale wyszlo jak wyszlo, kot mi umieral, za dlugo tu opowiadac, w kazdym razie moja rodzina jest dla mnie wazna, kocio-ludzka, i pewnie to wielu rozsmieszy, ale to moja rodzina, dla kazdego czlonka mojej rodziny jestem gotowa na poswiecenie - kot czy czlek. Teraz raz w tygodniu jezdze do wybranego miejsca po odpowiednie mieso (akurat u mnie to krolik, mieso jagniece, serca jagniece, kurze nogi i watrobka), a potem przygotowywuje mieszanke (miele mieso w maszynce, dodaje suple ktore musialam z Niemiec sprowadzic bo w Irlandii to tylko tauryne moge dostac), rozdzielam do pojemniczkow i zamrazam, co tydzien robie porcje na tydzien, musze pamietac aby sobie wyciagnac wczesniej pudeleczko aby mieszanka sie rozmrozila a jak zapomne albo mieszanka sie faktycznie nie rozmrozila to nie moge wsadzic do mikrofali bo zabije suplementy, wiec gotuje wode, leje do garnka goraca i wkladam pojemniczek zeby sie naturalnie rozmrozilo. Jak widac czas podania posilku niekiedy sie wydluza.

Oczywiscie trzeba miec wiedze jakie mieso i jakie suple mozna pomieszac, inaczej mozna kotu zrobic krzywde. (ale sa specjalne kalkulatory ktore pomagaja jak sie ma minimum wiedzy)

W tej chwili wszystkie koty przerzucilam na BARFa bo skoro i tak musze to robic to niech wszystkie skorzystaja, Skuter zyje dzieki temu, Cyc przestal bez powodu wymiotowac (robilam wszystkie mozliwe badania i veci nie mogli znalezc przyczyny), do tego Cyc z kota ciagle spiacego przemienil sie w zywa kocia kulku (przez 2.5 roku swego zycia 99% czasu spal, teraz jest towarzystki, lubi zabawy i sam zacheca aby sie nim zajac), wszystkie koty trzymaja wage, Skuter rozrosl sie w barach i wyglada jak Conan Barbarzynca w wykonaniu Arniego. Sile ma wieksza niz przez choroba. To poprostu bomba miesniowa, czysta przyjemnosc patrzec na niego (poza momentami gdy cos mi sie ubzdura ze cos jest nie tak i zaczynam obserwowac uwaznie jego oddech, nadopiekuncza kocia mama jestem).

zeby juz nie przynudzac - tutaj jest watek Skutera i jezeli Cie nie odstraszylam to na tym forum znajdziesz najlepsze informacje na temat BARFa (plus ludzi, naprawde wspanialych, ktorzy pomoga kazdemu kto szuka pomocy dla zwierzaka)
Blog fotografa
Poza pracą fotografa
Rybiorek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-31, 14:55   #1557
say-hello
Zakorzenienie

Rybiorek my też próbowaliśmy BARF u naszej suni i niestety się nie sprawdziło. może gdybyśmy mieli dostęp do "swojskiego" mięsa, to byłoby lepiej. pies wymiotował, miał problemy z wypróżnianiem itp...
Stary 2013-07-31, 14:58   #1558
Amalia1989
Rozeznanie

Cytat:

Kas - moze Anonimek jest nauczycielem/ka polskiego? a moze to ta BB? ja tam lubie takie niegramatyczne i niepoprawne skladnie, i czasami mam ryjek a czasami pyszczeki zdecydowanie wszystko co uzywam do mycia jest myjadlem
Wg mnie ryjek i pyszczek jest ok, a myjadło to neologizm. Olejowanie to też neologizm,który koniecznie musi wejść do polskiego słownika. Błąd językowy to nieświadome przekroczenie reguł języka. W mowie potocznej można używać słów nacechowanych pozytywnie lub negatywnie np. ryj.

Cytat:
Nie sądzę, bo zawartość poszczególnych składników w szamponach może być różna, a składy będą podobne. Babydream to nie jedyny delikatny szampon na świecie, i w zasadzie nikt do delikatnego szamponu Cię nie namawia

Sprawdzać musisz i tak na sobie, organoleptycznie. "Skrzypanie" świadczy o bardzo mocnym oczyszczeniu, które nie u każdego jest oczekiwane

Chodzi mi bardziej o to, że czasem włosy jakiegoś kosmetyku nie lubią, i już! Moje na przykład wypadały po Babydreamie kiedyś.
Włosy były ok po facelle,ale skóra głowy szybciej się przetłuszczała.

Edytowane przez Amalia1989
Czas edycji: 2013-07-31 o 15:05
Amalia1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-31, 15:00   #1559
f88fd72a1baff1f55628bb9023d16cbac19cdced_65c025028a53e
Konto usunięte

Cytat:

podpisuję się w 100 %
ja też
f88fd72a1baff1f55628bb9023d16cbac19cdced_65c025028a53e jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-31, 15:01   #1560
izaa29
Zakorzenienie

Cytat:
Ja bym brala w ciemno bo moje klacze kochaja parafinke. Tej Ziaji jeszcze nie probowalam, mam rycynowa (czerwona) i rzepowa(fioletowa).
Mam już nawet jest po pierwszym użyciu

Cytat:
Zainteresowałaś mnie, bo aktualnie poszukuję b/s
Prawie rok temu na początku drogi dbania o włosy, zanim jeszcze przekopałam wątki o pielęgnacji, używałam jej jako d/s, no bo przecież jak to odżywka na włosach i nie spłukać jej? To szaleństwo było
Ostatnio będąc w sklepie sobie o niej przypomniałam i capnęłam, jako że naturia nie służyła To jest wersja niebieska
izaa29 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości