|
|
#2671 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: książki podobne do 50 twarzy greya - znacie jakieś? :)
dziewczyny, które czytają na Kindlu - czy jak przerabiacie pdfy na mobi w Calibre to też wam wychodzą takie porozwalane na czytniku?
|
|
|
|
#2672 |
|
Zakorzenienie
|
|
#2673 |
|
Raczkowanie
|
Odp: książki podobne do 50 twarzy greya - znacie jakieś? :)
Dziewczyny! :-* Z racji tego że mam wakacje czytam, czytam i jeszcze raz czytam, moj maż mnie chyba znienawidzi ;-) myla juz mi sie nawet fabuły ksiązek
pochlonelam ostatnio Wbrew Zasadom, Kto sie boi.., Namietnosc i Sekrety po zmierzchu, Mistrz, Szkola zon no i dzisiaj zaczelam Maz ktorego nie znalam, czytala to moze juz ktoras z was? Przegladajac wasze posty natknelam sie na sportowcow ale nie bardzo wiem jak brzmi naprawde tytul tej serii, moze mnie ktoras z was oswieci bo nie wiem jak tego szukac eh.. no i nastepne w kolejce sa Fantazje w trojkacie, Obnazeni, zobacze czy sie skusze
|
#2674 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: książki podobne do 50 twarzy greya - znacie jakieś? :)
Cytat:
A mąż przywyknie wiem coś o tym
|
|
#2675 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do Kindle to oczywiście służę pomocą ![]() Cytat:
Ja za pdf nie przepadam właściwie głównie ze względu na fakt, że w mobi z nich tworzonych nie działa słownik.. Tylko epub lub mobi Kindle jakoś ze słownikiem potrafi powiązać.. Dziwna sprawa, ale dla mnie to ważne jako, że bardzo dużo czytam po angielsku.. |
||
|
|
|
#2676 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
no ale przecież to nie nasza wina, że zawsze jak coś sobie zaplanujemy to nagle któraś podrzuca jakiś dużo ciekawszy tytuł.... no i jak tu nie zmienić zdania |
||
|
|
|
#2677 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2678 |
|
Raczkowanie
|
Yasinisi dziękuję za odpowiedź. Mnie właśnie to wkurza w przerabianiu pdf, że nie wygląda to za ładnie na Kindlu, no ale cóż, liczy się treść
|
|
|
|
#2679 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2680 | |
|
Raczkowanie
|
Odp: Dot.: Odp: książki podobne do 50 twarzy greya - znacie jakieś? :)
Dziekuje kochana
malinowska.izabella@gmail .com. Mam nadzieje ze przywyknie ale on chyba mysli ze od ksiazek mozna sie tak uzaleznic jak od np. gier komputerowych :/ jesli masz cos jeszcze ciekawego mozesz dolaczyc do tych sportowcow ![]() ---------- Dopisano o 22:43 -------- Poprzedni post napisano o 22:40 ---------- Cytat:
,,(...) when you feel my heat look into my eyes it's where my demons hide it's where my demons hide don't get too close it's dark inside it's where my demons hide (...) Edytowane przez izydorek Czas edycji: 2013-07-31 o 22:44 |
|
|
|
|
#2681 |
|
Raczkowanie
|
ja też uwielbiam mojego Kundelka, ale czytam na przemian papierowe i ebooki, ohhh jak ja kocham książki
znowu mam ochotę przeczytać Greya, ale obawiam się, że będę chodzić rozmarzona jak za pierwszym razem |
|
|
|
#2682 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2683 |
|
Raczkowanie
|
ja już prawie zapomniałam i jakoś tak mi się zatęskniło
---------- Dopisano o 22:18 ---------- Poprzedni post napisano o 22:13 ---------- ja teraz czytam Płomień Crossa i nie jest źle, ale zobaczymy... lecę spać, narka
|
|
|
|
#2684 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale ja musze poczekac, kilka razy po przeczytaniu wracałam do ulubionych momentów - szczególnie w części drugiej - i zbyt dobrze nadal je pamiętam. Ale kiedyś to nastąpi i znowu będę się delektować ---------- Dopisano o 23:41 ---------- Poprzedni post napisano o 23:38 ---------- Cytat:
to mój fetysz ![]() Uwielbiam księgarnie i zapach książek, przewracanie stron... Wiem skrzywiona jestem ale cóż począć .... ![]() ---------- Dopisano o 23:42 ---------- Poprzedni post napisano o 23:41 ----------
... You never know how strong you are Until being strong is the only choice you have... Edytowane przez Masumi11 Czas edycji: 2013-07-31 o 23:44 |
||
|
|
|
#2685 |
|
Przyczajenie
|
dzięki emi_g za książkę !
pozdrawiam
|
|
|
|
#2686 |
|
Raczkowanie
|
Kochane moje!!! Właśnie skończyłam Dark Duet i jestem rozwalona na maxa. To chyba "najlepsza historia miłosna" jaką czytałam po Greyu. Normalnie nie zasnę
Jutro się przeprowadzam, więc nie ruszę książek do niedzieli, ale od poniedziałku URLOP Po tej boskiej książce wiem jedno, że na 100% rownież padłabym ofiarą syndromu sztokholmskiego. |
|
|
|
#2687 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2688 |
|
Przyczajenie
|
hejka,posiada ktoś:
Dark Duet Up in the air najlepiej wszystkie części mam chwilę wolnego czasu i chcę go wykorzystać na książki tego typu. Pięknie dziękuję bohaterce, która wybawi mnie od nudy w tym właśnie wolnym czasie Moj mail to kasia52@op.pl
|
|
|
|
#2689 | |
|
Zadomowienie
|
Ja czytałam Mąż, którego nie znałam Sylvi Day. W sumie pochłonęłam ją szybciuteńko. Początkowo troszke mnie nudziła i była to pierwsza książka nie współczena i może moje podejście do niej spowodowało, że mnie właśnie początkowo nudziła. Jednak w miarę upływu stron wciągnęła mnie i w sumie podobała mi się. Wczoraj zaczełam Szkołę żon i uważam, że strasznie podobna przynajmniej na początku do Przystani posłuszeństwa. Zobaczymy co będzie dalej.
---------- Dopisano o 08:27 ---------- Poprzedni post napisano o 08:02 ---------- Cytat:
mnie mogę prosić o Dark Duet? Masz wersję po polsku? Bardzo prosze Mój mail monia_25@poczta.fm
|
|
|
|
|
#2690 |
|
Przyczajenie
|
Witajcie, ja bardzo poproszę o 4 i 5 część Sportówców. Super, że wyszła nowa część, bede miała co czytać w weekend
mój mail: magdazet@gmail.com
|
|
|
|
#2691 |
|
Raczkowanie
|
Cześć
Dziewczyny bardzo fajny temat dzięki Wam odkryłam dużo ciekawych propozycji książkowych i codziennie czytam![]() Czy mogłabym prosić w polskiej wersji o : Up in the air cz. 1 i 2 Dark Duet cz.1 i 2 5.cz Sportowców Wbrew zasadom wszystkie przetłumaczone Z góry dziękuję ![]() Mail: katarina19@onet.eu |
|
|
|
#2692 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wysłane, miłego czytania ![]() ---------- Dopisano o 09:10 ---------- Poprzedni post napisano o 09:07 ---------- Cytat:
Wysłane - 5 część Sportowców. Miłego czytania
|
||
|
|
|
#2693 |
|
Zakorzenienie
|
Mila widziałam że przeczytałaś i wysoko oceniłaś:
http://lubimyczytac.pl/ksiazka/94513/lucian Powiedz coś więcej. Masz ją w pdf ?
|
#2694 |
|
Zakorzenienie
|
Taki urlop by się przydał
Bora Bora i za☠☠☠ista lektura ....
|
#2695 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2696 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie wiem czy akurat na bora bora ale pewnie cos byśmy wymyśliły.Miewam te stany bardzo często... ja teraz zaraz po tym co czytam biorę sie za sektret, widziałam Twoją opinię i jeszcze inne. A dopiero potem może sportowców. Widziałam że dodałaś serie o wampirach, ona ma bardzo dobre opinie spróbuj. Ja ja mam juz jakis czas ale oczywiscie ciągle coś... ---------- Dopisano o 10:47 ---------- Poprzedni post napisano o 10:43 ---------- Ja z niecierpliwością czekam na Reguły Uległości, ale jeszcze trzy tygodnie... http://lubimyczytac.pl/ksiazka/183173/reguly-uleglosci
|
|
#2697 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale już sobie znalazłam coś... Wzięłam się za niegrzeczynych chłopców![]() Podeślesz mi w wolnej chwili te wampirki jak masz? Też wypatruję jakieś dobrej książki bo potrzebuje przeczytać cos papierowego ![]() A co do zlotu to ja się piszę, mężów i partnertów zostawiamy z dzieciakami i ... ahhhh...
|
|
|
|
|
#2698 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Dołączam się do prosby, mój mail: aga_b@poczta.onet.pl Z góry dziękuję
|
|
|
|
|
#2699 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Za chwilke Ci przesle te czesci które mam.
|
|
#2700 | |
|
Wtajemniczenie
|
Odp: książki podobne do 50 twarzy greya - znacie jakieś? :)
ja też nie wiem za jaką książkę się teraz zabrać
wczoraj poszukałam sobie sporo książek o wampirach i zmiennych ale nie wiem czy może nie zabrać się za serię up in the air albo za jeszcze coś innego ehhh...ciężka decyzja ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 11:55 ---------- Poprzedni post napisano o 11:47 ---------- Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Kultura(lnie)
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:18.

Przegladajac wasze posty natknelam sie na sportowcow ale nie bardzo wiem jak brzmi naprawde tytul tej serii, moze mnie ktoras z was oswieci bo nie wiem jak tego szukac
wiem coś o tym 

Jutro się przeprowadzam, więc nie ruszę książek do niedzieli, ale od poniedziałku URLOP
Mój mail
wczoraj poszukałam sobie sporo książek o wampirach i zmiennych ale nie wiem czy może nie zabrać się za serię up in the air albo za jeszcze coś innego