Wiosna przeszła, teraz lato, niech nasz TŻ bedzie tatą - Staraczki 2013, część IV - Strona 30 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-07-31, 19:14   #871
anyaG25
Rozeznanie

Dot.: Wiosna przeszła, teraz lato, niech nasz TŻ bedzie tatą - Staraczki 2013, część

Cytat:
Napisane przez brydziajones Pokaż wiadomość
Nie ma u nas malinek w ogole za to mamy pomarancze i inne cytrusiki. Uwielbiam ciasto marchwkowe i moge je jesc bez wzgledu na pore roku jeszcze z orzechami wloskimi mmmmmmmmmmm i kremem lemonkowym mmmmmmmmmmmm
A czy możesz powiedzieć jak robisz krem limonkowy ?? Ja zawsze mam problem jaką polewę dać na marchewkowca
anyaG25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-31, 19:15   #872
malenstwoEdzia
Raczkowanie

Dot.: Wiosna przeszła, teraz lato, niech nasz TŻ bedzie tatą - Staraczki 2013, część

[QUOTE=meduzka88;42044247]
Cytat:
Napisane przez malenstwoEdzia Pokaż wiadomość
Może on zakłada, że cykle zawsze są 28 dniowe Ale zawsze jak mnie pyta czy 28 dni to mówię mu, że raczej 30.
On nie jest złym lekarzem, ale mam wrażenie, że raczej sam z siebie nie powie za duzo, tylko trzeba dopytywać. No i czasem niewyraxnei mówi. Ale lubie go ze względu na to, że mieszka blisko mnie i moge sie do niego umawiac niemal z dnia na dzień, w prywatnym gabinecie. Więc raczej go nie zmienię. Chociaz jak zajde to może, MOŻE pójde tez do jakiegoś innego, ale togłównie po L4, bo ten mój nie jest chętny do wypisywania zwolnień

---------- Dopisano o 19:07 ---------- Poprzedni post napisano o 19:05 ----------

a w pierwszą ciążę w którym dniu cyklu zaszłaś?

w pierwszym i dlatego teraz jest mi ciężej przyjąć do wiadomości, że to tyle trwa. no ale mówie sobie, że nie mozna miec zawsze szczęścia.
malenstwoEdzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-31, 19:16   #873
God Of War 20
Zakorzenienie

Cytat:
God, on tak mówi zawsze. Te dwa lata temu mówił mi to samo. I poprzednio rzeczywiście jak w tych dniach były przytulanki to zaskoczyło za pierwszym razem. Test owu jak robiłam to mi wykazało w okolicy 17-18 dnia. Już nie pamiętam dokładnie. Jesli @ przyjdzie to bede temperaturke mierzyła i bede więcej wiedziała.

---------- Dopisano o 18:57 ---------- Poprzedni post napisano o 18:56 ----------

Między 12 a 14. Ja w tym cyklu starałam się natomiast 12 i 15.
To ja podejrzewam, że ten ginekolog jest do niczego.
Mówić to można wszystko a to, że on sobie tak strzela żeby się starać wtedy i wtedy to jest jakaś parodia jakby chociaż widział wykres itd a tak? Masakra jakaś.

Tak jak u fantastki mówił, żeby się starała przy wyższych temperaturach haha wtedy to już po ptakach.

Co do starań to bardzo mało ich macie, tylko 2 razy? Rozumiem, że masz niskie libido ale tutaj trzeba się bardziej postarać
Stary 2013-07-31, 19:16   #874
meduzka88
Wtajemniczenie

[QUOTE=malenstwoEdzia;4204 4288]
Cytat:
Napisane przez meduzka88 Pokaż wiadomość

w pierwszym i dlatego teraz jest mi ciężej przyjąć do wiadomości, że to tyle trwa. no ale mówie sobie, że nie mozna miec zawsze szczęścia.
musimy być cierpliwe

http://www.suwaczki.com/tickers/860i2n0a6g42567u.png
meduzka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-31, 19:17   #875
God Of War 20
Zakorzenienie

Cytat:
Dla mnie ten gin ma takie plus, że mieszka blisko i moge się umyc na chwile przed wizytą. a nie jechac przez cała warszawę, albo co gorsza gdzies po robocie, bo wtedy czułabym sie brudna to śmieszne może, ale jakąś taka mam schize.

Planuje sobie tak że jak będe w ciąży to poszukam sobie jakiegoś gina w LUX MEDZIE do którego mam kartę z pracy - taki pakiet medyczny. Bo jesli bedę chodziła do mojego gina prywatnie i później do przychodni czy jakiegoś laboratorium na badania to bede za nie płacić. a tam w lux medzie te bedzie za free.
W lux medzie przyjmował mój gin do którego teraz chodzę prywatnie
Stary 2013-07-31, 19:18   #876
malenstwoEdzia
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez God Of War 20 Pokaż wiadomość
To ja podejrzewam, że ten ginekolog jest do niczego.
Mówić to można wszystko a to, że on sobie tak strzela żeby się starać wtedy i wtedy to jest jakaś parodia jakby chociaż widział wykres itd a tak? Masakra jakaś.

Tak jak u fantastki mówił, żeby się starała przy wyższych temperaturach haha wtedy to już po ptakach.

Co do starań to bardzo mało ich macie, tylko 2 razy? Rozumiem, że masz niskie libido ale tutaj trzeba się bardziej postarać
Obiecałam sobie, że w tym cyklu to co dwa dni, bo wtedy to juz musi sie udac
Czytałam gdzieś, że po trzydziestce u kobiety zwiększa się popęd seksualny więc to juz niebawem
Stary 2013-07-31, 19:20   #877
God Of War 20
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez fantastka Pokaż wiadomość
Sami profesjonaliści Pewnie myślą, że przyrost naturalny jest za duży

Wiecie co... Cały dzień dzisiaj mam w majtach mokro To do mnie niepodobne, tyyyyle śluzu. I taki jest kremowo-biały-przezroczysty
Bidulo ja też tak czasami mam

---------- Dopisano o 18:20 ---------- Poprzedni post napisano o 18:18 ----------

Cytat:
Obiecałam sobie, że w tym cyklu to co dwa dni, bo wtedy to juz musi sie udac
Czytałam gdzieś, że po trzydziestce u kobiety zwiększa się popęd seksualny więc to juz niebawem
A robiłaś jakieś badania przed rozpoczęciem starań?
No niebawem Twój mąż nie narzeka na brak seksu?
Stary 2013-07-31, 19:20   #878
malenstwoEdzia
Raczkowanie

Cytat:
W lux medzie przyjmował mój gin do którego teraz chodzę prywatnie
ja musze jakos popytac wśród koleżanek z roboty którego polecaja. Raz juz się zapisałam do jakiejś babki. Oczywiście termin był na jakieś 2 tygodnie wprzód (nie wiem co w takiej sytuacji ma zrobić dziewczyna, która np ma grzybicę.. sama prędzej przejdzie niz lekarz pomoże!) Później poczytałam w necie opinie o tej lekarce, że jak się tylko wejdzie to tak patrzy jakby miała pretensje, że się przyszło, więc szybko odwołałam wizyte
Stary 2013-07-31, 19:21   #879
Leine
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez meduzka88 Pokaż wiadomość
a w pierwszą ciążę w którym dniu cyklu zaszłaś?
po roku dokładnie droga do szczęścia: odstawienie tabletek- bezowulacyjne długie cykle, ciężka anemia(przez depresję bo tż wtedy wyjechał). Brałam luteinę na wyregulowanie cyklu, wyleczyłam się z anemii, odpuściłam, bo przestało mi zależeć, przestałam się łudzić, że się uda bo tyle czasu i nic.... Zaszłam na święta wielkanocne co była mega zaskoczeniem
Leine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-31, 19:25   #880
God Of War 20
Zakorzenienie

Cytat:
ja musze jakos popytac wśród koleżanek z roboty którego polecaja. Raz juz się zapisałam do jakiejś babki. Oczywiście termin był na jakieś 2 tygodnie wprzód (nie wiem co w takiej sytuacji ma zrobić dziewczyna, która np ma grzybicę.. sama prędzej przejdzie niz lekarz pomoże!) Później poczytałam w necie opinie o tej lekarce, że jak się tylko wejdzie to tak patrzy jakby miała pretensje, że się przyszło, więc szybko odwołałam wizyte
A to mój jest super
A propo podmywania się przed wizytą to mój ma łazienkę więc można pójść i się odświeżyć, żaden problem
Stary 2013-07-31, 19:27   #881
malenstwoEdzia
Raczkowanie

Cytat:
Bidulo ja też tak czasami mam

---------- Dopisano o 18:20 ---------- Poprzedni post napisano o 18:18 ----------

A robiłaś jakieś badania przed rozpoczęciem starań?
No niebawem Twój mąż nie narzeka na brak seksu?

tylko cyto biore natomiast duphaston, który wczesniej mi lekarz zalecił.

Nie narzeka on taki już jest stary, że jak tylko przywlecze się do łóżka to od razu zasypia
a na serio, to robota go wykańcza. ma jakiegos nienormalnego kierownika, który swoje prywatne problemy chyba do roboty przynosi i sie na pracownikach odgrywa. a jak ma dobry humor to i pozartuje i pochwali.. nigdy nie wiadomo na jaki jego humor sie trafi.
Często na nocki pracuje i wted się mijamy. Także warunków wcale łatwych nie mamy.
Zreszta czesto mam wrażenie, że tylko mnie interesuje to który mam dzień cyklu, że to sa dni płodne że trzeba by cos teges. Któregos razy wygarnęlam TZtowi to, powiedziałam, że jak ma to wszystko tak wygladac to ja odpuszczam. bo mam dość takiej walki w pojedynke i samotnego przezywania rozczarowań.
Dziś też w sumie mnie wkurzył, ale to już inna para kaloszy.

---------- Dopisano o 19:27 ---------- Poprzedni post napisano o 19:25 ----------

Cytat:
A to mój jest super
A propo podmywania się przed wizytą to mój ma łazienkę więc można pójść i się odświeżyć, żaden problem
haha. dziwne że nigdy nie wpadłam na to, że w gabinetach sa łazienki czasem najłatwiejsza rozwiązania najciężej przycohodzą
Stary 2013-07-31, 19:29   #882
anyaG25
Rozeznanie

Cytat:
Cześć dziewczyny,
skoro dziś tak duzo nowych to i ja sie ujawnię. Jestem jedna z tych podgladaczek o których tu wspominałyście. Od dawno podczytuje te fora staraczkowe, natomiast to jest tak, że napada mnie faza i czytam a później na pare tygodni odstawiam. Teraz mam urlop wiec i wiecej czasu. W robocie niby moge czytać, ale coś odpowiedzi nie działaja.
Do rzeczy: jestem z okolic warszawy, mam prawie 29 lat (w grudniu) mój TŻ (czy ten skrót jest od towarzysz zycia? ) ma 30. Już nawet mój gin ostatnio mi wspominał, że lat prz6ybywa, ale co ja poradze, że czas tak szybko leci :p
ze 2 - 3 lata temu byłam w ciąży, ale bardzo wcześnie sie to skończyło poronieniem. Teraz starania zaczelismy od stycznia, ale nie są to starania comiesięczne. Facet ma taka głupia robote zmianową, że ciągle chodzi zmęczony, a dla mnie sex nie jest sensem życia więc różnie z tym wychodzi Więc można powiedzieć, że teraz był 3 cs. Ze dwa miesiące stosowałam testy owu, ale juz mi sie nie chce. tempki nie mierzyłam, dopiero po Waszych pomiarach zakupiłam termometr. Na razie lezy i czeka co będzie. Gin powiedział, że najlepiej zajść między 12 a 14 dc i tak tez próbowałam. Wspominal tez mi właśnie, żeby po stosunku nie biec do łazienki, tylko poleżec z pół godzinki (dyskutowałyście o tym )
Cykle mam zazwyczaj 30 dniowe. W przeciagu ostatniego pół roku najdłuzszy miał 32 dni. Jaką wtedy miała nadzieję że się coś zasiało. Ostatnia @ miałam 30 czerwca. Teraz czekam.
To chyba wszystko co zamierzałam napisać
a w ogóle jak czytałam Wasze pogadanki to sie denerwowałam strasznie bo co ja jedna stronę przeczytałam, to Wy dwie dodatkowe dopisałyście Ale wreszcie się udało
Hej Macie po tyle samo lat co my 29 i 30 Cykle też mam ok 30-31 dni i leżę po wszystkim pół godzinki I w sumie nic z tego ale cały czas jestem dobrej myśli ! Dziewczyny tutaj naprawdę potrafią wspomóc na duszy Dzięki im za to Mam nadzieję, że będziesz się tu dobrze czuła ale nie za długo bo później wszystkie przenosimy się na wątki Mamusiowe Powodzonka!!!!
anyaG25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-31, 19:33   #883
malenstwoEdzia
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez anyaG25 Pokaż wiadomość
Hej Macie po tyle samo lat co my 29 i 30 Cykle też mam ok 30-31 dni i leżę po wszystkim pół godzinki I w sumie nic z tego ale cały czas jestem dobrej myśli ! Dziewczyny tutaj naprawdę potrafią wspomóc na duszy Dzięki im za to Mam nadzieję, że będziesz się tu dobrze czuła ale nie za długo bo później wszystkie przenosimy się na wątki Mamusiowe Powodzonka!!!!
ja tu się już dobrze czułam podgladając nieraz sie w głos śmiałam z tego co dziewczyny pisały. także jak wśród bliskich koleżanek
Stary 2013-07-31, 19:35   #884
agnieszkaK
Zadomowienie

i jak ja mam nadrobić 10 str od wczoraj?? a ja tylko na chwilę, wczoraj niestety nie było przytulanek, były przed wczoraj, dziś temperatura się podniosła, jeszcze nie gigantycznie, ale jest krecha w górę, sądzę, że to owulacja, albo już jest, albo się zbliża wielkimi krokami. Ciekawe czy przedwczorajsze serduszka wystarczą, bardzo bym chciała

max jak tam? jest już @ ? pewnie się dowiem, o ile dotrę do Twoich wypowiedzi, bo zaraz znikam, może potem w telefonie coś nadrobię.
masakra 10 str
agnieszkaK jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-31, 19:37   #885
Carmenaa_88
Zakorzenienie

Cytat:
Polecamy mierzenie temperaturki to będzie bardzo pomocne
cały czas o tym czytam co piszecie (termometry, jak wkładać) i w ogóle nie mam pojęcia o czym gadacie

Cytat:
Napisane przez Leine Pokaż wiadomość
U nas to trochę mam jest

Ja , Kamel, meire, vioris,katekatee, Carmenaa_88
i reszty nie pamiętam

też o tym myślę, czy nie 'odrzucę' małej... ale jestem dobrej myśli!
Ja już ważę tyle ile powinnam Kiedyś miałam niedowagę i waga 55-56 na początku dziennym. Teraz 60 i utrzymuje się waga chcę przy tym zostać
ja znowu schudłam do 53 wyglądam jak kościotrupek :/ i pomyśleć, że przed ciążą ważyłam 58-60kg.
boję się również, że moja waga też będzie miała znaczenie w zajściu w ciąże, mimo, że @ mam regularne.

Cytat:
Cześć dziewczyny,
skoro dziś tak duzo nowych to i ja sie ujawnię. Jestem jedna z tych podgladaczek o których tu wspominałyście. Od dawno podczytuje te fora staraczkowe, natomiast to jest tak, że napada mnie faza i czytam a później na pare tygodni odstawiam. Teraz mam urlop wiec i wiecej czasu. W robocie niby moge czytać, ale coś odpowiedzi nie działaja.
Do rzeczy: jestem z okolic warszawy, mam prawie 29 lat (w grudniu) mój TŻ (czy ten skrót jest od towarzysz zycia? ) ma 30. Już nawet mój gin ostatnio mi wspominał, że lat prz6ybywa, ale co ja poradze, że czas tak szybko leci :p
ze 2 - 3 lata temu byłam w ciąży, ale bardzo wcześnie sie to skończyło poronieniem. Teraz starania zaczelismy od stycznia, ale nie są to starania comiesięczne. Facet ma taka głupia robote zmianową, że ciągle chodzi zmęczony, a dla mnie sex nie jest sensem życia więc różnie z tym wychodzi Więc można powiedzieć, że teraz był 3 cs. Ze dwa miesiące stosowałam testy owu, ale juz mi sie nie chce. tempki nie mierzyłam, dopiero po Waszych pomiarach zakupiłam termometr. Na razie lezy i czeka co będzie. Gin powiedział, że najlepiej zajść między 12 a 14 dc i tak tez próbowałam. Wspominal tez mi właśnie, żeby po stosunku nie biec do łazienki, tylko poleżec z pół godzinki (dyskutowałyście o tym )
Cykle mam zazwyczaj 30 dniowe. W przeciagu ostatniego pół roku najdłuzszy miał 32 dni. Jaką wtedy miała nadzieję że się coś zasiało. Ostatnia @ miałam 30 czerwca. Teraz czekam.
To chyba wszystko co zamierzałam napisać
a w ogóle jak czytałam Wasze pogadanki to sie denerwowałam strasznie bo co ja jedna stronę przeczytałam, to Wy dwie dodatkowe dopisałyście Ale wreszcie się udało
witam i ja

Cytat:
Napisane przez Lea_ny Pokaż wiadomość
Mi 2 lata temu spadło z 54 i teraz utrzymuje się 47-49 kg I za nic nie mogę przytyc
ja teraz też nie potrafię przytyć, tyle, że ważę 53 kilo przy 173 wzrostu od urodzenia syna się męczę.a ty ile masz?

Igorek ur.4.09.2010

Maja 16.04.2014- 26.04.2014
(na zawsze w moim sercu Aniołku)

Carmenaa_88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-31, 19:37   #886
marszalka
Zadomowienie

uffffffffff ogarnęłam wasze wpisy
witam nowe koleżanki, jest nas coraz więcej, niedługo to na wizażu, przez nasze forum jakieś limity wprowadzą, bo na serwerze miejsca zabraknie ...
marszalka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-31, 19:43   #887
Luzia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez fantastka Pokaż wiadomość
Ja brałam 2 lata a ty?
3 miesiące Mieliśmy się nie starać jeszcze trochę, ale z pracą wyszło jak wyszło teraz

Cytat:
Napisane przez Leine Pokaż wiadomość
Cześć

Na Twoim miejscu już bym teraz odstawiła tabletki w połowie brania i płodziła dzieci bo im szybciej tym lepiej... Mi wariuje organizm po tabletkach, jestem na odwyku od 4 miesięcy i w ciążę zajść nie mogę
nie no.. tak w połowie brania? boję się, że tak to sobie jeszcze bardziej namieszam.

Cytat:
Mi 2 lata temu spadło z 54 i teraz utrzymuje się 47-49 kg I za nic nie mogę przytyc

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Jeju, ja po ślubie przytyłam ponad 10 kg, więc Wam zazdroszczę

Cytat:
Napisane przez marszalka Pokaż wiadomość
witam nowe koleżanki, jest nas coraz więcej, niedługo to na wizażu, przez nasze forum jakieś limity wprowadzą, bo na serwerze miejsca zabraknie ...

Luzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-31, 19:43   #888
cowie
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anyaG25 Pokaż wiadomość
A czy możesz powiedzieć jak robisz krem limonkowy ?? Ja zawsze mam problem jaką polewę dać na marchewkowca
Ja zawsze robię krem z serka philadelphia

18.05.2015
Leoś
cowie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-31, 19:43   #889
Lea_ny
Zakorzenienie

Odp: Dot.: Wiosna przeszła, teraz lato, niech nasz TŻ bedzie tatą - Staraczki 2013, c

Cytat:

Nie narzeka on taki już jest stary, że jak tylko przywlecze się do łóżka to od razu zasypia
a na serio, to robota go wykańcza. ma jakiegos nienormalnego kierownika, który swoje prywatne problemy chyba do roboty przynosi i sie na pracownikach odgrywa. a jak ma dobry humor to i pozartuje i pochwali.. nigdy nie wiadomo na jaki jego humor sie trafi.
Często na nocki pracuje i wted się mijamy. Także warunków wcale łatwych nie mamy.
Ja tam sie cieszę, że mój mąż ma ochotę w miarę często, mimo, że nieraz pracuje po kilkanaście godzin, w tym minimum 2 razy w tygodniu nocami. Najlepszy seks mamy jak wraca do domu o 5 nad ranem po 12 godz. pracy

Stary 2013-07-31, 19:47   #890
God Of War 20
Zakorzenienie

Cytat:

Zreszta czesto mam wrażenie, że tylko mnie interesuje to który mam dzień cyklu, że to sa dni płodne że trzeba by cos teges. Któregos razy wygarnęlam TZtowi to, powiedziałam, że jak ma to wszystko tak wygladac to ja odpuszczam. bo mam dość takiej walki w pojedynke i samotnego przezywania rozczarowań.
Dziś też w sumie mnie wkurzył, ale to już inna para kaloszy.

---------- Dopisano o 19:27 ---------- Poprzedni post napisano o 19:25 ----------

haha. dziwne że nigdy nie wpadłam na to, że w gabinetach sa łazienki czasem najłatwiejsza rozwiązania najciężej przycohodzą
No to trochę mało jak na badania

Musicie z mężem wspólnie zadecydować co i jak ja osobiście źle bym się czuła w takiej sytuacji gdyby mój tż się nie interesował co i kiedy

Jeśli chodzi o pracę no to cóż, nigdzie nie ma idealnie jak jest ktoś wyższy nad Tobą... niestety
Oj oj jaki stary bez przesady... tak smutno trochę chyba...

---------- Dopisano o 18:47 ---------- Poprzedni post napisano o 18:45 ----------

Cytat:
Napisane przez Luzia Pokaż wiadomość
3 miesiące Mieliśmy się nie starać jeszcze trochę, ale z pracą wyszło jak wyszło teraz

nie no.. tak w połowie brania? boję się, że tak to sobie jeszcze bardziej namieszam.

Jeju, ja po ślubie przytyłam ponad 10 kg, więc Wam zazdroszczę

Ja w połowie brania odstawiłam, żyję nic mi nie jest cykle mam regularne
Stary 2013-07-31, 19:52   #891
malenstwoEdzia
Raczkowanie

A wiece co jeszcze mi gin mówił? żeby od początku cyklu do tego tam jak to on zakłada 12 dc nie współżyć w ogóle. Bo to tam jakos zmniejsza ilość plemników czy coś i nie starczy jak juz przyjdzie ten czas :p
W każdym razie rzadkie współżycie z kolei rozleniwia plemniczki więc to chyba wcale nie jest taka dobra rada.

---------- Dopisano o 19:52 ---------- Poprzedni post napisano o 19:51 ----------

Cytat:
Ja tam sie cieszę, że mój mąż ma ochotę w miarę często, mimo, że nieraz pracuje po kilkanaście godzin, w tym minimum 2 razy w tygodniu nocami. Najlepszy seks mamy jak wraca do domu o 5 nad ranem po 12 godz. pracy

o 5 to ja jestem nieprzytomna jak kamień. Więc jedyne co mógłby zdziałac to wziąć mnie na śpiocha

Stary 2013-07-31, 19:55   #892
Lea_ny
Zakorzenienie

Odp: Dot.: Wiosna przeszła, teraz lato, niech nasz TŻ bedzie tatą - Staraczki 2013, c

Cytat:
A wiece co jeszcze mi gin mówił? żeby od początku cyklu do tego tam jak to on zakłada 12 dc nie współżyć w ogóle. Bo to tam jakos zmniejsza ilość plemników czy coś i nie starczy jak juz przyjdzie ten czas :p
W każdym razie rzadkie współżycie z kolei rozleniwia plemniczki więc to chyba wcale nie jest taka dobra rada.
Bardzo głupia rada Nawet do badania nasienia w klinikach niepłodności, można sie wstrzymać max. 5 dni, bo potem kiepskie wyniki wyjdą
Zmien gina, bo straszne głupoty Ci gada

Ja w Lux Medzie na żadnego sensownego gina nie moge trafić
Stary 2013-07-31, 19:56   #893
marszalka
Zadomowienie

Cytat:

---------- Dopisano o 19:52 ---------- Poprzedni post napisano o 19:51 ----------

o 5 to ja jestem nieprzytomna jak kamień. Więc jedyne co mógłby zdziałac to wziąć mnie na śpiocha
jak tak czytam, co to wam jeden czy drugi gin powiedział, to zastanawiam się z jakich oni podręczników się uczyli, każdy ma inną wersje... szoookkk
Stary 2013-07-31, 19:57   #894
God Of War 20
Zakorzenienie

Cytat:

Haha chyba jemu się zmniejsza przecież plemniki dojrzewają przez określony czas a nie przez parę dni... także logicznie rzecz biorąc każdego dnia dochodzą nowe, silne
Tak jak mówisz, długa abstynencja rozleniwia plemniki. Powinno się współżyć najmniej co dwa dni

Ja bym natychmiast zmieniła ginekologa
Stary 2013-07-31, 20:00   #895
malenstwoEdzia
Raczkowanie

Dot.: Odp: Dot.: Wiosna przeszła, teraz lato, niech nasz TŻ bedzie tatą - Staraczki 2

Cytat:
Bardzo głupia rada Nawet do badania nasienia w klinikach niepłodności, można sie wstrzymać max. 5 dni, bo potem kiepskie wyniki wyjdą
Zmien gina, bo straszne głupoty Ci gada

Ja w Lux Medzie na żadnego sensownego gina nie moge trafić
koledze z roboty urodziło sie miesiąc temu dzieciątko. musze go zapytać do jakiego gina jego żona chodziła, bo wiem, że do placówki która jest 5 min od mojej roboty, więc to było było idealnie. A kolega raczej pozytywnie się o nim wypowiadał

---------- Dopisano o 19:59 ---------- Poprzedni post napisano o 19:58 ----------

Cytat:
jak tak czytam, co to wam jeden czy drugi gin powiedział, to zastanawiam się z jakich oni podręczników się uczyli, każdy ma inną wersje... szoookkk
często jest tak, że co lekarz to teoria. dlatego mocno zastanawiam sie czy nie chodzic w razie co do dwóch naraz. ale czy bedzie mi sie chcialo?

---------- Dopisano o 20:00 ---------- Poprzedni post napisano o 19:59 ----------

Cytat:
Haha chyba jemu się zmniejsza przecież plemniki dojrzewają przez określony czas a nie przez parę dni... także logicznie rzecz biorąc każdego dnia dochodzą nowe, silne
Tak jak mówisz, długa abstynencja rozleniwia plemniki. Powinno się współżyć najmniej co dwa dni

Ja bym natychmiast zmieniła ginekologa
chyba zaraz poszukam jakichs opinii na necie o ginach w lux medzie. mam dwie placówki blisko roboty, niemal pod robota, więc powinno byc z czego wybierac.

Stary 2013-07-31, 20:02   #896
God Of War 20
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Dot.: Wiosna przeszła, teraz lato, niech nasz TŻ bedzie tatą - Staraczki 2

Cytat:
koledze z roboty urodziło sie miesiąc temu dzieciątko. musze go zapytać do jakiego gina jego żona chodziła, bo wiem, że do placówki która jest 5 min od mojej roboty, więc to było było idealnie. A kolega raczej pozytywnie się o nim wypowiadał

---------- Dopisano o 19:59 ---------- Poprzedni post napisano o 19:58 ----------

często jest tak, że co lekarz to teoria. dlatego mocno zastanawiam sie czy nie chodzic w razie co do dwóch naraz. ale czy bedzie mi sie chcialo?

---------- Dopisano o 20:00 ---------- Poprzedni post napisano o 19:59 ----------

chyba zaraz poszukam jakichs opinii na necie o ginach w lux medzie. mam dwie placówki blisko roboty, niemal pod robota, więc powinno byc z czego wybierac.
Nie ma sensu chodzić do dwóch jeden dobry wystarczy

A jak będzie dalej niż na wyciągnięcie ręki to co nie pójdziesz? Bo nie rozumiem tego.
Mój przyjmuje w innym mieście więc dojeżdżam i nie widzę problemu

Edytowane przez God Of War 20
Czas edycji: 2013-07-31 o 20:04
God Of War 20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-31, 20:05   #897
malenstwoEdzia
Raczkowanie

Cytat:
Nie ma sensu chodzić do dwóch jeden dobry wystarczy

A jak będzie dalej niż na wyciągnięcie ręki to co nie pójdziesz? Bo nie rozumiem tego.
Mój przyjmuje w innym mieście więc dojeżdżam i nie widzę problemu
tylko zanim się trafi na dobrego to trzeba się troche nałazic, a więc aby nie było za późno to można spróbować w ten sposób. Chyba że jakas kolezanka mi kogos poleci. Zobaczymy

Generalnie sprawa jest taka, że mam mało czasu, wiec wolałabym aby był blisko pracy.
bo jechac w korkach przez cała warszawe i tylko się denerwować, że się spóźnie to nic fajnego. Nienawidzę sie spóźniac.

no i oczywiste że najpierw szuka się blisko, a jak sie nie znajdzie to sie poszerza kregi poszukiwań

wiem, ze w warszawie jest jakas taka typowo ginekologiczna klinika lux medu, ktos mi wspominał i podejrzewa, że ostatecznie tam wyląduję, a wcale blisko tam nie mam

Edytowane przez malenstwoEdzia
Czas edycji: 2013-07-31 o 20:08
Stary 2013-07-31, 20:06   #898
Kamel
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja dzisiaj wyjątkowo nie mogę nadrobić, bo wpadam tylko na moment, nie mam dzisiaj kiedy, a Wy pędzicie dalej i jeszcze dziś tyle nowych dziewczyn się pojawiło i jeszcze one klepia i klepią

11.12.2013
16.08.2013
Synuś- 2011
Córeczka- 2015

Killer 1x
Kamel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-31, 20:07   #899
God Of War 20
Zakorzenienie

Cytat:
tylko zanim się trafi na dobrego to trzeba się troche nałazic, a więc aby nie było za późno to można spróbować w ten sposób. Chyba że jakas kolezanka mi kogos poleci. Zobaczymy

Generalnie sprawa jest taka, że mam mało czasu, wiec wolałabym aby był blisko pracy.
bo jechac w korkach przez cała warszawe i tylko się denerwować, że się spóźnie to nic fajnego. Nienawidzę sie spóźniac.
Zapytaj koleżanek, poczytaj w necie to jest jakiś sposób. Ja miałam szczęście że trafiłam na dobrego i nie musiałam szukać.
Stary 2013-07-31, 20:11   #900
marszalka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Kamel Pokaż wiadomość
Ja dzisiaj wyjątkowo nie mogę nadrobić, bo wpadam tylko na moment, nie mam dzisiaj kiedy, a Wy pędzicie dalej i jeszcze dziś tyle nowych dziewczyn się pojawiło i jeszcze one klepia i klepią
no dzisiaj to jak na straganie w dzień targowy ... ledwo ogarnę co nieco, a wiadomo jeszcze są inne rzeczy do zrobienia a tu już kolejne rzeczy do przeczytania, i człowiek nerwowo zaczytuje, żeby nic ważnego nie umknęło
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości