|
|||||||
| Notka |
|
| Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#6061 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: kto sie przylacza do diety MZ-WR ??? :) BEZ STRASU :)
a pokazalabym sie,ale teraz w pracy jestem i nie ma takiej opcji... zjdecie pewnie najwczesniej jutro wkleje, albo pojutrze... bo dzis tez dzien troche zalatany po pracy... przyjde, zjem, musze na poczte leciec, potem umowiona jetem na paznokcie (nadal pomyslu brak)
a bez majtek lubie nieraz chodzic... bez stanika rowniez... mloda jestem, to sobie jeszcze moge pozwolic a wogole to od czasu jak schudlam cos mi sie z mozgiem porobilo,ale to juz mowilam. W skrocie powiem ze odchudzanie wplynelo na mnie pozytywnie... jestem o wiele bardziej radosna, usmiecham sie caly czas... i co najwazniejsze, chcice mam 48h na dobe biedny ten moj chlop... ale wkoncu sie nie wstydze siebie i jestem z siebie zadowolona
|
|
|
|
#6062 |
|
Zakorzenienie
|
Paulinaaa ćwiczysz a6w ja zaczynam ale mam problem z 5i 6 jak się to prawidłowo wykonuje bo ja chyba coś żle robię .
|
|
|
|
#6063 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja właśnie skończyłam ćwiczyć. Zrobiłam:
- skakanka 2400 podskoków 20:30 min - Agrafka 200 x - 8 min legs - 8 min abs Zadowolona jestem z siebie Może jeszcze wieczorkiem hula-hop pokręcę |
|
|
|
#6064 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ja dziś jeszcze nic zaraz idę robić pierogi z serem ciekawa jestem ile zjem ???? |
|
|
|
|
#6065 |
|
Zakorzenienie
|
gratuluje gratuluje... ja ostatnio jadlam pierogi z miesem... oj uwielbiam, byly pyszne, tesciowa specjalnie dla mnie zrobila
jak ja ją lubie, tzn przed slubem pewnie tak robi, wiec korzystam w razie gdyby po cos sie zmienilo ;pdonia jestes niesamowita
|
|
|
|
#6066 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ha Mamcia ma mi dziś przynies skakanke i na pewno ja wezme ze soba na dlugi weekend ![]() rozumiem ze skaczesz różnie (raz rowerkiem raz nogi złączone) |
|
|
|
|
#6067 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() o takich zmianach to lepiej mojemu mówic nie będę bo by mnie jeszcze zaczał głodzic!!! ![]() Basiu a jak tam Twoj ruch? zaczełaś cosik ćwiczyć??? |
|
|
|
|
#6068 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też bym poskakała ale potem boli mnie kolano.
dziś będzie a6w zaczęłam od razu od 5 dnia a przy okazji wczoraj zrobiłam oprócz tego 400 brzuszków to na aerobiku i jak na razie nic mnie nie boli |
|
|
|
#6069 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#6070 |
|
Zakorzenienie
|
ja to sie obawiam,ze jeszcze zacznie mnie karmic w najblizszym czasie przez to... hahaha wpychac we mnie jedzenie... nie no zartuje i sie smieje... ale chyba nie narzeka.
Choc ja narzekam,bo ja to bym mogla caly czas,a on jakos nie chetnie chyba sie odzwyczail, nie no zartuje,ale zachowuje sie jakbym dopiero co zaczela to robic i mi sie spodobalo hahaha
|
|
|
|
#6071 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzięki dziewczyny
Pierogi z serem pychota kasiag-01 Tak skacze różnie, raz tak raz tak, raz wolno raz szybko, chociaż powiem szczerze że jak skacze szybciej to gdzieś mniej się męczę. Ale nie powiem bo te 20 min daja niezły wycisk. Skoro dzisiaj dostaniesz skakaneczkę to zabieraj się od dzisiaj żeby nogi się przyzwyczaiły bo jak weźmiesz na wyjazd i zaczniesz skakać to mozesz sobie wyjazd zepsuć bo nie będziesz miała siły chodzić. Na poczatku łydki bolą. |
|
|
|
#6072 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#6073 |
|
Zakorzenienie
|
moze go oszczedze... zobaczymy. jeszcze teraz ten wyjazd na tydzien, oj biedny ten moj narzeczony
uwazajcie dziewczyny zeby u was nie bylo tak jak u mnie,po zrzuceniu zbednego balastu |
|
|
|
#6074 |
|
Konto usunięte
|
Bry wszystkim
Przyszłam się pochwalić( nr 65), że kolejny kg za mnądonia27 podziwiam bassienkaw przed ślubem jest "dobla teściowa", a po ślubie będzie "osz Ty". Znam pare takich przypadków, ale Twoja napewno taka nie będzie
|
|
|
|
#6075 |
|
Zakorzenienie
|
IR
gratuluje kilogramka... a co do tesciowej, to nie mam pojecia jak to bedzie u nas, nic czlowiek nie jest w stanie przewidziec, narazie jest dobrze, od samego poczatku bylo bardzo dobrze... w jego rodzinie, z jego rodzicami czuje sie bardzo dobrze, swobodniej czuje sie z nim u niego w domu, niz w moim... ogolnie teraz tesciowa to dobry czlowiek... czy po slubie sie zmieni? czy ja sie zmienie? mozliwe, nikt tego nigdy nie przewidzi ale narazie korzystam, co mi szkodzi
|
|
|
|
#6076 |
|
Raczkowanie
|
Pinacolada czyżbys startowała na medycyne?
omg.. powodzenia w każdym razie ja angol i matma na rozszerzieniu i podstawa fizy xD hymm.. może ja przemysle tą 6 weidera..?
|
#6077 |
|
Wtajemniczenie
|
[1=d45d073d235b2c61bfba836 ad9283865b35be1e1_67da090 142ca2;4204145]Bry wszystkim
Przyszłam się pochwalić( nr 65), że kolejny kg za mnądonia27 podziwiam bassienkaw przed ślubem jest "dobla teściowa", a po ślubie będzie "osz Ty". Znam pare takich przypadków, ale Twoja napewno taka nie będzie [/QUOTE]Gratuluję A co do teściowej to ja też znam takie przypadki Właśnie moja jest tego czystym dowodem Ale ja się pomału uczę nią nie przejmować bo wiem że i tak juz się nie polubimy. Ja mówię co myślę więc zawsze będę niegrzeczna Ale na głowe wejść sobie nie pozwolę o czym moja teściowa sie juz przekonała i teraz jest troszkę grzeczniejsza A co do tych moich ćwiczen to powiem szczerze ze moze wygląda to na dużo ale czasowo zajmuje ok 40 min więc dziewczyny do ćwiczeń proszę. |
|
|
|
#6078 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#6079 |
|
Zakorzenienie
|
wiem Doniu wiem,ze trzeba miec swoje zdanie i jego sie trzymac i nie ustepowac... slucham cie, a raczej czytam co piszesz... a juz kiedys temat byl
i wiesz stosuje sie,a narazie korzystam
|
|
|
|
#6080 |
|
Konto usunięte
|
bassienkaw, donia27 dziękuje
Ja znam to z mojego domu, mama ma takie samo podejście jak Ty, nie ustępuje i nie da sobie na głowe wejść i bardzo dobrze, ale nie powiem były problemy przez to oj były A ja się teraz modle hihihi, żeby moja kiedyś tam, w przyszłości taka nie była
|
|
|
|
#6081 |
|
Wtajemniczenie
|
U mnie problemy też były, był płacz, były wyzwiska ale teraz po tym wszystkim jest troche lepiej. Więc pewnie warto było powiedzieć co sie myśli. Zreszta prawda jest taka ze młodzi powinni mieszkać oddzielnie i wtedy nikt by im się niepotrzebnie nie mieszał. Ja niestety narazie nie mam takiej możliwości. Powiem szczerze że w moim domu też często kłóciłam się z mamą a teraz jak nie mieszkamy razem to jesteśmy jak koleżanki. No ale co tam nie będę wątku zaśmiecać
|
|
|
|
#6082 |
|
Konto usunięte
|
whisperOFhell
rozszerzoną matme??matkości ja chciałam zdawać matme na maturze, ale jak zobaczyłam te zadanka z rozszerzonej to podziękowałam a o fizyce to już nie wspomne nio ale ja mam jeszcze rok to moze mi się odwidzi |
|
|
|
#6083 |
|
Raczkowanie
|
[1=d45d073d235b2c61bfba836 ad9283865b35be1e1_67da090 142ca2;4204358]whisperOFhell
rozszerzoną matme??matkości ja chciałam zdawać matme na maturze, ale jak zobaczyłam te zadanka z rozszerzonej to podziękowałam a o fizyce to już nie wspomne nio ale ja mam jeszcze rok to moze mi się odwidziIR - o matematyce to wiedzialam już w pierwszej klasie LO że będę zdawać na rozszerzeniu i to chyba chyba ten egzamin z ktorego najmniej się obawiam przede wszystkim liczy sie pomysł przy tych zadaniach a cała reszta to schematy xD + masz większość wzorow w tablicach, bo jakbym miała ich wszystkich wkuć się na pamięć to dziękuję bardzo :P damy rade! hihia teraz małe pytanko,a raczej prośba : mogłybyście mi dziewczynki poradzić jakieś ćwiczenia na spalanie tkanki tłuszczowej? byleby w domQ? puki co to stałą atrakcją w ciągu dnia jest dla mnie rowerek stacjonarny, ale pewnie niedługo mi się znudzi ( a hula hop odpada w moim wypadq bo nie umiem tym czyms krecic ...
|
#6084 |
|
Wtajemniczenie
|
To może skakanka. Ja też jeździłam na rowerku stacjonarnym ale się na niego obraziłam bo cm z ud nie spadały
.
|
|
|
|
#6085 |
|
Zakorzenienie
|
a ja polecam dobry i dlugi seks... albo skomplikowane pozycje, byleby dawaly radosc a nie meczyly
![]() spala sie tluszczyk w przyjemny sposob |
|
|
|
#6086 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#6087 |
|
Rozeznanie
|
Ale mnie tu ominęło duzo, ula la
A ja znów zaraz spadam na jazdę, dziś na placu Czekam az sie okres skonczy i zacznę porządnie chudnać muszę zwiększyć dawkę ćwiczen No i 2 dni przerwy miałam w skakaniu ale jak wrócę to to nadrobię
|
#6088 |
|
Zakorzenienie
|
eee tam... dopiero sie rozkrecam, bo ostatnio tego bylo bardzo malo... wiec wiecie
teraz to dopiero mam nadzieje,ze bede spalala i wyjazd tygodniowy z ukochanym nie spasie mnie,a utrzymam wage,bo nadrobie cwiczeniami lozkowymi hahaha
|
|
|
|
#6089 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny to skoro tesciowych mowa to moze doradzicie mi co mam zrobić by 8 dni błogiego weekendu nie zmieniły sie w katastrofe?
ogolnie tesciowka to dobry człowiek i zawsze mnie lubiła choć ostatnio nie jest za miła... ma czasem takie wstawki które mnie bardzo bolą!!!! -jakbys nie zjadla obiadu to by sie nic nie stało - jak sie odchudzam to gada zebym nie przesadzał -jak sie nie odchudzam to mówi ze nie mam silnej woli -i w ogóle czasem takie teksty sypnie jak sie o cos pytam!!!! dziewczyny!!! pomocy chyba do czestochowy na piechote bedę musiał iśc zjadlam dzis chipsy!!!!! oj ja głupia!!! głupia!!!!! co robić??? |
|
|
|
#6090 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
bo domek nie za duzy, tescie obok i tylko las nam zostanie!!! no ale jak w lasie to juz Misia inicjatywa no bo jakoś masarz chiński na szyszkach to nie dla mnie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Dietetyka
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:28.

a wogole to od czasu jak schudlam cos mi sie z mozgiem porobilo,ale to juz mowilam. W skrocie powiem ze odchudzanie wplynelo na mnie pozytywnie... jestem o wiele bardziej radosna, usmiecham sie caly czas... i co najwazniejsze, chcice mam 48h na dobe
biedny ten moj chlop... ale wkoncu sie nie wstydze siebie i jestem z siebie zadowolona

jak ja ją lubie, tzn przed slubem pewnie tak robi, wiec korzystam

( a hula hop odpada w moim wypadq bo nie umiem tym czyms krecic ...