|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4801 | ||||
Zakorzenienie
|
Dot.: Tyle cykli mineło..a my dalej sie staramy - problemowe baby cz VI
Ja się też melduję
![]() Miso się zaraz wybudzi pewnie więc długo nie popisze, ale czytam nocami namiętnie... ![]() Gratuluje wszystkich tygodni nowych.. Brawa za wizytę dla Cebulovej i kciuki za Izunie.. Linka- się bój się bo nic nie boli tak jak poród! ![]() I powiedz mi, co mogę jeść co ma magnez. Jem banany.. Czegoś mi brakuje bo mi się ciało buntuje... ![]() Nuna- bardzo mi przykro z powodu kolek.... ![]() Lunka-- pipko!! ![]() ![]() No stres- jesteś dorosła i nie słuchaj innych! Piwko - na zdrówko! Ja wczoraj wypiłam pół karmi...i mnie trzasnęło zdeczka ![]() Zaraz Ci w ogóle podeśle mój adres- bo na śmierć zapomniałam! Mówisz, że baraszki dopiero po 6 tygodniach ![]() My dziś z Misiem wychodzimy na babskie spotkanie....znaczy ja mam takowe co środę, od wielu lat. Zobaczymy jak będzie z synkiem... ![]() Co do zdjęć..będą, ale czekam na ładne z sesji, którą Misio dostał w prezencie... ---------- Dopisano o 18:44 ---------- Poprzedni post napisano o 18:36 ---------- Cytat:
![]() Kochana 3mam za Ciebie kciuki!! Cytat:
![]() Dzidziuśkowi szkodzi ![]() Cytat:
Brawo za decyzję odnośnie staranek..ja nie chce mieć już więcej dzieci ![]() Mój Ta jest na mnie zły.....ale nie umiem przeżyć mojego porodu... Poza tym jestem strasznie zmęczona....nie umiem myśleć, że chciałabym mieć kolejne dziecko. Myślałam, że będzie inaczej.. Kciuki!!! Cytat:
![]() 3mam kciuki za kardiologa! Jak u Ciebie?? ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4802 |
Zakorzenienie
|
ja sie turlam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() wez mi nastepnym razem jak bedziesz napisz, czy w policach przy porodzie mialas swoja koszuline czy ci dali ichna plachte na dwa guziczki ? ![]() a wstawie wam jeszcze buńka, chyba sprzed 2 czy 3 dni ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4803 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jaki masz zgrabny brzuszek ![]()
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4804 |
Zakorzenienie
|
Wymalowałam jeszcze pazury na rękach i nogach
![]() Jeszcze się Wam pochwale... Bylam dziś w sklepie i gadam z babeczka o jej synku. Bo cały umorusany paczkiem siedzi w wózku ![]() No i mówie, że ja mam smyka i dziś ma 3 tygodnie.. Na co jej maz się wychyli i mówi-"CHYBA 3 MIESIACE??!" Ja mówie: nie..3 tygodnie.. On: To nieźle Pani wygląda...mina żony- bezcenna ![]() Chociaż fakt, że odwaliłam się w obcisłe leginsy i kusa bluzeczkę z mega dekoltem (cyce mam jak donice) ![]() ![]() Bajka- miałam woja, ale mogą Ci dac jak będziesz chciała. Dają też wkłady poporodowe, mleko i herbatki dla dziecka i chyba nawet pampersy... No generalnie jak chcesz to mam jeszcze te duże podpaski - mogę Ci oddać i paczkę pasków do glukometru.. |
![]() ![]() |
![]() |
#4805 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() jeju jeju.... jak to bliiiiiiisko no brzusiooo pieeekny ![]() Edytowane przez magbes Czas edycji: 2013-07-31 o 18:27 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4806 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() nie nie wole swoja koszuline ![]() ![]() ![]() za pake podpach podziekuje, bo sama nakupowalam chyba z 6 paczek i pewno tego nie zuzyje ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:26 ---------- Poprzedni post napisano o 19:23 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4807 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() no i zazdraszczam, ze juz sie nie klujesz ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4808 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Magbes jak tam szydełkowy kocyk dla malutkiej? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4809 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dobrze, że usg w porządku i już wszystko wiesz. A fotka ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() I jak? Cytat:
![]() Cytat:
Mam nadzieję, że kiedys o nim zapomnisz ![]() Nadal powtarzam, że ja u Ciebie nie widze wielkiego brzucha tylko zgrabny ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#4810 |
Rozeznanie
|
![]() ![]() ![]() ![]() Czytam Was codziennie, jakoś tak nie mogę się powstrzymać ![]() Co u mnie - szału nie ma, tyłka nie urywa.. Z Tż różnie - czasem super, czasem masakra.. A im większa masakra, tym bardziej się próbuję starać o niego, coraz bardziej go kocham? Nie wiem jak to określić, ale mega biorę do siebie wszystko to co się między nami dzieje.. Ostatnio powiedział mi, że jestem z nim dla pieniędzy - ok, ostatnio zarabia lepiej, ale jak się poznaliśmy to oboje byliśmy gołodupcami.. Strasznie mi przykro było i jest nadal, ale.. Robię wszystko, żeby znów tak nie pomyślał, mimo, że i wcześniej nie dałam mu powodów ku temu.. Z jednej strony mam wrażenie, że nasz związek ma się ku końcowi, ale z drugiej, im częściej o tym myślę, tym bardziej próbuję robić wszystko, by do tego nie doprowadzić.. Nie wiem, jestem w totalnym zawieszeniu. Czasem mam ochotę spakować manatki i wynieść się stąd, przeprowadzić się na wieś, taką prawdziwą wieś, cisza spokój.. Trzymam kciuki za Was wszystkie, mamusie, zaciążone i starające się. Jesteście moją kokainą ! ![]()
#4811 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4812 |
Wtajemniczenie
|
My już po wizycie
![]() ![]() Wszystko dobrze, wyniki ok, szyjka ok. Dostałam tylko jakieś globulki dopochwowe bo w śluz jakiś nie ciekawy... Pani doktor zrobiła USG,mały ma się dobrze,wszystko pomierzyła i posprawdzała,waży już 1021g ![]() ![]() ![]() Dzisiaj coś miałam ciśnienie wysokie.. ale to moze z emocji ![]() Baja, super brzusio, taki okrąglutki ![]() Kocurek super,że się odezwałaś... Ale figurka Ci szybko wróciła, też tak chcem! i czekamy z niecierpliwością na fotki Marcelka ![]() Jutro nadrobię resztę bo coś mnie głowa pobolewa.
Maleńka kruszyna pod mym sercem zamieszkała.. Całe jej maleńkie ciałko w moim brzuszku żyło.. W chwili kiedy go ujrzałam, spełniły się moje marzenia i najpiękniejsze sny, bo tą kruszyną jesteś Ty... ![]() ![]() 17.05.2014- Nasz Dzień ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4813 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cebulowa super, ze wizyta udana ![]() Dzastin dla Was tez ![]() Kocur to Cie Pan skomplementowal ![]() ![]() Co ja jeszcze komu mialam.... ![]() W kazdym badz razie witam sie w 33tc. Jestesmy po wizycie, Agata pozostala Agata i wazy 1881g. Wszystko jest ok, serduszko bije 140/min, wszystko jest na miejscu ![]() Dostalam l4 o ktore nawet nie musialam sie prosic, bo lekarz powiedzial, ze wprawdzie szyjka sie nie skrocila, ale cos mu sie nie podoba i mam sie oszczedzac. Dla mnie gra, moge poleniuchowac ![]()
![]() |
#4814 |
Zadomowienie
|
Odp: Tyle cykli mineło..a my dalej sie staramy - problemowe baby cz VI
Nuna, oby ten lek na recepte pomógł. Niech tej Julci ulzy w koncu, bo się biedna zapłacze na amen. Buziaki dla małej.
![]() Kocur, fajnie, że się odezwalas. Temu Panu co Cię tak ładnie skomplementowal to nic a nic się nie dziwię. ![]() Dzastin i Sofia gratki za wizyty. ![]() No i juz nie wiem co komu miałam, bo żem se nie pocytowala... ![]() Przyjechal do nas mój brat z jeszcze ciepłymi pierogami z truskawkami ![]() ![]() ![]()
#4815 |
Zakorzenienie
|
Dobranoc
![]()
#4816 |
Zakorzenienie
|
Ruda
![]() Szkoda, że tak się dzieje .. W sumie po tekście tym o kasie ja bym się chyba zebrała i wyniosła ![]() Zdecyduj mądrze ..
#4817 | |||||||
Zadomowienie
|
Cześć Laseczki.
Gratuluję Wam kolejnych tygodni i miesięcy. Kocurku - u Ciebie wszystko jest jeszcze świeże, nowa sytuacja, nowe obowiązki. Czas minie i zobaczysz odezwie się instynkt i wszystko przy tym zblednie. Będziesz chciała mieć dziecko, mimo bólu i cierpienia. Cebulka - mi też się wydaje, że będziesz mieć córeczkę Luna - nie olewaj nas!!! Mokka -co tam u Was słychać, jak Leonek? Niestabilna musi od nas trochę odpocząć, zdystansować się. Cytat:
Cytat:
No to daj mi 2-3 dni to sobie spiszę co jem. Ale te pare dni nie oddadzą tak całkiem mojej diety, bo czasami zjem rybkę a innym razem kabaczka. Jutro np, będę kotlety z soczewicy. Ale spiszę Ci i dodam do tego co jem czasami. Cytat:
Cytat:
Super, że wszystko ok. Zdjęcie śliczne ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Dobranoc. ![]()
Chcę słyszeć Twój głośny śmiech, ciągle pamiętać każdą łzę i wszystkie Twoje smutki. Chcę grać kołysanki do snu póki nie zaśniesz słodko znów Maleńka i bezbronna Szybko tak ucieka czas, cenny czas córeczka |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4818 | |||
Zakorzenienie
|
Witam
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ale fajnie ![]() Nie mogłam w nocy spać ze stresu.Mały od 2 dni siedzi cicho.Prosze o mocne kciuki o 14:30 ![]()
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4819 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry!
Ruda moim zdaniem nie powinnas aż tak bardzo się starać, bo sobie będzie pozwalał jeszcze bardziej niż na tekst z kasa. Isia wstawie zdjęcie jak wrócę do domku. Teraz uciekam pracować ![]()
#4820 |
Zadomowienie
|
hej kobity,
witam się w 26dc czekam na @, bo w kolejnym cyklu transfer dwóch bałwanów - objawów brak... Ruda ciężka sprawa ale w sumie to zależy od tego w jaki sposób to powiedział. Może czuje się niepewnie i po prostu się boi, że przestałaś go kochać (tak mocno jak kiedyś bądź wcale) i takie bzdury mu chodzą po głowie? Baja patrząc na Ciebie od tyłu to chyba nie widać, że w ciąży jesteś? Brzuchol ci zgrabniutko do przodu poszedł! Wiecie, że ja się gubię w tych waszych ciążach... starość nie radość. Jak czytam to jest dla mnie jakiś kosmos: 34tydz? 36tydz? toż to przecież końcówka a ja nie wiem kiedy to wszystko zleciało! I najlepsze jest to, że urodzi jedna a zaraz następna pisze, że już tuż tuż! Niesamowite to jest! spadam farbować moje siwulce ![]()
#4821 | ||||
Zakorzenienie
|
cześć.jestem, jestem tylko z mniejszym entuzjazmem
![]() ale tu ciążowo, sama zaczynam się gubić, a czas zdecydowanie za szybko leci ![]() Color dziś zauważyłam że znów ma zajawkę na język, także gra. Oprócz tego wykręca prawą rękę ale też poczekam aż mu się znudzi ![]() Cebulova śliczne masz dzieciątko ![]() Cytat:
![]() ![]() przyszedł jednak dzień że chwycił i pił ładnie, ale swoje z nim przeszłam ![]() ![]() ![]() dziś pije jak chce, bo nadal jest na piersi tylko chce zeby za tydzien jadł ładnie jak będę na weselu. Je różnie, raz dziennie 200ml, a pozniej jak juz to 40ml więc ciężko wyczaić tym bardziej że ciągle ma cyca a ja nie mam serca podawac mu przez cały dzień MM ![]() ![]() Ogólnie myślę że jak będziesz ćwiczyć sumiennie codziennie, to bardzo ładnie będzie jadł. 20ml na początek to moim zdaniem sukces ![]() i super że się staracie ![]() Cytat:
![]() ![]() kochana zdjęcia chce domowe, najzwyklejsze jakie masz ![]() ![]() Ojej Kocurku nie chcesz mieć już dzieci? Dlaczego ![]() Mój TŻ też już miał dość chociaż nigdy mi tego nie powiedział, bo ja ciągle do dziś o tym porodzie... czasami myślę że lepiej by się do psychologa przejść ![]() ciągle myślę dlaczego mi kazali tak cierpieć, co mogło by się stać gdyby nie zdecydowali o CC (tu mam ciary)... i "miało być inaczej" to mój ulubiony tekst ![]() a co z TŻ, był przy porodzie? Widział jak cierpisz? Bo mój na początku strasznie przeżywał moje cierpienie.. ale w końcu mu przeszło. Za to mi chyba się wzmaga zamiast przechodzić ![]() ale zgrabniutki ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() trzymam! |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4822 |
Zakorzenienie
|
Kwicia idziesz ze mną łeb w łeb ze zbiorówką
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4823 |
Zakorzenienie
|
Jem obiad,maluje się i zbieram na wizyte
![]()
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4824 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4825 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4826 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a od tylca ponoc nie wygladam ![]() ![]() dziekowac ![]() ![]() ![]() ![]() trzymam kciuki! wszystko bedzie ok, a ruchami sie nie przejmuj, na tym etapie nie sa one jeszcze regularne ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4827 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Martwi mnie tylko temperatura, bo mam jakby podwyższoną i boję się, że złapałam jakąś infekcję a nie wiem jak to się ma do transferu...
![]() |
#4828 |
Zakorzenienie
|
Z małym jest ok
![]() Po wizycie tż powiedział że zaprasza mnie na urodzinowe ciasto,że dziś jeden kawałek nie zaszkodzi.Potem byłam w przychodni żeby się umówić do diabetologa.Rozmawiałam z pielęgniarką,dostałam glukometr i mase ulotek.Przeszkoliła mnie co i jak.Zmierzyła mi cukier i po tym cieście miałam 190 masakra ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4829 |
Zadomowienie
|
Iza na tym etapie ruchy nie beda regularnie odczuwane, glowka do gory. No i
![]() ![]() Kwitka mam nadzieje, ze ta temp to nic pwaznego i nie zaburzy planu dzialania. Ruda, czasem czlowiek w zlosci mowi przykre rzeczy. Ja bym jednak odpowiedziala, ze bylam z nim jak jeszcze nic nie mial, o czyms to swiadczy. Ale to Ty wiesz, co jest dla Was najlepsze, mam nadzieje, ze sie ulozy. Witam sie w ten sloneczny, ale nie upalny ![]() Pieke babke ziemniaczana z cukinia, ciekawe jak wyjdzie, bo to moj pierwszy raz. Lunka hej ![]()
#4830 |
Zadomowienie
|
Hej, hej
![]() Izuś - dobrze, że wyniki są w normie. Nie martw się i uwierz w swoje dziecko. Dziewczyny, jest dobrze!!! Jest bardzo dobrze. Rosną mi baby hair. Wczoraj je dopiero zauważyłam. SĄ!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Są różnej długości, niektóre mają 3 cm, niektóre dopiero co kiełkują. Ale olejek będę nadal używać a dziś kupiłam sobie jeszcze wodę brzozową. Wprost bombarduję moje włosy eliksirami. Tygodnie Wam faktycznie mijają jak szalone. Jak zaczniecie rodzić to my tu taką popijawę urządzimy, że hej! Większość soczkami ale będziemy pić za maluchy.
Chcę słyszeć Twój głośny śmiech, ciągle pamiętać każdą łzę i wszystkie Twoje smutki. Chcę grać kołysanki do snu póki nie zaśniesz słodko znów Maleńka i bezbronna Szybko tak ucieka czas, cenny czas córeczka Edytowane przez IsiaG Czas edycji: 2013-08-01 o 18:03 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:30.