Jeśli nie chcesz ślubnej zguby, nie sprzeciwiaj mi się Luby! PM2014 cz.16 - Strona 103 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-07-31, 20:22   #3061
Verunka
Zadomowienie

Dot.: Jeśli nie chcesz ślubnej zguby, nie sprzeciwiaj mi się Luby! PM2014 cz.16

Cytat:
Napisane przez moniisia90 Pokaż wiadomość
Witajcie dziewczyny w końcu udało mi się odnaleźć aktualny wątek PMek 2014, co nie było łatwym zadaniem - szalejecie!

My z TŻ planujemy ślub na wrzesień 2014 i od początku roku czekałam na urlop (właśnie go rozpoczęłam ) żeby pochodzić po salonach i zacząć wybór sukni ślubnej. no i kiedy przechodzę obok takowych ogarnia mnie strach przed wejściem! chcemy ślub cywilny i obiad dla najbliższych i budżet na suknię mam bardzo skromny... strach mi wejść do salonu i powiedzieć że szukam sukni do 1000 zł (nie musi być na własność, mogę wypożyczyć, albo kupić i oddać w komis albo coś) ... możecie coś doradzić na początek, jakoś mnie odczarować? jak mam zacząć szukanie tej jedynej?
heloooł
na Twoim miejscu mierzyłabym tak czy siak w salonach, szczególnie teraz te modele jeszcze ze starej kolekcji a potem szukała tych kiecek na allegro uzywanych - bo mozna kupic od 500zł wiem co mówie serio.
Poza tym w mniejszych miejscowosciach w salonach są kiecki z uszyciem za 800zł ja ostattnio taką cudną mierzyłam. Nie daj sie zdołować - znajdziesz napewno ja mam uzywaną bardzo tanią i jest boska.

Cytat:
Napisane przez exist_ Pokaż wiadomość
Mam pytanie - mierzyłaś już kiecki w Krakowie? Gdzie warto wpaść? Będę w piątek w Karolinie na Długiej, podejdę do Pasażu Weneckiego i nie bardzo wiem gdzie jeszcze?
Mierzyłam we wszystkich salonach na Długiej i na Filipa - takze wchodź wszedzie, do Cambeliny warto, do Karoliny, w Pasażu weneckim szczególnie do Carmen, Karolina ma swój outlet po przeciwnej stronie ulicy na pietrze - patrz w okna a znajdziesz i tam warto wejsc chocby pogadac z babeczką która jest krawcową i dobrze Ci doradzi cos do sylwetki - taka pulchniejsza z ciemnymi włosami, fajna babka tez była w Carmen w weneckim i na początku Filipa (skrecajac z długiej) po lewej stronie po schodkach, tez spoko kiecki mieli. W cambelinie są troche zarozumiałe babki, ale kiecki za 1.500 wiec warto teraz. W Madonnie jakby Ci sie chciało - na Florianskiej albo w rynku

Tu masz najwiecej kiecek w jednym miejscu, ale tez jakbys miała duuuuzo czasu to cudna jest Anna Kara i Nabla, ale to kawałek drogi.

Cytat:
Napisane przez anannke Pokaż wiadomość
Niestety nie mierzyłam ale Verunka będzie wiedzieć bo chyba ona była w tym temacie ostatnio ja wiem że ulica Długa i św. Filipa to raj sukienkowy

Ale polecam wątek https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=327389 i https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=166980 możesz przeszukać.
miło, ze pamietałaś

Cytat:
Napisane przez poznanianka1990 Pokaż wiadomość
A ja się zastanawiam czy jak spodoba mi się jakaś suknia w salonie i zdecyduje się na kupno to da się tak zrobić, żeby trenu nie było? Bo ja nie chcę sukni z trenem...
jasne, ze tak. Jakbys kupowała w salonie, to warto zeby przeróbki były w cenie, to nie buliłabys dodatkowo za przeróbki u krawcowej.

Cytat:
Napisane przez pysia1987 Pokaż wiadomość
Jestem wracam z Wawy, z tego Assesment Center w Camaieu. Przeczytałam wszystko, ale nie cytowałam bo na tel jestem. Generalnie było spoko, ale wymęczyli nas. W sumie było 5 zadań plus jeszcze rozmowa kwalifikacyjna. W sumie to trwało ok 5 h. Do końca tygodnia mają się odezwać. W sumie nie wydałam na ten wyjazd nawet złotowki bo firma kupila mi bilety na intercity w obydwie strony (w jedną stronę 127zł) wiec luzik. Wczoraj w P&C też mi sie wydaje, ze spoko, mają dac znać do końca tygodnia. No i dzwonili z L'ocatine jednak i ide w pon na druga rozmowe musi sie już gdzieś udać!!!

Misia, dasz mi stronke/namiar na ta krawcowa?

Co do prezentów slubnych ja wolalabym, zeby mi nikt nic nie kupowal, bo watpie, że trafia w mój gust. Ale juz wiem, że od mojej mamy dostaniemy 1000zl, od mojej siostry 500 zł, od rodzicow TZta kasę i od Babci też (powiedziala, ze wyremontujemy za to kuchnie Oo), a od reszty nie wiem, ale to juz nie jest ważne
Aha, dla mnie ser i szynka na weselu to norma :-D

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
no to powodzenia, mam nadzieje, ze w koncu cos siądzie

Cytat:
Napisane przez pysia1987 Pokaż wiadomość
Lepiej tego nie rób bo mialabys mnie dość a tak serio LASKI!!! Wakacje są, organizujemy jakieś spotkanko? ja kiedyś bylam na spotkaniu wizażanek z jednego forum i jedna przyleciała z Francji na to spotkanie

ja chetnie, ale póki co w krkaowie, bo ze wzgledu na sprawy firmowe moze byc mi sie ciezko wyrwac, ale warszawe kocham, wiec jak cos siądzie, to sie okresle wtedy.

Cytat:
Napisane przez Blondi2989 Pokaż wiadomość
Hej
Znowu długo mnie nie było, ale podczytuję Was
Dzisiaj dopinaliśmy scenariusz wesela, które będziemy w sobotę prowadzić, jestem mega podekscytowana
Tylko TŻta mi trochę szkoda, bo on gra w piątek na weselu, w sobotę, a w niedzielę 2 koncerty W poniedziałek będziemy umierać

I ze spraw ślubnych, w końcu! po 3 miesiącach zebraliśmy się i wyselekcjonowaliśmy 4 fotografów do spotkania
I dzisiaj kupiliśmy rozgwiazdy do winietek
Pozostaje jednak motyw przewodni morza
hehe u nas też motyw morski, ale bardziej żeglarski

BYLIŚMY MIERZYĆ GARNITURY

cudnie, bosko. W krakowie w factory bylismy, ceny super, od 400zł nawet fajne garnitury. Chyba chcielibysmy z Vistuli, bo to jednak firma, ale mieli mało rozmiarów, w piatek mogą miec dostawe, bede dzwonic. W krakowie mają jeszcze jeden outlet i w myślenicach ponoc mają duzy outlet, takze wybierzemy sie jeszcze na polowanie. Ale TŻcior cudnie wygląda

Verunka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-31, 20:25   #3062
moniisia90
Wtajemniczenie

dziękuję za miłe przyjęcie tak, jesteśmy z Poznania, a tu mnóstwo salonów ślubnych... choć tyle razy oglądałam witrynki jeszcze nie odważyłam się wejść bo mam wrażenie że mnie Panie wyśmieją jak powiem jaki mam budżet... chyba, że najpierw mam poprzymierzać co mi się żywnie podoba a potem pójść do krawcowej chociaż powiem szczerze, że jakoś zawsze bałam się że krawcowa może nie dać rady uszyć takiej sukni jaką będę chciała... i że lepiej kupić gotowca. czy w każdym salonie można kupić suknie także używane? jakie salony w Poznaniu polecacie?

My z TŻ jesteśmy razem już 6 lat, w zeszłym roku w końcu doczekałam się oświadczyn i 6 września za rok powiemy sobie TAK. Mieszkamy razem już od dawna i łączy nas już kredyt hipoteczny, więc ten ślub to w tym momencie bardziej papierek, ale dla mnie to i tak ważny moment. szczerze mówiąc-- wizja ślubu cały czas mi się zmienia, czasem zastanawiam się czy nie pobrać się za granicą na ciepłej plaży pod palmami ale tata chyba by mi tego nigdy nie wybaczył, lub czy nie zrobić wesela z potańcówką, albo obiadu w eleganckiej restauracji, albo uroczystego grilla w ogródku ... co rusz to inna wizja, ale czego bym nie wybrała to jakąś suknie chyba muszę mieć
Czekamy na drugiego bobasa do kochania - tp 23.04.2017
moniisia90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-31, 20:26   #3063
KaEs
Wtajemniczenie

Cytat:

I ze spraw ślubnych, w końcu! po 3 miesiącach zebraliśmy się i wyselekcjonowaliśmy 4 fotografów do spotkania
I dzisiaj kupiliśmy rozgwiazdy do winietek
Pozostaje jednak motyw przewodni morza
4 fotografów, a jakich, jaaaaakich chwal no się!

W Diversie są fajne przeceny -75% i np. dziś zakupiłam spodnie przecenione z 119 zł na 49,99

KaEs jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-31, 20:26   #3064
misia880
Zakorzenienie

Odp: Dot.: Jeśli nie chcesz ślubnej zguby, nie sprzeciwiaj mi się Luby! PM2014 cz.16

Cytat:
Napisane przez moniisia90 Pokaż wiadomość
dziękuję za miłe przyjęcie tak, jesteśmy z Poznania, a tu mnóstwo salonów ślubnych... choć tyle razy oglądałam witrynki jeszcze nie odważyłam się wejść bo mam wrażenie że mnie Panie wyśmieją jak powiem jaki mam budżet... chyba, że najpierw mam poprzymierzać co mi się żywnie podoba a potem pójść do krawcowej chociaż powiem szczerze, że jakoś zawsze bałam się że krawcowa może nie dać rady uszyć takiej sukni jaką będę chciała... i że lepiej kupić gotowca. czy w każdym salonie można kupić suknie także używane? jakie salony w Poznaniu polecacie?

My z TŻ jesteśmy razem już 6 lat, w zeszłym roku w końcu doczekałam się oświadczyn i 6 września za rok powiemy sobie TAK. Mieszkamy razem już od dawna i łączy nas już kredyt hipoteczny, więc ten ślub to w tym momencie bardziej papierek, ale dla mnie to i tak ważny moment. szczerze mówiąc-- wizja ślubu cały czas mi się zmienia, czasem zastanawiam się czy nie pobrać się za granicą na ciepłej plaży pod palmami ale tata chyba by mi tego nigdy nie wybaczył, lub czy nie zrobić wesela z potańcówką, albo obiadu w eleganckiej restauracji, albo uroczystego grilla w ogródku ... co rusz to inna wizja, ale czego bym nie wybrała to jakąś suknie chyba muszę mieć
slubujemy w ten sam dzien

W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walczyć do samego końca

misia880 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-31, 20:29   #3065
exist_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Verunka Pokaż wiadomość
Mierzyłam we wszystkich salonach na Długiej i na Filipa - takze wchodź wszedzie, do Cambeliny warto, do Karoliny, w Pasażu weneckim szczególnie do Carmen, Karolina ma swój outlet po przeciwnej stronie ulicy na pietrze - patrz w okna a znajdziesz i tam warto wejsc chocby pogadac z babeczką która jest krawcową i dobrze Ci doradzi cos do sylwetki - taka pulchniejsza z ciemnymi włosami, fajna babka tez była w Carmen w weneckim i na początku Filipa (skrecajac z długiej) po lewej stronie po schodkach, tez spoko kiecki mieli. W cambelinie są troche zarozumiałe babki, ale kiecki za 1.500 wiec warto teraz. W Madonnie jakby Ci sie chciało - na Florianskiej albo w rynku

Tu masz najwiecej kiecek w jednym miejscu, ale tez jakbys miała duuuuzo czasu to cudna jest Anna Kara i Nabla, ale to kawałek drogi.

BYLIŚMY MIERZYĆ GARNITURY

cudnie, bosko. W krakowie w factory bylismy, ceny super, od 400zł nawet fajne garnitury. Chyba chcielibysmy z Vistuli, bo to jednak firma, ale mieli mało rozmiarów, w piatek mogą miec dostawe, bede dzwonic. W krakowie mają jeszcze jeden outlet i w myślenicach ponoc mają duzy outlet, takze wybierzemy sie jeszcze na polowanie. Ale TŻcior cudnie wygląda
Dzięki za rady, w Karolinie jestem na 10 umówiona, liczę że jak się przejdę gdzieś rano jeszcze to pozwolą mi mierzyć bez umawiania się. Nabla mnie już nie chciała, nie mieli mnie jak wcisnąć w kalendarz

Wiesz ja jestem prawie zdecydowana na kupienie/szycie w Gracji w Byszycach, ale nie chcę później żałować że nie mierzyłam

My z TŻ wczoraj byliśmy w Factory Oglądaliśmy na razie garnitury bez mierzenia, też widziałam te od 400 zł, nawet mój tata się napalił. Od nas to trochę daleko tam mamy, ale przelecieliśmy obwodnicą od Wieliczki i nawet całkiem sprawnie nam poszło.
TŻ kupił sobie kurtkę zimową w którymś z tamtych sklepów sportowo/trekkingowych za niecałą stówkę. Ja upolowałam tylko czapkę na głowę Szukałam jeszcze fajnego dresu, takiego raczej na wyprawy górskie, ale nic nie było Albo welurowe brrrrrr, albo trochę za drogie (bo same spodnie 200zł).

A w sumie w tym Factory byliśmy pierwszy raz
My jeszcze pojedziemy do Stróży (tej jak się na Zakopane jedzie), zobaczymy ile nam tam powiedzą za szycie na miarę.

Edytowane przez exist_
Czas edycji: 2013-07-31 o 20:33 Powód: dodanie inf
exist_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-31, 20:30   #3066
Blondi2989
Blond forever!

Cytat:
Napisane przez KaEs Pokaż wiadomość
4 fotografów, a jakich, jaaaaakich chwal no się!
Zastanawiamy się nad:
http://krykaminski.pl/index.html#!/
http://www.fotoinlove.pl/galeria.html
http://puzdrowski.net/sluby.php
http://www.glamourwedding.pl/
Stary 2013-07-31, 20:31   #3067
kroooliczek89
Zakorzenienie

GG do kroooliczek89

Znalazłam zdjęcia tej nowej sali podczas wesela Fajnie wygląda
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg restauracja---hotel-henlex-poznan.jpg (113,2 KB, 43 załadowań)

Razem od 27.06.2008r
Zaręczeni: 25.05.2012r
Wedding
kroooliczek89 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-07-31, 20:50   #3068
niulka_1985
Zadomowienie

Dot.: Re: Jeśli nie chcesz ślubnej zguby, nie sprzeciwiaj mi się Luby! PM2014 cz.16

Cytat:
Napisane przez kwiatuszek10031989 Pokaż wiadomość
Szczerze ja o naszej sali wiem dużo mniej od Ciebie Z wujem podpisaliśmy tylko umowę, ale o nic się nie pytałam... Mogę zapytać jeśli chcesz.
W sumie nie zaszkodzi wiedzieć, a tak prawdę powiedziawszy na tym agregacie, to mi za bardzo nie zależy..... To kwestia ciekawości
niulka_1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-31, 21:02   #3069
Verunka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kroooliczek89 Pokaż wiadomość
ładniuśka

Verunka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-31, 21:10   #3070
szklaneczka25
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez kroooliczek89 Pokaż wiadomość
Piękna ta sala
Stary 2013-07-31, 21:20   #3071
poznanianka1990
Zakorzenienie

Odp: Jeśli nie chcesz ślubnej zguby, nie sprzeciwiaj mi się Luby! PM2014 cz.16

Moniisia90, a co macie zaklepane? Macie już salę? Jaką?

Mi mama teraz namieszała w głowie... Jej znajoma byla na slubie i PMka miała śliczna suknię. Szyła w podpoznańskim Luboniu (10km od Poznania) i teraz mam mętlik w głowie czy szyć czy nie... Szycie w Wągrowcu odrzuciłam, bo jeździc 70km na przymiarki to lekkie przegiecie moim zdaniem...

Nasz ślub 16.08.2014

Julcia 4.11.2015 g. 0:09
2740g 52 cm

Edytowane przez poznanianka1990
Czas edycji: 2013-07-31 o 21:21
poznanianka1990 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-07-31, 21:22   #3072
Opiumalfa
Zakorzenienie

Jeśli nie chcesz ślubnej zguby, nie sprzeciwiaj mi się Luby! PM2014 cz.16

Moim skromnym zdaniem tylko ostatni sie nadaje

Sent from my iPad using Tapatalk
Opiumalfa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-31, 21:53   #3073
hihihi
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Dot.: Odp: Jeśli nie chcesz ślubnej zguby, nie sprzeciwiaj mi się Luby! P

Cytat:
Napisane przez ijaa Pokaż wiadomość
Poza tym informuję iż dzisiaj świętujemy z okazji mojej nowej, podpisanej umowy i nowego stanowiska.
Wszystkim zatem polewam martinii.
super

pysia powodzenia

i uwaga uwaga kupiłam sukienkę! jestem szalona ale jest piękna! zakochałam się w niej i jak na mnie szyta

'-You still love her, huh?
-I can't imagine the day I won't.'

Dexter w spódnicy
hihihi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-31, 21:55   #3074
ijaa
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Dot.: Odp: Jeśli nie chcesz ślubnej zguby, nie sprzeciwiaj mi się Luby! P

Cytat:
Napisane przez hihihi Pokaż wiadomość

i uwaga uwaga kupiłam sukienkę! jestem szalona ale jest piękna! zakochałam się w niej i jak na mnie szyta
oŁ jeeeeeeeeeeeeeeeee!
POKAŻ!

...i przyrzekam Ci, uśmiech każdego dnia, kawę o poranku i rowerowe wycieczki!
ijaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-31, 21:58   #3075
poznanianka1990
Zakorzenienie

hihihi, super Pokaż nam koniecznie!

Nasz ślub 16.08.2014

2740g 52 cm

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-07-31, 22:03   #3076
KasiaK_080290
Zadomowienie

Cytat:
super

pysia powodzenia

wow
fota w sukience idzie?

7.06.2014
KasiaK_080290 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-31, 22:07   #3077
hihihi
Zakorzenienie

Cytat:
oŁ jeeeeeeeeeeeeeeeee!
POKAŻ!
Cytat:
hihihi, super Pokaż nam koniecznie!
Cytat:
Napisane przez KasiaK_080290 Pokaż wiadomość
wow
fota w sukience idzie?
takie z przymiarki tylko, telefonem robione więc nie jest super jakość i nawet nie mam zapiętych wszystkich guzików i tren podpięty na chwilę
ale jestem zakochana w niej
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1.jpg (96,4 KB, 114 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_20130731_182443.jpg (90,3 KB, 94 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_20130731_182851.jpg (84,6 KB, 97 załadowań)

Dexter w spódnicy
Stary 2013-07-31, 22:12   #3078
Blondi2989
Blond forever!

Cytat:
Napisane przez Opiumalfa Pokaż wiadomość
Moim skromnym zdaniem tylko ostatni sie nadaje
O A to Ci powiem, że mnie zaskoczyłaś

Ktoś ma jeszcze inne opinie? Chętnie przeczytam

---------- Dopisano o 23:12 ---------- Poprzedni post napisano o 23:10 ----------

Cytat:
takie z przymiarki tylko, telefonem robione więc nie jest super jakość i nawet nie mam zapiętych wszystkich guzików i tren podpięty na chwilę
Jaaaaka piękna
I bosko w niej wyglądasz
Skąd masz, za ile i jaki to model?
Stary 2013-07-31, 22:12   #3079
poznanianka1990
Zakorzenienie

hihihi, suknia nie w moim typie, ale Ty wyglądasz w niej super

Nasz ślub 16.08.2014

2740g 52 cm

Stary 2013-07-31, 22:12   #3080
szklaneczka25
Rozeznanie

Cytat:
Swietna! To ta o, której wczoraj pisalas? Jakos tanio pisałam, ale nie pamiętan ile...
Stary 2013-07-31, 22:14   #3081
Blondi2989
Blond forever!

Tak w ogóle to najpiękniejsza sukienka jaką widziałam do tej pory to ta:
http://www.morilee.com/Bridals/bridal/1957

Według mnie jest przepiękna!!
Całe szczęście, że nie jest dostępna w Polsce, bo wydałabym na nią ostatnią złotówkę
Stary 2013-07-31, 22:16   #3082
ijaa
Zakorzenienie

Cytat:
Rewelacyjnie dopasowana.
Nie mój styl, ale jest na prawdę ładna i ładnie w niej wyglądasz.

Stary 2013-07-31, 22:17   #3083
hihihi
Zakorzenienie

Cytat:
Jaaaaka piękna
I bosko w niej wyglądasz
Skąd masz, za ile i jaki to model?
dziękuję
znalazłam wczoraj na allegro 35km ode mnie, zadzwoniłam, umówiłam się i dziś przymierzyłam.
to jest Justin Alexander, model 8630
pani kupiła ją za ponad 4000 w salonie, ja kupiłam od niej za 1450zł jest po praniu i dostałam 2 welony, jeden 3m, a drugi taki do pasa
taka okazja mi się trafiła, że aż w to nie wierzę
Cytat:
hihihi, suknia nie w moim typie, ale Ty wyglądasz w niej super
dziękuję
Cytat:
Napisane przez szklaneczka25 Pokaż wiadomość
Swietna! To ta o, której wczoraj pisalas? Jakos tanio pisałam, ale nie pamiętan ile...
tak wczoraj o niej pisałam była za 1500, pani mi opuściła 50zł

Dexter w spódnicy
Stary 2013-07-31, 22:19   #3084
ijaa
Zakorzenienie

Z tych czterech jak dla mnie 2 i 4.
Najgorzej 1.

Stary 2013-07-31, 22:20   #3085
nasturcja1308
Rozeznanie

Cytat:
ooo rany!! ślicznie w niej wyglądasz! normalnie zakochałam się

nasturcja1308 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-31, 22:21   #3086
hihihi
Zakorzenienie

Cytat:
Tak w ogóle to najpiękniejsza sukienka jaką widziałam do tej pory to ta:
http://www.morilee.com/Bridals/bridal/1957

Według mnie jest przepiękna!!
Całe szczęście, że nie jest dostępna w Polsce, bo wydałabym na nią ostatnią złotówkę
ładna! chociaż ja nie chciałam dopasowanej w biodrach
Cytat:
Rewelacyjnie dopasowana.
Nie mój styl, ale jest na prawdę ładna i ładnie w niej wyglądasz.
dziękuję
no czułam jakby na mnie szyta była! a jeszcze nie wszystkie guziki miałam zapięte, więc super dopasowana będzie

i jeden wielki plus! nie trzeba stanika najpierw mierzyłam ze stanikiem, a potem bez i jest super tam jest usztywnione i idealnie dopasowane do biustu

Dexter w spódnicy
Stary 2013-07-31, 22:21   #3087
szklaneczka25
Rozeznanie

Cytat:
dziękuję
znalazłam wczoraj na allegro 35km ode mnie, zadzwoniłam, umówiłam się i dziś przymierzyłam.
to jest Justin Alexander, model 8630
pani kupiła ją za ponad 4000 w salonie, ja kupiłam od niej za 1450zł jest po praniu i dostałam 2 welony, jeden 3m, a drugi taki do pasa
taka okazja mi się trafiła, że aż w to nie wierzę

dziękuję

tak wczoraj o niej pisałam była za 1500, pani mi opuściła 50zł
a podasz link do allegro? jestem ciekawa jak wyglada w dniu slubu ))

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-07-31, 22:24   #3088
hihihi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nasturcja1308 Pokaż wiadomość
ooo rany!! ślicznie w niej wyglądasz! normalnie zakochałam się
dziękuję

Cytat:
Napisane przez szklaneczka25 Pokaż wiadomość
a podasz link do allegro? jestem ciekawa jak wyglada w dniu slubu ))
nie było na aukcji jej zdjęć, jedynie katalogowe
ale pokazywała mi swoje zdjęcia ze ślubu, super wyglądała
jest kilka aukcji tej sukienki: http://allegro.pl/listing/listing.ph...alexander+8630 kilka osób wstawiło zdjęcia ze swojego ślubu
tylko o wiele drożej jest, mi się udało tak tanio, szok

Dexter w spódnicy
Stary 2013-07-31, 22:27   #3089
poznanianka1990
Zakorzenienie

Blondi, wg mnie 1 lub 4.
2 za dużo PhotoShopa używa, a 3 jakoś zdjęcia w ogóle mi się nie podobają...

Nasz ślub 16.08.2014

2740g 52 cm

Stary 2013-07-31, 22:29   #3090
hihihi
Zakorzenienie

mi się najbardziej 4 podoba

Dexter w spódnicy
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości