Pierwsza w wątku mała Lilka, a kolejne? Jeszcze chwilka! Mamy IX-X 2013, cz. XIV - Strona 130 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Tytuł kolejnej części - wybieram:
Wrześniowo - październikowe mamusie 2013 2 3,57%
Pierwsza w wątku mała Lilka, a kolejne? Jeszcze chwilka 1 1,79%
Każdej brzuszek to już piłka, do porodu jeszcze chwilka 20 35,71%
Jeszcze z miesiąc wytrzymamy, potem rodzić zaczynamy! 21 37,50%
Ani leżeć, ani chodzić, ja już bardzo chcę urodzić! 8 14,29%
Coraz ciężej, wielkie brzuchy, wciąż czekamy na maluchy 4 7,14%
Głosujący: 56. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-07-31, 14:48   #3871
kaska87
Zakorzenienie

Dot.: Pierwsza w wątku mała Lilka, a kolejne? Jeszcze chwilka! Mamy IX-X 2013, cz. XI

Agusia no co Ty ja przed moim nie mam kompleksów, nawet teraz jako foka latam na golaska przy nim

Tasia a co się z szyjką dzieje? a Twój gin Ci nie zrobi?

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-31, 14:50   #3872
inwersja
dryfuję słowami

Dot.: Pierwsza w wątku mała Lilka, a kolejne? Jeszcze chwilka! Mamy IX-X 2013, cz. XI

Hej
wybaczcie, ale za dużo tych stron. zaszczytu cytowania dostąpiły te, które były na pierwszej nieczytanej stronie i na ostatniej
no chyba, że działo się coś, to chcę wiedzieć.

Byłam na wizycie, usłyszałam, że "szyjka jest jaka jest, ale pessar trzyma", czyli, że musi być z nią kiepsko... No i dowiedziałam się, że za miesiąc, a konkretnie 27.08 będę miała go ściąganego boję się, że przez to, to ja wyląduję na porodówce pędzikiem jak to mówią w reklamie. a tak na dobrą sprawę przed terminem bym nie chciała, a najlepiej to 14.09, bo to sobota, to tż nie będzie miał roboty i bez stresu, ze nie będę miała jak zajechać do szpitala i że sama z tym zostanę.

Następną wizytę mam już za 1,5tyg, bo potem moja gin ma urlop i już mi zapowiedziała, że wetknie patyki do obu dziurek

Wydałam majątek w aptece, a potem drugi majątek w sklepie dziecięcym. Ja jakieś pierdoły mam od mojej matki, więc tak nie bardzo mi się opłaca z allegro, bo w sumie cena wyszłaby mi podobna, a poza tym teściowie i chrzestna tż'ta zostawili żywą gotówkę, a my średnio mamy jak to wydać, bo na co dzień to tylko karta.

Zostawiłam sobie na zaś fotelik bujaczek, bo może się uda używany kupić i termometr, bo tu już różnica była kolosalna.
I w ziązku z tym mam pytanie do Matal, bo po aukcjach tego nie widać, ale ten, który Ty masz w wersji "do czoła" może być też na podczerwień?

I drugie pytanko, bo wciąż nie wiem co wziąć do pielęgniacji pępka. Gaziki ze spirytusem czy ten Oscenisept Dziś w aptece farmaceutka miała gadane i zaczęła mi opowiadać,że gaziki ze spirytusem to tak jakbym dziecko alkoholem poiła. Ale akurat brakło jej tego płynu, gdyby nie to, to pewnie bym wzięła, bo na prawdę dobra była babka w te klocki. Namówiła mnie na zmianę witamin, na takie, które mają DHA (3 razy droższe niż te, które jadłam do tej pory), ale to już tam, płakać nie będę, i tak miałam wyrzuty sumienia, że pewnie za mało ich dostarczam, więc choc przez ten ostatni miesiąc będzie tego więcej. Ryb może nie jemy kolosalne ilości, za to wszystko robimy na oleju rzepakowym, a on ponoć jest dobrym źródłem kwasów.

Cytat:
Napisane przez Diorisha Pokaż wiadomość
A ja z samego rana dokonałam wielkiej rzeczy Jako,że za moim brzuchem już w ogóle nie widzę mojej pipki to przed dzisiejszą wizytą udało mi się wygolić mojego bobra bez jednego zacięcia
ja do tego zatrudniłam tż'ta żeby wykorzystał do tego swoją maszynkę do włosów i na jeża no wiem, mało romantyczne... ale prysznic mamy mały, bo 80x80 i ciężko mi się teraz swobodnie w nim powyginać, poza tym ja się zawsze pozacinam, potem mam uczulenie i wyskakją mi bomble, albo ropnie, a na koniec jeszcze włoski wrastają po maszynce.. a tak może nie jest jak "pupcia niemowlęcia", ale ten 1mm jakoś przeżyję.

Cytat:
Napisane przez ladanseuse14 Pokaż wiadomość
wybaczcie za narzekanie ale tak mnie plery bolą, że masakra
nie gadaj głupot, tyle nasze co se możemy ponarzekać. tutaj przynajmniej każda zrozumie i nie pierdzielnie babola, że przesadzasz
ja się dziś złapałam na tym, że chciałam powiedzieć matce, że się boję, ale że już mam dosć tej ciąży i takie tam pierdy... ale się w porę powstrzymałam, bo ona się do tego komletnie nie nadaje

Kurcze, kupiłam te rzeczy dla malucha, i dla siebie pokłady i tak sobie na to patrzę i normalnie czuję,że to zaraz i mnie to przeraża
Raz, że boję się czy sobie poradzę z maluchem, a dwa, że jak do tej pory nie bałam się porodu, a teraz coraz częściej o tym myśle i blady strach mnie ogarnia.

Tak mi do głowy przyszło z racji tego, że dziś młody dał mi ostro popalić, ale wątpie, że się nadaje na tytuł, bo nie ma nic o rodzeniu: Fikam nogami między żebrami
Stary 2013-07-31, 14:54   #3873
matallewar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tassia Pokaż wiadomość
no ja protestuje na ten temat bo ja nie chce juz rodzic
ja nie zamierzam przed pierwszym wrzesnia a ten temat wywoluje u mnie stres

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
No toć mówię, że tu są żądania, żeby już wrzesień był, a nie żeby już teraz rodzić

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
a ile po porodzie jest ta wizyta kontrolna u gina, po połogu czyli 6tygodniach czy jak? bo trzeba jakieś tabsy zacząć brać co by Miki za szybko nie przestał być jedynakiem
Ogólnie do kontroli powinno się uciekać przed mężem
A kontrola po 6 tygodniach mniej więcej, ja byłam po 8
Powinni zbadań stan podwozia, zrobić cytologię itd.

---------- Dopisano o 14:54 ---------- Poprzedni post napisano o 14:50 ----------

Cytat:
Agusia no co Ty ja przed moim nie mam kompleksów, nawet teraz jako foka latam na golaska przy nim
Ja też na golasa, przy moim nie mam kompleksów

Cytat:
Napisane przez inwersja Pokaż wiadomość
Zostawiłam sobie na zaś fotelik bujaczek, bo może się uda używany kupić i termometr, bo tu już różnica była kolosalna.
I w ziązku z tym mam pytanie do Matal, bo po aukcjach tego nie widać, ale ten, który Ty masz w wersji "do czoła" może być też na podczerwień?

I drugie pytanko, bo wciąż nie wiem co wziąć do pielęgniacji pępka. Gaziki ze spirytusem czy ten Oscenisept Dziś w aptece farmaceutka miała gadane i zaczęła mi opowiadać,że gaziki ze spirytusem to tak jakbym dziecko alkoholem poiła. Ale akurat brakło jej tego płynu, gdyby nie to, to pewnie bym wzięła, bo na prawdę dobra była babka w te klocki.
Chyba tylko do czoła są.

Ja planuję spirytus, który rozcieńczę i zwykłe gaziki, nie nasączone. Niby mówią, że Octenisept lepszy, ale u Edzika g... dał poza zapaleniem

Cytat:
Napisane przez agusiamaskota Pokaż wiadomość
Ja się boję właśnie tego, jak to potem będzie po porodzie... Ja już wcześniej miałam kompleksy... A co dopiero będzie... Chyba się nie dam w ogóle dotknąć
A daj spokój, jak Cię kocha, to co za różnica i tak go będziesz pociągać

Rok z Jillian i Mel B✓
Extreme shed&shred lvl 2 (9/15)
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

Gluten, Sugar & Meat Free
More water&vegetables
13/100 sugarfree days

Edytowane przez matallewar
Czas edycji: 2013-07-31 o 14:55
matallewar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-31, 14:54   #3874
Lolaaaaaaa88
Zakorzenienie

Cytat:
spodnie w kroku, ale co tam, musiałam tą gumę w dół ściągnąć bo jest prawie do cycków
Sumo 35tc (w piątek zaczynamy 9 miesiąc )
super buniek

piekne macie te brzuszki ja tez niedlugo zrobie bo juz sama ciekawa jestem jak on wyglada z boku;p

Aleksander
Lolaaaaaaa88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-31, 14:54   #3875
kaska87
Zakorzenienie

Matal no te 6 tygodni na pewno nic nie będzie, niech się zagoi
ale te tabsy nie wiem po ilu działają

Stary 2013-07-31, 14:55   #3876
m.a.r.t.a
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bojatoja Pokaż wiadomość
Wiem, że tysiąc razy pewnie padło to pytanie tutaj, ale jakie kupić pampersy na początek? Z jakiej firmy i czy muszą być te new born?
Nie krzyczcie
Ja mam 3 paczki po 80 sztuk Pampers 2, ale mam zamiar dokupić Dada 2-5kg i paczkę.

Cytat:
Napisane przez matallewar Pokaż wiadomość
Śpiworek/kołderka - ja na pierwsze miesiące stawiam na rożek, potem śpiworek, kołderka po roczku. A czemu?
Na początku dziecko w rożku ma najfajniej, bo większość lubi być owinięta. Łatwiej też wziąć na ręce do karmienia
Potem dziecko ma fazę rozkopywania się i wtedy najlepiej sprawdza się śpiworek, wg mnie taki maluch jest za mały na kołderkę. Po roczku zaś już normalna pościel, my najpierw mieliśmy taką małą, nie wiem, ile ona miała. A teraz, koło 2 roczku kupiłam już taką większą
Podobnie chce zrobić .

Cytat:
Napisane przez butterfly20 Pokaż wiadomość
W piątek zostanie mi tylko 6 tygodni do cc...o ile nie zacznie się wcześniej. Jestem przerażona...
O żeś Ty .

Cytat:
Ooo zwykly T-shirt to jest bardzo dobry pomysł! Dziewczyny bierzcie stare T-shirty, po co kupować koszulę jak ma być do wywalenia!! A nawet na taką żyrafę za 18 zł szkoda chajsu, bo i tak nawet jak nie wybrudzicie to pewnie w tym paskudztwie chodzić nie będziecie
Ja mam dwie piżamki rozpinane na całej długości, mam zamiar je nadal używać po wyjściu ze szpitala, ale do samego porodu to może wolę aby mi dali taką szpitalną.
Stary 2013-07-31, 14:55   #3877
tassia
Zakorzenienie

Odp: Dot.: Pierwsza w wątku mała Lilka, a kolejne? Jeszcze chwilka! Mamy IX-X 2013, c

Cytat:

Tasia a co się z szyjką dzieje? a Twój gin Ci nie zrobi?
moja ginka na urlopie
wizyte mam 14
skurcze jakies mam w brzuchu
nie za silne ale sie stresuje bo przeciez pod koniec czerwca mi sie ta szyjka skrocila
tydzien temu mialam badanie na samolocie i bylo ok
ale pod koniec czerwca tez na samolocie bylo ok a na usg wyszlo ze skrocona
w sobote wesele wiec nie chce sobie krzywdy zrobic

[/RIGHT]
tassia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-31, 14:55   #3878
misia332
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Pierwsza w wątku mała Lilka, a kolejne? Jeszcze chwilka! Mamy IX-X 2013, c

Cytat:
wrocilam od diabetologa i masakra jakas
plakac mi sie chce ale nawet sie zalic nie bede

szukam zeby gdzies mi zmierzyli szyjke usg dopoxhwowym
to wszedzie ceny od 100zl w gore, bo nie ma opcji zeby tylko zmierzyc tylko trzeba placic za cale usg
poplacze sie z nerwow
niech mnie ktos przytuli!!!!

....

http://onaiich3.blogspot.com.es/

Edytowane przez misia332
Czas edycji: 2013-07-31 o 15:01
misia332 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-31, 14:56   #3879
misia332
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lolaaaaaaa88 Pokaż wiadomość
super buniek

piekne macie te brzuszki ja tez niedlugo zrobie bo juz sama ciekawa jestem jak on wyglada z boku;p
rób, rób i się chwal

Stary 2013-07-31, 14:56   #3880
Lolaaaaaaa88
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Pierwsza w wątku mała Lilka, a kolejne? Jeszcze chwilka! Mamy IX-X 2013, c

Cytat:

to wszedzie ceny od 100zl w gore, bo nie ma opcji zeby tylko zmierzyc tylko trzeba placic za cale usg
poplacze sie z nerwow

tak kiepsko bylo?;/

Aleksander
Stary 2013-07-31, 14:57   #3881
angelikada
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez misia332 Pokaż wiadomość
ja czuję się w miarę, biegunek już nie mam, ale czasem zrobi mi się strasznie słabo. Skurcze się pojawiają, ale tak z 10 w ciągu dnia i niebolesne.

Podziwiam te z Was, które pracują. Bo ja chyba bym nie dała rady.

hmm a ja się wlasnie zastanawiam bo ja praktycznie ich nie odczuwam :| jesteśmy praktycznie na tym samym etapie ciąży dlatego tak się zastanawiam nad tym...może z 4 razy poczułam taki twardniejący brzuch i to wszystko ?? czy to oznacza ze cos nie tak jest??
angelikada jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-31, 14:58   #3882
Lolaaaaaaa88
Zakorzenienie

Cytat:
rób, rób i się chwal
zrobie na dniach, ewentualnie za tydzien bo mam wizyte to se pstrykne;D
u mnei kiepsko z lustrami w domu;D

Aleksander
Stary 2013-07-31, 14:59   #3883
matallewar
Zakorzenienie

Cytat:
Matal no te 6 tygodni na pewno nic nie będzie, niech się zagoi
ale te tabsy nie wiem po ilu działają
No jak zwykłe tabsy
Te jednoskładnikowe chyba tak samo

Cytat:
moja ginka na urlopie
wizyte mam 14
skurcze jakies mam w brzuchu
nie za silne ale sie stresuje bo przeciez pod koniec czerwca mi sie ta szyjka skrocila
tydzien temu mialam badanie na samolocie i bylo ok
ale pod koniec czerwca tez na samolocie bylo ok a na usg wyszlo ze skrocona
w sobote wesele wiec nie chce sobie krzywdy zrobic

Jedź na IP i powiedz, że masz skurcze, że Ci się skracała szyjka i żeby Cię zbadali, będzie za darmo

Rok z Jillian i Mel B✓
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

More water&vegetables
13/100 sugarfree days
Stary 2013-07-31, 15:00   #3884
misia332
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez angelikada Pokaż wiadomość
hmm a ja się wlasnie zastanawiam bo ja praktycznie ich nie odczuwam :| jesteśmy praktycznie na tym samym etapie ciąży dlatego tak się zastanawiam nad tym...może z 4 razy poczułam taki twardniejący brzuch i to wszystko ?? czy to oznacza ze cos nie tak jest??
wydaje mi się, że nie. To chyba dobrze prawda ? Skurcze BH mogą pojawić się dopiero koło 36 tygodnia ciązy.

Stary 2013-07-31, 15:01   #3885
kaska87
Zakorzenienie

Matal no może tak samo nie wiem właśnie bo mam zamiar karmić

Stary 2013-07-31, 15:02   #3886
matallewar
Zakorzenienie

Cytat:
wydaje mi się, że nie. To chyba dobrze prawda ? Skurcze BH mogą pojawić się dopiero koło 36 tygodnia ciązy.
Wg mnie to dobrze, BH powinny się pojawić dopiero po 30 tc, zdarza się wcześniej, ale ogólnie mogą i dopiero kilka dni przed porodem

Rok z Jillian i Mel B✓
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

More water&vegetables
13/100 sugarfree days
Stary 2013-07-31, 15:02   #3887
agravka
Wtajemniczenie

bajka, zapomnialam, Adadostala tez plecak do przedszkolahttp://allegro.pl/plecak-dzieciecy-zoo-pack-biedronka-skip-hop-i3412874415.html i jest nim zachwycona, moze i blance by sie spodobal
agravka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-31, 15:03   #3888
Diorisha
Zakorzenienie

Cytat:
spodnie w kroku, ale co tam, musiałam tą gumę w dół ściągnąć bo jest prawie do cycków
Sumo 35tc (w piątek zaczynamy 9 miesiąc )
Urosło się Wam Towarzyszko

Cytat:
Haha ja też.

ding ding dong, ale im dyndają

hehe taki beztroski life-fiutkiem se podyndać

Cytat:
Napisane przez Aaamelkaa Pokaż wiadomość
na porodówce byś furorę zrobiła w takiej
taaa to na pewno Do koszulki koniecznie dodaj jednorazowe gatki i podkład poporodowy wielkości stołu do bilarda obciążający owe gatki

Cytat:
Ja uwielbiam natkę
Mogę samą jeść

Ja też
Diorisha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-31, 15:04   #3889
misia332
Zakorzenienie

Cytat:
Wg mnie to dobrze, BH powinny się pojawić dopiero po 30 tc, zdarza się wcześniej, ale ogólnie mogą i dopiero kilka dni przed porodem
no właśnie, a jak pojawiają się wcześniej to wiadomo, że to niedobrze, bo macica nie powinna się chyba tak wcześnie ćwiczyć.

Stary 2013-07-31, 15:05   #3890
papalinka83
Zakorzenienie

Cytat:
wstyd na całą wioskę i okoliczne
ja mam +5kg a w brzuchu 98cm i mam 173cm
Też mam 173 cm i 98 w brzuchu a jakiś mi się większy wydaj niż twój
Cytat:
Ale do seksu to lepiej bez koszuli w ogóle
To zależy co kto lubi

Pawełek 20.03.2015
papalinka83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-31, 15:06   #3891
83monia
Zakorzenienie

Cytat:
Hej
wybaczcie, ale za dużo tych stron. zaszczytu cytowania dostąpiły te, które były na pierwszej nieczytanej stronie i na ostatniej
no chyba, że działo się coś, to chcę wiedzieć.

I drugie pytanko, bo wciąż nie wiem co wziąć do pielęgniacji pępka. Gaziki ze spirytusem czy ten Oscenisept Dziś w aptece farmaceutka miała gadane i zaczęła mi opowiadać,że gaziki ze spirytusem to tak jakbym dziecko alkoholem poiła. Ale akurat brakło jej tego płynu, gdyby nie to, to pewnie bym wzięła, bo na prawdę dobra była babka w te klocki. Namówiła mnie na zmianę witamin, na takie, które mają DHA (3 razy droższe niż te, które jadłam do tej pory), ale to już tam, płakać nie będę, i tak miałam wyrzuty sumienia, że pewnie za mało ich dostarczam, więc choc przez ten ostatni miesiąc będzie tego więcej. Ryb może nie jemy kolosalne ilości, za to wszystko robimy na oleju rzepakowym, a on ponoć jest dobrym źródłem kwasów.

octanisept i ew. jak sie bedzie babrać spiryt zwykly taki z monopolowego, rozcienczony woda destylowana jakbys chciala smarowac. z tego co wiem te gaziki to kiepsko sie sprawdzaja bo sa takie nieprzyjemne, suche i szorstkie. nie wiem jak to okreslic. lepiej patyczek moczony w spirycie 70% (czyli jak masz 70 ml spirytu to dajesz 30 ml wody i masz 70%)

BLOGUJĘ: http://www.konfabula.pl
83monia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-31, 15:07   #3892
m.a.r.t.a
Zakorzenienie

Chciałam się pochwalić, że wyprałam ochraniacz do łóżeczka i rożek w 30 stopniach i 400 wirowania i przeżyły uff. Teraz suszą się na słońcu .
Stary 2013-07-31, 15:08   #3893
Diorisha
Zakorzenienie

Cytat:
Hej
Byłam na wizycie, usłyszałam, że "szyjka jest jaka jest, ale pessar trzyma", czyli, że musi być z nią kiepsko... No i dowiedziałam się, że za miesiąc, a konkretnie 27.08 będę miała go ściąganego boję się, że przez to, to ja wyląduję na porodówce pędzikiem jak to mówią w reklamie. a tak na dobrą sprawę przed terminem bym nie chciała, a najlepiej to 14.09, bo to sobota, to tż nie będzie miał roboty i bez stresu, ze nie będę miała jak zajechać do szpitala i że sama z tym zostanę.

Następną wizytę mam już za 1,5tyg, bo potem moja gin ma urlop i już mi zapowiedziała, że wetknie patyki do obu dziurek

ja do tego zatrudniłam tż'ta żeby wykorzystał do tego swoją maszynkę do włosów i na jeża no wiem, mało romantyczne... ale prysznic mamy mały, bo 80x80 i ciężko mi się teraz swobodnie w nim powyginać, poza tym ja się zawsze pozacinam, potem mam uczulenie i wyskakją mi bomble, albo ropnie, a na koniec jeszcze włoski wrastają po maszynce.. a tak może nie jest jak "pupcia niemowlęcia", ale ten 1mm jakoś przeżyję.

To super,że pessar trzyma Będzie sierpniowy dzidziuś

Bo golonko to w ogóle mało romantyczna czynność ,jeszcze teraz to już w ogóle

---------- Dopisano o 15:08 ---------- Poprzedni post napisano o 15:08 ----------

Cytat:

poplacze sie z nerwow

U nas też biorą za to jak za standardowe usg.
Diorisha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-31, 15:09   #3894
m.a.r.t.a
Zakorzenienie

Aaaa i po 4 plackach ziemniaczanych miałam cukrosa 100 . Idę odpocząć na wyro, bo coś mi słabo i zmęczona jestem tym lataniem po chałupie. Dzisiaj wyprasowałam sobie do szpitala piżamki i szlafrok i jakoś mam dziwne przeczucia, że to lada moment.
Stary 2013-07-31, 15:09   #3895
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Urosło się Wam Towarzyszko

Cytat:
taaa to na pewno Do koszulki koniecznie dodaj jednorazowe gatki i podkład poporodowy wielkości stołu do bilarda obciążający owe gatki
wyobraziłam to sobie

Cytat:
Napisane przez papalinka83 Pokaż wiadomość
Też mam 173 cm i 98 w brzuchu a jakiś mi się większy wydaj niż twój

Stary 2013-07-31, 15:10   #3896
matallewar
Zakorzenienie

Cytat:
no właśnie, a jak pojawiają się wcześniej to wiadomo, że to niedobrze, bo macica nie powinna się chyba tak wcześnie ćwiczyć.
Chyba od 25 tc mogą się pojawiać, ale ogólnie to po 30, a nawet 35 tc
Moja macica ćwiczy od 16 tc
O, teraz też ćwiczy ostro

Rok z Jillian i Mel B✓
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

More water&vegetables
13/100 sugarfree days
Stary 2013-07-31, 15:10   #3897
m.a.r.t.a
Zakorzenienie

Cytat:
Info jest podlinkowane na pierwszej stronie
Super.
Stary 2013-07-31, 15:11   #3898
Asiek84
Wtajemniczenie

chciała sobie matka drzemkę uciąć... Jakub rozsypał mega pudło klocków w pokoju i poszedł huk po całej chałupie a jak już sie ułożyłam to młody mnie tak skopał że musiałam wstać... i do tego telefon służbowy tżta dzwonił, ale zanim się sturlałam na dół ten ktoś się rozłączył...
Asiek84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-31, 15:12   #3899
ladanseuse14
Zakorzenienie

nie mam już siły, jestem beznadziejna
Stary 2013-07-31, 15:12   #3900
kaska87
Zakorzenienie

moja chyba nie ćwiczy, bo jak dotykam to się okazuje, że to Miki coś wypina

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości