|
|
#3841 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Panny Młode 2015 cz. 5
|
#3842 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
możesz podesłać link do fotki na priv na FB ale pewnie mają prywatnie i tak więc dupeczka ![]() ![]() no wiesz ważne, że się dobrze skończyło ale jednak małe by Ci się przydało!!! ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:16 ---------- Poprzedni post napisano o 20:14 ---------- pewnie życzeniem by plan: tata+Malwinka + droga pod ołtarz się powiódł ![]()
|
|
|
|
|
#3843 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3844 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kurde tir, autobus to ja mam ponad 4 lata prawko ale jechałam po zdaniu może 5 razy.. ;p i to tylko raz w trasę dłuższą tj czytaj 30 km, a nie tyylko do sklepu:PCytat:
to niestety, nie pocałowali a ja chcę! :PCytat:
Cytat:
i wgl Pati! przypomniało mi się o sesji na stadionie żużlowym.. normalnie love! :P
|
||||
|
|
|
#3845 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#3846 |
|
Zakorzenienie
|
z tą rozwiniętym u Ciebie zmysłem motoryzacji!
![]() Tzn ja lubię oglądać f1 czy żużel :P lubiałam strasznie jeździć.. ale dopóki nie będę mieć swojego własnego auta to dziękuję ;p A Ty TIR łohoho ja podejrzewam że miałabym problem z zaparkowaniem samochodu z przyczepką
|
|
|
|
#3847 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Kiedyś rodzicom zawoziłam na budowę domu materiały no i było super dopóki nie trzeba było cofać do bramy
|
|
#3848 |
|
Zakorzenienie
|
Wpadłam na pomysł miętowego koloru przewodniego
![]() ---------- Dopisano o 20:37 ---------- Poprzedni post napisano o 20:35 ----------
|
#3849 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#3850 |
|
Zakorzenienie
|
|
#3851 |
|
Zakorzenienie
|
Co do stresu przed przysięgą - ja w stresowych sytuacjach się śmieje. Machnę sobie na bank kielicha albo dwa
![]() A co do tych tragicznych sytuacji po podpisaniu dokumentów a przed przysięgą, to ksiądz nie może ich wyrzucić? One chyba dopiero są ważne jak się je do gminy zaniesie;p
|
|
#3852 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3853 |
|
Wtajemniczenie
|
No co..spróbuj cofać i skręcać w typową bramę a przyczepka jedzie w inną stroną
|
#3854 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dlatego go dołożyłam do mojego zestawienia białego i szafirowego ostatnio mam ogólnie fazę na ten kolor chcę sobie kupić spódnicę w tym kolorze ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:51 ---------- Poprzedni post napisano o 20:47 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#3855 |
|
Wtajemniczenie
|
Byłoby łatwiej gdyby cała działka nie była zawalona różnymi materiałami czy to cegłami czy innymi takimi...i miejsca nie było
Ale nie zamieniłam się z tatą, uparłam się że wyjadę i wyjechałam
|
#3856 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też kocham jeździć
![]() ![]()
|
|
#3857 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pamiętam jak w szkole pierwszy raz w historii dostałam ndst ogólnie to było w gimnazjum, zapytała mnie z chemii no i coś tam umiałam ja nawet uważałam, że dużo umiem no ale nie na wszystko znałam odp, jakoś z chemii nigdy nie byłam super no nie oszukujmy się ja humanistka no ale myślałam, że da mi tak z 3 a ta że 1 a ja i zaczęłam się śmiać ona chyba pomyślała, że ja z niej się śmieję albo że mam to gdzieś głęboko w dupie ![]() ogólnie potem to poprawiłam na 5 bo się nauczyłam ale nowa szkoła, nowa babka - fajnie musiała sobie o mnie pomyśleć ale wszyscy na mnie takie oczyyyy, że jaaaaaaa mam z czegoś 1! i że się tym nie przejmuję bo mnie to tak bawi a ja się po prostu chyba tak zestresowałam tą nową sytuacją więc przypuszczam, że na ślubie mogę mieć polew zamiast wzruszenia |
|
|
|
|
#3858 |
|
Zakorzenienie
|
Akurat na weselu to wolę się pośmiać niż popłakać.
Ale obczaj, zaczęłam się śmiać na pogrzebie...
|
|
#3859 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no nic nie poradzimy na to... na pogrzebie też mam czasem głupawy i od razu staram się myśleć o czymś smutnym...
|
|
|
|
|
#3860 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja zmykam już, nie naspamujcie za dużo do jutra
Dobranoc
|
#3861 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny
Jutro wpadam do pracy spisać tylko 2 umowy i mam w końcu urlop może w końcu zacznę Was tu jakoś normalnie nawiedzać ![]() co do tego, kto ma mnie poprowadzic do ślubu... hmm zawsze myślałam raczej o tradycyjnej opcji, u nas spotykamy sie wcześniej u mnie w domu, także jak dla mnie wyglądałoby to nieco dziwnie, gdybyśmy przed kościołem sie "rozchodzili", chyba największa magia jest w tym, kiedy twój mąż widzi cię po raz pierwszy i nastepuje to "achhh..." w innym wypadku jakos tego nie widzę... ale kto wie, jak to u mnie będzie nie myślę jeszcze o tym.Poza tym przeżyłam ostatnio chwile grozy,mój psiak wyskoczył u dziadków z balkonu na beton na 1 pietrze. Jak go zbierałam z betonu to miałam przed oczami najgorsze, a tu okazało się, że mój pies ma więcej szczęścia niż rozumu.. |
|
|
|
#3862 |
|
Zadomowienie
|
Cześć, dziewczyny!
Chwilę mnie nie było i mam masę postów do nadrobienia. Melduję tylko, że miałam prawdziwą wojnę z teściową. Nawet nie chce mi się do tego wracać. Doszło do tego, że dzwoniła do mojego TŻ w nocy i krzyczała, że ma wracać do domu bo tęskni. Miałam prawdziwe załamanie nerwowe, bo ona nie może przeżyć, że zabieram jej syna. Jak nie umrę przed ślubem to będzie dobrze. :P Dziękuję za dodanie mnie do kalendarza PM! <3 |
|
|
|
#3863 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co Ty to mówisz!!!!!
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3864 | ||
|
Zakorzenienie
|
dobranoc pejlin
Cytat:
![]() w ogóle hej i tak, tak wróć do nas (wiem powtarzam się )Cytat:
dzizas! myślałam, że takie rzeczy to tylko w telenowelach, masakra mega Ci współczuję...musisz być silna.
|
||
|
|
|
#3865 |
|
Zakorzenienie
|
Baba jest jakaś psychiczna!!
No faktycznie, piesek miał szczęście, dobrze, że nic mu się nie stało! Ola, wróć, bo w sumie Ciebie jeszcze mało znam w porównaniu do Ex i reszty ;P
|
|
#3866 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() achhh jak mi pachnie ta herbataaaaaa |
|
|
|
|
#3867 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ojjj jak miłoooooo :P Cytat:
Jak wrócę to znowu będę marudzic,b o dalej nie mamy sali, nawet nie mam głowy, żeby jej szukać i wszelkie sprawy weselne poszły na bok Patrząc na to, ze miałam manie podobną do Ex to ekhm..... dziwnie się z tym teraz czuje
|
|||
|
|
|
#3868 |
|
Rozeznanie
|
A ja piję sobie piwko wiśniowe a wcześniej jagodowe <3
Pejlin podziwiam Cię za te zdolności do prowadzenia aut ![]() ANTERIA na tym weselu co Wam mówiłam (tam gdzie Kwaśniewska) to druhny miały miętowe sukienki, drużbowie miętowe muszki i gdzie niegdzie na sali była ta mięta. A tak ogólnie to blad róż i biały.
|
#3869 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
), żelki, ładne cukierki. Raczej nie będzie lizaków albo gum. Ale obowiązkowo babeczki ), bo jak patrzyłam, żeby zamówić, to wychodzi ok. 4-5 zł/szt. Na takie spore wesele wzięłabym przynajmniej 50-100, a też chętnie wyrobiłabym się w 500 zł ![]() Cytat:
), to żebym sobie kogoś znalazła, bo muszę mieć kogoś, kto mi będzie zdejmował w sklepie rzeczy z najwyższych półek nie ma mowy, bo każda dziewczyna w porównaniu do mnie jest zrzędliwa i zawsze musi mieć rację Po czym rozwinęła się wesoła dyskusja o tym, co by było jakby zmarła podwójna wdowa i w niebie musiałaby spędzać czas z obydwoma mężami Cytat:
To tak jakby napisać "Zapraszamy do Tunezji - piękne piaski, po których chodziła Monica Belluci" A oferta ogółem bardzo fajna |
|||
|
|
|
#3870 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
A jak ma się okrągłe stoliki to moim zdaniem właśnie więcej miejsca jest na wszelkie półmiski i patery, niż na stole podłużnym ![]() Cytat:
Cytat:
Jako że u nas będzie ślub i cywilny i kościelny, to wybiorę się z nim na poszukiwanie sukienki na cywilny Ta na kościelny będzie na pewno robiła większe wrażenie, więc chcę, żeby mnie w niej zobaczył dopiero w dniu ślubu ![]() A co do takiego złamania tradycji, to nie chcę się z Tżtem witać przy gościach Chcę mieć tą pierwszą chwilę razem w dniu ślubu tylko dla nas Reszta podobnie jak u Ciebie Chętnie obeszłabym błogosławieństwo, ale wiem że rodzice i dziadkowie Tżta nie obejdą się bez tego. No cóż, to nie tylko mój dzień, więc wielkiej krzywdy mi to nie zrobi ![]() Miałam 11 stron do nadrobienia, skandal Cały dzień malowałam z Tżtem mój pokój (strasznie długo się zeszło, byłam w szoku), ale jestem bardzo zadowolona z efektu
|
||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:09.

możesz podesłać link do fotki na priv na FB ale pewnie mają prywatnie i tak więc dupeczka 
by Ci się przydało!!! 

??

ogólnie to było w gimnazjum, zapytała mnie z chemii no i coś tam umiałam ja nawet uważałam, że dużo umiem no ale nie na wszystko znałam odp, jakoś z chemii nigdy nie byłam super no nie oszukujmy się ja humanistka
i zaczęłam się śmiać
nie myślę jeszcze o tym.
dzizas! myślałam, że takie rzeczy to tylko w telenowelach, masakra mega Ci współczuję...musisz być silna.